Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    20-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - VfB Stuttgart

    20.10.2013: HSV - VfB Stuttgart: 3-3

    Na drie minuten dribbelde Maxim zich over links een weg, speelde een dubbelpass met Ibisevic en liet Adler geen kans. In de 22ste minuut scoorde Lasogga de gelijkmaker na een dolle actie via Calhanoglu en Arslan. Vijftien minuten later sprong Gentner na een vrije trap van Maxim en kopte de bal binnen, dat was ook de tussenstand bij het ingaan van de pauze. De tweede helft was 10 minuten oud toen Arslan in de baan van Jansen paste, die stuurde de bal naar de voor Zoua ingevallen Beister, die van op korte afstand de tweede gelijkmaker scoorde. Negen minuten later kreeg Stuttgart een geschenk van Djourou op aangeven van Traore... Nog drie minuten later opnieuw via
    links ditmaal Beister in de loop van Van der Vaart, die van op 10 meter koelbloedig in de lange hoek afsloot.

    Van Marwijk liet de volgende spelers meedoen: Adler - Westermann, Tah, Djourou, Jansen - Badelj, Arslan - Zoua (46' Beister), Van der Vaart, Calhanoglu - Lasogga.

    16.10.2013: Van de HSV-spelers die deze laatste wedstrijden meegedaan of op de bank gezeten hebben, zijn Van der Vaart (bleef op de bank, Nederland won van Turkijie, met Calhanoglu ook op de bank), Jansen, AdlerWestermann (van deze drie bleef enkel Jansen tussen de lijnen) en Djourou (Zwitserland). De Belgen speelden overigens 1-1 gelijk, De Bruyne scoorde voor de Rode Duivels die geen enkel van de wedstrijden hebben verloren en twee draws realiseerden. De trekking voor de eerste ronde in Brazilië is op 6 december.

    15.10.2013: Vanavond worden de laatste kwalificatiewedstrijden gespeeld, toch voor nationale ploegen die al weten dat ze erbij zijn en voor ploegen die geen tickets moeten kopen om in Brazilië te geraken.  Adler, Westermann en Jansen zitten in Zweden, Calhanoglu ontvangt Van der Vaart met open armen (dat ze alle 2 daartoe zover moeten vliegen ), Jiracek en Drobny zitten in Bulgarije, Djourou en andere Zwitsers ontvangen Slovenië. Zoua moet niet meer aantreden, die heeft eergisteren 0-0 gespeeld met de andere Kameroenezen tegen Tunesië. En de Belgen trakteren hun supporters tegen Wales, hopelijk met een zege, al is het niet meer nodig. Die wedstrijd volg ik op TV, de andere via de website van de FIFA.

    12.10.2013: Gisteren waren enkele HSV-ers internationaal aan het werk (of bleven op de bank zitten...): Van der Vaart scoorde de 7de (uitgeroepen tot mooiste doelpunt van de wedstrijd) van de 8 Nederlandse doelpunten (een ander was een owngoal van een Hongaar), Hongarije scoorde ook nog een eerreddend doelpunt. Jansen scoorde niet maar verdedigde de hele wedstrijd die Duitsland won van Ierland met 3-0, Adler en Westermann bleven op de bank koekeloeren.  Calhanoglu (Estland - Turkije, 0-2), Drobny (Malta - Tsjechië, 1-4) bleef op de bank maar Jiracek mocht de laatste 5' nog meedoen, en Djourou (Albanië - Zwitserland, 1-2) bleef op de bank zitten. Zoua komt pas morgen aan de slag (of op de bank). Het "wisselstuk" voor Lasogga speelde ook de hele match voor Noorwegen, maar Skjelbred (die geen spelersfiche meer heeft op de website van HSV) scoorde niet, het bleef 3-0 voor Slovenië. En België is groepshoofd na een 1-2 zege in Zagreb tegen Kroatië zonder 1 HSV-er en met een ex-HSV-er constant op de bank, Olic ('t zal trainer Stimac leren ).  De doelpunten voor België waren van Lukaku, het tegendoelpunt van Kranjcar.

    07.10.2013: Badelj doet dan toch niet mee tegen België (of bekijkt de match niet van op de bank, misschien vanuit Hamburg, waar hij blijft), hij wordt zelfs niet opgeroepen... Voor Duitsland zijn Adler, Jansen en nog vandaag Westermann opgeroepen. Nog HSV-ers die gevraagd werden door hun nationale trainer zijn Van der Vaart, Drobny en Jiracek, Calhanoglu, Djourou (Zwitserland). Zoua speelt in Tunesië voor Kameroen (als hij opgesteld wordt, wel te verstaan), da's de verste reis, maar Kameroen is nog verder dan Tunesië.

    20-10-2013 om 20:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    13-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - STVV

    13.10.2013: Eendracht Aalst - STVV: 1-1

    Dat lijkt mij een goed resultaat, al kon het nog iets beter, want Eendracht kwam na 5' al op voorsprong.    Janssens ging neer in het strafschopgebied en referee Gleton legde de bal op de stip.  Wesley Vanbelle kweet zich perfect van zijn taak en trapte de openingstreffer feilloos binnen.  De Aalsterse vreugde was helaas van korte duur.  Na een voorzet van Deferm was men Dufer uit het oog verloren en de Truiense rechterflankspeler knalde de gelijkmaker aan de tweede paal hard tegen de netten.   Het bleef bij dit gelijkspel hoewel beide ploegen probeerden er toch de driepunter uit te halen, voor Aalst trachtten Shkodra (zijn doelpunt werd afgekeurd wegens - vermeend - buitenspel), Bogaerts, Glouftsis, De Neve de score te behalen. Van STVV werd overigens ook een doelpunt afgevlagd door de lijnrechter.

    Trainer Janssens zal dus best tevreden geweest zijn met zijn opstelling: Van Den Noortgaete, De Greef, Bogaerts, Filipovic, W. Vanbelle, De Cuyper (77' Martin, die zijn schorsing dus uitgezeten heeft), De Neve, Van Damme, Janssens, Shkodra (80' Cerimagic), Glouftsis (85' N. Van Belle).

    11.10.2013: Mpenza mag ook overmorgen niet meedoen, omdat er nog een papier van zijn vorige club moet komen. Door het feit dat het spelerscontract tussen hem en PFC Netfchi Baku in de loop van 2012 eenzijdig (door de speler of door de club?) beëindigd werd en niet in gemeenschappelijk overleg, waarover Eendracht vooraf niet op de hoogte werd gesteld, dient de FIFA nog te oordelen over de speelgerechtigdheid van Emile. De raadsman van Mpenza en zijn makelaar ondernemen hiervoor thans de nodige stappen bij de FIFA en reizen hiervoor woensdag af naar de FIFA in Zwitserland. Eendracht Aalst draagt hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid en hoopt uiteraard dat Emile zo snel mogelijk speelgerechtigd raakt. Overmorgen geeft overigens de door Boskamp "de Ket" genoemde De Bilde de aftrap.

    13-10-2013 om 20:22 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    06-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - FC Nürnberg - HSV

    06.10.2013: FC Nürnberg - HSV: 0-5

    Het is gebeurd. En hoe?  Hoelang is 't niet geleden dat HSV zo'n score liet optekenen? In de 17de minuut stuurde Van der Vaart de bal naar Westermann, die naar Van der Vaart terug past want die was al tot op 16 m van het doel genaderd, en hij trapte raak, 0-1. Dan volgden kansen voor de beide ploegen, maar het was wachten tot de 60ste minuut, toen Van der Vaart de bal naar Lasogga stuurde, die uit half rechte houding van op 14 meter raak trof, 0-2. Negen minuten later was het weer Van der Vaart die een hoekschop scherp trapte, waar Lasogga perfect stond en raak trapte, 0-3. In de 86ste minuut vervolledigde Lasogga zijn hattrick van op 22 meter, met hulp evenwel van de rechterpaal, 0-4. En in de laatste officiële minuut zorgde Arslan voor de forfaitscore,
    een verongelukte poging van Schäfer om de bal weg te slagen trapte hij van op 30 meter in 't net, 0-5.

    Van Marwijk zal dus best in zijn nopjes zijn met deze spelers: Adler - Westermann, Tah, Djourou, Jansen - Badelj (zou die nu mogen meedoen tegen de Rode Duivels, of toch op de bank blijven?), Arslan (81' Jiracek) - Zoua (61' Beister), Van der Vaart, Calhanoglu - Lasogga (84' Rudnevs).

    01.10.2013: Binnenkort spelen de Belgen tegen Kroatië voor het laatste nodige punt ('t mogen er ook drie zijn), en De Standaard weet al wie er uitkijkt naar de komst van Courtois, Lukaku en Ko. En daar is ook Badelj bij, al zou hij op de bank zitten (juist omdat hij wellicht toch op de bank blijft en omdat ik toch nog altijd een Belgische ben, mogen de Rode Duivels dus winnen). Er zijn nog mij bekende Kroaten bij, maar geen Ilicevic (nog aan 't bekomen van een blessure), en ook geen Petric (met zijn nieuwe ploeg West Ham net iets hoger in 't klassement als met zijn vorige ploeg, Fulham, maar ook aan 't staartje), doch wel Olic (nog een ex-HSV) en Perisic (ex-FC Brugge).

    06-10-2013 om 20:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.35ste Kruikenburgse Wandeltochten, georganiseerd door Wandelclub Kruikenburg (147)

    06.10.2013: Ik wist al van vorige week dat ik kon parkeren op de parking van een intussen verdwenen meubelzaak, daar staat nog wel een doe-het-zelf-zaak, en ik moest niet lang wachten, met nog enkele wandelaars, op de pendelbus. De rit naar Sportcentrum Ternat duurde niet lang, en ik kon me algauw inschrijven voor 12 km.

    Deze omloop leidde mij over verharde en natuurlijk paden langs de gehuchten Zemst en Terlinden, en een groene strook naar de rustpost in Sint-Martens-Bodegem, waar de organiserende club al meer een rustpost inlegt, met name Castelhof. Daar dronk ik een frisdrank en keerde dan terug via Oosthoek en Opalfene, waar ik een bos en daaropvolgend een geboortebos doorkruiste. Terug in Ternat werd ik het kasteeldomein in geleid, dat is een waterkasteel en ik ging het helemaal rond. Nog een straat oversteken en ik kon mijn stempels halen, en in de tweede zaal de ruime helft van het bestuur van "mijn" club begroeten.

    Mijn foto's staan hier:
    https://picasaweb.google.com/9470hvds/35steKruikenburgseWandeltochten

    06-10-2013 om 19:47 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Exelsior Virton - Eendracht Aalst

    06.10.2013: Exelsior Virton - Eendracht Aalst: 1-2

    Het is gebeurd. En dan mocht Mpenza nog niet meedoen (zijn vorige club moet nog altijd zijn transferadministratie afronden...). Bij de rust stond Eendracht verdiend op een 0-2 voorsprong na doelpunten van Grosperrin (owngoal) en Shkodra (van op vrije trap). In de tweede helft trok de scheidsrechter nog rood voor beide ploegen en scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer via Kehli. Beide ploegen kregen nog goede kansen maar de score wijzigde niet meer. 

    Trainer Janssens zal dus best tevreden geweest zijn met de volgende spelers: Van Den Noortgaete, De Greef, Bogaerts (die kreeg nog de rode kaart te zien in de 60ste minuut, toen speelde Virton al met 10 man), Filipovic, W. Vanbelle, De Cuyper (85' Bael), De Neve, Van Damme, Janssens (42' Cerimagic), Shkodra (85' Smet) en Glouftsis.

    06-10-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    03-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - K.A.S. Eupen - Eendracht Aalst

    02.10.2013K.A.S. Eupen - Eendracht Aalst: 2-0

    Dat Eupen aan de kop staat van 't klassement, dat heeft Eendracht nu ondervonden. Mpenza was nog niet speelgerechtigd, Filipovic en Weydisch bekwamen nog van een blessure. Eendracht startte opnieuw in een 4-4-2 opstelling maar met Van Belle in plaats van de jonge Bael. Vanbelle stond opnieuw op de linksachter. Na
    17' was het al prijs met Taulemesse die een schitterend doelpunt scoorde. In de 40' verdubbelde Mngadi de score, maar het had zelfs al 3-0 kunnen geweest zijn, maar De Greef kwam Van Den Noortgaete bijstaan. Tussendoor zonderde Glouftsis zijn spitsbroeder Van Belle alleen voor doel af maar deze besloot voorlangs. Ook de tweede helft hield Eupen de touwtjes in handen, al waren er wel enkele Aalsterse kansen, maar helaas allemaal zonder resultaat. Integendeel, De Greef bevestigde nogmaals zijn heldenrol voor de keeper. Met deze zege behaalde de thuisploeg de eerste periodetitel.

    Trainer Janssens liet de volgende spelers optreden: Van Den Noortgaete, Vanbelle W., De Greef, Bogaerts, Smet, Van Damme, De Neve, De Cuyper (71' Shkodra), Janssens (71' Bael), Van Belle N. (46' Cerimagic), Glouftsis.

    01.10.2013: Er wordt naarstig verder gewerkt aan de tijdelijke tribune voor de ambiancemakers, zie maar naar de foto's op de website van de ploeg. Het webteam laat meteen ook weten dat
    de veiligheidscel van Binnenlandse Zaken vanmiddag de noodtribune heeft gekeurd. Er zijn nog enkele kleine aanpassingen nodig maar de bezoekerstribune die nu bijna is afgewerkt zal waarschijnlijk groen licht krijgen. Voor alle zekerheid moet de stad nog een stabiliteitsstudie uitvoeren. Ook zijn nog werken nodig aan de bufferzone tussen veld en tribune, die zal kleiner moeten worden. De stad moet ook nog extra toiletten voorzien. Liefst genoeg en vergeet uw vrouwelijke supporters niet.

    Vandaag zou Mpenza zijn contract tekenen, want gisteren was zijn manager nog met vakantie. Die had zeker niet gerekend op een ploegwissel van zijn klant? Hopelijk mag de aanwinst morgen meteen starten in Eupen.

    30.09.2013: Er is een link tussen "mijn" twee ploegen.  Het staat nog niet op de website van Eendracht, maar wel in (de papieren en de interactieve versie van) Het Nieuwsblad: vandaag rondt Eendracht de inkomende transfer af van Emile Mpenza (35). De gewezen Rode Duivel zal een prestatiegericht contract tekenen in het Pierre Cornelisstadion (dat wil zeker zeggen dat hij meer moet scoren dan Glouftsis? ). Tijdens de winterstop wordt een evaluatie gemaakt waarna het contract mogelijk wordt herbekeken. Mpenza moet in Aalst dus het spitsenprobleem oplossen. Mpenza kwam in 2004 bij HSV aan (gelijk met Van Buyten), in de loop van het seizoen 2005/06 verliet hij de ploeg. Hij deed ook mee in de door de arbiter verkochte wedstrijd, kreeg er onterecht de rode kaart te zien. Gewoonlijk krijgt een speler dan van de club ook een boete, ik weet nu niet of Mpenza die ook terug gekregen heeft. Er is natuurlijk al een indirecte link, via de broers Kompany.

    13.09.2013
    : Er is al een nieuwe datum voor de wedstrijd op Eupen, en wel woensdag 2 oktober. 

    11.09.2013: Die wedstrijd moest vanavond om 20.30 uur beginnen, maar werd ten langen leste afgelast, het terrein is onbespeelbaar door de vele neerslag van de afgelopen uren hier in Eupen. Dat belooft ook voor de wandeling komende zondag in Rodt bij Sankt-Vith...

    03-10-2013 om 20:22 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    29-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - CS Visé

    29.09.2013: Eendracht Aalst - CS Visé: 1-1

    De thuisploeg toog meteen ten aanval en beheerste de eerste helft, helaas bleven de doelkansen voor Bael, De Cuyper, Glouftsis (die niet de hele supportersschare bekoort, zo zie ik soms op Facebook) en De Neve, onbenut. Ook na rust trachtte Eendracht de score te openen. Toen de tweede helft tien minuten oud was, viel Visé (Wezet voor de Vlamingen) op 10 spelers terug, Vaccaro bediende de bal met de hand en kreeg de rode kaart te zien. Toch duurde het nog een poos eer de thuisploeg zich aan deze situatie aangepast had (da's algemeen dikwijls zo: de "man extra" situatie blijkt de ploeg met een speler meer in verwarring te brengen).
    Halverwege de tweede periode lukte het dan toch voor Eendracht. Glouftsis nam een voorzet knap in één tijd op de slof zodat het Pierre Cornelisstadion ontplofte zoals vanouds (1-0), nogal wel dat de noodtribune nog niet toegankelijk was.  De goal gaf Eendracht vleugels. Onder impuls van een onvermoeibare Van Damme en een goed spelende Janssens kon Eendracht een aantal goede kansen bij elkaar voetballen maar scoren deed het niet. Ook niet toen Filipovic (eindelijk weer aan de match begonnen!) de rechterflank van de bezoekers oprolde en de ingevallen Van Belle een doelpunt aanbod. De huurling van Westerlo trapte echter laconiek over. Een oude voetbalwet zegt dan dat je het deksel wel eens op de neus kan krijgen. En dat gebeurde ook. Bij een schaarse tegenaanval kon Rherras thuisportier Van De Noortgaete vloeren, tot groot ongenoegen van alle thuissuporters. Er was te weinig tijd om nog te reageren zodat Eendracht twee dure punten verliest tegen een zwak CS Visé.

    Trainer Janssens stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Filipovic (86' Cerimagic), De Greef, Bogaerts, Smet, Van Damme, Janssens, De Cuyper, Bael (65' Van Belle), De NeveGlouftsis.

    27.09.2013: Supporters zijn niet te spreken over die tijdelijke tribune (kijk naar de foto's op de website), en nu blijkt dat het bestuur van Eendracht Aalst geen inspraak had in de bouw van die tribune, die 200.000 EUR kost en gezet wordt door een Nederlands bouwbedrijf. Dus nu vraag ik me af of de supporters die liever staan, maar nu toch blijven zitten wachten op een tribune de naam waardig, dat verder kunnen doen aan vriendenprijs, dus of de regeling die gold zolang er nog geen I-J-K tribune was, blijft behouden.


    26.09.2013Martin mag dan toch meedoen tegen STVV ondanks zijn schorsing. De uitgestelde wedstrijd op Eupen (die zal hij dan wel missen), die volgende week wordt gespeeld, telt mee bij de schorsing.

    Eendracht doet nog altijd voort wat ze vorig jaar begon: ex-Eendrachters uitnodigen om de aftrap te geven. Zondag is 't de beurt aan Vladan Kujovic die nu bij FC Brugge op de bank zit, maar bij E. Aalst wel geapprecieerd werd (en nog wordt) als een van de beste keepers die we hier ooit hadden (en de meeste keepers die ik me in Aalsters doel herinner, waren en zijn goeie).

    25.09.2013: Op de website van de Eendracht staan foto's van de tijdelijke tribune voor wie 't liefst blijft staan. Die is veel kleiner dan de vroegere tribune in beton. De tribune staat ook voldoende ver naar achter zodat na het seizoen kan werk worden gemaakt van de verbreding van het speelveld. De ruimte voor de tribune is ook beschikbaar voor de supporters. 

    24.09.2013: Niels Martin moet nogal wat uitgespookt hebben, zaterdag, want hij krijgt een schorsing van drie speeldagen aan de broek: een schorsing van 2 speeldagen vanaf zondag en, daar bovenop ook nog één extra wedstrijd vanwege een vorige schorsing met uitstel. Hij mist Wezet, Virton en Sint-Truiden. De geschillencommissie schorst Wesley Vanbelle voor 1 speeldag, aanstaande zondag. 

    29-09-2013 om 20:24 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - Eintracht Frankfurt - HSV

    28.09.2013: Eintracht Frankfurt - HSV: 2-2

    Daags voor de jubilee (HSV viert morgen zijn 126ste verjaardag ) haalde het dus een punt in Frankfurt aan de Main. De wedstrijd bleef de hele tijd evenwichtig maar het was Frankfurt dat telkens eerst scoorde en HSV dus tot offensief spelen noodde. Djourou was net terug van een lange behandelingspauze buiten de lijnen, toen hij in een duel met Aigner trad. Aigner zette zich via de rechter flank door en vond in het midden Flum, die de bal er maar in te schuiven had (31'). Daarna probeerden Van der Vaart en Beister, tussendoor Kadlec te scoren. In de extra tijd net voor de pauze kreeg Lasogga, net als vorige week, de bal van Calhanoglu die een hoekschop omzette, en de huurling van Hertha BSC kopte de gelijkmaker binnen (45+3').

    Na de pauze waren de thuisspelers meteen goed wakker en bij een vrije trap reageerden Anderson en Russ sneller als de HSV-verdediging, Russ schoof uit het gewoon Andersons pas binnen (54'). Het ging dan opnieuw over en weer tot het slotoffensief van HSV. Die werd beloond door Jansen, die een mooie aanval van HSV op bezienswaardige wijze met rechts in de verste hoek afsloot (88'). Het had zelfs 2-3 kunnen geweest zijn, maar Lasogga's verre schot ging net over doel.

    Van Marwijk kan best tevreden zijn over:
    Adler - Westermann, Tah, Djourou, Jansen - Badelj, Arslan - Beister (75' Zoua), Van der Vaart, Calhanoglu (90+2' Jiracek) - Lasogga.

    Intussen is de volgende ronde van de Duitse beker bepaald, op 3 of 4 december ontvangt HSV de leider in de tweede klasse, 1. FC Köln.

    29-09-2013 om 20:08 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    25-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - SpVgg Greuther Fürth (bekerwedstrijd)

    24.09.2013: HSV - SpVgg Greuther Fürth (bekerwedstrijd): 1-0

    Toen de wedstrijd zou beginnen, viel de internetverbinding net uit... Een telefontje naar de provider (Telenet) en na een half uurtje was 't weer in orde (ik had eerst eens de stekker van de modem uitgetrokken, 10 tellen gewacht, de stekker er weer in gestoken, maar dat hielp niet). Toen ik weer kon internetten, stond het nog altijd 0-0, ze hebben dus op mijn gewacht.

    HSV beheerste de wedstrijd, Fürth kwam ook wel eens piepen bij Adler, maar de meeste kansen tekende de thuisploeg op: Calhanoglu (die nooit zo oud wordt als hij er uit ziet ), Van der Vaart, Arslan, Lasogga, Badelj. En in de 75ste minuut is het dan zo ver: Calhanoglu nam een vrije trap, de keeper van de bezoekers (die nog bij HSV gespeeld heeft, Hesl - zijn doublure op de bank is ook gekend bij HSV: Mickel) bokste die terug en Lasogga trapte raak.
    Azemi probeerde tot twee keer toe een gelijkspel en dus verlengingen uit de brand te slepen, maar Adler was op post. De laatste kans was voor Beister, maar het bleef bij 't "kleinste verschil".

    Tegen een terugkeerder naar tweede klasse is 1-0 gene vette, maar Dortmund heeft zich pas na verlengingen kunnen plaatsen, en dat was ook tegen een ploeg uit de 2de Bundesliga.

    Cardoso, de enige trainer die in het LiveTicker verslag werd vernoemd en daags na de wedstrijd de fakkel overgaf van Van Marwijk, stelde de volgende spelers op: Adler - Westermann, Tah (goed bezig in deze match!), Djourou, Jansen - Arslan (82' Sobiech), Badelj - Calhanoglu, Van der Vaart, Beister (90' Lam) - Lasogga (84' Zoua).

    23.09.2013: De nieuwsbrief heb ik nog niet gezien, maar op de website van Sport1.de staat al te lezen dat Bert van Marwijk (61) de nieuwe trainer van HSV zou zijn, en dat zie ik om 20.44 uur ook op de website van HSV. Die sportzender (waar ik graag naar kijk en waar tweede klasse veel aandacht krijgt) laat doorschemeren dat Van der Vaart niet erg enthousiast zou zijn. Dat is omdat Van Marwijk, toen hij nationaal trainer was (van 2008 tot 2012), nauwelijks op Van der Vaart rekende, hem liefst op de bank liet zitten. We zullen moeten afwachten hoe die twee overeenkomen, Van Marwijk heeft getekend tot juni 2015. Op de clubsite staat ook dat
    als co-trainer de 43-jarige Roel Coumans mee komt, die werkte tot nu voor de Nederlandse tweede-klasseploeg Fortuna Sittard.

    Gevoetbald heeft Van Marwijk enkel in Nederland, van 1969 tot 1988, en intussen werkte hij wel reeds als trainer, van 1982 (eerst twee jeugdploegen) tot vorig jaar, steeds in Nederland met als uitzondering drie seizoenen bij Bor. Dortmund.

    Morgen moeten Cardoso en Addo nog de ploeg coachen tijdens de bekerwedstrijd tegen terug naar tweede Bundesliga gezakte SpVgg Greuther Fürth. Hopelijk mag Sobiech tegen zijn oude ploeg (waar hij aan geleend was door Dortmund) mee doen...

    25-09-2013 om 20:48 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    22-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Lommel United - Eendracht Aalst

    21.09.2013: Lommel United - Eendracht Aalst: 3-0

    De ajuinen incasseerden zowel in de eerste als in de tweede helft een rode kaart en eindigden de wedstrijd met negen. Het eerste kwartier begon veelbelovend. Beide ploegen lieten de bal goed rondgaan. De thuisploeg zag een aantal pogingen goed gekeerd door onze doelman Van Den Noortgaete. op het kwartier kwam Eendracht héél dicht bij een openingstreffer maar het prachtige afstandsschot van Van Damme stierf op de deklat. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg goed opzetten en Van Den Noorgaete kreeg assistentie van een te gretige Vanbelle die de bal met de hand beroerde. Terechte rode kaart en Brogno zette de strafschop om (1-0, 23'). Toen even later de ongedekte Gano de bal simpel in doel mocht deviëren aan de tweede paal, zat Lommel United in een zetel (2-0, 31').

    De tweede helft begon nog dramatischer voor de bezoekers. Eerst verzuimde ref Verhé Van Damme zijn tweede kaart te geven. Even later hielp Martin de ref dan maar door hard door te gaan op een thuisverdediger. Het verdict was hard maar logisch: rood. Eendracht liep de hele tweede helft met negen achter de feiten aan. Van een echte wedstrijd was er toen al lang geen sprake meer. De thuisploeg verzuimde via Regales (2x) en Rutten van de score verder op te drijven. Eendracht was totaal onmachtig en kwam amper nog in de buurt van de thuisdoelman. In de slotfase kon uitblinker Van Den Noortgaete een derde doelpunt van Regales niet vermijden (3-0, 88').

    Janssens stelde de volgende spelers op:
    Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, De Cuyper (67' Bael), Martin, Janssens, Van Damme, Cerimagic (55' Van Belle), Bogaerts, De Neve, Smet (67' Filipovic, waarom begint die de recentste wedstrijden op de bank ).

    22-09-2013 om 21:38 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - Werder Bremen

    21.09.2013: HSV - Werder Bremen: 0-2

    Twee weten meer dan één, zegt men wel eens. Dat gaat misschien op voor Club Brugge, maar blijkbaar niet voor HSV... Cardoso en Addo stelden gewoon ongeveer dezelfde ploeg op (maar dan zonder ge gekwetsten, hé) als Fink. Ik heb tot ongeveer 17.00 uur de wedstrijd gevolgd via LiveTicker, en daaruit bleek toch ook dat de arbiter, nochtans niet de eerste de beste, maar
    Wolfgang Stark, zeker geen thuisfluiter was. In de 43ste minuut moest hij strafschop gegeven hebben wegens een aanslag op Badeljs voet. Bremen heeft ook een goeie keeper, Mielitz. Wat die zoal tegengehouden heeft: pogingen van Westermann, Beister, Van der Vaart, Rincon geraakten er niet voorbij. Adler hield ook het een en het ander tegen, alleen Petersen kon twee keer scoren, in de 32ste en de 93ste minuut.

    Het trainersduo stelde deze spelers op: Adler - Westermann, Tah, Djourou, Jansen - Rincón (66' Arslan), Badelj - Lam (6'. Rudnevs), Van der Vaart, Jiracek (80' Lasogga) - Beister.

    18.09.2013Diekmeier brak vandaag een voetbeentje en Rajkovic liep een spierblessure op. De twee vallen lange tijd uit, de ene centrale verdediger zo'n 8 tot 10 weken en de andere twee weekjes minder.

    17.09.2013: Ik stelde me ook wel eens vragen over de keuze van spelers en hun plaats op het plein (onlangs verving Jiracek Sobiech in de verdediging...), maar het bestuur van HSV heeft al helemaal twijfels over de kwaliteit van het trainerschap van Fink. Hij heeft dus zijn C4 gekregen (ik weet niet of daar een Citroën bij hoort ). Voorlopig nemen Cardoso (een Argentijn, die heeft dat nog al gedaan, invallen voor een ontslagen trainer, twee jaar geleden in de herfst) en Otto Addo (een in Hamburg geboren Ghanees, ik weet niet of hij familie is van die andere Ghanese Addo, die veel succes kende bij Club Brugge - den Otto leidde tot nu de jeugdploeg tot 18 jaar) over, tot ze een andere hoofdtrainer vinden.

    22-09-2013 om 21:28 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pa & Gijs Tochten - Witkap Trofee 2013, georganiseerd door Boerenkrijgstappers vzw (450)

    22.09.2013: Ik parkeerde in de buurt van de festivalhal en schreef me in voor 12 km wat achter de komma iets langer was, die omloop leidde over vooral verharde en enkele onverharde wegen een eindje langs het Donkmeer om dan over de gewestweg N445 naar het Mosseveld en zo tot Overmere centrum, waar een rustpost was geïnstalleerd. Daar dronk ik een fris watertje op het terras alvorens terug te keren. Weldra werd ik in het Boerenkrijgpark geleid, daar staat een prieeltje aan een vijver met "groen water" en vooral, tot scha en schande van wie voor dat park moet zorgen, zeer veel zwerfvuil in. Nog een paar kilometers had ik te stappen tot de Eendenkooi. Op het domein van dit neerhofdierenpark staat om de 50 m een vuilnisbak, ik heb hier ook geen zwerfvuil gezien, nog geen platgedrukte sigarettenpeuk. Een welgemeend proficiat aan de verantwoordelijken (bezoekers en beheerders)! Tussen de eendenkooien verliet ik af en toe het parcours om foto's te nemen, en toch kwam ik terug aan de festivalhal waar Egmonters Nelly en Etienne net aan hun wandeling zouden beginnen. Maar eerst wat foto's nemen van mekaar en een beetje gezellig babbelen. Binnen liet ik mijn boekjes en 30-stempelblad bestempelen door Boerenkrijgstapper Willy en ging een wijntje drinken met Sportvriend Bruno alvorens huiswaarts te keren.

    Mijn foto's staan hier:
    https://picasaweb.google.com/9470hvds/PaGijsTochtenWitkapTrofee13

    22-09-2013 om 20:58 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    17-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.35. Internationale Herbstwanderung, georganiseerd door Tapp-Tapp Rodt (VGDS 014)

    15.09.2013: We zijn nog eens met de bus weg, 26 Sportvrienden en twee Egmonters, Denise en Jean-Pierre. We rijden naar Rodt op mijn voorstel omdat het ver is, op een zondag, en er is zeer veel natuur, de club belooft in de Marching dat minstens 80% van eender welke omloop in het bos loopt. Voor wat de 12 km (eigenlijk 12,8) betreft, klopt dat zeker. We (Yvette, Nicole, Julienne en ik) zijn nog niet ver of we duiken het bos al in, wandelen op brede paden, maar hier en daar liggen er wat plassen en modderpoelen, het heeft hier duidelijk ook geregend, de afgelopen dagen. Ook de controleposten (hier heet dat nog zo, of liever: Kontrolle) bevinden zich in het woud, het zijn dan ook geen parochiezalen, feestzalen of schoolrefters. Het zijn huisjes die als keuken dienen en er staat een tent bij waaronder de koffietafel en de "tap" staan. Voor de wandelaars zijn enkele tafels, stoelen en banken geplaatst. De Duitstalige wandelfederatie stelt zeker geen luxe-eisen aan haar aangesloten clubs. Op de eerste controle, zo'n ruime 5 km na de start, dronk ik een cola en na enkele minuten pauze, gingen we verder naar de volgende rustpost, zo'n 4 km verder. Daar bood men benevens de koffie, thee, soep, pintjes en frisdranken, ook schnapps aan, en daar genoten wij twee keer van.

    Het was dan niet ver meer van de skihut, waar ik lang geleden nog met vriendin Annemie en haar toenmalige echtgenoot langlaufgerief huurde om er een toer mee te glijden. Waar wij vier nu zaten, zag ik de skischoenen op een rek, en schoendozen erboven. Wij kochten ons een bord friet (veel friet) en een braadworst voor 4 EUR, en spoelden die door (ik met donkere Leffe). Nadien gingen wij (ook Jozef en Tony) het Biermuseum, rechtover de skihut, bezoeken. Niet dat je daar het bier ziet gebrouwen worden, wel bierflesjes en enkele glazen. Het bier uit Oost-Vlaanderen (o.a. Aalst met Safir) was vertegenwoordigd, maar ook Deens bier (al staan "mijn" merken er niet bij) en uit Argentinië (zoals Quilmes, wat ik in december 2011 ginds gedronken heb), en zelfs bier uit islamlanden...

    We zaten dan nog buiten op een bank te drinken en dan werd het tijd om naar Denderleeuw terug te keren. Het was een mooi parcours, dat zeiden ook zij die langere afstanden kozen (ik kreeg zelfs tot twee keer toe complimentjes van Agnes voor dit voorstel van busuitstap ), en we hadden geluk met het weer, want het was zonnig en net iets te fris om in T-shirt te stappen (ik probeerde het maar wanneer de zon niet op mij scheen, was het toch wat te fris).

    Hier staan mijn foto's:
    https://picasaweb.google.com/9470hvds/35steInternationaleHerbstwanderung

    Edit: op 17.09.2013 staat er een verslag van Jean-Pierre op de site van de Wandelgazette:
    http://www.wandelgazette.be/nieuws/bericht/4903

    17-09-2013 om 20:16 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    16-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - A.FC.Tubize

    15.09.2013: Eendracht Aalst - A.FC.Tubize: 0-2

    Terwijl ik met Sportvriendinnen aan de wandel was in Rodt bij Sankt-Vith, verloor Eendracht dus thuis van Tubize. De twee doelpunten waren van Kheyari in de 35ste en de 55ste minuut. Voordien, tussendoor en erna hield onze keeper (ja, ja, hij is al vroeger terug dan verwacht) veel doelpunten tegen. Veel doelgevaar ging van de thuisploeg niet uit, alleen Wesley Vanbelle en Cerimagic poogden een kans.

    Ik stel voor dat de Eendrachtspelers die vandaag verantwoordelijk waren voor de nederlaag (dus niet Van Den Noortgaete, want die verhinderde een hoger cijfer achter het streepje) volgend jaar te voet van Parijs naar Tubize stappen, 300 km in 4 dagen, bij wijze van boetedoening.

    Trainer Janssens koos voor de volgende spelers: Van Den Noortgaete, Vanbelle W., De Greef, Lievens, Martin, Van Damme (72' Weydisch), Cerimagic, Glouftsis (53' De Cuyper), De Neve, Shkodra (60' Nick Van Belle) en Smet.

    16-09-2013 om 20:07 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    14-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - Bor. Dortmund - HSV

    14.09.2013: Bor. Dortmund - HSV: 6-2

    Geen mirakels zoals vorig jaar, integendeel... In de 19de minuut was het al zo ver: een vrije trap voor BVB werd door Aubameyang in doel gewerkt, onder Adler door, 1-0. Lewandowski past van op het middenveld de bal met de hiel naar Mkhitaryan, die van op 16 meter raak trapt, 2-0. Vier minuten later, in de 26ste minuut, laat Lam op de linker zijde Subotic bleek zien, loopt naar het midden een trapt van op 20 meter raak. En met deze tussenstand ging de pauze in. De tweede helft was maar 4 minuten oud of Van der Vaart cirkelt een vrije trap naar de tweede paal, daar staat Westermann op de loer en die trapt raak, 2-2. Als het daar maar bij bleef, doch driewerf helaas... In de 65ste minuut bedient Mkhitaryan Aubameyang via de rechte zijde en maakt zijn tweede doelpunt. In de 73ste minuut past Aubameyang na een fraaie combinatie, Reus liet de bal door en Lewandowski schuift de bal binnen. Een minuut later gleed Diekmeier uit, Reus veroverde de bal en stuurt deze door de benen van Diekmeier in doel, 5-2. In de 81ste minuut geraakt Sahins flankpas op het hoofd van Lewandoski, die maar binnen te koppen had, 6-2. Tussendoor was het ook al Dortmund wat de Bundesligaklok sloeg...

    Of Fink zo gelukkig was met de prestaties van de volgende spelers, weet ik niet: Adler - Sobiech (46' Jiracek), Djourou, Westermann - Diekmeier, Arslan, Rincon (68' Calhanoglu), Lam - Van der Vaart (86' Lasogga) - Beister, Zoua.

    11.09.2013: Gisteren werden nog kwalificatiewedstrijden gespeeld, alleen niet door België. En veel HSV-spelers kwamen niet aan bod... Adler bleef op de bank zitten bij de wedstrijd tegen Fär Öer (0-3 aldaar), van Calhanoglu weet ik eigenlijk niet of hij meedeed tegen Roemenië (0-2 aldaar), Jiracek deed wel mee, maar Drobny zat op de bank tegen Italië (ginder 2-1 verloren, als ze naar Brazilië willen gaan, moeten ze als toerist reizen), van Rincón vermoed ik dat hij mee zorgde voor de 3-2 zege tegen Peru.

    09.09.2013: Het voorbije weekend was er geen Bundesligavoetbal, toch niet in eerste klasse, want het is interlandtijd, niet alleen in Europa, ook elders op de wereldbol. Zo won Kameroen met Zoua van Lybië met 1-0 en Zoua werd pas in de 60ste minuut vervangen door Eto'o (die van Chelsea, jawel). Duitsland mag morgen ook aan de slag (België niet, die hebben nog een maand respijt om minstens 1 punt in Kroatië te halen).

    07.09.2013: Gisteravond werden kwalificatiewedstrijden voor het WK in Brazilië afgewerkt, en België won in Schotland met 0-2 dankzij de doelpunten van Defour en Mirallas (die inviel in de tweede helft). Voor HSV waren enkele spelers voor hun land in de weer, anderen bleven zitten en sommigen stonden misschien zelfs niet op het wedstrijdblad.

    Duitsland, met Adler op de bank (van Westermann is zelfs geen sprake), won met 3-0 van Oostenrijk, Turkije met Calhanoglu in de laatste 8 minuten op het plein, won met 5-0 van Andorra (ex-HSV-er Töre scoorde 3 doelpunten), Tsjechië (Drobny op de bank en Jiracek tot de 62ste minuut en met een gele kaart) verloor thuis van Armenië met 1-2, Letland, met Rudnevs tot de extra tijd en met een gele kaart, won de Baltische derby met 2-1 van Litauwen (die winst helpt Letland niet, ze doen niet meer mee voor het WK), Venezuela verloor in Chili met 3.-0, dat komt ervan, Rincón op de bank houden.

    02.09.2013: Je kan beter wisselen van ploeg dan van de bank te vallen... Van Hertha BSC komt ene Pierre-Michel (weer zo'n oude, Franse naam als Marcel, René en André - al is deze laatste geen voetballer zover ik weet maar wielrenner) Lasogga en Skjelbred gaat de andere richting uit, en dat tot het einde van dit seizoen (hopelijk doet hij een Van-der-Vaartje keert hij dan terug ). Lasogga is een aanvaller (daar hebben ze inderdaad te weinig van bij HSV, met Beister in 't middenveld, Rudnevs hoop en al op de bank en Zoua die eergisteren scoorde ). Het jonge bloedje is geboren in 1991, 189 cm groot en kent Arslan, Beister en Sobiech al van de nationale -19 jarigen.

    Badelj heeft een spierblessure opgelopen en we zullen hem een hele poos moeten missen.

    En de gewonnen wedstrijd van eergisteren was de 1700ste van HSV in de Bundesliga.

     

    14-09-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    09-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - ASV Geel - Eendracht Aalst

    08.09.2013: ASV Geel - Eendracht Aalst: 0-1

    Terwijl ik mijn nestel aan 't afdraaien was voor de wandelsport, behaalde Eendracht dus een eerste uitzege. Een vroeg kopbaldoelpunt van Smet (hij zette een hoekschop van Shkodra om) volstond om de eerste uitzege van het seizoen binnen te halen. Bij de thuisploeg speelt ene Boateng, een zoektochtje op het internet wees uit dat hij een Belg is, in tegenstelling tot zijn naamgenoten, de broers Duits-Ghanezen in de Bundesliga (Jérôme Boateng heeft zelfs nog voor HSV gespeeld).

    Trainer Janssens zal wel in zijn nopjes geweest zijn met "zijn" spelers:
    Verhoeven, Smet, Lievens, De Greef, W. Vanbelle, Martin, De Neve (78’ Van Steenbrugghe), Van Damme, Shkodra, Janssens (58’ De Cuyper), N. Van Belle (45’ Glouftsis).

    09-09-2013 om 20:35 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neigembostocht, georganiseerd door Wsv De Sportvrienden vzw (87)
    08.09.2013: Ik heb daar niet gewandeld doch gewerkt, vooral aan de uitslag, deze keer. Er kwam een verzoeken om adresklevers, enkele aanmelding voor de busuitstap op 15 september naar Rodt bij Sankt-Vith, maar geen ziekenfondsattesten aan te vullen en af te stempelen. Een paar potentiële nieuwe leden gaf ik de raad om in november eens terug te komen, want tegen dan heb ik de blanco (ook andere natuurlijk) lidkaarten van de federatie (anders moeten die mensen 10 EUR betalen voor die paar maanden).

    's Morgens miezerde het, maar later kwam de zon erdoor en ze bleef schijnen tot ver na afsluiting van de inschrijvingen. Een incidentje was er met enkele wespen die niet aldoor bij de plafondlamp bleven zoemen.

    Zelf heb ik natuurlijk geen foto's genomen, daarvoor mocht ik rekenen op Egmonters Nelly (
    https://picasaweb.google.com/nelly.haelterman/Neigembostocht8sept2013) en Etienne (https://picasaweb.google.com/105637731795779463984/Neigem20130908?authuser=0&feat=directlink). Er is ook een verslag, van Egmonter Jean-Pierre's foto's (https://picasaweb.google.com/111217805461134389029/NeigembostochtDeSportvrienden#slideshow/5921612264190236754) voorzien  : http://www.wandelgazette.be/nieuws/bericht/4891.

    09-09-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    05-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - Moeskroen-Peruwélz

    04.09.2013: Eendracht Aalst - Moeskroen-Peruwélz: 2-3

    Het spel begon al niet goed voor de arbiter de wedstrijd op gang floot, Van Den Noortgaete verzwikte zijn enkel op training en zal enkele weken buiten strijd zijn. Na een kwartier spelen zijn het de bezoekers die op voorsprong komen. Delacourt kan op een hoekschop ongestoord inkoppen en via het been van Lievens verdwijnt de bal in het doel. Halfweg de eerste helft wordt dezelfde Janssens gehaakt in het strafschopgebied maar de scheidsrechter ziet er geen graten in en laat doorspelen. Kort voor rust is het dan toch raak voor de Ajuinen. Martin dwingt met een knappe actie op rechts een hoekschop af. Wesley Vanbelle schildert de bal op het hoofd van Bogaerts die in twee tijden de netten doet trillen.

    Diaby die van de bank kwam, schoot na een hoekschop in de 52e minuut vrij makkelijk de bal voorbij Verhoeven. Eendracht lijkt even van de kaart en twee minuten later is het opnieuw prijs. Na een rush op links komt de bal in de voeten van Khiter terecht, die twijfelt niet en knalt de bal binnen. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal scoort Ken Van Damme zijn tweede doelpunt in evenveel wedstrijden. Op exact dezelfde manier, maar deze keer met controle, knalt hij de aansluitingstreffer tegen de touwen. Het doelpunt betekent ook meteen de start van het slotoffensief van Aalst waarin het tot twee keer toe een penalty wordt ontnomen. Buiten deze dubieuze fases noteren we enkel nog een knal van De Cuyper hoog over het doel van Oukidje.

    Trainer Janssens toonde zich achteraf verheugd over de inzet van deze spelers: Verhoeven, W. Vanbelle, De Greef, Martin, Janssens, Van Damme, Bogaerts (70' De Neve), Van Belle N., Shkodra en Smet.

    05-09-2013 om 20:39 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    01-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - KSK Heist

    01.09.2013: Eendracht Aalst - KSK Heist: 2-0

    De doelpunten waren van Van Damme en Wesley Vanbelle (de voornaam hoort erbij, er is ook een Nick Van Belle).  Het eerste doelpunt kwam als volgt tot stand:

    Martin werd op rechts goed vrijgespeeld, sneed goed naar binnen en leverde de bal vervolgens af bij Van Damme. Ken twijfelde niet en knalde de bal van aan de zestien loeihard in de linker winkelhaak en zette zo de thuisploeg al meteen op rozen. Voor de verdubbeling van de score kwam Van Den Noortgaete even in de problemen, hij verspeelde de bal aan de cornervlag waardoor de Heistse spits op een leeg doel kon schieten. Hij krulde de bal in het zijnet en kon gelukkig niet profiteren van het foutje van Van Den Noortgaete. Het tweede doelpunt van de thuisploeg hing dan in de lucht. Wesley Vanbelle raasde op de linkerflank zijn tegenstanders voorbij en via het been van Put belandde de bal in het doel.

    Janssens was best tevreden over zijn spelers: Van Den Noortgaete (C), Vanbelle, De Greef, Lievens, Martin, Janssens (72' Shkodra), Van Damme, Cerimagic (die zou zijn beste wedstrijd niet gespeeld hebben, 58' De Cuyper), Bogaerts, Van Belle (75' Glouftsis), Smet.

     

    30.08.2013: Moh, dat is lang geleden dat ik dat boekje nog gelezen heb! Het is echter terug, volgens de website, Eendracht Aalst lanceert vanaf zondag opnieuw "Den Eendrachter". Het clubblad zal iedere thuiswedstrijd een overzicht geven van het reilen en zeilen binnen de club. Het vierkleurenmagazine zal voor de wedstrijd te verkrijgen zijn aan 2,50 euro aan de toegangspoorten van het stadion, alsook op Zandberg (jeugdploegen). Vroeger vond ik dat ook al eens in de intussen over te nemen krantenwinkel bij het station van Erembodegem. Elke editie heeft een oplage van 1500 stuks. 

    Den Eendrachter heeft een rijke geschiedenis: reeds in 1945 (ver voor mijn tijd, dus) werd het boven het doopvont gehouden. Het telde toen slechts 4 pagina's door de papierschaarste na de oorlog. Het clubblad verdween in 2000 door de fusieperikelen en het faillissement maar is nu dus terug na 13 jaar afwezigheid! Dit magazine, in een handig A5 meeneemformaat, richt zich op de hele Eendracht familie. Een printversie van de website wordt het niet, in "Den Eendrachter" zal meer de ziel zitten van de Aalsterse supporters. Het bevat daarenboven exclusieve rubrieken. 'k Zal mij er eens ene kopen, ook al om te vergelijken met het stadionboekje van HSV, dat kost maar 1 EUR.

    28.08.2013: De staantribune is afgebroken. Nu moet ervoor gezorgd worden dat de ondergrond stevig genoeg is voor de te bouwen tribune, eventueel wordt een fundering gestoken. Nadien kan met de bouw gestart worden, dat kan gemakkelijk twee weken duren. De stad koopt de tribune overigens aan, kostprijs 208.000 euro. Na afbraak kan ze wel nog ergens anders worden geplaatst. Wanneer de noodtribune er staat, moeten de stadsdiensten de elektriciteit voorzien want in de tribune moet ook verlichting hangen. Het zal ook wennen zijn want de noodtribune komt vijf meter van de huidige omheining. 

    21.08.2013: Eendracht heeft zich nog op de transfermarkt gegooid (daar zijn, als ik me niet vergis, nog tien dagen geldig) en wierf Nick Van Belle aan, al is het op uitleenbasis voor 1 seizoen. Westerlo zal zolang zijn plan zonder Van Belle moeten trekken. De 20-jarige aanvaller maakte vorig seizoen zes doelpunten, onder meer ook in de eindronde. Van Belle speelde aanvankelijk bij Club Brugge. De stadionomroepers zullen twee keer "van belle" moeten zeggen, al wordt Wesley zijn familienaam in 1 woord geschreven.

     

    01-09-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    31-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - Eintracht Braunschweig

    31.08.2013: HSV -  Eintracht Braunschweig: 4-0

    Bij de ploegvoorstelling schrok ik me een hoedje: Skjelbred stond zelfs niet op het wedstrijdblad en Sobiech zat op de bank.

    54.958 toeschouwers zagen een zeer offensieve en geëngageerde ploeg dat al na zeven minuten door Van der Vaart op voorsprong kwam. Zoua verdubbelde de score in de 17de minuut. 2-0 was ook de stand bij rust, al had het meer kunnen geweest zijn. Ook in de tweede helft toonde HSV zich strijdbaar. Calhanoglu, die Van der Vaart verving, scoorde al meteen (80') en tien minuten later nog eens met een vrije trap. Dat doet wat denken aan Van Nistelrooy (die dit weekend naar Beerschot gaat kijken in 1ste provinciale), die viel eens in tegen Stuttgart en scoorde ook twee doelpunten. Ik heb de wedstrijd gevolgd via LiveTicker en al scoorde hij niet, ik denk dat Beister een zijner beste wedstrijden voor HSV speelde, hij was betrokken bij de meeste aanvallen.

    Fink zal dus wel content zijn van de volgende spelers: Adler - Diekmeier, Djourou (72' Sobiech), Westermann, Lam - Arslan - Badelj (30' Rincón), Jiracek - Van der Vaart (79' Calhanoglu) - Beister, Zoua.

    29.08.2013: Aogo gaat van de ene ploeg met een puntje uit drie wedstrijden naar een andere, hij wordt tot 't eind van 't seizoen uitgeleend aan Schalke 04, die ploeg heeft ook een koopoptie genomen.

    31-08-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!