NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  19-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Kent: Folkestone-Sandwich

  19.06.2016: Na ontbijt en de aankoop van een flesje frisdrank stond ik, net als de andere wandelaars, klaar voor de tocht van (bijna, eigenlijk) 50 km met zicht op zee. We gingen eerst naar 't station van Folkestone om er treintickets te halen voor de terugweg ... per vervangbus. De uitweg uit Folkestone ging omhoog en dat voor nogal lange tijd. Gelukkig was er na een uur al een rustpause bij Cliff Top Café, een café zonder bier, maar 's morgens stoort mij dat allerminst, en het uitzicht was schitterend. Anderhalf uur later waren we al in Dover. Deze keer had Ruud geen lunch voorzien, ik vermoed dat geen enkele plek genoeg plaats had voor zo'n 40 personen, dus verspreidden we ons over de diverse eetgelegenheden.

  Negen kilometer verder boven de klippen op een druk bewandeld pad ('t was zondag en mooi weer) rustten we aan de "Coastguard Pub" waar we onze boekjes lieten afstempelen. Normaal was dat alleen voor zij die 25 km wandelden, maar daarmee was Ruud er van af. Hij deelde ook trofeeën uit voor Schelpen en Gouden Arenden, 't waren kleine maar kostbare geschenken in afwachting van de grotere trofeeën die te veel wogen om zo lang mee te sleuren, voor hem zeker en ook voor de gegadigden. Ergens onderweg naar Deal wees hij de 25 km-stappers de weg naar Walmer Street, wij gingen verder en verpoosden even in "The Sir Norman Wisdom pub". Toen we daar zouden vertrekken, vertelde Ruud dat hij het parcours moest aanpassen; de weide waar we doorheen zouden stappen lag er veel te drassig bij. Indien we tijdig in Sandwich zouden aankomen voor de vervangbus, zouden we daar nog een pub bezoeken, anders namen we meteen de bus. We hadden inderdaad nog tijd en ik liet mij een hete chocomelk smaken. Intussen waren er enkele 25 km-stappers ook opgedaagd, zoals Connie en zij wees ons de weg naar het T-kruispunt waar de vervangbus ons kwam oppikken. Het was een behoorlijk lange rit en we waren weer te laat om in de Skuba Pub nog iets te gaan eten.

  Het parcours was nu meer verhard dan gisteren, in Dover kon dat niet anders, langs het strand van Deal ook niet en dan was er dus de alternatieve weg om niet door de prairie te plonsen. Het weer was op zijn zondags: zonnig en warm.

  's Anderendaags namen we door Lucia geregelde taxi's naar het tankstation tussen Folkestone en de plek waar de bus in de tunneltrein rijdt. Die bus was vertraagd, we werden weer twee keer gecontroleerd, maar nu zonder bagage, er was wat tijd om iets te drinken en/of knabbelen. In dat rangeerstation moesten we ruim een uur wachten omdat er een technisch incident was. Om zowat drie uur plaatselijke tijd reed de bus toch naar en in de trein. Aan Franse kan was er een file (vrijdag ook in de richting van 't Franse binnenland), maar gaandeweg loste die toch op. We waren rond 21.15 uur in Brussel waar ik niet alleen was voor de trein van 21.28 uur.

  Mijn foto's staan hier:

  https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6298731683741089377

  19-06-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  18-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Kent: Folkestone-Canterbury

  18.06.2016: Daags voordien was ik al vertrokken, al ging dat niet van een leien dakje, dankzij een pipo die per sé een seinhuis ergens tussen Gent en Brussel in de fik stak, misschien gefrustreerd omdat de stakingsweek geschrapt werd... De trein van 13.06 werd met steeds meer vertraging aangekondigd, op de duur met 16'. Bovendien reed hij via de oude lijn en de treinbegeleider maakte de passagiers wijs dat de trein alleen in Brussel Noord zou stoppen, niet in Zuid of Centraal. Kwam hij dan in Brussel aan, was dat toch de Zuid... Geen enkel vertrouwen meer hebbend in de NMBS nam ik een taxi naar Brussel Noord, of beter gezegd, Eurolines, want Lucia had voor 21 mensen een heen- en terugreis georganiseerd. Ik kwam net op tijd aan, de bus niet, dus de groep was compleet tegen dat die bus (misschien komend van Amsterdam) aankwam. We lieten onze bagage laden en stapten in. Ergens tussen de grens met Frankrijk en het station waar de bus in de trein reed, werden we twee keer gecontroleerd, eens met en eens zonder bagage (dan dus enkel de identiteitskaart), er was ook gelegenheid om iets te drinken. Aan de andere kant van het Noordzeekanaal zette de bus ons af aan een tankstation, en van daar gingen we te voet, langs een nogal smal en modderig pad naar een klein treinstation, dat van Westenhanger - we leken wel een stoet asielzoekers.  Van daar naar Follkestone was niet ver meer en we bereikten voorspoedig de hotels. Een uur of zo later waren we met een hele groep om te gaan eten en drinken in de nabije Skuba Pub.

  Na een Engels ontbijtbuffet ging ik gauw een flesje frisdrank kopen in een nabije supermarkt en ik was klaar om 9 uur bij de Leas Cliff Hall, waar ik eerst inschreef voor 2*50 km. en waar elke deelnemer van baankapitein Ruud twee badges kreeg. Om negen uur vertrokken we dus richting Canterbury. Om Folkestone te verlaten in noordwestelijke richting ging het flink omhoog en verder vooral langs het Elham Valley-pad. Deze was bijzonder natuurlijk "aangelegd", met wel wat modder hier en daar en om de afsluitingen tussen de weilanden te dwarsen moesten we er soms over met planken die als trapjes gemonteerd waren of poortjes waar we doorheen moesten. Onze eerste stop was bij een winkeltje in Lyminge, en daar trakteerde Danny op zijn verjaardag. Van de pauze nam ik gebruik om nog een frisdrank te halen, want het was intussen opgehouden met regenen en koud was het ook niet. Er werd dan verder bergop en bergaf gewandeld of zelfs gegleden naar Elham, waar we de lunch nuttigden in "The Rose and Crown" bar. Al had Ruud de bestellingen enkele dagen voordien doorgegeven, de ene moest langer wachten dan de andere om zijn lunch voorgeschoteld te krijgen. Gelukkig werd op elke tafel een grote fles plat water gezet, en die was vlug leeg. Toen iedereen dan eindelijk gegeten had, en wij afscheid namen van die voor 25 km ingeschreven was, vertrokken we verder op stap. Het bleef nog belastend voor de beenspieren tot in Kingston, waar we pauzeerden in "The Black Robin". Van dan af ging het iets gemoedelijker via Bridge ("The White Horse" waar een stamgast vertelde dat Witsel eenmaal en Lukaku twee keer scoorde tegen Ierland) naar Canterbury waar we nog een drukke pub ("Thomas Ingoldsby") bezochten alvorens naar 't station te gaan om te sporen tot Dover Priory en daar de pendelbus want sinds Kerstmis 2015 is een deel van het spoor vernield door een grondverzakking. We waren laat terug en de keuken van de Skuba Pub was al dicht.

  Het weer viel mee, na de bui van 's morgens bleef het droog. Mijn foto's staan hier:

  https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6298726818932957217

  18-06-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  12-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31e Breugheltocht, georganiseerd door De Trekplosters Zellik-Asse

  12.06.2016: Ik schreef me in voor de afstand van 15 km en wandelde over verharde en natuurlijke wegen in Zellik en deelgemeenten van Asse, met name Bekkerzeel, Kobbegem en Relegem, met twee rustposten, op beide nuttigde ik een frisdrank.

  Het weer viel mee al regende het op 't einde van mijn wandeling.

  Mijn weinige foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6295375185201269233

  12-06-2016 om 20:47 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  05-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25e Heidetochten - 2-daagse Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw

  05.06.2016: Ik schreef me daar in voor de afstand van 17 km. Deze leidde mij over vooral natuurlijke, bij momenten bepaald modderrijke, wegen naar Oetingen, waar ik een frisdrank genoot, net als de inschrijving getrakteerd door mijn club, De Pajotten Hekelgem. Santé, Ghislaine!  Van daar had ik een 7-tal km te wandelen, via Gotelingen, Kesterheide, en, helaas, een eind steenweg naar Leerbeek. Het laatste eind ging via Zwart Schaap en een sportzaleninfrastructuur waar ik een vroegere reisgezellin (reis naar Costa Rica) ontmoette.

  Het weer viel nogal mee, met een mistig begin, maar het regende tenminste niet en de temperatuur bedroeg zo'n 18°C.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6292775336529585217

  05-06-2016 om 20:36 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  29-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15e Lennikse Windherentocht, georganiseerd door Lennikse Windheren

  29.05.2016: Ik schreef me in voor 16 km en vertrok, over meer verharde dan natuurlijke wegen, naar de rustpost in Gooik. Normaal moest ik daar terug keren na een lus van ongeveer 5 km maar ergens moet ik een wegwijzer gemist hebben want ik was ineens in de buurt van de startplaats. Ik liet dan maar mijn boekje en twee bladen afstempelen. Ik trof er ook twee clubgenoten die net als ik vinden dat de uitpijling te wensen over laat. Bij voorbeeld, net als ik, waren ze in de war in de buurt van de rustpost, omdat de wegwijzertjes naar een veld leken te wijzen, niet naar een betegeld pad bij een rusthuis naast de rustpost. Bovendien was de parking ook bizar geregeld: tegen dat ik terug was aan de auto, was de medewerker weg (iedereen heeft recht op pauze, of had hij een andere taak?) en wandelaars waren zo "slim" om op de doorgang te parkeren zodat ik niet wegkon. Gelukkig was een koppel wandelaars, dat mee de uitweg blokkeerde, net na mij aangekomen om naar huis te rijden, zodat ik toch weg kon.

  Het weer viel redelijk mee, gezien de beloftes van het KMI, het druppelde eventjes, het bleef natuurlijk bewolkt maar het was wel zacht van temperatuur.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6290186052493990737

  29-05-2016 om 21:02 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  22-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.43e Mars Loven Boven, georganiseerd door K.V.R.Vl.Bt. Vzw

  22.05.2016: Bij aankomst aan het militair domein van Heverlee vroeg onze voorzitter om in groepjes van 6 uit te stappen, want onze rugzak zou gecontroleerd worden, in het kader van dreigingsfase 3. We stapten toch allemaal zowat tegelijk uit, en het controleren ging vlot, bij mij duurde het nauwelijks een minuut want de inhoud van mijn heuptas was in een oogwenk bekeken. Daar hadden we iets meer tijd en ik schreef me in voor 14 km.

  De eerste lus (want de rustpost was in de startzaal) leidde me naar en door het park van de abdij, en dan door de abdij zelf ook. In de startzaal liet ik enkel mijn controlekaart stempelen, en ging meteen voor de tweede lus. Ook die startte langs de straat waar veel voertuigen geschikt voor paardenvervoer geparkeerd stonden. Daarna mocht ik een lang bezoek brengen aan het Heverleebos alvorens terug te keren naar het militair domein, waar mijn heuptas overigens niet meer gecontroleerd werd, een blik op mijn controlekaart volstond.

  Het weer was iets minder goed dan in Lummen: het druppelde de hele tijd.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6287590429388504833

  22-05-2016 om 21:21 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rondom Lummen, georganiseerd door W.S.V. De Dragonders Hasselt vzw

  22.05.2016: Met een bus bijna vol Pajotten ging het eerst naar Lummen (deelgemeente Meldert ), net over de provinciale grens met Vlaams-Brabant. Ik schreef me daar in voor 12 km want om 12 uur vertrokken we naar Heverlee. De eerste helft van die wandeling was zeer leuk met veel bos en ook veel meer onverharde dan asfalt- of betonwegen. In het parochiehuis van Halen dronk ik een (nogal lauwe) frisdrank en keerde dan terug, via iets minder onverharde wegen, maar 't viel toch mee.

  Het weer viel ook nog mee, een beetje zon en veel wolken, maar pas op 't einde viel er wat nattigheid.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6287587011760107297

  22-05-2016 om 20:53 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6e Gaverswandeling - Priortrofee, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw

  16.05.2016: Na aankomst per trein (wegens dichtbij de startplaats waar de parkeerplaatsen schaars zijn ) schreef ik me daar, het Buurthuis in Schendelbeke, in voor 16 km. Die omloop bracht mij langs vooral onverharde wegen via het Moenebroek, met aan de rand de resten van een oorlogsvliegtuig, en over enkele veldwegen naar Idegem, waar ik rust nam met een frisdrank. Daar wandelde ik een lus van ruim 5 km door gehuchten Nuchten, Bullegem en door een bos waarna ik in Idegem nog een frisdrank genoot, 't weer was ernaar. Terugkerend naar Schendelbeke bewandelde ik de Gavers, waarbij ik, zoals de andere wandelaars op alle bepijlde afstanden, met de handbediende veer eerst de Dender overgezet werd. Aan de buitenkant van de Gavers, op nog geen kilometer van de startplaats, kreeg ik een kriek van Mystic aangeboden, waarvoor dank!

  Zoals gezegd, het parcours was natuurrijk, de zon liet zich al eens zien en de temperatuur was aangenaam voor een wandeling.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6285354749644422625

  16-05-2016 om 20:40 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  15-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw

  15.05.2016: Het parcours leidde mij over vooral (minstens 80%) onverharde wegen van Hekelgem naar Essene waar ik een frisdrank genoot en dan terugkeerde, via de Koudenberg en zo terug. Op die terugweg moesten de wandelaars flink aan kant blijven voor de doortocht van veel tractors, sommige met een huifkar aangekoppeld. Eigenlijk wou ik 20 km wandelen maar in Essene zag ik geen splitsing en de pijl voor de lus van zowat 8 km was me ook totaal ontgaan. Volgend jaar let ik beter op.

  Het weer was afwisselend zonnig en bewolkt met een beetje miezerregen bij 't begin van mijn wandeling.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6284990918985316833

  15-05-2016 om 20:59 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  14-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: FC Augsburg - HSV

  14.05.2016: FC Augsburg - HSV: 1-3

  Met deze uitzege heeft HSV op een vrolijke wijze afscheid genomen van dit seizoen. In doel stond U23-keeper Mickel (Drobny had er geen zin meer in, omdat het besluit van de niet-verlenging van zijn contract hem eerst ter ore kwam via de sociale media, niet door het bestuur), die zijn taak weliswaar prima uitvoerde, maar toch al na 11' een doelpunt moest slikken, ten gevolge van een misverstand met Djourou: die kopte de bal weg terwijl Mickel hem uit de lucht wou plukken, Finnbogason had maar binnen te koppen. Tot dan was HSV de aktievere ploeg en bleef dat ook. Mickel moest nog enkele keren alles uit de kast halen, maar tegentreffers moest hij niet meer incasseren. Met een wonderlijke vrije trap van Gregoritsch stonden de bordjes weer in evenwicht (36'). Met die tussenstand gingen de spelers schuilen voor de plensregen. Ook na de pause ging HSV verder op zoek naar de zege, meer dan 3.000 fans lieten zich goed horen. Vooral bij standaardsituaties, die door Bahoui getrapt werden en voor veel gevaar zorgden - en voor de beide beslissende doelpunten. Die vonden hun bron in een hoekschop van Bahoui, daarop volgende een pas met het hoofd in de 16 en het doelpunt van op korte afstand. Eerst scoorde Müller (wellicht niet eens opgeroepen voor het EK in Frankrijk...) het tweede doelpunt (62') en Gregoritsch (niet eens opgeroepen voor het EK in Frankrijk...) zorgde met hetzelfde model voor de eindscorenach gleichem Muster für die Entscheidung (74'). Met deze zege klom HSV tot de 10de plaats in het klassement. Helaas () konden noch Stuttgart (op Wolfsburg) noch Frankfurt (op Bremen) stunten, zodat Stuttgart gelijk met Hannover zakt en Frankfurt nog twee barragewedstrijden speelt tegen Nürnburg.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Mickel - Sakai, Djourou, Cléber (86' Diekmeier), Ostrzolek - Holtby, Kacar - Müller, Gregoritsch, Bahoui (79' Schipplock) - Lasogga (64' Altintas).

  11.05.2016: De bondscoach van Zweden heeft zijn EK-team samengesteld, en ja hoor, Ekdal is erbij.  Bahoui dan weer niet ('t is dus Bahnon voor de confrater van Wilmots), maar dan weer ex-HSV-er Berg.

  10.05.2016: Nog een wedstrijd en we nemen (node) afscheid van Drobny, Kacar en Ilicevic, hun contract wordt niet verlengd. Ik hoop dan maar dat Adler wel blijft. Van Rudnevs en Olic wisten we al dat ze de club verlaten, zij werden zaterdag in de bloemetjes gezet.

  09.05.2016: HSV en Knäbel hebben vandaag beslist uit elkaar te gaan, al liep het contract nog tot 30.6.2017. De taken van Knäbel worden overgenomen door Beiersdorfer. De reden is simpel: ze hebben totaal verschillende toekomstvisies voor de club.

  14-05-2016 om 20:35 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  12-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, Eendracht Aalst - UR La Louvière (eindronde)

  12.05.2016: Eendracht Aalst - UR La Louvière: 0-5

  Hoe is het mogelijk om een 1-3 voorsprong weg te schenken?!  Hadden ze er geen zin in? Hadden ze een eitje te pellen met de trainer (te veeleisend?) of met het bestuur, dat zijn best deed om de licentie te bekomen in geval van promotie?! Eendracht begon wel aardig aan de partij maar enkele vrijschoppen leverden geen gevaar op. Toen Bael het straatje ingestuurd werd leek het openingsdoelpunt in de maak, maar hij besloot zwak in de handen van doelman Cremers. Na tien minuten moest Gillis al naar de kant met een enkelverzwikking. Coach Geeraerd opteerde met Lusamba voor een extra aanvallende kracht. Op het kwartier nam La Louvière de wedstrijd in handen. De Ajuinen kwamen goed weg toen Ouedraogo op de paal besloot en Pina de herneming onbesuisd over trapte. Maar het was slechts uitstel. Even voorbij het halfuur kopte Ndikumana in een bos van spelers de 0-1 binnen. (34') Vlak voor de rust zaten de bezoekers, na het 1-3 verlies van zondag, weer helemaal in de wedstrijd. Ouedraogo werd diep gestuurd en hij werkte beheerst af (43'). Bokila bleef bij de rust in de kleedkamer. De gretige bezoekers roken bloed en Eendracht lag vijf minuten na de rust uitgeteld in de touwen. Lazitch (49') en Diallo (52') konden te makkelijk de score uitdiepen tot 0-4. Wit-zwart moest dan al driemaal scoren om zich te kwalificeren voor de finale maar dat zat er nooit in. Integendeel, het moest de kelk tot op de bodem ledigen. Onana zorgde nog voor de 0-5 forfaitscore (79').

  De supporters uiten hun ongenoegen, de spelers zochten met het schaamrood op de wangen de kleedkamers op. Enkel Van Den Noortgaete kreeg nog een hart onder de riem toen hij als laatste in tranen het veld verliet. Daarmee eindigt Eendracht Aalst het seizoen met een kater. Deze ploeg was over het hele seizoen bekeken, de sleutelmomenten in gedachten, niet goed genoeg om een plaats af te dwingen in de Eerste Amateurliga. Laten we dit snel vergeten en ons richten naar volgend seizoen om met een vernieuwde kern (linksachter Jonas Van Kerckhoven (22) is een extra aanwinst, komende van Eendracht Zele) een gooi te doen naar promotie.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Geenens F., Lievens M., Gillis (10' Lusamba), Gaye, Bogaerts, Wagner, De Man, Janssens, Bael en Bokila (46' Martin).

  11.05.2016: Eendracht heeft zopas een akkoord bereikt met Arno Claeys (22) van KV Kortrijk. De centrale verdediger (1,90m) tekende een overeenkomst van één seizoen, met een optie op een bijkomend jaar. Op 15-jarige leeftijd sloot hij aan bij de Kerels, in het seizoen 2013-2014 maakte hij zijn debuut in de A-ploeg onder Hein Vanhaezebrouck (nu zoals bekend trainer van AA Gent). Vorig seizoen kreeg Claeys in play-off 1 speelminuten en ondertekende hij een profcontract. Dat liep nu af. De West-Vlaming stond ook in de belangstelling van Hamme maar komt dus wijselijk naar de Ajuinenstad.

  12-05-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  08-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: HSV - VfL Wolfsburg

  07.05.2016: HSV - VfL Wolfsburg: 0-1

  Voorafgaand aan de wedstrijd kwam ik een dag eerder aan, bezocht tijdens de namiddag van vrijdag 6 mei de Kunsthallen (gratis, de toegang werd aangeboden omdat het museum een tijdje gesloten was wegens werken) en zaterdagvoormiddag de Hagenbecksdierentuin, zowat om de hoek nabij het hotel. Intussen had ik al gemerkt dat aan de nabijzijnde bushalte een pendeldienst naar het stadion voorzien is.

  De foto's van deze twee bezoeken staan samen met die van de wedstrijd, want daar had ik enkel voor en na de (ongeveer) 90 minuten foto's gemaakt.

  HSV kwam nooit los van de tegenploeg, die de wedstrijd naar zijn hand zette, toch moest die blijven proberen tot de 73ste minuut om Drobny te verschalken, Casteels had belange zoveel werk niet voor de bezoekers. Dat was de wedstrijd, samengevat.  Nu iets uitgebreider: in de eerste helft probeerden zowel Lasogga als Gregoritsch de openingstreffer te scoren, aan de andere kant slaagden Kruse en Naldo er niet in Drobny te grazen te nemen, de eerste helft eindigde dus met de brilscore. De tweede helft was voor de bezoekers die dus missels Gustavo het enige doelpunt scoorde. De beste kans voor HSV was voor Olic die echter de bal aan de buitenkant van het zijnet zag belanden. Overigens leek het of de scheidsrechter zijn kaarten vergeten was, want een fout op Ostrzolek was een penalty waard.

  Pas na affluiten werden Olic en Rudnevs in de bloemetjes gezet, zij verlaten HSV (Olic weet nog niet of hij elders solliciteert of op voetbalpensioen gaat, van Rudnevs weet ik niet wat zijn plannen zijn, hopelijk geraakt hij gauw ergens aan een stamplaats). Drobny heeft nog een seizoen te goed, tenzij HSV hem laat vertrekken... Adler is einde contract. Ik hoop dat minstens een van hen blijft. Ik wens Ostrzolek een entrée in het nationale team (maar HSV is voor Löw geen bron, blijkbaar...) en Bahoui van 't zelfde, maar dan voor Zweden. HSV blijft ondanks de nederlaag lekker in eerste klasse zonder barragematch, die is wellicht voor W. Bremen weggelegd (Bremen heeft drie punten minder dan HSV maar een veel slechter doelsaldo), tenzij Stuttgart komende zaterdag wint en Bremen verliest, dan speelt Stuttgart die barragewedstrijden.

  Labbadia stelde de volgende ploeg op: Drobny - Sakai, Djourou, Spahic, Ostrzolek - Holtby (84' Cléber), Kacar - Gregoritsch (74' Bahoui), Hunt, Ilicevic - Lasogga (63' Olic).

  De foto's van mijn bezoek aan de hansestad en aan het Volksparkstadion staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6282402498747609393

  08-05-2016 om 22:18 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, La Louvière - Eendracht Aalst (eindronde)

  08.05.2016: La Louvière - Eendracht Aalst: 1-3

  Eendracht was al na drie minuten op achtervolgen aangewezen. Yala Lusala mikte de bal van net buiten de zestien in de benedenhoek (1-0). Even later devieerde Martin een voorzet van Gillis in het zijnet. Bij de volgende tegenstoot ging Martin tegen de grond in het vijandige strafschopgebied en scheidsrechter Ottevaere wees naar de stip. Janssens bleef kalm en trapte de gelijkmaker voorbij Toubeau (1-1). Halverwege deze eerste helft voorkwam Van Den Noortgaete tot twee keer toe een nieuwe achterstand. Eerst pareerde hij de poging van Diotallevi en ook de rebound van Onana ranselde onze keeper met een prachtreflex uit zijn kooi. Net over het half uur klom wit-zwart op voorsprong. Een gekraakt schot van Janssens kwam bij Bokila terecht en onze topschutter vond het gaatje voor de 1-2. Van Den Noortgaete pakte nog een vrije trap van Di Lallo en De Man besloot voorlangs na een voorzet van Martin.

  Na de rust was de eerste kans voor Bokila maar hij kopte de voorzet van Janssens over. La Louvière kwam vervolgens meer opzetten maar kon enkel dreigen met pogingen vanop afstand. Van Den Noortgaete stopte onder andere schoten van Di Lallo, Diotallevi en Yala Lusala. We waren al een tiental minuten voor tijd toen Eendracht nog eens de neus aan het venster kon steken. Bokila trapte de mogelijkheid naast. Van Damme werd in de 87ste minuut van het veld gestuurd met een tweede gele kaart maar de Wolven konden niets meer aanvangen met de numerieke meerderheid. Integendeel want de ingevallen Lusamba maakte er op de counter zowaar nog 1-3 van! Bij de thuisploeg werd Leclercq net voor affluiten eveneens uitgesloten met een dubbele gele kaart.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Gillis, De Man, Lievens M., Bokila (82' Lusamba), Martin, Janssens (77' Bael), Van Damme, Bogaerts, Geenens F. en Wagner (67' Trompet).

  03.05.2016: Klaas De Rock (22) komt over van KSV Oudenaarde en tekende een overeenkomst voor 1 seizoen. De polyvalente aanvaller hielp zijn team zondag nog aan de promotie met een doelpunt in de extra tijd. Op 16-jarige leeftijd haalde Zulte Waregem De Rock weg bij Oudenaarde. Na goede prestaties bij de beloften kreeg hij op zijn negentiende verjaardag een profcontract bij Essevee. Een doorbraak bleef uit waardoor hij in 2014 terugkeerde naar Oudenaarde. Zijn explosiviteit en traptechniek zijn sterke punten.

  02.05.2016: La Louviere - Eendracht Aalst en SK Londerzeel - FCV Dender EH zijn de halve finales van de eindronde! (heen: 8 mei om 15u, terug: 12 mei om 20u of 20u30) De winnaar uit ons duel speelt in de finale eerst thuis op 15 mei, terugwedstrijd op 19 mei.

  08-05-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  05-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22e Egmonttocht, georganiseerd door Wsv Egmont Zottegem vzw

  05.05.2016: Ik schreef me daar in voor 18 km (en 't was een halve kilometer minder), die me leidde langs Godveerdegem, Erwetegem en in de rustbpost bij De Smidse trof ik, na zowat 4 maand, Annemie en Mark. Ik maakte dan een lus van 5,1 km en dronk er opnieuw een suikerarme frisdrank alvorens de terugweg naar de Bevegemse Vijvers aan te vatten. Daarvoor ging ik langs Ten Ede, Steenbergen, een stukje natuur nabij het ziekenhuis en op 't einde traditioneel door het Domein Breivelde.

  Ik bewandelde meer verharde dan natuurlijke paden, maar gelukkig was het weer wel leuk: zon en aangename temperaturen.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6281282912485816513

  05-05-2016 om 21:18 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  01-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lewe tocht, georganiseerd door Wandelclub St.Pieters-Leeuw vzw

  01.05.2016: Ik schreef me in voor 17 km en mocht meteen een beetje het Provinciaal Domein van Huizingen bezoeken, waar de rotstuin nog niet helemaal klaar is. Aan een andere kant het domein verlatend wandelde ik verder, via verharde en natuurlijke wegen, naar Dworp voor de tweede rustpost (de eerste was in de kantine in 't Domein bij 't zwembad). Van daar ging het terug, nog over verharde en natuurlijke wegen en een privaat bos, ook rijkelijk voorzien van boshyacinthen en daslook. Op het einde van de wandeling betrad ik nog eens het Provinciaal Domein van Huizingen langs andere paden.

  Het was een mooie, rustige, heuvelrijke tocht en het weer was leuk genoeg, met zon, wat wolken en iets aangenamer temperatuur.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6279792683292707473

  01-05-2016 om 20:54 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, Eendracht Aalst - KSV Temse

  01.05.2016: Eendracht Aalst - KSV Temse: 3-3

  Bij Eendracht geen Van Den Noortgaete, Van Damme, Gaye en Martin door geel gevaar of lichte kwaaltjes. Temse trok meteen van leer met doelpunten van Ringoot (21') en 44' Deswert (44'). Toen Vertonghen er dan op het uur 0-3 van maakte, leken de Ajuinen met een nieuwe opdoffer de eindronde te moeten aanvatten. Maar in het slotkwartier wakkerde het vuur aan. Nadat Bokila tegen scoorde (74'), pakte De Man uit een rake knal (76'). De supporters wilden en kregen meer: twee minuten voor affluiten kopte Falko Geenens de gelijkmaker tegen de touwen. De laatste mogelijkheid was voor Lusamba maar hij liet de winning goal liggen. En nu met volle moed de eindronde in.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Mertens, Geenens F., Lievens M., Gillis, De Man, Bogaerts, Trompet, Wagner, Janssens, Bael en Bokila.

  28.04.2016: Dinsdagavond werd de borgstelling van de stad Aalst voor een bedrag van 500.000 euro ten voordele van Eendracht Aalst door de gemeenteraad gestemd en dit met een overweldigende pro-stem van meer dan 90%. (ondanks enige oppositie ). Dit is opnieuw een belangrijke stap in de gezondmaking van de club en zorgt ervoor dat tegen het einde van het seizoen de schuld niet alleen enorm zal afgebouwd zijn maar ook dat de resterende schuld statisch wordt en eerder op langere termijn wordt vastgeklikt. Het betekent ook dat de meeste en voornaamste financiële hindernissen nu genomen zijn en dat er volop werk kan gemaakt worden van de sportieve uitbouw naar volgend jaar toe. Dit zal in de komende weken wel blijken. Intussen focust de ploeg nu 100% op de eindronde.

  01-05-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  30-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: 1. FSV Mainz - HSV

  30.04.2016: 1. FSV Mainz - HSV: 0-0

  De eerste van de drie nog nodige punten om op ons gemak te zijn, is behaald. In de uitverkochte arena toonden de bezoekers in de eerste helft een compacte verdediging tegen een tegenstander die zich vlijtig tegen de druk weeerde. Beide ploegen hadden een grote kans, eerst door een stram schot van Onisiwo (32'), door Drobny tegengehouden, zegen minuten later stelde Djourou de thuiskeeper op de proef (39'). Intussen had Schipplock al een uitgesproken kans de nek omgewongen. In de tweede helft startte HSV met een reuzekans van Schipplock (51'), die nochtans volledig ongehinderd op Karius toeliep maar hem niet kon verschalken. 't Wordt tijd dat 'm zijn rugnummer (9) eens eer bewees, anders moet hij misschien eens wat video's van zijn legendatische voorganger, Hrubesch, bestuderen. Of zijn best doen om van eventuele faalangst af te geraken. Aan de andere kant slaagde Cordoba er niet in Drobny te verschalken.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Drobny - Sakai, Djourou, Spahic, Ostrzolek - Holtby, Kacar - Bahoui (76' Diekmeier), Hunt, Ilicevic (88' Cléber) - Schipplock (69' Rudnevs). Lassoga was geelgeschorst, Adler had zich gisteren tijdens training bezeerd en Ekdal had ook al een blessure opgelopen. Dat Müller niet beschikbaar was wegens blessure was al eerder geweten.

  27.04.2016: Sinds de grote toevloed aan vluchtelingen organiseert HSV af en toe een voetbalevenement voor hen die in Hamburg aankomen. Toch is het nier hierdoor dat Bakery Jatta, een 17-jarige Ghanese vluchteling, op zijn 18de verjaardag, begin juni, een profcontract zal mogen tekenen. Of hij, gezien zijn leeftijd, volgend seizoen al met de eerste ploeg zal meespelen, weet ik niet, en nog minder wat zijn plaats in de ploeg wordt: aanvaller, middenvelder, verdediger? Jatta zocht vorige zomer samen met zijn gezin andere oorden op en belandde uiteindelijk in het Duitse Bremen. Via een zaakwaarnemer die goede contacten onderhoudt met Hamburg mocht Jatta een proefperiode bij HSV afwerken. Volgens Het Nieuwsblad is Labbadia alvast onder de indruk.

  30-04-2016 om 20:39 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  26-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw 2016

  26.04.2016: Fonck (SP.A) heeft deze morgen bij provinciegouverneur Briers de eed afgelegd als nieuwe burgemeester van Denderleeuw. De Oost-Vlaamse gemeente gaat al sinds het begin van de legislatuur in 2013 door een periode van onbestuurbaarheid en politieke crisissen. Fonck blikte vooruit naar plannen en beslissingen, in onder meer sport- en jeugddossiers maar ook rond netheid. Wat dat laatste betreft: ik ben eens nieuwsgierig. Wordt er wat sneller ingegrepen om de strijd tegen zwerfvuil, ook in het centrum (niet alleen langs bermen waar niemand woont) te winnen?

  17.03.2016: De politici van het vorig schepencollege zijn buiten vervolging gesteld in het gerechtelijk onderzoek naar een vastgoeddossier. Het onderzoek dateert van 2012 toen de gemeente besliste om de site Van Roy aan te kopen voor de brandweer en technische dienst, voor een bedrag van bijna 2 miljoen euro. N-VA vond die prijs te hoog en er volgde een onderzoek. Er werden geen bezwarende elementen gevonden en de beschuldigde partijen werden op 1 maart buiten vervolging gesteld. Toen de nieuwe bestuursploeg in 2015 werd voorgesteld, werd Alberic Sergooris (CD&V) voorgesteld als tijdelijk burgemeester, aangezien Jo Fonck (SP.A) door zijn betrokkenheid geen burgemeester kon worden. Binnenkort volgt wellicht een stoelendans in de Denderleeuwse bestuursploeg. Het heeft Het Nieuwsblad twee weken gekost om dit aan de weet te komen, de Schakel van april is natuurlijk nog niet verdeeld.

  27.01.2016: In Denderleeuw scoort de aanpak van criminaliteit slecht (57.6%), net als de aanpak van kleine overlast (58,8%), Aanpak bewakingscamera's op openbare plaatsen in Denderleeuw (42,1%), verkeersveiligheid (41,1%), onderhoud van wegen en voetpaden (61,5%, ha ja, voetpaden zijn de verantwoordelijkheid van wiens perceel er aan grenst...), parkeermogelijkheden (41,2%, zelf heb ik alleen een probleem op zaterdagmorgen in de G.Gezellestraat). Op gebied van snelheidscontroles is de tevredenheid iets beter dan drie jaar geleden. Waar de inwoners wel content mee zijn, staat niet op de website van Het Nieuwsblad, alleen in de papieren versie, en ik herinner me het aanbod aan sport (nochtans zonder openbaar toegankelijk zwembad) en cultuur. Een minpunt dat niet op de website staat, is de integratie van vreemdelingen, dat zeer voor verbetering vatbaar is. De fierheid is maar de helft, 3,5%, van het algemeen Vlaams gemiddelde, en 59% is blij van hier te wonen.

  26.01.2016: Het Nieuwsblad is gisteren gestart met een serie over hoe blij de bewoners zijn van de 308 gemeenten. Gisteren bleek dat Denderleeuw, na Tienen en Boom, de minst tevreden bewoners zijn. Vandaag bleek dat SP.A-burgemeesters de minste punten hebben (Fonck zal dus, misschien, ooit zijn uiterste best moeten doen) en de burgemeester met de minste punten is ... Sergooris, burgemeester van Denderleeuw, nog maximaal 3 jaar. Al is hij niet zo lang burgemeester, maar hij werd het ook niet als resultaat van de verkiezingsuitslag. Ik hoop dat de leden van het gemeentebestuur deze reeks minstens zo aandachtig volgen als ik en er de nodige conclusies uit trekken.

  26-04-2016 om 20:39 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Denderleeuw
  24-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4e Vlaanderens Mooiste Wandeltocht, georganiseerd door Everbeekse Wandeltochten vzw

  24.04.2016: Ik schreef me daar in voor 12 km want het regende.  Het eerste half uur was de omloop vooral verhard, ook de doortocht door de Rijdtmeers, maar nadien regen de onverharde stukken zich aan elkaar, met soms moeilijke stukjes door de glibberige modderpoelen. Zo ploeterde ik tot Everbeek centrum waar de rustpost was en ik dan ook een frisdrank genoot. Ik ging dan terug naar Brakel over evengoed modderige paden tot ... ongeveer 3 km voor de aankomst. Die ging gedeeltelijk over het wandel- en fietspad waar vroeger de sporen lagen voor de mijnwerkerstreinen.

  Het weer was dus niet schitterend, met enkele regenbuien, maar daartussen toch wat zonneschijn, en een temperatuur die te laag is voor deze tijd van 't jaar (ongeveer 5°C).

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6277193390965716129.

  24-04-2016 om 20:55 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, Racing Mechelen - Eendracht Aalst

  24.04.2016: Racing Mechelen - Eendracht Aalst: 2-1

  De trainer zal er niet kunnen om lachen, verliezen tegen de laatste.  En dan nog nadat Eendracht, middels Van Damme, de openingstreffer scoorde in de 24ste minuut. De openingsfase verliep vrij evenwichtig maar zonder echt doelgevaar. Morais De Almeida mikte twee keer te hoog voor de thuisploeg en Martin trapte in de armen van Knipping. Halverwege de eerste helft leverde de eerste kans meteen een doelpunt op voor Eendracht. Martin kopte een bal door en de mee opgeschoven Van Damme mikte de 0-1 dus tegen de netten. Buiten een schotje van Janssens bleef het bij dit ene hoogtepunt waardoor wit-zwart met een kleine voorsprong kon gaan rusten. Na de rust probeerde Racing iets aan de achterstand te doen maar ze slaagden er niet in om Van Den Noortgaete te bedreigen. Ilias Labiad ging neer in de zestien maar scheidsrechter Meeus liet verder spelen. Op het uur kon Ngoma Mantu Ndongala net niet bij een voorzet van Van Delm en even later viel de poging van Martin op het dak van het doel. De beste mogelijkheid voor de groen-witten werd door Pulcinelli van dichtbij over getrapt. Een kwartier voor tijd kon Bogaerts koppen na een voorzet van Gillis maar doelman Knipping zweefde de bal knap uit de bovenhoek. Het bleek een cruciale redding want een minuut later stond het plots 1-1 in plaats van 0-2 toen Figys een corner in doel kon verlengen ('76). En daar bleef het jammer genoeg niet bij want bij de volgende hoekschop was het weer raak. De Maegd kopte de 2-1 voorbij Van Den Noortgaete ('82). Eendracht kon geen vuist meer maken en verloor de laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Labiad I., Gillis, Lievens M., Bokila, Martin (69' Bael), Janssens, Van Damme, Gaye, Bogaerts en Wagner (77' De Man). De drie uit de ziekenboeg zijn dus net op klaar genezen geraakt.

  23.04.2016: Zaterdagmiddag heeft Van Damme zijn contract met één jaar verlengd. Hij begint straks aan zijn tiende seizoen voor Eendracht Aalst (eerder zeldzaam, de laastste jaren, eender bij welke club)! Ook de overeenkomst met de broers Jelle en Falko Geenens werd geofficialiseerd.

  Voor morgen heeft trainer Geeraerd een paar personeelsprobleempjes op te lossen: Van Den Noortgaete (bil), Van Damme (heup) en I. Labiad (adductoren) zijn nog onzeker voor zondag. Anderzijds keren Gillis en Janssens terug uit schorsing.

  21.04.2016: Eendracht Aalst bereidt een klacht voor tegen Sparta Petegem. De club heeft in de wedstrijd van 2 april met Jason Vandelannoite een speler opgesteld die een stadionverbod heeft.

  20.04.2016: In het kader van een verdere uitbouw van het sportieve werd met Sven Jaecques een contract afgesloten, met als uiteindelijk doel het samenstellen van een competitieve kern naar volgend seizoen toe. Hij heeft zijn strepen verdiend als technisch directeur bij Cercle Brugge waar hij telkens weer kon aantonen dat hij een neus had voor talent en dit binnen een strikt afgelijnd budgettair kader. Hij heeft dan ook een enorm netwerk in de voetbalwereld. Eendracht is met hem in contact gekomen via Steven Smet, de voormalige jeugdcoördinator die nauw samenwerkt met hem. Beide partijen hebben besloten om in de komende maanden hard te werken aan deze ambitie en eens de kern samengesteld, wordt dan gekeken of dit verhaal een vervolg krijgt.

  24-04-2016 om 20:13 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!