NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea
30-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neanderthaler had rood haar en sproeten


Neanderthaler had rood haar en sproeten
De neanderthalers hadden rood haar en sproeten. Dat schrijven Spaanse wetenschappers in het Britse wetenschappelijke tijdschrift BMC Biology.

De onderzoekers kwamen tot deze conclusie na bestudering van DNA dat was aangetroffen in neanderthalerbotten uit het noordwesten van Spanje. Behalve het uiterlijk bleek uit het erfelijke materiaal ook dat de prehistorische mensensoort behoorlijk goed kon praten.

Neanderthalers leefden enkele tienduizenden jaren geleden in Europa. Door nog onbekende oorzaak stierven ze uit. Dat gebeurde ongeveer in dezelfde periode dat de moderne mens, de homo sapiens, opkwam in Europa. Volgens wetenschappers stammen wij niet af van de neanderthaler, maar mogelijk hebben we wel dezelfde voorouder. (br.hln)» Reageer (0)
29-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmerkelijke jongerentrends in 2009

Opmerkelijke jongerentrends in 2009
Twitteren, de terugkeer van punk en plaknagels zijn maar enkele opvallende jongerentrends voor 2009. Dat stelt het Nederlandse communicatiebureau YoungWorks.

1. De invloeden van de punk-cultuur worden ook weer eens zichtbaar in 2009. Dat betekent veel gescheurde panty's, Dr. Martens schoenen en kleding beplakt met studs. Tijdens het uitgaan worden de muziek en locaties ruiger. De punk-beweging neemt niet alleen de mode, maar ook de ideologie en anarchistische houding van de jaren '70 over. Punk wordt echter wel aangevoerd door een model slash stijlicoon: Daisy Lowe.

2. Dofus is het in Frankrijk extreem populaire Massive Multiplayer Online Role Playing Game en heeft wereldwijd meer dan 10 miljoen leden. Bij ons is dat spel nauwelijks bekend, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen het volgende jaar.

3. Niet alleen felle kleurtjes, maar ook opplaksteentjes, strass, thema's, stickers en reliëf zijn terug te vinden op de nagels van jongeren in 2009. In tijden van recessie steken ook jongeren meer geld in kleine luxe zoals make-up en verzorgingsproducten.

4. Is een album niet gewoon een verzameling losse mp3's? Met software en gedownloade liedjes maken jongeren zelf remixes en mixtapes die ze via blogs delen. Muziek = sociaal.

5. Ook de chattingsite Twitter wordt volgens Youngworks onder jongeren populair. 'Twitteren' wordt het nieuwe werkwoord.

6. Zombies zijn springlevend in 2009. Niet alleen meer zombiefilms zoals Dead Snow, maar ook zombiegames zoals Left 4 Dead. Zelfs je Barbie kun je do-it-yourself in een zombie veranderen.

7. Een variant op het comazuipen: steek een met wodka doordrenkte tampon in je vagina en zonder dat iemand het merkt of ruikt, ben je supersnel dronken. Het doet de wenkbrauwen fronsen, maar zou al enorm populair zijn bij Amerikaanse tieners. (br.hln)
» Reageer (0)
28-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Red Sandra

Red Sandra...


http://img442.imageshack.us/img442/8080/sandraza1.jpg
Graag even jullie aandacht voor iets dat me enorm aangrijpt


Begin 2008 slaat het noodlot toe en werd vastgesteld dat Sandra door een uiterst zeldzame, maar dodelijke stofwisselingsziekte getroffen werd. Hierbij stapelt gif zich in haar lichaam op waardoor haar zenuwcellen  afsterven. Professoren deelden mee : "... Er is geen enkele remedie voorhanden...Sandra zal aftakelen...Tot de dood. Ze is terminaal."
Sandra’s ouders begrepen het niet... Een kind waar uiterlijk niets mis mee leek te zijn, werd door het UZ opgegeven!....Ze werden naar huis gestuurd om het laatste jaar met haar door te brengen...Hun wereld stortte in. Maar de echte nachtmerrie moest dan nog beginnen...    
Via het Internet vind Sandra's papa vrij snel een specifiek voor de ziekte ontwikkeld medicijn dat net in Europa vrijgegeven werd. Het hoogtechnologische medicijn blijkt onwezenlijk duur te zijn en dient  twee jaar onafgebroken toegediend te worden. Totale kostprijs: 1.080.000€ ! In Denemarken bleek het al goedgekeurd en krijgen patiënten het zelfs volledig terugbetaald door de overheid! Door een tekortkoming in de Europese wetgeving kan de Belgische ziekteverzekering RIZIV het medicijn niet vergoeden... Sandra's ouders verzetten hemel en aarde en richten een noodkreet aan de Belgische overheid. Deze willen absoluut helpen, maar zijn wettelijk gebonden. Ze kunnen enkel hun medeleven betuigen...Sandra moet sterven....Tenzij haar ouders het geld zelf kunnen verzamelen....    
Zij "vechten" nu bijna 1 jaar. Koortsachtig zoeken ze dag en nacht naar een weg om het geld verzameld te krijgen. Maar overal waar ze gaan aankloppen krijgen ze de deur op de neus...In tussentijd moeten ze machteloos toezien hoe hun lieve meid snel en onherstelbaar aftakelt; wetende dat er een medicijn beschikbaar is...Hun frustratie, radeloosheid, pijn om het verlies en het gevoel van totale onmacht zijn bijna niet te beschrijven.
Uiteindelijk zien ze in dat niemand hen zal helpen...Niemand...
Tenzij... De "gewone" Vlamingen; de man uit de straat.. Zij alleen kunnen haar nu nog op de valreep redden.
Boze tongen zeggen ons dat de Vlamingen kil en verstard geworden zijn en hen dit niet meer raakt. Wij kunnen dit niet geloven. Wij zijn ervan overtuigd dat vele mensen ons willen en zullen helpen!
   
Sandra kan ondertussen niet meer praten en is al gedeeltelijk verlamd. Maar verstandelijk is ze volledig bij en beseft wat er haar overkomt.
Sinds vorige zomer krijst ze iedere dag, soms uren aan een stuk, tot ze uitgeput in elkaar zakt. Het is haar enige manier om hulp te vragen.
Haar ouders worden bijna gek van het aanhoudende oorverdovende gekrijs! Zonder de medische behandeling zal haar toestand verder achteruit gaan en staat haar nog een verschrikkelijke doodsstrijd te wachten.
Haar levensverwachting wordt geschat tot rond eind mei 2009. Er resten haar dus slechts 154 dagen meer te leven. Enkel de behandeling kan haar toestand een halt toeroepen.
   
Sandra's droom was om later een prinses te worden. Maar dat was ze al en blijft ze ook. Wij met zijn allen moeten de prinses nu zien te redden. ...Lees het vervolg op onderstaande link...


 http://www.redsandra.be/Pictures/Princes_4_150px.jpg

http://www.red-sandra.be/» Reageer (0)
26-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang slapen is goed voor je hart


Lang slapen is goed voor je hart
Een uurtje langer slapen is goed voor je hart. Uit een recente studie blijkt dat 8 uur slapen per nacht het risico op aderverkalking de komende 5 jaar met 33 procent doet afnemen. Dit beperkt op lange termijn het risico op hartaanvallen of andere hartaandoeningen.

Smallere aders
De studie bestudeerde 500 mensen van middelbare leeftijd gedurende 5 jaar, de groep sliep gemiddeld 6 uur per nacht. Slechts enkelen kwamen aan meer dan 8 uur. Na 5 jaar kampte ongeveer 12 procent van de deelnemers met aderverkalking. Daaruit bleek dat een uurtje extra slapen per nacht het risico op aderverkalking met een derde vermindert. De onderzoekers hielden ook rekening met factoren als leeftijd, geslacht, ras, opleiding, rookgedrag en slaapstoornissen. Aderverkalking is een aandoening waarbij plaque de aders versmalt, waardoor het bloed minder vlot door het lichaam stroomt.

De reden waarom slaap een positief effect op aderverkalking heeft, moet nog onderzocht worden. (br.hln)
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Populariteit is erfelijk


Populariteit is erfelijk


Je genen zorgen ervoor je populair bent of niet doordat ze je gedrag bepalen. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek.


Gedrag en genen
Je genen beïnvloeden je populariteit onrechtstreeks. Ze zorgen er namelijk voor dat je op een bepaalde manier gaat handelen. Mensen beoordelen je populariteit op basis van dit gedrag. De onderzoekers bestudeerden 200 universiteitsstudenten. De jongens hadden een gemiddelde leeftijd van 19 en werden in twee groepen verdeeld. De ene groep moest een feestje organiseren met een bepaald budget, de anderen kregen geen beperkingen.

Regels breken
Meteen na het feest werden deze personen qua populariteit geëvalueerd door hun medestudenten. Ook het DNA van de deelnemers aan het onderzoek werd onderzocht. De onderzoekers ontdekten dat wie de regels brak, populairder was. Deze personen bleken ook over hetzelfde populariteitsgen te beschikken, dat er voor zorgde dat deze jongens zich op een zelfde manier gedroegen.

Sociale leven
"Je genen zorgen ervoor dat je je op een bepaalde manier gedraagt. Dit zorgt ervoor dat anderen op een bepaalde manier gaan reageren. Je genen bepalen dus zo je sociale leven." Verder onderzoek zal moeten aantonen of dit gen ook bij vrouwen voor populariteit zorgt. (br.hln)
» Reageer (0)
24-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston


Whitney Houston


Om I Will Always Love You  te beluisteren druk op de foto

If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you ev'ry step of the way.

And I will always love you.
I will always love you.
You, my darling you. Hmm.

Bittersweet memories
that is all I'm taking with me.
So, goodbye. Please, don't cry.
We both know I'm not what you, you need.

And I will always love you.
I will always love you.


I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.

And I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I, I will always love you.

You, darling, I love you.
Ooh, I'll always, I'll always love you.» Reageer (0)
22-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens ( Sara)


Veerle Baetens ( Sara) verkoopt haar baby voor het goede doel


http://img254.imageshack.us/img254/95/veerlebek8.jpg

Story betaalt minstens 12.000 euro voor exclusieve fotoreportage


Het weekblad Story betaalt minstens 12.000 euro voor een exclusieve fotoreportage van Billie-Louise, de bijna twee maanden oude dochter van Veerle 'Sara' Baetens. De actrice stort het geld rechtstreeks door naar Music for Life van Studio Brussel. 'Ik voel me geen goede fee', zegt Baetens. 'Ik doe gewoon mijn plicht.'Veerle Baetens zag donderdagavond de Canvasreportage over Ugandese moeders die met hun kinderen op de vlucht zijn voor het oorlogsgeweld. 'Dat programma heeft me ontzettend aangegrepen', zegt ze. 'Ik hoorde een vrouw zeggen dat ze maar één uitweg zag om te overleven: de prostitutie.'

Toen knapte er iets bij Veerle Baetens. 'Ik ben sinds kort zélf moeder. En sinds ik in het land ben geweest, heb ik iets met Uganda. Ik vond dat ik iets moest doen.'

De ster uit onder andere Sara en Loft greep onmiddellijk naar de telefoon. 'Ik wist dat Story-hoofdredacteur Thomas Siffer geïnteresseerd was in de foto's van ons dochtertje Billie. Net zoals een ander weekblad dat ons vlak na de geboorte een voorstel deed. Maar we hebben toen niet toegehapt. Mijn vriend Geert en ik vonden dat privé. De mensen hebben daar geen zaken mee.'

Tot ze de reportage zag. 'Fuck mijn privéleven, dacht ik toen. Met die foto's kon ik veel geld verdienen voor de goede zaak. Zo kon ik een mooie actie steunen op mijn manier. Zonder met de pet te moeten rondgaan of liedjes te moeten zingen in de vrieskou. En ik zou er een mooi souvenir aan overhouden voor ons, want zo'n fotoshoot kost veel geld.'


  http://img355.imageshack.us/img355/3919/baetensvm1.jpg


Donderdagnacht werd er druk over en weer gebeld tussen de actrice en het weekblad. 'Eerst stelde Siffer 10.000 euro voor', zegt Baetens. 'Maar toen heb ik mijn vriend nog in de schaal gegooid. Als hij ook op de foto's zou staan, werd de prijs opgetrokken tot 12.000euro. Ik heb dus niet alleen mijn baby, maar ook mijn vriend verkocht. (lacht) De actie kan trouwens nog meer geld opbrengen. Vanaf een bepaald aantal verkochte Story-exemplaren gaat er nog eens 25 cent per stuk naar Music for Life.

'Ik weet dat ik een groot bedrag schenk aan de actie', zegt Veerle Baetens nog. 'Maar ik voel me daarom de goede fee niet. Ik heb gewoon mijn plicht gedaan.'

De foto's werden gistermiddag genomen, en ze staan volgende dinsdag in Story. 'Billie heeft het fantastisch gedaan. Na afloop was ze ontzettend moe, maar tijdens de fotosessie hebben we haar nauwelijks gehoord.' (br.Het Nieuwsblad)
» Reageer (0)
21-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen

Queen


Om We Will Rock You te beluisteren
druk op de foto
» Reageer (0)
19-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dance with me...


De afbeelding “http://img266.imageshack.us/img266/607/marylin30junirl2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Dance! Hear the music
Let yourself go, dont be shy,
It doesn't matter what you do.
 
Let the sun touch you like she is your lover
Let the cold wind play with your hair.
 
Come my beautiful people,
dance with Daya...
dance with me...» Reageer (0)
17-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 jaar geen kapper


30 jaar zonder naar de  kapper te gaan levert lokken van 2,1 meter op
In China pronkt een vrouw elke dag met haar lange haren in het restaurant dat ze uitbaat. De vrouw is niet meer naar de kapper geweest sinds ze tien jaar was. Het resultaat? Wapperende lokken van maar liefst 2,1 meter.

Hoe lang het duurt vooraleer de 40-jarige vrouw haar haren gekamd heeft, is niet geweten. Wel weten we dat ze er in elk geval de nodige hulp voor nodig heeft. Praktisch lijkt het ons niet echt, maar het is in elk geval een bezienswaardigheid. (br.hln)
» Reageer (0)
14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drink je slank


Drink je slank


http://www.eddas-menu.com/kook/groenethee/theeplantage.jpg
Groene thee helpt de vetverbranding.


http://www.profitpeople.net/pics/glas-water-200.jpg
Water is de beste keuze.Cocktails kunnen ware caloriebommen zijn.
Cocktails kunnen ware caloriebommen zijn.


Smoothies kunnen met mate en als ze vers en met magere melk gemaakt zijn.
Smoothies kunnen met mate en als ze vers en met magere melk gemaakt zijn.


Zwarte koffie kan, maar pas op met extraatjes!
Zwarte koffie kan, maar pas op met extraatjes!

Niet alleen wat je eet is van belang bij een dieet, ook wat je drinkt. De juiste drankjes kunnen je metabolisme helpen, je hongergevoel verminderen én je calorie-inname drastisch verminderen.


Met deze drankjes drink je je dik:1) Frisdrank
Deze lege calorieën helpen je niets vooruit. Overschakelen op light frisdrank lijkt logisch, maar helpt niet noodzakelijk afvallen omdat het je zin naar zoet in stand houdt.

2) Energiedrankjes
Sport- en energiedrankjes zijn caloriebommen die je lichaam meer kwaad dan goed doen. Behalve wanneer je intensief en professioneel sport, heb je geen speciale sportdrankjes nodig. Vermijd energiedrankjes: ze doen het risico op hartproblemen stijgen.

3) Koffiedrankjes
Elke koffiedrank met 'leuke' extraatjes als melk, suiker, caramel, slagroom en dergelijke zorgen voor veel calorieën.

4) Wijn
Wijn is geen goede keuze voor je lijn. Een glas is algauw 100 calorieën, en samen met een rijke maaltijd zijn deze er echt te veel aan. Kan je niet zonder, mix de wijn dan met bruisend water.

5) Cocktails
Eén shot sterke drank bevat minder calorieën dan wijn, maar zodra er frisdrank of room bijkomt is dat duidelijk niet meer het geval. Een white russian (wodka met room) kan oplopen tot 700 calorieën per glas. Wil je een 'light' cocktail, mix dan rum of wodka met light frisdrank.

6) Bier
Net als bij wijn lopen de calorieën met een paar pinten hoog op. Eventueel kan je voor light bier kiezen, dat een derde minder calorieën bevat (maar wel ongeveer evenveel als een glas wijn). Wil je toch alcohol drinken, wissel dan regelmatig af met water. Je lijf zal je op veel verschillende manieren dankbaar zijn.


Deze drankjes maken je slank(er)


1) Water
Vervang de frisdranken door water en je slaat twee vliegen in één klap: je vermindert je calorie-inname én je maakt dat je maag zich vol voelt. Bovendien zou het ook je metabolisme positief beïnvloeden.

2) Fruitsap
Indien je niet meer dan één tot twee glazen fruitsap per dag drinkt, is het best een goede manier om wat vitamines op te nemen. Kies voor ongezoete fruitsappen met veel vitamine C en ga voor vers en met pulp wanneer dat kan. Let wel: hoeveel fruitsap je ook drinkt, het kan maar één fruitportie per dag vervangen.

3) Groentensap
Groentensapjes tellen evenveel vitamines als fruitsap en maar de helft van het aantal calorieën. Hierop overschakelen helpt dus zowel je gewicht als je gezondheid vooruit.

4) Smoothies
Een smoothie is best gezond als je vers fruit (en magere melk) gebruikt. Een versie zonder melk bevat minder calorieën, maar helpt je calciumopname niet vooruit. Vermijd 'commerciële' smoothies omdat er te vette melk en te veel suiker kan inzitten, tenzij het gaat om pure vruchtensapjes.

5) Magere melk
Er is maar weinig bewijs dat caclium helpt om gewicht te verliezen, zoals sommige studies beweren. Toch heeft je lichaam calcium nodig , en dus is het sowieso slim om te kiezen voor magere melk, yoghurt en kaas.

6) Zwarte koffie
Als je cafeïne nodig hebt, kies dan voor koffie in plaats van voor cola of energiedrankjes. Koffie bevat immers geen calorieën en het bevat ook nog anti-oxidanten. Wil je toch melk en zoetstof in je koffie, kies dan voor (een beetje!) magere melk en calorievrije zoetstoffen.

Toch moet je opletten met een overdosis koffie: voor vrouwen beïnvloedt het de vruchtbaarheid én koffie dehydrateert, waardoor je 'afvalt' (door vochtverlies) maar je tegelijk je lichaam extreem dorstig maakt. Drink dus zeker tussendoor water! Het is overigens een mythe dat je beter presteert met koffie. Voel je je mentaal verslaafd, probeer de koffie dan zeker af te bouwen.

7) Groene thee
Ook groene thee bevat een beetje cafeine, een boel anti-oxidanten en géén calorieën. Ook kunnen speciale stoffen in de thee ervoor zorgen dat je meer vet verbrandt én je metabolisme een versnelling hoger schakelt. (br.hln)
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-jakobsnootjes


Sint-jakobsnootjes met bospaddenstoelen en balsamicosiroop
Ingrediënten voor 6 personen:

24 sint-jakobsnootjes
boter
peper en zout
balsamicosiroop
350 g gemengde bospaddenstoelen, schoongemaakt
olijfolie
een scheut droge sherry
een half bosje waterkers, blaadjes gepluktBereidingswijze:

Bak de paddenstoelen op een hoog vuur in olijfolie, blus met sherry en laat droog bakken. Kruid met zout en peper.

Bak de sint-jakobsnootjes in een klontje boter kort aan beide kanten . Kruid met peper en zout.

Leg de paddenstoelen op de borden, verdeel de sint-jakobsvruchten erover, besprenkel met wat balsamicosiroop en strooi er de waterkersblaadjes over. (br.Nina)» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen kunnen niet dansen


"Mannen kunnen niet dansen, probeer het niet"


http://www.zeeburg.amsterdam.nl/contents/pages/7983/uitmarkt-dansen.jpg


Haast geen enkele man is gezegend met de talenten van John Travolta.
Haast geen enkele man is gezegend met de talenten van John Travolta.


Fred Astaire
Fred Astaire


http://www.universaldancecreations.com/images/breakdance/breakdance-somersault.jpg
Breakdancen


Dansen won de laatste jaren enorm aan populariteit, programma's als 'Sterren op de Dansvloer' zorgden hiervoor. "Mannen blijven beter van de dansvloer, 99,9 procent van hen heeft geen gevoel voor ritme, timing of beweging", dat beweert althans de Britse journaliste Claudia Cornelle. "Er zijn maar enkele mannen die zich niet belachelijk maken wanneer ze dansen: Fred Astaire, John Travolta en Michael Jackson (hoewel die laatste nog discussieerbaar is)."

Verkeerde kledij
Claudia Cornelle: "Er zijn bepaalde mijlpalen in een relatie: de eerste kus, de eerste ontmoeting met zijn familie, de eerste vakantie samen en de eerste keer dat je hem ziet dansen. Ik vind dat mannen zich gewoon beter niet op de dansvloer kunnen wagen, het merendeel ziet er gewoon belachelijk uit. Het begint al met hun kledij. De meeste mannen dragen een kostuum als ze dansen, alles behalve geschikt: de das zwiert dan alle kanten op, de broek onthult af en toe spuuglelijke sokken terwijl zijn okselvijvers steeds groter worden."

Mannen versus vrouwen
"Ik beweer niet dat alle vrouwen natuurlijke ballerina's zijn. Maar ze lijken toch meer op de dansvloer thuis te horen. Het is hetzelfde als je een vrouw laat voetballen, mannen doen dat nu eenmaal beter. Een vrouw neemt zichzelf niet zo serieus op de dansvloer en ze weet ook van zichzelf dat ze niet de beste danseres is. In tegenstelling tot de mannen, ze zien er de humor niet van in. Het is net alsof ze hun pasjes op voorhand hebben ingestudeerd", aldus Cornelle.

Rondjes draaien
"Veel vrouwen vinden het ook verschrikkelijk dat als ze tussen haar vriendinnen leuk staat te dansen, er plots een zwetende man haar hand neemt en haar wilt laten rond draaien. Het ziet er alles behalve elegant uit", zegt Cornelle. "Ze zijn te vriendelijk om deze man af te wijzen. Dus draait ze rondjes tot ze ziek is of een ontwrichte schouder heeft. Dus een tip voor de mannen die zich toch op de dansvloer willen begeven: laat de vrouwen met rust en dans alleen."

"Ik geef toe, het is niet echt modern zo te denken, maar dansende mannen zien er allesbehalve mannelijk uit", besluit de journaliste.

Slechtste moves
We gingen op zoek naar de dansmoves waarbij de meeste mannen in de fout gaan. Om blunders op de dansvloer te vermijden, waag je je hier beter niet aan:

Breakdancen
Toegegeven, het ziet er cool uit als je rappers ronddraaien op de vloer. Maar je vergeet dat breakdancers ontzettend veel oefenen. De gemiddelde man lijkt bij het breakdancen gewoon wat te stuntelen op de grond. Achteraf zit je met een geruïneerde outfit en hoogstwaarschijnlijk een blessure.

Lopen
Veel mannen lijken te joggen als ze op de dansvloer staan. Het is een makkelijk pasje, maar het ziet er allesbehalve cool uit.

Moonwalk
De moonwalk maakte Michael Jackson beroemd, maar dat is lang geleden, tegenwoordig is dit pasje allesbehalve hip. De moonwalk is een moeilijke move en als je het niet goed doet, zie je er ronduit stom uit. (br.hln)
» Reageer (0)
13-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historische diamant voor 18 miljoen geveild in Londen


Historische diamant voor 18 miljoen geveild in Londen
Een historische blauwe diamant met een Europese koninklijke geschiedenis van meer dan 300 jaar oud, is op een veiling bij Christie's in Londen verkocht voor ruim 18 miljoen euro.

De Wittelsbach Diamant, een extreem zeldzaam blauw exemplaar van 35,65 karaat, werd voor het eerst in tachtig jaar aangeboden op de internationale markt. Er werd geschat dat hij maximum 10 miljoen euro zou opbrengen.

Geschenk
De diamant, die afkomstig zou zijn uit India, werd gekozen door de Spaanse koning Filips IV als een cadeau voor zijn dochter Margarita Teresa.

Daarna werd hij eigendom van de Oostenrijkse koninklijke familie en werd overgeleverd aan het Beierse vorstenhuis Wittelsbach in 1722. De diamant behoorde sinds 1964 tot een privé-collectie. (br.hln)» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey Without You

Mariah Carey Without You

Om het te beluisteren druk op de foto
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones


Stones krijgen dertien straatnamen in geboortestad
Mick Jagger en Keith Richards worden gelauwerd met dertien straten die naar nummers van de Rolling Stones zullen genoemd worden in hun geboortedorp. Jagger en Richards groeiden allebei op in Dartford, Kent. Dat stadje krijgt straatnamen als Satisfaction Street, Ruby Tuesday Drive, Stones Avenue en Angie Mews.

De inwoners zijn ervan overtuigd dat Jagger en Richards gevleid zullen zijn door het gebaar. "Voor een keer is het stadsbestuur met iets voor de dag gekomen dat tenminste een beetje zinvol is", oordeelt de 42-jarige John Warner.
De politie heeft het stadsbestuur al gewaarschuwd dat de nieuwe wijk ten prooi zal vallen aan dieven die aan de haal gaan met de naamborden. Dat gebeurde ook met de straatborden van Abbey Road en Penny Lane, plaatsnamen die naar de erfenis van The Beatles verwijzen. (br.hln)» Reageer (0)
12-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annie Lennox

Annie Lennox

Om het mooie liedje Why te beluisteren
druk op de foto
» Reageer (0)
11-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Wie danst er mee

 Wie danst er mee» Reageer (0)
10-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nat King Cole & Natalie Cole

Nat King Cole & Natalie Cole

Om Unforgettable te beluisteren druk op de foto

Unforgettable, That's what you are.
Unforgettable, Though near or far.
Like a song of love that clings to me,
How the thought of you does things to me.
Never before has someone been born.
.
Unforgettable in every way.
And forevermore that's how you'll stay.
That's why darling it's incredible
That someone so unforgettable
Thinks that I am unforgettable, too.
.
No never before has someone been born.
Unforgettable in every way.
And forevermore that's how you'll stay.
That's why darling it's incredible
That someone so unforgettable
Thinks that I am unfogrettable, too


http://www.stevebeyerproductions.com/images/Nat%20King%20Cole.gif
» Reageer (0)
08-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je hond niet jaloers: ook hij heeft een eigen ik


Maak je hond niet jaloers: ook hij heeft een eigen ik

Dit geldt niet alleen voor honden maar ook voor andere dieren ...
De term 'een hondenleven' heeft een nieuwe dimensie gekregen nu psychologen tot de ontdekking zijn gekomen dat die viervoeters, net als sommige andere dieren, vaak last hebben van complexe, onaangename gevoelens zoals jaloezie en naijver.

Paul Morris, een psycholoog die verbonden is aan de universiteit van Portsmouth, ontdekte namelijk dat honden, maar ook paarden en vermoedelijk andere dieren, "emotioneel gezien veel ingewikkelder in elkaar zitten dan we tot dusver dachten. Ze kunnen ook last hebben van een heleboel gevoelens en emotionele problemen waarvan wij aannamen dat alleen primaten er ervaring mee hebben".

Het eigen ik
Tot nog toe werd ervan uitgegaan dat dieren niet beschikken over "het gevoel van het eigen ik" dat nodig is om zogenaamde secondaire emoties te voelen zoals jaloezie of schaamte, emoties die complexer zijn dan "primaire" gevoelens zoals woede of vreugde.
De nieuwe Britse studie toont, net als recent onderzoek door dr. Friederike Range van de faculteit Neurobiologie van de universiteit van Wenen, echter dat honden, katten, schapen en koeien wel degelijk kunnen kampen met die gevoelens.

Incidenten
Zo beschrijft de Oostenrijkse vorser dat honden niet graag zien dat hun baasje affectie toont voor andere dieren, vooral dan voor andere honden, en er zelfs vaak bezwaar tegen hebben wanneer de baas een nieuwe vriend of vriendin mee naar huis brengt, mogelijk uit vrees dat die hen naar het achterplan zal verdringen.

Ook dr. Morris maakt melding van talrijke incidenten waaruit blijkt dat honden erg jaloers kunnen zijn, en soms zelfs fysiek proberen tussen de baas en zijn of haar nieuwe kennis te gaan staan. (br.hln)
» Reageer (0)
07-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vrouwen dragen slechts 30 procent uit hun kleerkast


Vrouwen dragen slechts 30 procent uit hun kleerkast
Al hangt de kleerkast vol, vrouwen dragen slechts 30 procent van hun hele garderobe. Een Brits onderzoek toont aan dat onze kleerkast vol met oudere spullen hangt. Gemiddeld puilt deze uit met 100 stuks en al die kleding houden we gedurende twaalf jaar lang bij.

Reden
Het lijkt er sterk op dat vrouwen een sterke affiniteit met hun kleerkast hebben. Twaalf jaar lang wordt kleding bijgehouden. Vaak zijn dames deze kleding beu gedragen, zijn het geen trendy spullen of passen ze simpelweg niet meer. De reden waarom ze dan nog een plaatsje verdienen? Bij velen roept het mooie herinneringen op, anderen hopen dan weer dat ze terug in de mode raken of denken er ooit terug in te kunnen.

Niet duur
De bijgehouden spulletjes hoeven daarom niet duur te zijn. Het meest gedragen en favoriete kledingstuk bedraagt vaak minder dan 60 euro, zo blijkt nog uit het onderzoek.

Drang naar stijl
Volgens Cosmopolitan.uk speelt de drang en de zoektocht naar hippe kleding een grote rol. Vrouwen gaan graag op zoek naar stijl en modegevoelige items.

Seks
Uit eerder onderzoek van het blad, blijkt dat de meeste dames met dezelfde frequentie aan shoppen denken dan mannen over seks. Drie op de vier dames dagdromen om de 60 seconden over een handtas of een ander kledingstuk. Shoppingtrips dwalen tientallen keren per dag in de gedachten van vrouwen. Van de 778 ondervraagde vrouwen, beweert 74 procent om de minuut aan winkelen te denken. Deze frequentie is vergelijkbaar met de gedachte aan seks bij mannen, alleen dromen zij niet over wat ze straks zullen dragen. (br.hln)» Reageer (0)
06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laat me even dromen
http://triton.imageshack.us/Himg223/scaled.php?server=223&filename=roodrc2.jpg&xsize=578&ysize=480laat me even dromen
dat alles nog beginnen moet
dat het mooiste
nog gaat komen
het geeft kleur
aan mijn leven
dan verbleekt het grauwe
verschijnt weer de zon
laat me nog even dromen
vol liefde en geluk
zodat ik positief kan denken
het nare achter mij latend
dromen over lieve ogen
die niet liegen
dromen over
een mooie toekomst» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Brightman


Om het Ave Maria van Sarah Brightman
te beluisteren druk op foto» Reageer (0)
05-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik vliegDe afbeelding “http://img404.imageshack.us/img404/8312/nugsa4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


ik vlieg
ver voorbij mijn verbeelding
over de zachtste wolken
met de witste duiven
over de wind van hemelse liefde
voorbij duizenden sterren
en planeten

ik vlieg
mijn eindeloze reis is begonnen
mijn vrolijkheid gaat mee
naar de andere kant
waar voor altijd rust heerst
en ik vast kan houden aan
al mijn mooie herinneringen

ik vlieg
geen ademhaling of traan zal ik verspillen
mijn hart is zo puur
mijn ziel is vrij
boven het universum zal ik uitstijgen
ver weg
naar een tijdloos bestaan

ik vlieg
naar waar de engelen zingen
laat deze eenzame wereld achter me
ontsnap aan pijn en verdriet
mijn tijd is daar
de tocht naar het licht begint
ik vlieg
» Reageer (0)
03-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelfportrert Rembrandt geveild voor ruim 20.000 euro


Laatste geëtste zelfportrert Rembrandt geveild voor ruim 20.000 euro


De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/6762/rem1qz2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een ander zelfportret van Rembrandt.


Bij veilinghuis Christie's in Londen is de prent 'Jezus gekruisigd tussen de twee Dieven' van Rembrandt geveild voor 491.374 euro. De ets was daarmee het duurste werk in de 'Old Masters Prints'-veiling van Christie's. Onder de 39 werken op de veiling bevond zich ook het laatste geëtste zelfportret van Rembrandt, goed voor 17.500 pond of 20.402 euro.

"De Leidse molenaarszoon beeldde zich meestal af als vrolijke bonhomme, maar dit werk uit 1648 toont een 42-jarige man getekend door de dood van zijn geliefde vrouw Saskia, geldgebrek en de rechtszaak die minnares Geertje Dircx tegen hem aanspande", zo omschreef het veilinghuis de prent.

De 'Old Masters Prints'-veiling bracht in totaal 1.642.650 pond op. Naast werken van Rembrandt, waren er ook prenten van onder meer Albrecht Dürer en William Blake te koop. (br.hln)» Reageer (0)
02-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste Vlaamse plafondschildering


Grootste Vlaamse plafondschildering naar restauratieplek


(foto Erfgoed Vlaanderen)
(foto Erfgoed Vlaanderen)


In Antwerpen is gisteravond de grootste plafondschildering van Vlaanderen verplaatst van haar thuisbasis naar de plaats waar het gerestaureerd zal worden. Het doek van 65 vierkante meter uit 1772 werd vorige week van haar rustplaats aan het plafond in 'De Hofkamer"'aan de Oude Beurs gehaald. 's Avonds laat begon dan de verhuisoperatie naar het ING-gebouw in de Lange Gasthuisstraat. De bedoeling is om het kunstwerk daar te restaureren en het grote publiek te laten kennismaken met het werk dat de Griekse goden op de Olympusberg afbeeldt.

Het transport was geen sinecure. Naast het zeer delicate doek, moest ook de dragende constructie van meer dan 400 kilogram overgebracht worden onder escorte van de politie. Maar alles verliep volgens plan en het doek kwam onbeschadigd aan op de plaats van bestemming. (br.hln)» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 01-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!