NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  22-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Royal Antwerp FC - SC Eendracht Aalst

  20.04.2012: Royal Antwerp FC - SC Eendracht Aalst: 1-2

  Vanmorgen las ik in de krant dat Aalst dus 3 punten meebracht uit de Bosuil dankzij doelpunten van Crispijn en Depoitre. Zondag, twee dagen later dus, volgt toch een verslagje op de website van de bezoekende ploeg. Vrijdagavond is SC Eendracht Aalst met 1-2 gaan winnen op Antwerp, dankzij een ijzersterke doelman Van den Noortgaete in de hoofdrol. In een open wedstrijd kwam Aalst op Antwerp al na twee minuten op voorsprong. Crispijn strafte Antwerps balverlies af en knalde knap binnen. Nog geen vijf minuten later maakte Antwerp al gelijk, toen Cofie koel afwerkte. Wat volgde was een goeie, snelle wedstrijd, met vooral kansen voor de thuisploeg. Van den Noortgaete wilde echter van geen wijken weten. Tot drie keer toe voorkwam hij dat een doorgebroken Antwerpspeler kon scoren. Aalst prikte af en toe, maar tot groot doelgevaar leidde dat zelden. In de slotfase ging Antwerp nog op zoek naar de drie punten, maar The Great Old kreeg het deksel op de neus: snelle omschakeling bij Aalst in de 86ste minuut, Depoitre glipte door de Antwerpse verdediging en hij werkte koel af: 1-2 en de overwinning op zak.

  Zondag 29 april ontvangt Aalst voor z'n laatste wedstrijd van het seizoen de buren van Dender. De clash van de Denderstreek staat dit seizoen in het teken van een mogelijke degradatie van Dender, dat vrijdag van Charleroi verloor en zondag in het Pierre Cornelisstadion op zoek moet naar broodnodig puntengewin. Eendracht van zijn kant wil z'n sterke seizoen in schoonheid afsluiten. Club, spelers en supporters kijken nu al uit naar zondag 29 april (ik kijk eerst uit naar de laatste thuismatch van HSV en de laatste thuismatch bij HSV van Petrić...). Let's have a party! In 't Oilsjters heet dat: Woir is da fiestje? Hier is da fiestje! Hoe moe da vat zen? Leeg moe da vat zen! (enzovoorts) Heel Eendracht Aalst wil dan het mooie seizoen in schoonheid afsluiten.

  De loketten zullen gewoon geopend zijn op de wedstrijddag tegen Dender (goed zo!), maar er komen ook enkele voorverkoopmomenten. En na de wedstrijd organiseert de club een After Season Party voor alle supporters. Meer info de volgende dagen op de website van Eendracht.

  17.04.2012: Nieuws over Eendracht vind ik dus vooral in de krant, en het leukste nieuws is dat de damesploeg Eendracht Aalst kampioen is in derde klasse. Om sportief niet "in slaap te vallen" heeft die ploeg nu een andere ambitie voor de rest van dit seizoen en dat is van geen enkele wedstrijd te verliezen, zoals tot nog toe is gelukt.

  22-04-2012 om 22:02 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22.04.2012 – 29ste Mattentaartentochten, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen (135)

  Ik kwam voorspoedig aan nabij het Koninklijk Atheneum waar ik me inschreef voor de omloop van 16 km, en zowel Sportvriend Bruno als Rita & Ronny van De Kadees Aalst begroette, alsook Padstappersvoorzitter Koen.

  Bij de start kreeg ik, als andere wandelaars, in ruil voor mijn inschrijvingskaart een halve mattentaart, wat ik me natuurlijk liet smaken (een zak met 6 taartjes had ik me intussen al besteld). Rustige en meestal onverharde paden leidden mij naar de Majoor Van Lierdebrug, waarna ik van een kroesje frisse karnemelk (“witte trappist” volgens medewerker Andy) kon genieten. Van die brug ging het naar het Boelarebos, het Arduinbos, en langs de Dender naar het Sascomplex. Daar was de eerste rustpost, en die bereikte ik met Rita & Ronny van De Kadees, we dronken er wat. We gingen dan verder naar het Marktplein en via een ommetje (gewoon om aan genoeg meters te geraken) naar de Muur. Daar hangen nog kartonnen borden met protestteksten tegen het schrappen van de Muur uit het parcours van de Ronde van Vlaanderen van dit jaar. Voorbij de OLV-kapel op de Oudenberg scheidden zich mijn weg van die van de twee Kadees en ik ging verder naar Onkerzele. Terwijl ik in de velden langs modderstroken ploeterde, druppelde het wat, maar daar bleef het gelukkig bij (zoals vorige week, in de streek van Deux Acren). Via de Sint-Adriaansabdij en Hunnegem bereikte ik opnieuw het Koninklijk Atheneum, waar ik nog enkele Sportvrienden trof.

  Het weer was wisselend bewolkt en zonnig, afgezien van een buitje toen ik in de Onkerzeelse velden wandelde.

  Mijn fotoalbum staat hier: https://plus.google.com/photos/109951132656031235080/albums/5734303380803991265?authkey=COLl4eHe_uqE3wE

  22-04-2012 om 21:59 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  21-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, 1. FC Nürnberg-HSV

  21.04.2012: 1. FC Nürnberg-HSV: 1-1

  Nog een beetje en we blijven toch in eerste zonder barragewedstrijden, maar er hangt nog het een en het ander af van Augsburg (speelt later) en Köln (blijft op 5 punten van HSV steken).

  HSV toonde zich achteraan zeer compact, bekommerd om spelcontrole en met de wil te scoren. Het scheelde niet veel of het was gelukt, toen Son na een kwartier een te korte terugspeelbal van Wollscheid onderschepte, maar de keeper van Nürnberg maakte Sons schot reeds liggend met een sterke reflex. Dat was de hele grote mogelijkheid voor een voorsprong. Weinige minuten later botsten Drobny en Pekhart tegen elkaar, onze keeper moest lang naast het veld aan de heup behandeld worden, maar hij moest toch vervangen worden (door Neuhaus) en zelfs naar het ziekenhuis van Nürnberg gevoerd worden. De spelers van Nürnberger dachten hier van te profiteren maar Neuhaus bewees tegen Pekhart een goede doublure te zijn. Daar aan de andere kant ook Rincóns schot van op 20 meter en Bergs twee uitgesproken voorzetten kort voor de pauze niet de gelukte afronding brachten, ging de pauze met een brilscore in.

  Na de pauze kwam meer leven in de wedstrijd, ook omdat Nürnberg toch bij het begin aanvallender optrad. Wollscheid gaf meteen een voldaan schot af, vond echter in Neuhaus zijn meester, die verdiende minstens drie dozen pralines van zijn naamgenoot.  Beter lukte het aan de andere kant door Son, die de roodbroeken na een uur op voorsprong scoorde. Hij liep meteen naar Fink om dat te vieren met een knuffel. Rincón had de bal in de loop van Jansen gelegd, die zich lanks links doorzette en naar het midden zijn pas stuurde, waar Son op de loer lag en uit de draai in de lange hoek raak trapte. De jubel en het bevrijende gevoel hielden echter niet lang stand, slechts vijf minuten later lukte een lange flankbal via Bruma bij Didavi, die alleen voor Neuhaus met hulp van de paal de gelijkmaker scoorde. Maar HSV toonde meteen weer een reactie en wou de voorsprong heroveren. Vooral Son wou schitteren, maar zowel na een mooie dubbelpas met Berg, als ook na zijn dribble met aansluitend afstandsschot bleef hem zijn tweede doelpunt ontzegd. Geen geluk in het slot, maar de afweer bleef zelfzeker en liet geen kansen voor de Nürnbergers toe - doch dat werd duur betaald. Na Drobny bezeerde zich in de slotfase ook Kacar bij een reddingspoging en moest ook naar het ziekenhuis gevoerd worden (op ARD hoorde ik iets van een beenbreuk). Nuchter namen de Hamburgers de situatie ter kennis dat ze door dit puntje met vijf punten voorsprong tot de barrageplaats naar de twee laatste wedstrijden van dit seizoen gaan en de direkte degradatie door deze draw definitief afgewend hebben. 1. FC Kaiserslautern is wel al zeker van meer aandacht van Sport1.

  Fink liet de volgende spelers meedoen: Drobny (23. Neuhaus) - Bruma, Mancienne, Westermann, Aogo - Jarolim (57. Kacar), Rincón - Ilicević, Jansen - Berg, Son (84. Petrić). Volgende week zou ik toch graag de Kroatische Zwitser minstens 90' zien spelen, voor zijn laatste thuismatch bij HSV... Trouwens, de reporter van ARD zei bij de eerste uitgesproken kans voor Son dat Petrić die kans er wel zou ingekregen hebben (ik denk dat Son moest de bal blijven volgen nadat hij er een trap tegen gaf, in plaats van af te wachten wat ermee gebeurde, dan had hij misschien toch nog gescoord, wat hij later dus toch deed en verder bleef proberen).

  19.04.2012: Goed nieuws, HSV heeft de licentie zonder voorwaarden behaald voor het volgend seizoen. Nu nog drie zeges, en we zijn gerust voor nog een ruim jaar kijkplezier (hoewel Sport1 ook wel wedstijden uitzendt uit de 2. Bundesliga...).

  21-04-2012 om 20:12 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15.04.2012 – Marche du Pays des Carrières, georganiseerd door Les Vaillants Acrenois (HT 050)

  Deux-Acren is net naast Geraardsbergen gelegen, en dus kwam ik hierheen eens wandelen. Ik kwam voorspoedig aan nabij Zaal “Au Marichau”, mijn auto parkeerde ik bij het station (zo heet de straat toch…). Binnen in de zaal vertrok ik voor de omloop van 15 km.

  Rustige maar meestal verharde wegen en paden leidden mij via de eerste van drie controleposten, een klein schooltje, naar de steengroeve waar naar porfier gegraven wordt. Daarna kreeg ik toch enkele veld- en bospaden voorgeschoteld, ook voorbij de tweede controle in een grotere school, dus met een grotere kantine. Via en over de Dender kwam ik in Lessen (Lessines) terecht waar ik enkele gebouwen bewonderde, zoals het grote ziekenhuis, waar het parcours wat rond ging. In een parkje staan een herdenkingsmonument van oorlogsslachtoffer (gevallen in België en in de kampen) alsook graftombes van het Gemenebest. Terugkerend naar Deux-Acren, langs de Dender waar brem bloeit en eendjes in het water zwemmen, kwam ik langs een derde controlepost. Intussen had ik al het gezelschap gekregen van Jean uit Ath (Aat), met wie ik over wandelen en meerdaagse tochten babbelde. In de zaal in Deux-Acren pleegde hij een daad van barmhartigheid, ik had waterdorst. J

  Zoals gezegd ging ik over vooral verharde wegen, het weer bleef bewolkt en niet echt warm voor de tijd van het jaar, de lente valt alleen op door de bloesems.

  Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/MarcheDuPaysDesCarrieres12

  17-04-2012 om 21:13 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - RCS Visé
  15.04.2012: Eendracht Aalst - RCS Visé: 0-1

  Het webteam van Eendracht wordt een beetje nalatig, die uitslag staat er nog niet op en van enig verslag is al zeker geen sprake. Het resultaat van die thuiswedstrijd heb ik op de radio gehoord.

  16-04-2012 om 21:59 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!