Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    15-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Bayer Leverkusen - Hamburger SV

    15.12.2012: Bayer Leverkusen - Hamburger SV: 3-0

    Deze match was een ruime 3 uur eerder afgefloten toen ik uit Colombia teruggekomen was en nu bleek dat Van der Vaart en Jansen, om er maar 2 te noemen, toch gemist werden in deze laatste wedstrijd voor de winterpauze. Kießling scoorde in de 27ste en 67ste minuut, Schürrle tussenin (36'). Fink stelde deze spelers op: Adler (speelde tegen zijn ex-ploeg) - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Lam - Badelj (83' Rincón) - Skjelbred (65' Ilicevic), Aogo - Arslan - Rudnevs, Son (65' Beister, die was dus genezen na een blessurepauze van een wedstrijd).

    Het wereldkampioenschap voetbal werd gewonnen door
    Corinthians uit het Braziliaanse São Paulo en het enige doelpunt werd gescoord door ex-HSV Paolo Guerrero. Hij scoorde overigens ook in de wedstrijd dat Corinthians plaatste voor deze finale.

    15-12-2012 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    07-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - TSG Hoffenheim

    07.12.2012: Hamburger SV - TSG Hoffenheim: 2-0

    Terwijl ik een tweeweeks bezoek bracht aan Colombia, won HSV dus en dit vooral dankzij Rudnevs die beide doelpunten scoorde in de 28ste en 74ste minuut, in doel bij de bezoekers stond de mij onbekende Belgische keeper Casteels (de in Hamburg al lang verguisde Wiese heeft dus verstek gegeven, bij Bremen had hij ooit een karatetrap uitgedeeld aan een HSV-speler). Fink stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Lam (79' Bruma) - Badelj - Skjelbred (84' Sala), Aogo - Arslan - Son, Rudnevs (90' Berg).

    07-12-2012 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    02-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: VfL Wolfsburg - Hamburger SV

    02.12.2012: VfL Wolfsburg - Hamburger SV: 1-1

    Terwijl ik aan dag 2 was van mijn bezoek aan Colombia, behaalde HSV dus een gelijkspel, Beister bracht zijn ploeg verdiend op voorsprong in de 25ste minuut, maar VfL verhoogde in de tweede helft de druk en bereikte nog een draw (68'). Fink stelde toen deze spelers op: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Bruma - Rincón - Skjelbred (73' Sala), Aogo - Badelj - Rudnevs (84' Scharner), Beister (53' Son).

    29.11.2012: Dan was zijn knie nu genezen, trok Jansen vandaag tijdens de training zijn schouder uit de kom, en daarmee is zijn heenronde afgelopen. Anderzijds moet Rincón dan toch niet geopereerd worden aan de buigzenuw van zijn ringvinger.

    02-12-2012 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    28-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - FC Schalke 04

    27.11.2012: Hamburger SV - FC Schalke 04: 3-1

    Wat een leuke uitslag, en dat zonder Van der Vaart (hij zat in de tribune) en Son om er maar 2 te noemen. De wedstrijd begon, vanwege de supporters, met 12 minuten en 12 seconden stilte - "12 Minuten und 12 Sekunden ohne Stimme, keine Stimmung - als protest tegen het veiligheidsconcept van de DFL, Duitse Voetballiga. Die wil o.a. geen vuurwerk meer en dat zou moeten tegengehouden worden door een volledige fouillering. Nog vollediger? Ik snap niet hoe bengaals vuurwerk kan binnengesmokkeld worden, ik word bij het betreden van het grondgebied van de Imtech Arena afgetast aan armen, zijden, benen en ik moet mijn schoudertasje openen (meer heb ik niet bij, en daar zitten alleen mijn portemonnee en hotelkamersleutel in). Dat stilteprotest werd ook in andere stadions gehouden.

    De thuisspelers (die zullen wel op de hoogte geweest zijn) lieten zich niet ontmoedigen en zochten naar de 3 punten, daarvoor moesten Beister, Rudnevs en zelfs Skjelbred zorgen. Toen de 12'12" om waren, begonnen de supporters aan hun gebruikelijke atmosfeerschepping, en dat maakte de bezoekers ook wakker. Huntelaar (14') en Obasi (22') trachtten Adler en zijn verdediging te verschalken, maar dat lukte niet, er werd niet gescoord voor de rust. Na de  rust ging HSV verder waar het na zo'n 45' gestopt was met druk uitoefenen op het doel van Schalke. Dat werd dan in de 52ste minuut eindelijk beloond: na een uitstekende pas van Badelj in de loop van Beister sloot de 22-jarige met een voldaan schot af en liet de keeper van S04 van op ongeveer 20 meter geen kans. De kop is er af, zoals dat hier heet (ginder is de knoop geknakt), voor Beister. De Schalkse voetballers werden nog aktiever. Daardoor kwam ook meer ruimte voor de counter. In de 5ste minuur werd het onrustig in de Imtech Arena. Na een duel tussen S04-keeper Unnerstall en Rudnevs in de penaltyrechthoek van Schalke eisen spelers en supporters een penalty voor HSV. Maar ze kregen hun zin niet, volgens de HSV-reporter was dat terecht. HSV bleef verder zoeken naar een verder doelpunt. De beste mogelijkheid eindigde bijgevolg met dat tweede doelpunt: Badelj speelde Diekmeier op de buitenbaan aan, die trok naar de penaltyrechthoek van Schalke en na een dubbelpas met Beister ging de bal dwars naar de vrij op 5 m staande Rudnevs. De Let bleef ijskoud en knalde de bal voorbij Unnerstall in de linker benedenhoek (65').

    De volgende minuten behoorden aan Adler toe, die meermaals zijn topvorm moest bewijzen. Eerst was er een schot van Höwedes, dan de rebound van Farfan (68'). Een minuut later moest Skjelbred (nochtans vooral in het begin van de wedstrijd ijverig) baan ruimen voor Rincón. De Noor was beter blijven staan, die molenwiekt niet zo met zijn armen. In de 80ste minuut deed Rincón dat wel en beging op die manier handspel, waarmee hij Schalke een penalty schonk. Adler kon het schot van Huntelaar wel sensationeel afweren, maar die scoorde toch in de rebound. Er volgden nog zenuwslopende slotminuten met veel strijd. In de laatste speelminuut werd het nog eens heel warm voor het doel van HSV, maar Adler was op post, toen hij een vrije trap van Fuchs uitstekend uit de hoek kon vissen. Terwijl de supporters hun keeper nog bejubelden, werd Aogo door Barnetta in de Schalkse 11m foutief gestopt. De scheidsrechter besloot opnieuw voor penalty, deze keer voor de thuisploeg. Badelj scoorde zijn eerste doelpunt voor HSV (90'+1). De jubel in de tribunes kende geen grenzen en ook de geblesseerde Van der Vaart was op de tribune niet meer te houden. Zo won HSV tegen de favorieten uit Gelsenkirchen met een geëngageerde en vooral strijdlustige voorstelling en een duidelijke prestatieverbetering na de wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf.

    Fink stelde deze spelers op: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen - Badelj, Skjelbred (69' Rincón), Arslan (90' Bruma), Aogo - Beister (90' Scharner), Rudnevs.

    26.11.2012: De ploeg van Düsseldorf heeft geen gelukbrengende naam voor HSV ("Fortuna"), niet alleen Van der Vaart doet morgen niet mee (we moeten hem 3 weken missen, hopelijk kan hij op 15 december weer meedoen), ook Son moet forfait geven. Even afwezig tussen de lijnen en op de bank zijn Rajkovic (spierblessure), Jiracek (scheenbeenvliesontsteking), Nørgaard (spierletsel), Kacar (operatie). En dan ben ik vergeten wie zich aan de ringvinger moet laten opereren (niet meteen, die vinger wordt eerst gespalkt, en 't is niet Adler) Maar er is goed nieuws:; Jansen is wel van de partij.

    28-11-2012 om 21:10 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    26-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: SC Eendracht Aalst - Boussu Dour Borinage

    25.11.2012: SC Eendracht Aalst - Boussu Dour Borinage: 1-1

    De eerste helft had niet veel om het lijf. Eendracht Aalst begon net zoals de voorbije uitwedstrijden vrij slap aan de wedstrijd. Het eerste kwartier ging gelijkop maar Boussu Dour kwam het gevaarlijkst uit de hoek. In de
    17' scoorde El Araichi voor de bezoekers. In de eerste helft was het enkel en vooral keeper Van Den Noortgaete blonk uit. Iets voor het halfuur achtte scheidsrechter Saadouni zijn moment gekomen om de wedstrijd stil te leggen nadat er een aantal projectielen op het veld werden gegooid (door wiens supporters?). Deze onverwachte onderbreking deed de thuisploeg goed want de druk op de bezoekende verdediging hield aan. Een kleine twintig minuten voor tijd viel de gelijkmaker letterlijk uit de lucht. Een verdwaalde voorzet van Glouftsis belandde achter doelman Dutoit in doel (74'). In het laatste kwartier zetten beide ploegen nog alles op alles maar beide verdedigingen gaven niets meer weg zodat deze wedstrijd op een billijk 1-1 gelijkspel eindigde.

    Van Renterghem stelde de volgende spelers op:
    Van Den Noortgaete, Smet, Bogaerts, Filipovic, Gunst (46' Petrovic), Van Damme, Pietermaat (69' Vandewalle), Weydisch, Martin, Di Gregorio (46' De Cuyper), Glouftsis (die dus genezen is ).

    26-11-2012 om 19:18 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    24-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Fortuna Düsseldorf - Hamburger SV

    23.11.2012: Fortuna Düsseldorf  - Hamburger SV: 2-0

    Zodra de spelers het veld betraden in de Esprit-arena, kreeg Beister een verwelkomend applaus, hij zorgde er de vorige paar seizoenen voor dat Düsseldorf promoveerde naar eerste klasse. Algemeen zorgden de supporters van beide ploegen voor een goede atmosfeer. Hamburg startte met veel goesting, vielen de Fortunen vroeg aan en dwongen zo een duidelijk overwicht af. Maar op enkele aanvallen langs de flank via Diekmeier en Aogo en een geplaatst schot van Beister na was er aanvallend van HSV niet veel te zien. Integendeel, het spel vervlakte steeds meer. Tot overmaat van ramp moest HSV na een half uur zonder Van der Vaart verder (hij werd vervangen door Rincón), en dat zal wellicht nog enkele wedstrijden zo zijn.  Bij een sprintduel greep hij plots naar de bovendij, wellicht een peesscheur. Het viel de bezoekers meteen aan te zien dat ze hem misten. De Düsseldorfers daarentegen kwamen steeds beter in het spel en hadden een sterke afweer, schakelden zelfs over op de aanval. Het doelpunt van Berg (via Mancienne en Aogo die een vrije trap nam), werd wegens buitenspel niet erkend (40'). In de paar extra minuten tijd van de eerste helft nog liet Mancienne de bal, die van de schoen van Kruse kwam, afwijken, onhoudbaar voor Adler (45+2').

    Berg had de gelijkmaker aan de voet maar de bal ging in het zijnet (50'). Vier minuten later scoorde Westermann wel, hij trapte een vrije trap binnen, maar dat doelpunt werd ook al niet gegeven omdat Berg unfair zou gehandeld hebben in de muur - welja, de arbiter (in 't Duits niet alleen Schiedsrichter maar ook Unparteiische genaamd) is van Bremen.. Maar HSV bleef proberen, Berg en Beister schiepen twee verdere kansen (61', 62'), eer dat gebeurde wat in het voetbal zo dikwijls gebeurt (ook in België) wanneer de kansen niet in doelpunten worden omgezet: Adler moest zich nog eens omdraaien en de bal uit doel halen, nadat de ingevallen Reisinger de hele Hamburgse verdediging in haar hemd zette en het tweede thuisdoelpunt scoorde (63'). Wat dan in het laatste half uur te zien was, kan men omschrijven als wel willen maar niet kunnen. Er waren nog pogingen van Beister en de ingevallen Rudnevs - veel meer kwam er van HSV niet meer, zo dat deze weinig hoogklassige en ergens merkwaardige wedstrijd beëindigd werd.

    Fink stelde deze spelers op: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Aogo - Badelj (74' Rudnevs), Arslan (85' Tesche) - Son, Van der Vaart (32' Rincón), Beister - Berg.

    22.11.2012: Bij Evian, een Franse ploeg, heeft Jarolim zijn contract (van 1 jaar) opgezegd om persoonlijke redenen. Bij HSV dromen ze nu van zijn terugkeer, en volgens Arnesen is het ook mogelijk. Mij niet gelaten. Het spreekwoord zegt toch dat goeie geesten (zoals Van der Vaart) terugkeren.

    24-11-2012 om 22:39 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    18-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaffeegieterstocht, georganiseerd door Wsv De Sportvrienden vzw (87)

    18.11.2012: Eerst haalde ik brood (pistolets) en banket bij de "hofleverancier" en reed van daar naar de startplaats, de Stedelijke Lagere School te Denderwindeke. Daar waren niet alleen andere bestuursleden en medewerkers, maar ook enkele wandelaars, terwijl het zowat 7 uur 's morgens was en het officiële startuur was 8 uur. Het is de eerste van twee "winterwandelingen" (al is het nu nog herfst) waar leden hun lidmaatschap voor volgend jaar kunnen verzekeren, ze maakten van de gelegenheid gebruik om adresklevers en/of ingevulde terugbetalingsformulieren van ziekenfondsen aan te vragen. Helaas bleek er geen netwerk beschikbaar, dus kon ik het nieuwe lid zijn papieren nog niet geven... Ook mijn huiswerk (doorgeven van de uitslag aan Aktivia en aan de beheerder van de Staplijst) moest wachten tot ik 's avonds weer thuis was. Tevens bleken enkele leden hun geduld thuis vergeten te hebben. Er waren twee "drukke golven" voor mij maar om zowat 14 uur bleek alles, ook de inschrijvingen, wat te slabakken, daar zal het weer niet meer mee te maken hebben, want intussen was het opgehouden met regenen en scheen zelfs de zon.

    Uiteindelijk noteerde ik 655 deelnames, 21 medewerkers inbegrepen.

    18-11-2012 om 21:27 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: FC Brussels - SC Eendracht Aalst

    17.11.2012: FC Brussels - SC Eendracht Aalst: 2-0

    Eendracht begon het beste aan de wedstrijd en was baas in de aanvangsfase. Na mooi inspelen van Bogaerts belandde een poging van Van Eyk (die inviel voor de kortelings voor de wedstijd ziek gemelde Glouftsis) op doelman Coqu. Ook Martin kon tot tweemaal toe gevaarlijk uithalen vanop afstand maar telkens redde Coqu gevat. Plots ebde de bezoekende overmacht volledig weg en ook het tempo verdween uit de wedstrijd. De thuisploeg bedreigde in de hele eerste helft doelman Van Den Noortgaete amper één keer maar de kopbal van de vrijstaande Karagiannis ging over. De eerste helft, die bol stond van balverliezen en misverstanden aan beide kanten, eindigde zo in een teleurstellende 0-0.

    Veelbelovend begon de tweede helft voor de thuisploeg. FC Brussels kwam veel agressiever uit de kleedkamer en wou Eendracht onmiddellijk bij de keel grijpen. De eerste echte mogelijkheid, een verschroeiend afstandsschot van Gounogbe week af op een verdedigend Aalsters been en belandde boven het hoofd van Van Den Noortgaete op de onderkant van de lat. Eendracht acteerde ondermaats en kon in de hele tweede helft amper dreigen. FC Brussels acteerde in het veldspel niet veel beter dan de thuisploeg maar kon toch voor dreiging zorgen. De eerste echte doelkans mondde voor de thuisploeg dan ook uit in een doelpunt: het afstandsschot van Aalhoul ging hard naast Van Den Noortgaete binnen en Eendracht op achtervolgen (1-0). Tussentijds kwamen De Cuyper en De Munter in het veld voor Van Eyk en Weydisch maar ook zij konden het tij niet keren. Tot overmaat van ramp scoorde FC Brussels een paar minuten later een tweede keer na hoekschop. De kopbalsterke Gounogbe ging het hoogst en knikte de bevrijdende treffer voor de thuisploeg binnen (2-0). In de slotfase had de score nog hoger kunnen oplopen maar Van Den Noortgaete kon erger voorkomen.

    Van Renterghem stelde de volgende spelers op:
    Van Den Noortgaete, Gunst, Filipovic, Bogaerts, Smet (81' Hugelier), Pietermaat, Van Damme, Weydisch (60' De Cuyper), Martin, Di Gregorio, Van Eyk (60' De Munter).

    18-11-2012 om 21:19 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    17-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - 1. FSV Mainz 05

    17.11.2012: Hamburger SV - 1. FSV Mainz 05: 1-0

    Vandaag vierde Jansen zijn jubilée (weer een jubilée ), het was zijn 100ste wedstrijd in de Bundesliga en net als bij de viering van 125 jaar HSV werd dat gevierde met een zege met "het kleinste verschil", zoals dat heet (alsof het verschil tussen 3 en 2 doelpunten groter is...).

    Volgens wat ik op de LiveTicker las, begonnen beide ploegen nogal afwachtend, Adler had dan ook geen drukke namiddag, al moest hij af en toe wel tussen komen. Andere keren werd hij uitstekend bijgestaan door de afweer. Aan de overkant had keeper Wettklo (goktoilet ) ook wel wat te doen, vooral met Beister. De tweede helft begon beter, Mainz viel vroeger aan en dat gaf HSV de kans om te counteren. Toen die tweede helft een kwartier oud was, moest de jubilaris met een blessure het veld verlaten, Aogo verving hem uitstekend (hopelijk is 't geen erg met Jansen en is hij er de volgende keer weer bij). In de 63ste minuut was het dan zover: Beister had scherp in het midden een pas verstuurd (hij stond daarbij wel licht buiten spel), waar Son 'm in de rug van de tegenspeler opving en van op korte afstand scoorde. Ik vermoed dat ze bij Mainz niet echt content waren met de arbiter, want behalve dat licht buitenspel bij het doelpunt, was er ook een penaltyfout van Aogo die onopgemerkt voorbijging aan de scheidsrechterlijke aandacht. Voor HSV is de buit binnen en dat is wat telt.

    Fink stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen (60' Aogo) - Badelj, Arslan (80' Rincón) - Son, Van der Vaart (88' Bruma), Beister - Rudnevs.

    15.11.2012: De Belgen, ook de trainer als ik het niet mis voor heb (Wilmots, in Gelsenkirchen en verre omgeving ook gekend als "das Kampfschwein") noemden hun oefenwedstrijd in Roemenië (verloren met 2-1) een overbodige wedstrijd. Ik denk dat hetzelfde kan gezegd worden van Nederland-Duitsland, 0-0. Adler en Westermann kwamen niet van de bank en toen Van der Vaart er ook mocht op zitten (ongeveer de 80ste minuut) heb ik weggezapt. Arslan moet het bij de (Duitse!) jongeren goed gedaan hebben. 

    13.11.2012: Het uurwerk in het stadion (westtribune, dus als ik daar ben, dan wel in de oosttribune, zie ik het), waarop staat hoe lang HSV al in eerste klasse speelt, is kapot. Dat is nieuws in de nieuwsbrief. De moeilijkheid is dat er geen vervangstukken voor bestaan. Het bestuur vraagt zich nu af (en laat een enquête op de website zetten): een gedigitaliseerde versie van het Bundesliga-uurwerk of helemaal geen Bundesliga-uurwerk. Ik ben de eerste optie toegedaan, HSV is een van de weinige eersteklassers die altijd in de 1ste Bundesliga speelde, waarom dat dan niet tonen?

    Wat er ook staat, is dat er morgen vriendenmatches zijn met HSV-vertegenwoordiging.  Calhanoglu (aan Karlsruhe uitgeleend), Arslan en Beister spelen bij de jongeren (Duitsland-Turkije).  Westermann en Adler komen Van der Vaart tegen in Amsterdam (maar of de Duitsers echt opgesteld zullen worden, moeten we afwachten).

    17-11-2012 om 20:10 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    11-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door het Land van Asse, georganiseerd door De Trekplosters Zellik-Asse (158)

    Ik parkeerde mijn auto nabij de kerk, even verder was het startpunt opgesteld in Gemeentelijke Basisschool, daar schreef ik me in voor 14 km en kreeg een kilometer cadeau ('t is tenslotte Sint-Maarten, zeker voor Aalstenaars als ik ). Deze omloop leidde mij over zowel verharde als natuurlijke wegen (door wijken), en hier lagen enkele modderpoelen (tussen velden en in een bos), vooral tussen de twee rustposten, die in Kobbegem en Mollem. Onderweg, net voor ik linksaf moest, viel me de naam op van een manege: "Petric Stable", wat me meteen deed denken aan een Zwitsers-Kroaats voetballer die enkele leuke seizoenen beleefde bij HSV (nu voetbalt hij bij FC Fulham), maar het is niet zijn manege, de naam is een samentrekking van de namen van de eigenaars (Petra en Eric, vandaar geen accent op de c).  Wat bergop stappen leverde even later een fraai panorama op, soms ook vergezichten. Zo zag ik tussen die twee rustposten van ver de vroegere brouwerij van Meldert, en iets meer naar rechts kijkend de kerk. In Mollem had ik net mijn controlekaart laten afstempelen toen clubgenoot Bruno met zijn hond aankwam. Met hen heb ik het laatste stuk gewandeld.

    Het was een mooie maar niet erg propere wandeling ( ) en  het weer was goed voor een tochtje wegens droog en gaandeweg zonnig.

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/DoorHetLandVanAsse12

    11-11-2012 om 19:21 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: SC Eendracht Aalst - CS Visé

    11.11.2012: SC Eendracht Aalst - CS Visé: 3-1

    Eendracht heeft zijn supporters een Sint-Maartengeschenk gegeven met deze thuiszege. Een verslag staat er nog niet op de website, wellicht is het webteam nog aan het vieren. Volgens Teletekst scoorden Martin, Filipovic (penalty) en Gunst, voor de bezoekers mocht Masmanidis een penalty omzetten. 's Anderendaags staat er wel een verslag op, en daaruit blijkt dat bij de eerste echte Aalsterse dreiging in de openingsminuten Martin verschroeiend uithaalde, de bal ging perfect in de linkerbenedenhoek tegen de touwen (1-0). De bezoekers reageerden allerminst aangeslagen en kwamen meteen opzetten maar op aangeven van spelverdeler Masmanidis devieerde Dessart de bal met het hoofd naast. Voorts serveerden beide ploegen vooral middenveldspel en werden nauwelijks goede kansen gecreëerd. Doelman Ingrassia kwam met de schrik vrij toen Glouftsis zich voor de bal wierp en aan de overzijde onderschepte Prandelli een terugspeelbal van Smet maar Bogaerts stond goed opgesteld om het bezoekend gevaar onschadelijk te maken. Net voor het rustsignaal werd de wedstrijd in een beslissende plooi gelegd. Di Gregorio zette zich goed door in de bezoekende zestien. Zijn voorzet belandde op de bovenarm van bezoeker Mirvic en op aangeven van de grensrechter legde de scheidsrechter de bal op de stip. Filipovic zette de elfmeter feilloos om en Eendracht op rozen de rust in (2-0).

    Ook de tweede helft kwam Eendracht het beste uit de kleedkamer. De bezoekers probeerden wel al combinerend in de buurt van Van Den Noortgaete te komen maar de Aalsterse doelman kende een erg rustige namiddag. Na amper een paar minuten in de tweede helft zette Gunst de kroon op zijn puike wedstrijd door bezoekende doelman Ingrassia te fusilleren. Via de hand van de onfortuinelijke doelman belandde de bal in doel (3-0). De jonge linksachter scoorde even later bijna zijn tweede van de namiddag. Weydisch stuurde eerst Glouftsis met een geniale pass door de buitenspelval. Niet zelfzuchtig legde de hardwerkende spits de bal klaar voor de mee opgerukte Gunst die zijn schot met de buitenkant linkervoet naast de verste paal zag draaien. Even later dropte Van Damme de bal richting Glouftsis die vanuit het niets uitpakte met een gevaarlijke kopbal maar Ingrassia stond goed opgesteld. De bezoekers ondergingen heel de tweede helft het spel en dreigden amper. Een voorzet-schot van de ingevallen Zerzouri was het enige doelgevaar de naam waardig. Toch kregen de bezoekers terug moed toen er vanuit het niets een bal tegen de arm van een thuisspeler belandde. De strafschop werd door Masmanidis rustig binnengelegd (3-1). Het bezoekend doelpunt veranderde niets aan het spelbeeld. De bezoekers acteerden ondermaats en waren niet bij machte om de thuisploeg pijn te doen. Het was echter Eendracht Aalst dat op de tegenaanval nog een aantal uitstekende kansen kreeg via Martin en Vandewalle maar beiden konden niet scoren. Tussendoor werd bezoeker Chergui nog uitgesloten met twee gele kaarten voor protest in amper 4 minuten. In de toegevoegde tijd dribbelde Pietermaat zichzelf naar een vierde doepunt maar zijn plaatsbal ging milimeters naast.

    Van Renterghem stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Gunst, Filipovic, Bogaerts, Smet, Pietermaat, Van Damme, Weydisch, Martin (88' De Cuyper), Di Gregorio (82' De Munter), Glouftsis (72' Vandewalle).

    11-11-2012 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    10-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: SC Freiburg - Hamburger SV
    10.11.2012: SC Freiburg - Hamburger SV: 0-0

    De gastheren zaten meteen goed in 't spel, bij enkele vrije trappen en corners werd duidelijk waarom de Breisgauers in dit seizoen tot nu toe de meeste doelpunten op standaardsituaties scoorden. De beste kans bezaten de Freiburgers na een fout van Scharner op Caligiuri. De scheidsrechter liet het voordeel gelden en Kruse dook daardoor vrij voor Adler op. Maar onze keeper, die vrijdag jl na twee jaar afwezigheid nog eens opgeroepen werd voor de nationale ploeg (ARD toonde eventjes een archiefbeeld van zijn optreden), bleef lang staan en pareerde in zijn gebruikelijke manier. Maar intussen zag Scharner wel de gele kaart. Na deze kans kwamen de Hamburgers in de aanval beter in form. Eerst verspeelde Beister wat verrast na een afwijking van Krmas (13'), twere minuten later had Son de grote kans voor de voorsprong, maar de Zuid-Koreaan verspeelde die kans op ongeveer zes meter van de SC-keeper. Ook de rebound van Beister ging slechts tegen het zijnet. Het verdere verloop was evenwichtig. HSV was vooral bij snelle tempowissels gevaarlijk. Scharner stond in de 35ste minuut in de weg van Kruse. Een tactische fout waarvoor hij opnieuw de gele kaart zag, en dus mocht gaan douchen (hopelijk was 't water warm, want het regende er flink). Fink reageerde en bracht Bruma voor Beister (40').

    Tijdens de pauze schakelde Fink om, Van der Vaart liet zich verder terugvallen, stuurde het spel van achteraan, Arslan ging op de linkerkant spelen. Freiburg had dan wel duidelijk meer balbezit maar deed er niet veel mee. De Hamburgers verdedigden met veel moed en Van der Vaart was zowat overal op het plein te vinden. En ze begonnen meer steekjes te geven. Dat had in de 64ste minuut toch bijna tot de voorsprong geleid. Een scherp ingeven van Jansen verpaste Rudnevs in het midden heel nipt. De eerste echte kans voor Freiburg had enkele minuten later Caligiuri, maar zijn schot ging net naast de paal (68'). Alle andere kansen werden door de nieuw bezette verdediging met een uitstekende Westermann, een ijverig middenveld en natuurlijk de nieuwe nationale keeper de das omgedaan. In de 82ste minuut weerde hij een schot van Kruse. Vier minuten later miste de ingekomen Rosenthal bij de paal (86'). Een doelpunt van Van der Vaart werd overigens niet erkend wegens handspel, een beslissing dat hij energiek trachtte te weerleggen (volgens wat ik zag op ARD was het inderdaad borstcontrole) en dat bracht hem een gele kaart op. Helemaal op het eind van de wedstrijd zag ook Adler dat kaartje omdat hij een (zeer onschuldige) elleboogstootje gaf aan een tegenspeler. 

    Fink stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Scharner, Westermann, Jansen (87' Aogo) - Badelj, Arslan - Son (90' Tesche), Van der Vaart, Beister (40' Bruma) - Rudnevs.

    06.11.2012: Rajkovic heeft nu eens geen geluk, mag hij dus weer mee trainen, doet hij dan een spierletsel op, hij is nu weer 3 weken buiten strijd.

    10-11-2012 om 21:35 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    05-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - FC Bayern München

    03.11.2012: Hamburger SV - FC Bayern München: 0-3

    HSV toog nochtans meteen in de aanval met goeie kansen voor Van der Vaart (2 zelfs) en vooral Rincón. De bezoekers hadden helaas meer succes met hun doelpogingen, bij de rust stond het pas 0-1 door Schweinsteiger, dus dat ging nog. In de tweede helft vielen de twee resterende doelpunten met 4 minten tussentijd door Müller en Kroos. Het stadion zat overigens net zo vol als op 29 september. Het is van de wedstrijd tegen Frankfurt geleden dat Adler nog drie doelpunten moest incasseren.

    Fink liet de volgende spelers meedoen: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen - Badelj, Rincón (46' Rudnevs), Arslan - Son, Van der Vaart, Beister (58' Aogo).

    Intussen blijkt dat de verwonding van Jiracek uitgemond is in een scheenbeenontsteking zodat hij nog enkele weken afwezig blijft. Tijd genoeg dus om eens naar 't kapsalon te gaan, hé, Petr. Beter nieuws is dat Rajkovic eindelijk weer mag aansluiten, wat een langdurige straf voor zijn handgemeen met Son, afgelopen zomer...

    05-11-2012 om 20:05 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: R. Mouscron-Péruwelz - SC Eendracht Aalst

    03.11.2012: R. Mouscron-Péruwelz - SC Eendracht Aalst: 4-0

    Eendracht had een off-day, bij de rust stond het al 3-0 door Mézine (4'), Provoost (24') en  Khiter 3-0 (33' per penalty). De tweede helft begon al wat beter voor de bezoekers maar tot scoren kwam het niet. Moeskroen-Peruwelz beperkte zich tot het verdedigen van de voorsprong. Het voelde aan dat de bezoekers niet meer geloofden in een kentering. Het was zelfs de thuisploeg dat de voorsprong verder uitdiepte na alweer een kopbaldoelpunt op hoekschop via Delacourt (4-0). Het enige gevaar dat Eendracht Aalst daar kon tegenoverzetten was een open doelkans via de ingevallen Van Eyk maar hij vond doelman Oukidja op zijn weg. Uiteindelijk zorgde doelman Van Den Noortgaete dat de nederlaag niet verder meer opliep.

    Van Renterghem stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Smet, Bogaerts, Filipovic, Gunst, Pietermaat (39' Di Gregorio), Van Damme, Martin, Weydisch, De Cuyper (65' De Munter), Glouftsis (71' Van Eyk).

    31.10.2012: Zowel in Het Nieuwsblad als op de website van Eendracht staat te lezen dat de jeugdwerking van S.C. Eendracht Aalst een sportief samenwerkingsakkoord ondertekend heeft met de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Beide clubs willen, met respect voor ieders eigenheid en tradities, hun gelijkaardige visie inzake de opleiding van jeugdspelers verder uitbouwen in een samenwerkingsverband. Concreet stelt RSCA informatie over spelers die door Anderlecht gescout worden ter beschikking van SC Eendracht Aalst, dat van zijn kant RSC Anderlecht zal melden wanneer een jeugdspeler van E. Aalst gecontacteerd wordt door een andere club uit de Jupiler League. Tussen de jeugdopleiding van Aalst en die van Anderlecht zijn ook principiële afspraken gemaakt om in geval van afgelastingen door de Voetbalbond de mogelijkheid te bekijken om onderlinge oefenwedstrijden te organiseren. Met dit samenwerkingsakkoord bevestigen RSC Anderlecht en Eendracht Aalst het gegroeide vertrouwen en de zeer goede verstandhouding inzake jeugdopleiding.

    05-11-2012 om 19:42 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    04-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singeltochten, georganiseerd door Singelwandelaars Strombeek-Bever (33)

    Deze keer vond ik een parkeerplaats in een doodlopende straat (de uitbater van de bij de startzaal gelegen taverne vindt het niet leuk als je daar parkeert...) en schreef me in voor de bescheiden afstand van 12 km. Deze leidde mij door een woonwijk van Grimbergen naar de Nationale Plantentuin van Meise. Die was evenwel (nog) niet open, dus ging ik er bijna rond. Halverwege was de rustpost waar ik een frisdrank genoot alvorens terug te keren langs landbouwpercelen. Het was een overwegend propere tocht met toch wat modder, bijna aan het einde kon ik kiezen tussen verhard en natuur, koos daar voor de eerste optie. Ik had geluk met het weer want het was niet echt koud en het bleef droog (wie nog later vertrok, riskeerde een regenbui).

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/Singeltochten12.

    04-11-2012 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    28-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: SC Eendracht Aalst - K Heist

    28.10.2012: SC Eendracht Aalst - K Heist: 2-1

    Volgens wat ik in het verslag op de website van de thuisploeg lees, heeft een zege er lang niet ingezeten, integendeel: een kopbal van Olcan botste via de onderkant van de lat in de voeten van een goed gevolgde Webers, en dat reeds in de 5de minuut (1-0). Eendracht deed er dan wel alles aan om de gelijkmaker te scoren, maar dat lukte zeker niet meteen. Glouftsis en Di Gregorio zaten in de tang van de bezoekende verdediging terwijl Weydisch en Martin moeilijk hun rechtstreekse bewaker konden passeren. Toch knokte Eendracht zich goed in de wedstrijd. Martin kreeg een goede kans maar zijn pegel werd door doelman Ruttens in hoekschop verwerkt.

    Trainer Van Rentergem greep in bij de rust en verving Petrovic en Di Gregorio door Gunst en De Munter. De tweede helft begon Eendracht in de hoogste versnelling en greep KSK Heist meteen bij de keel: een vrije trap van de erg sterk ingevallen Gunst belandde op de lat,  de rebound van De Munter ging via een bezoekend been in hoekschop. Opnieuw Gunst had de gelijkmaker aan de voet maar zijn schot ging net naast. Op tegenaanval bezorgde de ingevallen Vermeiren de thuisverdediging een tweede verwittiging maar zijn schot ging gelukkig via de paal buiten. Eendracht hield de wedstrijd wel stevig in handen maar twintig minuten voor tijd kantelde de wedstrijd in een beslissende plooi. Na een mistasten van Bogaerts had Criel de 0-2 aan de voet maar Van Den Noortgaete redde knap. Bij de tegenaanval viel uiteindelijk de gelijkmaker. De ingevallen Gunst liep de flank af en bracht de bal uitstekend voor doel waar De Munter knap kon scoren (1-1, 70'). Eendracht voelde dat er meer inzat en drukte KSK Heist met de rug tegen het eigen doel. Een handvol minuten voor affluiten pakte Martin uit met een goede actie en dito schot, doelman Ruttens kreeg het leer niet onder controle en de goed gevolgde Van Eyk knalde de bal in het dak van het doel (2-1, 86'). KSK Heist had niet meer de energie om er een slotoffensief uit te persen zodat Eendracht Aalst al voor de vijfde keer kon zegevieren op eigen veld.

    Van Rentergem liet dus dezen meedoen: Van Den Noortgaete, Petrovic (46' Gunst), Filipovic, Bogaerts, Smet, Pietermaat, Van Damme, Weydisch, Martin, Di Gregorio (46' De Munter), Glouftsis (84' Van Eyk, en twee minuten later scoorde hij dus ).

    28-10-2012 om 19:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    27-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: FC Augsburg - Hamburger SV

    26.10.2012: FC Augsburg - Hamburger SV: 0-2

    Deze wedstrijd heb ik via de LiveTicker gevolgd daar het vandaag vrijdag is en de wedstrijd om 20.30 begint. 30.660 toeschouwers zitten er in de SGL-Arena op te kijken dat Son in de 13de minuut de eerste kans er meteen in knalt. In de tweede helft verdubbelt Rudnevs (ook al Rudi genoemd...) na een droompas van Van der Vaart de score (63'). Bovendien vieren Rincón en Aogo hun comeback, zij vervangen resp. Arslan en Beister aan het einde van de wedstrijd. Skjelbred mag ook eens van de bank komen om Van der Vaart te vervangen. Augsburg is dus niet aan zijn trekken gekomen, hoewel de gastheren enthousiast zijn en Adler op de proef stellen.
     
    Fink zet de volgende spelers in: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen - Badelj (op tijd opgelapt dus, in tegenstelling tot Jiracek), Arslan (68' Rincón) - Son, Van der Vaart (88' Skjelbred), Beister (90' Aogo) - Rudnevs.

    22.10.2012: Gisteren heeft Jiracek een spierverrekking aan de adductoren opgelopen, maar het is nog niet zeker dat Fink hem vrijdagavond moet missen, dat hangt er al van af hoe zijn individuele training overmorgen meevalt.

    27-10-2012 om 18:43 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    21-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: Lommel United - SC Eendracht Aalst

    21.10.2012: Lommel United - SC Eendracht Aalst: 2-2

    In het stadion waar ik al wandelend (Euraudax Lommel) wel eens passeerde, nam Eendracht een punt mee naar huis, zoals ik uit het verslag op de website opmaak. Het openingskwartier was volledig voor de thuisploeg dat met verzorgd combinatievoetbal een aantal goede kansen kon afdwingen. Op één van die kansen was het ook meteen raak: doorsteekbal Meeus richting Cerigioni die eerst Van Den Noortgaete omspeelde en beheerst in doel trapte (1-0 in de 16de minuut ). Na een hoekschop van Smet belandde de bal voor de voeten van Bogaerts die doelman Thoelen vloerde zodat Eendracht zich gelukkig mocht prijzen met een gelijke ruststand (1-1, 41').

    Na twintig minuten in de tweede helft kwam Lommel United opnieuw op voorsprong na een goede loopactie van de jonge Vanaken. De beste speler van de thuisploeg omzeilde Van Den Noortgaete en schoof de bal in doel (2-1, 67'). Na een mooie aanval kon Smet de bal perfect voor doel brengen waar Glouftsis met een uitstekende kopbal doelman Thoelen vloerde (2-2, 82'). In de slotminuten kon het nog alle kanten op met kansen voor Dekelver en Glouftsis maar uiteindelijk bleef het bij een billijk 2-2 gelijkspel.

    Van Renterghem stelde deze ploeg op: Van Den Noortgaete, Smet, Filipovic, Bogaerts, Petrovic (72' Gunst), Van Damme, Weydisch, De Cuyper (69' Pietermaat), Di Gregorio, Martin, Van Eyk (62' Glouftsis).

    21-10-2012 om 21:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - VfB Stuttgart

    21.10.2012: Hamburger SV - VfB Stuttgart: 0-1

    De spelers hebben goed geluisterd naar Fink zo te zien... Na twee thuisoverwinningen en vier draws op rij verloor HSV dus nog eens nog wel thuis, voor 53.121 toeschouwers, en van een ploeg die nogal onderaan het klassement staat, of eerder: stond, want Stuttgart heeft nu slechts 1 puntje minder. Het doelpunt werd gescoord door Ibisevic in de 30ste minuut. De mannen van trainer Fink hadden nochtans enkele goede kansen (Rudnevs scoorde eigenlijk, maar zijn doelpunt werd wegens buitenspel niet erkend, verder probeerden ook Beister, Van der Vaart, Jansen en Son hun kans), maar het laatste beetje agressiviteit en koelbloedigheid voor doel ontbraken, zodat de gasten met een krappe doch verdiende zege naar huis mochten. Adler en zijn verdedigers (Diekmeier is mijn favoriet aldaar) hadden 't meeste last met Traore, maar het is ook aan hen te danken dat de score niet groter werd na het streepje.

    Fink zette deze ploeg in: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen - Badelj (72' Berg), Arslan - Son (85' Scharner), Van der Vaart, Jiracek (46' Beister, "hoe letter voesj" zal hij eens een hele wedstrijd mogen meedoen, zeker?) - Rudnevs. Bij Stuttgart zijn ook twee bekende namen te noteren: Labadia is er trainer en op de bank zat Torun.

    18.10.2012: Er staat een kort interview met Fink op de website en als ik de titel goed begrijp, wil hij een vaste stek in het middenveld van het klassement. Euh, Thorsten, een beetje meer ambitie zou niet misstaan, zeker? Wat dacht je van minstens Europa League?

    Badelj en Van der Vaart zijn niet helemaal ongeschonden teruggekeerd van de interlands, voor de Kroaat zou de wedstrijd tegen Stuttgart een beetje te vroeg komen, maar voor "de kleine engel" ziet het er iets beter uit, als hij zich morgen beter voelt, traint hij zaterdag mee. Voor Ilicevic komt de wedstrijd tegen Stuttgart ook een beetje te vroeg.

    17.10.2012: Enkele HSV-spelers hebben gisteren gespeeld: Van der Vaart won met 1-4 in Roemenië en hij scoorde het derde oranje doelpunt van op de penaltystip ( ), Rudnevs won tegen Liechtenstein met 2-1 maar hij scoorde niet, Jiracek speelde 0-0 tegen Bulgarije, Badelj won met 2-0 tegen Wales maar hij scoorde niet, Son speelde de laatste 35 minuten mee en verloor in Iran met 1-0. Westermann en Berg bleven op de bank zitten, hun collega's speelden 4-4 gelijk (Zweden haalde een 4-0 achterstand op). Een wedstrijd zonder HSV-spelers (wel ex-spelers): België won van Schotland met 2-0, doelpunten van Benteke en Kompany (de andere ex bleef op de bank). 

    16.10.2012: Bruma en zijn oranje landgenoten hebben zich al gekwalificeerd voor het EK van de jongeren in Israël. De HSV-verdediger won gisteravond tegen Slovakije met 2-0. Bruma speelde de hele wedstrijd mee. De heenwedstrijd wonnen de Nederlanders ook al met dezelfde cijfers. Vanavond spelen Beister en zijn Duitse kollega's tegen Zwitserland (heenwedstrijd 1-1). Van Sala spreekt het webteam van HSV niet.

    14.10.2012: HSV heeft nog nieuws over gespeelde interlands. Zij die nog geen 21 jaar zijn, Bruma, Sala en Beister hebben niet verloren, meer nog, Nederland won met 2-0 van Slovakije en Itali� won met 1-0 van Zweden. Duitsland hield het bij 1-1 tegen Zwitserland. Dinsdag worden de terugmatches gespeeld. Nog volgens het webteam heeft Van der Vaart eergisteren zijn 100ste interland gespeeld.

    12.10.2012: Interlands zijn dus gespeeld, Belgi� won in Servi� (zonder Rajkovic) met 0-3, doelpunten van Benteke, 't Weservisje (De Bruyne) en Mirallas. Letland (met Rudnevs, maar hij scoorde niet) verloor in Slovakije met 2-1. Kroati� (Badelj begon op de bank maar mocht in de 84ste minuut wel meedoen, hij scoorde niet) won in Macedoni� met 1-2. Nederland (met Van der Vaart, hij scoorde reeds in de 6de minuut ) won met 3-0 van Andorra. Duitsland (met Westermann op de bank) won met 1-6 in Ierland. Zweden (Berg mocht in de 77ste minuut vervangen maar hij scoorde niet) won met 1-2 van de Deense eilandengroep (Far Oer). Tsjechi� (Jiracek scoorde niet en werd in de 73ste minuut vervangen, Drobny bleef op de bank) won met 3-1 van Malta.

    10.10.2012Marcus Berg is ook gevraagd voor de nationale ploeg (tegen de F�r Oer en tegen ... Westermann en co), maar Adler dus niet, misschien omdat hij met de griep zit. Een tijd geleden meldde ik dat Trochowski bij CF Sevilla scoorde tegen Real Madrid, maar het ziet ernaar uit dat hij dit seizoen niet meer aan scoren, zelfs spelen komt. Hij is naar Denver (USA) om zich te laten opereren aan zijn knie.

    08.10.2012: Rafael Van der Vaart en zijn echtgenote heb ik wel gezien (niet de hele uitzending, "Wetten das?" is nu eenmaal geen sportprogramma) maar Adler niet want dat showprogramma liep ver uit in uitzendtijd, het nieuws zou pas om 23.40 uur beginnen en "Die aktuelle Sportstudio" dus nog later.

    Uit de nieuwsbrief van HSV blijkt dat Adler niet opgeroepen is voor de wedstrijden tegen IJsland en Zweden. Dat L�w dan maar zijn plan trekt, al mag Westermann wel deel uitmaken van de selectie (of hij dan ook speelt, zal vrijdag en volgende week dinsdag blijken). Of Berg geselecteerd is, blijkt niet uit het artikeltje.

    21-10-2012 om 21:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazomertocht, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik (358)
    Ik bereikte de startplaats in Pepingen aan Fruitbedrijf Kestergat waar in de inkomhall bakken fruit te koop stonden, de verkoper rekende op de eerlijkheid van de wandelaars die hun geld in een geldbak staken. Daar schreef ik me in voor 12 km en wandelde via vooral natuurlijke wegen naar Oudenaken en Sint-Laurens-Berchem, twee gemeentes waarvan ik nog nooit gehoord had, laat staan dat ik er al eens was. Langs even natuurlijke wegen keerde ik terug en prees me gelukkig met zoveel natuur voor zo'n bescheiden afstand. Het was ook uitstekend wandelweer voor de tijd van het jaar.

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/Nazomertocht12.

    21-10-2012 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!