NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  26-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - KSV Bornem

  26.03.2017: E. Aalst - KSV Bornem: 2-1

  De eerste helft liep de thuisploeg freewheelend uit tot een 2-0 voorsprong na doelpunten van Verstraeten en De Rock. De tweede helft had heel wat minder om het lijf, het was zowaar bezoeker Gaye (ex-Eendracht, als ik me niet vergis) die Bornem terug in de wedstrijd bracht maar een gelijkspel zat er nooit echt in voor de bezoekers.

  En nu iets uitgebreider: Baras maakte opnieuw sinds lange tijd deel uit van de selectie en startte op de bank. Eendracht nam de wedstrijd meteen in handen en kon via de kwieke De Rock en Mitu de bezoekers pijn doen. Na minder dan een kwartier spelen werd de thuisploeg beloond toen Verstraeten van dichtbij doelman De Loose kon fusilleren. Eendracht ging door op haar elan en greep de bezoekers nog meer bij de keel. De Antwerpenaren (allez, ja, uit Klein Brabant) dreigden slechts sporadisch doelman Van Den Noortgaete moest één keer echt ingrijpen op het halfuur. Even later legde Eendracht de wedstrijd in een beslissende plooi. Uitblinker Yala Lusala bediende met een uitstekende voorzet De Rock die de 2-0 tegen de touwen prikte. 

  De tweede helft beperkte eendracht zich voornamelijk tot het controleren van de wedstrijd. De bezoekers trachtten zcih voornamelijk in de wedstrijd te knokken maar echte kansen bleven uit. De grootste kans voor de thuisploeg kwam er na tien minuten. Yala Lusala draaide de bal naar de verste hoek maar doelman De Loose redde knap. Ook Van Tricht kreeg even later een grote mogelijkheid om de wedstrijd te beslissen maar zijn schot was te zwak. Even later viel er plots een doelpunt uit de lucht: na een hoekschop kon Gaye ongehinderd de bezoekers terug in de wedstrijd brengen  (2-1). Met nog een klein half uur op de klok geloofden de bezoekers in de een terugkeer, met in het achterhoofd de carnavalswedstrijd van vorig jaar. Een paar hoge ballen uitgezonderd, kwamen de bezoekers echter niet aan het doel van Van Den Noortgaete. Het was echter Eendracht dat nog via Yala Lusala een paar uitgelezen mogelijkheden kreeg om de wedstrijd helemaal af te maken. De thuisploeg speelde nadien de wedstrijd verstandig uit en verstevigde zo de tweede plaats in de rangschikking.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck (71' Diarra), Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (82' Claeys), De Rock (87' Baras), Verstraeten, De Man en Geenens F.

  25.03.2017: Eendracht en Verstraeten hebben een princiepsakkoord bereikt over een verlengd verblijf van twee seizoenen. De overeenkomst wordt maandag bekrachtigd. Eendracht bood Jordy tijdens de wintermercato een uitweg bij Antwerp. Dat Van Kerckhoven naar Temse vertrekt, staat echter niet op de website van Eendracht (maar in Het Nieuwsblad).

  22.03.2017: Voorzitter Patrick Le Juste is niet tot een akkoord gekomen met de investeringsgroep rond Guy Valckenier. In die optiek zullen Valckenier en Michel Vanstallen de VZW verlaten. Er wordt beklemtoond dat dit de continuïteit van de club niet in het gedrang brengt. 

  Sportief verantwoordelijke Vanderpoorten en Wannes Van Tricht zijn tot een overeenkomst gekomen om het contract van de middenvelder met twee jaar te verlengen tot 2019. In de terugronde etaleert Wannes nog nadrukkelijker zijn gave traptechniek. Hij kan ploegmaats voor doel afzonderen maar is vooral een vrijschopspecialist. Het jeugdproduct van KV Mechelen zit al aan 9 doelpunten, waaronder 2 strafschoppen en 4 heerlijke vrijschoppen. Net als de late afstandsknal tegen Torhout waren zijn treffers vaak resultaatbepalend. Doelman Gillian Dewit (20) komt over van de beloften van Antwerp. Daarvoor liep zijn jeugdopleiding langs Grimbergen, RSC Anderlecht, Diegem, Eendracht Aalst, Cercle Brugge en OHL. Voetballend vermogen, snelheid en sprongkracht zijn sterke punten van de Brusselaar met Congolese roots (zo wit als zijn familienaam ziet hij er dus niet ui!t, maar K. De Bruyne ziet er ook niet zo bruin uit als Dewit ). Hij tekende een contract van één jaar. Met Joran Van Belle (19) maakt volgend seizoen opnieuw een jeugdproduct zijn opwachting in de A-kern. De rechterflankspeler speelt bij Jong Eendracht Aalst voornamelijk op de backpositie maar kan ook hoger uitkomen. Met zijn loopvermogen de flank bestrijken en een goede trap geeft de Assenaar aan als voorname kwaliteiten.

  21.03.2017: Eendracht heeft, na de jonge Boris Van Gysegem, een tweede inkomende transfer gerealiseerd (bizar moment, zo in de tweede helft van maart). Aanvaller Hamza Amazou (26) komt over van reeksgenoot SK Halle en tekende een contract voor één seizoen. Hij is de jongere broer van Imad Amazou die dik tien jaar geleden nog voor Eendracht Aalst speelde in tweede en derde klasse. Hamza speelde toen in de Eendracht-jeugd. De targetspits debuteerde bij Willebroek maar liet zich in 2010 voor het eerst opmerken bij Dilbeek. Het leverde hem een transfer op naar Eendracht Zele. Met twintig doelpunten loodste hij de club naar de titel in eerste provinciale. In de nationale afdelingen bewees Amazou bij TK Meldert, FC Pepingen en SK Halle met zijn gestalte (1,90 m) en techniek ook in de rol van aangever te kunnen kruipen. 

  26-03-2017 om 20:14 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  19-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floratochten, georganiseerd door Florastappers Gent vzw

  19.03.2017: Ik ben dus eens de andere richting uitgereden, en dat voor een wandeling van 12 km, langs verharde maar gelukkig ook genoeg onverharde wegen, langs een beetje van Ledeberg en Dries tot aan de rustpost. Na een frisdrank en een sanitaire stop ging ik "terug" langs de Kouter, bijna tot aan de Schelde en zo terug naar "DeVierdeZaal". Onderweg mocht ik enkele kasteelparken doortrekken (zoals Kasteel de Pélichy) en op 't einde door wat mij een nieuw, nog in aanleg zijnde, natuurdomein, alsook de volkstuintjes, en 't zijn er veel.

  Het weer was bewolkt en zo'n 12°C, mijn foto's staan bij Google.

  19-03-2017 om 17:42 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Winkel Sport - E. Aalst

  19.03.2017: Winkel Sport - E. Aalst: 4-2

  't Moet daar spannend geweest zijn, tot de 84ste minuut toch. Voordien scoorde Lutun twee keer (5' en 11'), elf minuten later bracht De Rock zijn ploeg iets terug, hij knalde raak na een verre ingooi van Falko Geenens (diens broer deed niet mee). Met die 2-1 tussenstand gingen de spelers naar de kabine. In de tweede helft liet Mitu de meegereisde supporters nog meer hopen (62'), Echter, Van Den Noortgaete stopte de net ingevallen Khiter af maar in de herneming vond de aanvaller toch het gaatje: 3-2 (84'). En drie minuten later kreeg Winkel zelfs nog een strafschop, feilloos omgezet door Vanaudenaerde.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (74' Diarra), De Rock, Verstraeten (78' Claeys), De Man en Geenens F.

  08.03.2017: Vijf clubs uit onze reeks hebben een licentieaanvraag ingediend voor de Eerste Amateurliga. Naast Eendracht Aalst zijn dat ook nog Knokke, Winkel Sport, Olsa Brakel en RC Gent-Zeehaven.

  19-03-2017 om 17:07 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  18-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, E. Frankfurt - HSV

  18.03.2017: E. Frankfurt - HSV: 0-0

  "De eindstand werd al bij de rust behaald," zei een Antwerpse sportreporter (tevens voormalig Night of the Proms-presentator) eens.  Er was niet zoveel te zien tijdens de wedstrijd, het regende dan nog ongenadig en de meeste kansen waren voor de thuisploeg, maar Adler liet zich (door mij toch) uitroepen tot "man van de match" met enkele puike reddingen. De enige kans voor de bezoekers die er als een goeie uitzag, was de bal tegen het zijnet van Holtby, maar 't was de verkeerde kant van het net: de buitenkant. Een punt op verplaatsing bij een beter geklasseerde ploeg is wellicht niet zo slecht, en de puntenkloof met Darmstadt en Ingolstadt is een beetje groter, maar was de bal er aan de goeie kant in gegaan (of had HSV de penalty voor fout op Kostic wel gekregen van de debutant met zwarte short), dan was HSV een van de ploegen met 29 punten.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Papadopoulos, Jung, Ostrzolek - Ekdal, Sakai - Hunt (71' Müller), Holtby (60' Gregoritsch), Kostic - Wood (90'+ Lasogga).

  17.03.2017: Nog interlandnieuws, Jung is opgeroepen voor de jongerenploeg, U21, voor de wedstrijden tegen Polen en Engeland. Djourou is opgeroepen voor de Zwitserse ploeg die speelt tegen Letland. En moet Papadopoulos niet stilaan zijn dienstreis naar Brussel organiseren?

  14.03.2017: Sakai en Gregoritsch zijn door hun respectievelijke nationale coach uitgenodigd om voor hun land te spelen, Japan speelt tegen de Verenigde Arabische Emiraten en Thailand, Oostenrijk treedt aan tegen Moldavië en, vriendschappelijk, tegen Finland.

  18-03-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  12-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kriek- en Mattentochten, georganiseerd door De Marktrotters Herne vzw

  12.03.2017: Ik schreef me in voor 15 km die er 16 waren, en wandelde eerst lang langs de openbare weg en dan een afwisseling met onverharde wegen (de tweede keur kon gekozen worden voor verhard, maar dat deed ik dus niet) langs de Harebeek (of Aerebeek, zoals ik onderweg zag) en Tenbroekbeek naar Kokejane voor enkele minuten rust en een frisdrank. Daar maakte ik een lus die 't mooiste van de tocht was, na een lang stuk langs de gewestweg N285 naar en door het domein Ter Rijst alvorens langs dezelfde gewestweg terug te keren naar Kokejane voor een paar minuten zittende rus met een frisdrank. Ik keerde dan terug via de Galgendries en de wandeling eindigde zoals hij begon, met enkele kilometers langs de openbare weg.

  Het weer was prachtig met zon en zo'n 13°C. Mijn foto's staan bij Google.

  12-03-2017 om 21:35 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - Bor. M'gladbach

  12.03.2017: HSV - Bor. M'gladbach: 2-1

  Zondagwedstrijden blijken zalig voor HSV.  US-aanvaller Wood scoorde in de 80ste minuut het late zegedoelpunt, nadat de gasten door een doelpunt van Christensen voor kwamen (23'). Kostic kon gelukkig nog voor de pauze gelijk maken (36'). Na die pauze zagen de 52.501 toeschouwers verder een goede wedstrijd, welk Wood dus voor HSV besloot. Scheidsrechter Aytekin heeft zich (beter) gedragen (dan vorige woensdag tijdens de CL-match tussen PSG en Barça) al liet hij drie HSV-doelpunten wegens buitenspel afkeuren. En Adler pleegde een paar wereldsafes.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Papadopoulos, Jung, Ostrzolek - Ekdal, Sakai - Hunt (90' Lasogga), Holtby (70' Gregoritsch), Kostic (87 Douglas) - Wood.

  10.03.2017: Kostic is door zijn nationale coach opgeroepen voor de Servische interland tegen Georgië. En ik wacht op bericht dat Papadopoulos door zijn coach opgeroepen wordt om tegen België te komen spelen.

  12-03-2017 om 21:10 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  05-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neigembostocht, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

  05.03.2017: Ik schreef me in voor 15 km en wandelde naar Meerbeke, tussen velden over zowel verharde als, gelukkig veel, onverharde wegen. In Meerbeke nam ik een pauze en wandelde dan een lus waarna ik nog een pauze hield. En dan keerde ik terug met aan het eind van mijn wandeling een flinke doortocht door het Neigembos.

  Het weer was zonnig met zo'n 7°C en ik had geluk dat ik 's morgens vertrokken was, want in de namiddag regende het (en ging de carnavalsstoet door in Ninove wat voor verkeersproblemen zorgde). Mijn foto's staan bij Google.

  05-03-2017 om 20:58 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - Hertha BSC Berlin

  05.03.2017: Het duurde erg lang, en niet door veel aanvalslust van de bezoekers, tot het uiteindelijk toch lukte: Wood nam de bal af van Plattenhardt, gaf 'm door aan Hunt die hem doorspeelde aan Ekdal en die werkte de bal met gevoel in de rechterhoek (77'). De bezoekers kregen nog 3' extra tijd om de gelijkmaker te scoren, maar dat lukte gelukkig niet.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Papadopoulos, Jung, Ostrzolek - Walace (73' Sakai), Ekdal - Müller, Holtby (57' Kostic), Hunt (88' Gregoritsch) - Wood.

  05-03-2017 om 20:20 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, SCT Menen - E. Aalst

  05.03.2017: SCT Menen - E. Aalst: 1-3

  Beide ploegen probeerden de score te openen maar dat lukte niet tijdens de eerste helft. De thuisploeg klom op voorsprong, Sennesael was de doelpuntenmaker (51'). Mitu (die nochtans niet zeker was van deelname wegens blessure) werd onderuit gelopen in de zestien, De Rock zette de penalty om (73'). De Rock verlengde een voorzet van Mitu tegen de netten (80'). Mitu pikte zijn doelpuntje zelfs nog mee (93').

  De Cock zal wel tevreden geweest zijn met de inzet van Van Den Noortgaete, De Coninck, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Van Tricht (61' De Koker), De Rock, Verstraeten, De Man (82' Claeys), Geenens F. en Antoine-Curier (45' Mitu). Helaas won Knokke ook (eveneens op verplaatsing), dus verandert er nog niet zodanig veel voor Eendracht.

  05-03-2017 om 20:12 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  01-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - Bor. M'gladbach (DFB-beker)

  01.03.2017: HSV - Bor. M'gladbach: 1-2

  En toch was de thuisploeg vlijtig op zoek naar de zege, maar de bal wou er niet in. Op het einde bezegelden twee penalties (terechte, het moet gezegd) de nederlaag en uitschakeling. Stindl (53') en Raffael (61') verschalkten Adler (bij de eerste penalty bewoog hij niet eens). Pas in de extra tijd (maar geen 6' zoals, anderhalve week geleden, Bayern in Berlijn kreeg ) scoorde Wood (90'+2) de eerredder. 

  Gisdol stelde de volgende spelers op: AdlerSakai, Papadopoulos, Mavraj, OstrzolekEkdal, Jung (70' Walace) – Müller (70' Kostic), Holtby, HuntWood.

  01-03-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!