NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  23-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, KFC Izegem - E. Aalst

  23.04.2017: KFC Izegem - E. Aalst: 2-1

  Na negen minuten reeds kon Vandoorne met een lange bal Opbrouck bereiken in de zestien, die ontdeed zich van Verstraeten en werkte beheerst af. Van Tricht probeerde meteen terug te slaan vanuit de tweede lijn maar zijn schot ging naast. Toen Nyoni zich verkeek op een lange bal van Verstraeten kon Mitu oprukken. Op zijn voorzet volgde een kopbal van De Rock die op de deklat uiteenspatte. Behalve enkele schuchtere afstandspogingen van Pyck viel de wedstrijd helemaal stil tot de rust en noteerden we geen kansen meer op het hobbelige veld.

  De Ajuinen kwamen scherper uit de kleedkamer voor de tweede helft. Eerst Mitu en vervolgens De Man konden vanop de linkerflank De Rock in stelling brengen maar doelman Depaepe stond telkens pal. Mitu maakte het de thuisploeg vervolgens lastig vanop de rechterflank. Op weg gezet door Van Tricht kon hij na knap dribbelwerk net geen ploegmaat bereiken aan de achterlijn. Op een lange bal van Verstraeten kreeg Mitu zelf een doelrijpe kans maar zijn schot miste de juiste richting. Het doelpunt dat in de lucht hing kwam er ook. Op een ingooi van Falko Geenens legde Mitu mooi terug op De Rock die onhoudbaar binnen knalde. Izegem kwam er niet meer uit in die tweede helft en Eendracht ging verder op zoek naar een voorsprong. Er kwamen nog doelkansen voor Mitu, Van Hoevelen en Yala Lusala maar zonder succes. In de laatste minuut stak de thuisploeg nog eens de neus aan het venster. Een deviatie van Opbrouck werd eerst nog afgeweerd. De volgende kans was wel raak. Een afvallende bal kwam in de voeten van Vermeulen die niet aarzelde en Izegem de zege schonk. Aan de overzijde ging een laatste kopbal van De Rock nog over doel.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (71' Baras), De Rock, Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

  14.04.2017: Lars Godart (18) speelt de komende twee seizoenen voor Eendracht Aalst. De aanvaller (1,88m) komt over van Sporting Lokeren waar hij bij de U19 dit seizoen al zeventienmaal raak trof en steevast in de beloftenselectie zit. De jeugdopleiding van de Hernenaar passeerde verder nog langs Pepingen en Tubeke. Snelheid en een goede afwerking worden beschouwd als de voornaamste kwaliteiten van Lars, wiens zus Lauren trouwens voor onze Divas Eendracht Aalst speelt. Mattis Adem (22) tekende ook een contract, voor volgend seizoen. Hij is een linksvoetige middenvelder die zowel op de flank als centraal kan uitkomen. Na de eerste voetbalstapjes bij Herdersem genoot de Aalstenaar zijn jeugdopleiding bij Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem. Vorig seizoen debuteerde Mattis in derde klasse voor Racing Mechelen maar bij Olsa Brakel geraakte hij dit jaar op een zijspoor. Adem traint al sinds nieuwjaar met onze A-kern en speelde ook al enkele oefenwedstrijden mee. De sportieve staf geeft hem nu de kans om zich verder te bewijzen.

  Eendracht Aalst klopt straks via de eindronde opnieuw aan de poort van de Eerste Amateurliga. Die nacompetitie is na de hervorming iets gecompliceerder dan voorheen. Het webteam verschaft een woordje uitleg.

  De 6 Vlaamse ploegen uit de A- en B-reeks komen op dinsdag 2 mei samen in de trommel voor de eerste twee rondes, die gespeeld worden met rechtstreekse uitschakeling. Dat zijn Eendracht Aalst, Winkel Sport, Olsa Brakel, RC Gent-Zeehaven, Thes Sport (of alsnog Berchem Sport) en Rupel Boom. Door het mindere aantal deelnemers worden twee clubs in principe vrijgesteld de eerste ronde. Of dat de best geklasseerde teams zijn (Eendracht Aalst en Thes Sport/Berchem Sport) of bepaald wordt door loting is nog niet bekend. Aan de andere kant van de taalgrens maken Club Luik, Olympic Charleroi en La Louvière onder mekaar uit wie door mag.

  In de derde ronde, oftewel de halve finale, komt er een loting met de 2 Vlaamse winnaars, de Waalse winnaar én een ploeg uit de Eerste Amateurliga. Vanaf hier worden er heen- en terugwedstrijden gespeeld.

  Dit zijn de vermoedelijke speeldata:

  Zondag 7 mei 2017: Eerste ronde (bevestigd)

  Donderdag 11 of zondag 14 mei 2017: Tweede ronde

  Donderdag 18 mei 2017: Halve finale (heen)

  Zondag 21 mei 2017: Halve finale (terug)

  Donderdag 25 mei 2017: Finale (heenà

  Zondag 28 mei 2017: Finale (terug)

  En goed nieuws voor wie niet als een bange haas voetbalt: gele kaarten uit de reguliere competitie vervallen bij de start van de eindronde.

  12.04.2017: SC Eendracht Aalst verkreeg  deze middag haar licentie voor de Eerste Amateurliga 2017-2018! Nu nog de eindronde winnen.

  09.04.2017: Eendracht heeft een voorakkoord met de 19-jarige aanvaller Lars Godart van de beloften van Sporting Lokeren. Volgende week wordt de overgang geconcretiseerd.

  Voorzitter Le Juste wil zo snel als mogelijk promoveren. “De Tweede Amateurliga is inderdaad niet de beste reeks voor Eendracht Aalst, zeker niet met het soort voetbal dat wij brengen. Uiteraard moeten we hier zo snel mogelijk uit weg geraken maar we mogen niet vergeten waar we nauwelijks één jaar geleden stonden, evenals de inspanningen die werden gedaan op andere vlakken. Over het algemeen ben ik tevreden over het sportieve omdat we niet alleen het vorige seizoen in moeilijke omstandigheden geëindigd zijn maar ook het nieuwe seizoen al even moeilijk begonnen is. We spelen met een volledig vernieuwde ploeg met heel wat jonge spelers waarbij we toch mooi tweede staan in het klassement en zelfs nog een kans hebben om te promoveren via de eindronde." De bedoeling is nu om alle aandelen te centraliseren bij de voorzitter gedurende de eerste periode. In het langetermijnplan is voorzien om vanaf 12 à 18 maanden het kapitaal van de CVBA Eendracht Aalst open te stellen voor andere investeerders met een specifieke meerwaarde voor de club. De reden hiervoor is dat ze onmogelijk met een VZW, laat staan met een balans in dusdanige staat (schuld van bijna 2,5 miljoen euro), ook maar één investeerder konden vinden. De voorzitter heeft de intentie om de VZW om te vormen naar een vennootschapsvorm. "We moeten verder met een CVBA omdat in het moderne voetbal - en zeker voor een ploeg met ambitie - een VZW een zeer ongelukkig instrument is, waarbij het vinden van investeerders quasi onmogelijk is. Dit was ook zo voorzien in het initiële plan dat door de VZW in de Algemene Vergadering van januari 2016 unaniem werd goedgekeurd. De toekomst van de VZW zal bepaald worden door zijn leden.” Ook zeer belangrijk: het stadiondossier. De noodtribune is al enkele jaren een bron van ergernis voor vele supporters. Le Juste begrijpt de frustratie. De gesprekken rond de overname van de vorige staantribune van Zulte Waregem zijn nog lopende met de verschillende partijen. De beslissing tot aankoop moet met verschillende personen en organen worden genomen maar ook de goedkeuring dragen van het stadsbestuur, die eigenaar is van het Pierre Cornelisstadion. Het is ook een 'bedrijfsbeslissing' en er is momenteel nog onzekerheid rond bepaalde betalingen en mogelijke claims van Frank De Roose. De opfrisbeurt van de Europatribune is gekoppeld aan het dossier van de supporterstribune: ofwel beide, ofwel geen. Deze beslissing blijft gehandhaafd. Ons veld is ook in slechte staat. Nochtans werd in het tussenseizoen een nieuwe grasmat aangelegd waardoor Eendracht alle oefenwedstrijden buitenshuis moest afhaspelen. De grasmat werd niet op een correcte manier behandeld in het tussenseizoen en hier dragen ze nu de gevolgen van. De aannemer werd in gebreke gesteld en in de komende weken verwacht Le Juste een uitspraak van de bevoegde rechtbank. Hij hoopt dat ze zo snel mogelijk een veld hebben dat nationaal voetbal waardig is.

  23-04-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  22-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - SV Darmstadt 98

  22.04.2017: HSV - SV Darmstadt 98: 1-2

  Thuis verliezen van de laatste in de rangschikking, je moet het maar doen... Tot de rust bleef het 0-0 maar de tweede helft was slechts 6 minuten bezig toen Vrancic een hoekschop nam die direct voor de voeten van Sulu landde, deze kon de bal van op drie meter binnenschuiven. Nog eens 2 minuten later speelde Mavraj voor het eigen doel een pas in de rug van Sakai, waardoor Platte alleen voor Mathenia stond. In de 93ste minuut verlengde Gregoritsch een lange pas van Mavraj naar Holtby, van wie Holland de bal wou wegsnoepen - en daarbij zijn eigen keeper fopte. Het is nogal tekenend dat een own goal voor het eerreddend doelpunt zorgde.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia (die een knieblessure opliep, ik verwacht hem niet voor de wedstrijd tegen Augsburg) - Diekmeier (57' Jatta), Papadopoulos, Mavraj, Santos - Sakai, Jung - Hunt, Holtby, Kostic (70' Gregoritsch) - Wood.

  Tijdens de wedstrijd vonden enkele supporters (?) in vakken 24-26A het nodig rooksignalen te maken zodat de wedstrijd zelfs even stil gelegd moest worden. Op de website van HSV wordt stevig stelling genomen tegen die aktie, die supporters in andere tribunes in gevaar voor de gezondheid bracht (niet spelers dus? OK, dat is dan toch tenminste al wat), en HSV dreigt met sancties, o.a. financiële (tenslotte zal HSV ook wel een boete krijgen van de DFB), maar ook verbod op banners, en zelfs stadionverbod. Nog volgens de website zouden andere thuissupporters hun ongenoegen kenbaar gemaakt hebben middels een duidelijk hoorbaar fluitconcert.

  20.04.2017: HSV is 't beu dat met plastieken bekertjes geworpen wordt, vooral als iemand erdoor geraakt wordt. Ze hebben in 't verleden allerhande teksten gepubliceerd, een verbod tot meenemen van dranken ingesteld en geprobeerd met argumenten het gedoe met bekerwerpen te verhinderen. Allemaal moeite om niets. Dus zag HSV zich gedwongen bekerwerpers met een stadionverbod te bestraffen. Betrapte bekerwerpers worden sinds het begin van het seizoen door HSV met een stadionverbod van 6 maanden bestraft. Alles bij elkaar hebben ze zo 45 huisverboden wegens bekerwerpen uitgeschreven. Dat probleem met bekerworpen is niet beperkt tot de noordtribune, maar heerst in het hele stadion. In de vakken in 22C (staanplaatsen) ziet HSV zich voor de rest van het lopende seizoen gedwongen een verbod op het meebrengen van dranken in te stellen. Deze onplezierige aanleiding benut HSV om alle supporters wat meer begrip te ontlokken en dat gedoe met geworpen bekers ten einde te stellen. Zou dat verbod ook gelden voor bezoekers in hun hoekje tussen west- en zuidtribune? Op mij kan HSV alleszins rekenen: ik drink toch al niet in de tribune  (zelfs geen frisdrank en cola plakt ook) en ik kan zo ver niet werpen (van vak 2A in de oosttribune) om een tegenspeler of arbiter te raken, ik zou alleen maar een andere HSV-supporter met een kwak drank dopen.

  19.04.2017: HSV heeft de licentie bekomen voor volgend seizoen, weliswaar met voorwaarden, wat die voorwaarden zijn, staat niet op de clubwebsite, alleen dat het bestuur van plan is om aan de voorwaarden te voldoen.

  22-04-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manke Fieltochten, georganiseerd door Wrc Manke Fiel vzw

  16.04.2017: Ik schreef me (gratis, want WSV De Pajotten trakteerde, ook op 1 drank ) in voor 14 km, die me via bovenal onverharde wegen leidde langs Waarbeke en Krokegem waar ik van die gratis frisdrank genoot. Ik ging dan verder naar Asbeek voor de tweede rustpost (met zelf betaalde frisdrank ) en dan terug langs Hof te Montenaken, Koudertaveerne en Terlinden. Voor die bescheiden afstand moest ik maar weinig verharde wegen bewandelen: in de buurt van de startplaats en de rustposten en al eens om een straat over te steken naar een andere veldweg. Alleen in een villatuin, op het einde van de wandeling, was het pad verhard. Bij de afstempeling heb ik de omloopcommissaris dus bestoeft, hopelijk geeft de medewerkster de boodschap door.

  Het weer viel best mee, wat bewolkt, soms een beetje zon en tot 11°C. Mijn foto's staan bij Google.

  17-04-2017 om 20:31 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!