Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    23-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - VfB Stuttgart - HSV

    22.03.2014: VfB Stuttgart - HSV: 1-0

    Stuttgart stond er in het klassement ongewoon slecht voor, op de voorlaatste plaats met 2 punten minder dan HSV, en met even weinig zin om te degraderen of zelfs barragewedstrijden te winnen. Beide ploegen waren dus nogal nerveus om de nul te houden en eventueel zelf te scoren. Lasogga was nog steeds niet klaar voor de strijd dus moest Calhanoglu weer voor twee werken.

    Het doelpunt van de wedstijd kwam op naam van de ingevallen Maxim in de 69ste minuut. Tot dan zagen de ongeveer 50.000 toeschouwers een wedstrijd waarin beide ploegen gelijkaardig en gelijkwaardi speelden, waarin de verdedigingen goed stand hielden. Toestanden in de strafschopruimte waren schaars. Een wending kwam in de wedstrijd in de 53ste minuut, toen de scheidsrechter aan Calhanoglu nogal hardvochtig de geelrode kaart toonde en HSV dus numeriek in de minderheid bracht. De eerste gele kaart, in de 16de minuut, was wel terecht, maar zoals ik bij Sport1 verstond, vond Slomka het overdreven om een dergelijke niet echt zware fout meteen te beboeten met een gele kaart, en de tweede was hem ook te streng. Na die goal van Maxim kon HSV geen vuist meer tonen. Zo staat HSV weer op een plaats in de rangschikking dat met barragewedstrijden verbonden is, woensdag ontvangt het SC Freiburg, dat twee punten meer telt en dit weekend W. Bremen een sportief pakske slaag gaf.

    Hamburger SV speelde in deze opstelling: Adler - Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann - Calhanoglu, Arslan (86' Rincón), Badelj (80' Tesche), Ilicevic - Van der Vaart (58' Jiracek) - Zoua.

    23-03-2014 om 20:16 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    16-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling Vredeseilanden, georganiseerd door vzw Vredeseilanden (297)

    16.03.2014: Ik parkeerde mijn auto aan de sporthal en toog naar de zaal Hand in Hand waar ik me inschreef voor 18 km. Die omloop leidde mij langs enkele openbare maar vooral wandelwegen naar Welle via het voetbalplein van FC Den Hert en de nabije visvijver om zo in Iddergem te belanden. Daar leste ik de dorst met een fris watertje en ging dan ... terug naar Denderhoutem, evengoed langs veel paadjes waar geen auto door kan noch mag. Wellicht heb ik ergens een splitsing gemist.

    Het was mooi wandelweer met een stralende zon. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/WandelingVredeseilanden14

    16-03-2014 om 20:33 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - 1. FC Nürnberg

    16.03.2014: HSV - 1. FC Nürnberg: 2-1

    Tiens, hetzelfde resultaat als wat Eendracht Aalst behaalde tegen de Brusselaars.  Hoewel HSV 1 keer scoorde.  Maar de zege is binnen, en dat is wat telt, want nu is HSV in het klassement een plaatsje gestegen. Van het begin af zette de thuisploeg de Club (zoals Nürnberg ginder genoemd wordt) onder druk en schiep veel kansen. De lang verwachte voorsprong viel pas in de 80ste minuut door een afgeweken bal van Calhanoglu (de goalgetter van dienst bij afwezigheid van Lasogga). Zes minuten later verdubbelde Frantz de score door zijn doelman te verschalken (86'), wat de belangrijke zege in de strijd om het behoud verzekerde, ook al scoorde Drmic (90+') in de extra tijd nog de aansluitingstreffer.

    Trainer Slomka stelde de volgende spelers op:  Adler - Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann - Calhanoglu, Badelj, Arslan (88' Rincon), Ilicevic (85' Jiracek) - Van der Vaart (82' Tesche) - Zoua.

    16-03-2014 om 19:59 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - RWDM Brussels FC

    16.03.2014: Eendracht Aalst - RWDM Brussels FC: 2-1

    Na 7' zullen de thuissupporters een diepe zucht geslaakt hebben, want Gounogbe gebruikte een corner om de score te openen voor de bezoekers. Maar Eendracht verliest niet zo gauw de moed en vecht eerder terug. Nog voor het kwartier was er even opschudding. Na een duidelijke duwfout op Van Belle mocht de bal op de stip en werd hij feilloos omgezet door Wesley Vanbelle (1-1, 13'). De wedstrijd viel dan volledig stil en buiten een open doelkans voor bezoeker Gounogbe (en een puike redding Van Den Noortgaete) viel er niet veel meer te noteren. De tweede helft was niet zo mooi om zien.  Van Den Noortgaete moest juist één keer goed plat na een gevaarlijke vrije trap. De thuisploeg slaagde er niet in om kansen te versieren. Tot overmaat van ramp verloor Eendracht de goed spelende Nick Van Belle met een hersenschudding zodat het spel meer en meer verwaterde. Toch viel er in het slot van de wedstrijd nog een doelpunt uit de lucht. De ingevallen Ngasseu knikte de bal na een hoekschop over alles en iedereen binnen en kroonde zich zo tot matchwinnaar (2-1, 85').

    Trainer Desaeyere koos voor deze spelers: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Filipovic, Lievens, De Cuyper, Janssens (74' Ngasseu), Van Damme (46' De Greef), Bogaerts, Van Belle (66' Bael), De Neve, Shkodra.

    13.03.2014: Kevin Kempeneer (27) keert na twee seizoenen SK Londerzeel terug naar Eendracht Aalst. De mondelinge overeenkomst wordt deze voormiddag bekrachtigd met de ondertekening van het contract. Daarmee maakt onze gewezen doelman de omgekeerde beweging van Gertjan Verhoeven. Kempeneer speelde eerder nog voor KV Mechelen, Red Star Waasland en was daarna gedurende drie seizoenen de doublure van Kevin Van Den Noortgaete. En dat wordt hij nu weer, natuurlijk.  Als men bij de Eendracht het zotte idee krijgt een andere naam te kiezen, FC Kevin is misschien een optie, want Janssens heeft dezelfde voornaam en alle goeie "dingen" bestaan uit 3 (zie maar naar het aantal doelpunten van de carnavalsmatch).

    16-03-2014 om 19:43 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    09-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kriek- en Mattentochten, georganiseerd door Wandelclub De Marktrotters Herne vzw

    09.03.2014: Ik parkeerde in een parallelstraat aan het station van Herne en van daar stapte ik een halve kilometer naar De Hernekouter, waar ik me inschreef voor 15 km. Via eerst een wijk en dan over glooiende veld-, voet- en aardewegen (deze met modder en plassen, alternatieven waren er niet, ze waren ook niet nodig na een week met weinig of geen regen), over de Aerebeek (op de NGO-kaart als Harebeek gemeld) en puur natuur heb ik kriskras gewandeld naar idyllische plekjes in de omgeving van Herne. In beide rustposten sloeg ik een glas plat water achterover want de lente is overduidelijk in het land na een zachte, groene winter. Na de tweede rust, in Herne zelf, maakte ik een lusje van 3 km langs een watermolen op de Markrivier en nog enkele verharde en natuurlijke paden.

    Het was mooi, zonnig en natuurlijk droog wandelweer, en dat lokte veel wandelaars, te oordelen aan het grote aantal her en der geparkeerde auto's.

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/KriekEnMattentochten14

    09-03-2014 om 21:01 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    08-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - Eintracht Frankfurt

    06.03.2014:  HSV - Eintracht Frankfurt: 1-1

    Zo'n 10 kernspelers keken toe, in de tribune, thuis of in 't ziekenhuis (Jansen werd deze week geopereerd). Uitverkocht was het niet, 51.191 toeschouwers waren in de Imtech Arena aanwezig en zagen een doelpunt van Madlung in de 29ste minuut, wat niet wil zeggen dat de thuisspelers niets probeerden, in tegendeel. Na de pauze werd Calhanoglu beloond voor zijn tomeloze inzet. Zambrano had Zoua in het strafschopgebied ten val gebracht en de Turk zette de penalty om. Van dan af speelde enkel nog HSV, maar werd helaas niet beloond met de drie punten. Een geluk dat Stuttgart gelijk speelde tegen Braunschweig. Man van de match leek mij Calhanoglu al was ook Diekmeier erg bedrijvig, niet alleen verdedigend maar ook aanvallen opzettend.

    Ik vermoed dus dat Slomka best tevreden was over: Adler - Diekmeier, Djourou, Macienne, Westermann - Badelj, Arslan - Rincón (62' Tesche, ja, ja, die loopt daar ook nog ), Calhanoglu, Ilicevic - Zoua.

    06.03.2014:  Gisteravond keek ik eerst naar de wedstrijd van de Duitsers tegen Chili tot Jansen moest vervangen worden wegens een spierletsel, dat was nog in de eerste helft. Zonder hem wonnen zijn collega's met 1-0. Slomka zal het dus ook zonder hem moeten doen, en dat voor een zestal weken. Meer geluk hadden Djourou en John. De eerste keerde met een 2-2-gelijkspel tegen Kroatië terug (zou Petric, zowel Zwitser als Kroaat, meegespeeld hebben?). Hij speelde de hele wedstrijd mee. John speelde ook de hele match van de U21-nationale die verloor van Israel (0-1).

    05.03.2014:  Hij wordt dan al opgeroepen door Löw en nu kan hij niet meedoen, Lasogga haalde zich een spierblessure op de hals. Van der Vaart doet ook niet mee voor Oranje, hij is het zoveelste slachtoffer (algemeen, niet specifiek voor HSV) van de griepepidemie. Slomka hoopt dat ze beiden zaterdag wel van de partij zijn. Jiracek en Calhanoglu hebben een spier verrokken, dus die sturen vandaag ook hun nationale kat (anders had de Tsjech kunnen goeiedag zeggen tegen de nationale ploeg van Noorwegen, waar de naar H. Berlijn uitgewezen Skjelbred wel in het kader zou staan). Bij HSV zit hij meestal op de bank te koekeloeren, bij de U23 mocht hij wel meedoen, maar Sobiech kreeg tijdens de training een elleboog tegen zijn gezicht, met een hersenschudding en enkele uitgeslagen tanden tot gevolg. Of hij tegen zaterdag klaar is voor de strijd tegen Frankfurt is dus nog niet zeker. Slomka zal nog mogen puzzelen...

    03.03.2014:  Badelj had in een duel eergisteren een middenhandsbeentje gebroken. Gisteren al werd hij eraan geopereerd en als zijn herstel gunstig verloopt, kan hij al meedoen tegen Frankfurt, met een brace om de hand. Voor de nationale oefenmatch kan hij natuurlijk nog niet beschikbaar zijn. Wie wel voor hun land beschikbaar zijn, zijn de volgenden: Van der Vaart (tegen Frankrijk), Jansen en Lasogga (tegen Chili), Djourou tegen Kroatië (zonder collega's, want Ilicevic is ook niet beschikbaar), en John met de jongeren tegen Israël.

    Slecht nieuws is er over Rajkovic, hij komt dit seizoen niet meer in actie voor zijn club Hamburger SV (en voor het WK wellicht ook niet).  Medisch onderzoek wees zondag uit dat hij een kruis- en binnenband in zijn linkerknie heeft gescheurd.

    08-03-2014 om 20:07 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - STVV - Eendracht Aalst

    08.03.2014: STVV - Eendracht Aalst: 2-0

    Eendracht had even tijd nodig om aan te passen aan het gladde kunstgrasveld, toch liet het zien dat het ook aardig kan voetballen en via de pijlsnelle De Cuyper kwam het zelfs aan een eerste echte dreiging maar Van Belle kon net niet bij zijn goed aangesneden voorzet. Pal op het kwartier kwam Eendracht ei zo na op voorsprong. Een mislukt schot werd door Van Belle met een prachtige hak op doel gedevieerd maar de hand van Schollen en de binnenkant van de paal voorkwamen een voorsprong voor Eendracht. In diezelfde minuut lukte de thuisploeg wel om de score te openen. Een verdwaalde hoekschop kwam met een gelukje aan de tweede paal waar de goed gevolgde Erichot de bal maar moest binnenduwen (1-0, 16'). De thuisploeg liet meer en meer het initiatief aan Eendracht en loerde op de counter via de snelle Dequevy en Somé. Iets voor het half uur kreeg Eendracht een uitgelezen mogelijkheid om de bordjes terug in evenwicht te brengen maar De Cuyper kon zijn solo niet afwerken. De thuisploeg zelf dreigde nog sporadisch via Alouad en Somé maar doelman Van Den Noortgaete kwam niet meer in actie zodat de thuisploeg met een kleine voorsprong de rust indook na een erg aangename eerste helft.

    Na een tiental minuten in de tweede helft kreeg Van Damme een prima mogelijkheid maar de bal werd nog in hoekschop gedevieerd. Toch was het de thuisploeg die keihard toesloeg, even later. Een mooie uitgesponnen aanval werd door Schils droog in doel getrapt (2-0, 58'). De eerste echte goed uitgespeelde aanval van de thuisploeg werd meteen ook verzilverd. Eendracht deed nadien nog wat het kon om de scheve situatie recht te zetten maar het was de thuisploeg die nog een paar kansen de nek omwrong via Somé en later via Lumanza op het einde van de wedstrijd.

    Trainer Desaeyere stelde de ploeg als volgt op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Filipovic, Lievens, De Cuyper (79' Smet), Janssens, Van Damme (62' Bael), Bogaerts, Van Belle, De Neve (79' De Greef), Shkodra.

    05.03.2014: Filipovic, 39 jaar jong intussen, heeft zich laten overhalen om toch nog een seizoen bij te doen als speler. Maar feitelijk stemde hij ermee in als assistent-trainer te fungeren en de spelerslicentie te behouden.

    08-03-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    02-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pap-eterswandeling, georganiseerd door WSV De Kadees vzw (63)

    02.03.2014: Deze tocht vertrok voor de eerste keer in school De Vlindertuin in Borsbeke, een deelgemeente van Herzele (nochtans hebben Papeters hun roots in Mere ) en daar was het even zoeken naar een parkeerplaats, die ik vond in een naburige straat. Op weg naar de inschrijvingstafel begroette ik al enkele Kadees, zoals Marie-Claire die me verklaarde dat ze de vorige zaal (in de industriezone in Mere) niet meer kunnen gebruiken omdat die nu gesloten is wegens krokusvakantie. Ik schreef me in voor 15 km want ik wou nog thuis op 't gemak middagmalen en dan naar de carnavalsstoet in Aalst kijken.

    Het eerste deel, naar de rustpost in Vlekkem, was, vooral na de gratis citroenjenever (de organiserende club bestaat nu 40 jaar, proficiat!), nogal aan de modderige kant, en als er dan toch op asfalt te wandelen viel, moest ik nog opletten om niet uit te glijden op de ijzelplekken, anders nogal zeldzaam dit jaar. Vooraleer ik dus in Velzeke aankwam, liep ik een eind langs de spoorweg naar Burst, om die dan nabij de wijk Dorent te verlaten en naar Burst en Bambrugge te stappen. In Burst trakteerden de Kadees op een citroenjenever in de kantine van KFCO Burst, een ploeg die sedert 1943 tegen het balletje laat trappen en waarvan de clubkleuren de HSV-supporter in mij wakker maakt.  Hierna werd er pas in de modder geploeterd, maar na de eerste lange modderstrook koos ik, waar de keuze geboden werd, voor de verharde weg, mijn schoenen en wandelbroek waren al vuil genoeg, en eigenlijk kwam ik wandelen, niet ploeteren.  Nadat ik in Vlekkem de sanitaire installaties bezocht, mijn kaart liet afstempelen door Rudolf en goeie dag ging zeggen tegen Lucia en Johan (Ellen en Werner stonden achter de toog), ging ik terug via Zonnegem en diens kouters.

    Het was een leuke wandeling bij zonnig weer.

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/PapEterswandeling14

    02-03-2014 om 21:36 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    01-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - W. Bremen - HSV

    01.03.2014: W. Bremen - HSV: 1-0

    Oei, 't zal toch niet gedaan zijn met de heropstanding, hoop ik?

    Vooral in de eerste helft waren de meeste kansen voor de thuisploeg, en na 16 minuten was 't al "prijs": Garcia bracht een afgeweerde bal met het hoofd terug in de Hamburgse gevarenzone. Hunt verlengde met de hak (mooi, moet ik zeggen) de bal in de loop van Januzovic, die met een haak Adler verslaat. Voor de rust was het enkel Calhanoglu die een doelkans kreeg, maar hem helaas niet kon verzilveren.

    De tweede helft leek aanvankelijk aan HSV toe te behoren met kansen voor Badelj en Rajkovic. In de 68ste minuut moest de Serviër echter vervangen worden, hij liep een knieblessure op (zonder dat er een tegenspeler bij betrokken was). Hij werd meteen vervangen door Sobiech die niet eens de tijd had om zich wat warm te lopen. Hij en zijn collega's waren precies met hun gedachten meer bij Rajkovic (hoelang moeten ze en wij hem missen?), het was aan Adler te danken dat Obraniak noch Garcia de score kon verdubbelen (hier kreeg de keeper hulp van Jiracek). Integendeel, Van der Vaart schiep zich nog een kans, maar die bleef helaas zonder resultaat.

    Of Slomka content was met elk van hen, weet ik niet: Adler - Diekmeier , Djourou, Rajkovic (68' Sobiech), Jansen - Badelj, Arslan - Rincon (46' Van der Vaart), Calhanoglu, Jiracek (79' Zoua) - Lasogga.

    Overigens was dit de 100ste derby van het noorden. En verder werd Lasogga door Löw opgeroepen voor een oefenwedstrijd, komende woensdag tegen Chili.

    01-03-2014 om 20:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    28-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - Exc. Virton

    28.02.2014: Eendracht Aalst - Exc. Virton: 3-0

    Het carnavalsweekend is dus al geslaagd.  Ik was er aangekomen om zowat half acht (19.30 u) en in het stadion was het nog kalm met erg weinig volk, dus ging ik eerst een kop koffie drinken (het tweede bonnetje hield ik voor de pauze). Toen die uit was, ging ik wat wandelen van de ene drankruimte naar de volgende, kocht intussen Den Eendrachter (2.50 EUR voor 16 pagina's - sorry mannekes, da's wel kostelijk, hoor, het stadionboekje van HSV kost slechts 1 EUR en is zeker dubbel zo dik). Toevallig kwam ik twee bekende stewards tegen, Heidi en Davy, zij lieten me weten dat ik aan de stand van Belgacom (de TV-zender voor tweede klasse) een kommetje ajuinsoep kon drinken (dat is het enige wat ik kreeg, het wit-zwarte Hawaiiaanse halssnoer kreeg ik niet te pakken), wat ik dan ook deed. Nog gauw een bezoek aan het WC en ik ging dan naar mijn plaats (die ingenomen was door iemand met krukken en ik wisselde van plaats met een van zijn maten). Een paar rijen voor mij kwamen drie carnavallisten zitten, verkleed als vrouw, een van hen kon ferm ambiance maken.  Om 20.00 uur kwamen andere carnavalisten het plein op: Voil Janetten, enkele zangers, Prins Werner, de burgemeester, ...

    Om even na half negen begon de wedstrijd dan, eerst trok Eendracht ten aanval, nadien nam Virton het over, maar Van Den Noortgaete speelde een puike wedstrijd. Met een brilscore ging het de rust in, ik naar 't WC en dan mijn tweede kop koffie drinken.

    In de tweede helft speelde Eendracht in "mijn" richting en het scoren kon dus beginnen. Amper afgetrapt kon De Neve (met rugnummer 19, hetzelfde nummer als Jiracek bij HSV en die zette de gelijkaardige score vorige week tegen Dortmund ook in) de ban breken door een vrije trap van Shkodra (de "Lasogga van Eendracht", met hetzelfde nummer 20) in doel te verlengen (1-0). Amper een handvol seconden later zweefde Van Den Noortgaete met veel klasse een bezoekende vrije trap uit zijn doelvlak. Het allerlaatste bezoekende wapenfeit want even later mocht bezoeker Lesquoy vroegtijdig gaan douchen na een noodrem op De Cuyper. Tussendoor had aanjager Van Damme het veld al verlaten met een spierblessure.  Toch had Eendracht alles mooi onder controle en halverwege de tweede het etaleerde Shkodra zijn klasse door de bal droog in de hoek te deponeren en de wedstrijd in een belsissende plooi te leggen (2-0, inderdaad, Lasogga achterna ). Even later slikte bezoeker Day zijn tweede gele kaart zodat Eendracht tegen negen man de score verder uitdiepte via Van Belle (nummer 18 van Eendracht want de 9 - Niels Martin - is uitgeleend), op aangeven van de ingevallen Janssens (3-0).

    Desaeyere zal wel content geweest zijn met deze spelers, ik alvast wel: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Filipovic (een ware dirigent en clubman, is al sinds 1999 bij Eendracht !!!), Lievens, De Cuyper (81' Ngasseu), Van Damme (51' De Greef), Bael (60' Janssens), Bogaerts, Van Belle, De Neve, Shkodra.

    Hier zijn mijn foto's van de opwarming en ene van die drie plezante supporters (voor de andere foto's verwijs ik graag naar de website van de thuisploeg): https://picasaweb.google.com/9470hvds/EendrachtVirton14

    28-02-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    23-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aktivia Nationale Wandeldag te Ieper, georganiseerd door Wandelclub 'Nooit Moe Boezinge' vzw (207), i.s.m. 100 km van Ieper en Westhoekstappers Vlamertinge

    23.02.2014: Dit was het doel van een busuitstap van WSV De Sportvrienden vzw, en in de bus zaten ruim 50 Sportvrienden. We kwamen rond half tien aan, kregen onze vooraf door het bestuur bestelde en betaalde inschrijvingskaarten, samen met de bij een Nationale Wandeldag gebruikelijke zelfklevertjes voor het wandelboekje en de 30-stempelkaart, een bon voor een schoenen- en sportkledingwinkel en een wedstrijdformulier van een ziekenfonds. Aan de inschrijvingskaart ging een bonnetje voor drie traktaties: een ijsje, een sojadrank en een handwaszeep, deze laatste twee haalden de meeste Sportvrienden meteen af, ik dus ook. Ik verwisselde mijn sandalen tegen wandelschoenen en vertrok, na het bezoek aan het toilet, voor de tocht van (bijna) 20 km).

    Deze leidde mij langs voor 95% verharde wegen door het historisch centrum van Ieper naar de stadsrand met behoorlijk wat militaire kerkhoven, zoals Duhallow, de site John McCrae, La Brique Cemetry, St Charles de Potyze (Frans kerkhof). De eerste kilometers toonden mij onder andere de omwallingen (intussen had ik het gratis ijsje al verorberd), de Menenpoort (waar elke avond om 20.00 uur de Last Post wordt ten beste gebracht en waar in de muren enorm veel namen van gesneuvelden gebeiteld staan), het stadhuis met de Lakenhallen, de Sint-Martinuskathedraal (een oude bisschopskerk in gotische stijl heropgebouwd na de Eerste Wereldoorlog met graven van bisschop Jansenius en van Graaf Robrecht van Bethune, de ‘Leeuw van Vlaanderen'), de Saint-George's Memorial Church en de voorgevel van de penitentiaire instelling (in fortstijl, zoals dat van Leuven en Sint-Gillis Brussel). In dat centrum ligt al een militair kerkhof, waar ook in een kastje registers liggen, die kunnen geraadpleegd worden, maar natuurlijk moeten teruggelegd worden. Langs het Kanaal Ieper-Komen verlaat ik het historisch centrum en maakte een halve lus naar Sint-Jan en Zillebeke. Voor ik daar geraakte, heb ik wel al twee rustposten aangedaan en aan de tweede (van de drie) wou ik een broodje nuttigen. Helaas, driewerf helaas, ze waren reeds uitverkocht, en taartjes horen volgens mij bij een namiddagkoffie. Dus ging ik mijns weegs verder en nam me voor, mocht ik een in bedrijf zijnde frituur vinden, mezelf op een portie te trakteren. En ja hoor, na het kruisen van een gewestweg zag ik zo’n etablissement met geparkeerde auto’s voor. Ik verorberde een kleine portie met pickles en spoelde die door met een frisdrank, ik kon dus weer verder. In Zillebeke, waar de derde rustpost was, trof ik nog enkele Sportvrienden, met hen ging ik na het nuttigen van een plat watertje, naar de startzaal. Onderweg werd gekletst en gefotografeerd. Bij aankomst in het Stedelijk Sportcentrum stonden enkele militaire, van wie een op de doedelzak deuntjes speelde. We dronken nog een paar “potten” en dan was het tijd om de bus naar Denderleeuw terug te nemen.

    Het weer was mooi, enkel in Zillebeke hadden we een beetje, eenvoudig te vermijden, modder, en er was veel, heel veel volk, meer dan 8000.

    Mijn fotoreportage staat hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/NWDIeper14

    23-02-2014 om 21:25 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    22-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - BVB Dortmund

    22.02.2014: HSV - BVB Dortmund: 3-0

    't Wordt weer plezant HSV-supporter te zijn (bovendien hebben Braunschweig en Stuttgart verloren).  Rieger zal gelachen hebben, van op de eeuwige voetbalvelden (volgens de ARD-reporter heeft hij die zege besteld). Het moet al tijdens de trainingen gebleken hebben (er wordt gewerkt, i.p.v. gespeeld) dat Slomka een totaal andere trainer is dan Van Marwijk, ze zullen bij Hannover 96 nog spijt krijgen (te laat!).

    57.000 toeschouwers in het uitverkocht stadion zagen de ploeg als een baas in eigen huis tekeer gaan, was geëngageerd in de duels en beslist in de aanvalsacties. Zo was het dus zeker verdiend, dat Jiracek (die ziet er nu eerder uit als ex-Eendracht Aalst speler Glouftsis maar dan met haarknotje in de nek) een bezienswaardige flankpas van Lasogga (die de bal zeer nabij de doellijn beschermde tegen twee bezoekers) kort voor de pauze binnenkopte (43').  In de tweede helft knoopte HSV naadloos aan de prestatie van de eerste helft aan. Een snelle counter kon Lasogga na een droom van een pas van Arslan verlengen (58').  Enkele minuten eerder vroeg Aubameyang vriendschap aan met ex Werder Bremen keeper Wiese aan, maar hij kreeg (slechts) een gele kaart door met een karatesprong een schop te geven in 't gelaat van Arslan, gelukkig kon deze na verzorging verder spelen. Daarna bleef het team defensief compact en overheersend, zodat de zege niet in gevaar kwam (al was Adler niet echt werkloos, maar deze keer hield hij de 0, gesteund door een veel betere afweer dan eerder dit kalenderjaar). Calhanoglu zette de eindstand vast met een doelpunt van op 40 meter een vrije trap in de extra tijd om.  Eigenlijk had Djourou al het derde doelpunt gescoord, maar die werd afgefloten omdat Rincon zijn tegenspeler tegenhield.

    Slomka zal wel tevreden zijn over deze spelers: Adler - Westermann, Djourou, Rajkovic, Jansen - Badelj, Arslan - Rincon, Calhanoglu, Jiracek - Lasogga (86' Zoua). Inderdaad, geen Van der Vaart, zoals op Sport 1 geopperd werd in het analyseprogramma op maandag (ex-trainer Fink zat er ook), hij zat in de trubine.

    18.02.2014: Hij werkte er vroeger als masseur, sinds zijn pensionering werd hij een cultfiguur die er op handen gedragen werd. Vanmorgen is Hermann Rieger aan een ziekte overleden, maar ik ben er nogal zeker van dat hij in de stad aan de Elbe niet zal vergeten worden, al was hij dan een Beier (niet dat Kamiel Sergant er echt gewerkt heeft voor zover ik weet, maar je kan Riegers positie wellicht een beetje vergelijken met dat van Keizer Kamiel bij Eendracht Aalst, al heb ik Rieger nooit horen zingen).

    17.02.2014: Dat Slomka (je ziet het niet aan zijn naam, maar 't is een Duitser) de nieuwe trainer van HSV is, wordt nu ook op de website bevestigd, hij leidde zelfs al zijn eerste training, vandaag. Hij tekende tot juni 2016, hopelijk houdt hij het zo lang uit (hij blijft zelfs als we zakken, maar daar ga ik niet van uit...). Hij heeft ook een assistent meegebracht, ene Nestor El Maestro. Slomka's vorige werkgevers waren:

    1989-1999 Hannover 96 (A-jeugd)

    1999-2000 Tennis Borussia Berlin (A- jeugd)

    2000-2001 Tennis Borussia Berlin

    2001-2004 Hannover 96 (Co-trainer)

    2004-2006 FC Schalke 04 (Co-trainer)

    2006-2008 FC Schalke 04

    2010-2013 Hannover 96

    Nestor El Maestro vind ik maar een bizarre naam, ik zoek hem op het internet en iemand schreef bij Wikipedia dat hij eigenlijk Jevtic heet, een Servier en Brit is (interessant voor Rajkovic  - hij is Brits geworden zo ongeveer zoals Petric Zwitser werd, benevens zijn nationaliteit als Kroaat). Voorts staat er veel meer over zijn broer dan over hem. Die broer verdiende de bijnaam El Maestro bij Arsenal en Nestor nam die ook aan. De broers zijn professioneel samen gebleven tot Nestor samen met Mirko Slomka bij Schalke aan de deur gezet zijn.

    22-02-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    16-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - Eintracht Braunschweig - HSV

    15.02.2014: Eintracht Braunschweig - HSV: 4-2

    Niet te geloven...!!!   Hoe is het mogelijk met zo'n cijfers te verliezen van de allerlaatste in 't klassement? Nochtans had Lasogga (wie anders? ) de score geopend in de 23ste minuut (en toen zette ik mijn laptop uit want ik moest vrijwilligerswerk doen voor de wandelclub). Een krappe tien minuten eerder had Diekmeier het aan de stok met Bellarabi, beiden kregen de gele kaart getoond. Met die 0-1 voorsprong ging de wedstrijd de pauze in. In de 51ste minuut Na een kort uitgevoerde hoekschop kon Adler een rebound van Bellarabi enkel wegslaan, maar Kumbela stond goed gepositioneerd en scoorde de gelijkmaker. Tien minuten later bekwam de thuisploeg een eerste keer een voorsprong, Boland schoot een vrije trap scherp in het midden en van daar trapte Kumbela de bal over de doellijn. In de 77ste minuut liet Ilicevic de meegereisde supporters herademen, een door Diekmeier in het midden gepaste bal kwam bij Ilicevic, die met de buitenkant van zijn voet de gelijkmaker scoorde. In de 85ste minuut bracht Kumbela met zijn derde doelpunt Braunschweig opnieuw op voorsprong. Na een fout van Adler viel de bal voor zijn voeten en die zette de stand op 3-2. In de extra tijd deed Hochscheidt er nog een schep bovenop, nadat Arslan zich door Bellarabi in de luren leggen, Bellarabi bediende de in het midden vrijstaande Hochscheidt, die maar binnen te trappen had.

    Dit was de laatste opstelling van Van Marwijk: Adler - Diekmeier, Sobiech (jawel, hij mocht ook eens meedoen), Westermann, Jansen - Rincón (63' Calhanoglu), Bouy - John (84' Zoua), Van der Vaart (52' Arslan), Ilicevic - Lasogga.

    Inderdaad, de Nederlander kreeg de bons (al de tweede dit seizoen, in september volgde hij Fink op), zijn assistent Coumans trouwens ook, of die ook 3 miljoen EUR ontslagpremie krijgt, weet ik niet. Op de website van HSV staat nog niets over een opvolger, volgens Sport1 (de Belgacom TV van Duitsland, wegens veel belangstelling voor tweede klasse...) wordt het Slomka, de ex-trainer van Hannover 96, dat bericht wordt trouwens ook vermeld op de website van De Standaard. Supporters van HSV en die van H96 komen overigens goed overeen, heb ik gemerkt tijdens de jubileumswedstrijd van twee jaar geleden. Hopelijk kan Slomka het tij keren, vanaf nu kan het alleen maar beter gaan (hoop ik toch). In het bestuur zouden ook ontslagen (gekregen of gevraagd) te noteren zijn, zo tussen 7 en 11 leden, dat haalt Sport1 uit het Hamburger Abendblatt.

    Nog een geluk dat Eendracht Aalst wel won (ook op bezoek bij een staartploeg).

    16-02-2014 om 19:40 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - CS. Visé - Eendracht Aalst

    16.02.2014: CS. Visé - Eendracht Aalst: 1-4

    Dat was precies een leuke repetitie voor de carnavalsmatch van binnen twee weken (volgend weekend is er geen competitie, toch niet in tweede klasse) en ook bemoedigend voor de nieuwe trainer. Volgens wat ik op de website lees, had Eendracht na amper een klein half uur via Van Belle, Bael en Shkodra al drie keer gescoord, en dit in vijf minuten tijd, zelfs. Voor de rust redde de thuisploeg nog de eer maar in de tweede helft diepte Vanbelle de score nog verder uit.

    Desaeyere kan niet anders dan tevreden zijn over deze opstelling: Van Den Noortgaete, W. Vanbelle, Filipovic, Lievens, De Cuyper (81' Smet), Van Damme, Bael (85' Kompany), Bogaerts, N. Van Belle (88' Ngasseu), De Neve en Shkodra.

    16-02-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    13-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - Bay. München (DFB-beker)

    12.02.2014: HSV - Bay. München (DFB-beker): 0-5

    Blijkbaar heeft niet iedereen lessen getrokken uit de protesten na de vorige thuiswedstrijd, en daar reken ik de trainer bij, want hij heeft nauwelijks zijn ploegopstelling veranderd. Deze wedstrijd werd trouwens rechtstreeks uitgezonden op ARD (waarvoor dank). Voor de wedstrijd en tijdens de rust mocht de ene en de andere zijn gedacht zeggen, tijdens de rust was dat ook Uwe Seeler, en die zei dat de uitslag van heden geen belang heeft, of toch niet zoveel als de uitslag van de komende wedstrijd, die in Braunschweich, de andere potentiële degradant. En tevens voor de wedstrijd en tijdens de rust werd gespeculeerd op een ontslag voor Van Marwijk en dat Magath de meeste kans zou maken om zijn plaats in te nemen. Ook voor de wedstrijd had HSV (of de supportersfederatie) opgeroepen dat de aanwezigen elke 10 minuten zouden rechtstaan, de supporters in de noordtribune hebben dat dan ook gevraagd. De eerste keer was dat goed te zien op TV, nadien bleef de camera meer op het spelverloop gericht, dus ik weet niet of de supporters in de westtribune (de camera's staan in de oosttribune opgesteld) steeds braaf rechtstonden. Ook in de noorddtribune hadden ze voor een banner gezorgd waarop staat: "Man muss das Unmögliche versuchen" en met gekleurde vlaggetjes werd de zwart-wit-blauwe ruit gevormd, mooi!

    Deze keer duurde het langer eer Adler de bal uit zijn doel moest halen, namelijk tot de 21ste minuut, toen Götze over de linkervleugel dribbelde, Mandzukic zich in de rug van de verdediging verstopte en de pas van Götze van op 5 meter binnenwerkte. Een minuut later werd een corner van Kroos door Dante binnengekopt, daar was voor Adler en de op de lijn staande Calhanoglu (de spits van dienst, verder dan de opwarmingszone kwam Lasogga niet, net als Diekmeier) niets aan te doen. HSV probeerde ook wat via John, Calhanoglu en Jansen, maar ook Bayern stuurde alweer Götze richting Adler, maar gelukkig (nog) zonder gevaar.

    De tweede helft begon met nog een poging van HSV, Arslan (die in de 40ste minuut reeds Van der Vaart, licht geblesseerd, kwam vervangen) paste op Calhanoglu, maar die scoorde niet. In de 54ste helft was het weer zover: Kroos had te veel plaats in het middenveld en zag de over rechts gestarte Robben, die de vliegende bal met de borst meenam en vrij voor Adler binnenschoof. Twintig minuten wachten was het op het vierde doelpunt, opnieuw was Götze over links niet te houden, dribbelde zich een weg tot bij Adler, die hij lobde, zodat Mandzukic maar binnen te leggen had. Twee minuten later stond de forfaitscore op het bord, HSV kreeg de bal na een vrije trap door Alaba niet uit de gevarenzone en Mandzukic trapte zijn oneigenlijke hattrickgoal binnen.

    Ziehier de zeer geïnspireerde opstelling van de voormalige Nederlandse bondscoach: Adler (die toch weinig steun had aan de verdediging) - Lam, Tah, Westermann, Jansen - Rincón, Badelj (72' Bouy), John, Van der Vaart (40' Arslan, de enige vervanging die ik zag zitten), Ilicevic, Calhanoglu (70' Zoua).

    13-02-2014 om 20:38 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    09-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - Lommel United

    09.02.2014: Eendracht Aalst - Lommel United: 2-2

    Na 9 minuten kwam Eendracht op achterstand door een doelpunt van Gaethofs, die na een een-tweetje met Regales. Met die tussenstand en twee gele kaarten voor Janssens gingen de ploegen de kleedkamers in. Ze waren nog niet lang terug op het plein wanneer Brogno (wat een bekende naam in 't voetbal) de score verdubbelde, ook deze keer zat Regales er voor veel tussen. Maar in tegenstelling tot "mijn" andere (Duitse) ploeg gaf Eendracht niet op en gaf weerwerk. Dat resulteerde in de 76ste minuut in een doelpunt van Vanbelle (in theorie nochtans een verdediger). In de toegevoegde tijd (93') zorgde Shkodra voor de gelijkmaker.

    Interimtrainer voor 1 match Van den Bosch stelde de volgende ploeg op: Van den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Filipovic (86' Bael), De Cuyper, Janssens, Van Damme, Bogaerts, De Neve, Ngasseu (45' Van Belle), Smet (45' Shkodra).

    06.02.2014Vandaag lees ik op de website van de club dat Glouftsis met onmiddellijke ingang ontslagen is. Die beslissing werd genomen op basis het vonnis dat uitgesproken werd door de Correctionele Rechtbank van Brussel daarbij hij veroordeeld werd voor diefstal van goederen, maar er is ook sprake van andere feiten die hij zou hebben gepleegd, zonder er nader op in te gaan (met respect voor zijn privacy, vermoed ik).

    In Het Nieuwsblad stonden vandaag enkele artikels over Eendracht en een eventuele fusie met FCV Dender EH, waar SK Terjoden-Welle al dan niet mee fusioneert (die zien de Indonesische investeerder niet zitten). Maar bij Eendracht Aalst fusioneren ze niet graag (en de supporters nog 't minst van al), een Gentenaar (toen manager van Eendracht) heeft dat al eens geprobeerd, maar hij kon lekker alleen "fusioneren" met Sporting Lokeren.  En Eendracht heeft het F. Beeckmanstadion niet nodig, er is al een hele tijd geleden een subsidiedossier ingediend voor het eigen stadion (het huidige of een nieuw te bouwen). We zullen de twee burgemeesters in het oog moeten houden want die van Aalst (D'Haese) is partijgenoot van die van Denderleeuw (De Dier).

    05.02.2014Er is al een nieuwe trainer vastgelegd met een contract, René Desaeyere heeft er eentje tot het einde van dit seizoen met een optie voor volgend seizoen. Het bestuur kiest Desaeyere vooral omwille van zijn brandende ambitie en ervaring. Hij zal zondag aanwezig zijn voor de match tegen Lommel maar nog niet instaan voor de selectie (die eer laat hij nog aan Van den Bosch). Vanaf maandag zal hij de training leiden. Desaeyere is 66 en trainde ondermeer Berchem, Standard, Beveren en Beerschot. In 1995 trok hij naar het Verre Oosten en werd trainer van Seongam in Zuid-Korea. Ook bij het Japanse Osaka in de J-League was Desaeyere aan de slag. In 2002 keerde de Antwerpenaar terug naar België en trainde Denderleeuw, Antwerp en Turnhout. In 2010 vertrok hij naar Thailand, waar hij bij Muangthong United werkte.

    04.02.2014Glouftsis en zijn vrouw (in zusterkrant Het Nieuwsblad is er geen sprake van boterbriefje) zijn maandag door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf met uitstel van 3 maanden. Aangezien het dus met uitstel is, kan hij naar een afspraak met het bestuur van zijn werkgever om daar te vernemen wat hem te wachten staat. Dat was een straf voor het stelen van een laptop, flink twee jaar geleden (in december 2011 speelde hij volgens Wikipedia bij Sportkring Sint-Niklaas). In december 2012 (toen was hij al bij Eendracht) werden hij en zijn echtgenote bij verstek veroordeeld tot 7 maanden cel. Maandag bracht de rechtbank dat op verzet terug tot 3 maanden met uitstel. In tussentijd heeft de spits zich echter opnieuw in de nesten gewerkt. In een schoenenwinkel in Ingelmunster ging hij er enkele weken geleden vandoor met vijf paar schoenen. Ook nu werd hij herkend op de bewakingsbeelden. Toen Glouftsis op 25 januari opnieuw in de winkel kwam, verwittigde de uitbaters de politie. Die kon de spits inrekenen, net toen die probeerde nog drie paar schoenen te stelen. Hij is misschien niet meer 100% zeker van een plaats bij Eendracht, maar wel zeker is hij van aandacht van een carnavalsgroep, dat belooft dus voor 2 maart.

    03.02.2014: Ik schrok me een hoedje toen ik de krant las, want Chris Janssens is niet langer de trainer van Eendracht Aalst. Janssens en het bestuur zijn in onderling overleg uit elkaar gegaan. Het bestuur is ondertussen onderhandelingen gestart met kandidaat trainers, maar zolang treedt Van den Bosch op als trainer. Op de website van Eendracht staat verder niets meer, maar wel op de site van De Standaard. Daar wordt Janssens geciteerd: "Ik kan niet meer werken in de huidige omstandigheden. Er zijn een paar beloftes niet nagekomen, en dus had ik aan het bestuur te kennen gegeven dat ik er aan het einde van het seizoen de brui wou aan geven. Daarop heeft het bestuur besloten dat het dan liever niet wacht en meteen een einde wil maken aan de samenwerking", klonk het. Eendracht verloor evenwel eergisteren, maar in de rangschikking staat de ploeg er toch niet zo slecht voor met een elfde plaats in de tweede klasse, met 29 punten uit 24 wedstrijden (dat mochten er naatuurlijk ook 72 geweest zijn). Wat die omstandigheden zijn die Janssens niet kon smaken, weet ik niet.

    09-02-2014 om 20:49 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24e Pee Klaktocht, georganiseerd door WJC Denderklokjes Lebbeke

    09.02.2014: Nabij de chocoladefabriek vond ik nog een parkeerplaats en ging van daar naar het Ontmoetingscentrum in het centrum van Wieze, waar ik me inschreef voor 12 km (en 400 m extra) want het weer voorspelde niets goeds. Deze afstand leidde me langs verharde en natuurlijke wegen naar het gehucht Tinnenhoek, waar de rustpost was. Onder natuurlijke wegen diende ook modderpoelen en plassen verstaan te worden, zo werd de wandelaar over een weide gestuurd die door de vele regenbuien van de voorbije dagen in een ware modderpoel herschapen was. Om een stroompje over te steken had de parcoursmeester een houten balk gelegd. Op de terugweg, doorheen Herdersem, kon ik een keer kiezen tussen verhard en natuur, en ik koos voor het eerste, mijn schoenen waren al bemodderd genoeg.  En het was de enige keer dat deze keuze geboden werd, al viel het nadien mee met de modder. Beslijkt maar niet echt nat (er waren twee nederige miezerbuitjes aan het begin van mijn wandeling) kwam ik terug in het ontmoetingscentrum waar ik mijn boekje en 30-stempelblad liet afstempelen.

    Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/24ePeeKlaktocht14

    09-02-2014 om 20:30 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    08-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - Hertha BSC Berlin

    08.02.2014: HSV - Hertha BSC Berlin: 0-3

    Het is toch echt lollig dezer weken om HSV-supporter te zijn...  Maar op een dag (hopelijk dit seizoen nog) krijgen we, supporters, nog een medaille voor moed en zelfopoffering, in de vorm van een plaats hoog genoeg om geen barragewedstrijden te moeten ondergaan.

    In het bestuur en in de dug-out moeten de ogen vandaag wel opengegaan zijn (dat hoop ik toch). Want wie speelde er bij de bezoekers (en dat doet hij al sedert hij met Lasogga verwisseld is)? Met het nummer 13, Skjelbred, de bankzitter bij HSV (de Liveticker had het niet meteen door, zijn naam verscheen niet meteen in de opstelling, misschien had hij ook op het smoelenboekprofiel van de Noor gelezen dat die griep had). Hebben ze in de hoofdstad meer verstand of past hij daar gewoon in het plaatje? In de 68ste minuut is hij wel vervangen, maar kreeg daarbij een sportief applaus, ook van HSV-supporters (mocht ik daar bij gezeten hebben, ik deed ook mee).

    Gisteravond vernam ik op Sport1 dat Lasogga per sé wou meedoen (na zijn spierblessure) maar hij bleef op de bank zitten. Bericht en bede aan het bestuur: geef Lasogga eerst een vast contract en vraag dan Skjelbred terug (maar niet om op de bank te blijven plakken, hé). En ga eens een klapke doen met Mourinho van Chelsea om Th. Hazard een seizoen te lenen.

    Over de wedstrijd, nu, na een kwartier stond het al 0-1, Skjlebred nam een hoekschop en Allagui trapte hem binnen. Een minuut eerder had Adler wel een penalty van Ramos (geef die een koersfiets en schrijf hem in bij Movistar, hij kan zijn landgenoot Quintana wat helpen, zijn wij van die Ramos verlost ) gestopt. Acht minuten later kopte Ramos binnen, en in de 39ste minuut was het pleit beslecht, nogmaals door Ramos. Uit het rechtstreeks verslag maakte ik op dat nu Djourou zijn dag niet had. Sobiech moet voor minder op de bank zijn broek verslijten... Tijdens de rest van de match probeerde HSV wel eens een aanval maar de hoofdstedelijke keeper had wel zijn dag en erg geïnspireerd waren de aanvallen niet.

    Dat belooft voor woensdag, wanneer Bayern komt voor de DFB-beker.

    Na de wedstrijd eisten veel supporters uitleg en genoegdoening, enkele spelers alsook bestuursleden gaven hieraan toe, op de duur zelfs alle spelers, maar of de supporters genoegen namen met de antwoorden, weet ik niet. Ik durf er zelfs aan te twijfelen want via ZDF, en ook op de website van HSV, vernam ik dat auto's van spelers beschadigd werden (bij het willen wegrijden). Ik ben ook zeer ontevreden met de tegenvallende resultaten en de huidige rangschikking, maar voor mijn part leggen de benadeelde spelers klacht neer tegen de daders van deze feiten. Ik hoop alvast dat het protest van de supporters beantwoord wordt met beter presteren en vooral betere resultaten. Het mag nog zijn dat Sport1 veel aandacht heeft voor de 2de Bundesliga, ik wil HSV niet zien degraderen (en ik zal daar niet alleen in staan)!!!

    Ziehier de opstelling van Van Marwijk: Adler - Lam, Westermann, Djourou, Jansen - Badelj, Bouy (46' Arslan) - John, Van der Vaart, Calhanoglu (61' Ilicevic) - Zoua.

    08-02-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    01-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - TSG Hoffenheim - HSV

    01.02.2014: TSG Hoffenheim - HSV: 3-0

    Geen van mijn twee favoriete ploegen hebben me het plezier gedaan om op verplaatsing te winnen (maar de Eendracht scoorde tenminste wel!).

    Al na vier minuten bracht Firmino de thuisploeg op voorsprong. Na een pas van Volland (er zijn HSV-supporters die hem zouden willen laten aanwerven) scoorde de Braziliaan weliswaar duidelijk in buitenspelpositie het eerste doelpunt van de wedstrijd. Kort voor de pauze kopte Süle na een kort uitgevoerde corner binnen, 2-0. Na deze pauze waren het opnieuw de Hoffenheimers, die met meer inzet tot doelkansen kwamen. Na een bezienswaardige pas van Salihovic naar Firmino legde deze vanuit een scherpe hoek onzelfzuchtig naar Beck voor, die de bal maar binnen te schuiven had, 3-0...

    Het is niet omdat hierboven geen namen van HSV-spelers staan, dat er van die kant helemaal niets te zien was, zo erg was 't nu ook weer niet. In de 17de minuut zette Van der Vaart in de 16 voor naar Zoua, die alleen voor onze landgenoot Casteels stond, maar van achter hem kwam plots Beck toegesneld en pikte de bal voor Zoua's voeten weg. In de 72ste minuut gaf Bouy een pas van links, in het midden had Ilicevic zich vrij gelopen, maar hij kopte de bal van op 10 meter over het doel. De overige meldingen waren ten gunste van Drobny, die enkele keren nog erger had voorkomen.

    Hebben ze de brief van de supporters niet gelezen, misschien??? Die staat hier te lezen (ik heb intussen ook getekend): http://www.hsv.de/fileadmin/redaktion/Fans/Allgemein/Offener_Brief_an_die_Mannschaft.pdf

    Ik stel me toch vragen over het transferbeleid en over de keuzes van Van Marwijk (Westermann maakte niet zo'n goeie beurt, en Sobiech zit te verkommeren op de bank). Zo'n bijzondere bijdragen leverden de nieuwste aanwinsten uit Nederland nu ook weer niet. Had het bestuur niet beter gespaard en aan Mourinho gevraagd of Thorgan Hazard volgend seizoen aan HSV zou uitgeleend worden (meteen bij Chelsea spelen zal hij toch niet doen)?

    Is Van Marwijk echt ingenomen met de prestaties van elk van deze spelers? Drobny - Diekmeier, Tah, Westermann, Lam - Bouy (73' Arslan), Badelj - John (57' Ilicevic), Van der Vaart, Calhanoglu (die werd regelmatig getackeld) - Zoua.

    01-02-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - A.FC Tubize - Eendracht Aalst

    01.02.2014: A.FC Tubize - Eendracht Aalst: 3-1

    Geen van mijn twee favoriete ploegen hebben me het plezier gedaan om op verplaatsing te winnen (al scoorde de Eendracht tenminste nog...).

    Het eerste gevaar van de wedstrijd komt al meteen van de thuisploeg. Eerst knalt Okita onbesuisd over en even later mist Ambroise volledig zijn schot door het slechte veld. Na 10 minuten staat het toch 1-0. Door een dekkingsfout in de Aalsterse defensie kan Liard de bal vrij op doel schieten. Hij twijfelt niet en knalt de bal voorbij Van den Noortgaete. Enkele minuten later het antwoord van Aalst. Shkodra neemt de bal op de slof maar plaatst zijn schot over. Op het halfuur de eerste gele kaart van de wedstrijd. Gevaert speelt de bal te ver van de voet en zet vervolgens met een gestrekt been de tackle in. Er valt verder niet veel meer te beleven.

    Het eerste gevaar in de tweede helft komt van Aalst. Janssens verovert de bal aan de rand van zestien en zet goed voor. Na wat geharrewar schuift Van Damme de bal onder Santos: 1-1!  Na 51 minuten een ingestudeerde hoekschop bij Aalst. Shkodra speelt laag op Vanbelle die de bal over krult. Even later staat Shkodra aan het kanon maar zijn schot van op 30 meter gaat helaas net over. Liard zet zich achter de bal voor een vrije trap en krult de bal knap in de kruising, 2-1. Tien minuten later krijgt Aalst echter de genadeslag toegediend: Smet verliest de bal knullig achterin en Dugary schuift de bal voorbij Van den Noortgaete, 3-1. Na zijn flater wordt Smet van het veld gehaald voor De Greef (hopelijk wordt Smet niet blijvend gestraft zoals Sobiech bij HSV...). Verder valt er niet veel meer te beleven in het Leburtonstadion (waar ik nog enkele keren in de kantine geweest ben voor wandeltochten ).

    Janssens stelde deze spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Filipovic, De Cuyper (67' Van Steenbrugghe), Janssens, Van Damme, Bogaerts, De Neve (72' Van Belle), Skhodra, Ngasseu, Smet (79' De Greef). Geen Glouftsis dus, want die blijft in voorhechtenis zitten voor zijn (ju-ridisch bekeken nog vermeende) diefstallen. 

    29.01.2014: Stamnummer 90 heeft nu ook een damesploeg, zo staat te lezen op de website van de mannenploeg. De Divas Eendracht Aalst is een samenwerking tussen VK Ninove en Eendracht Aalst. Dit kadert in de verdere aanpassing van de eisen van de voetbalbond voor clubs in eerste en tweede klasse. Karel Baillius zal voor Eendracht de verantwoordelijke zijn en de samenwerking verder uitbouwen. Voorzitter van de damesclub blijft Yves Decuypere. "Het spreekt voor zich dat wij de dames van harte welkom heten enerzijds en hopen verder op sportieve successen", aldus Eendrachtvoorzitter Frank De Roose.

    Er staat ook wat nieuws over ex-Eendrachters, zo heeft Jens Podevijn zijn contract verbroken bij Willem II. Hij is nog steeds herstellende van een kruisbandletsel. Voorlopig heeft hij geen andere club en herstelt in België. Zou hij na zijn herstel terug komen bij Eendracht? En Jan Van Steenberghe, onze gewezen doelman uit de Europese ploeg van 1995, is de nieuwe keeperstrainer van Club Brugge. Daar krijgt hij ex-ploegmaat Vladan Kujovic onder zijn hoede.

    01-02-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!