NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea
28-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden bladwijzer Hitler


Gestolen gouden bladwijzer Hitler in VS teruggevonden


Adolf Hitler had de bladwijzer cadeau gekregen van Eva Braun.

Adolf Hitler had de bladwijzer cadeau gekregen van Eva Braun.De Amerikaanse autoriteiten hebben een gestolen achttien karaats gouden bladwijzer teruggevonden die ooit aan Adolf Hitler toebehoorde. Een Roemeense verdachte is aangehouden. Christian Popescu, had een clandestiene ontmoeting geregeld om de boekenlegger te verkopen. Popescu wilde naar verluidt 100.000 dollar (bijna 80.000 euro) voor de boekenlegger ontvangen. Het kleinood werd zes jaar geleden gestolen, vlak voor het in Spanje geveild werd.

Waarschijnlijk heeft Hitlers maîtresse Eva Braun de dictator de bladwijzer bladwijzer in 1943 geschonken. Volgens de Amerikaanse douane staan de woorden "Mijn Adolf, maak je geen zorgen" in het voorwerp gegraveerd. Daarnaast zei ze hem dat een recente nederlaag "slechts een ongemak is, die je niet van de zekerheid van de overwinning zal afhouden". (br.hln)
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ave Maria van Pavarotti & Bono

Om het Ave Maria van Pavarotti & Bono

te beluisteren  druk op de afbeelding

» Reageer (0)
27-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zingen maakt gezonder


Zingen maakt gezonder


De afbeelding “http://img399.imageshack.us/img399/6863/zingensz2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zingen doet wat met een mens. Niet alleen is het, vooral in groep, een aangenaam en gezellig tijdverdrijf, bovenal is het zeer gezond. Zingen verhoogt de weerstand en is ideaal tegen stress. Dat blijkt uit een onderzoek aan de Universiteit van Frankfurt.

Voordelen
Koorleden werden verzocht deel te nemen aan een wetenschappelijk onderzoek. Daarbij werd hun bloed onderzocht. Uit de analyse blijkt dat de concentratie immuunglobuline A, proteïnen die als afweerstof werken, sterk toenemen tijdens het zingen. Ook het antistress-hormoon Cortison, krijgt een ware boost bij wie de keel openzet.

Wie zingt, heeft extra lucht en adem nodig en dat is heilzaam voor de bloedsomloop. Om nog maar te zwijgen over het plezier dat de stress meteen doet inkrimpen.

Water
Hoe kan je de stem verzorgen? Om overbelasting van de stem tegen te gaan, is het aangewezen om door de neus te ademen. Drink daarbij voldoende water. Droogt het slijnmvlies uit, is het kwetsbaar. Forceer de stem niet bij een verkoudheid. Tracht niet te kuchen, schrapen, fluisteren of te schreeuwen. Ook roken is slecht voor de stembanden. (br.hln)
» Reageer (0)
24-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De winter pracht
De afbeelding “http://img48.imageshack.us/img48/386/sneeuw3mz0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De winter pracht
weer even terug
Alles met sneeuw bedekt
heb je het gevoel
in een andere wereld te zijn.
De sneeuwvlokjes dwarrelen rond
Dan eens snel en dan bijna niet.
De wereld even tot rust gekomen
Dit geeft me een magisch gevoel
waar in alles kan.
» Reageer (0)
22-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brownies


Brownies


Ingrediënten voor 8 à 10 personen:


250 g boter

200 g pure chocolade (70%), in stukjes gebroken
350 g suiker
65 g bloem, gezeefd
150 g gehakte noten
80 g cacaopoeder, gezeefd
1 tl bakpoeder
4 grote biologische of scharreleieren

Bereidingswijze:
Bekleed een rechthoekig bakblik van 30 cm met bakpapier.

Smelt de boter en de chocolade in een grote kom boven een pan kokend water en roer tot alles gesmolten is. Roer er de noten door. Meng in een andere kom de cacao, bloem, bakpoeder en suiker en roer die door het chocolademengsel.
Klop de eieren los en meng ze ook door het beslag. Het moet een mooi glad beslag zijn. Giet het browniemengsel in de bakvorm en zet het ca. 25 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C. Het gebak mag niet te gaar worden. Brownies moeten aan de buitenkant droog en veerkrachtig zijn, maar nog kleverig binnenin.

Laat het gebak in de vorm afkoelen, leg het vervolgens voorzichtig op een snijplank en snijd het in stukken.
» Reageer (0)
19-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SchoonheidDe afbeelding “http://img230.imageshack.us/img230/3919/18novnuhh8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


zwarte schoonheid
haar gitzwarte haren langs haar gezicht
ze is veel te mooi voor een gedicht
haar ogen zo bruin als chocola
een die blikken van haar zo puur van passie
waar je  kippenvel van krijgt
haar mooie lach, wat alles doet stralen
waarin je zo  kan verdwalen
een stem zo lief en zacht
geeft je kracht
ze is in één woord perfect om van te dromen
het is een bloem van een meid
van top tot teen een schoonheid» Reageer (0)
18-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn varkentjeDe afbeelding “http://img514.imageshack.us/img514/782/halleberry64rj5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Jij was altijd alles in mijn leven
maar dat geld nu niet meer voor mij
ik wilde je alles geven
maar dat kan niet meer het is nu voorbij

samen wandelen over het strand
die dingen uit ons verleden
samen door het zand
het word nooit meer heden

het is zo’n akelig gevoel
zo’n groot verdriet
je snapt wel wat ik bedoel
maar daarmee krijg ik jou hier niet

we wisten beide dat het niet meer kon
kon je maar opnieuw leven
het doet zo zeer
Oh mijn lief varkentje
ik zou zo graag je leven terug geven

in de stal mis ik iets
Jij was er ooit
maar je lijkt wel verdwenen in het niets
want terugkomen dat kan niet meer

veel mensen denken het was maar een varken
wat hindert dat nou
maar voor mij ben je heel veel waard
ik hou zo veel van jou

ik wou je niet kwijt
ik ga je missen
en ik zal je nooit vergeten
mijn lief vriendje» Reageer (0)
17-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RegendruppelsDe afbeelding “http://img502.imageshack.us/img502/1096/regen1je0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.Regendruppels
ze vallen
uit de lucht
Ik zucht

Kijk naar buiten
zie de regendruppels
ze kletsen
tegen de ruiten

De druppels facineren mij
vroeger danste ik
naakt in de regen
dat maakte me zo blij

Nu kijk ik
naar de druppels die vallen
luister ik
naar de druppels die neerknallen

Regen
zo mooi
maar toch niet altijd leuk
» Reageer (0)
16-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe dagDe afbeelding “http://img390.imageshack.us/img390/9731/18meizm7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

.


» Reageer (0)
12-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DoordenkertjeDe overeenkomst tussen alles geloven en niets geloven, is dat je in beide gevallen niet hoeft na te denken.


De afbeelding “http://blogsimages.skynet.be/images_v2/002/614/713/20080721/dyn008_original_375_500_pjpeg_2614713_f033ee60dc9295e9758dd05dda69b93a.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peruaanse naakthond


Wordt dit haarloos beest de hond van de Obama's?

Pracht van een hond ! ! !


De afbeelding “http://www.infor.nl/honden/images/peru1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.Na zijn verkiezing tot nieuwe Amerikaanse president had Barack Obama zijn dochters Malia (10) en Sasha (7) een puppy beloofd. Probleem is echter dat Malia allergisch is tegen de meeste hondenrassen.

Er lijkt echter een oplossing in de maak. Een Peruaanse vereniging heeft de familie Obama een puppy van het 3.000 jaar oude ras Peruaanse naakthond aangeboden, dat al populair was bij de Inka-koningen.

Geen allergie
"Peruaanse naakthonden veroorzaken geen enkel type allergie en zijn zeer vriendelijk en lief", aldus Claudia Galvez. Zij is directeur van de Vereniging van Vrienden van de Peruaanse Naakthond. Galvez heeft maandag een brief met de details van het aanbod bezorgd bij de Amerikaanse ambassade in Lima en hoopt dat Obama het aanbod aanneemt.

Hond zonder tanden
De Peruaanse naakthond is echter niet altijd moeders mooiste: hij niet alleen haarloos, maar ook vaak tandloos.

In eigen land heet het ras Perro sin Pelo del Peru. Maar heeft ook namen als Viringo, Perro Chimú, Perro Calato. In het Engels staat het ras bekend als de Peruvian Inca Orchid of de Peruvian Hairless Dog. In het Frans heet de hond "chien nu de Perou"http://blogsimages.skynet.be/images_v2/000/002/361/20080215/dyn002_original_497_373_pjpeg_2361_d6c45975cd471bcd9aacee1a17f8c636.jpgVerboden

De hond is geen "Incahond". Hoewel de Inca's het ras meenamen naar huis, is de natuurlijke leefomgeving in de bergen van Perú te koud, voor het ras.

In de tijd van de Spaanse verovering, werd uit religieuze overwegingen de hond in de ban gedaan. Iedere naakthond die bekend was werd afgemaakt. De boeren aan de kust geloofden in de speciale gaven van de hond en beschermden hem. Ook heden ten dage heeft de Peruaanse naakthond in Perú geen goede naam. De hond wordt door het overgrote deel van de bevolking gezien als lelijk. Maar tegelijk is er respect, vanwege de vermeende genezende gaven.

Om de hond te beschermen tegen uitsterven is er in Peru veel werk verzet. Het dier geniet een beschermde status. Volgens de wet moeten er op ieder historische plek aan de kust naakthonden worden gehouden. (br.hln)De afbeelding “http://www.infor.nl/honden/images/peru3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
» Reageer (0)
11-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wannes Van de Velde (71) overleden


Wannes Van de Velde (71) overleden

Om ik wil deze nacht in de straten te beluisteren
druk op de fotoDe Antwerpse volkszanger, kunstenaar en schrijver Wannes Van de Velde is op 71-jarige leeftijd overleden. De zanger kampte al jaren met een wankele gezondheid. 'Ik wil deze nacht in de straten verdwalen' en 'De brug van Willebroek' zijn de bekendste nummers uit zijn carrière, die meer dan 40 jaar omvatte.

De drie W's
Van de Velde behoorde eind jaren zestig samen met Walter De Buck en Willem Vermandere tot 'de drie W's'. Volkszangers die in hun repertoire resoluut voor teksten in het dialect kozen. Van de Velde was daarnaast ook een begaafd flamenco-gitarist.

Leukemie
In 2000 werd er leukemie bij hem vastgesteld, die hij overwon. In september 2006 was hij in staat om terug op te treden, onder meer op de Antwerpse editie van de 0110-concerten. In dat jaar verscheen ook zijn laatste cd 'In de Maat van de Seizoenen'. Zijn ziekte werd hem nu toch fataal. (hln)
» Reageer (0)
08-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langer leven in groene omgeving


Langer leven in groene omgeving


De afbeelding “http://img60.imageshack.us/img60/656/buitenme3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Wie in de nabijheid van park, bos of een groene ruimte woont, heeft een stapje voor. Nieuw onderzoek toont aan dat deze groene oases de gezondheid beter én het leven langer maken. Een groene omgeving maakt de gezondheidskloof tussen rijk en arm heel wat kleiner.

Onderzoek
Richard Mitchell van de universiteit in Glasgow is uiterst opgetogen met deze resultaten. De vorsers deelden Engeland op in vijf sectoren, al naargelang de groene zones. Daarbij bekeken ze de sterftecijfers.

Hartklachten
De resultaten lieten er geen twijfel over bestaan. De sterftekans lag opmerkelijk lager in de groenste gebieden. Volgens de onderzoekers verminderen rust en groen de stress. Ook zouden mensen meer bewegen in een rustige omgeving. Deze twee factoren maken dat hartklachten minder optreden. br.hln)
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotomuseum toont portretten uit 'De Naaktkalender'


Fotomuseum toont portretten uit 'De Naaktkalender'
Van 25 november tot 4 januari loopt er in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen een tijdelijke tentoonstelling met foto's uit het VRT-programma 'De Naaktkalender'.

In dit programma poseren organisaties in hun blootje voor de lens van een topfotograaf om een goed doel te steunen. Het Fotomuseum zal uit de 120 beelden een selectie maken van 40. Elke deelnemende groep komt aan bod.

"Fotografie als sociaal medium"
Aan het programma werkten fotografen mee als Daniel Dedave en Henk Van Cauwenbergh. Ze maakten opnames van onder andere de Antwerpse snorrenclub en de verpleegsters van het UZ in Jette. Op 24 november zendt de VRT de finale van het programma uit en wordt bekendgemaakt welke naaktkalender effectief gedrukt en verkocht zal worden. Die dag opent de tentoonstelling in Antwerpen in avant-première.

Volgens Christophe Ruys, directeur van het Antwerpse Fotomuseum, is het programma zeer respectvol gemaakt en raakte hij daardoor gecharmeerd. Hij juicht verder toe dat fotografie gebruikt wordt als sociaal medium, door de koppeling van de foto's aan een goed doel. (br.hln)
» Reageer (0)
07-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verborgen passie van Obama en Sarah Palin

Verborgen passie van Obama en Sarah Palin


De afbeelding “http://img352.imageshack.us/img352/2583/obamaxw2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.Laat ons dansen
van dag naar dag
laat ons dansen
met gulle lach

laat ons dansen
vandaag en hier
laat ons dansen
voor ons plezier

nu even geen zorgen
maar muziek om je heen
vandaag en ook morgen
swingen van top tot teen

ga eens volledig uit je dak
en heb plezier voor twee
samen zweven over de vloer
dus dans maar met ons mee.» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.engel van de liefdeDe afbeelding “http://yokkobears.web-log.nl/yokkobears/images/angels2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


engel van de liefde,
o, engel van het woud
met uw tere vleugels
en uw hart van goud

vlieg mij naar de bergen
vlieg mij naar de zee
toon mij al uw liefde
o, engel, neem mij mee

 


» Reageer (0)
05-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Wie danst er mee

 Wie danst er mee» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschap belangrijker dan liefde


Vriendschap belangrijker dan liefde voor jongeren
Jongeren hechten erg veel belang aan vriendschap. 90 procent laat verstaan dat vriendschap erg belangrijk is; 6 jongeren op 10 vindt vriendschap zelfs belangrijker dan liefde. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vlaamse jeugddienst In Petto bij jongeren tussen 14 en 20 jaar.

Echte vrienden
De definitie van een vriend is bij deze jongeren samen te vatten in drie kernwoorden: vertrouwen, amuseren en praten. Vlaamse jongeren zeggen zelf over erg veel vrienden te beschikken, gemiddeld 43. Niet al deze vrienden worden echter beschouwd als 'echte vrienden', waar je alles aan kwijt kan, daar hebben ze er gemiddeld 13 van.

Verschillende categorieën
Vriendschappen worden ook opgesplitst in verschillende categorieën. Zo zijn er de langdurige vriendschappen, die al vele jaren standhouden. Daarnaast is er de kortstondige vriendschap, bijvoorbeeld tijdens een evenement of een vakantie. Jongeren erkennen ook het bestaan van foute vrienden, mensen die hen op het slechte pad (kunnen) brengen doordat ze verkeerde dingen doen. Ten slotte zijn er ook de internetvriendschappen. Internetvrienden ken je enkel via het internet en ontmoet je nooit in levende lijve.

Veel ruzie
Ondanks het belang dat ze hechten aan vriendschap, komt ruzie bij jongeren vrij frequent voor. Meer dan tachtig procent zegt dat ze soms ruzie hebben met één van hun vrienden. Bij meisjes (85 procent) ligt dit percentage hoger dan bij jongens (75 procent).
Zeventig procent van de jongeren geeft toe dat hun vrienden een invloed op hen uitoefenen. Dat uit zich vooral bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen. Op het vlak van kleding en muziek is de invloed van vrienden niet zo groot.

Voor het onderzoek van In Petto kregen 894 Vlaamse jongeren tussen 14 en 20 jaar een vragenlijst over vriendschap. Daarnaast werden meer dan vijftig jongeren mondeling bevraagd. (br.hln)
» Reageer (0)
04-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse tonijnsalade


Italiaanse tonijnsalade


Aantal personen: 2


Ingrediënten

240 g grote witte bonen, uit blik of vers
1 kleine rode ui, fijngehakt
2 tomaten, gepeld en pitjes verwijderd en in blokjes gesneden
200 g tonijn in eigen nat, uit blik
2 el fijngehakte peterselie
Een scheutje citroensap
Peper uit de molen en zout


Bereiding

Spoel de witte bonen af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Verbrokkel de tonijn. Doe samen met de tomaat en ui in een slakom. Breng op smaak met het citroensap, zout en peper uit de molen en meng voorzichtig. Werk af met peterselie. Eet met pasta of brood.(br.Nina)» Reageer (0)
03-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kus van de Cobra


De kus van de CobraDe afbeelding “http://www.illusionsgallery.com/Lilith-l.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat..


De kus van de Cobra

Verlangen dat als slangengif
haar lippen kust, onderwijl
haar glans naar adem danst
als goud met blik vergoten lijkt

haar zoete adem als ochtend dauw
mijn lippen vochtig raakt
verzoekt zij de goden als gunst
te stillen wat mij dorstig maakt

de kus van een gespleten tong
medusa heeft het weke hart versteend
het venijn van de gekuste Cobra
langs haar zachte lippen mee geweend
de plechtigheid van dans en dag
met nacht en ster vervreemd
de geschiedenis van het duister
die stil haar angst ontneemt
» Reageer (0)
02-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sekstips van onze overgrootouders


Sekstips van onze overgrootouders


De afbeelding “http://img84.imageshack.us/img84/4019/seksfv5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Op het einde van de 19e eeuw werd seks gezien als iets weerzinwekkend en eerder pijnlijk. In 1894 schreef de Britse Ruth Smythers een gids voor vrouwen om mannen seksueel te behagen. Met haar boek 'Sex Tips For Husbands And Wives' wilde ze vrouwen helpen die verschrikkelijke ervaring van de eerste keer te doorstaan. Haar tips staan in sterk contrast met de moderne visie dat vrouwen zoveel mogelijk goede seks moeten beleven en haar eigen wensen op de eerste plaats moeten komen.

Tips uit de 19e eeuw van Smythers
- Een slimme bruid zal maximum twee keer per weer kort met haar man vrijen. Eens ze een tijdje getrouwd is, moet een vrouw moeite doen om deze seksfrequentie te doen dalen. Daarvoor kan ze ziekte, vermoeidheid en hoofdpijn veinzen.

- De meeste mannen zijn van nature pervers. Als je ze laat doen, zullen ze allerlei weerzinwekkende dingen uithalen als abnormale standjes.

- Een egoïstische man kan makkelijk misbruik maken van zijn vrouw. Onthoud daarom altijd: geef weinig, doe het heel af en toe en wees niet gewillig. Anders wordt een huwelijk een orgie van seksuele lust.

- Na de daad mag je een man niet de tijd geven te genieten van het moment. Anders moedig je hem aan om meer te vragen.

- Een slimme vrouw toont nooit haar naakte lichaam aan haar man, zij mag ook nooit zijn naakte lichaam aanschouwen.

- Trek nachtkledij niet uit tijdens het vrijen, zo wordt er zo weinig mogelijk bloot vlees getoond.

- Eens jullie in bed liggen, doe je meteen alle lichten uit en maak je geen geluid in de richting van je man. Dan moedig je hem alvast niet aan. Als hij je aanraakt, moet je zo stil mogelijk blijven liggen. Beweging kan geïnterpreteerd worden als seksuele opwinding. Als je dan toch seks moet hebben, doe het dan in het donker.

- Als je man je nachtkleed omhoog trekt, doe het dan meteen terug naar beneden, spring uit bed en zeg dat je naar toilet moet.

- Als een man een vrouw probeert te verleiden met opwindende woorden zal een slimme vrouw belangrijke niet-seksuele vragen stellen als afleiding.

- Een vrouw moet zich stil houden tijdens het vrijen, blijf stilliggen en kreun onder geen beding.

- Zodra de vrijpartij achter de rug is, moet een vrouw beginnen zeuren over kleine taakjes die hij de volgende dag moet doen.

- Zeuren, klagen en berispen zijn heel effectieve manieren om een man 's avonds af leiden van het verleidingsproces.

- Na tien jaar huwelijk, als je de taak van kinderen baren hebt volbracht, moet je proberen de seksuele contacten met je man volledig stop te zetten. Zijn vaderrol en de sociale druk zullen er dan wel voor zorgen dat hij trouw blijft. (br.hln)
» Reageer (0)
01-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minivarkentje op een skateboard

Minivarkentje op een skateboard


De afbeelding “http://www.hln.be/static/FOTO/pe/18/11/11/album_large_525311.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Piccolino, een minivarkentje op een skateboard, is één van de sterren
van de huisdierenbeurs in Berlijn.
» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 01-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!