Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    16-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23e Hoppetocht - Vlaams-Brabantse Wandeldag, georganiseerd door Wsv De Hopbelletjes Opwijk (252)

    16.06.2013: Met iets meer geluk dan vorige week vond ik vandaag wel een parkeerplaats, maar ik was dan ook in de namiddag gekomen. In het Gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk schreef ik me in voor 8 km, de op een na kortst aangeboden afstand. Die leidde mij langs vooral verharde wegen, en ook natuurlijke paden (daar kon voor gekozen worden, want ook 8 km was geschikt voor wielen van rolstoelen en buggy's) naar Droeshout, waar ik een plat water dronk. Terugkerend moet ik ergens een afslag gemist hebben want nabij een meubelwinkel aan een gewestweg kwam ik ineens op het parcours van minstens 12 km. Ik volgde dat dan maar, ver kon het toch niet meer zijn en inderdaad, weldra betrad ik de koer van de brouwerij waar gratis trappist (of frisdrank) werd bedeeld (hiervoor werd de controlekaart gevinkt en kreeg de wandelaar er een consumptiebonnetje voor). Van daar naar het gemeenschapscentrum was het niet ver meer.

    Het parcours was goed en het weer ook. Mijn foto's staan hier:
    https://picasaweb.google.com/9470hvds/23eHoppetocht13

    16-06-2013 om 19:43 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    02-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik

    02.06.2013: Nog altijd rustig aan koos ik voor de kortst aangeboden afstand, zijnde 6 km, nog wel langs het rolstoelparcours, en genoot van een van de mooiste plekjes van het Pajottenland, wandelend van Strijland naar Gooik en terug. Het parcours was vlak tot lichtgolvend en bood prachtige vergezichten. Het weer was zonnig maar nog niet zo warm als je begin juni mag verwachten.

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/22eHeidetochten13

    02-06-2013 om 18:51 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    25-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbecuetocht, georganiseerd door WSV De Kadees vzw (63)

    25.05.2013: Vandaag heb ik, voor het eerst sedert 17 maart en dus ook voor het eerst na mijn operatie wegens een hernia, nog eens gewandeld. Bij aankomst in de gemeenteschool op 't dorp van Erembodegem trof ik daar Yvette, Nicole en Tony. Ze hadden al een wandelingetje gedaan (Tony een korter eind dan de dames) maar Yvette en Nicole vergezelden me graag nog op de kortst aangeboden afstand, 5,2 km. Deze voerde ons over het jaagpad naast de Dender tot over de Zeebergbrug in Aalst en zo het stadspark in. Dat park wandelden we door en we verlieten het alweer bijna in Erembodegem. We liepen een eind langs de spoorweg en aan het station namen we de voetgangerstunnel om dan de school opnieuw te bereiken. Daar aten we van de barbecue en toen het bord leeggegeten was, begon het te druppelen, en dronken we binnen nog wat. Afgezien van die ene regenbui bleef het zonnig en eindelijk met aangenamere temperaturen.

    25-05-2013 om 18:39 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    20-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - Bayer 04 Leverkusen

    18.05.2013: Hamburger SV - Bayer 04 Leverkusen: 0-1

    Geen Europees voetbal, dus, volgend seizoen... De eerste kans van de wedstrijd bezat Bayer, toen Hegeler in de 8ste minuut plots in halflinkse positie voor Adler opdook, maar die hield nog de nul. HSV schiep dan de eerste kansen (Frankfurt kwam op voorsprong, hoorden de spelers en supporters): na een kwartier kwam Van der Vaart op vijf meter van het doel in balbezit maar zijn poging belandde in de handen van de Bayer-keeper. Die moest vier minuten later net niet ingrijpen, want Aogo's kopbal na een pas van Diekmeier ruiste net over doel. Er werd toch gejubeld in het uitverkocht stadion (nochtans, naast mij was nog een vrije zitplaats) want Wolfsburg verdubbelde de score. Het ontbrak enkel nog aan een doelpunt van de thuisploeg. Een Aogo-schot na een pas van Son zorgde voor de pauze nogmaals voor gevaar (38'). Bayer had kort voor affluiten nog een kans, toen Kießling na een der talrijke snelle en direkte counters geheel vrij voor Adler opdook, maar deze opnieuw een prachtsafe vertoonde. Met dit resultaat - en de Frankfurtse aansluiter - ging de pauze in.

    Na de pauze ontwikkelde zich meteen een open strijd. HSV begon meteen, toen Son de eerste waarschuwing van de tweede helft gaf. En Leverkusen antwoordde meteen, maar Hegeler richtte te hoog (47'). Hoewel Leverkusen eigenlijk niets meer nodig had, gaf het alles wat het kon om toch niet te verliezen, zowel de thuisploeg als de bezoekers werden gesteund door de fanatische fans, die hun ploeg naar voor riepen. Een echt eindspel, want in Frankfurt hield Wolfsburg nog stand. HSV gaf alles, zag zich echter geconfronteerd met een zeer sterke tegenploeg, die na een krap uur door Schürrle een grote kans tot voorsprong had. Adler kon echter opnieuw de kans verijdelen en leidde hiermee de meest drukke fase voor HSV in. Steeds weer ging het langs de buitenrand van het speelveld richting het doel van Leverkusen, maar de beslissende pas, de laatste tik of het klein beetje geluk in de afwerking bleef weg. Aogo over links, Van der Vaart in het midden, Diekmeier over halfrechts en daarbij een penatlysituatie tegen Westermann - HSV deed wat het kon in de stromende regen, maar zonder succes. Ook aan de overkant, waar Leverkusen verder sterk counterde en in de persoon van Kießling en Schürrle de vroegere ploegmakker Adler tot saves dwong. Maar het bleef bij een doelpuntenloos gelijkspel, waarmee het in de spannende en dramatische eindfase ging. Het team van Fink wierp alles, maar dan ook alles naar voor, om die ene goal af te dwingen, zelfs Adler stormde vanaf de 87ste minuut mee - het hielp niets. In tegendeel, want op de counter kon Kießling, in de slotminuut, toch scoren (zijn 25ste, waarmee hij topschutter was van dit seizoen). Tegelijk maakte Frankfurt gelijk (of liever: Wolfsburg maakte gelijk, want 't was een owngoal). Het maakte niet uit: zowel HSV als Wolfsburg moesten winnen, en die laatsten konden wel scoren.

    Wat na 93 minuten volle-gas-voetbal overbleef, waren uitgeputte voetballers aan beide zijden, die eerst kort moesten verzamelen, eer ze afscheid van hun supporters namen (maar die van HSV begonnen bij de Nordkürve en gingen via de westtribune rond tot aan de dug-out, dan gingen ze binnen, dus de "noordelijke" helft van de oosttribune werd overgeslagen... ).

    Fink stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Westermann, Rajkovic, Jansen - Badelj (66' Rudnevs), Rincón - Jiracek (81' Ilicevic, hij zal zich zijn comeback anders voorgesteld hebben...), Van der Vaart, Aogo (78' Beister) - Son. De Zuid-Koreaan moest dus meer dan een uur in zijn uppie de aanval voeren (hoewel Aogo en Van der Vaart vanuit het middenveld natuurlijk meededen, maar in theorie dus...).

    Bij de gele kaarten voor HSV-spelers staat Rincón er niet bij, wat me wat verbaast, hij had een tegenspeler met beide armen proberen tegenhouden, een "ruggelingse knuffel".

    Bayern is dus kampioen (al eerder dan de laatste wedstrijd met 25 punten meer dan:), Borussia Dortmund, Bayer 04 Leverkusen, FC Schalke 04, SC Freiburg en Eintracht Frankfurt spelen ook Europees (al moeten de laatste twee misschien eerst nog kwalificatiewedstrijden spelen?). Voor Fortuna Düsseldorf en SpVgg Greuther Fürth geldt "kerekewere" naar tweede klasse, terwijl 1899 Hoffenheim, met de Belgische keeper Casteels, barragewedstrijden moet spelen met 1. FC Kaiserslautern. Vanuit tweede klasse promoveren Hertha BSC Berlin en Eintracht Braunschweig. Statistieken over HSV: de ploeg eindigde dus zevende met 28 punten uit 34 wedstrijden waarvan 14 gewonnen en evenveel verloren, 42 doelpunten gemaakt (12 van Son, 12 van Rudnevs en de overige 18 verdeeld) en 53 doelpunten geslikt. Ik maak me soms druk omdat Skjelbred naar mijn goesting te veel op de bank zit, maar dit seizoen viel 't nogal mee, met 1177 minuten verdeeld over 18 wedstrijden, 2 wedstrijden speelde hij volledig. Da's een beter lot dan Beister, die maar 940 speelminuten kreeg en er toch 3 doelpunten voor in de plaats schonk. En hij zal wel willen blijven, want Fortuna Düsseldorf, waar hij in tweede klasse meer scoorde, degradeert weer.

    Na de match nog een paar voetballers gefotografeerd (Skjelbred en Son), maar 't bleef hard regenen en ik had geen zin om nog natter te worden (ondanks regencape van Deense makelij). 's Anderendaags regende het niet, en ik bracht een bezoek aan Hamburg: het stadspark, het stadhuisplein en ik wandelde de winkelstraat, Mönkebergstrasse, op en neer af. De foto's van mijn stadsbezoek volgen meteen op de weinige voetbalfoto's. En die foto's staan hier:
    https://picasaweb.google.com/9470hvds/HSVLeverkusen2013

    20-05-2013 om 22:12 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    11-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: TSG 1899 Hoffenheim - Hamburger SV

    11.05.2013: TSG 1899 Hoffenheim - Hamburger SV: 1-4

    Europees voetbal wenkt alweer een beetje.   Voor 30.150 toeschouwers (waarvan zo'n 6000 HSV-fans, naar 't schijnt) in de uitverkochte Arena in Sinsheim namen de bezoekers in de 18ste minuut een voorsprong door een kopbaldoelpunt van Son, die een preciese pas kreeg van Diekmeier. Na een pas van dezelfde Son verdubbelde Aogo de score nog voor de pauze (35'). Na die pauze (waarin enkel Hoffenheim een wissel doorvoerde) verdriedubbelde Jiracek de score (60', als resultaat van een vrije trap door Van der Vaart genomen (in zijn 100ste Bundesligawedstrijd, ten andere, dat hij er nog maar 100 bij doet voor HSV ), en doorgegeven door Diekmeier en Jansen). Volland scoorde het eerreddend doelpunt (61', Jiracek was Jansen nog aan 't knuffelen ), maar de bezoekers gaven de zege niet meer weg en kort voor het einde verhoogde Rudnevs (hij verving Son die een spierkramp kreeg) zelfs tot 1-4 (88'). Daarmee heeft HSV weer zicht op Europees voetbal (volgende week moet HSV dan winnen en Frankfurt verliezen). De reporter van LiveTicker was erg enthousiast over Westermann, die een puike wedstrijd speelde. En volgens zowel LiveTicker als wat ik later zag in "Die Sportschau" bij ARD verdiende Badelj ook te scoren, hij was alleszins eveneens bedrijvig, misschien volgende week tegen Leverkusen?

    Op de website van De Standaard zie ik dat Wigan, waarheen Scharner zich liet uitlenen tot 't einde van 't lopend seizoen, de FA Beker won met 0-1, ten nadele van Man City (huidige club van ex-HSV Kompany). Toch al ene van HSV met een trofee, en hij speelde de hele wedstrijd mee.

    Fink zal dus best in zijn nopjes geweest zijn over volgende spelers:
    Adler - Diekmeier, Westermann, Rajkovic, Jansen - Badelj, Rincón - Jiracek (90' Beister), Van der Vaart, Aogo (65' Skjelbred) - Son (78' Rudnevs).

    11-05-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    05-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - VfL Wolfsburg

    05.05.2013: Hamburger SV - VfL Wolfsburg: 1-1

    HSV haalde in de eerste "finalewedstrijd" voor de Europa League slechts een punt. In de noordderby tegen VfL Wolfsburg geraakte de thuisploeg niet verder dan een gelijkspel. Westermann bracht nog net voor de pause zijn ploeg op voorsprong (45'). Van der Vaart mocht een vrije tap nemen en stuurde de bal naar Westermann die 'm in doel kopte. In de tweede helft scoorde de Japanse bezoeker Hasebe (die de pas van Perisic - gekend van bij FC Brugge en BVB Dortmund - ontving) de verdiende gelijkmaker (64'). Zowel Drobny als zijn opponent Benaglio verhinderden een hogere score aan eender welke kant van het streepje, wat de thuiskeeper betreft, die kreeg ook veel steun van o.a. Rajkovic (ik vind al langer dat die een stamplaats verdient). Met dit gelijkspel "sprong" HSV in het klassement wel over
    Borussia M'gladbach, maar SC Freiburg, die zich nu al geplaatst acht voor de Europa League, heeft 3 punten meer. Er waren 50.135 toeschouwers.

    's Avonds zag ik nog een sportprogramma op WDR, daarin liet Fink zich kennen als droge komiek. Hij zei daar dat Borussia Dortmund (die de finale van de Champions' League speelt tegen Bayern München) dit seizoen twee keer (jawel, ook thuis!) verloor van HSV, en dat zijn ploeg dus eigenlijk in de finale had moeten zitten. Uit de redelijk ruime samenvatting merkte ik op dat de gele kaarten voor Son en Rincón onterecht waren (hoe Diekmeier aan zijn karton geraakte, zat niet in de samenvatting), en dat Rajkovic zijn plaats in de kern verdient. Hopelijk houdt hij ze nu nog een paar wedstrijden. Zeker komende zaterdag op bezoek bij Hoffenheim zal 't nodig zijn, want die kan eventueel nog degradatie en zelfs barragewedstrijden vermijden door een zege (of twee).


    Fink stelde de volgende spelers op:
    Drobny - Diekmeier, Rajkovic, Westermann, Lam (88' Bruma) - Rincón (78' Ilicevic), Badelj - Son, Van der Vaart, Jiracek (85' Beister) - Rudnevs. Skjelbred kwam dus niet van de bank, en ook daar geen spoor van o.a. Mancienne (blessure), Jansen (maag- en darminfectie, da's al de derde in 2013...), Arslan en Aogo (beiden wegens blessure).

    05-05-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    29-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: KAS Eupen - SC Eendracht Aalst

    28.04.2013: KAS Eupen - SC Eendracht Aalst: 0-1

    Iets wat Eendracht al een heel seizoen probeert, lukte nu net nog tijdens de allerlaatste wedstrijd van 't seizoen: op verplaatsing winnen. Het had wel lang geduurd, tot de 77ste minuut zowat, wanneer Van Eyck in 2 tijden binnen kopte. 's Anderendaags staat in Het Nieuwsblad dat Delic in de 77ste minuut gescoord heeft, maar op de website van Eendracht staat toch Van Eyck als schutter, en de webmaster zal 't toch wel weten, zeker?

    Hij vertelt verder dat de match eerder traag op gang kwam met een lange studieronde. In het openingskwartier noteerde hij enkel een slap schotje van de thuisploeg dat meters naast ging. De gastheren waren wel de betere ploeg met doorlopend balbezit en mooie combinaties. Veel leverde het echter niet op want aan de zestien stokte voorlopig de Eupense machine. De eerste echte kans kwam er op het kwartier en was voor Eupen maar Lievens kon er nog een voetje voorzetten alvorens het echt heet begon te worden. De rebound was geen probleem voor Van Den Noortgaete. Eendracht had het nu moeilijk, de trainer begon ongerust te worden want de thuisploeg greep Eendracht bij de keel. Op minuut 20 volgde een grote kans maar Bassey knalde van dichtbij hoog over. Eendracht werd diep op eigen helft terug gedrongen en de schaarse countermogelijkheden werden niet benut want op het middenveld werd vrij vaak balverlies geleden. Er waren nu ook kansen voor Eupen: een afstandsschot werd door Lievens afgeblokt, een afgeweken schot ging maar nipt over de kooi van een kansloze Van Den Noortgaete en een schot van Kenne week ook af in hoekschop. Vooral de kwieke Bassey was een gesel voor de Aalsterse defensie die vooral onze linkerflank teisterde. Maar ook op rechts dreigde de thuisploeg: Mngadi haalde er de achterlijn maar kon gelukkig geen ploegmaat bereiken zodat Petrovic in hoekschop kon verwerken. Met de rust bijna in zicht zou het voor Eendracht overleven worden. Intussen was de gekwetste De Cuyper vervangen door Delic die gelukkig meteen goed in de match zat. Voor de rust noteerde de reporter nog een tweetal kansen voor Eupen: een voorzet-schot van opnieuw Bassey werd onschadelijk gemaakt door een attente Van Den Noortgaete en op slag van rust kon Lievens net op tijd opruimen alvorens Lallemand kon besluiten. Het was niet de eerste keer dat hij de meubelen redde deze namiddag. Na een moeilijke eerste helft tegen een technisch superieur Eupen werd zonder kleerscheuren de rust gehaald.

    Trainer Janssens greep echter in en haalde Petrovic naar de kant voor Van Eyck en wisselde ook van systeem: er werd geopteerd voor een mannetje meer op het middenveld om het zwierige spel van Eupen te kunnen ontregelen. De eerste kans van de tweede helft was echter opnieuw voor de thuisploeg maar de Japanner (de reporter vindt dat opmerkelijk maar er zijn toch nog Japanners in het Belgisch voetbal?) Ibusuki (moet dat dan niet Ibusuki-san zijn?  ) kopte over. Eupen bleef ook in het begin van de tweede helft de betere ploeg maar de tactische bijsturing bij Eendracht maakte toch dat we iets meer in het stuk voor kwamen. Na goed vijf minuten was er zelfs de eerste dreiging maar de kopbal van Glouftsis was te zwak zodat het een voorzet werd waarop Delic buitenspel stond en weg was de kans. Aan de overzijde glipte Ibusuki door de buitenspelval maar wie anders dan absoluut uitblinker Lievens haalde de thuisspits terug met een messcherpe tackle. De klasse droop er van af! Op het kwartier een nieuwe grote kans voor Eupen na wegglijden van Filipovic op het gladde veld – net voor de aftrap zette men ginds de sproeiers nog eens aan. Van Den Noortgaete ging echter goed plat op het schot van Kenne. Na 20 minuten was er de tot dan toe grootste kans van de match en ze was voor Eendracht: Cerimagic nam een voorzet van Van Eyck in een tijd op de slof. Zijn vluchtschot ging rakelings langs de kooi van thuiskeeper Felagha. Het antwoord van Eupen liet niet lang op zich wachten: een kopbal van Lallemand over. Het tweede kwartier van de tweede helft was er eentje om snel te vergeten: weinig hoogtepunten. Het leek of de spelers al met hun gedachten na het seizoen zaten. Wel viel op dat de brandstoftank bij Eupen stilaan de bodem had bereikt. De toeschouwers dommelden ook al in maar een goed kwartier voor affluiten werden we opgeschrikt door een kans voor Eupen maar de deviatie van Ibusuki ging langs de voor ons goede kant van de tweede paal buiten. Eupen bleef dus morsen met de mogelijkheden en een voetbalwet zegt dan dat je het deksel op de neus krijgt. Ook vandaag werd deze wet gerespecteerd want met nog een kwartier op de klok klom Eendracht op voorsprong: een voorzet van Cerimagic werd eerst nog op doelman Felagha gekopt door Van Eyck, maar in de herneming kon deze laatste de bal makkelijk in doel werken en Eendracht op voorsprong zetten! (Het Nieuwsblad zat er dus dik naast, van Delic was in deze fase zelfs geen sprake, alleen van die 77ste minuut zal ongeveer kloppen). Met nog een kwartier te gaan en een vermoeide thuisploeg zag het er dus goed uit. Drie minuten later werd de situatie echter ietwat moeilijker want Martin werd na een stevige fout uitgesloten, een toch wel zware sanctie van de scheidsrechter die een voorgaande fout op Cerimagic onbestraft liet ('t zal een thuisfluiter geweest zijn...). Maar goed, ook met tien kan er gevoetbald worden en trainer Janssens greep opnieuw tactisch in: Spits Glouftsis werd naar de kant gehaald voor Ndefi om de voorsprong vast te houden. Ook de Eupense coach bracht nog wat vers bloed in de ploeg maar Eendracht hield al bij al vlot stand. In een prangende slotfase werd het dan toch pompen of verzuipen maar Bogaerts raapte een steekje van Filipovic op en de beresterke Lievens stak overal wel een voetje voor. In de slotminuut werd het dan toch verschrikkelijk heet met een kopbal van Debefeve die echt niet veel naast ging. In minuut 94 kreeg de thuisploeg nog een allerlaatste vrije trap op een gevaarlijke plaats maar deze belandde in de muur zodat op de slotspeeldag alsnog de eerste uitzege van het seizoen kon worden gevierd.

    Wie erbij was, zag een sterke collectieve prestatie van Eendracht maar de absolute uitblinker was toch de piepjonge Lievens die al het goede van de voorbije weken bevestigde met een glansprestatie. Wil ik Arnesen bij HSV eens verwittigen?  Lievens kan die tribunezitters van Chelsea (Mancienne op kop, met Bruma en Sala - al scoorde die eens tegen Bayern - in zijn kielzog; Rajkovic mag [en zal nog een tijd] blijven) in zijn eentje vervangen... (Bogaerts ware ook goed, denk ik, Filipovic evenzeer, maar dat is intussen een volbloed Oilsjteneer, die krijg je daar niet meer weg).

    Janssens zal best tevreden geweest zijn met de prestatie van: Van Den Noortgaete, Petrovic (45' Van Eyck), Filipovic, Lievens, De Cuyper (35' Delic), Martin, Van Damme, Glouftsis (80' Ndefi), Bogaerts, Cerimagic, Smet.
    26.04.2013: Enkele nieuwtjes van de recente dagen. Kevin Janssens (niet de acteur, nee , hij lijkt er zelfs "van geen kanten" op) speelt volgend seizoen voor Eendracht Aalst. De 27-jarige aanvallende middenvelder komt over van Cercle Brugge (die misschien degradeert, dat is nog niet zeker). Bij de Cercle speelde hij vorig seizoen haast alle wedstrijden en groeide hij uit tot een revelatie, maar dit seizoen raakte hij op een zijspoor onder trainer Booy. Voorheen speelde hij nog voor Turnhout en Lierse. Janssens tekende vandaag een contract voor twee seizoenen. En 't transferbudget is er niet mee opgesoupeerd: de Kosovaarse middenvelder Donjet Shkodra (24) te strikken. Hij speelde dit seizoen bij SK Ronse waar hij al negen doelpunten maakte. Shkodra tekende een contract voor één seizoen met optie voor een volgende. Of het budget is aangevuld met transfersommen voor deze spelers die Eendracht tijdens de zomervakantie verlaten: Jorden De Batselier (VW Hamme), Sam De Munter (Zele), Maxime Gunst (Club Brugge, als ik me niet vergis is dit een geval van "kerekewere"), Tom Pietermaat (KV Mechelen) en Marijn Vandewalle (Izegem).

    Er liggen al enkele data vast van het volgend seizoen (maar daarom nog niet de tegenstander en wie thuis speelt): de eerste speeldag zal plaatsvinden in het weekend van 3/4 augustus. Een week later, in het weekend van 10/11 augustus is er de tweede speeldag. De derde speeldag vindt plaats in het weekend van 31 augustus en 1 september. Er zijn geen midweekwedstrijden in augustus. In september zullen er wel twee wedstrijden op woensdagavond zijn, namelijk: 4/09 en 11/9 of 25/09. De weekends van 17/18 en 24/25 augustus zijn voorbehouden voor de vierde en vijfde speeldag van de Cofidis Cup. Zowel in februari als in maart 2014 wordt een weekend vrij gehouden voor eventueel uitgestelde wedstrijden.

    Maar het belangrijkste nieuws is wellicht dat over de toekomst van het Pierre Cornelisstadion. Als gevolg van het in Het Nieuwsblad verschenen artikel reageert het bestuur van Eendracht Aalst bij monde van voorzitter Frank De Roose op de geruchten dat de club naar Dender zou verhuizen. "Dit verhaal is volledig uit de lucht gegrepen. In een eerste plaats wil ik benadrukken dat ik de eigenheid van onze geliefde club nooit of nooit zal verloochenen. Een fusie of overname met of door een andere club is gewoon uit den boze. Zolang ik voorzitter ben zullen wij steeds onze eigenheid behouden en onze naam “Eendracht Aalst” en de kleuren “wit en zwart” behouden in welke situatie ook…. Wij hebben ons sportief gered, hebben ook onze licentie voor tweede klasse binnengehaald en ons sportief huiswerk voor volgend seizoen is bijna af. Maandag worden op tranfergebied de laatste contracten getekend (zie hoger). Het probleem is en blijft steeds, en dit reeds voor een aantal jaren, hetzelfde: ons verouderde stadion dat een evolutie naar hogere reeksen steeds in de weg staat (en volgens de krant ook niet veilig is). Een oplossing dringt zich op. De stad wil wel helpen maar het dossier gaat heel traag. De opties zijn duidelijk: ofwel een nieuwe (voorlopige of definitieve) tribune in de plaats van de oude ofwel een andere locatie voor een nieuw stadion maar daar heeft de stad momenteel ook nog geen zicht op. Wie spreekt van een verhuis naar Dender kent de situatie niet." Ik veronderstel dat hij met "situatie" de verstoorde relatie tussen (de supporters van) Eendracht en FCV Dender EH bedoelt.

    De voorzitter maakt zich evenwel zorgen over de nabije toekomst. "Als we nu weten wat er zal gebeuren, kunnen we tijdelijke oplossingen zoeken. We hebben een mooi project op stapel staan, we willen ook weer naar eerste klasse (vergeef mij dat ik dit hier aanhaal), waarvoor onze hoop infrastructureel gesteld is in het beleid van de stad. We begrijpen dat de vernieuwde ploeg ook pas bezig is maar in augustus start voor ons wel de competitie. Ik heb eerstdaags opnieuw een gesprek met de stad Aalst teneinde klaarheid in dit dossier te scheppen." Aalsters burgemeester D'Haese zei in de krant dat vorige besturen enige beslissingen omtrent het stadion voor zich uit schoven, maar het is mij niet duidelijk of hij het over de besturen van de stad (Uyttersprot en voorgangers) of van de club had, beide opties lijken mij mogelijk. Ik hoop in alle geval dat een oplossing niet te lang op zich laat wachten, zodat er zich geen buitenstaanders mee komen bemoeien en Eendracht niet in de problemen komt (die zijn er nu al).

    29-04-2013 om 20:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    28-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: FC Schalke 04 - Hamburger SV

    28.04.2013: FC Schalke 04 - Hamburger SV: 4-1

    Met een zege zou HSV zicht hebben op Europees voetbal, volgend seizoen, en daar wou Jansen wel voor zorgen. Na 5' nam Van der Vaart een hoekschop, die kopte Westermann hoog in de 5 meter waar Jansen dus van op nauwelijks 7 meter binnenkopte.  Het was (zoals ik wel dacht) zijn eerste Bundesligadoelpunt van 't seizoen, maar zoals ik later vernam op Sport1 zijn eerste kopbaldoelpunt ooit. Neustädter bekwam de bal in het middenveld en spielde hem naar Huntelaar (die voor de thuisploeg net op tijd terug kwam uit een blessureperiode), die zag de uitgelopen Bastos, die de bal meteen langs Adler binnen schoof.  Maar de gelijkmaker maakte HSV nog niet ongerust, want die bleef verder aanvallend spelen. Steeds weer kwam de thuisploeg op gevaarlijke wijze richting HSV-doel en zette via rechts veel druk. Maar bij de volgende noemenswaardige situatie kwamen de Schalkse spelers via links. Draxler zette tegenover Sala en Mancienne door, legde de bal dwars in de 5-meterzone, waar Huntelaar de bal maar binnen te schuiven had (21'). De 2-1-voorsprong voor de gastheren, die van dan af het spel controleerden en HSV meer en meer onder druk zetten, HSV kon voor lange tijd geen gevaarlijke kansen meer scheppen - tot kort voor de pauze, toen Adler zowel tegen Huntelaar (36') als tegen Jones (45') uitstekend keepte en zijn ploeg in de wedstrijd hield. Westermann had voor HSV de gelijkmaker kunnen scoren maar hij trof enkel de paal (38').

    Na de pauze ging het eerst wat rustiger dan het einde van de eerste helft. Maar dan vlogen de gastheren erin en kwamen via de rechter kant, waar Raffael eerst Skjelbred en dan Jiracek parkeerde, om dan met een perfecte flank naar Huntelaar te passen. De Nederlander dankte met een tweede doelpunt, 3-1.  Acht minuten hetzelfde beeld, wanneer Draxler zich over de linker buitenbaan lanceert, Adler nog kon afweren, maar Huntelaar weer op post was en de afgeweerde bal binnen kopte, 4-1.  Het vervolg was enkel nog voor de thuisploeg, HSV geraakte niet meer uit zijn helft. Adler weerde nog sterk en Westermann zette zijn hele lichaam in, wanneer hij een schot van Draxler verhoedde, en daarmee op de lijn redde (67'). FC Schalke 04 gaat aan het einde als verdiende winnaar van het plein, voor HSV is niet alleen de nederlaag bitter, maar ook de vijfde gele kaart voor Adler, die deze nog zag na een gedoe met Bastos. De keeper zal dus niet meedoen tegen den VfL Wolfsburg. Tja, dan moet Drobny er maar voor zorgen dat Olic en co niet scoren, hé? De Veltins-Arena was trouwens uitverkocht met 61.673 toeschouwers.

    Later die avond keek ik dus op Sport1 en die gele kaart voor Adler was overdreven, hij dook naar de bal, had hem beet, schoof verder (het moet nogal geregend hebben, afgelopen weekend, in Duitsland, zo zag ik ook bij de samenvatting van andere wedstrijden), stak zijn voeten zeker niet uit, het was eerder Bastos die er nogal in dook. Ik zag ook Skjelbred naast Van der Vaart op de bank zitten (na ruim een uur spelen), voor een keer niet met een zonnig gezicht maar eerder ontmoedigd.

    Fink stelde deze spelers op: Adler - Sala, Mancienne, Westermann, Jansen - Aogo, Arslan - Skjelbred (63' Rudnevs), Van der Vaart (69' Rincón), Jiracek - Son.

    28-04-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    21-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: SC Eendracht Aalst - AFC Tubize

    21.04.2013: SC Eendracht Aalst - AFC Tubize: 2-2

    Het behoud was toch al verzekerd, dus kon trainer Janssens het een en het ander uitproberen, maar dan zonder
    Di Gregorio, die noodgedwongen moest forfait geven wegens blessure. De beide Aalsterse doelpunten werden gescoord door Bogaerts, en ook voor Tubize dient 1 naam genoteerd, die van Onana, die de score opende en weer sloot. Zou Glouftsis in de bloemen gezet geweest zijn, hij is topscorer in tweede klasse?

    Janssens stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Filipovic (88' Petrovic), Lievens, Bogaerts, Smet, Delic, Van Damme, Cerimagic, Van Eyk (67' Nelis), De Cuyper, Glouftsis (58' Martin). Tiens, in Het Nieuwsblad stond nochtans dat Niels Martin niet zou kunnen meedoen...

    17.04.2013
    : Gisteren
    heeft de 26-jarige Wesley Vanbelle een contract getekend voor twee seizoenen. Vanbelle komt over van FC Eindhoven. De verdediger maakte zijn debuut voor KV Mechelen waarmee hij als titularis 2 promoties meemaakte. In eerste klasse speelde hij 7 wedstrijden, waarna hij naar KSK Beveren trok. De laatste 3 seizoenen speelde Vanbelle voor FC Eindhoven waar hij ook een certitude in het basiselftal was. Wesley koos Aalst boven enkele andere aanbiedingen en is de eerste van de door trainer Janssens aangekondigde versterkingen.

    21-04-2013 om 18:44 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    20-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - Fortuna Düsseldorf

    20.04.2013: Hamburger SV - Fortuna Düsseldorf: 2-1

    Eerst dit:  Het Nieuwsblad geeft al enkele zaterdagen een gratis sporttijdschriftje uit, Fan, voor de helft gevuld met voetbal, voor de andere helft met andere sporten. Vandaag staat er een opsomming van 100 voetballers in die elders begeerd worden. Zo zou Son naar Tottenham kunnen vertrekken en Adler naar Arsenal. Goed, gij, hij is pas aan zijn eerste seizoen bij HSV bezig, en Son moet het de laatste tijd alleen doen in de spits. Dat ze dus maar blijven.

    De wedstrijd dan, die zonder Arslan plaats vond, want die viel met griep uit en werd op zijn plaats, naast Badelj, vervangen door Aogo. En Beister, die tot vorig seizoen voor Düsseldorf scoorde, zat zelfs niet op de bank. Aogo leidde in de vijfde minuut de eerste kans in voor Van der Vaart. Skjelbred (die bij de kapper geweest is, nu Jiracek nog ) stuurde de pas van Van der Vaart over het Düsseldorfs doel, Son miste van op 10 meter. HSV bepaalde dus de beginfase en sloeg toe na een krap kwartier.
    Jansen zette zich op de linker vleugel tegen twee Düsseldorfers door en stuurde een flankpas naar Van der Vaart. Zijn direkte trap kon de keeper wel tegenhouden, maar niet vasthouden zodat de klaarwakkere kapitein in een tweede poging met het hoofd kon scoren. HSV rustte niet op zijn lauweren en vijf minuten later verliep het spel zich opnieuw via Jansen, die ditmaal Jiracek wegstuurde en diens pas opnieuw door Van der Vaart - na een kleine doortocht langs twee Düsseldorfers in hun vijfmeterzone - tussen keeper Giefers benen in doel werd gewerkt. Een mooi doelpunt dat de thuisploeg reeds na 20 minuten een aangename voorsprong bezorgde. Maar die kwam aansluitend twee keer in gedrang, wanneer Adler na twee onachtzaamheden van zijn verdedigers (hij zal Manciennes oren wel eens tussen zijn hoofd steken...) eerst tegen Reisinger en wat later tegen de ingevallen Schahin moest uitpakken. Schahin kon dan toch scoren in de 34ste minuut wanneer hij bij een Düsseldorfse vrije trap de bal kon bemachtigen en van op korte afstand met het hoofd de aansluiter scoorde. Ergens was dat doelpunt misschien aangekondigd, want de "Fortunen" lieten zich niet ontmoedigen. Het laatste doelpunt van de eertste helft had nochtans voor HSV kunnen geweest zijn, Van der Vaarts vrije trap kon de Düsseldorf-keeper nog net met zijn vingertoppen uit zijn doel weren.

    Net zo monter als de eerste helft verliep, begon ook de tweede helft want HSV wilde de voorsprong natuurlijk niet verspelen, terwijl de gasten op de gelijkmaker loerden. Son kreeg meteen twee goede kansen, en Bellinghausen stelde met een serieuze poging Adler op de proef - het ging op en neer, waarbij de Hamburgers verder het gros van de akties bezaten. In de 56ste minuut kreeg Malezas een Aogo-flankpas tegen zijn arm, maar scheidsrechter Hartmann was zeker geen thuisfluiter en floot dus niet voor een penalty. In de tribunes was er volle bak ambiance, men hoorde zichzelf niet meer (wellicht vooral op sleeptouw genomen door de noordtribune). Er werden nog kansen gecreëerd, zoals door Aogo, die net naast trapte, of een klasseparade van Adler tegen Schahin. 20 minuten voor het einde stootte Levels de in de lucht zwevende Van der Vaart bij zijn poging een pas van Diekmeier binnen te koppen weg - alweer geen penalty...

    De tribune "kookte", en ook op het veld was het niet stil. En dan begon de slotfase pas! Daarin bleef het megaspannend, want Aogo mistte net nipt zijn doelpunt, terwijl de Fortunen met de voor ex-HSV Tesche ingekomen Voronin nogmaal voor gevaar zorgden. En met keeper Giefer, want die stormde in de 88ste minuut een eerste keer naar voor. Düsseldorf zette alles op een kaart, terwijl bij HSV zelfs de ingekomen Rudnevs meehielp, de vele hoge ballen van de Fortunen achteraan uit de eigen gevarenzone te koppen. In de laatste minuut had Latka twee keer de 2-2 op het hoofd - eerst ging de bal net voorbij, bij zijn tweede poging bewaarde de dwarslat de zege ... en de rest was jubel! 't Stadion was trouwens uitverkocht, er zouden ook 6000 bezoekers voor de ploeg der Neanderthalers geweest zijn.

    Fink stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen - Badelj (69' Rincón), Aogo - Skjelbred, Van der Vaart (90' Rajkovic), Jiracek - Son (80' Rudnevs).

    17.04.2013: Mijn ene favoriete voetbalclub, Eendracht Aalst, kreeg haar onlangs al, nu heeft ook HSV de nodige licentie gekregen voor het volgende seizoen, en dit zonder aan enige extra voorwaarden te moeten voldoen.

    20-04-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    14-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: RBD Borinage - SC Eendracht Aalst

    14.04.2013: RBD Borinage - SC Eendracht Aalst: 0-0

    Eendracht heeft een unieke kans laten liggen om de eerste driepunter op verplaatsing te rapen, ze kreeg de beste kansen tegen een tot tien herleid Boussu-Dour maar kwam niet tot scoren. Veel meer valt er niet van te vertellen, zo leer ik uit de website van de bezoekende ploeg, de verslaggever had zelfs tijd om van het langverwachte lentezonnetje te genieten (de bezoekende supporters ook, schreef hij). Janssens had overigens wat geëxperimenteerd, Eendracht is toch zeker van behoud. De situatie van 1 speler meer in het veld te hebben kwam doordat thuisspeler Mourabit uitpakte met een stevige charge op Cerimagic. Referee De Marneffe trok terecht rood zodat de thuisploeg dus tot 10 man werd herleid. Eendracht zou het dus nog bijna een volledige helft met een mannetje meer mogen doen in de jacht op de eerste uitzege. Dat probeerde het wel, maar een doelpunt kwam er dus niet uit voort. Op een half uur voor affluiten voerde Janssens op enkele minuten tijd zijn laatste wissels door: met Van De Walle voor Petrovic en Glouftsis voor Di Gregorio werden alle offensieve troeven op tafel gegooid. Eendracht speelde nu met 3 man achteraan en ging voor de volle winst. Dit was echter niet meteen te merken op het veld want gedurende 10 minuten was er niets vermeldenswaardig te zien. Integendeel: de enige grote kans was er voor de thuisploeg maar Van Den Noortgaete toonde zijn klasse op een kopbal van de ingevallan Lauriente. Deze waarschuwing van de thuisploeg leidde een sterke periode in van Eendracht want even voor halfweg kregen we twee grote kansen om de score te openen: eerst brak Eendracht snel uit met een 3 tegen 2 situatie tot gevolg, maar Glouftsis ging zelf zijn kans en besloot zwal op doelman Cremers. Nog geen minuut later opnieuw onze Griek die deze keer alleen op Cremers mocht afgaan maar deze laatste dude zijn inzet naast. Ook de thuisploeg kreeg nog een kans via Lauriente maar deze talmde te lang en weg was de kans. In de slotfase bleek Eendracht voor een zege te gaan, maar de doelkansen werden niet omgezet, behalve dan die van
    De Cuyper die een solo succesvol afrondde, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens een duwfout van Glouftsis op een verdediger van Boussu Dour. Waar was dat voor nodig, vent?

    Het geëxperimenteer van Janssens bleek uit de volgende opstelling: Van Den Noortgaete, Petrovic (63' Vandewalle), Filipovic, Lievens, Decuyper, Di Gregorio (65' Glouftsis), Van Damme, De Munter (46' Delic), Pietermaat, Bogaerts, Cerimagic.

    09.04.2013: Er is goed nieuws en er is slecht nieuws. Het slechte is dat  Thomas Weydisch, de middenvelder, sukkelt met de buikspieren en morgen moet worden geopereerd, meteen is hij zeker drie maanden buiten strijd. Thomas heeft nog een contract voor één seizoen. Het goede nieuws is dat de licentie voor 2013-2014 door de licentiecommissie toegekend is. Niets staat nu de verdere uitbouw van de club in de weg, zowel sportief als organisatorisch. De club lonkt nu naar de stad Aalst en hoopt ook uit deze hoek snel goed nieuws te krijgen (waarover? Het stadion waar de staantribune blijkbaar niet meer deugt? Een nieuw stadion? Of gewoon de oefenterreinen aan de Zandberg?).

    14-04-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    13-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: 1.FSV Mainz 05 - Hamburger SV

    13.04.2013: 1.FSV Mainz 05 - Hamburger SV: 1-2

    Zo mag ik het zien. Ligt het aan het kapiteinschap van Van der Vaart? Het maakt ook eigenlijk weinig uit, feit is dat er drie belangrijke punten mee naar Hamburg zijn.  In de eerste helft waren de beide ploegen gelijkwaardig, de verdedigingsrijen lieten nauwelijks doelkansen toe. In de tweede helft buitten de bezoekers de doelkansen wel uit. Son bracht zijn ploeg met een dubbelpak (61'/81') op voorsprong. De aansluitingstreffer van Parker (86.) kwam voor de gastheren te laat. Daarmee sprong HSV in de rangschikking over Mainz en staat nu op de achtste plaats. Met 38.000 toeschouwers was het stadion overigens uitverkocht.

    Fink liet de volgende spelers meedoen: Adler - Diekmeier, Westermann, Mancienne, Jansen - Badelj, Arslan - Skjelbred (84' Rincón), Van der Vaart (90' Rudnevs), Jiracek (85' Aogo) - Son.


    09.04.2013: Vandaag besliste Fink dat Van der Vaart benoemd is tot kapitein tot het einde van het seizoen (nog 6 wedstrijden). De Nederlander lost daarmee Westermann af, die de kapiteinsband in de laatste tweeënhalf jaar gedragen had. „Heiko ist ein hervorragender Spieler und vorbildlicher Profi. Ich denke aber, dass er es zurzeit nicht schafft, seine eigene Leistung aufrecht zu erhalten und sich noch um alle anderen Dinge zu kümmern“, of in onze taal gezegd, schat de trainer Westermann in als uitstekende speler en voorbeeldige prof. Fink denkt echter dat hij er voor 't moment niet in slaagt zijn eigen prestaties te bevestigen en zich nog om andere dingen te bekommeren (zoals als verdediger scoren, als de ploeg al 8-0 achter staat, zoals in München?).

    Van der Vaart heeft de opdracht meteen aangenomen, Fink had geen moeite om hem te overtuigen. Hij wil Van der Vaart meer verantwoordelijkheid geven, hij moet op het plein een voorbeeld zijn en de ploeg leiden. Problemen omtrent zijn private situatie (die in De Standaard/Het Nieuwsblad beschreven zijn...) verwacht Fink niet (dat zal niet, Van der Vaart is al enkele maanden vrijgezel). Het belangrijkste is dus dat hij op het plein goede prestaties neerzet. Voor Rafael is dat geen nieuwe opdracht, hij was al kapitein van 2006 tot 2008.

    13-04-2013 om 20:21 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    07-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: SC Eendracht Aalst - FC Brussels

    07.04.2013: SC Eendracht Aalst - FC Brussels: 2-1

    Eindelijk nog eens een zege, maar deze keer scoorde Glouftsis eens niet, wel deden dat  Vandewalle (42') en Di Gregorio (84'), tussendoor scoorde Bonnes voor de bezoekers (59').

    Janssens stelde de volgende spelers op:
    Van Den Noortgaete, Petrovic (78' Van Eyk), Filipovic, Bogaerts, Smet, Van Damme, Delic, Cerimagic, De Cuyper, Vandewalle (67' Di Gregorio), Glouftsis (83' De Munter).

    07-04-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    06-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - SC Freiburg

    06.04.2013: Hamburger SV - SC Freiburg: 0-1

    De schrik om te winnen zit er precies nog in...  Na de pauze profiteerden de bezoekers van die schrik, Schmid soorde in de 67ste minuur het enige doelpunt, wat HSV niet meer kon rechtzetten, ondanks kansen in de laatste minuten (voordien had Son al menige kansen maar geen geluk, net zoals in de eindfase dus, en dit laatste geldt ook voor Van der Vaart). Op TV, bij ZDF, was later (voor wie er niet bij was noch eerder op ARD kon kijken, zoals ik) te zien dat Adler niet opgezet was met het verdedigend "werk" van Mancienne, die van de keeper opmerkingen en een duw in de rug kreeg. Er zaten en stonden 53.021 toeschouwers op te kijken. Gratis tip voor Fink: laat Mancienne op de bank en laat Rajkovic op zijn plaats starten (al goed dat Aogo nu in 't middenveld stond, dat gaat 'm beter af).

    Fink liet deze spelers optreden: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen - Arslan (70' Badelj) - Skjelbred (68' Kacar), Aogo (89' Rajkovic) - Van der Vaart - Son, Rudnevs.

    06-04-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    31-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: CS Visé - SC Eendracht Aalst

    31.03.2013: CS Visé - SC Eendracht Aalst: 1-1

    Janssens heeft nu toch geen geluk, hé, kwam zijn ploeg 0-1 voor (Glouftsis, op aangeven van De Cuyper, verstevigt zo zijn plaats op de top van de lijst der doelpuntenmakers in tweede klasse), kreeg Aalst in de tweede helft geen strafschop, wel viel aan de overkant wel meteen daarop de gelijkmaker. Wezet was in de slotfase nog enkele keren gevaarlijk, maar Van Den Noortgate en zijn verdedigende makkers hielden het gelijkspel.

    31-03-2013 om 19:06 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    30-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Bayern München - Hamburger SV

    30.03.2013: Bayern München - Hamburger SV: 9-2

    Wat is dat, zeg? Zijn ze nog moe van de interlands? Of zat er iets kalmerends in hun thee??? Tegen de pauze stond het al 5-0 (Shaqiri, Schweinsteiger, twee keer Pizarro en tussendoor Robben), in de tweede helft liep de thuisploeg nog uit tot 8-0 (ook nu twee keer Pizarro en tussendoor Robben) toen Bruma eens scoorde, Ribéry scoorde ook en dan Westermann. En dan schreef de LiveTicker-verslaggever nog dat Adler zowat de enige was die normaal presteerde. Enig lichtpuntje is dat Skjelbred eens de hele match mocht meedoen (Jiracek lag trouwens in de lappenmand met een maag- en darminfectie, 't zelfde als Van der Vaart onlangs, als ik me niet vergis). Maar in Finks plaats had ik Rajkovic laten starten en Aogo in 't middenveld laten meedoen (later eens als een masochist op TV zien of hij effectief in 't middenveld speelde, ik baseer me op de ploegopstelling die eerder vandaag op de website stond). Trouwens, de thuisploeg had zich niet zo moeten uitsloven, Dortmund heeft ook gewonnen dus 't feeestje is nog niet voor vandaag.

    HSV: Adler - Diekmeier, Bruma, Westermann, Aogo - Badelj ('57 Rajkovic), Rincón ('57 Arslan) - Son ('81 Kacar), Van der Vaart, Skjelbred - Rudnevs.

    26.03.2013: Het webteam van HSV meldt dat Son gescoord heeft tijdens de gewonnen interland tegen Qatar. En dat door de blessure van ene Höwedes Westermann kans zou hebben om aan de wedstrijd te beginnen, straks in Nürnberg tegen Kazachstan, maar zover kwam het niet. Jansen werd op het laatste moment het veld in gestuurd (een applausvervanging voor Reus), er werd gewonnen met 4-1. Jiracek heeft de laatste 5 minuten meegespeeld in de door zijn ploeg van Armenië met 0-3 gewonnen wedstrijd. Niet te geloven, hij doet het weer. De wedstrijd tegen Roemenië is pas 11' oud en Van der Vaart opent de score. Bayern München weze gewaarschuwd! Uiteindelijk werd het daar 4-0, maar Van der Vaart scoorde niet meer, moest zelfs in de 79ste minuut baan ruimen. Servië won met 2-0 van Schotland, maar Rajkovic kwam niet van de bank. Kroatië kwam eerst achter en won dan toch met 1-2 van Wales, Badelj werd bij de pauze vervangen. Rincón speelde de hele wedstrijd mee tegen Colombia en Venezuela won met 1-0. En België won met 1-0 van Macedonië, doelpunt van Hazard.

    25.03.2013Beister en Arslan hebben weer gewonnen, gisteren, in Israeël met 1-2. Maar Beister moest van op de bank toekijken, Arslan mocht dan toch een halve wedstrijd meedoen. Norgaard, daarentegen, verloor met zijn Deense makkers met 2-0, 't zal dan toch tegen Frankrijk in Auch (op weg naar de Pyreneeën) geweest zijn.

    24.03.2013: Löw zit met een tekort aan verdedigend potentieel voor de match van overmorgen en hij roept daarom ook Jansen op. Nu maar hopen dat ze alle 3 niet de hele wedstrijd op de bank moeten blijven zitten... 

    23.03.2013Rincón en zijn ploegmaats verloren in Buenos Aires met 3-0 van Messi en co, daarmee is Venezuela op de vijfde plaats geraakt en kan heel misschien niet meedoen in Brazilië, volgend jaar. Son won wel met 1-0 van Syrië (daar hebben ze andere kopzorgen), op de website van de FIFA vind ik geen info. De jongeren deden het ook niet slecht, al moeten Beister en Arslan morgen pas aan de slag, Bruma won dus, Norgaard speelde gelijk in Frankrijk (vandaag "terugmatch" blijkbaar op dezelfde plaats) en Sala won met Italië, 2-0 tegen Rusland. Bij hen ging en gaat het om testwedstrijden.

    22.03.2013: Kroatië won met 2-0 van Servië, bij de winnaars zat Badelj op de bank (naast Petric), op de andere bank zat Rajkovic, een van de doelpunten was van ex-HSV Olic. Duitsland won in Kazachstan met 0-3 maar niet alleen Westermann doch ook Adler zat op de bank!  Letland, met Rudnevs tussen de lijnen voor de volle 90 minuten, speelde 1-1 gelijk in Liechtenstein, Rudnevs scoorde eens niet (hij spaart zijn doelpunten op voor HSV? ). Nederland won met 3-0 thuis (Amsterdam) van Estlandn, het eerste doelpunt was van Van der Vaart, die nochtans eerst 35' op de bank zat (hij verving Van Persie). Tsjechië verloor met dezelfde cijfers maar wel thuis van Denemarken, Jiracek werd in de 61' minuut gewisseld en Drobny stond zelfs niet op 't blad... Voor Rincón is 't nog wachten want hij en zijn collega's beginnen er pas om 21 uur aan, en dat is Argentijnse tijd (dus hier rond middernacht). Bruma heeft met zijn collega's al gewonnen van Israël. Hij speelde een halve match mee en de uitslag was 1-2. Norgaard was kapitein van zijn nationale ploeg en speelde gelijk in en dus tegen Frankrijk, 1-1. De Belgen, met vier Bundesligaspelers, twee tussen de lijnen en twee op de bank, hebben in Skopje gewonnen van Macedonië, 0-2 door De Bruyne ('t Weserviske ) en Hazard.

    18.03.2013: Slecht nieuws voor Marcus Berg, door een nieuwe operatie aan zijn heup valt op hem niet meer te rekenen, dit seizoen.

    Beter nieuws is er voor 15 van zijn collega's die werden opgeroepen voor een interland:

    Adler en Westermann op 22.03.13 WK-kwalificatie: Kazachstan – Duitsland in Astana en op 26.03.13 WK-kwalificatie: Duitsland – Kazachstan in  Nürnberg;

    Beister en Arslan op 24.03.13 (oefenwedstrijd) U21: Israël – Duitsland in Tel Aviv;

    Jiracek (zonder Drobny?) op 22.03.13 WK-kwalificatie: Tsjechië – Denemarken in Olomouc en op 26.03.13 WK-kwalificatie: Armenië – Tsjechië in  Jerevan;

    Son op 22.03.13 (oefenwedstrijd): Zuid-Korea – Syrië in Goyang en op 26.03.13 WK-kwalificatie: Zuid-Korea – Qatar in Seoul;

    Van der Vaart op 22.03.13 WK-kwalificatie: Nederland – Estland in Amsterdam en op 26.03.13 WK-kwalificatie: Nederland – Roemenië ook in Amsterdam;

    Bruma op 21.03.13 U21 (oefenwedstrijd): Israël – Nederland in Petach-Tikva en op 25.03.13 U21 (oefenwedstrijd): Nederland – Noorwegen in Waalwijk;

    Badelj op 22.03.13 WK-kwalificatie: Kroatië – Servië (tegen Rajkovic J) in Zagreb en op 26.03.13 WK-kwalificatie: Wales – Kroatië in Swansea;

    Rajkovic dus op 22.03.13 WK-kwalificatie: Kroatië – Servië (dus tegen Badelj J) in Zagreb en op

    26.03.13 WK-kwalificatie: Servië – Schotland in Novi Sad;

    Rincón op 22.03.13 WK-kwalificatie: Argentinië – Venezuela in  Buenes Aires (welk stadion zou dat zijn, La Bonbonera van Boca Juniors of het stadion van River Plate? Of dat van de “pauselijke” club, San Lorenzo, als die tenminste een eigen stadion heeft?) en op 26.03.13 WK-kwalificatie: Venezuela – Columbia (daar zullen we van horen als FC Brugge’s Bacca mee doet) te Puerto Ordaz;

    Rudnevs op 22.03.13 WK-kwalificatie: Liechtenstein – Letland in Jurmala;

    Sala op 22.03.13 U21 (oefenwedstrijd): Italië – Rusland in Citadella en op 25.03.13 U21 (oefenwedstrijd): Italië - Oekraïne in Bassano;

    Norgaard op 21.03.13 U19 (oefenwedstrijd): Frankrijk – Denemarken in Auch en op 23.03.13 U19 (oefenwedstrijd): blijkbaar nog eens tegen Frankrijk en in Auch, of heeft de webmaster van HSV zich vergist?

    Nafiu op 22.03.13 U21 (oefenwedstrijd): Turkije – Macedonië in Istanbul en op 26.03.13 U21 (oefenwedstrijd): Kroatië – Macedonië in Sarajevo.

     

    30-03-2013 om 20:37 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    24-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: SC Eendracht Aalst - KV Oostende

    24.03.2013: SC Eendracht Aalst - KV Oostende: 0-2

    Vannacht viel er een pakje sneeuw over 't centrum van 't land en Aalst ligt daar ook, dus was er vrees voor afgelasting. Maar de thuisploeg riep via de website vrijwilligers op om het plein sneeuwvrij te maken en dat is hen tijdig gelukt. Misschien was 't beter niet gelukt...

    Volgens Livescore heeft de thuisploeg lang stand gehouden (maar dus zonder zelf te kunnen scoren al probeerden ze genoeg), het was pas in de 87ste minuut dat Brouckaert een penalty omzette en in zowat de laatste minuut verdubbelde Dissa de score. De reporter moet weer naar de klas voor zijn wiskunde. In de 15' minuut schreef hij: "Cerimagic, Delic en Di Gregorio spelen in een ruit op het mddenveld." Aan een ruit zijn vier punten, hé, kameraad, geloof het van een HSV-supporter (zie naar 't embleem van die club).

    Janssens speelde met de volgende pionnen: Van Den Noortgaete, Petrovic, Filipovic, Bogaerts, Smet, Martin, Weydisch, Delic, Cerimagic ('90+ De Munter), Di Gregorio ('76 De Cuyper), Glouftsis ('70 Vandewalle).

    24-03-2013 om 19:06 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    20-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: STVV - SC Eendracht Aalst

    20.03.2013: STVV - SC Eendracht Aalst: 3-0

    En die drie doelpunten werden al vroeg in de wedstrijd gescoord, tegen dat de match 13 minuten oud was hadden Novak (2x) en Rossen (op penalty) reeds hun doelpunt(en) gemaakt. Eendracht probeerde wel eens (zoals Martin) maar zonder enig succes.

    Janssens stelde deze spelers op: Van Den Noortgaete, Gunst, Filipovic, Bogaerts, Smet, Van Damme (52' Vandewalle), Pietermaat, Martin, Weydisch ('81 Hugelier), Di Gregorio (64' Delic), Glouftsis.

    20-03-2013 om 22:31 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    18-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling Vredeseilanden, georganiseerd door vzw Vredeseilanden (297)

    17.03.2013: Ik parkeerde bij de sporthal en schreef me in zaal Hand in Hand in voor de kortste afstand, zijnde 6 km. Deze leidde mij langs verharden en natuurlijke paden naar het Vondelpark, waar de wandelaars werd gevraagd respect te hebben voor de joggers (waarom ook niet omgekeerd?) en achter elkaar te wandelen (zodat de joggers wel met twee naast elkaar kunnen voorbijhollen). Het is een mooi park met diverse begroeiing maar ik was niet de enige wandelaar die de uitgang niet vond, blijkbaar was er iemand op pad die wandelwegwijzers manipuleerde. Ik geraakte via Den Deysel toch terug in het centrum en in de zaal verwittigde ik Dirk, de verantwoordelijke, dat er parcoursproblemen waren in het joggingpark.

    Na de hopelijke laatste winterprik was het weer best aangenaam om te wandelen bij positieve temperaturen. Mijn foto's staan hier:
    https://picasaweb.google.com/9470hvds/Vredeseilanden13.

    18-03-2013 om 20:58 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    17-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: SC Eendracht Aalst - Moeskroen-Péruwelz

    16.03.2013: SC Eendracht Aalst - Moeskroen-Péruwelz: 1-0

    De trainerswissel heeft al effect gehad. Volgens wat ik op de website lees, begon de wedstrijd met een bezoekend overwicht. Met enkele technisch zeer onderlegde spelers kon de fusieclub de Aalsterse verdediging enkele malen onder druk zetten. Met een aantal hoekschoppen en vrije trappen konden de bezoekers in de buurt komen van doelman Van Den Noortgaete maar tot echte uitgespeelde kansen kwamen de Henegouwers niet.
    De thuisploeg herstelde al snel het evenwicht maar speelde een aantal tegenaanvallen te onzorgvuldig uit om echt gevaarlijk te zijn. Glouftsis kreeg een eerste goede kans van de wedstrijd maar zijn kopbal ging net naast. Op slag van rust bediende Di Gregorio slim Glouftsis die in twee tijden doelman Oukidja vloerde en Eendracht eindelijk nog eens mocht juichen (43'). De tweede helft had niet veel om het lijf. De bezoekers uit Moeskroen speelden te slordig om Eendracht echt in verlegenheid te brengen. De thuisploeg leunde achteruit, hield de boel achterin goed geslotenen loerde op de counter. Martin was kort bij een tweede doelpunt maaar zijn poging ging naast. Met de inbreng van de De Cuyper en Vandewalle kreeg Eendracht nog een aantal goede tegenaanvallen met numeriek overwicht maar telkens werd er te slordig gespeeld. Tussentijds had doelman Van Den Noortgaete de enige bezoekende kans nog knap onschadelijk gemaakt. Er volgde in het sot nog een offensiefje van Moeskroen-Péruwelz maar de zege kwam niet meer in gevaar. Al had hij laatste wedstrijden niet meer gescoord, Glouftsis was nog topscorer in tweede klasse, ik vermoed dat hij die rangschikking ook morgen nog aanvoert.

    Janssens stelde de volgende spelers op:  Van Den Noortgaete, Petrovic, Filipovic, Bogaerts, Smet, Weydisch (88' De Cuyper), Martin, Di Gregorio (79' Vandewalle), Van Damme (60' Pietermaat), Glouftsis, Delic.

    11.03.2013: Amai, dat gaat daar rap, vorige week luidde het nog dat Van Renterghem nog tot en met volgend seizoen bleef (Jan Ceulemans als nieuwe trainer leek niet haalbaar), en vandaag werden de trainingen al geleid door de nieuwe trainer, Chris Janssens. Om 16.30u ondertekende hij een contract als hoofdtrainer. Eerder op de namiddag werd gepraat met Van Renterghem van wie het bestuur van Eendracht Aalst afscheid neemt. Van Renterghem, die de club 3,5 seizoenen onder zijn hoede had, beseft dat na de tegenvallende resultaten deze beslissing moest vallen. "We hebben nochtans intens en heel positief met elkaar samengewerkt . Wij zijn Bart heel erg dankbaar want hij bracht ons terug van derde naar tweede klasse. We wensen hem dan ook heel veel succes toe”, aldus voorzitter Frank De Roose. En snel een nieuwe club om te trainen, hé.

    Voor de resterende wedstrijden wordt hij meteen al vervangen door Janssens. “Hij zal vanavond ook al meteen de training leiden. Janssens heeft een contract tot einde seizoen plus ook het volgende. Uiteraard heten we hem welkom en hopelijk krijgt hij snel alle neuzen in dezelfde richting”. Een hele onbekende is hij niet, maar van zijn eerder palmares staat op de website van Eendracht niet te lezen.

    Hij speelde in 2006 bij SV Zulte Waregem en had nog een contract tot 2007, hij verliet de club in de winterstop voor SK Lierse. De verdedigende middenvelder speelde voordien voor Sint-Niklaas, Sporting Lokeren, Willem II (Ned) en KVC Westerlo. Janssens speelde zeven interlands voor de Rode Duivels. Opvallend is dat hij in zijn laatste seizoen als speler (2008-2009) bij Lierse al vanaf de winter werd ingezet als assistent-trainer. Tijdens de laatste thuismatch van het seizoen trok hij echter voor de laatste keer zijn voetbalschoenen aan voor een invalbeurt tegen FC Luik. Janssens zorgde zelf voor een extatisch afscheid door enkele minuten later te scoren. Meteen na zijn afscheid als profvoetballer werd hij assistent-trainer bij Lierse. Vanaf het seizoen 2011-2012 is hij hoofdtrainer na het vertrek van Sollied. Op 12 november 2012 werd hij aan de deur gezet na een reeks slechte resultaten. Hij kent de situatie dus waarin Van Renterghem zich nu bevindt.

    17-03-2013 om 20:28 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!