Ingrediënten: 2 blikken peren op siroop 1 rol bladerdeeg 1 ei ongezouten bakboter
Bereiding: - Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Laat de peren goed uitlekken in een zeef en dep ze droog.
- Vet een taartvorm royaal in met boter. Schik de peren in de taartvorm met de bolle kant naar beneden. Bedek de peren met het bladerdeeg en druk goed aan. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei.
- Bak de taart gedurende ongeveer 20 minuten op 180 graden.
- Haal de taartvorm uit de oven en haal de taart meteen uit de vorm door ze omgekeerd (dus met de peren naar boven) op een bord of taartschotel te leggen.
- Serveer de taart terwijl ze nog warm is met ijs of zure room. (br.hln)
Reacties op bericht (0)
Gastenboek
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek