NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea
28-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw in het rood trekt mannen aan


Vrouw in het rood trekt mannen aan


De afbeelding “http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2008/10/28/rihanna.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Mannen vinden vrouwen met rode kleding aantrekkelijker dan wanneer ze een andere kleur dragen. Dat blijkt uit een onderzoek in de Verenigde Staten. Ook zouden mannen meer geld uitgeven tijdens een afspraakje met een vrouw die iets roods aan heeft.

Volgens een van de onderzoekers aan de Universiteit van Rochester (New York) zou de gevoeligheid voor de kleur rood te maken kunnen hebben met de oorsprong van de mens en de genetische verwantschap met primaten. Vrouwtjesbavianen en -chimpansees laten bijvoorbeeld de kleur rood zien als de ovulatie nadert. Daarmee geven ze een seksueel signaal af dat de mannetjes onweerstaanbaar vinden.(br.Het Nieuwsblad)» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeepbelDe afbeelding “http://img144.imageshack.us/img144/6316/athlo6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


zeepbel

ontstaan uit water en zeep
zo mooi …
met al je kleuren
als een regenboog
zweef je door de lucht
schijnbaar moeiteloos
zolang de wind je voert
en je de goede kant opgaat
zeepbel
als je de werkelijkheid ontmoet
van doornen en distels
van scherpe mensentongen
dan verdwijn je
ben je weer
water en zeep
nooit een zeepbel geweest
geen deel meer
van de regenboog
nooit meer…
alleen water en zeep» Reageer (0)
24-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warm drankje maakt ons vriendelijker


Warm drankje maakt ons vriendelijker


Met een warm kopje thee of koffie in je hand ben je vriendelijker tegenover vreemdelingen, dat blijkt uit recent onderzoek.


Onderzoek
Als je een eerste goede indruk wilt maken bij iemand, kan het helpen hem een warm kopje thee, koffie of chocolademelk te geven. Voor het onderzoek moesten 41 vrijwilligers voor het onderzoek even een warm of koud kopje koffie of thee vasthouden. Vervolgens kregen ze informatie over een vreemdeling en moesten ze zijn persoonlijkheid beoordelen.

Elke vrijwilliger kreeg dezelfde beschrijving, maar de mensen met een warm drankje gaven de onbekende een warmere score dan de anderen. Maar het had wel geen effect op andere persoonlijkheidskenmerken als intelligentie, succesrijk of aantrekkelijkheid. In een ander onderzoek moesten 53 vrijwilligers een koud of warm kompres vasthouden, onder het mom van een medische test. Na afloop konden ze kiezen tussen een drankje voor zichzelf of een bonnetje om aan een vriend te geven. De personen die een warm kompres vasthielden, vroegen meer naar een bonnetje.

Kijk op anderen
Deze bijzondere ontdekking kan verklaren waarom zoveel mensen een warm drankje aanbieden wanneer ze iemand op bezoek krijgen. Het is de onderzoekers nog niet duidelijk waarom fysieke warmte onze kijk op iemands persoonlijkheid verandert. Maar ze denken dat een warm drankje positieve associaties uitlokt in de hersenen. Amerikaans professor psychologie John Bargh zegt: "Het lijkt alsof het effect van temperatuur niet alleen invloed heeft op hoe we anderen zien, het heeft ook invloed op ons eigen gedrag. Warme drankjes kunnen anderen warmer laten overkomen, maar het maakt ook jezelf warmer, genereuzer en vertrouwensvoller."

Zelfde gebieden
Andere studies suggereren dat dezelfde gebieden in de hersenen betrokken zijn bij het verwerken van informatie over warmte en de warmte van een persoonlijkheid. Uit eerder onderzoek bleek al dat mensen kouder hebben wanneer ze zich slecht en geïsoleerd voelen. En ze vinden een kamer warmer wanneer ze positieve, gelukkige gedachten hebben. (br.hln)
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole en Hugo de Pastorale

Nicole en Hugo

Met het liedje de Pastorale

om het te beluisteren druk op de foto


» Reageer (0)
23-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ivoren voorwerpen


eBay verbiedt verkoop van ivoren voorwerpen


http://www.schaakkunst.nl/images/images_aad/ivoren_schaakspel2.jpg


De Amerikaanse veilinggroep eBay gaat de verkoop van ivoren objecten via zijn website per 1 januari verbieden. Dat heeft de veilingsite vandaag aangekondigd.


De afbeelding “http://www.artis.nl/paginas/a/tijdschrift_artis/jaargang_48/img/482ivoor.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De aankondiging komt er slechts enkele uren na de publicatie van een rapport van de dierenwelzijnsorganisatie International Fund for Animal Welfare (IFAW) over de illegale handel in bedreigde diersoorten via internet. Volgens dat rapport is eBay verantwoordelijk voor minstens tweederde van de internationale online handel in ivoor.


De afbeelding “http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Pyxid_Al_Mughira_OA_4068.jpg/200px-Pyxid_Al_Mughira_OA_4068.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Samenspraak met WWF
Het bedrijf ging te rade bij de natuurorganisatie WWF en Amerikaanse milieubeschermingsgroepen alvorens de definitieve beslissing te nemen, verklaarde Richard Brewer-Hay, woordvoerder bij eBay. (br.hln)
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sister Act
 
Sister Act


 

» Reageer (0)
19-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alsof liefde haar vleugels geeft

Alsof liefde haar vleugels geeft


http://img142.imageshack.us/img142/1216/goed10custombc1.jpgAlsof liefde haar vleugels geeft
is de aanraking van geest en aarde
als het wuivend riet in de wind

zo vrolijk haar sprongetjes
hoe teer haar schoonheid siert
is mijn ontmoeting met gevoel

zo trots als een pauw
bekijk ik het spel van de witte zwaan
met omhoog gestoken veren

stralend met haar eeuwige lach
danst zij ongestoord haar ballet
zoals levend water nimmer rust

mijn emoties, liefde en geluk
wisselen sneller dan de tijd
mijn eerste traan is voor haar

terwijl zij danst op de ster
overvalt mij eindeloze rust
van vermoeidheid uit extase.
» Reageer (0)
16-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonheid stilt pijn


Schoonheid stilt pijnWanneer je naar een mooi schilderij kijkt, voel je minder pijn. Dat wees Italiaans onderzoek uit.Meesters en amateurs
De onderzoekers verdeelden een groep vrijwilligers in twee groepen. De ene groep bekeek schilderijen van Leonardo da Vinci en Boticelli, meldt Dag.nl. De andere groep moest het stellen met werken van amateurschilders. Beide kregen tijdens het bekijken van de schilderijen lasers op hun handen gericht, die een ongevaarlijk maar onprettig gevoel gaven. De personen die naar de meesterwerken mochten kijken, voelden tot een derde minder van de laser. Een scan van de hersenactiviteit bevestigde de gevoelens van de deelnemers.

Inrichting ziekenhuis
De resultaten van dit onderzoek kunnen nuttig zijn voor de inrichting van ziekenhuizen. "Een ziekenhuis moet natuurlijk functioneel zijn. Maar dit onderzoek bewijst dat er ook veel aandacht naar schoonheid moet gaan, aangezien dit een groter effect heeft op de patiënten dan we dachten. (br.hln)
» Reageer (0)
15-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeestoverij in eigen nat


Zeestoverij in eigen nat


De afbeelding “http://www.lekkervanbijons.be/recepten/photos/detail/zeestoverij.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Ingrediënten
500 g filets met vast visvlees (zeewolf, zeeduivel, poon, pollak...)
250 g inktvisringen
450 g aardappelen
600 g tomaten
1 rode paprika
4 teentjes knoflook
1 dl witte wijn
1 eetlepel tomatenpuree
20 g oregano, fijngesneden
20 g marjolein, fijngesneden
peper en zout


Bereiding
De tomaten pellen, in vier snijden en de pitjes verwijderen. 
De rode paprika schillen, de pitjes verwijderen en hem vervolgens fijnsnijden. 
De aardappelen half gaarkoken, pellen en in grove stukken snijden.
De tomaten, aardappelen, paprika, wijn, tomatenpuree en de knoflook in een diepe pan doen, wat water toevoegen en aan de kook brengen. 
Het vuur temperen, de kruiden toevoegen en onder deksel een 20-tal minuten laten sudderen.
De visfilets in stukken snijden, aan de sudderpot toevoegen en 5 à 10 minuten op zacht vuur laten garen. 
Op het laatst de inktvisringen toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
De sudderpot over soepkommen verdelen. 
Voor een feestelijke variant kunt u het gerecht versieren met enkele in bouillon gaargekookte mosselen.  (br.lekkervanbijons)

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Keys


Alicia Keys vijf keer genomineerd voor Music Awards
Alicia Keys is met vijf nominaties de grote kanshebber bij de American Music Awards (Ama's), die op 23 november worden uitgereikt in Los Angeles. De zangeres is genomineerd in de categorie artiest van het jaar. Ook maakt ze kans op de prijzen voor beste pop- en beste soulzangeres. In die categorieën neemt ze het op tegen onder meer Mariah Carey, Rihanna en Mary J. Blige.

De bands Coldplay en de Eagles sleepten elk vier nominaties in de wacht. Chris Brown en Lil Wayne kregen tijdens een persconferentie in Beverly Hills te horen dat ze kans maken op drie prijzen. Tot en met 7 november kan via het internet worden gestemd op de genomineerden. Rihanna, Ne-Yo en de Pussycat Dolls zullen optreden tijdens het prijzengala, dat wordt gepresenteerd door talkshowhost Jimmy Kimmel. (br.hln)
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp is meest sexy man ter wereld


Johnny Depp is meest sexy man ter wereld


 


De 45-jarige Johnny Depp is door de lezers van de Britse Cosmopolitan uitgeroepen tot de meest sexy man op deze aardkloot. Depp geeft George Clooney het nakijken, het brons gaat naar Jake Gyllenhaal.

Oudere mannen
Blijkbaar vallen vooral oudere mannen in de smaak. Slechts drie kerels in de toptien zijn onder de dertig. De oudste man in de toptwintig is Pierce Brosnan (55). Het zijn voornamelijk acteurs die in de smaak vallen. David Beckham is de enige niet-acteur in de toptien.(br.hln)

» Reageer (0)
12-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag


Ik verlang
naar een zorgeloze zondag
met schrijven en dichten
die de dichter
doen zwichten
en in de waan
van alledag
hij zijn taak
mag verrichten
en jullie
dit simpele gedicht
mag schenken
omdat ik niets
anders kon bedenken.» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoofvlees


Stoofvlees


De afbeelding “http://www.commaison.be/files/products/stoofvlees3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Ingredienten
Voor 4 Personen:

- 1 kg stoofvlees in kleine blokjes gesneden
- 2 à 3 uien ui
- 3 laurierblaadjes (gekneusd)
- peper en zout
- bakboter
- water
- 1 blokje vleesbouillon
- 1 snee brood besmeerd met mosterd
1 flesje donker bier


Bereidingswijze

Bak het vlees goed bruin in de bakboter. Tijdens het aanbakken zout en peper toevoegen. Blus met water en voeg het bier toe tot  het vlees helemaal onder staat . Voeg het bouillonblokje en de laurierblaadjes toe. Als je laurierblaadjes gebruikt kan je deze best kneuzen daar ze dan beter hun smaak afgeven. Leg  de gebruneerde ajuin er bovenop plus de snee brood met mosterd. Breng alles aan de kook en laat gedurende 2 uur sudderen op een klein vuurtje. Kijk regelmatig eens na of er nog voldoende kookvocht is en vul desnoods wat bij. Het stoofvlees is gaar als het bijna uit elkaar valt. Indien nodig nog wat bijkruiden met peper en zout. In combinatie met  frietjes en verse mayonaise een echte lekkernij!
» Reageer (0)
07-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen verkiezen natuurlijke borstenMannen verkiezen natuurlijke borsten
Komiek Russel Brand


89 procent van de mannen verkiest kleine, natuurlijke borsten boven grote, valse borsten. Dat blijkt uit een enquête van Heat Magazine.

In proportie
Sinds 2002 is het aantal borstvergrotingen bijna verdrievoudigd. Heat Magazine vroeg aan meer dan 2000 mannen of ze tevreden zijn met deze evolutie. Daaruit bleek dat ze groter niet altijd beter vinden. 87 procent van de mannen vindt namelijk dat borsten in proportie moeten zijn met de rest van het lichaam.

Celebs
Ook verschillende sterren namen deel aan de enquête. De Britse komiek Russel Brand: "Ik heb al veel onderzoek verricht en geloof me, natuurlijke borsten zijn geweldig. Ze zijn symmetrisch, zacht en rond. Want ook hoe ze aanvoelen is belangrijk." (br.hln)» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou dat nu echte liefde zijn?De afbeelding “http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/NBN_NTVT7PEKING3.MM.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Zou dat nu echte liefde zijn?

Een oud koppel van boven de 80 jaar gaat in een Mc Donalds eten.

Ze zetten zich aan een tafel en de man gaat naar de toog en komt terug me

één broodje, één portie friet en één cola.


Hij snijdt het broodje perfect doormidden en legt de helft neer voor zijn vrouw.

Dan schudt hij de frieten op een plateau en verdeelt ze in 2 gelijke

porties en legt een portie voor zijn vrouw.


Hij drinkt een slokje van de cola en dan zijn vrouw een slokje.


Hij begint te eten, terwijl zijn vrouw zit toe te kijken.

Een jongeman, die in de buurt zit, heeft dat gezien en vindt het erg

zielig, dat die oude mensen zich samen maar één portie kunnen permitteren.


Hij gaat naar de vrouw en zegt: "Mevrouw, bestel gerust een portie, ik zal

de rekening wel betalen."

De vrouw zegt: "Dat is niet nodig meneer, we zijn al 60 jaar getrouwd en we

zijn gewend alles samen te delen."

De jongeman gaat zitten en ziet dat de vrouw niets eet. Ze blijft wachten

terwijl haar man verder zijn helft opeet.


Hij kan het niet meer aanzien, gaat terug naar de vrouw en zegt: "Mevrouw,

eet gerust uw deel op, ik bestel wel een nieuwe portie."

Maar de vrouw zegt weer: "Nee bedankt, meneer, wij zijn gewend alles samen

te delen."

Waarop de jongeman zegt "Waarom wacht u dan zolang om te beginnen met

eten?"

De mevrouw zegt: "Op zijn kunstgebit."


» Reageer (0)
05-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
Morgen is er weer een nieuwe kans dat de zon je dromen kleurt...boetseer en modelleer ze in de palm van je hand...


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip uit de oven

Kip uit de oven


De afbeelding “http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/12/3/art_large_502923.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.Ingrediënten

1 scharrelkip, in zijn geheel, olijfolie, grof zeezout, peper, 1 citroen, in schijfjes, 4 takken rozemarijn, 4 teentjes knoflook, gepeld, 70 g zachte boter, in stukjes verdeeld


Bereiding

Kruid de kip aan de binnenzijde met zout en peper en vul ze met de citroen, rozemarijn en knoflook. Maak het vel op de borst los en schuif er de boter onder. Bind de kippenpoten samen, wrijf ze langs de buitenkant in met olijfolie en kruid ze met grof zeezout en peper. Leg de kip op een licht ingeoliede braadslede en braad in een voorverwarmde oven gedurende 30 min. op 200 °C. Bedruip regelmatig met de braadjus. Zet de oven daarna op 180 °C en laat de kip nog 40 min. verder garen (de kip is gaar wanneer het vocht dat uit de kip loopt, helder is). Neem de kip uit de oven en laat 10 min. rusten vooraleer te versnijden. Serveer met aardappeltjes, geroosterd in de oven, en de citroen.(br.Nina)

Eet smakelijk


» Reageer (0)
04-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.regendruppels


regendruppels
ze vallen
uit de lucht
ik zucht

kijk naar buiten
zie de regendruppels
ze kletsen
tegen de ruiten

de druppels facineren mij
vroeger danste ik
in de regen
dat maakte me zo blij

nu kijk ik
naar de druppels die vallen
luister ik
naar de druppels die neerknallen

regen
zo mooi
maar toch niet altijd leuk
zo'n regenbui» Reageer (0)
03-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben zus van Elvis


"Ik ben zus van Elvis en heb DNA als bewijs"


De erfgenamen van Elvis Presley zitten met een probleempje: een 46-jarige vrouw uit Texas beweert dat ze de zus van The King is. Eliza Alice Presley stelt dat ze in het bezit is van DNA-tests die aantonen dat ze het geheime liefdeskind is van Vernon Presley, de vader van Elvis.

Adoptie
De vrouw is naar eigen zeggen opgevoed door een Texaans koppel nadat haar natuurlijke moeder, Florence Juanita Sharp, haar afstond voor adoptie.

"99,99 procent zeker"
De advocaat van de gescheiden vrouw met vier kinderen, Donald Yates, stelt dat DNA-tests uitgevoerd in Arizona een verwantschap aantonen tussen zijn cliënte en de nicht van Elvis, Donna.
"Ik ben 99,99 procent zeker dat Eliza Presley en Elvis Aaron Presley halfbroer en halfzus zijn", aldus de man.

Naast het genetische bewijs, heeft Eliza volgens haar advocaat ook "beëdigde getuigenissen van familieleden die stellen wie haar biologische vader is".

Erfenis
Eliza Alice Presley heeft een rechtszaak ingespannen in Memphis, Tennessee. Ze wil erkend worden als de dochter van Vernon Presley en maakt aanspraak op een deel van de erfenis van Elvis.

Elvis was het enige kind van Vernon Elvis Presley en Gladys Love Smith. Hij was de helft van een tweeling maar zijn broer Jesse Garon kwam levenloos ter wereld.» Reageer (0)
02-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn vleugels zijn gebrokenDe afbeelding “http://athea2.googlepages.com/goldf.jpg/goldf-full.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


mijn vleugels zijn gebroken
mijn veren die zijn lam
mijn vrijheid is verloren
als ik niet meer vliegen kan
die blauwe hemel
die ben ik nu kwijt
de tijd dat ik daar vrij was
dat is verleden tijd
de stralen van de zon
waar ik heerlijk bij kon zweven
dat moet ik nu vanaf hier
op die koude grond beleven
mijn vrienden ben ik kwijt
die blijven hoog in de lucht
daar kunnen ze ongestoord genieten
van hun vrije vlucht» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 01-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!