Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    11-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, R Knokke FC - E. Aalst

    11.12.2016: R Knokke FC - E. Aalst: 3-0

    Nadat Van Den Noortgaete de bal eerst nog tegen de lat duwde, was het De Cuyper die de 1-0 in de herneming tegen de netten schoot.  Eendracht reageerde met een verrassende uithaal van De Rock na een voorzet van Mitu.  Doelman Paepe had echter een knappe redding in huis.  Verder kon wit-zwart geen voordeel puren uit een handvol hoekschoppen.  Aan de overzijde kon Van Den Noortgaete een indraaiende voorzet van De Cuyper nog net over de lat tikken.  Het bleek uitstel van executie want halverwege deze eerste helft stond De Cuyper na een voorzet op de goede plaats om de 2-0 voorbij Van Den Noortgaete te trappen. Beide ploegen claimden een strafschop maar scheidsrechter Lagaert ging er niet op in.  Bij Eendracht liep het niet gesmeerd en de invallers mochten zich gaan opwarmen.  De West-Vlamingen wisten ook geen doelgevaar meer af te dwingen en er werd dan ook gerust bij een 2-0 tussenstand.

    Eendracht gaf een betere indruk en nam toch wel het initiatief.  Mitu mikte naast na een omhaal en Diarra knalde eveneens net naast.  Nadien konden Yala Lusala en Van Hoevelen nog voor dreiging zorgen maar hun pogingen misten de goede richting.  Een vrije trap van De Rock werd dan weer zonder problemen gepakt door Paepe. Bij Knokke leverde de eerste bal tussen de palen wel een doelpunt op.  Tamsin zette zich achter een vrije trap en schilderde de 3-0 schitterend in de bovenhoek.  Het geloof verdween nu helemaal bij wit-zwart en de thuisploeg speelde de match rustig uit.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Claeys, De Coninck (64' De Man), Van Hoevelen, Yala Lusala, Mitu, Van Damme (45' Marmitte), Geenens J., De Rock, Geenens F. en De Koker (45' Diarra).

    11-12-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    10-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - FC Augsburg

    10.12.2016: HSV - FC Augsburg: 1-0

    En de eerste thuiszege voor Gisdol is ook een feit, net als dat Mathenia twee wedstrijden op rij de 0 houdt.  Doelpuntenmaker van de dag is Kostic in de 68ste minuut. Daarvoor hielden de twee ploegen elkaar in evenwicht. Kort voor de pause zag Holtby, nogal overdreven, een rode kaart (44'), bezoeker Kohr zag in de 66ste minuut ook al een rode kaart. Deze fase benutte HSV dus met het doelpunt van Kostic als resultaat.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Djourou, Jung, SantosSakai, Ostrzolek - Müller (90' Spahic), Holtby, Kostic (85' Ekdal) - Gregoritsch (67' Wood).

    10-12-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    04-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, SV Darmstadt 98 - HSV

    04.12.2016: SV Darmstadt 98 - HSV: 0-2

    De eerste (uit)zege voor Gisdol is een feit!  Gregoritsch werkte in de eerste helft een wonderbaarlijke voorbereiding van Kostic binnen (30.). De beslissing viel in de slotfase, wanneer de gastheren nog een keer alles naar voor wierpen en Ostrzolek in de slotminuut - uitmuntend door kapitein Sakai in gang gezet - de bordjes op 2-0 liet draaien.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Djourou, Jung, Santos - Sakai, Ostrzolek - Müller (89' Hunt), Holtby, Kostic (84' Ekdal) - Gregoritsch (73' Wood).

    04-12-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - KFC Izegem

    04.12.2016: E. Aalst - KFC Izegem: 4-0

    De eerste mogelijkheid leverde meteen een doelpunt op voor wit-zwart.  De Rock schudde zijn bewaker af en krulde de 1-0 met links tegen de netten.  Dit was meteen het enige noemenswaardige wapenfeit uit het openingskwartier.  Halfweg deze eerste helft kregen de bezoekers een uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen.  Opbrouck kwam na knullig balverlies in onze defensie alleen voor doel maar Van Den Noortgaete redde de meubelen.  Aan de overzijde pakte doelman Djerdi de poging van Yala Lusala. Na een half uur kreeg Eendracht een strafschop nadat De Rock onderuit gehaald werd.  Het ongenoegen was groot bij de West-Vlamingen want de overtreding gebeurde buiten de zestien.  De Rock liet dit niet aan zijn hart komen en trapte de 2-0 zelf binnen.  In de slotminuten voor de rust kwam Izegem een paar keer dicht bij een doelpunt maar Van Den Noortgaete hield zijn doel ongeschonden.  Zo redde hij onder andere pogingen van Verkindere en Oumedjeber.

    Na de pauze ging onze tegenstander meteen op zoek naar de aansluitingstreffer.  Hun goede bedoelingen kregen echter een deuk door de snelle uitsluiting van Vandoorne.  De verdediger kreeg een tweede gele kaart na de zoveelste fout op Mitu.  Nadat Mitu tot twee keer toe naliet om de kloof uit te diepen, besloot hij dan maar om in de rol van aangever te kruipen.  Yala Lusala nam de teruglegger in dank aan en trapte de 3-0 op de tabellen. Djerdi hield Mitu met een beenveeg nogmaals van een treffer en even later stopte de doelman ook een afstandsschot van De Koker.  Aan de overkant kon Falko Geenens de eerredder net voor de lijn wegvegen.  Tien minuten voor tijd was Yala Lusala sneller bij een diepe bal dan de uitgekomen Djerdi en hij mikte de 4-0 makkelijk in het lege doel.  Youngsters Van Den Meersch en Blankaert kregen in het slot nog een paar speelminuten en zij zagen hoe Yala Lusala nog de kans miste om forfaitcijfers op het bord te zetten.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Claeys, De Coninck, Van Hoevelen, Yala Lusala, Mitu, Van Damme (86' Van Den Meersch), Geenens J. (66' De Man), De Rock (89' Blankaert), Geenens F. en De Koker.

    04-12-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    27-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5e Sinterklaastocht, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw

    27.11.2016: Ik liet mijn lidkaart scannen, schreef me in voor 16 km en dronk eerst een warme chocomelk, kwestie van bij daglicht te kunnen starten, intussen waren al twee Zwarte Pieten bezig de nodige voorbereidingen te treffen, want de Sint zou om 14 uur komen. Die tocht leidde mij naar Zandbergen, waar aan de helft van de oude Aalsterse Zeebergbrug een groepje wandelaars stond rond te kijken: er was enkel melding van de 3 langste afstanden, niet van 9, 12 of 16 km. Een wandelaar kreeg van een medewerker de telefonische raad om via de brug de Dender over te steken, en inderdaad, daar was een bordje met alle afstanden vermeld. Verder ging het naar de Nuchten een eerste natuurgebied op het parcours, en even verder was daar de eerste rustpost te Idegem. Na een frisdrank begaf ik me naar de Gavers waar ik de Poelaertvijver bijna helemaal rond wandelde. De volgende rustpost was in Onkerzele waar ik nogmaals een frisdrank genoot en met enkele andere wandelaars babbelde. Op de terugweg haalde ik Denise en Jean-Pierre in en bleef bij hen babbelen, het was al heel lang geleden dat we elkaar zagen. Langs de Helix, het Hof Beauprez en de Molenkouter bereikten we opnieuw de parochiezaal, waar ik de bestelde mattentaarten haalde.

    Het duurde wel een half uurtje eer ik onverharde paden mocht bewandelen (de overheden moeten eerst stoppen met smalle paadjes te asfalteren en betonneren alvorens de burgers de les te spellen) maar van dan af was het een schitterende, bij wijlen avontuurlijke omloop. Het weer was bewolkt, de zon wachtte op de Sint. Mijn foto's staan traditioneel bij Google.

    27-11-2016 om 20:44 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, KSV Temse - E. Aalst

    27.11.2016: KSV Temse - E. Aalst: 2-1

    't Was lang geleden dat Eendracht verloor maar volgens het live verslag hebben de bezoekers in de tweede helft niet echt meer meegespeeld. Na 4' reeds opende De Rock de score na een welgestuurde pas van Van Tricht. Na de pauze schoot de thuisploeg het best uit de startblokken.  Het schot van Kabir week af en ging maar net naast.  Even later kopte Vertonghen aan de tweede paal over na een corner.  Op het uur viseerde Mitu de vuisten van Renier na een zeldzame Aalsterse tegenprik.  Marmitte moest de strijd staken nadat hij geraakt werd in een duel en werd vervangen door De Coninck.  Na 70 minuten klom Temse op gelijke hoogte nadat de bedrijvige Kabir raak trof (1-1, 70). Camara maakte nog zijn debuut maar ook hij moest lijdzaam toezien hoe we het deksel in de slotfase nog op de neus kregen.  Het was Glouftsis (nog beroemd of berucht in Aalst) die een hoekschop tegen de netten knikte en zijn ploeg zo een 2-1 overwinning schonk (88').
    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Claeys, Van Hoevelen, Marmitte (64' De Coninck), Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (73' De Man), De Rock (81' Camara), Verbrugge, De Koker en Diarra.

    26.11.2016: Eendracht werkt aan de nabije toekomst, Diarra en Mitu hebben hun contract bij Eendracht Aalst met twee seizoenen verlengd tot medio 2019. Beide spelers zijn aan een sterk seizoen bezig. Diarra (22), die in augustus het Vanden Stock stadion verliet, kreeg als verdedigende middenvelder al veel lof met zijn aanvallende infiltraties. Mitu (21), die overkwam van reeksgenoot Bornem, ontpopt zich in de aanval tot de smaakmaker van de ploeg. Ook Brian tekende eerder al bij. Het had heel wat voeten in de aarde maar de verblijfsdocumenten van de Guineeër Sékou Amadou Camara (19) zijn in orde geraakt. De nieuwe spits heeft een eindelijk visum verkregen tot juni 2018 en mag, na bijna een jaar geduld uitoefenen, nu écht zijn kunnen tonen in Europa (schrijft het webteam: aast die op de Europa League? ), maar eerst nog wat meetrainen met de ploeg alvorens De Cock hem opstelt.

    27-11-2016 om 20:21 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    26-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - W. Bremen

    26.11.2016: HSV - W. Bremen: 2-2

    Vorig seizoen betekende dit nog een thuiszege, en aan Gregoritsch zal 't vandaag niet gelegen hebben, die bracht zijn ploeg twee keer op voorsprong, in de derde en de 29ste minuut. Maar twee keer liet de verdediging (zonder Spahic en Cléber) Mathenia in de steek. Behalve de jonge Oostenrijker aast ook Müller op de titel "man van de wedstrijd", dat hij nog niet door Löw opgeroepen is voor een interland...  Het kon trouwens 3-2 geworden worden, want Gregoritsch had nog een kans en HSV werd een duidelijke penalty ontzegd.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier (64' Waldschmidt), Djourou, Jung, Santos - Sakai, Ostrzolek - Müller, Holtby, Kostic - Gregoritsch (82' Lasogga).

    26-11-2016 om 20:38 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    20-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, TSG Hoffenheim - HSV

    20.11.2016: TSG Hoffenheim - HSV: 2-2

    Eens te meer een gelijkspel... Dit was de heel eerste Bundesligawedstrijd voor tweede keeper Mathenia en de eerste match voor Sakai als kapitein. In de 28ste minuut had Müller de bal in bezit, speelde hem via Holtby en Gregoritsch naar Kostic die zijn ploeg op voorsprong trapte. Net voor de rust kreeg Hoffenheim nog een hoekschop die Wagner binnenschoot.

    Nog geen vijf minuten na het begin van de tweede helft stuurde Rudy een openende pas naar Kaderabek, die van rechtsbuiten naar binnen naar Zuber paste en die met een volley Mathenia te grazen neemt (wat zullen ze weer drinken, zeven dagen lang?). Met nog een half uurtje te spelen, stuurde Ostrzolek de bal naar Kostic die scherp naar 't midden trapte waar Holtby en Müller opletten - Holtby kon er nog net met de toppen van de tenen aan en paste zo naar Müller, die de bal net onder de deklat tegen de netten schoot.

    Gisdol (die zijn ex-collega's dus al eens tegenkwam) stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Djourou, Jung, Santos - Sakai, Ostrzolek - Müller (90. + 5' Porath), Holtby, Kostic (90. + 2' Hunt) - Gregoritsch.

    18.11.2016: HSV moet het voor dit kalenderjaar verder zonder Adler doen. Hij heeft een elleboogblessure en moet maandag onder het mes, zo maakte HSV-coach Gisdol vrijdag bekend, blijkbaar ook aan De Standaard. Mathenia zal de plaats van Adler tussen de palen innemen. De 24-jarige Duitser kwam afgelopen zomer over van Darmstadt maar speelde nog geen minuut. Zondag wacht een verplaatsing naar Hoffenheim, de ex-club van Gisdol. Hopelijk hebben ze ginds geen reden om te zingen van "Wat zullen we drinken, zeven dagen lang?", wat gespeeld wordt bij elk thuisdoelpunt (maar dan instrumentaal).

    17.11.2016: De bekerwedstrijd tegen 1. FC Köln vindt plaats op 7 februari 2017 en begint om 18:30, en dus in Hamburg. Intussen is Sakai gepromoveerd tot kapitein en neemt de armband over van Djourou.

    14.11.2016: Djourou won met 2-0 tegen Färöer. Kostic (Serviê tegen Wales) en Spahic (Bosnië-Hercegowina, deze tegen de andere rechtstreekse concurrent van België, namelijk Griekenland) speelden gelijk, telkens 1-1, beiden deden 70' mee, maar Spahic moest met een blessure vervangen worden. Wood scoorde (1-2 met USA tegen Mexico, Trump zal niet content zijn! Behalve van Wood, dan). Ekdal (2-1 in Parijs, na een minuut stilte) en Greogritsch (0-1 tegen Ierland) verloren. Morgen zijn Wood (in Costa Rica), Ekdal (in Hongarije), Gregoritsch (tegen Slovakije), Kostic (in Oekraine) en Sakai (tegen Saudi Arabië) opnieuw aan het werk. En België won met 8-1 van Estland (maar misschien moet dit onder Eendracht Aalst want twee doelpunten waren van ex-Eendrachter Mertens en zijn derde week af op een knie van een Est die de bal wou buiten werken maar er niet in slaagde).

    11.11.2016: Sakai speelde de hele interland mee als linker verdediger, Japan won van Oman met 4-0 maar hij scoorde niet (is ook niet echt zijn opdracht). Ik vermoed dat Ekdal vandaag meedoet tegen Frankrijk.

    06.11.2016: Ekdal (Zweden), Gregoritsch (Oostenrijk), Djourou (Zwitserland), Sakai (Japan), Wood (USA), Spahic (Bosnië - Hercegovina) en Kostic (Servië) zijn opgeroepen voor een paar interlands.

    20-11-2016 om 20:29 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - RC Harelbeke

    20.11.2016: E. Aalst - RC Harelbeke: 3-1

    De Rock werd na een goede actie van de sokken gelopen in de zestien en zo een terechte penalty kreeg. Specialist Van Tricht zette de elfmeter feilloos om (1-0, '8). Met die kleine voorsprong gingen de ploegen naar de kleedkamer, wat niet wil zeggen dat er niets meer gebeurde: er waren nog kansen voor De Rock, Mitu en Yala Lusala.

    Een eerste poging in de tweede helft van Descheemaecker belandde op de paal maar toen de snelle Lebsir Geenens het nakijken gaf op de linkerflank, kan diezelfde Descheemaecker met de hulp van Claeys zowaar de gelijkmaker netten (1-1, 57). Een uur gespeeld en alles te herdoen. Eendracht herpakte zich meteen en greep de bezoekers bij de keel. Mitu en Yala Lusala kregen mogelijkheden maar Merlier stond alert te keepen. Het regende bijwijlen bezoekende overtredingen maar de scheidsrechter verloor, net als in de eerste helft, de voeling met de wedstrijd en liet enkele gemene bezoekende overtredingen onbestraft. Toch kreeg Eendracht wat het verdiende toen Merlier zich, door een knullige tussenkomst van een medemaat, verkeek en Mitu de hobbelende bal maar moest binnenduwen (2-1, '80). Net voor affluiten maakte Mitu de bezoekers helemaal af en bezorgde Eendracht een derde overwinning op rij (3-1, '89).

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Claeys, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (83' De Coninck), De Rock (71' De Man), Verbrugge, Geenens F. en Diarra.

    20-11-2016 om 20:17 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    13-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vredestocht (tocht voor het goede doel), georganiseerd door WSV De Kadees vzw

    13.11.2016: In de stad van mijn dromen schreef ik me in voor 16 km.  Om het centrum van deze wereldstad te verlaten duurde het te voet wel een poosje over verharde wegen (trottoirs, al dan niet in schitterende toestand) tot de rand van het Osbroek. Daar mocht ik een tijd in wandelen tot ik in Erembodegem terecht kwam voor de eerste rustpost, de school nabij de kerk. In Erembodegem maakte ik een zeer groene lus door het Gerstenbos, er eventjes uit langs de Brusselsesteenweg en er gauw weer in om dan opnieuw in het centrum van Erembodegem uit te komen. In de school wilden Mieke en Mark net vertrekken voor hun lus maar ze lieten zich gauw overhalen om nog iets warm te drinken met mij.

    Nadat onze wegen zich scheidden, ging ik terug naar Aalst, via het Osbroek, het eraan grenzende stadspark en vervolgens het historische centrum van de carnavalsstad, waar medewerkers van Atletiek Land van Aalst het parcours voor de Vredesloop afzetten met nadar en linten.

    Het weer was miezerig en was dat de reden van de veel te geringe opkomst (845)? De afwezigen hadden alvast groot ongelijk. Mijn foto's staan bij Google.

    13-11-2016 om 20:48 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, KSV Bornem - E. Aalst

    13.11.2016: KSV Bornem - E. Aalst: 0-1

    Nadat de wedstrijd maar traag op gang kwam, waren de eerste mogelijkheden van wit-zwarte makelij.  Het schot van De Rock week af in corner en bij een volgende hoekschop werd de kopbal van Van Hoevelen gepareerd door doelman Deloose.  De thuisploeg dreigde voornamelijk via verdediger Ivens.  Eerst kopte hij over na een vrije trap en bij zijn tweede poging lag Van Den Noortgaete in de weg. Na vijfentwintig minuten klom Eendracht op voorsprong.  Na goed doorzetten van Diarra was het De Rock die in twee tijden kon scoren (0-1, '25).  Het was meteen het laatste hoogtepunt uit deze eerste helft.  Beide ploegen hielden mekaar in de tang en de doelmannen keken zo goed als werkloos toe.

    Na de rust kwam Eendracht al snel dicht bij een tweede treffer maar ex-speler Dessaer kon het schot van Mitu nog net voor de lijn wegwerken.  Aan de overzijde kopte diezelfde Dessaer in de handen van Van Den Noortgaete.  Eendracht had de partij onder controle en gaf amper iets weg.  Er kwamen ook mogelijkheden om de kloof verder uit te diepen maar Deloose trok twee keer aan het langste eind na pogingen van De Rock. Tien minuten voor tijd hield de plaatselijke doelman zijn ploeg nogmaals in de running door Mitu tweemaal af te stoppen.  Even later stierf het schot van Yala Lusala eveneens in de armen van Deloose.  Bornem probeerde nog aan te dringen maar aanvaller Weuts had blijkbaar zijn dagje niet en de Aalsterse zege kwam niet meer in gevaar. Door deze overwinning rukt Eendracht verder op naar een gedeelde derde plaats in het klassement.  

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Claeys, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (77' De Coninck), De Rock, Verbrugge (64' De Man), Geenens F. en Diarra.

    13-11-2016 om 20:05 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    06-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singeltochten, georganiseerd door Singelwandelaars Strombeek-Bever

    06.11.2016: Ik schreef me in voor 18 km ('t was er bijna een halve kilometer meer), die voor de eerste ruime 10 km over vooral verharde wegen leidde (ongeveer 20% was onverhard) langs (helaas niet doorheen) het Tangebeekbos naar een deelgemeente (of eerder gehucht) van Grimbergen, daar moest ik twee keer zijn. Beide keren verfriste ik de keel. Op de terugweg naar Strombeek mocht ik wat meer op veldwegen en enkele bospaden wandelen, wat mij veel beter beviel.

    Het weer was te goed om waar te zijn (men had regen beloofd), al was het natuurlijk fris. Mijn foto's staan bij Google.

    06-11-2016 om 20:13 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Winkel Sport

    06.11.2016: E. Aalst - Winkel Sport: 2-1

    Na 24 minuten werd Mitu onderuit gehaald en Eendracht kreeg een penalty, deskundig binnen getrapt door Van Tricht. Vijf minuten later verdubbelde Eendracht de score: Dhoest hield de bal eerst nog uit de benedenhoek maar in de herneming knalde Yala Lusala toch raak. In de 86ste minuut kopte De Rechter de aansluitingstreffer binnen: 2-1.

    De Cock selecteerde uit deze groep: Van Den Noortgaete, Devriendt, F. Geenens, Van Hoevelen, Claeys, Verbrugge, Van Kerckhoven, Marmitte, Diarra, De Coninck, De Man, Yala Lusala, Van Tricht, De Rock, Mitu.

    06-11-2016 om 19:32 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    05-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - BVB Dortmund

    05.11.2016: HSV - BVB Dortmund: 2-5

    Voor de wedstrijd werd "uns" Uwe Seeler (stopte met aktief voetbal in 1972, dus heb ik hem alleen maar in archiefbeelden zien scoren) in de bloemetjes gezet voor zijn 80ste verjaardag, een grote taart kreeg hij ook.

    De spelers vergisten zich blijkbaar, ze dachten dat de bezoekende club verjaarde... Na 48 minuten (bij de rust stond het 0-3, toen riepen de thuissupporters dat, behalve Seeler, de rest wel kon ophoepelen, op de sociale media is Beiersdorfer de gebeten hond) had Aubameyang al vier keer gescoord, meestal geholpen door de stuntelende verdediging (bij het eerste doelpunt was 't Adler die zijn prooi loste). Tussendoor was er 1 uitgesproken kans voor HSV, maar 't werd net niet voor Müller. Hij scoorde wel, op aangegevan van Waldschmidt, in de 55ste minuut. Dembélé (niet de Rode Duivel maar een naamgenoot) scoorde nog eens in de 76ste minuut, Gregoritsch' doelpunt werd lichtzinnig afgekeurd, maar Müller scoorde nogmaals, in de 81ste' minuut. Ze kunnen er nu twee weken op "sjieken" want er volgen eerst twee interlands. Bij ARD dromen ze al van degradatie, en 't seizoen is nog niet eens halverwege... En wezen op de ruim 91 miljoen die HSV uitgegeven had voor nieuwelingen.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Cléber (31' Ekdal), Djourou, Spahic - Diekmeier (69' Hunt), Santos - Sakai, Jung - Müller, Gregoritsch - Lasogga (52' Waldschmidt).

    05-11-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    30-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfsttocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw

    30.10.2016:  Ik schreef me daar in voor 18 km ('t maximum) maar feliciiteerde eerst de clubsecretaris met zijn verjaardag.  Die omloop (door hem samengesteld) voerde me over vooral onverharde wegen naar Sint-Katherina-Lombeek, hiervoor wandelde ik een goed eind door het Liedekerkebos. In Lombeek pauseerde ik even en maakte dan een lus van bijna 6 km, waarbij ik het nabijgelegen Hertigembos bezocht. Nadat ik nogmaals een rustpause inlaste, ging ik terug langs Muilem en het centrum van Liedekerke met de Opperstraat en de wijk Kruisbeekveld.

    Ons Heer is blijkbaar een Pajot want 't weer was lekker zonnig en met aangename temperaturen. Mijn foto's staan bij Google.

    30-10-2016 om 21:38 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, 1. FC Kƶln - HSV

    30.10.2016: 1. FC Köln - HSV: 3-0

    HSV verloor van en bij 1. FC Köln. In het uitverkochte stadion toonden ze nochtans een strijdvaardige eerste helft en weerstonden zelfs een penalty (Modeste trapte de bal tegen de paal, 41'). Hij maakte zijn misser in de tweede helft goed door drie keer te scoren (61', 82', 86'). Voordien nog kreeg Wood de rode kaart te zien (58').

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Götz (66' Gregoritsch), Djourou, Jung, Santos - Kostic (75' Müller), Sakai, Holtby, Ostrzolek - Lasogga (84' Waldschmidt), Wood.

    27.10.2016: Nadat gisteren de resterende bekerwedstrijden gespeeld werden, werd geloot voor de volgende ronde en HSV ontvangt dan de gastheer waar ze volgende zondag heengaat, inderdaad: 1. FC Köln. Die bekerwedstrijd vindt plaats op 7 of 8 februari 2017.

    30-10-2016 om 21:14 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, SK Halle - E. Aalst

    30.10.2016: SK Halle - E. Aalst: 2-2

    De eerste poging tussen de palen kwam van de linker van thuisspeler Buscema.  Van Den Noortgaete pakte zonder al te veel problemen.  Eendracht reageerde en Yala Lusala kreeg ruimte om aan te leggen.  Zijn afstandsknal spatte op de lat uit mekaar.  Net voor het kwartier constateerde scheidsrechter De Cremer handspel van Van Kerckhoven in de eigen zestien.  Strafschop dus voor Halle en Buscema trapte de 1-0 tegen de netten (14').  Halverwege de eerste helft ging Mitu na een duel neer in het vijandige strafschopgebied maar nu weigerde de ref wel om de bal op de stip te leggen. Eendracht kwam moeilijk tot voetballen tegen een agressief spelende thuisploeg en kwam niet verder dan enkele stilstaande fasen, die niks opleverden.  Net voorbij het halfuur voorkwam Van Den Noortgaete meer averij.  Met een schitterende save ranselde hij het schot van Deryck uit zijn doel.  Toch klom wit-zwart nog voor de rust op gelijke hoogte.  Hossari verspeelde de bal knullig aan Falko Geenens en onze rechtsachter werkte beheerst af (1-1, 39').

    Na een achttal minuten keek Eendracht voor de tweede keer tegen een achterstand aan.  Van Ophalvens knalde eerst op de vuisten van Van Den Noortgaete maar kon de bal in de herneming toch in doel koppen (2-1, 53').  Rond het uur had Van Den Noortgaete een redding in huis na een deviatie van Amazou.  Vervolgens trok men zich bij Halle terug op de eigen speelhelft.  Eendracht had de bal maar miste de inspiratie om openingen te forceren.  Gaandeweg slopen er ook meer slordigheden in het samenspel. Tot Falko Geenens een tweede keer toesloeg.  Nadat Van Tricht een voorzet van Mitu miste, joeg de mee opgerukte verdediger de gelijkmaker wel tegen de touwen (2-2, 72').  De thuisploeg was leeggespeeld en Eendracht voerde de druk op.  Doelman Bourlard tikte een schicht van Diarra van onder de lat maar mocht toch zelf een doeltrap nemen.  Ongelooflijke beslissing van de spelleiding.  In de toegevoegde tijd volgde nog een unieke mogelijkheid om de winst alsnog binnen te halen.  Mitu trapte van dichtbij echter over nadat Bourlard een voorzet had laten glippen.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Claeys, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (74' De Coninck), De Man (45' De Rock), Geenens F. en Diarra.

    30-10-2016 om 21:06 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    26-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, FC Halle - HSV (DFB-beker)

    25.10.2016: FC Halle - HSV: 0-4

    Halleluja, de eerste zege sinds weken!  't Is wel tegen een derdeklasser, maar 't is voor de beker, dus 't was nodig. De gastheren overtuigden nochtans met een geëngageerde inzet, maar de bezoekers toonden zich sterk verbeterd (verslechteren kon haast niet meer ), defensief zeer zeker en in de aanval compromisloos. Tweemaal scoorde Wood (dat was ook al een tijdje geleden) in de eerste helft (8', 43'), Lasogga scoorde zijn allereerste van dit seizoen (57') en joker Waldschmidt (82', kort nadat hij ingewisseld werd) deed dat ook in de tweede helft.

    Gisdol zal dus wel tevreden zijn over: Adler - Diekmeier, Ekdal, Cléber, Santos - Sakai, Jung, Ostrzolek - Kostic (72' Gregoritsch), Lasogga (85' Hunt), Wood (82' Waldschmidt). Halilovic was niet mee (ik dacht ook Bahoui niet) en volgens ARD zal Beiersdorfer daar niet mee opgezet zijn, de Kroaat kostte HSV dan ook 5 miljoen EUR.

    26-10-2016 om 20:17 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    23-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazomertocht, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw

    23.10.2016: Ik schreef me elektronisch in voor 14 km en deze leidde mij langs verharde en natuurlijke wegen nabij de spoorweg en even langs het kanaal (naar Brussel) naar Buizingen, waar ik even verpooosde. Daar maakte ik een lus van zo'n 4 km door het Kluisbos en het Sanabos. Na nog een pause in Buizingen ging ik dus terug langs de Zenne en even verder opnieuuw het kanaal.

    Zo ongeveer 50% van het parcours was verhard en dat is veel voor De Heidetochten maar ligt ongetwijfeld aan de verstedelijking van Halle en Buizingen. Het weer was niet zo leuk: mistig en tot zo'n 6°C. Mijn foto's staan bij Google.

    23-10-2016 om 20:43 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - SCT Menen

    23.10.2016: E. Aalst - SCT Menen: 3-0

    Yala Lusala kopte over na een voorzet van Mitu en Van Tricht trof de lat na een teruglegger van de bedrijvige aanvaller.  Na tien minuten scoorde Claeys na een vrije trap van De Coninck maar de lijnrechter had buitenspel vastgesteld.  Even later mocht onze verdediger wel feesten.  De hoekschop van Van Tricht werd doorgekopt en Claeys kon de bal simpel tegen de netten tikken (1-0, 16'). Net voor het halfuur staken de bezoekers voor het eerst de neus aan het venster.  Van Den Noortgaete redde de kopbal van Sennesael na een corner.  Nadien zorgde doelman Carron er voor dat de schade voor zijn team beperkt bleef.  Eerst haalde hij een vrije trap van Van Tricht uit de benedenhoek en in het slot van de eerste helft redde hij twee keer na evenveel pogingen van Van Hoevelen.  Eendracht trok dus met een 1-0 voorsprong richting kleedkamers.

    Na de rust kregen beide ploegen al snel een mogelijkheid. Verbrugge devieerde een vrije trap van Van Tricht net voorlangs en het schot van Cardon ging de mist in bij een gevaarlijk moment voor het Aalsterse doel.  Net voor het uur moesten de West-Vlamingen met een mannetje minder verder nadat Ribeiro met een tweede gele kaart werd uitgesloten. Toch slaagde Eendracht er niet direct in om de krappe bonus te verdubbelen waardoor het toch wel opletten bleef.  Een kwartier voor tijd besloten de Menenaars dan maar een handje toe te steken.  Na een hoekschop van De Rock kopte Peers de bal immers in eigen doel (2-0, 75').  Meteen hierna slikte wit-zwart bijna een tegentreffer maar Diarra kon de bal nog op de lijn wegkoppen.  In de slotminuten liet Carron zich nog opmerken door pogingen van Yala Lusala en De Man onschadelijk te maken.  Toch moest hij zich nog een derde keer gewonnen geven toen Falko Geenens de 3-0 (85') eindstand in doel duwde na een voorzet van Diarra.

    Interim-coach De Geyseleer stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Claeys, De Coninck, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu (79' De Man), Van Tricht (69' De Rock), Verbrugge, Geenens F. en Diarra (90' Atheba).

    Kersvers trainer Tom De Cock zat er trouwens op te kijken. Hij maakt de overstap van Tempo Overijse waarmee hij in 2015 de titel pakte in vierde klasse. Voordien was De Cock aan het werk bij derdeklassers Union Sint-Gillis en Woluwe-Zaventem. Zijn trainerscarrière begon hij bij OH Leuven als beloftencoach en assistent van Rudy Cossey. Er werd een overeenkomst gesloten tot het einde van dit seizoen met een optie op het volgende.

    23-10-2016 om 20:20 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!