Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




12-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doordenkertje



De overeenkomst tussen alles geloven en niets geloven, is dat je in beide gevallen niet hoeft na te denken.


De afbeelding “http://blogsimages.skynet.be/images_v2/002/614/713/20080721/dyn008_original_375_500_pjpeg_2614713_f033ee60dc9295e9758dd05dda69b93a.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peruaanse naakthond


Wordt dit haarloos beest de hond van de Obama's?

Pracht van een hond ! ! !


De afbeelding “http://www.infor.nl/honden/images/peru1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



Na zijn verkiezing tot nieuwe Amerikaanse president had Barack Obama zijn dochters Malia (10) en Sasha (7) een puppy beloofd. Probleem is echter dat Malia allergisch is tegen de meeste hondenrassen.

Er lijkt echter een oplossing in de maak. Een Peruaanse vereniging heeft de familie Obama een puppy van het 3.000 jaar oude ras Peruaanse naakthond aangeboden, dat al populair was bij de Inka-koningen.

Geen allergie
"Peruaanse naakthonden veroorzaken geen enkel type allergie en zijn zeer vriendelijk en lief", aldus Claudia Galvez. Zij is directeur van de Vereniging van Vrienden van de Peruaanse Naakthond. Galvez heeft maandag een brief met de details van het aanbod bezorgd bij de Amerikaanse ambassade in Lima en hoopt dat Obama het aanbod aanneemt.

Hond zonder tanden
De Peruaanse naakthond is echter niet altijd moeders mooiste: hij niet alleen haarloos, maar ook vaak tandloos.

In eigen land heet het ras Perro sin Pelo del Peru. Maar heeft ook namen als Viringo, Perro Chimú, Perro Calato. In het Engels staat het ras bekend als de Peruvian Inca Orchid of de Peruvian Hairless Dog. In het Frans heet de hond "chien nu de Perou"



http://blogsimages.skynet.be/images_v2/000/002/361/20080215/dyn002_original_497_373_pjpeg_2361_d6c45975cd471bcd9aacee1a17f8c636.jpg



Verboden

De hond is geen "Incahond". Hoewel de Inca's het ras meenamen naar huis, is de natuurlijke leefomgeving in de bergen van Perú te koud, voor het ras.

In de tijd van de Spaanse verovering, werd uit religieuze overwegingen de hond in de ban gedaan. Iedere naakthond die bekend was werd afgemaakt. De boeren aan de kust geloofden in de speciale gaven van de hond en beschermden hem. Ook heden ten dage heeft de Peruaanse naakthond in Perú geen goede naam. De hond wordt door het overgrote deel van de bevolking gezien als lelijk. Maar tegelijk is er respect, vanwege de vermeende genezende gaven.

Om de hond te beschermen tegen uitsterven is er in Peru veel werk verzet. Het dier geniet een beschermde status. Volgens de wet moeten er op ieder historische plek aan de kust naakthonden worden gehouden. (br.hln)



De afbeelding “http://www.infor.nl/honden/images/peru3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.




» Reageer (0)
11-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wannes Van de Velde (71) overleden


Wannes Van de Velde (71) overleden

Om ik wil deze nacht in de straten te beluisteren
druk op de foto







De Antwerpse volkszanger, kunstenaar en schrijver Wannes Van de Velde is op 71-jarige leeftijd overleden. De zanger kampte al jaren met een wankele gezondheid. 'Ik wil deze nacht in de straten verdwalen' en 'De brug van Willebroek' zijn de bekendste nummers uit zijn carrière, die meer dan 40 jaar omvatte.

De drie W's
Van de Velde behoorde eind jaren zestig samen met Walter De Buck en Willem Vermandere tot 'de drie W's'. Volkszangers die in hun repertoire resoluut voor teksten in het dialect kozen. Van de Velde was daarnaast ook een begaafd flamenco-gitarist.

Leukemie
In 2000 werd er leukemie bij hem vastgesteld, die hij overwon. In september 2006 was hij in staat om terug op te treden, onder meer op de Antwerpse editie van de 0110-concerten. In dat jaar verscheen ook zijn laatste cd 'In de Maat van de Seizoenen'. Zijn ziekte werd hem nu toch fataal. (hln)




» Reageer (0)
08-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langer leven in groene omgeving


Langer leven in groene omgeving


De afbeelding “http://img60.imageshack.us/img60/656/buitenme3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Wie in de nabijheid van park, bos of een groene ruimte woont, heeft een stapje voor. Nieuw onderzoek toont aan dat deze groene oases de gezondheid beter én het leven langer maken. Een groene omgeving maakt de gezondheidskloof tussen rijk en arm heel wat kleiner.

Onderzoek
Richard Mitchell van de universiteit in Glasgow is uiterst opgetogen met deze resultaten. De vorsers deelden Engeland op in vijf sectoren, al naargelang de groene zones. Daarbij bekeken ze de sterftecijfers.

Hartklachten
De resultaten lieten er geen twijfel over bestaan. De sterftekans lag opmerkelijk lager in de groenste gebieden. Volgens de onderzoekers verminderen rust en groen de stress. Ook zouden mensen meer bewegen in een rustige omgeving. Deze twee factoren maken dat hartklachten minder optreden. br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotomuseum toont portretten uit 'De Naaktkalender'


Fotomuseum toont portretten uit 'De Naaktkalender'




Van 25 november tot 4 januari loopt er in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen een tijdelijke tentoonstelling met foto's uit het VRT-programma 'De Naaktkalender'.

In dit programma poseren organisaties in hun blootje voor de lens van een topfotograaf om een goed doel te steunen. Het Fotomuseum zal uit de 120 beelden een selectie maken van 40. Elke deelnemende groep komt aan bod.

"Fotografie als sociaal medium"
Aan het programma werkten fotografen mee als Daniel Dedave en Henk Van Cauwenbergh. Ze maakten opnames van onder andere de Antwerpse snorrenclub en de verpleegsters van het UZ in Jette. Op 24 november zendt de VRT de finale van het programma uit en wordt bekendgemaakt welke naaktkalender effectief gedrukt en verkocht zal worden. Die dag opent de tentoonstelling in Antwerpen in avant-première.

Volgens Christophe Ruys, directeur van het Antwerpse Fotomuseum, is het programma zeer respectvol gemaakt en raakte hij daardoor gecharmeerd. Hij juicht verder toe dat fotografie gebruikt wordt als sociaal medium, door de koppeling van de foto's aan een goed doel. (br.hln)




» Reageer (0)
07-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verborgen passie van Obama en Sarah Palin

Verborgen passie van Obama en Sarah Palin


De afbeelding “http://img352.imageshack.us/img352/2583/obamaxw2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



Laat ons dansen
van dag naar dag
laat ons dansen
met gulle lach

laat ons dansen
vandaag en hier
laat ons dansen
voor ons plezier

nu even geen zorgen
maar muziek om je heen
vandaag en ook morgen
swingen van top tot teen

ga eens volledig uit je dak
en heb plezier voor twee
samen zweven over de vloer
dus dans maar met ons mee.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.engel van de liefde



De afbeelding “http://yokkobears.web-log.nl/yokkobears/images/angels2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


engel van de liefde,
o, engel van het woud
met uw tere vleugels
en uw hart van goud

vlieg mij naar de bergen
vlieg mij naar de zee
toon mij al uw liefde
o, engel, neem mij mee

 


» Reageer (0)
05-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Wie danst er mee

 Wie danst er mee



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschap belangrijker dan liefde


Vriendschap belangrijker dan liefde voor jongeren




Jongeren hechten erg veel belang aan vriendschap. 90 procent laat verstaan dat vriendschap erg belangrijk is; 6 jongeren op 10 vindt vriendschap zelfs belangrijker dan liefde. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vlaamse jeugddienst In Petto bij jongeren tussen 14 en 20 jaar.

Echte vrienden
De definitie van een vriend is bij deze jongeren samen te vatten in drie kernwoorden: vertrouwen, amuseren en praten. Vlaamse jongeren zeggen zelf over erg veel vrienden te beschikken, gemiddeld 43. Niet al deze vrienden worden echter beschouwd als 'echte vrienden', waar je alles aan kwijt kan, daar hebben ze er gemiddeld 13 van.

Verschillende categorieën
Vriendschappen worden ook opgesplitst in verschillende categorieën. Zo zijn er de langdurige vriendschappen, die al vele jaren standhouden. Daarnaast is er de kortstondige vriendschap, bijvoorbeeld tijdens een evenement of een vakantie. Jongeren erkennen ook het bestaan van foute vrienden, mensen die hen op het slechte pad (kunnen) brengen doordat ze verkeerde dingen doen. Ten slotte zijn er ook de internetvriendschappen. Internetvrienden ken je enkel via het internet en ontmoet je nooit in levende lijve.

Veel ruzie
Ondanks het belang dat ze hechten aan vriendschap, komt ruzie bij jongeren vrij frequent voor. Meer dan tachtig procent zegt dat ze soms ruzie hebben met één van hun vrienden. Bij meisjes (85 procent) ligt dit percentage hoger dan bij jongens (75 procent).
Zeventig procent van de jongeren geeft toe dat hun vrienden een invloed op hen uitoefenen. Dat uit zich vooral bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen. Op het vlak van kleding en muziek is de invloed van vrienden niet zo groot.

Voor het onderzoek van In Petto kregen 894 Vlaamse jongeren tussen 14 en 20 jaar een vragenlijst over vriendschap. Daarnaast werden meer dan vijftig jongeren mondeling bevraagd. (br.hln)




» Reageer (0)
04-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse tonijnsalade


Italiaanse tonijnsalade


Aantal personen: 2


Ingrediënten

240 g grote witte bonen, uit blik of vers
1 kleine rode ui, fijngehakt
2 tomaten, gepeld en pitjes verwijderd en in blokjes gesneden
200 g tonijn in eigen nat, uit blik
2 el fijngehakte peterselie
Een scheutje citroensap
Peper uit de molen en zout


Bereiding

Spoel de witte bonen af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Verbrokkel de tonijn. Doe samen met de tomaat en ui in een slakom. Breng op smaak met het citroensap, zout en peper uit de molen en meng voorzichtig. Werk af met peterselie. Eet met pasta of brood.(br.Nina)



» Reageer (0)
03-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kus van de Cobra


De kus van de Cobra



De afbeelding “http://www.illusionsgallery.com/Lilith-l.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat..


De kus van de Cobra

Verlangen dat als slangengif
haar lippen kust, onderwijl
haar glans naar adem danst
als goud met blik vergoten lijkt

haar zoete adem als ochtend dauw
mijn lippen vochtig raakt
verzoekt zij de goden als gunst
te stillen wat mij dorstig maakt

de kus van een gespleten tong
medusa heeft het weke hart versteend
het venijn van de gekuste Cobra
langs haar zachte lippen mee geweend
de plechtigheid van dans en dag
met nacht en ster vervreemd
de geschiedenis van het duister
die stil haar angst ontneemt




» Reageer (0)
02-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sekstips van onze overgrootouders


Sekstips van onze overgrootouders


De afbeelding “http://img84.imageshack.us/img84/4019/seksfv5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Op het einde van de 19e eeuw werd seks gezien als iets weerzinwekkend en eerder pijnlijk. In 1894 schreef de Britse Ruth Smythers een gids voor vrouwen om mannen seksueel te behagen. Met haar boek 'Sex Tips For Husbands And Wives' wilde ze vrouwen helpen die verschrikkelijke ervaring van de eerste keer te doorstaan. Haar tips staan in sterk contrast met de moderne visie dat vrouwen zoveel mogelijk goede seks moeten beleven en haar eigen wensen op de eerste plaats moeten komen.

Tips uit de 19e eeuw van Smythers
- Een slimme bruid zal maximum twee keer per weer kort met haar man vrijen. Eens ze een tijdje getrouwd is, moet een vrouw moeite doen om deze seksfrequentie te doen dalen. Daarvoor kan ze ziekte, vermoeidheid en hoofdpijn veinzen.

- De meeste mannen zijn van nature pervers. Als je ze laat doen, zullen ze allerlei weerzinwekkende dingen uithalen als abnormale standjes.

- Een egoïstische man kan makkelijk misbruik maken van zijn vrouw. Onthoud daarom altijd: geef weinig, doe het heel af en toe en wees niet gewillig. Anders wordt een huwelijk een orgie van seksuele lust.

- Na de daad mag je een man niet de tijd geven te genieten van het moment. Anders moedig je hem aan om meer te vragen.

- Een slimme vrouw toont nooit haar naakte lichaam aan haar man, zij mag ook nooit zijn naakte lichaam aanschouwen.

- Trek nachtkledij niet uit tijdens het vrijen, zo wordt er zo weinig mogelijk bloot vlees getoond.

- Eens jullie in bed liggen, doe je meteen alle lichten uit en maak je geen geluid in de richting van je man. Dan moedig je hem alvast niet aan. Als hij je aanraakt, moet je zo stil mogelijk blijven liggen. Beweging kan geïnterpreteerd worden als seksuele opwinding. Als je dan toch seks moet hebben, doe het dan in het donker.

- Als je man je nachtkleed omhoog trekt, doe het dan meteen terug naar beneden, spring uit bed en zeg dat je naar toilet moet.

- Als een man een vrouw probeert te verleiden met opwindende woorden zal een slimme vrouw belangrijke niet-seksuele vragen stellen als afleiding.

- Een vrouw moet zich stil houden tijdens het vrijen, blijf stilliggen en kreun onder geen beding.

- Zodra de vrijpartij achter de rug is, moet een vrouw beginnen zeuren over kleine taakjes die hij de volgende dag moet doen.

- Zeuren, klagen en berispen zijn heel effectieve manieren om een man 's avonds af leiden van het verleidingsproces.

- Na tien jaar huwelijk, als je de taak van kinderen baren hebt volbracht, moet je proberen de seksuele contacten met je man volledig stop te zetten. Zijn vaderrol en de sociale druk zullen er dan wel voor zorgen dat hij trouw blijft. (br.hln)




» Reageer (0)
01-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minivarkentje op een skateboard

Minivarkentje op een skateboard


De afbeelding “http://www.hln.be/static/FOTO/pe/18/11/11/album_large_525311.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Piccolino, een minivarkentje op een skateboard, is één van de sterren
van de huisdierenbeurs in Berlijn.




» Reageer (0)
28-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw in het rood trekt mannen aan


Vrouw in het rood trekt mannen aan


De afbeelding “http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2008/10/28/rihanna.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Mannen vinden vrouwen met rode kleding aantrekkelijker dan wanneer ze een andere kleur dragen. Dat blijkt uit een onderzoek in de Verenigde Staten. Ook zouden mannen meer geld uitgeven tijdens een afspraakje met een vrouw die iets roods aan heeft.

Volgens een van de onderzoekers aan de Universiteit van Rochester (New York) zou de gevoeligheid voor de kleur rood te maken kunnen hebben met de oorsprong van de mens en de genetische verwantschap met primaten. Vrouwtjesbavianen en -chimpansees laten bijvoorbeeld de kleur rood zien als de ovulatie nadert. Daarmee geven ze een seksueel signaal af dat de mannetjes onweerstaanbaar vinden.(br.Het Nieuwsblad)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeepbel



De afbeelding “http://img144.imageshack.us/img144/6316/athlo6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


zeepbel

ontstaan uit water en zeep
zo mooi …
met al je kleuren
als een regenboog
zweef je door de lucht
schijnbaar moeiteloos
zolang de wind je voert
en je de goede kant opgaat
zeepbel
als je de werkelijkheid ontmoet
van doornen en distels
van scherpe mensentongen
dan verdwijn je
ben je weer
water en zeep
nooit een zeepbel geweest
geen deel meer
van de regenboog
nooit meer…
alleen water en zeep



» Reageer (0)
24-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warm drankje maakt ons vriendelijker


Warm drankje maakt ons vriendelijker


Met een warm kopje thee of koffie in je hand ben je vriendelijker tegenover vreemdelingen, dat blijkt uit recent onderzoek.


Onderzoek
Als je een eerste goede indruk wilt maken bij iemand, kan het helpen hem een warm kopje thee, koffie of chocolademelk te geven. Voor het onderzoek moesten 41 vrijwilligers voor het onderzoek even een warm of koud kopje koffie of thee vasthouden. Vervolgens kregen ze informatie over een vreemdeling en moesten ze zijn persoonlijkheid beoordelen.

Elke vrijwilliger kreeg dezelfde beschrijving, maar de mensen met een warm drankje gaven de onbekende een warmere score dan de anderen. Maar het had wel geen effect op andere persoonlijkheidskenmerken als intelligentie, succesrijk of aantrekkelijkheid. In een ander onderzoek moesten 53 vrijwilligers een koud of warm kompres vasthouden, onder het mom van een medische test. Na afloop konden ze kiezen tussen een drankje voor zichzelf of een bonnetje om aan een vriend te geven. De personen die een warm kompres vasthielden, vroegen meer naar een bonnetje.

Kijk op anderen
Deze bijzondere ontdekking kan verklaren waarom zoveel mensen een warm drankje aanbieden wanneer ze iemand op bezoek krijgen. Het is de onderzoekers nog niet duidelijk waarom fysieke warmte onze kijk op iemands persoonlijkheid verandert. Maar ze denken dat een warm drankje positieve associaties uitlokt in de hersenen. Amerikaans professor psychologie John Bargh zegt: "Het lijkt alsof het effect van temperatuur niet alleen invloed heeft op hoe we anderen zien, het heeft ook invloed op ons eigen gedrag. Warme drankjes kunnen anderen warmer laten overkomen, maar het maakt ook jezelf warmer, genereuzer en vertrouwensvoller."

Zelfde gebieden
Andere studies suggereren dat dezelfde gebieden in de hersenen betrokken zijn bij het verwerken van informatie over warmte en de warmte van een persoonlijkheid. Uit eerder onderzoek bleek al dat mensen kouder hebben wanneer ze zich slecht en geïsoleerd voelen. En ze vinden een kamer warmer wanneer ze positieve, gelukkige gedachten hebben. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole en Hugo de Pastorale

Nicole en Hugo

Met het liedje de Pastorale

om het te beluisteren druk op de foto










» Reageer (0)
23-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ivoren voorwerpen


eBay verbiedt verkoop van ivoren voorwerpen


http://www.schaakkunst.nl/images/images_aad/ivoren_schaakspel2.jpg


De Amerikaanse veilinggroep eBay gaat de verkoop van ivoren objecten via zijn website per 1 januari verbieden. Dat heeft de veilingsite vandaag aangekondigd.


De afbeelding “http://www.artis.nl/paginas/a/tijdschrift_artis/jaargang_48/img/482ivoor.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De aankondiging komt er slechts enkele uren na de publicatie van een rapport van de dierenwelzijnsorganisatie International Fund for Animal Welfare (IFAW) over de illegale handel in bedreigde diersoorten via internet. Volgens dat rapport is eBay verantwoordelijk voor minstens tweederde van de internationale online handel in ivoor.


De afbeelding “http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Pyxid_Al_Mughira_OA_4068.jpg/200px-Pyxid_Al_Mughira_OA_4068.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Samenspraak met WWF
Het bedrijf ging te rade bij de natuurorganisatie WWF en Amerikaanse milieubeschermingsgroepen alvorens de definitieve beslissing te nemen, verklaarde Richard Brewer-Hay, woordvoerder bij eBay. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sister Act
 
Sister Act


 

» Reageer (0)
19-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alsof liefde haar vleugels geeft

Alsof liefde haar vleugels geeft


http://img142.imageshack.us/img142/1216/goed10custombc1.jpg



Alsof liefde haar vleugels geeft
is de aanraking van geest en aarde
als het wuivend riet in de wind

zo vrolijk haar sprongetjes
hoe teer haar schoonheid siert
is mijn ontmoeting met gevoel

zo trots als een pauw
bekijk ik het spel van de witte zwaan
met omhoog gestoken veren

stralend met haar eeuwige lach
danst zij ongestoord haar ballet
zoals levend water nimmer rust

mijn emoties, liefde en geluk
wisselen sneller dan de tijd
mijn eerste traan is voor haar

terwijl zij danst op de ster
overvalt mij eindeloze rust
van vermoeidheid uit extase.




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!