NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea
30-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Goossenaerts (111) uit Essen oudste man van Europa

Jan Goossenaerts (111) uit Essen oudste man van Europa


http://img513.imageshack.us/img513/6743/jangoossenaerts.jpg


Jan Goossenaerts uit Essen mag vandaag 111 kaarsjes uitblazen. Hij is daarmee de oudste man van Europa en de derde oudste man ter wereld.

Jan Goossenaerts werd op 30 oktober 1900 geboren in de Essense wijk Horendonk. De gewezen boerenknecht en metser ging in 1965 op pensioen. Hij kreeg vijf kinderen, van wie er twee zijn overleden in 2010.

In 2007 verhuisde Goossenaerts naar het rust- en verzorgingstehuis Sint-Michaël. In 2010 vierde hij zijn 110de verjaardag nog in het bijzijn van Vlaams minister-president Kris Peeters met wie hij een "supereeuwelingenboom" plantte, maar dit jaar viert Goossenaerts zijn verjaardag in alle rust.
 
Interviews geven doet hij niet meer: "Ik heb alles toch al de vorige keer gezegd en er is niets veranderd aan mijn verleden", zegt hij in de Gazet van Antwerpen. "Alleen hoor ik niet meer zo goed, en dat vind ik spijtig. Ik heb heel mijn leven hard gewerkt. Eerst als boerenknecht, daarna als metser. Dat is volgens mij ook één van de redenen dat ik zo lang leef. Naast hard werken moet je op tijd gaan slapen en veel poepgelei (Luikse perenstroop, red.) op je boterham smeren."
 
Uit de lijst van 'supercentenarians' blijkt dat er momenteel 82 mensen ouder zijn dan 110. Het gaat om zevenenzeventig vrouwen en vijf mannen. De Amerikaanse Besse Cooper is met 115 jaar de oudste vrouw van de wereld. De oudste man is de Japanner Jirimoen Kimura met 114 lentes.» Reageer (0)
27-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Morrison - Have I told you lately that I love you

Van Morrison - Have I told you lately that I love you

Klik op de foto om hem te beluisteren


Van Morrison, volledige naam George Ivan Morrison (Belfast, 31 augustus 1945) is een Noord-Ierse zanger en muzikant die deel uitmaakt van de zogenoemde Belfast Blues. Hij is zanger-tekstschrijver maar ook gitarist en soms speelt hij de harmonica of de saxofoon.» Reageer (0)
26-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dionne Bromfield - Ain't No Mountain High Enough

Dionne Bromfield - Ain't No Mountain High Enough

Klik op de foto om haar te beluisteren

Dionne Julia Bromfield  is een Britse soulzangeres.

Bromfield werd geboren (1996) in de Londense wijk Tower Hamlets, in een gezin met een Engelse moeder en een Jamaicaanse vader. Ze volgde haar opleiding aan de Beaverwood School voor meisjes in Chislehurst tot in 2009. Bromfield verscheen voor het eerst op YouTube, waar ze Alicia Keys' nummer If I Ain't Got You samen met haar peetmoeder Amy Winehouse bezong. Bromfields debuutalbum Introducing Dionne Bromfield verscheen in 2009 en werd geproduceerd door het label van Amy Winehouse, Lioness Records.

In de UK Singles Chart scoorde ze al twee top 50-hits met Mama Said en Yeah Right. In Nederland verkreeg ze enige bekendheid met haar nummer Foolin, dat positie 90 behaalde in de Single Top 100 en de eerste plaats in de tipparade.» Reageer (0)
25-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op tijd en stond kopje koffie verlaagt risico op huidkanker

Op tijd en stond kopje koffie verlaagt risico op huidkanker


http://img155.imageshack.us/img155/1665/koffiels.jpg


Er is goed nieuws voor koffieverslaafden. Wie dagelijks enkele kopjes koffie drinkt, loopt minder kans om basaalcelcarcinoom - een vorm van huidkanker - te ontwikkelen. Dat blijkt uit een studie waarvan de resultaten in de Verenigde Staten werden voorgesteld.

Volgens de onderzoekers lopen vrouwen die dagelijks meer dan drie koppen koffie drinken twintig procent minder kans op basaalcelcarcinoom dan vrouwen die weinig of geen koffie nuttigen.
 
Mannen halen iets minder profijt uit hun dagelijkse dosis cafeïne, maar toch zouden drie kopjes koffie per dag ook bij hen resulteren in 9 procent minder kans om deze vorm van huidkanker te ontwikkelen. Waarom koffie beschermender werkt bij vrouwen dan bij mannen, blijkt niet uit de resultaten.
 
Het onderzoek, dat werd voorgesteld op een conferentie van de American Association for Cancer Research in Boston (Massachusetts), toont dus duidelijk aan dat wie meer koffie drinkt, minder kans loopt op basaalcelcarcinoom, besluiten de onderzoekers. Ze waren naar verluidt zelf verrast door de uitkomst van de studie.» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boris Gardiner - I Want To Wake With You

Boris Gardiner - I Want To Wake With You

Klik op de foto om hem te beluisteren


Boris Gardiner (Kingston, 13 januari 1946) is een Jamaicaanse reggaezanger en bassist. Hij is vooral bekend van de hit I want to wake up with you.

Boris Gardiner werd op 13 januari 1946 in de Jamaicaanse hoofdstad Kingston geboren als jongste van drie kinderen. Zijn muzikale carrière begon in jaren zestig als sessiemuzikant bij Studio One, de studio van producer Coxsone Dodd. In diezelfde tijd zat hij samen met Richard Ace, Dennis Moss en Delano Stewart in de groep Rhythm Aces. Deze groep bestond echter maar korte tijd. Gedurende de jaren zestig bleef hij veel sessiewerk doen en was hij bassist in verschillende begeleidingsgroepen. Zo was hij lid van Byron Lees Dragonaires, Lee Perrys Upsetters, Derrick Harriotts Crystalites, Bunny Lees Aggrovators en The Now Generation Band.

In 1970 had hij zijn eerste solohit met het instrumentale Elizabethan reggae. Hij haalde er een veertiende plaats mee in de Britse hitlijst. Aanvankelijk werd als uitvoerend artiest van Elizabethen reggae Byron Lee vermeld, die een jaar eerder samen met Mighty Sparrow een hit had met Only a fool breaks his own heart. Byron Lee was echter de producer van het nummer en was per ongeluk als uitvoerend artiest op de hoes van de eerste persingen van de single terechtgekomen. De fout werd in de hitlijsten overgenomen, maar een paar weken later werd deze hersteld. Later in de jaren zeventig nam hij nog verschillende albums met zijn groep Boris Gardiner Happening op, maar buiten Jamaica bleven deze vrijwel onopgemerkt.

Het duurde na Elizabethan reggae zestien jaar voordat Gardiner weer een hit scoorde. In 1986 had hij een Britse nummer 1-hit met de ballad I want to wake up with you. In Nederland en Vlaanderen kwam het nummer tot #4. Het nummer was een cover van Mac Davis. Het grote succes kon hij met zijn opvolgers You are everything to me en The meaning of Christmas, dat hij in de jaren zestig al met The Rhythm Aces opgenomen had, niet evenaren. In tegenstelling tot het intstrumentale Elizabethan reggae waren al deze nummers gezongen. Na dit hoogtepunt uit zijn carrière ging hij weer verder als muzikant in de achtergrond.» Reageer (0)
24-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jethro Tull - Aqualung

Jethro Tull - Aqualung

Klik op de foto om ze te beluisteren

Jethro Tull is een Britse progressieve-rockband en Grammy Award-winnaar uit Blackpool, opgericht in 1968. Hun muziek is herkenbaar aan de opmerkelijke zangstijl en het unieke dwarsfluitwerk van de Schotse voorman Ian Anderson, aan de ongewone en vaak complexe liedconstructies en aan de intelligente teksten.» Reageer (0)
23-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golden Earring - Radar love

Golden Earring - Radar love

Klik op de foto om ze te beluisteren


Golden Earring is een Nederlandse  rockband. De groep werd opgericht in 1961 en is daarmee de oudste nog bestaande rockband van Nederland.


» Reageer (0)
22-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seasick Steve - Thunderbird

Seasick Steve - Thunderbird

Klik op de foto om hem te beluisteren


Seasick Steve, artiestennaam van Steven Gene Wold (Oakland, Californië, 1941 is een Amerikaans bluesmuzikant. Hij speelt vooral op aparte zelf gemaakte instrumenten, waaronder een driesnarige gitaar, maar zingt ook

Als veertienjarige koos Steve er voor om weg te gaan uit zijn ouderlijk huis en een bestaan als zwerver te gaan leven. Hij wisselde verschillende baantjes af met (blues-)optredens. Hiermee raakte hij niet bekend, al deelde hij in de jaren zestig wel het podium met onder andere John Lee Hooker en Lightnin’ Hopkins.

In de herfst van 2006 bracht Steve zijn debuutplaat uit, Dog House Music. Aan het einde van dat jaar nodigde Jools Holland Seasick Steve uit om in zijn oudejaars-muziekshow Hootenanny, op de BBC, op te treden. Dit optreden betekende de doorbraak voor Seasick Steve, die inmiddels 66 jaar was.

Zijn eerste optreden in België was op Humo's Pop Poll, waar hij voor een met 12.000 mensen gevuld Sportpaleis stond. Enkele maanden later stond hij ook op Pukkelpop en in een volledig uitverkochte Ancienne Belgique. Media spraken van een hype rond de blueszanger.

Seasick Steve tekende bij platenmaatschappij Warner Brothers, die zijn tweede studioalbum wereldwijd uitbracht: I Started Out With Nothin’ And Still Got Most Of It Left' in 2008. Het album werd overwegend positief ontvangen. Het succes van de plaat bracht hem op nog grotere podia: in 2009 stond hij op het hoofdpodium van Rock Werchter, en in 2010 op het hoofdpodium van Pukkelpop. Op donderdag 30 Juni 2011 stond hij weer op het hoofdpodium van Rock Werchter. Voor dat optreden nam hij John Paul Jones mee, de bassist van Led Zeppelin en later van Them Crooked Vultures. Op 20 augustus stond hij samen met zijn drummer Dan Magnusson in de Grolsch tent op het Lowlands Festival in Biddinghuizen, waar hij naar eigen zeggen zijn beste show uit 17 optredens opvoerde uit zijn festivaltour 2011 (quote DWDD 14 september 2011).

In 2010 nam hij deel aan het Britse populaire autoreportageprogramma "Top Gear". In 2011 was hij op 14 september te zien in een uitzending van het Nederlandse televisieprogramma De Wereld Draait Door.» Reageer (0)
20-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronan Keating - She Believes in me

Ronan Keating - She Believes in me

Om hem te beluisteren druk op de foto


Ronan Keating (Dublin, 3 maart 1977) is een Ierse zanger, bekend geworden als zanger van de boy-band Boyzone. In 1999 begon hij een solocarrière. Ook was hij de bedenker en co-manager van Westlife. Keating presenteerde de MTV Europe Music Awards van 1997.

Hij trouwde op 30 april 1998 met Yvonne en heeft inmiddels drie kinderen: Jack (15 maart 1999), Marie (18 februari 2001) en Ali (7 september 2005)


» Reageer (0)
19-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin & Annie Lennox - Chain of fools

Aretha Franklin en Annie Lennox - Chain of fools

Klik op de foto om ze te beluisteren» Reageer (0)
18-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooke Fraser - Something In The Water

Brooke Fraser - Something In The Water

Klik op de foto om ze te beluisteren


Brooke Gabrielle Fraser (Wellington, Nieuw-Zeeland, 15 december 1983) is een singer-songwriter uit Nieuw-Zeeland die eerst bekend werd door haar rol als zangeres in Hillsong United. Eén van haar bekendste songs is 'Hosanna,' dat vertaald is opgenomen in de opwekkingsliederen bundel. Tegenwoordig heeft Brooke Fraser een succesvolle solocarrière. Haar stem en liedjes zijn ook te (zien en) horen op menig Hillsong Live album/dvd. Brooke Fraser woont sinds 2004 in Sydney Australië en is in in 2008 getrouwd met Scott Lighterwood. Sindsdien is haar officiële naam Brooke Gabrielle Lighterwood. Als artiestennaam bleef ze haar meisjesnaam gebruiken.

In de zomer van 2011 brak ze ook in Nederland en België bij het grote publiek door met haar Single Something in the water.» Reageer (0)
17-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Gogh pleegde dan toch geen zelfmoord

 Van Gogh pleegde dan toch  geen zelfmoord


http://img525.imageshack.us/img525/6113/vangoghg.jpg


Schilder Vincent van Gogh pleegde geen zelfmoord: hij stierf door een kogel uit een defect vuurwapen van een bevriende tiener die cowboytje aan het spelen was, beweren twee schrijvers van een nieuwe biografie over de schilder.

Volgens Steven Naifeh en Gregory White Smith stierf Van Gogh in 1890 in het Franse Auvers-sur-l'Oise op 37-jarige leeftijd aan een kogel in zijn buik, nadat hij zwaargewond in een herberg was gearriveerd.

Lange tijd is gedacht dat van Gogh zichzelf had neergeschoten. Volgens de schrijvers wijzen kogelinslag en vroege beschrijvingen van de gebeurtenissen echter op een ongeluk.

Van Gogh ging rond die tijd vaak wijn drinken met twee jongens uit het dorp. 'Een van hen droeg een cowboypak en had een defect vuurwapen waar hij mee speelde. Ze hadden waarschijnlijk te veel gedronken', beweren de auteurs.

Om de jongens te te behoeden voor vervolging zou Van Gogh vlak voor zijn sterven hebben gezegd de kogel zelf te hebben afgevuurd.

Volgens conservator Leo Jansen van het Van Gogh Museum in Amsterdam is de theorie over de zelfmoord van Van Gogh niet voldoende onderbouwd, schrijft de Volkskrant.

De schrijvers Steven Naifeh en Gregory White Smith komen na onderzoek tot de conclusie dat de schilder hoogstwaarschijnlijk gedood is door twee jongens. Om hun stelling te onderbouwen, wijzen ze erop dat het vuurwapen waarmee Van Gogh zichzelf zou hebben doodgeschoten, nooit is gevonden.

Jansen wijst erop dat de schrijvers, die in 1991 de Pulitzer Prize wonnen, niet op nieuw materiaal zijn gestuit, maar alle bekende documenten nog eens hebben doorgespit. Op basis hiervan zijn ze tot een nieuwe interpretatie gekomen, aldus Jansen. Volgens hem leunen de Amerikanen erg op een verklaring van een destijds 16-jarige jongen die op zich al wel bekend was, maar waar eerder nooit veel aandacht aan was besteed.» Reageer (0)
16-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah McLachlan - Angel

Sarah McLachlan - Angel

Klik op de foto om haar te beluisteren

Sarah McLachlan (Halifax (Nova Scotia), 28 januari 1968) is een Canadese zangeres.

McLachlan is geboren te Halifax en werd als kind geadopteerd. Op haar zeventiende speelde ze in de New Wave-band October Game. In 1988 tekende ze een platencontract bij het onafhankelijke label Nettwerk. Ze verhuisde naar Vancouver, waar ze in 1988 haar eerste album opnam.

Sarah McLachlan verkocht sinds haar debuutalbum "Touch" in 1988 meer dan 25 miljoen albums en won drie Grammy Awards.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Louis Forain 1852 - 1931 was een Frans kunstschilder

Jean-Louis Forain  1852 - 1931 was een Frans kunstschilder

Klik op de foto om een filmpje van zijn overige werken te bekijkenJean-Louis Forain (Reims, 23 oktober 1852 - Parijs, 11 juli 1931) was een Frans kunstschilder.

Jean-Louis Forain, wiens eigenlijke naam Louis-Henri Forain was, kwam uit een familie van spinners en wevers. Hij vestigde zich in Parijs rond 1860 en nam teken- en schilderlessen bij Jacquesson de la Chevreuse, Jean-Baptiste Carpeaux en André Gill. Hij volgde vervolgens zijn studie aan de École des beaux-arts, waar hij les kreeg van Jean-Léon Gérôme.
http://img802.imageshack.us/img802/7346/jeanlouisforain2.jpg
Hij maakte faam door het tekenen van talrijke karikaturen voor kranten en bladen zoals L’Opinion, Le Courier Français, Le Monde Parisien et Le rire satirique. Zijn beste spotprenten tekende hij tijdens de affaire Dreyfus, het proces van Renne en tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een deel van zijn tekeningen zijn nu tentoongesteld in een zaal van het Musée des Beaux-Arts van Reims.

Samen met Caran d'Ache richtte hij het tegen Alfred Dreyfus gerichte tijdschrift op genaamd Psst...! Hij was een vaste bezoeker van de salons van Nina de Callias en de gravin van Loynes.
http://img13.imageshack.us/img13/2511/jeanlouisforaindancer.jpg
Hij nam deel aan de Frans-Duitse Oorlog van 1870, werd vrienden met Paul Verlaine en Arthur Rimbaud en bezocht Edgar Degas en Édouard Manet. Hij begon zijn carrière als schilder tegelijk met de opkomst van de impressionisten waarmee hij tussen 1884 en 1888 verschillende keren exposeerde. Hij maakte deel uit van een kunstenaarscollectief van de galerie Durand-Ruel in New York. Zijn eerste individuele expositie vond plaats in galerie Boussod et Valadon, waarvan kunsthandelaar Theo van Gogh toentertijd directeur was.

In zijn werk zijn invloeden van Honoré Daumier en Degas te zien. Hij schilderde vaak theater, ballet, interieurs van café’s en op latere leeftijd ook veel voorstellingen van rechtszaken.
http://img440.imageshack.us/img440/9577/jeanlouisforain6.jpg
In 1891 trouwde hij met de beeldhouwer Jeanne Bosc, met wie hij een zoon kreeg in 1895. Hij was een bewonderaar van Goya en bezocht Madrid in 1894 en in 1900.

In 1913 organiseerde hij een grote expositie in het Musée des Arts décoratifs in Parijs waar 390 van zijn werken te zien waren. Vier jaar later werd er nog een grote tentoonstelling van zijn werk georganiseerd tijdens de Exposición de Arte Francés in Barcelona. Daar werden 75 werken tentoongesteld. Gedurende de winter van 1920 richtte hij met andere artiesten, waaronder Joë Bridge, Adolphe-Léon Willette, Francisque Poulbot, Maurice Neumont, Louis Morin, Maurice Millière, Jules Depaquit de République de Montmartre op.
http://img543.imageshack.us/img543/6039/forainjeanlouis4.jpgIn 1921 maakte hij een gebaar naar zijn geboortestad en schonk een belangrijk deel van zijn tekeningen en schetsen aan het Musée des Beaux-Arts. In 1923 werd hij verkozen tot lid van de Académie des Beaux-Arts. Hetzelfde jaar werd hij tevens voorzitter van de République de Montmartre. In 1931 werd hij lid van de Royal Academy of Arts.

Zijn graf bevindt zich in Le Chesnay, dichtbij Versailles, waar hij onroerend goed bezat.» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alannah Myles - Black Velvet

Alannah Myles - Black Velvet

Klik op de foto om haar te beluisteren


Alannah Myles (Toronto, 25 december 1958) is een Canadees singer-songwriter, die vooral bekend is geworden door haar wereldhit "Black Velvet" Ze won voor deze hit een Grammy Award voor Best Rock Vocal Performance, Female.

Myles is de dochter van de Canadese radiopionier William Douglas Byles. Op haar 9e begon ze reeds met het schrijven van muziek. Op haar 12e trad ze op in een zanggroep op het Kiwanis Music Festival in Toronto. In haar tienertijd ging ze solo optreden in Southern Ontario. Ze leerde uiteindelijk singer-songwriter Christopher Ward kennen, die haar hielp haar eigen band te vormen. Hiermee nam ze covers op van Aretha Franklin, T. Rex, AC/DC, Bob Seger, Anne Peebles, de Rolling Stones, en The Pretenders. Ook werkte ze samen met Ward en David Tyson aan haar album Alannah Myles.

In 1984 speelde Myles in de serie The Kids Of Degrassi Street een bijrol als aanstormend zangtalent en single moeder. Ook had ze gastrollen in andere tv-programma’s en films alvorens zich geheel op een zangcarrière te storten. In mei 1989 bracht Warner Music haar debuutalbum uit in Canada. Het album bracht vier Top 40-hits voort, waaronder "Love Is", "Lover Of Mine", en "Still Got This Thing". Ook haar nummer 1-hit "Black Velvet" stond op dit album. Dit lied bereikte de 3e plaats in de Nederlandse hitlijst, en de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst. In 1989 en 1990 was "Black Velvet" het meest gedraaide nummer op de radio. In 2000 leverde het nummer Myles een ASCAP Millionaire Award op voor 5 miljoen radio-uitzendingen. Voor "Black Velvet" won Myles ook een Grammy Award en drie Juno Awards.

In 1992 volgde een tweede album, Rockinghorse, met daarop onder andere de hit "Song Instead Of A Kiss", geschreven door Alannah Myles, Nancy Simmonds en de Canadese dichter Robert Priest, Myles werd voor dit album genomineerd voor een Grammy Award.

In 1995 volgde Myles’ laatste album voor Atlantic Records. In 1997 brak ze haar contract met Atlantic Records in samenwerking met haar toenmalige manager Miles Copeland. Copeland schreef haar meteen in bij zijn eigen label Ark 21 Records. Bij dit label bracht ze haar album Arival uit.

In februari 2005 nam Myles samen met de Zweedse band Kee Marcello's K2 deel aan de halve finale van het Melodifestivalen. Hun lied "We Got It All" kreeg maar weinig punten en eindigde op de zevende plaats. Het nummer kreeg echter wel veel aandacht in de media.

In juli 2008 gaf Myles in een interview met CBC's Evan Solomon aan te werken aan een nieuw album genaamd Black Velvet, met daarop onder andere een heruitgave van haar gelijknamige hit. In het najaar van 2009 werd dit album uitgebracht door Linus Entertainment.

In 2011 won Myles de ISC (International Songwriting Contest) voor zowel beste rock/alternative song als de Grand Prize voor haar album "Black Velvet".
» Reageer (0)
15-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Winston - I Love Your Smile

Charlie Winston - I Love Your Smile

Klik op de foto om hem te beluisteren

Charlie Winston (geboren Charlie Winston Gleave, 14 September 1978, Cornwall) iseen Engelse zanger.

Charlie Winston komt uit een muzikale familie. Al van kinds af komt hij in contact met muzikanten, acteurs en artiesten. Op 17-jarige leeftijd trekt Charlie naar Londen, waar hij een muziekopleiding volgt aan de Brunel University. Hij ontdekt er de jazzpiano en componeert voor enkele Londense dansgezelschappen. In Londen leert hij ook de geweldige mondharmonicaspeler Ben Edwards kennen,  waarmee Charlie vandaag nog steeds samenwerkt. Zijn carrière komt pas echt op gang in 2007, als Charlie Peter Gabriel ontmoet. Gabriel biedt hem een platencontract aan én neemt hem mee op tournee.» Reageer (0)
14-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olijfolie verbergt heel wat beautygeheimen: ontdek ze hier

Olijfolie verbergt heel wat beautygeheimen: ontdek ze hier


http://img88.imageshack.us/img88/918/olijfolie.jpg


Voor de oude Grieken was olijfolie het vloeibare goud waarmee ze olielampen vulden, voedsel bereidden, wonden genazen en ja, zelfs schoonheid verkregen.

Zoveel duizenden jaren later is het voor de meesten van ons enkel nog onmisbaar in de keuken. Toch biedt olijfolie heel wat voordelen, die in onze dagelijkse schoonheidsrituelen kunnen worden toegepast én op ons hele lichaam.

Beautygeheimen
Hier volgen een aantal redenen waarom dit vloeibare goud niet alleen naast het kookvuur hoort te staan, maar ook een vaste plaats verdient in de badkamer en zelfs in het medicijnenkastje.

Vooraleer ik de toepassingen op een rijtje ga zetten, eerst even een praktische tip. Zorg voor een plastiek, kneedbaar flesje en vul het met de fijnste extra vierge olijfolie die je kan vinden. Voeg bijvoorbeeld een paar druppels lavendelolie toe voor een aangenaam parfum.

Droge huid
Maak eerst komaf met dode huidcellen. Hiervoor kan je raar maar waar nog iets uit je keukenkast halen. Voor een goede exfoliatie doe je simpelweg wat fijne, witte suiker op een washandje en met milde wrijfbewegingen verwijder je de dode huid.

Daarna spoel je alles even weg onder de douche en neem je wat olijfolie om het zachtjes in te masseren over je hele lichaam. Resultaat? Een huid als fluweel!

Ook voor je snoet kan olijfolie wonderen doen. Doe een druppeltje in je hand en dop het heel rustig op je huid. Om te vermijden dat je een vettig effect krijgt, neem je een tissue en dop je het teveel aan olie weg. Je gezicht zal er zacht, gezond en gehydrateerd uit zien.

Reiniging
Geen betere manier om make-up te verwijderen. Zelfs van je ogen! Olijfolie kan de strafste waterbestendige mascara doen verdwijnen, dus vergeet die chemische producten die je ogen kunnen irriteren. Allergische reacties op olijfolie zijn namelijk zo goed als onbestaand.

Strohaar & roos
Ook bij uitgedroogde haren past een olijfolietrucje. Zeker voor haar dat beschadigd is door veelvuldig kleuren of drogen, is dit de perfecte conditioner. Masseer wat in je haar en wikkel er vervolgens een warme handdoek rond. Doe even een uurtje iets anders en was daarna je haar zoals je altijd doet.

Als je haar helemaal droog is, neem je nog een paar druppeltjes die mooi over je handenverdeelt, zwier je al je haren even naar voor en ga dan vanuit je nek met je handen door je haar. Glanzend en gezond is het resultaat! Let wel, gebruik zeker niet teveel, om een vettige look te vermijden.

Zelfs als je last hebt van roos, kan je het met olijfolie bestrijden. Masser een licht laagje op je hoofdhuid en laat het een paar uurtjes trekken vooraleer je onder de douche of in bad gaat.

Gladde benen
Weg met dat scheerschuim of de straffe, chemische 'smeer en spoel weg'-producten. Wrijf wat olijfolie op je vochtige huid en ga voor gezonde, gladde en gehydrateerde benen. Uiteraard kan je deze techniek ook toepassen op andere delen van het lichaam.

Geneesmiddeltje
Tot slot nog een aantal genezende effecten van olijfolie bij elkaar. Heb je last van zonnebrand, uitslag, kleine wondjes of insectenbeten? Breng dan voorzichtig wat olijfolie aan en laat de zones onbedekt. Het zal wonderen doen voor de jeuk en versnelt het genezingsproces. Voor de jonge mama's of mama's in spe: het doet ook wonderen bij luieruitslag.» Reageer (0)
12-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie-Rose was een prachtvrouw

Prinses Astrid: "Marie-Rose Morel was een prachtvrouw"


http://img560.imageshack.us/img560/6598/marierosemorel.jpg


Er is een posthume verzoening gebeurd tussen het Belgische koningshuis en de in februari aan kanker overleden politica Marie-Rose Morel. Op een plechtigheid van de Vlaamse Liga Tegen Kanker vertrouwde prinses Astrid de moeder van Marie-Rose Morel toe dat ze "de strijd van die prachtige vrouw" van nabij had gevolgd. Astrid drukte ook haar medeleven uit aan een verbouwereerde Frank Vanhecke. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws. Het menselijke gebaar is opvallend, want zeven jaar geleden werd Marie-Rose Morel op een handelsmissie waar ze de rolstoel van haar vader Chris voortduwde, nog gesommeerd om minstens 50 meter van prins Filip en prinses Mathilde te blijven.

Prinses Astrid woonde vorige week in het Vlaams parlement een plechtigheid bij van de Vlaamse Liga Tegen Kanker. Tijdens de plechtigheid werden ook de aan kanker overleden parlementsleden Erika Thijs (CD&V) en Marie-Rose Morel herdacht. Na het officiële gedeelte drong prinses Astrid erop aan om even met de familie van Marie-Rose te praten. "De prinses kwam haar medeleven betuigen en had enkele vriendelijke woorden voor ons", zegt een verbaasde Vanhecke in Het Laatste Nieuws. "Dat siert haar als mens. Politieke conclusies moet je daar niet uit trekken."

"Plots stapte prinses Astrid recht op Frank af en feliciteerde hem met wat hij voor Marie-Rose had gedaan en betekend", zegt ook Marie-Roses moeder Myriam Van Loon op haar blog. "Er was geen vijftig meter afstand tussen de prinses en de man die ooit de schrik van het hof belichaamde", merkt zij op.

Met opwellende tranen in de ogen vertrouwde prinses Astrid Myriam Van Loon toe dat ze "de strijd van die prachtige vrouw tegen kanker had gevolgd" en dat ze zich als moeder van vier kinderen kon inbeelden dat "het moeten achterlaten van twee kleine kinderen Marie-Rose het meest zeer zal hebben gedaan". De moeder van Marie-Rose Morel toont zich onder de indruk van het medeleven van prinses Astrid. "Ze kwam warm en oprecht over", zegt Myriam op haar blog. "Roosjes dagboeken die we meegaven, zouden ook naast haar bed komen te liggen." (br.hln)

Lees het hele artikel in de krant Het Laatste Nieuws (p. 10)» Reageer (0)
11-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scorpions - Send me an angel

Scorpions - Send me an angel

Klik op de foto om ze te beluisteren

Scorpions is een Duitse hardrockband uit Hannover.

De band werd opgericht in 1965, een jaar na hun naamgenoot uit Engeland. Het eerste album van de Scorpions kwam echter pas uit in 1972. De band werd internationaal bekend in 1984 met het album Love at First Sting. Op dit album stond de bekende single Still loving you. Met het nummer Wind of Change haalde de band in 1991 nog een nummer 1-hit in Nederland. Het nummer Wind of Change werd geschreven over de veranderingen in Oost-Europa in die tijd.

Scorpions was de eerste Westerse band die in de voormalige Sovjet-Unie mocht optreden. Op 21 juli 1990 was Scorpions samen met veel andere bands bij de voorstelling The Wall van Roger Waters in Berlijn.

In 2010 hebben ze besloten om hun laatste album op te nemen met de naam Sting in the Tail. En daarna volgt een 3 jaar durende afscheidstournee.
» Reageer (0)
10-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockenbach & Peter Evrard - Have a little faith in me

Rockenbach & Peter Evrard - Have a little faith in me

Klik op de foto om hem te beluisteren .
Zang Peter Evrard begint na 1:40 min


Peter Evrard (Turnhout, 19 oktober 1974) is een Belgisch zanger woonachtig te Beerse die bekend werd nadat hij Idool 2003 won» Reageer (0)
09-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Max Liebermann 1847-1935 was een Duitse kunstschilder

Max Liebermann 1847-1935 was een Duitse kunstschilder.

Klik op de foto om enkele van zijn overige werken te bekijkenMax Liebermann (Berlijn, 20 juli 1847 -Berlijn, 8 februari 1935) was een Duitse schilder.
Max Liebermann was de zoon van een Joodse zakenman. Vanaf 1868 volgt Liebermann onderricht aan de academie van Weimar.
http://img404.imageshack.us/img404/8254/liebermann.jpg
In 1873 gaat hij naar Parijs en later naar Barbizon. Hij ontmoet Munkácsy, Troyon, Daubigny, Corot, Millet en Manet. Van 1874 tot 1914 schildert hij in de zomer in Nederland, soms samen met Isaac Israëls. Vooral Laren, Scheveningen en Noordwijk. Van 1899 tot 1911 is hij voorzitter van de Berliner Sezession. Van 1920 tot 1933 is hij voorzitter van de Pruisische academie. Vanwege zijn Joodse achtergrond moet hij in 1933 aftreden.
In zijn werk is een overgang van realisme naar impressionisme zichtbaar.
http://img585.imageshack.us/img585/1807/familieliebermann.jpg
Liebermann was meer dan 60 jaar actief en maakte zo’n 1200 olieverfschilderijen. De eerste decennia van zijn carrière werd zijn werk door de kritiek verguisd, hij schilderde toen nog naturalistisch maar het was niet een gebrek aan vakmanschap dat de critici deed steigeren, wél zijn gekozen onderwerpen: vrouwen die ganzen plukken of groenten kuisen, zo’n dingen schilderen dééd je niet! Bijbelse taferelen, maar toch geen boerin die haar varken voert!
http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Max_Liebermann_kleuterschoo.jpg?t=1295791033
Jarenlang werd Liebermann de ‘apostel van de lelijkheid’ genoemd. Toch was hij baanbrekend en avant-gardistisch. Wanneer hij later, vaak in opdracht portretten schilderde, worden ook die neergesabeld omdat de kunstenaar weigert zijn modellen te idealiseren. Het echt impressionistische werk komt er pas eind 1800. In Nederland laat hij zich inspireren door de weidse landschappen, de zee en het strand.
http://img7.imageshack.us/img7/5697/liebermanndezee.jpg
In 1910 bouwt hij een zomerhuis langs de over van de Wannsee, van dan af tot aan zijn dood schildert hij voornamelijk zijn zelf ontworpen tuin. Zelfs de bloemensoorten koos hij in functie van wat hij wilde schilderen. Liebermann was één van Duitslands toonaangevende impressionisten, hij was rijk genoeg om heel zijn leven aan de kunst te wijden.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray Lamontagne - You Are The Best Thing

Ray Lamontagne - You Are The Best Thing

Klik op de foto om hem te beluisteren


Ray LaMontagne is in 1974 geboren in Nashua, New Hampshire. Zijn vader was muzikant. Kort na Rays geboorte verliet zijn moeder zijn vader, terwijl deze op tournee was. Ray heeft jarenlang geen contact gehad met zijn vader. Het gezin reisde veel en vertrok uiteindelijk naar het noorden. Rays moeder verhuisde met haar zes kinderen naar elke plek waar ze werk kon vinden. Omdat de kinderen altijd weer nieuw waren op school maakten zij weinig vrienden. In zijn vrije tijd las Ray vooral Fantasy boeken in het bos.


Uiteindelijk belandde hij op de Morgan High School in Morgan, Utah. Hij voerde op school weinig uit, en spijbelde en vocht vaak met andere kinderen. Vanweg zijn lage cijfers slaagde hij met de hakken over de sloot. Na high school verhuisde LaMontagne. Hij ging van zijn familie naar Lewiston, Maine.


LaMontagne vond een baan in een schoenenfabriek in Lewiston. Hij werkte hier ruim 65 uur per week. Op een morgen, om 4.00 uur, hoorde hij het liedje “Treetop Flyer” van Stephen Stills op de radio. Nadat hij het album had gekocht, besloot LaMontagne om zijn baan eraan te geven en een poging te doen om een zangcarrière te beginnen. In 1999 begon hij met toeren. Daarnaast werkte hij ook nog als timmerman. In de zomer van 1999 nam hij een demo op met tien nummers die hij naar verschillende zalen in de omgeving stuurde. De eigenaar van een theater in de buurt nodigde hem uit om op te treden in een zaal waar ook folkmuziek-muzikanten stonden als John Gorka en Jonathan Edwards. Een zakenman hoorde later LaMontagnes demo en stelde hem voor aan Jamie Ceretta van Chrysalis Music Publishing. CMP nam Rays eerste album op en verkocht het aan RCA Records in Amerika en Echo Records in Engeland.
» Reageer (0)
08-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poeziehttp://img20.imageshack.us/img20/8325/poezie.jpg


Wanneer de poezie
om je heen danst
je zorgeloos streelt

Wanneer de woorden
je laten zweven
naar luchtkastelen

Wanneer de letters
je meer verwarmen
verzachten als zijde

Dan weet je dat
de tekst alleen voor jou
geschreven kan zijn .» Reageer (0)
05-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Neville Brothers - Bird on a Wire

The Neville Brothers - Bird on a Wire

Klik op de foto om hun te beluisteren


The Neville Brothers is een R&B-groep die gospel, soul, funk en pop speelt. De groep werd opgericht in 1977 in New Orleans

Voordat The Neville Brothers werd opgericht hadden de broers al een carrière achter de rug. Art richtte de band The Hawketts tijdens zijn highschool-periode op. The Hawketts hadden een grote hit met "Mardi Gras Mambo" in 1954. Daarna richtte Art de band The Meters op, samen met George Porter Jr., Joseph (Zigaboo) Modeliste en Leo Nocentelli. In 1975 werd Cyril Neville gevraagd om mee te gaan spelen. In 1966 had Aaron een solo-hit met "Tell It Like It Is", dat in de jaren 80 weer werd uitgebracht, met groot succes, en toerde Aaron samen met de band van Art door de Verenigde Staten.

Charles begon op zijn twaalfde saxofoon te spelen in een schoolband genaamd 'Turquoise while teenagers'. Ook speelde hij mee met The Hawketts. Toen hij vijftien was verliet hij school en ging Charles toeren met Gene Franklin & the Houserockers. Dit was een soort reizende variétéshow. Toen de toer klaar was kwam Charles terug naar New Orleans en speelde daar in een lokaal bekend café: de Dew Drop Inn. Van 1956 tot 1958 was Charles bij de marine en speelde hij in een lokaal bandje in Memphis, Tennessee. In Memphis kwam hij B.B. King tegen en ze werden goede vrienden. Charles verliet de marine en ging weer terug naar New Orleans waar hij naar de universiteit ging. Maar hij miste de muziekindustrie en ging weer toeren. Tijdens deze periode raakte hij verslaafd aan heroïne en kwam een paar keer in de gevangenis terecht. Daarna ging hij naar New York City en speelde samen met onder anderen Johnny Taylor, Clarence Carter en O.V. Wright.

De oom van de broers - George Landry - vroeg de broers in 1976 om mee te werken aan zijn album "The Wild Tchoupitoulas" en dat deden ze.

De broers wisten dat hun ouders graag wilden dat ze samen gingen werken. Doordat ze het album samen met hun oom hadden opgenomen, richtten ze in 1977 een eigen groep op onder de naam The Neville Brothers. Voor iedereen werd de droom eindelijk waarheid, met Art op piano, Charles op de saxofoon, Cyril op de conga's en Aaron als zanger. Ze kregen een contract bij Capitol, maar die vroegen zich af of de muziek die de broers maakten wel aan zou slaan bij het grote publiek. De muziek was namelijk typisch Nevilles en niet in een hokje te plaatsen, zoals men zei. Capitol wist niet hoe ze de muziek moesten verkopen. De eerste plaat, "The Neville Brothers", werd geen hit en het contract werd ontbonden. De broers hadden drie jaar lang geen contract. Producer Joel Dorn nam contact op met vele platenmaatschappijen, maar niemand wilde de broers contracteren. De broers bleven ondanks de problemen wel toeren. Tijdens één van de concerten kwam Bette Midler en zij vond de broers geweldig. Ze kregen een contract bij A&M en maakten "Fiyo On the Bayou" in 1981. Dit album bevatte veel invloeden van The Meters. In het achtergrondkoor zaten Cissy Houston en haar jongste dochter. Het album werd slecht verkocht.

Wederom werd er geen energie in de groep meer gestoken door een platenmaatschappij. Pas in 1981 durfde A&M het weer aan om een album met de broers te maken: "Yellow Moon", geproduceerd door Daniel Lanois. Het album werd een wereldhit, mede doordat de broers de liedjes zelf mochten schrijven (zeven van de twaalf liedjes zijn door de Neville-broers geschreven).

Daarna maakten ze vooral live-albums en toerden ze als The Neville Brothers. Ze maakten ook studio-albums, maar die overtroffen "Yellow Moon" niet. Toen Art ziek werd, eind jaren negentig, gingen de andere broers hun eigen projecten doen, tot hun comeback in 2004. Ze kregen een contract bij Back Porch Records en maakten het album "Walkin' In The Shadow Of Life". Heden ten dage toeren ze over de hele wereld met groot succes. Ivan Neville speelt sinds de laatste jaren mee met de groep.» Reageer (0)
04-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleetwood Mac - Need your love so bad

Fleetwood Mac - Need your love so bad

Klik op de foto om ze te beluisteren

Fleetwood Mac is een oorspronkelijk Britse band, opgericht door Peter Green (zang, gitaar en mondharmonica). Oorspronkelijk bestond de band uit Peter Green en Mick Fleetwood (drums), Jeremy Spencer (gitaar) en Bob Brunning (bas). Fleetwood Mac begon als bluesband en heette oorspronkelijk Peter Green´s Fleetwood Mac. In eerste instantie is John McVie bij de Bluesbreakers gebleven maar heeft in een later stadium Bob Brunning vervangen. Na het vertrek van Peter Green bleef de naam Fleetwood Mac. Mick Fleetwood en John McVie zijn dan ook de constante factor in de groep gebleven. De groep evolueerde in de loop der jaren tot een popgroep met steeds wisselende bezettingen. In Nederland en België zijn ze vooral bekend door hun hits als Go your own way, Dreams, Everywhere en Little lies.
» Reageer (0)
03-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcus Foster - Shadows of the City

Marcus Foster - Shadows of the City

Klik op de foto om hem te beluisteren» Reageer (0)
02-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yes - Owner of a Lonely Heart

Yes - Owner of a Lonely Heart

Klik op de foto om ze te beluisteren

Owner of a Lonely Heart is een lied van de rockband Yes. Het is het openingsnummer van hun album 90125 uit 1983.

Het nummer is geschreven door het indertijd nieuwe bandlid Trevor Rabin. Het nummer bereikte de eerste plaats in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Owner of a Lonely Heart was Yes’ grootste hitsucces. Naderhand is het nummer nog vaak heruitgebracht. Op de B-kant van de single staat het nummer Our Song.

Owner of a Lonely Heart was allereerst als ballade geschreven. Bandlid Jon Anderson overtuigde producer Trevor Horn ervan dat er een aantal gitaarriffs bij moesten. Door de Yes-afsplitsing Anderson Bruford Wakeman Howe werd het nummer live alsnog als ballad gespeeld.

Vandaag de dag geniet het nummer nog steeds populariteit. Zo is Owner of a Lonely Heart geremixt door Max Graham, en viel het nummer te beluisteren in de soundtrack van het immens populaire computerspel Grand Theft Auto: Vice City op het radiostation Flash FM.» Reageer (0)
01-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael W Smith - I will carry you

Michael W Smith - I will carry you

Klik op de foto om hem te beluisteren


Michael Whitaker Smith (Kenova (West Virginia), 7 oktober 1957) is een Amerikaanse gospel- en praiseartiest. De christelijke zanger heeft als doel om het evangelie te verkondigen via zijn muziek, ook wil hij God hiermee vereren.

Smith groeide op in zijn geboorteplaats Kenova, als zoon van een olieraffinaderijwerker. Tegen zijn tiende levensjaar aan werd hij overtuigd christen en begon hij met enkele vrienden een band. Het ging goed met Michael, totdat hij na zijn highschool-periode alcohol- en drugsverslaafde werd. Hij kreeg in die tijd, 1979, een geestelijke instorting. Na zijn geestelijke instorting zag hij het Licht, en dat was keerpunt in zijn leven. Michael besloot om zijn leven (opnieuw) te geven aan Jezus. Niet veel later werd hij lid van de band Higher Ground en was hij keyboard-speler, ondertussen kickte hij af van zijn verslavingen. Een bedrijf was erg geïnteresseerd in zijn songteksten en Smith begon songteksten te schrijven voor bekende artiesten als Sandi Patti, Kathy Troccoli en Amy Grant. Enkele jaren later tourde hij met Amy Grant als toetsenist. In 1983 kwam zijn debuut op de markt, en dat kan worden gezien als de echte start van zijn muziekcarrière.

Vele albums volgden en in 2001 maakte hij opnieuw een grote doorbraak in de muziekmarkt. Zijn album Worship, dat uitkwam op 11 september 2001, werd een ongekend grote hit en Michael werd hiermee voor veel christenen een belangrijke leider in worship (aanbiddingsmuziek). Hij bleef een tijd bezig in dit genre, maar kwam in 2004 terug met een vertrouwd klinkende popplaat: Healing Rain.

Michael W. Smith heeft recent gewerkt aan een film, geregisseerd door de vooral als zanger bekendstaande Amerikaan Steve Taylor, genaamd The Second Chance. De film kwam begin 2006 uit. Smith speelt het personage Ethan Jenkins, een muzikale pastor in een grote kerk.

Het album "Stand" kwam november 2006 uit. Voor maart 2007 stond er een Europese tour gepland, maar omdat Smith tegen die tijd opa hoopte te worden, werd het uitgesteld tot oktober 2007. In 2007 kwam hij twee keer naar Nederland: tijdens het XNoizz Flevo Festival op 16 augustus en op 6 oktober tijdens de EO-Gezinsdag in het GelreDome te Arnhem. 's Avonds gaf hij daar een concert samen met Darlene Zschech. Op 16 oktober 2007 verscheen er een nieuw kerstalbum van Smith, genaamd It's A Wonderful Christmas.

Op 28 oktober 2008 kwam het album "A new Hallelujah" uit, in navolging van de 2 live worshipalbums. De plaat is op 20 juni 2008 opgenomen tijdens een concert in de megakerk "Lakewood Church" in Houston (Texas), samen met aanbiddingsleiders Israel Houghton en Coalo Zamorano, een 250 koppen tellend koor en een Afrikaans kinderkoor. Zelf betitelt Smith het project als "het meest globale worshipproject in mijn hele carrière". Het album bevat 15 nummers inclusief een aantal klassiekers, zoals "Amazing Grace/My Chains Are Gone", "Mighty To Save" en "I Surrender All". De titelsong schreef Smith samen met zijn vrouw Debbie en vriend Paul Baloche. Op 12 juni 2008 heeft Smith opgetreden in het GelreDome met zijn nieuwe album. De dag erna was hij ook nog te gast bij de 35e EO-Jongerendag.

Op 28 september 2010 kwam het nieuwste album van Smith uit, genaamd "Wonder".

Smith is getrouwd met Debbie en samen hebben ze vijf kinderen.» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 01-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!