Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    05-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7e Nonnenbostocht, georganiseerd door Wandelclub 'De Schooiers' Wichelen vzw

    05.10.2014: Eens de auto op een weide achtergelaten en de wandelkousen en -schoenen aangetrokken, schreef in me in voor 15 km, en dit in de gemeenteschool in het centrum. In de startzaal waren al meteen twee nonnen te bewonderen, eens zien of er in het Nonnenbos nog zijn. Maar eerst wandelde ik een lusje van ongeveer 5 km over enkele verharde en vooral natuurlijke paden, door een paar bossen. In de school liet ik mijn kaart bestempelen en genoot van een fris mineraalwater alvorens de grotere lus van ongeveer 10 km aan te vatten.

    Die voerde mij dus naar en door het Nonnenbos, maar nonnen heb ik er niet gezien, wel arendsvarens en erg hoog bamboe. Verder ging het naar Wanzele voor nog een controlestempel en mineraalwater langs Rampsande, Briel en netjes rond Wolfgat en zo terug naar de school.

    Het was een mooie, wat modderrijke omloop die perfect uitgepijld was, het weer was prima om te wandelen, al had ik geluk: net toen ik in de auto zat om naar huis te rijden, viel er een buitje over de nog bezige wandelaars. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/7eNonnenbostocht14

    05-10-2014 om 20:30 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - KSV Roeselare

    05.10.2014: E. Aalst - KSV Roeselare: 1-1

    In de 39ste minuut scoorde Bogaerts tegen Van Den Noortgaete, gelukkig scoorde De Neve in de volgende minuut voor zijn eigen ploeg. Verder betonneerden de bezoekers de wedstrijd, hoewel Ph. Janssens een betonboor bij had en probeerde gaatjes in de defensie te boren.

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Martin (46' Shkodra), Janssens K., Van Damme, Janssens Ph. (82' Koulibaly), Bogaerts, Vansimpsen, De Neve en Smet.

    30.09.2014: Op de website van Eendracht Aalst wordt gevraagd om op Gianni De Neve te stemmen als uitblinker van de 9de speeldag, de procedure is op zijn simpelst, via de gelinkte website gewoon in het cirkeltje naast zijn naam klikken, je moet dus niet eens een mail adres invullen of je ergens aanmelden.

    05-10-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    04-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, BVB Dortmund-HSV

    04.10.2014: BVB Dortmund-HSV: 0-1

    't Is gebeurd, de eerste zege is eindelijk op zak, dan nog op verplaatsing, en bovendien nog bij een Champions' League ploeg (dat enkele dagen geleden RSC Anderlecht met 0-3 versloeg). Doelpuntmaker van dienst was Lasogga, die zal ook "Endlich!!!" gedacht hebben...  Dat doelpunt kwam als volgt tot stand: balbezit van HSV aan de middencirkel, Jansen paste naar Müller, die de opgerukte BVB-verdediging met een truk compleet in de wind liet staan en onder de druk van Durm slim schuin voorzette naar Lasogga, die de bal dus in het lege doel schopte. Voordien waren er al kansen voor HSV en ook ene voor de thuisploeg, net zoals in de tweede helft, op het einde begon BVB echt te dringen, maar tot een gelijkmaker kwam het, gelukkig, niet meer. Klopp zal nu niet meer lachen met de drie GSMs van Zinnbauer.  Dat Adler niet op het scheidsrechtersblad stond, betekent niet dat de trainer in hem niet (meer) gelooft maar dat de keeper met een ernstige knieblessure opgescheept zit, Drobny zal dus nog een tweetal maand in de goal staan (ik hoop alleszins dat hij geen kwetsuur oploopt!). Van der Vaart zat dan wel al op de bank. Overigens was het stadion uitverkocht met meer dan 80.600 toeschouwers.

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier (66' Stieber), Djourou, Westermann, Ostrzolek - Arslan, Behrami - Müller (87' Rudnevs), Holtby, Jansen - Lasogga (83' Jiracek).

    04-10-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    28-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13e Natuurreservatentocht, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw (135)

    28.09.2014: Ik parkeerde mijn auto in de industriezone en schreef me in voor precies 16 km, die me langs natuurlijke en enkele verharde wegen door Papemunte, Palingkouter, naar Schendelbeke voor een eerste rustpauze. Het ging dan verder door Moenebroek naar Smeerebbe-Vloerzegem, Dries naar Ophasselt, waar de tweede rustpost gevestigd was. Ik ging vervolgens terug naar de startplaats over de Gapenberg en door het Hasseltbos.

    Natuur was er genoeg en toch was 't een propere wandeling.  Het weer was ook leuk: droog, zonnig en zelfs warm. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/13eNatuurreservatentocht14.

    28-09-2014 om 20:54 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV-E. Frankfurt

    28.09.2014: HSV-E. Frankfurt: 1-2

    Nu hadden ze eens de mogelijkheid om in het klassement over Freiburg en W. Bremen te "springen", botsen ze tegen een uitermate verdedigend, op de counter loerend Frankfurt. Die opende de score in de 44ste minuut (Severovic), Westermann verprutst rechts de bal, Frankfurt verandert van kant, Chandler stuurt een pas, Cléber trapt over de bal - en Seferovic schuift van op 10 m de bal in doel. Met die tussenstand gaan de spelers en trainer de rust in. De tweede helft is 13' oud wanneer Müller de gelijkmaker scoort van op 10 m, hij kreeg de pas van Holtby. Maar kort voor het einde slaat het noodlot toe, de vrije trap van Piazon gaat recht in de hoek binnen, van op goed 30 m, Drobny staat er als versteend naar te kijken. Enfin, om de pessimisten wat op te monteren: het eerste doelpunt in dit seizoen van HSV is een feit...

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op:  Drobny - Westermann, Djourou, Cléber Reis, Ostrzolek - Behrami, Arslan (86' Rudnevs, waarom zo lang wachten om twee aanvallers tussen de lijnen te hebben?) - Müller (90' Diekmeier begon op de bank wegens een lichte blessure), Holtby (86' Jiracek), Stieber - Lasogga.

    26.09.2014: HSV heeft een vakature ingevuld, Peter Knäbel wordt Direkteur Profvoetbal, wat die functie dan ook moge betekenen, hij vervangt aldus Kreuzer. Meer uitleg dan "hij zal voor de sportieve belangen van de Bundesligaploeg verantwoordelijk zijn" vind ik niet op de website. De trainer meldt via dezelfde website dat hij op de ingeslagen weg wil voortgaan. Betekent dit dat hij er tevreden mee is als HSV met 1-0 (of 0-1 als 't thuis te doen is) verliest?

    XX

    28-09-2014 om 20:20 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    25-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, Club Brugge - E. Aalst (beker)

    24.09.2014: Club Brugge - E. Aalst: 6-1

    Vanaf 18.15 uur was 't verzamelen geblazen voor wie een ticket voor de door Eendracht Aalst ingelegde bus had gekocht bij het stadionticket. Op de autoradio hoorde ik dat een vracht was verloren op de E40 ter hoogte van Erpe-Mere, en ik kon een stukje van de daardoor veroorzaakte lange file zien toen ik naar de Siesegemlaan reed, op weg naar de parking achter de staantribune. Ook daar was het verkeer vertraagd, maar ik was toch nog op tijd en toonde mijn ticket aan de door de club aangestelde verantwoordelijke supporter. Om zowat half zeven vertrok de bus via Lede, waar hij even stopte om een passagier uit de tweede bus (een minibujs) te laten overstappen. In Lede bereikten we de Gentsesteeweg en reden in Massemen (Wetteren) de autostrade op. Onderweg werd gezongen en in Jabbeke (waar het Jan Breydelstadion ligt) moest de chauffeur wat zoeken (een passagier merkte op dat die van FCV Dender EH wel de tegenwoordigheid van geest hebben om permanente wegwijzers naar de bezoekerskant van het stadion te voorzien, hier niet), maar even na 20 uur konden we uitstappen. Om het stadion te mogen betreden, moest ik eerst de barcode van het ticket laten scannen en mij dan laten fouilleren (het volstond om mijn schoudertasje te openen, daar zit toch niets gevaarlijks in). In het stadion ging ik eerst naar 't WC alvorens mijn plaats in te nemen, niet in vak 421 zoals op het ticket staat, maar in vak 423, achter het doel maar dan hoger. In de oosttribune zat helemaal niemand, de westtribune was niet eens voor 1/3 gevuld, en ook de thuissupporters aan de noordkant zaten achter het doel. Volgens Het Nieuwsblad waren er 5000 toeschouwers, volgens de website van Eendracht waren daarvan 1900 bezoekers. De meesten zijn gewend recht te staan tijdens de wedstrijd, zo bleek algauw.

    Om half negen begon de wedstrijd (nog zonder De Oliveira, die naar verluidt nog een tweetal weken buiten strijd is door een ontsteking aan de patellapees), en na 12 minuten scoorde Castillo reeds, een minuut later gevolgd door Storm. Van Den Noortgaete stond er bij beide doelpunten wat aan zijn lot overgelaten. Eendracht probeerde zeker ook te scoren, maar het lukte niet en met de tussenstand van 2-0 gingen we de rust in. Die duurde iets langer dan 15'. Na nog eens 15' en na een botsing tussen Van Den Noortgaete en De Sutter ging de bal op de stip en Gedoz miste niet. Hij werd zowat meteen daarop vervangen. Twaalf minuten later liet De Neve ons weer wat hoop koesteren (1-3). Maar lang duurde de vreugde niet want De Sutter kopte een kwartier voor tijd raak en een paar minuten later kreeg de thuisploeg een tweede strafschop.  Izquierdo zette de elfmeter om (oook hij werd daarop meteen vervangen...).  In de slotminuten voorkwam Van Den Noortgaete nog een paar keer een zesde tegendoelpunt maar dat kwam er uiteindelijk toch nog nadat De Sutter een hoekschop tegen de netten kopte. Na het eindsignaal (er werden geen extra minuten gespeeld) kwamen de spelers hun supporters begroeten en ik meen dat aan hun rechterzijde (links van waar ik stond/zat) de Aalsterse burgemeester hetkend te hebben. Kwam hij kijken hoe het nieuw stadion van Eendracht er zo ongeveer dient uit te zien?

    Ook op de teruwgeg naar de bus bracht ik een bezoek aan de sanitaire faciliteiten van 't Jan Breydelstadion (4 WCs voor de vrouwen, dat is meer dan bij de zittribune in Aalst, maar 2 minder dan in de Imtech Arena van HSV). Rond 23 uur vertrok de bus en hield een pauze in Drongen. Daar bleven we wat langer staan omdat een koppel supporters niet had verwittigd dat met een andere supportersbus (een partybus, leek wel) teruggekeerd werd. Tijdens de terugreis werd wel even gezongen, maar vooral de opmerkelijke resultaten van de andere wedstrijden besproken.

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Lievens, De Cuyper, Martin (54' K. Janssens), Van Damme, P. Janssens, Bogaerts, Vansimpsen (70' Koulibaly), De Neve en Smet (54' De Greef).

    25-09-2014 om 20:48 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, Bor. M'gladbach-HSV

    24.09.2014: Bor. M'gladbach-HSV: 1-0

    Terwijl ik in Brugge op Eendracht Aalst zat/stond te kijken, liet HSV dus de drie punten achter in 't Ruhrgebied. De bezoekers zouden nochtans goed gespeeld hebben, maar ja, er moet eens gescoord worden, hé. Gescoord heeft enkel Kruse en het valt op dat Drobny 1 keer de bal uit zijn doel moest halen en de schade dus beperkte.

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier (90' Götz), Djourou, Westermann, Ostrzolek - Behrami, Arslan (79' Rudnevs) - MüllerHoltby, Stieber (73' Cigerci) - Lasogga.

    25-09-2014 om 20:47 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    21-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15e Levenslustige Wandeltocht, georganiseerd door Levenslust vzw

    21.09.2014: Wie zoekt die vindt een parkeerplaats bij het kasteel in het domein waar MPI Levenslust gevestigd is en gaat zich dan inschrijven. Dat kost 2 EUR, wat niet op de e-Marching niet vermeld staat (enkel de korting voor federatieclubleden), bij die prijs hoort een consumptiebonnetje voor een gratis kriek bij Lindemans. Ik vertrek voor de afstand van 14 km want het is aan het regenen, deze afstand voert mij over vooral natuurlijke paden. De eerste kilometers zijn behoorlijk modderig en ik doe mijn best mijn schoenen niet achter te laten in de modder, niet uit te glijden op andermans sporen en niet in plassen te belanden. Ik bereik zonder natte voeten maar met bemodderde kuiten (wegens in short gekleed) Gaasbeek, maar vooraleer het kasteel in zijn park te bereiken, mag ik mijn controlekaart laten afstempelen, de sanitaire infrastructuur van het Waterhof (boerderij met winkel en verbruiksterras) bezoeken en dan een bodding doorspoelen met een frisdrank, schuilend onder paraplu's (in feite parasols). Van daar ga ik naar het kasteeldomein, maar wel aan de achterkant over een min of meer natuurlijke trap. Het kasteeldomein verlaat ik via de oprit, de hoofdingang, en ga dan verder naar Vlezenbeek, langs een ander kasteel - van Groenenberg -  om daar in de brouwerij van Lindemans, of beter gezegd in het café, een gratis kriek te krijgen in ruil voor het bonnetje. Het smaakt mij zeer en ik keer terug naar de school via Sint-Gertrudis-Pede, ook nu over een modderpad.

    Het weer was niet leuk, het regende tot ik het Lindemans-café verliet, het parcours was overwegend van natuurlijke oorsprong en de uitpijling was perfect, het is al heel lang geleden dat ik zo'n perfect uitgepijld parcours mocht volgen. Overigens organiseerde Levenslust vzw tegelijkertijd een mountainbiketocht maar stuurde de wielrenners van aan de start meteen de tegenovergestelde richting uit, zodat ze niet in de weg reden van de wandelaars (de enige fietsers zag ik op de openbare weg).

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/15eLevenslustigeWandeltocht14

    21-09-2014 om 21:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - Patro Eisden

    21.09.2014: E. Aalst - Patro Eisden: 1-1

    Na 15' scoorde Allegria voor de bezoekers, in een snelle counter omspeelde hij Van Den Noortgaete en 0-1 was ook de tussenstand, hoewel ook Eendracht kansen schiep, vooral via Shkodra en Ph. Janssens. In de tweede helft heeft de thuisploeg nog problemen met de bezoekers maar op een kwartier voor tijd lukte het Vansimpsen toch om de vrije trap van Vanbelle het doel binnen te koppen. Beide ploegen probeerden verder om de drie punten te halen, maar het bleef bij een gelijkspel.

    20.09.2014: Op haar website legt Eendracht Aalst uit waarom ze absoluut een nieuw stadion wil/nodig heeft: het stadion is oud en versleten en daarvoor wil (en kan) Eendracht Aalst geen extra boetes meer betalen, de staantribune (eigenlijk een noodtribune) voldoet niet zodat een andere oplossing zich moet aanbieden, de Pro League heeft bekendgemaakt dat ze 4 miljoen euro veil heeft voor de tweede klasse. Hiervoor dient de hervorming van tweede klasse doorgevoerd te worden voor 15/03/2015. Een werkgroep dienaangaande zal door de tweede klasse opgericht worden. De hervorming omvat 24 ploegen zijnde de 16 uit eerste klasse en 8 uit de tweede klasse, waarvan Eendracht Aalst momenteel deel uitmaakt. Het bestuur moet dus een aanvraag indienen voor de licentie voor eerste klasse hetgeen impliceert dat Eendracht infrastructureel ook ploegen uit eerste klasse moeten kunnen ontvangen. Een infrastructureel plan is dus noodzakelijk en dient opgesteld te worden voor het einde van het jaar 2014.

    15.09.2014: Morgen betogen veel Eendacht-supporters (die dus niet moeten werken ) tegen de toestand met het stadion en de raad van bestuur van SC Eendracht Aalst steunt ten volle die actie (rekent er op dat de betoging vreedzaam blijft). Op die manier geeft ze hiermee een krachtig symbolisch signaal aan de buitenwereld dat alle geledingen van de club begaan zijn met de problematiek van het stadiondossier en in het algemeen met de toekomst van de club. Morgen om 18u00 wordt er verzamelen geblazen aan het Pierre Cornelisstadion. Een halfuur later is het vertrek voorzien richting Grote Markt, waar om 19u00 de gemeenteraad doorgaat.

    21-09-2014 om 20:05 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    20-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Haaltert, georganiseerd door Euraudax België (258)

    20.09.2014: Ik parkeerde op de parking voor de feestzaal Hof Ten Eede en schreef me bij de kaalgeschoren Paul in voor de eerste lus van 25 km, begroette de talrijke bekenden en bezette een stoel bij de Ronsenaars en Eddy, genoot van een kopje koffie. Om negen uur begonnen we onder leiding van Albert (de broer van Paul die tevens de eerste omloop had opgesteld) en Ronny (Nacht van Vlaanderen). Deze lus leidde ons over verharde en natuurlijke wegen langs kapelletjes en de spoorlijn (naar Burst, denk ik, want er ligt maar 1 spoor) naar Bambrugge. Daar wordt morgen de Steenbergcross gefietst, maar we mochten er langs omdat we toch maar enkele minuten nodig hadden (dit in tegenstelling tot een uitgepijlde wandeltocht waar men zowat de hele dag kan passeren). Na nog geen anderhalf uur voor 9 km kwamen we aan bij de kantine van de voetbalclub van Bambrugge, waar Albert trainer is. Daar hadden we een half uurtje om iets te drinken en de sanitaire infrastructuur te bezoeken.

    De volgende tien kilometer naar de Topmolenheuvel in Mere ging via Aaigem om bij Van den Bossche een lekker ijsje te verorberen (zij die zin hadden, alleszins, zoals ik). Op de Topmolen stonden Marleen en Charles ons op te wachten met frisdranken en knabbels allerhande. Daar nam Albert afscheid van de wandelaars, hij moest op tijd terug in Bambrugge zijn voor zijn andere hobby. Van daar ging Paul ons zelf voor naar Haaltert, via het Warandepark. Terug in Haaltert nam ik afscheid van wie verder ging en eerst waterzooi op zijn Haalterts binnen lepelde.

    Het weer was zonnig en warm en mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/EuraudaxHaaltert14

    20-09-2014 om 20:49 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - Bayern München

    20.09.2014: HSV - Bayern München: 0-0

    Dat hadden de bezoekers wellicht niet verwacht.  Al uit het verslag op de LiveTicker bleek dat HSV erg gedreven en geconcentreerd speelde, ik had zelfs de indruk dat de thuisploeg het spel beheerste (de statistieken spreken dat tegen, HSV was voor 33% in balbezit). Als keeper vind ik Drobny even goed als Adler, maar heeft de eerstgenoemde de verdediging beter georganiseerd? Of had de trainer al meer invloed? Volgens de ARD-reporter won Westermann elk individueel duel (heet dus weer even Bestermann ) en vooraan deden Lasogga, Müller en Holtby hun best om de drie punten thuis te houden, maar vonden Neuer in hun weg. De keeper van de nationale ploeg verdiende de rode i.p.v. gele kaart door buiten zijn doelgebied de bal met de hand weg te werken, maar ja, Bayern leg je geen strobreed in de weg, hé. Een vijftal minuten extra tijd bracht geen doelpunt, maar zowel de spelers, de trainer als ook de supporters bejubelden het gelijkspel als ware het een zege.

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier, Djourou, Westermann, Ostrzolek - Müller (87' Steinmann), Behrami, Arslan (66' Jiracek), Stieber, Holtby - Lasogga (76' Green). Guardiola begon trouwens met Alonso en Lewandowski op de bank, hoogmoed, zeker?

    16.09.2014Na het ontslag van Slomka heeft de trainer van jongerenploeg (U23), Josef Zinnbauer, het roer overgenomen. Met deze jongerenploeg heeft hij tot nog toe elke wedstrijd gewonnen, dus dat belooft. Hij wordt overigens bijgestaan door Wächter en Schünemann.

    15.09.2014: Het was te denken, voor of na de wedstrijd van komende zaterdag, Slomka heeft zijn C4 gekregen. Ze zullen in 't bestuur gedacht hebben dat hij kreeg wat hij vroeg (tal van nieuwe spelers) en er nog geen resultaat mee behaalde. Wie het nu wel moet bewijzen, zal weldra blijken. Trouwens, zet het klassement op zijn kop, dan staat HSV bovenaan...

    20-09-2014 om 19:43 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, Hannover 96-HSV

    14.09.2014: Hannover 96-HSV: 2-0

    Het tij wil maar niet keren...  Andreasen (13') en Sobiech (24', dat is dus niet de verdediger die aan St-Pauli uitgeleend werd) scoorden reeds in de eerste helft de twee doelpunten voor de gastheren. De bezoekers verdedigden dus niet goed genoeg maar kregen in de tweede helft toch enkele kansen voor mekaar. N. Müller en tweemaal Rudnevs hadden twee uitgesproken kansen, maar benutten ze niet, zodat HSV nog altijd niet gescoord heeft in dit seizoen. De samenstelling van de ploeg bijna helemaal veranderen, brengt dus geen zoden aan de dijk:

    Drobny - Diekmeier, Cleber, Djourou, Ostrzolek (60' Jiracek) - Behrami (78' Arslan), Holtby - Green (46' Rudnevs), Müller, Stieber - Lasogga.

    01.09.2014: Op de valreep (gisternacht sloot de transferperiode) heeft HSV nog wat volk binnen gehaald en ander volk laten vertrekken. Badelj vertrok naar Firenze, of Fiorentina zoals de ploeg heet, en Skjelbred, zoals eigenlijk verwacht, terug naar Hertha BSC Berlijn. Lewis Holtby - in het Duitse Erkelenz geboren - wordt uitgeleend door Tottenham Hotspur, hij is middenvelder. Van Bayern komt voor een seizoen Julian Green, een Amerikaanse middenvelder, hij moet maar zien dat hij voor HSV ook kan scoren, als hij Courtois kan verschalken in Brazilië (maar de Rode Duivels wonnen toch ).

    14-09-2014 om 21:06 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    13-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, WS Brussels - E. Aalst

    13.09.2014: SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, WS Brussels - E. Aalst: 3-3

    Aan het liveverslag op de website te zien was het een boeiende wedstrijd waar meer bezoekers in de tribunes waren dan thuissupporters. Het duurde tot bijna aan de rust wanneer de score geopend werd door Bogaerts (43'), de andere doelpunten vielen in de tweede helft en nog wel tot het eindsignaal, of het scheelde niet veel: Diop (46'), Vansimpsen (54'), Vanbelle op penalty (65'), Grisez (90') en Di Rosa op penalty (92').

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Lievens, Janssens K., Van Damme, Janssens P. (88' Bael), Bogaerts (57' De Greef), Vansimpsen (83' De Cuyper), De Neve, Shkodra en Smet.

    13-09-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    07-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - STVV

    07.09.2014: E. Aalst - STVV: 1-2

    De Oliveira is zijn belofte dus niet nagekomen.  Niet dat ze niets probeerden, het regende kansen langs beide zijden, maar in de 26ste minuut kregen de bezoekers een penatly van Vanbelle. Hoewel... De tackle van onze verdediger was duidelijk buiten de grote rechthoek maar door dat Dequevy over goede duikcapaciteiten beschikt legde scheidsrechter Van Driessche de bal op de stip. Schils liet deze kans niet onbenut en knalde staalhard door het midden de 0-1 tegen de netten. Aalst bleef de gelijkmaker zoeken, maar de rust ging in met de 0-1-tussenstand. Zeven minuten na de start van de tweede helft toen Rherras, die veel ruimte kreeg, op VDN afstormde. De Luikenaar hield het hoofd koel en schoof de bal netjes onder onze doelman. Een vrije trap van op rechts werd door Vanbelle schitterend in de verste hoek gekruld, 1-2, en er waren nog een 8-tal minuten te spelen. Maar helaas bleef het hierbij.

    Deze wedstrijd kreeg wat aandacht van de VRT in het sportnieuws, alsook de verzuchtingen van de supporters in verband met het stadion, dat helemaal (niet alleen de tijdelijke staantribune) verouderd is.

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Lievens, Janssens Kevin (45' De Greef), Janssens Philippe, Bogaerts, Vansimpsen, De Neve, Shkodra (45' Van Damme), Smet en Rodrigo De Oliveira (70' Bael).

    04.09.2014: De kogel is door de kerk, de bekerwedstrijd wordt in het rookvrije (altijd als FC Brugge thuis speelt, van Cercle mogen de niet-rokers in de smoor gezet worden...) Jan Breydelstadion gespeeld en start op 24 september om 20.30 uur.

    Het Van Roystadion in Denderleeuw was uiteindelijk geen optie meer omdat de verlichting daar niet gekeurd is om een eersteklasser te ontvangen (en zeer weinig Eendracht-supporters willen ook maar 1 cent geven aan de ploeg wiens supporters nog met de wit-zwarte fans gespot hebben - wie staat nu hoger geklasseerd?). De voorbereidingen voor deze mooie bekeraffiche kunnen nu opgestart worden. Heel binnenkort zullen de supporters geïnformeerd worden over de ticketing, die al dan niet in combinatie zal zijn met georganiseerd busvervoer. "Aal tesaumen" naar Brugge (mor lotj eir sigaretten en anderen toebak tois ).

    In Het Nieuwsblad las ik dat Eendracht-supporters op 16 september een protestmars willen houden omdat ze nu eens duidelijkheid willen omtrent de toekomst (liefst erg nabij) van het stadion, de tocht zou gaan van 't stadion naar 't stadhuis.

    07-09-2014 om 21:16 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fruitstreektocht - Officiële Strooplekkerstocht, georganiseerd door Wandelclub Strooplekkers Borgloon vzw (L 050)

    07.09.2014: Met de bus vol 31 wandelaars kwamen we aan in Borgloon waar elk zijn eigen omloop uitkoos, ik koos voor de langste, 22.6 km, omdat er toch tijd genoeg was. Die leidde mij langs vooral verharde en enkele onverharde wegen langs en door Kuttekoven, Berlingen, Hern, Gotem, Hendrieken naar Voort (in Aalst - de grote Oost-Vlaamse stad dan toch - zou dat "Voesj" zijn ). Daar was de rustpost in een school en daar trof ik enkele Sportvrienden, bij wie ik ging zitten om een lekker broodje belegd met vissalade te verorberen, en door te spoelen met een warme chocomelk, met echte chocolade gemaakt, er even op wachten was het zeker waard. Nadien maakte ik een lus van zo'n 7 km, bij mijn tweede pauze waren die lekkere broodjes helaas op, dus stelde ik me tevreden met een broodje ham (ook de kaas was al op) met fris water. Terugkerend naar Borgloon kwam ik eindelijk aan een van de trekpleisters van deze stad: de doorkijkkerk. Het architectenduo Gijs Van Vaerenbergh maakte een doorkijkkerk van Borgloon. Reading between the Lines is 10 meter hoog en bestaat uit 100 op elkaar gestapelde lagen staalplaat in de vorm van een Loons kerkje. De constructie weegt maar liefst 30 ton. De speciale constructiewijze zorgt ervoor dat het landschap altijd zichtbaar blijft doorheen de kerk, zowel van op afstand als van dichtbij. De kerk is hierdoor wel aanwezig,  maar ook afwezig in het landschap. Ik keek vooral tussen de lijnen want ik heb niets te lezen gezien.  Bij het naderen van het centrum van Borgloon had ik nog een kuitenbijter te ondergaan, een eind verder was de school waar ik nog meer Sportvrienden trof. Ik had dan nog een uur om mijn dorst te verslaan.

    Het weer was goed om te wandelen: warm en wisselend bewolk en zonnig. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/Fruitstreektocht14

    07-09-2014 om 20:57 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    04-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, KAS Eupen - E. Aalst

    03.09.2014: KAS Eupen - E. Aalst: 3-1

    Shkodra scoorde al vroeger maar dit was toch ook vroeg: in de 11de minuut opende Taulemesse de score en meer werd in de eerste helft niet gescoord, wel geprobeerd, door beide ploegen. De tweede helft was 12’ bezog toen Lallemand de score verdubbelde. Dat we sambavoetbal zouden krijgen, dat had ik op Facebook al "voorspeld", de Oliveira, die de hele tweede helft meespeelde, probeerde de bordjes in evenwicht te krijgen in de 58ste minuut (2-1) maar in de 95' moet Lievens gedacht hebben dat er verlengingen bezig waren, want hij scoorde in het andere doel... (3-1). Zo staan Eendracht, Eupen en OHLeuven weer samen aan de kop van het klassement.

    Van Acker stuurde deze spelers de akker op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Lievens, Janssens K., Van Damme (45’ de Oliveira), Janssens P. (87’ Koulibaly), Bogaerts, Vansimpsen, De Neve, Shkodra (83’ De Cuyper) en Smet.

    XXXXX

    XX

    04-09-2014 om 20:19 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    31-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15e Baljuwtochten, georganiseerd door Parel van het Pajottenland

    31.08.2014: Ik parkeerde mijn wagen in een wei waar de boer vergeten was om 't gras en 't onkruid te maaien, gelukkig heb ik een 4*4.  Ik schreef me in voor de omloop van 16 km en wandelde langs verharde en onverharde (deze bepaald modderig door de vele regenbuien van de voorbije dagen) naar Nieuwenhove, waar twee Sportvrienden net vertrokken toen ik aankwam. Nog geen 3 km verder mocht ik alweer mijn controlekaart laten afstempelen in Waarbeke, waar ik met twee andere Sportvriendinnen aankwam (ik had ze dus even voordien ingehaald). We nuttigden een frisdrank, babbelden wat en gingen dan ons weegs verder, terug naar Galmaarden. Net had ik hen bijna weer ingehaald, toen zij aan een splitsing linksaf en ik rechtsaf ging, maar nog was ik niet de enige Sportrvriend(in) op wandel. Zo kwam ik terug in Galmaarden, waar me alweer de Belgische vlaggen (blijven hangen na het WK voetbal?) opvielen, maar ook de Britse, Amerikaanse en Canadese vlaggen. Een bewoonster zette net een boodschappentas in haar huis, dat ze weer afsloot, dus nam ik de kans te baat "Vlaanderen Vakantieland"-gewijs de vraag te stellen wat er te doen was. Het Brits leger zou een doortocht plegen, ongetwijfeld in het kader van de herinnering aan WO I, dat 100 jaar geleden zijn eerste jaar beleefde. Even later liet ik mijn wandelboekje en 30-stempelkaart afstempelen, deze laatste is hiermee vol.

    Afgezien van een miezerbuitje was het weer prima om te wandelen, al scheen de zon niet altijd door de wolken. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/15eBaljuwtochten14

    31-08-2014 om 20:41 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - R Antwerp FC

    31.08.2014:E. Aalst - R Antwerp FC: 1-0

    't Moet daar spannend geweest zijn, aan 't verslag te lezen, met kansen over en weer. Maar de eerste helft eindigde op 0-0. De tweede helft was maar vijf minuten bezig of de bezoekers kregen een reuzekans, de Eendracht-reporter gaf zelf toe niet te kunnen garanderen dat de bal niet over de doellijn ging. Anderzijds, echter, knalde De Neve de bal keihard in doel.  Beide ploegen probeerden verder het scoreverloop te wijzigen, maar de doelmannen of hun werkkader verhinderden dit, dus Aalst heeft 12 op 12 gehaald. Hopelijk doen ze dit woensdag nog eens over, in Eupen (die verloor dit weekend al van OH Leuven). Overigens was er protest van de thuissupporters in de staantribune, ze wachtten tot 5' na in gang fluiten en ontvouwden spandoeken die de toestand van die tribune aanklaagden.

    Van Acker zal anders wel tevreden geweest zijn met de inzet en prestaties van Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Janssens Kevin (89' Lievens), Van Damme (53' De Cuyper), Janssens Philippe, Bogaerts, Vansimpsen (76' Bael), De Neve, Shkodra, Smet.

    29.08.2014: Er zou even sprake van geweest zijn dat de bekerwedstrijd op 500 m van mijn deur zou gespeeld worden, maar FC Brugge is het daar niet mee eens. Het bestuur van de tegenstander beroept zich op het recht als bezoekende ploeg om de wedstrijd zelf te organiseren. Bij Eendracht mogen ze blij zijn want ik heb al op Facebook gemerkt dat geen (of toch bijzonder weinig) Eendracht-supporters zelfs maar 1 cent willen geven aan FCV Dender EH (die zal wel iets willen hebben van de opkomst). Van mij mag het in het Jan Breydelstadion zijn, dat is (naast dat van RSC Anderlecht) de enige in België waar in de tribunes niet meer mag gerookt worden.

    Niels Martin mag een andere werkgever zoeken, ik wens hem hierbij alle geluk (allez, zo'n slechte is hij toch niet?)

    28.08.2014: Eendracht mag de bekerwesdstrijd dan toch niet thuis spelen. Ten eerste is het stadion kaduuk, zeker de staantribunes, en ten tweede zit FC Brugge opgescheept met hooligans tussen de supporters, en de veiligheid kan dus niet gewaarborgd worden. Waar er dan wel gespeeld wordt, is nog niet beslist, in Brugge of in Gent.

    25.08.2014: Er is al geloot voor de volgende ronde van de Cofidis-beker en op woensdag 24 september ontvangt Eendracht de eersteklasser Club Brugge. Gezien de staat en toestand van het P. Cornelisstadion weet ik niet of Eendracht het thuisvoordeel nog verkoopt.

    31-08-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    30-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - SC Paderborn 07

    30.08.2014: HSV - SC Paderborn 07: 0-3

    Zijn ze niet beschaamd, zo verliezen van een neoviet, die, zover ik weet, nog nooit in 1ste gespeeld heeft???   En daar keken 54.553 toeschouwers naar (ook uit Duitstalig België). De eerste twee waren dan nog het gevolg van een fout, van Arslan resp. Rudnevs (die Van der Vaart verving, hopelijk geneest deze spoedig van zijn blessure). De meeste aanvallen van HSV eindigden bij Lasogga, maar die slaagde er dus niet in te scoren.

    Overigens mogen Skjelbred, Demirbay en Zoua een andere werkgever kiezen, waarom liet men de Noor dan niet in Berlijn, Hertha BSC had hem misschien een contract aangeboden, gezien Lasogga toch in Hamburg bleef?

    Slomka stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Djourou, Westermann, Jansen (71' Ostrzolek) - Behrami, Badelj - Arslan (46' Stieber), Van der Vaart (37' Rudnevs), Ilicevic - Lasogga.

    25.08.2014: Er was eergisteren geloot voor de volgende ronde van de DFB-beker, HSV ontvangt op 28 of 29 oktober de regerende Duitse kampioen. Ik denk niet dat er enige kans bestaat dat deze ploeg naar mijn hart het thuisvoordeel zal verkopen (de andere ploeg naar mijn hart moet dat noodgedwingen doen, zie rubriek Eendracht Aalst).

    30-08-2014 om 20:05 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    24-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - RRC Waterloo

    24.08.2014: E. Aalst - RRC Waterloo: 2-1

    En daar zorgden Vanbelle (penalty na een fout op de Cuyper, al in de 4de minuut!) en Vansimpsen (hij een uitstekende voorzet van Vanbelle via de paal tegen de touwen, 82') voor.  Tussendoor had Shkodra een penalty gemist maar Smet kon de rebound niet binnen tikken, en kon Villano voor de bezoekers scoren, de door hem gemiste penalty zette hij alsnog om. Morgen wordt er geloot voor de 1/16de finales. Eendracht komt in ieder geval uit tegen een eersteklasser.

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Filipovic, Lievens, De Cuyper (87' De Greef), Van Damme, Ph. Janssens, Bogaerts (62' Koulibaly), Vansimpsen (83' Van Der Hoeven), Shkodra en Smet.

    22.08.2014: Ik wist niet dat Eendracht nog een aanvaller nodig had, maar ze heeft er toch iemand bij gehaald, met name Daniel Rodrigo de Oliveira, 28 jaar. Aan zijn naam te zien inderdaad een Braziliaan.  Niet dat hij direct van daar komt, hij verliet Metalurg Donetsk omdat het in Oekraïne niet zo veilig is, met die Russische separatisten (die een stuk in het oosten van Oekraïne bij Rusland wil aanhechten). Eerder speelde de Oliveira nog voor Hamme, Sint-Niklaas, Rupel Boom en WS Bruxelles waar hij regelmatig de netten deed trillen. Daarmee wordt coach Regi Van Acker, die de Oliveira nog onder zijn hoede had, op zijn wenken bediend met nog een aanvaller die voor extra snelheid kan zorgen. Shkodra kent Van Acker ook van zijn tijd bij Sint-Niklaas, zou hij zijn Braziliaanse collega toen ook leren kennen hebben?

    24-08-2014 om 21:29 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!