NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 57 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens PatagoniŽ.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (4)
 • Eendracht Aalst (237)
 • Hamburger SportVerein (268)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (17)
 • Reisduif (19)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (353)
 • Inhoud blog
 • Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - BVB Dortmund
 • Per(r)ongeluk - 01.07.2017 - 31.12.2017
 • Bevrijdingstocht, WV De IJsbrekers Haaltert vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: KSK Heist - E. Aalst
 • Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: Hannover 96 - HSV
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  20-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - BVB Dortmund

  20.09.2017: HSV - BVB Dortmund: 0-3

  52.962 toeschouwers zagen dat HSV weliswaar BVB weerstand boden met goed voetbal, maar toch niet tot scoren kwam (er waren doelpogingen). De bezoekers uit Dortmund konden dat wel: Kagawa (24') zorgde in de eerste helft voor de opener, Aubameyang (63') en Pulisic (79') deden ook hun duit in het zakje. HSV staat nu in de tweede helft van de tabel met slechts 2 punten meer dan de volgende tegenstander, Bayer Leverkusen. Hopelijk worden dat zondag 5 punten verschil en geen +1 voor Leverkusen.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Sakai (48' Douglas) - Jung, Walace - Hahn, Holtby, Salihovic (70' Waldschmidt) - Wood (83' Janjicic).

  20-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  18-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Per(r)ongeluk - 01.07.2017 - 31.12.2017

  18.09.2017: Vanaf 10 december breidt het spooraanbod uit met 5,1 %. Dat heeft minister van Mobiliteit Bellot (MR) maandag verklaard op de RTBF-radio. Hij kondigde er ook aan dat volgend jaar grote werken starten om het Gewestelijk Expresnet (GEN) rond Brussel af te ronden. De voornaamste verbeteringen zijn: 1) Meer treinen in en rond grote steden (Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Charleroi), 2) Vlottere verbindingen en betere overstapmogelijkheden (De reistijd voor de honderd drukste verbindingen vermindert met gemiddeld 3%. Bovendien worden de overstapmogelijkheden per uur opgetrokken met gemiddeld 20%) en 3) Betere aansluitingen op bus, tram en metro.

  Voor mij is het 's namiddags slechter geworden: de trein in Brussel Noord naar Zottegem - Oudenaarde, die nu nog om 17:15 uur vertrekt, doet dat vanaf 11 december al om 17:12. Mis ik die, dan moet ik meteen 16' wachten op de volgende trein die Denderleeuw aandoet (17:28, zoals nu)... Of ik moet hem (lijn S3, trein 2288) in Brussel Centraal kunnen halen. 's Morgens wordt het dan weer beter: er is minder tijd te wachten tussen de treinen naar Brussel: de trein die verder naar Dendermonde rijdt (ik laat die rijden, tenzij de trein die verder naar Tongeren rijdt veel vertraging heeft of afgeschaft is), vertrekt om 07:21, en mocht er na aankomst in Denderleeuw ineens iets schelen aan de trein naar Tongeren (zoals onlangs toen hulpdiensten moesten opgetrommeld worden), moet ik geen 17 doch 7 minuten wachten op de volgende.

  15.09.2017: Treinreizigers konden urenlang geen biljetten kopen aan de ticketautomaten in de treinstations van de NMBS. Wie nog een ticket moest aanschaffen kon terecht op de andere verkoopskanalen: de website, de NMBS-app of aan het loket. De extra toeslag van 7 euro die je normaal betaalt als je je biljet nog op de trein zelf moet kopen, verviel zolang de automaten niet werkten. 't Zou er nog aan mankeren...

  08.09.2017: Als de socialistische vakbonden hun gelijk halen, kunt u op 10 oktober beter niet met de trein reizen, heeft u geen journaal op Een en blijft uw brievenbus leeg (hopelijk geldt dat dan ook voor ongeadresseerde publiciteit). Doorn in het oog is de beoogde minimale dienstverlening voor de NMBS. "Regeringspartijen doen denigrerend over de inzet van het personeel en zetten bewust een beeldvorming van profiteurs en prutsers op", luidt het. De dienstverlening is ook zonder staking veelal minimaal.  "Wij bieden onze verontschuldigingen aan de reizigers die geconfronteerd worden met de acties", zei het ACOD Spoor nog. Ze mogen hun "Zidaneske" excuses steken waar de zon nooit schijnt. Premier Michel is ook niet te spreken over de staking die de socialistische spoorbond heeft aangekondigd voor 10 oktober. Indien de actie er komt, dan "gijzelt" de vakbond de pendelaars, stelde de premier vrijdag na afloop van de ministerraad. Sympathiek, maar ik denk dat "besteelt" toch correcter is. Indien er geen trein rijdt, stapt dus ook niemand in en die riskeert dan ook niet dat hij niet meer weg kan. Maar de meeste slachtoffers van de staking hebben een vervoersbewijs dat over een zekere periode geldig is, en dus ook op 10 oktober. Het ACV wacht nog af met plannen voor acties, en dat hoeven niet eens stakingen te zijn.

  07.09.2017: Wegen die instorten omdat een lekkende riolering hun fundering heeft weggespoeld: we kunnen ze in de toekomst vaker verwachten, dat schrijft De Standaard vandaag. En zo geschiedde. Voor de tweede keer in iets meer dan een week is een zinkgat verschenen in het Brusselse gewest. Dat meldt de Facebookpagina PolCon. Een week na het zinkgat op het Kardinaal Mercierplein (bij dat zinkgat lag het aan een lek in een waterafvoerpijp), dicht bij het Centraal-station, werd de Leuvensesteenweg in Sint-Joost-ten-Node getroffen. En dat hebben mijn collega's en ik op 't werk ondervonden, want wij hadden een paar uur geen leidingwater. Maar dat heeft niets met de treinen te zien. En dit wel: de precieze oorzaak van het zinkgat is voorlopig onduidelijk. Al raakte door de instorting wel een waterleiding beschadigd, waardoor er een waterlek is ontstaan. Dat water veroorzaakte een overstroming veroorzaakt in de treintunnel tussen de stations Brussel-Noord en Brussel-Luxemburg. Het water is niet afkomstig van regen, volgens de NMBS ligt een waterlek aan de oorzaak. Infrabel bevestigt dat het om een breuk gaat. "We zijn het slachtoffer geworden van een breuk in de waterleiding", aldus Infrabel-woordvoerder Petit aan Het Nieuwsblad. "Het betreft een externe oorzaak, maar we zitten hiermee wel dagenlang in de problemen", aldus Petit. Bij het incident vielen geen slachtoffers. De problemen op spoorlijn 161 zullen nog meerdere dagen duren, laat NMBS-woordvoerder Crols weten. Ze zullen donderdag ook een zware impact hebben op de avondspits. De NMBS leidt de treinen naar Luxemburg en Namen om via Leuven. De reizigers wordt aangeraden de NMBS-website of app te raadplegen om hun reis te plannen. 

  06.09.2017: Om de pendelaars te troosten, de NMBS heeft door stakingen de voorbije drie jaar 30 miljoen euro aan inkomsten mislopen. Tenslotte zijn de pendelaars gewoonlijk niet de reden of aanleiding tot stakingen. (als het om een regionale of lokale staking gaat, is agressie tegen spoorwegpersoneel meestal de reden, en pendelaars zijn niet agressief, de daders zijn notoire zwartrijders). De opeenvolging aan spooracties in het voorjaar maakte van 2016 een van de zwaarste stakingsjaren. De NMBS verkocht toen voor 14,8 miljoen euro minder tickets. Alleen al in mei verloor het spoorbedrijf vorig jaar 7,4 miljoen euro. De socialistische vakbond ACOD plant op 10 oktober een nieuwe staking. Die kan voor de NMBS een nieuw inkomensverlies van 2 miljoen euro betekenen, en die staking gaat niet eens om besluiten van de NMBS-top...

  04.09.2017: De zomervakantie is voorbij voor de NMBS en 't was er aan te zien, vanmorgen. Toen ik in 't station van Denderleeuw aankwam, stonden al behoorlijk wat treinen met vertraging aangekondigd, gelukkig die voor Brussel - Tongeren niet. Blijkbaar liepen er personen op de sporen bij Kortrijk. Dat kan toch de reden niet geweest zijn voor de omweg die de trein naar Brussel - Tongeren (waar meer volk voor was dan gebruikelijk) maakte. Maar de intercom in de trein was, zoals dikwijls, van onverstaanbare kwaliteit. De trein kwam met 23' vertraging aan in Brussel Zuid.

  01.09.2017: Vanaf 2 oktober zullen de loketten in 33 stations in België minder vaak bemand zijn. De NMBS heeft beslist om ze 's namiddags en/of tijdens het weekend te sluiten, omdat reizigers hun ticket steeds vaker kopen aan een automaat. Daardoor is het aantal transacties per uur aan de loketten op bepaalde momenten onder een aanvaardbaar minimum gezakt. Een vicieuze cirkel die de dienstverlening minimaliseert, en binnen enkele jaren wellicht zal resulteren tot de totale sluiting van de loketten, zoals in Erembodegem (en Haaltert als ik me niet vergis?). En wat als die automaat in een onbemand station defect is? Wordt de reiziger op zijn woord geloofd door de treinbegeleider, of rekent die een boete aan die de reiziger dan maar moet zien te recupereren? Een geluk dat Denderleeuw over een groot en drukbezocht station beschikt... Het nabije Liedekerke zal zijn loketten tijdens het weekend gesloten zien, hetzelfde geldt voor Ninove. Op weekenddagen kan je 's namiddags niet meer aan het loket terecht in o.a. Geraardsbergen en Zottegem. In de week zullen de loketten 's namiddags niet langer open zijn in o.a. Binche, Tubeke en Welkenraedt (waar ik vroeger al eens kwam in het kader van een langere afstandstocht, al bereikte ik Tubeke niet met de trein).

  30.08.2017: Iedereen op perron 2 was al ingestapt in de trein naar Brussel (en verder tot Tongeren) toen werd omgeroepen dat het vertrek voor onbepaalde tijd uitgesteld werd vanwege een interventie van hulpdiensten. Enkele minuten later riep de treinomroepster om dat, wie wou, kon overstappen naar de trein naar Schaarbeek aan perron 4. De meeste reizigers deden dat ook, gelukkig ging het daar om een dubbeldekker zodat ik bij de "goeien" was en een zitplaats kon bezetten.

  De asociale spoorbond ACOD roept op tot 24-urenstaking op dinsdag 10 oktober (die staking begint dan op maandagavond, 22 uur). De staking kadert in de reactiedag die dinsdag al werd aangekondigd. Dinsdag gaf ACOD al te kennen dat er in het najaar acties komen in de hele openbare sector, gevolgd door een reactiedag. De vakbond wil zo protesteren tegen het rechtse regeringsbeleid, gericht op de afbouw van de openbare diensten (waar die vakbond vlijtig aan meedoet). Ook de spoorbond doet zoals mocht verwacht worden daaraan mee en kondigt een staking aan zodat alle werknemers bij het spoor daaraan kunnen deelnemen. Doorn in het oog is de beoogde minimale dienstverlening voor de NMBS. Hahaha! Die is nu al minimaal.  Daarnaast veroorzaakt ook de vernieuwde oproep voor een liberalisering van het spoorwegnet voor wrevel bij de vakbonden. Had ik het niet gedacht (zie twee alinea van mijn bericht van gisteren)? Groen heeft begrip voor de stakingsaanzegging van het ACOD, maar roept de socialistische spoorbond op de reizigers niet te treffen en een betaalstaking te organiseren (terwijl de meeste reizigers een treinkaart, alias abonnement, hebben...). Vicepremier De Croo van de Open VLD vindt de aangekondigde staking volstrekt onaanvaardbaar. Minister van Mobiliteit Bellot vindt de staking betreurenswaardig. Mw Dutordoir heeft blijkbaar nog geen reactie gegeven aan De Standaard. Bellot wijst op de inspanningen die gedaan worden voor het spoor. "In december verhogen we het totale spooraanbod met 5 procent nadat we in december 2016 al 78 extra voorstedelijke treinen lieten rijden. Dit is de grootste toename in 20 jaar. We hebben bovenop het investeringsplan 1 miljard extra vrijgemaakt om te investeren in het extra uitbreiden van de spoorweginfrastructuur. Er is voor 1,3 miljard euro geïnvesteerd in een eerste schijf nieuwe, comfortabele treinen." Maar dat is ten gunste van de reiziger, niet van de vakbonden en hun leden, hé? 

  29.08.2017: In juli reed 92,2 % van de passagierstreinen op tijd of met een vertraging tot zes minuten. De stiptheid ligt daarmee een fractie onder die van juli 2016 (92,9 %) maar een stuk boven juni 2017 (87,3 %). Dat zal wel, er rijden minder treinen in juli (en augustus) want bij de NMBS rijden de treinen alleen voor studenten (en toeristen). Over het ganse jaar bedraagt de globale stiptheid van het binnenlands reizigersverkeer 89,7 %, tegen 90,2 % over dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die spoorwegmaatschappij NMBS en spoornetbeheerder Infrabel dinsdag hebben bekendgemaakt. In juli werden 1.147 treinen afgeschaft, of 1,1 % van het totaal aantal treinen. Juli 2016 was in dat opzicht vergelijkbaar (1.054 afgeschafte treinen). In juni telden de spoormaatschappijen 1.552 afgeschafte treinen (1,5 %). Ruim 34 % van de vertragingen is toe te schrijven aan derden, de NMBS is verantwoordelijk voor 32 % en Infrabel voor 27,5 %. De averij aan een stuurrijtuig op vertakking Welle zorgde met 2.211 minuten vertraging voor de op 1 na zwaarste hinder.

  De socialistische vakbond ACOD roept dit najaar op tot acties in de openbare sector, dus ook bij 't spoor (daarom zien de vakbonden een eventuele privatisering van de NMBS niet zitten, zeker? ). Die zullen van start gaan bij de hervatting van de werkzaamheden van de regionale parlementen eind september, en gevolgd worden door een reactiedag op 10 oktober. Wat de precieze acties zullen inhouden, zal afhangen van sector tot sector. Wel zou een massabetoging op 10 oktober alvast niet de bedoeling zijn. Reniers zegt te hopen op navolging van de andere bonden. Daarbij sluit ze meer acties later in het najaar niet uit.

  25.08.2017: Er wordt hardop nagedacht over een privatisering van de NMBS. Ze zouden beter stilletjes nadenken.  Oppositiepartijen SP.A, PS, Groen en PVDA zijn gekant tegen een privatisering van de NMBS. Ze halen daarbij onder meer het voorbeeld aan van het Verenigd Koninkrijk, waar 'een privatisering leidt tot duurdere tickets en een veel grotere kost voor de overheid'. De PS verzet zich zelfs tegen elke vorm van privatisering van overheidsbedrijven. 't Zijn mijn favoriete partijen niet, maar deze keer ben ik het met hen eens. Nu moet de NMBS "nog naar de overheid luisteren", als ze geprivatiseerd is, mag ze haar gedacht doen, of 't gedacht van haar aandeelhouders. Ik denk niet dat de pendelaar er dan beter zal aan toe zijn dan nu (en 't is nu al gene vette, de pendelaar komt op de prioriteitenlijst ver achter de toerist en de student/festivalbezoeker). 

  De NMBS maakte in de eerste jaar helft meer winst, door meer reizigers te vervoeren. Met dank aan de vakbonden, die het stakingswapen op zak hielden. Sjt, maak slapende honden niet wakker! In de eerste jaarhelft vervoerde de NMBS 120,7 miljoen meer reizigers. Dat zijn er 5 miljoen meer dan vorig jaar. 2016 was evenwel een uitzonderlijk slecht jaar, met de aanslag van 22 maart en de wilde stakingen. De NMBS verklaart die stijging onder meer aan de marketinginspanningen om dagjestoeristen aan te trekken. Maar ook de vakbonden deden hun duit in het zakje. In de eerste jaarhelft viel er geen enkele staking te bespeuren. In de eerste zes maanden van 2016 waren er maar liefst 20 stakingsdagen! 

  23.08.2017: Er rijden minder treinen (want de NMBS rijdt liefst van al voor toeristen en studenten, niet voor 't werkend plebs) en dan rijden ze nog niet volgens de dienstregeling. De trein naar Zottegem-Oudenaarde was eerst in aantocht, maar toen ik op perron 2 aankwam, stond daar een trein naar Luik. Met vertraging, natuurlijk. Toen werd de trein naar Zottegem-Oudenaarde ook aangekondigd met een vertraging, beginnend met 10 minuten en dan uitlopend. Ik ging dan naar spoor 9 voor de andere trein naar Zottegem. Die werd dan ook ineens met een vertraging van 15' aangekondigd. Dus ging ik maar terug naar spoor 2, waar de trein naar Zottegem met een vertraging van 20' aangekondigd was. Daar snoepte de machinist och arme 3' van af bij aankomst in Denderleeuw.

  07.07.2017: Wat had ik vandaag geluk dat ik niet moest gaan werken! Duizend treinreizigers zaten deze voormiddag twee uur lang vast in twee treinen in de omgeving van Welle. Door een technisch defect aan de remleidingen blokkeerde de eerste trein omstreeks halfnegen (ik zou dus blijkbaar ontsnapt zijn, om half negen zit ik normaal al op kantoor) in de omgeving van Welle, dat zegt Crols van de NMBS. De trein was onderweg van Blankenberge naar Genk. Een tweede trein die op hetzelfde spoor reed, kwam daardoor ook vast te staan. In beide treinen zaten vijfhonderd passagiers. Crols meldt dat de airco steeds is blijven werken en dat de reizigers flesjes water kregen. Omstreeks 10.20 uur vertrok een trein vanuit Gent om de gestrande reizigers te evacueren. Het voertuig achter de defecte trein werd eerst weggesleept naar Gent. Het defecte treinstel bleef nog een tijdlang op de sporen staan, maar kon rond de middag ook weggesleept worden. "Het wegslepen van de defecte trein is goed nieuws voor de avondspits die over vier uur begint", aldus Crols. De gevolgvertragingen liepen al op van twintig minuten tot meer dan een uur. Een reizigster meldde aan De Standaard dat het uitgedeelde water halverwege de trein op was, wat overeenkomt met andere berichten van reizigers die geen water hebben gekregen. En dat bij zo'n dorstig weer.

  18-09-2017 om 20:42 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Per(r)ongeluk
  17-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevrijdingstocht, WV De IJsbrekers Haaltert vzw

  17.09.2017: Ik schreef me in voor 18 km en was bijna vertrokken toen ik Annemie en Mark zag. We gingen eerst iets drinken (en zij hun kousen en schoenen aantrekken, iets wat ik aan mijn ver geparkeerde auto deed ) en vertrokken dan samen, want zij schreven in voor 20 km. We maakten eerst een lus nabij Heldergem, dronken eerst wat bij OC De Fransman (op mijn aandringen) en vertrokken dan voor de grotere lus naar Nederhasselt en Aspelare, waar we even pauzeerden. Onderweg was een splitising en daar besloot ik om me aan te passen aan de meerderheid (ha ja, twee personen tegen een) en een paar kilometer meer te wandelen. En toen gingen we terug naar Heldergem.

  Het weer viel best mee met zon, zonder neerslag en temperaturen die opliepen tot zo'n 18 °C. Het parcours was voor ongeveer 90% onverhard (helemaal onverhard bestaat niet, ook al omdat enkele paadjes, te smal voor een auto, toch verhard waren). 

  17-09-2017 om 19:44 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: KSK Heist - E. Aalst

  16.09.2017: KSK Heist - E. Aalst: 2-0

  Het was een moeilijke wedstrijd voor Aalst, de spelers deden hun best maar het lukte hen niet te scoren. Napoleone schoot de 1-0 in het dak van het doel (19'). Kabeya trof raak na een voorzet van op de rechterflank (61'). Het enige wat Eendracht kreeg, waren twee gele kaarten, ene voor De Rock en ene voor Geenens.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck (45' Bangoura), Yala Lusala (67' Van Tricht), Diarra, Mitu, De Neve, De Rock, Verstraeten, De Man (71' Amazou), Geenens F. en Gyselinck.

  13.09.2017: Het college van burgemeester en schepenen heeft de bouwvergunning voor de nieuwe staantribune goedgekeurd. Verwacht wordt dat de opbouw van de sfeertribune rond half oktober van start mag gaan. De stad betaalt de volledige tribune van 90.000 EUR en vraagt dat de helft van dat bedrag door SC Eendracht Aalst renteloos (! ) wordt terugbetaald gedurende een periode van 5 jaar. Eendracht heeft sponsor Patrick Cleemput bereid gevonden om voor dit bedrag garant te staan en is hem dan dan ook nadrukkelijk dankbaar voor. Eveneens vandaag werden de onderdelen van de nieuwe tribune reeds aangevoerd door de firma Cos uit Oudenaarde. Dat is vroeger dan voorzien omdat binnenkort de hele Landbouwersstraat wordt opengelegd (de Bredestraat ligt nu al open, of de werken zouden intussen moeten beëindigd zijn). De tribune, die reeds gebruikt werd door eersteklasser Zulte Waregem, heeft een oppervlakte van 54m x 7,45m en een hoogte van iets meer dan 8 meter. Er wordt een afstand van 2m gehouden tussen de boarding en de overdekte staantribune, die een capaciteit heeft van 1.200 plaatsen.

  16-09-2017 om 22:02 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  15-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: Hannover 96 - HSV

  15.09.2017: Hannover 96 - HSV: 2-0

  De eerste helft leek het of geen van beide ploegen wenste te winnen om de ploeg van de bevriende supporters niet te kwetsen (de supporters van beide ploegen komen zeer goed overeen, zingen al eens samen hetzelfde). Redelijk vroeg in de tweede helft bracht Ostrzolek (bei de bezoekers nog goed bekend) een hoge boogpas in de 16, de bezoekende verdediging kon de bal niet wegwerken, zodat Harnik vanuit drie meter kon scoren (50'). Klaus leidde een vrije trap van op 22 meter over de muur, Mathenia kon de bal enkel wegweren en de opmerkzame Bebou was rapper dan de anderen en schoof de 2-0 binnen (82'). Een goeie repetitie voor de wedstrijd, komende woensdag, tegen Dortmund is dat niet bepaald...

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Jung, Santos (86' Sakai) - Walace, Ekdal (74' Knöll) - Hahn, Holtby - Jatta (60' Salihovic), Schipplock.

  Er is wel goed nieuws uit Hamburg: zo Duitsland het Europees Kampioenschap in 2024 mag huisvesten, dan is ook het Volksparkstadion uitverkoren om daar wedstrijden te laten plaats vinden (en 't stadion van Bremen niet  ).

  14.09.2017: HSV heeft Sejad Salihovic een contract laten tekenen voor een jaar, tot het einde van dit lopend seizoen. Deze transfer, als ik het zo mag noemen, na het einde van de officiële transferperiode was mogelijk omdat Salihovic (32 jaar en uit Bosnië, als dat maar goed gaat met Kostic, een Serviër ) geen ploeg had. Hij is op meerdere posities (behalve keeper, vermoed ik) inzetbaar en dat is interessant in het kader van de blessurelast (Müller, Kostic, Van Drongelen, Hunt). Salihovic speelde tot op heden 176 Bundesligawedstrijden voor Hoffenheim en Hertha BSC, scoorde daarbij 46 doelpunten en gaf 36 laatste voorzetten. Twee jaar geleden ging hij naar China bij BJ Renhe spelen, waar hij tot februari dit jaar aktief was. Het voorbije half jaar ging hij naar Zwitserland bij FC St. Gallen spelen. Later hield hij zich bij Hoffenheim fit, trainde daar bij de beloften, en de laatste twee weken zelfs bij de profs. Voor de nationale ploeg wordt hij precies niet meer opgesteld, verzamelde 47 caps. Of hij morgen in Hannover meedoet, zal nog moeten blijken, hij kreeg alvast het rugnummer 23.

  11.09.2017: Van Drongelen heeft vrijdagavond een botoedeem in het bekken opgelopen.  In Hannover kan hij dus vrijdag a.s. al niet meedoen. 

  HSV heeft bij de DFL (Deutsche FussballLiga) klacht ingediend tegen Eurosport/Discovery. HSV verwijt die zender (die ik niet kan ontvangen of ik moet, benevens het jaarlijks abonnement bij TV Vlaanderen, nog extra betalen) dat de rechtstreekse uitzendingen van de voorbije wedstrijden sterk verstoord zijn. Daarmee is het contract, waarvoor HSV dus 3 keer op vrijdagavond speelt (te beginnen met de voorbije match tegen Leipzig) eigenlijk geschonden, en vooral, de supporters, die ook abonnementsgeld betalen aan Eurosport/Discovery, zijn en voelen zich terecht bedrogen. Eens afwachten wat HSV daar in de nabije toekomst over te melden heeft. Ik denk dat Eurosport/Discovery zowel aan HSV als aan zijn abonnees een toegifte zou kunnen doen (ik heb eens korting op de factuur van Telenet gekregen omdat ik een hele dag geen internet had).

  15-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  10-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3e Ajuintocht, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

  10.09.2017: Omdat ik nog naar een familiefeestje mocht, schreef ik me in voor slechts 12 km en deze leidden mij van de school naar de Osbroek die ik bereikte via de parking van een supermarkt bij de Parklaan. Bij de eerste passage door dat bos kwam ik in Erembodegem aan voor de rustpost in een school nabij de kerk. Ook terugkerend naar Aalst ging ik door de Osbroek wat aan het stadspark grenst, en dus bracht ik ook daar een bezoek aan alvorens naar het centrum geleid te worden met de obligate monumenten: het voormalig stadhuis, het Belfort (voor d'Oilsjteneers: de Tettentoeren), het standbeeld van Dirk Martens (voor d'Oilsjteneers: de Zwette Maan, maar hij ziet toch wat groen), de Borse van Amsterdam. Via het VVV ging het over de parking van de Keizershallen (waar ik mijn auto gratis parkeerde) en zo terug naar de startplaats.

  Het weer viel aardig mee met zon, zonder neerslag en bij 14°C. Mijn foto's staan bij Google.

  10-09-2017 om 20:56 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  09-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: Dessel Sport - E. Aalst

  09.09.2017: Dessel Sport - E. Aalst: 2-1

  Na doelkansen voor beide ploegen, knalde ex-Eendrachter Janssens de 1-0 voorbij een kansloze Van Den Noortgaete (35'). 1-0 was de tussenstand voor de rustpauze. De Rock trapte een voorzet tegen de netten! (78') Na een verre inworp belandt de bal bij Breugelmans en hij knalt de 2-1 voorbij Van Den Noortgaete (86'). Helaas start Eendracht het seizoen dus met een nederlaag.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Marmitte (71' Bangoura), Yala Lusala (84' Ntika), Diarra, Mitu, De Rock, Verstraeten, Geenens F., Mertens (45' De Man) en Gyselinck.

  01.09.2017: Er werd een princiepsakkoord bereikt met Gianni De Neve (23), die van 2013 tot 2015 de Eendracht-kleuren verdedigde in Tweede Klasse. De verdedigende middenvelder (1,88m) was einde contract bij reeksgenoot SK Deinze en dus een vrije speler. Zijn jeugdopleiding kreeg hij bij Sporting Lokeren, SK Deinze en AA Gent maar bij Eendracht Aalst maakte de voormalige jeugdinternational zijn debuut in het fanionteam. In die twee seizoenen speelde De Neve nagenoeg alle wedstrijden en pikte hij regelmatig zijn doelpuntje mee als box-to-box speler. Zijn eerste was in de carnavalswedstrijd van 2013 tegen Virton. Ook in de bekerwedstrijd op Club Brugge wist hij te scoren. Na de extra-sportieve degradatie haalde SK Deinze Gianni weg. Daar speelde hij de voorbije twee jaar ook nagenoeg alle wedstrijden.

  31.08.2017: Op de voorlaatste dag van de zomertransferperiode werd een princiepsakkoord bereikt met Yady Bangoura. De 21-jarige aanvaller (1,86m) uit Guinea wordt voor een seizoen ter beschikking gesteld door Union. Bangoura streek in 2012 in België neer en werd meteen opgemerkt bij de provinciale voetbalclubs RAS Jodoigne en Oplinter. In 2015 volgde een transfer naar derdeklasser KVK Tienen waar de spits zich tot een revelatie ontpopte met 13 doelpunten. Coach Nicky Hayen nam Bangoura mee naar ASV Geel in de Eerste Amateurliga waar hij vorig seizoen ook regelmatig tot de uitblinkers behoorde. Er volgde in het tussenseizoen een nieuwe stap hogerop naar profclub Union, dat Yady nu nog een jaartje laat rijpen in de Eerste Amateurliga. Lars Godart wordt op zijn beurt uitgeleend aan RFC Wetteren dat vorig seizoen net naast de promotie greep in de Derde Amateurliga. Eendracht Aalst wil de jonge aanvaller een seizoen ervaring en speelgelegenheid laten opdoen.

  09-09-2017 om 21:45 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  08-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - RB Leipzig

  08.09.2017: HSV - RB Leipzig: 0-2

  In een behoorlijk snelle wedstrijd verloor HSV dus thuis (50.231 toeschouwers)van RB Leipzig (bij de pauze stond het nog 0-0). Keita scoorde in de 67ste minuut en de onvermijdelijke Werner in de 75ste minuut. HSV had ook wel kansen, die van Kostic was de beste. Maar tot overmaat van ramp blesseerde hij zich aan de rechter dijbeen. Kort voor de pauze trapte Ekdal de bal weg bij de voet van Werner, die zich liet vallen, en ref Aytekin trapte er bijna in, gelukkig had de videoref het beter gezien: dat Ekdal de bal wegtrapte, was reden genoeg om geen penatly te schenken.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos (kapitein), Jung, van Drongelen (71' Sakai) - Walace, Ekdal (73' Schipplock, HSV wacht nog op zijn eerste doelpunt ) - Hahn, Holtby, Kostic (38' Waldschmidt) - Wood.

  06.09.2017: Wood heeft het lot van de US-ploeg in de kwalifikatie voor het wereldkampioenschap in eigen handen gehouden. Hij scoorde de gelijkmaker in de 85ste minuut tegen Honduras. Op basis van een beter doelsaldo staat USA in zijn groep beter dan Honduras. Toch zakte USA naar de vierde plaaz in de tabel, gezien Panama met 3-0 van Trinidad en Tobago won. De eerste drie ploegen plaatsen zich rechtstreeks in de CONCACAF-kwalifikatie voor de eindronde, de vierde speelt barragematches tegen een vertegenwoordiger van de Aziatische bond (Syrië, dacht ik, want hun kwalifikatie voor die barrages was een onderwerp in het VRT-journaal, en blijkbaar mogen in Syrië de vrouwen ook naar voetbal kijken).

  Kostic heeft met de Servische nationale ploeg een zeer belangrijke 1-0 zege tegen Ierland behaald. In groep D hebben de Serviërs als leider 18 punten, gevolgd door Wales (14 punten) en Ierland (13). Voor Mavraj ziet het er iets minder rooskleurig uit, Albanië haalde slechts een 1-1 gelijkspel tegen Macedonië en heeft in de sterke groep G enkel nog mathematische kansen. Sakai verloor met zijn nationale ploeg met 0-1 van Saudi-Arabië, maar het kon geen kwaad, Japan had zich al gekwalificeerd.

  De Duitse U21-ploeg met Waldschmidt heeft met 1-0 gewonnen van Kosovo. Waldschmidt viel in der 66ste minuut in. Minder goed verging het Van Drongelen, die met de Nederlandse U21 met 0-2 verloor van Schotland

  04.09.2017: Griekenland verloor thuis met 1-2 van België (Vertongen en Lukaku), 't zal hun coach leren Papadopoulos zelfs niet op de bank te laten. Meteen na de wedstrijd, toen alle spelers (ook zij die zelfs de bank niet haalden) op het veld kwamen, heb ik hem even gezien op TV, hij zag er niet gelukkig uit. Ook Ekdal deed niet mee in de wedstrijd die Zweden met 0-4 won van Wit-Rusland. A propos, België is het eerste Europees land dat zeker meedoet aan het wereldkampioenschap. 

  03.09.2017: Gisteren wonnen Kostic en Mavraj met hun respectievelijke collega's van, respectievelijk, Moldavië (3-0) en Liechtenstein (2-0). Vanavond hoop ik Papadopoulos te zien tegen de Belgen, die hopelijk winnen in het stadion van Olympiakos.

  02.09.2017: Wood en zijn ploegmakkers verloren met 0-2 van Costa Rica, Wood speelde de hele partij mee, en de nationale coach is niet meer Klinsmann maar ene Bruce Arena. Waldschmidt debuteerde met de U21 maar verloor meteen en de speler die hem verving scoorde de aansluiter (voor HSV deed Luca dat ook al eens, zie maar naar de allerlaatste thuismatch tegen Wolfsburg). Van Drongelen en zijn makkers, ook voor de U21 maar dan voor Nederland, haalden een 1-1 tegen Engeland.

  01.09.2017: Zweden met Ekdal verloor 3-2 in Bulgarije, Griekenland met Papadopoulos (die ook een doelpunt trachtte te scoren) speelde thuis 0-0 gelijk tegen Estland, Albanië en Servië spelen morgen pas. En België won 9-0 (3x R. Lukaku, 3x Meunier, 1x telkens Mertens, Witsel en E. Hazard) van Gibraltar, staat 6 punten voor op de tweede, de tegenstander van overmorgen, zijnde Griekenland.  USA, allicht met Wood of Klinsmann moet helemaal gek zijn, begint straks thuis tegen Costa Rica.

  30.08.2017: Lasogga is voor een seizoen uitgeleend aan Leeds United, een Engelse tweedeklasser en Porath aan Unterhaching, dat voor twee jaar. 

  Sakai (die niet meedeed...) en de andere Japanners hebben zich al gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap, nu de Belgen nog (vandaag tegen Gibraltar). 

  28.08.2017: Er komt een verlengd interlandweekend aan, en daar doen 9 HSV-spelers aan mee, maar niemand voor de (eerste) nationale ploeg... Wood (USA), Sakai (Japan), Ekdal (Zweden), Papadopoulos (Griekenland, op 3 september tegen België ), Mavraj (Albanië), Kostic (Servië) en de jongeren Van Drongelen (U21-Nederland), Waldschmidt (U21-Duitsland) en Behounek (U20-Duitsland). 

  Over Papadopoulos gesproken, in de media zijn ze nogal aan 't zagen over zijn "schwalbe" in Keulen. De ingevallen arbiter moest een onderhoud tussen een Keulse en een HSV-speler (niet "Papa" maar ik weet niet meer wie) bemiddelen, om het zo te zeggen. Toen hij erin geslaagd was de twee kemphanen te scheiden, vond die van de FC er niet beter op dan te proberen met zijn elleboog Papadopoulos omver te duwen. "Papa" eiste de aandacht van de arbiter (en 't was niet met gefluister, aan de TV-beelden te zien ), maar kreeg die niet en viel dan toch om. Daarvoor kreeg hij de gele kaart te zien. Voor mij volstaat dat, hij heeft bij niemand een blessure veroorzaakt.

  08-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  03-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale Kwaktocht, georganiseerd door WSV De Vossen vzw

  03.09.2017: Ik schreef me in voor de maximaal aangeboden afstand, zijnde 21 km. Deze omloop leidde me over vooral verharde, openbare wegen naar het Bos van Buggenhout over paden waar hier en daar planken bruggetjes over droge grachten liggen. Bij het verlaten van het bos zag ik de Boskapel. Van daar ging het weer over verharde (macadam en asfalt) naar de rustpost in Peizegem, een deelgemeente van Merchtem. Na die rust ging het weer naar het Bos van Buggenhout, natuurlijk via een andere ingang, met minder houten bruggetjes. Eens het bos verlaten werd weer op openbare wegen gewandeld. Ergens moet ik een wandelwegwijzer niet gezien hebben want ik kwam ineens weer aan de startplaats uit. Van die (bijna) 21 km heb ik er 15 gedaan, en de Karmeliet heb ik dus niet gedronken.

  Het weer was zonnig, droog en nog niet te warm met 18°C. Mijn foto's staan bij Google.

  03-09-2017 om 20:02 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  27-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18e Baljuwtochten, georganiseerd door Parel van het Pajottenland

  27.08.2017: Ik schreef me (gratis, want betaald door De Pajotten, net als een eerste basisconsumptie ) in voor 16 km wat er 16,6 waren en die mij langs vooral onverharde paden leidden naar Nieuwenhove voor een eerste rustpauze en Waarbeke voor de tweede. Van daar terug naar Galmaarden, 6,6 km, moest ik vooral (ik schat voor de 6 km) openbare wegen volgen, en dat vind ik niet zo leuk.  Ik weet ook niet hoe ik de flanken van de Bosberg moet voorstellen (al ken ik de Bosberg wel van de wielersport) of van de Congoberg.

  Het weer was prima: zonnig, droog en gaandeweg warm tot 23°C. Mijn foto's staan bij Google

  27-08-2017 om 20:33 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!