Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    01-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01.05.2011 – Lewetocht, georganiseerd door Wandelclub St.Pieters-Leeuw vzw (B 028)

    Ik kon mijn auto achterlaten op een parking (dit voorbeeld werd dra gevolgd door clubgenoot Bruno) naast een zijtoegang van het Provinciaal Domein van Huizingen, even verder is zaal Centrum, waar ik een inschrijvingskaart koop en besluit van de tocht van 15 km aan te vatten. Die begon meteen met een toch wel uitgebreid bezoek aan het Provinciaal Domein, via die zijingang. Bijna meteen aan de linkerhand is een terrein waar grote vogelkooien staan, met vooral parkieten, maar ook fazanten en ander gevederte, maar ook een afgesloten plekje voor konijnen. Wat verder betrad ik dan de grote bloementuin. Af en toe ging ik een paar stappen een ander paadje op om daar wat foto’s te maken. Het was vooral hierom dat ik terug kwam naar deze tocht, deze keer liet ik het Hallerbos voor wat het was (die bewandelde ik twee jaar geleden maar ook het Karkoolbos staat vol boshyacinten en daslook). Toen ik het domein uiteindelijk (en toch te snel naar mijn zin ) verliet, leidde de omloop mij naar Dworp, met nog enkele doorsteken door een bos, ook enkele hellingen. Aan de tweede rustpost trof ik twee clubgenoten, Sportvrienden, en zij bevestigden dat we met meer dan 4 (Ronny, Lies, Bruno en ik) hier op stap waren. Na een gezellig babbeltje, ging ik verder, en ik mocht nog wat door het Provinciaal Domein stappen, via het speelplein bereikte ik de hoofdingang, en over de parking bereikte ik de startzaal, waar ik mijn boekje en 30-stempelblad liet afstempelen. Het voorbeeld van enkele leden van de organiserende club volgend (op onze eigen wisselbekertocht), ging ik ook eens vragen met hoeveel mijn club al vertegenwoordigd was. Om ongeveer 12 uur waren al 15 Sportvrienden geteld.

    Het weer was zonnig en nadat ik me op temperatuur gestapt had, kon ik mijn trainingsvest om mijn middel knopen en in T-shirt wandelen. Op de terugweg naar huis passeerde ik de spelersbus van Racing Genk die naar Lokeren reed (voor de wedstrijd die om 20.30 uur startte).

    Mijn foto’s staan hier: https://picasaweb.google.com/helgavds/Lewetocht11

    01-05-2011 om 20:52 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    30-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-SC Freiburg

    30.04.2011: HSV-SC Freiburg: 0-2

    Wat is daar aan de hand? HSV heeft ook de laatste theoretische kans op deelname aan de Europa-League verspeeld. Voor de ogen van 52.985 toeschouwers tekende Hamburg nochtans de eerste doelkansen op (van Son en Elia), maar leek als verlamd na het eerste doelpunt, van Cissé (16'). Later had Guerrero nog een kans, maar miste die. Kort voor het einde scoorde Cissé nog eens (88') en bezegelde daarmee de 0-2-eindstand. Hiermee sprong Freiburg over HSV in het klassement. En zeggen dat Dortmund nog willen helpen heeft, want het won van Nürnberg, en viert nu het kampioenschap. HSV speelde in deze opstelling: Rost - Diekmeier, Benjamin, Westermann, Aogo - Jarolim (78' Trochowski) - Ben-Hatira (56' Pitroipa), Zé Roberto, Elia - Son, Guerrero.

    28.04.2011: Het staat ook in De Standaard: Önning heeft een contractverlenging tot 30.06.2013 ondertekend. Wie niet meer getekend heeft bij HSV is Torun, hij vertrekt namelijk naar Hertha BSC Berlijn.

    27.04.2011: HSV moet het twee wedstrijden zonder Petric doen, zolang is hij met ziekteverlof door een spierverrekking. Na Van Nistelrooy is dus nog een aanvaller onbeschikbaar. Wil er nu niemand van Real Madrid komen helpen? Enfin, als Mladen er voor de allerlaatste wedstrijd maar bij is ... want dan ben ik er zelf ook bij (in de tribune, evenwel). Twee seizoenen geleden, bij de thuismatch tegen 1. FC Köln, was hij ook niet beschikbaar, en er werd verloren (met 0-1).

    De voorzitter van het bestuur zou graag zien dat spelers, als ze stoppen met balletjes trappen, een functie in de staff willen opnemen (als hen die vacature wordt aangeboden, natuurlijk), naast Rost zou het dan om Jarolim gaan.

    26.04.2011: HSV heeft de nodige licentie beet om volgend jaar ook in eerste Bundesliga te spelen. Dat verbaast me niet, maar zo staat hier ook goed nieuws. Want Petric heeft de training moeten verlaten wegens een blessure, hopelijk kan hij spoedig weer inpikken en doet hij zaterdag en de twee volgende zaterdagen mee.

    30-04-2011 om 20:42 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    25-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, VfB Stuttgart vs. HSV

    23.04.2011: VfB Stuttgart- HSV: 3-0

    Ze hebben (nog/weer) geen zin in Europees voetbal, zeker? Enfin, terwijl ik in Geraardsbergen en omgeving wandelde, haalde VfB-trainer Labbadia dus wraak op zijn vroegtijdige ontslag van het vorige seizoen (dat belooft als Veh een club heeft...). Volgens wat ik op de website van de bezoekende ploeg lees, begon Önning met de volgende opstelling: Rost - Diekmeier, Kacar, Westermann, Aogo - Jarolim - Torun (46' Tesche), Zé Roberto, Elia (61' Guerrero) - Ben-Hatira (79' Son), Petric. Cacau was tweemaal succesrijk (6de en 89de minuut), het tweede doelpunt maakte Gentner. De roodbroeken lieten de grootste eigen mogelijkheden door Petric, Torun en Ben-Hatira onbenut. Er zijn nu nog drie wedstrijden, waarvan twee thuis, als ze nu toch eens alle 9 punten bekomen, bestaat er toch nog een waterkansje op Europees voetbal (maar dan moeten Nürnberg - nu 47 punten - en Mainz - nu 49 punten - genoeg verliezen).

    17.04.2011: Op de 60ste verjaardag van de balartiest (hij scoorde vooral met het hoofd), Horst Hrubesch, meldt HSV ook dat we Van Nistelrooy wellicht dit seizoen niet meer zien spelen. Hij heeft namelijk een spier in de linkerkuit gescheurd, en men spreekt van een afwezigheid op het veld van meerdere weken. Binnen vier weken echter vindt reeds de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen plaats (mijn ticket is de voorbije week in mijn brievenbus geleverd), tegen Bor. M'gladbach (met o.a. de Belg Bailly in doel).

    25-04-2011 om 20:20 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23.04.2011 – Euraudax Dender, georganiseerd door Euraudax België (258)

    Ik kon mijn auto achterlaten op de parking van de Villa Wilson en schreef me in voor 100 km. Ik had voordien al gezien dat we begonnen met een lus van 50 km, en dan volgden lussen van elk 25 km (max. aangeboden afstand was 125 km). Ook Paul was van de partij om eens gedag te zeggen, het genezingsproces van geopereerde voet alsook van de behandelde longen was in goeie gang, en ook voorzitter Antoine was even aanwezig. Na de gebruikelijke begroeting van bekenden, iets drinken tegen de komende dorst en het aantrekken van de nodige kleding vertrokken we voor eigenlijk 51 km.

    Deze leidden ons langs natuurlijke en verharde wegen en paden naar het Karkoolbos. Daar stond de bosanemoon in volle bloei, alsook hier en daar daslook. Zo bereikten we, al stijgend, de top van de Bosberg, alwaar we een waterbevoorrading kregen, en dat was best welkom. Het ging dan verder naar Vollezele waar, op de top van de Congoberg, de eerste wagenrust stond opgesteld. Verder naar Oetingen genoten we van weidse panorama’s, die zelf genoten van de zonnestralen. Via Kester, waar we net langs het crossparcours wandelden, bereikten we de cafetaria van de sporthal van Gooik. Daar kregen we ons broodje, voor mij met américain, wat ik doorspoelde met een uitermate lekkere donkere trappist (volmaakt op perfecte temperatuur). Er was blijkbaar een internationaal volleybaltornooi aan de gang, want er was een Ierse damesploeg aanwezig. Via de Ninoofse deelgemeente Denderindeke en Zandbergen bereikten we de startzaal waar we onze warme maaltijd kregen: pompoensoep met stukjes wortel en andere groenten, varkensgebraad met groenten (prinsessenbonen, wortels en broccoli) en kroketten, gevolgd door crème brulée (ik kreeg dat van Frank ook, met dank! ).

    De twee volgende lussen van elk 25 km werden afgelegd over gemakkelijk want verhard aangelegde paden en paadjes, met bevoorradingen aan de kerken: die van Idegem, die van Grimminge en die van Onkerzele. Zo kwamen we terug voor onze koude schotel, het viel nadien op dat de meeste mensen de zwarte tagliatelle lieten liggen, ik ook want het had een onverwachte smaak (ik bedoel niet dat het niet lekker was, maar het lag niet echt in mijn smaak).

    De voor mij (en zowat 28 anderen) laatste lus leidde via de kerk van Hemelveerdegem (deelgemeente van Lierde) naar Geraardsbergen (bevoorrading aan de kerk van Schendelbeke) waar we het centrum aandeden met een korte pauze bij het beeldje van Manneken Pis. Aan de overkant van het kerkplein was het terras van een café nog bezet en zowel de genieters als de wandelaars vonden dat het “feestje” bij hen te vieren was. We kregen nog een “feestje” aangeboden door organisator en baankapitein Peter: de beklimming van de Muur met een pauze aan de kapel van Oudenberg. Die kapel was open voor een gebedsdienst dus kon menigeen gauw een foto nemen van het interieur. We maakten een toertje rond de kapel alvorens terug te keren naar de villa.

    Daar had Peter tot 6 Gouden Arenden uit te reiken, zoals de 5de aan Frans (wiens volière hiermee volgens eigen zeggen volzet is) en de 7de aan Sally, allen hartelijk gefeliciteerd! Hierbij werd hij geassisteerd door Frank en Paul, die nog net voor ons aankwam. Wat ik gemist heb aan de laatste lus was o.a. bevoorrading aan een school in Akrenbos en in Viane.

    Het was wel degelijk lekker wandelweer: zonnig en een aangename temperatuur, zelfs ’s nachts liep ik in T-shirt (mijn armen plakten van de transpiratie).

    Mijn foto’s staan hier: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxGeraardsbergen11

    25-04-2011 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    17-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17.04.2011 – 28ste Mattentaartentochten, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen (135)

    Ik kon mijn auto achterlaten op de parking van een supermarkt dat op zondag toch niets te verkopen had en moest niet ver naar de startplaats, het KTA in Geraardsbergen. Daar was alles bij elkaar: de inschrijving, de bestelling van de zak met 5+1 gratis mattentaarten en de afstempeling (alsook de clubwinkel). Ik koos voor de 14 km waar ik nog 700 m gratis erbij kreeg. Bij afgifte van mijn inschrijvingskaart kreeg ik een halve mattentaart, die smaakte naar nog! Net buiten de schoolgebouwen stond een stand met vrijwilligers die handtekeningen ronselden voor het behoud van Meerbeke (deelgemeente van Ninove) als aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen (en niet Oudenaarde of Ronse), ik tekende graag en nam een gratis staaltje spierzalf mee (‘t kan dienen, volgend weekend…).

    Dan vertrok ik echt en een eindje verder bewandelde ik het pad (en een ruim uur later nog eens) dat ik vorig jaar doorploeterde tijdens de verzopen Nationale Wandeldag, zo bezocht ik nog eens het natuurreservaat Korte Lake, ik moet ergens de Molen Te Veel gepasseerd zijn zonder hem te zien alvorens de kerk van Goeferdinge te bereiken. Dichtbij is de rustpost maar ook een supporterscafé van Robbie McEwen die hier nog gewoond heeft, alvorens te verhuizen naar Everbeek (Brakel). Via de kerk van Overboelare kwam ik terug in het centrum met de Guilleminbrug. Naderhand bedenk ik dat ik daar wellicht de aanwijzing naar de tweede rustpost gemist heb (school De Dender), want er is een parallel padje dat de steunbeer langs rechts passeert. Nu ja, die stempel heb ik dus gemist en ik ging verder mijns weegs naar de Markt waar inderdaad een rommelmarkt werd gehouden, ik nam er enkele foto’s want ook de kerkfabriek, het stadhuis en Manneken Pis pleiten voor het behoud van Meerbeke (deelgemeente van Ninove) als aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen. Via de Sint-Jozefskerk en de Collegiale kerk (zoals je kan vermoeden is deze verbonden aan een onderwijsinstelling) kwam ik terug in die andere onderwijsinstelling, de KTA, aan. Daar liet ik mijn boekje en 30-stempelblad (al over halfweg!) afstempelen en haalde mijn mattentaarten op.

    Het was wel degelijk lekker wandelweer: zonnig en een aangename temperatuur.

    Mijn foto’s staan hier: https://picasaweb.google.com/helgavds/Mattentaartentocht11

    17-04-2011 om 20:52 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    16-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-Hannover 96

    16.04.2011: HSV-Hannover 96: 0-0

    De derby is dus op een scoreloos gelijkspel geëindigd (C. Huybrechts zou zeggen: die stand was al bij de rust bereikt). In de eerste helft hadden de gasten in de met 57.000 toeschouwers uitverkochte Imtech Arena de betere doelkansen en hadden halverwege de wedstrijd op voorsprong kunnen staan. In de tweede helft verhoogden de Hamburgers gedeeltelijk de druk op het doel van Hannover 96, een doelpunt wou echter niet vallen. Önning stelde de volgende spelers op: Rost - Diekmeier, Kacar, Westermann, Aogo - Jarolim - Torun (61' Pitroipa), Zé Roberto, Elia - Petric, Van Nistelrooy.

    13.04.2011: Tiens, 't is toch geen vrijdag, vandaag? Op de website van HSV staat te lezen dat Trochowski volgend seizoen vertrekt. Hij gaat naar Sevilla en eigenlijk valt het wel te begrijpen want hij zat te veel op de bank. Hopelijk is dat niet het geval tijdens de laatste (thuis)wedstrijd van dit seizoen.

    16-04-2011 om 19:26 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    11-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.04.2011 – Wandeltocht der Denderstreek, georganiseerd door WSV De Sportvrienden vzw (087)

    Niets te wandelen, maar te werken, vandaag, en nog geen klein beetje! Het had geen nut er in te vliegen als een razende slak want de wandelaars kwamen met drommen het Jeugdcentrum De Kouter binnen. Ik had me nog maar net geïnstalleerd toen Yvette vroeg of ik tegen 7 uur naar ’t station kon rijden om er een wandelaar af te halen, Tony zou dan om negen uur heen en terug rijden. Was dat nog een bekende, ook, Danny H. van het Wijngaarttreintje (Aktivia 333). Hoewel het een wisselbekertocht betrof, zat ik niet genoeg verstopt uit het zicht van de wandelaars. Het duurde tot zowat elf uur eer ik een eerste keer kon kaartjes tellen, tot dan had ik vooral mutualiteitpapieren in te vullen en stickers te printen. De printer kreeg dan nog eens kuren, maar ik trok de stekker er uit en stak hem er weer in, zo kon ik verder.

    Veel pauzeren moest ik niet doen, zelfs een broodje gehakt eten duurde zijn tijd maar toen Annemie en Mark terug waren van hun wandeling, ging ik bij hen zitten op het terras en dronk een wit wijntje. Nadien telde en printte ik verder, de uitslag was mooi op tijd klaar, en dat terwijl ik er alleen voor stond. Dat is een beetje relatief want Johan was even komen helpen sorteren, tot hij naar de toog geroepen werd, en Aline hielp ook een handje als ze in de keuken net even niets te doen had, ik dank jullie hiervoor! Tussendoor was een registrator van Aktivia langsgekomen, vooral Jozef stond hem te woord, intussen hebben we het verdict gekregen: onze tocht was geslaagd, alleen moeten we de volgende keer duidelijk aangeven op de parcoursplannen welke omlopen geschikt zijn voor rolstoelen en buggy’s. En ook namen we afscheid van twee Engelse wandelaars die vorig jaar onze Tweedaagse van de Denderstreek reeds met een bezoek vereerden. Intussen kwamen enkele wandelaars van andere clubs regelmatig vragen hoe het zat met de tussenstand van hun club, waardoor ze mij van mijn telwerk hielden… Om zowat 16 uur was het tijd voor de uitreiking van trofeeën voor de best vertegenwoordigde clubs. De uitslag staat op de website van de club (http://www.desportvrienden.be/FR_Uitslag110410.html) en ook in de Marching, zoek hiervoor naar deze wandeltocht. Deze uitslag was, zoals anders, gemaakt met het telprogramma Staplijst maar het was de eerste keer dat ik die uitslag rechtstreeks naar Aktivia kon sturen, anders moest ik op die website ook nog eens alle getallen invoeren. Daarna was het stilaan tijd om mijn “bureau” op te ruimen en te helpen met het ruimen van de zaal en met het lossen van ons werkgerief in ons depot.

    Naar verluidt zou het goed weer geweest zijn: zonnig en warm voor de tijd van het jaar.

    11-04-2011 om 22:12 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    09-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-Bor. Dortmund

    09.04.2011: HSV-Bor. Dortmund: 1-1

    Terwijl ik meehielp aan de voorbereiding van een wandeldag, moest HSV al in de 93ste minuut toch nog een punt meegeven. In de 38ste minuut trapte Van Nistelrooy een penalty binnen nadat Petric foutief werd gevloerd (later, tijdens de wedstrijd van Eendracht Aalst tegen Waregem, moest ik nog aan de Nederlander denken, en ik kende toen niet eens de uitslag). Dus pas in de 93ste minuut wanneer Schmelzer de bal een laatste keer naar voor bracht, en aan de tweede paal stond Kuba (alias Blaszczykowski) op de loer, die werkelijk nog met een volley het gelijkspel veroorzaakte.

    04.04.2011: Een mens zou hopen dat het vandaag 1 april is wanneer men dit leest, maar helaas, driewerf helaas, het is geen aprilvis, het is echt waar.  Frank Rost zal Hamburger SV aan het eind van het seizoen verlaten. In januari 2007 kwam de keeper van Schalke 04 naar Hamburg en tot het eind van dit seizoen wil Rost nog enige keren voor (met) HSV jubelen. Rost heeft voor Hamburger SV tot nog toe 143 Bundesligawedstrijden gespeeld en zegt dat het altijd duidelijk was dat dit zijn laatste seizoen voor HSV en in de Bundesliga is (allez, hij gaat dus ook niet naar de concurrentie). Na meer dan 20 jaar in het professionele voetbal wil hij afscheid nemen van alle vrienden en van de Bundesliga. Hij vindt het tijd iets nieuws te beginnen, ook al zal hij het voetbal wel blijven volgen. Op zo'n tijding zegt een mens al eens: "Ander en beter", maar hier geldt vooral: "Is 't niet beter, 't is dan toch zeker ander."

    09-04-2011 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    04-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02.04.2011 – Euraudax Affligem, georganiseerd door Euraudax België (258)

    Hoewel deze tocht start in Aalst (nog wel behoorlijk dicht bij het ouderlijk huis waar mijn wieg stond), heet het “Euraudax Affligem” omdat de baankapitein en organisator daar woont en we die gemeente (met deelgemeenten) tijdens de vier lussen zouden aandoen.

     

    Nu was ik wel op tijd, en Kobe ook want ik had hem opgepikt aan het station van Denderleeuw. Er was nog ruim tijd om iets te drinken, en mijn kousen en sandalen aan te trekken voor de start van de eerste lus van 25 km. Deze leidde langs natuurlijke (met wat modder) en verharde wegen (en langs het ouderlijk huis van Eddy, de baankapitein, zijn moeder stond net buiten de wandelaars aan te moedigen) naar een brug over de E40, waar de medewerkers met de bevoorrading ons stonden op te wachten. Tot dan had ik het moeilijk met zwaar aanvoelende benen om zelfs de “laatste man” niet uit het oog te verliezen. Van daar af deed ik mijn best om in de kopgroep te blijven. Zo kon ik het ook riskeren om eens wat foto’s te nemen van de bloemenpracht van de lente, van de Oude Molen in Hekelgem, van het beeld van de Papeter in Essene. Tiens, ik dacht dat die van Mere was? J Aan het kerkhof van Essene kregen we nog te drinken en te knabbelen aangeboden. Daarna gingen we terug naar zaal De Kring aan de rand van Aalst voor onze spirelli bolognese, die wij ons lieten smaken. Bij onze aankomst aan de zaal wachtten ons overigens enkele leuke verrassingen: Erna, de echtgenote van André (“Euraudax Iddergem”) zat haar man buiten op te wachten, op het terras van het café bij de zaal stond keizer Kamiel Sergant te keuvelen (ik kon me niet laten om “Iëndracht Veroit!” te roepen, want Aalst had de avond voordien gewonnen met 3-0) en binnen zaten Marleen en Paul die de wandelaars een bezoek kwamen brengen.

     

    Nadat deze eerste maaltijd verorberd was, enkelen hun boekje lieten afstempelen en anderen zich inschreven, en ik andere kousen had aangetrokken, vertrokken we voor de tweede ronde langs de helft van de oude Zeebergbrug in het Somergembos. Nu bezochten we vooral de streek van Meldert en Moorsel met een wagenrust aan de kantoren van Maiski en aan het voetbalveld van Thor Meldert. Bij onze terugkomst was de soep al opgediend, en de de hoofdschotel liet zich zeer smaken, net als het cornetto-ijsje.

     

    Intussen was de duisternis ingetreden, we vertrokken voor de derde lus om 21.30 uur en het was nagenoeg gedaan met fotograferen. We kwamen nochtans deze keer wel zeer dicht bij mijn thuis, maar in plaats van rechtsaf gingen we linksaf, zo via een paadje van betontegels naar de Affligemdreef en vervolgens het fietspad naast de dreef voor een bezoek aan de Faluintjesstreek, met een wagenrust aan het hof met die naam en een andere bij “Van Stichel”. Wij keerden terug voor het ontbijt dat in buffetvorm stond opgesteld (op de tafels waar de medewerkers in de zaal eerst enkele sporttassen te verwijderen hadden). Tijdens deze lus, overigens, had het wel enkele keren geregend en in de verte zagen wij de bliksem, gevolgd door de gebruikelijke donderslagen. Maar koud is het nooit geweest, ook niet tijdens de nacht.

     

    Voor deze laatste lus was er nog een wandelaar terug gekomen (Marnik van De Kadees) en hij vergezelde ons tijdens de lus die langs rustige, verharde wegen (behalve een doorsteekje met keien) naar Teralfene en Essene alvorens een laatste keer de Rerum Novarumstraat te begaan.

     

    Eddy had enkele trofeeën uit te delen zoals een Audax-Schelp aan José (De Chatons), hartelijk gefeliciteerd ! Voorts had hij trofeeën voor buitenlanders: een Fransman, enkele Duitsers, Denen en Nederlanders. Een welgemeende proficiat ook aan Eddy met zijn eerste georganiseerde 100 km, de omlopen waren mooi en natuurrijk, de bevoorrading in de zaal en onderweg was uitstekend en met de glimlach geleverd door vrienden en familie.

     

    De meeste wegen en paadjes op het parcours van de eerste 2 lussen waren naturel en enkele verhard, nadien was het omgekeerd en met mijn wandelsandalen was dat prima. J

     

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxAffligem11

    04-04-2011 om 20:45 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    03-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, TSG Hoffenheim vs. HSV

    02.04.2011: TSG Hoffenheim vs. HSV: 0-0

    Terwijl ik op wandel was in Aalst en omstreken (vooral van groot-Affligem), slaagde HSV er dus niet in om alle 3 de punten mee te nemen. In een overwegend bekampte wedstrijd had Mathijsen voor de bezoekers in de eerste helft met zijn hoofd de beste mogelijkheid. In de uitverkochte Rhein-Neckar-Arena bouwde Önning zijn team na de 6-2-zege tegen 1. FC Köln enkel op een positie om. Van Nistelrooy mocht niet meedoen wegens zijn vijfde gele kaart, voor hem mocht dan Son in de spits samen met Petric aan de slag. Doelkansen voor HSV waren er nochtans, voor Ben-Hatira, Mathijsen zoals gezegd en Jansen.

    30.03.2011: Er zijn gisteren nog enkele interlands afgewerkt, en het succes voor HSV-spelers was niet algemeen. Aogo zat op de bank tijdens de testmatch Duitsland - Australië (1-2), Mathijsen, Elia en Van Nistelrooy wonnen alweer voor Nederland tegen Hongarije (5-3, Van Nistelrooy scoorde), Petric speelde gelijk in de interland Frankrijk - Kroatië (0-0), van Choupo-Motings testmatch Kameroen - Gabon is nog geen uitslag geweten, Rincón speelde de testmatch Venezuela - Mexico (1-1), Torun won de wedstrijd Turkije - Oostenrijk 2-0 (wat voor België een goede zaak is). Want de Belgen wonnen gisteren van Azerbeidzjan met 4-1.

    28.03.2011: Er zijn dus enkele interlands afgewerkt, en het succes voor HSV-spelers was niet algemeen. Aogo won met Duitsland van Kasachstan met 4-0, Mathijsen, Elia en Van Nistelrooy deden dat ook in Hongarije eveneens met 0-4, Petric verloor daarentegen met zijn landgenoten van Georgië met 1-0, Besic won met Bosnië-Hercegovina van Roemenië met 2-1, Demel won wel voor de Afrika Cup met Ivoorkust tegen Benin (2-1) maar zag de rode kaart, Choupo-Moting verloor van Senegal met Kameroen (1-0), Pitroipa won met Burkina Faso van Namibië, Benjamin verloor dus (4-0), Rincón heeft gewonnen in de oefenpartij Jamaica - Venezuela met 0-2. En twee ex-HSV-ers hebben gewonnen, want België haalde 3 punten met twee doelpunten in het Ernst Happel-stadion te Wenen.

    21.03.2011: Binnen de week staan interlands op het programma en wel 11 HSV-spelers zijn uitgenodigd om hun vaderland sportief te verdedigen. Hier het overzicht: Aogo speelt op 26.03.11 tegen Kazachstan in Kaiserslautern en een testspel Duitsland – Australië op 29.03.11 in Mönchengladbach, Mathijsen, Elia en Van Nistelrooy spelen tegen Hongarije op 25.03.11 in Budapest en nog eens op 29.03.11 in Amsterdam, Petric speelt tegen Georgië op 26.03.11 in Tiflis en tegen Frankrrijk op 26.03.11 in Paris, Besic speelt tegen Roemenië op 26.03.11 in Zenica, Demel speelt voor de Afrika Cup tegen Benin 26.03.11 in Abidjan (als daar nog onlusten zijn, misschien elders?), Choupo-Moting speelt ook voor de Afrika Cup tegen Senegal (en voor Kameroen) op 26.03.11 in Dakar en een testspel tegen Gabon op 29.03.11 in Paris, Pitroipa speelt voor de Afrika Cup tegen Namibië op 26.03.11 in Ouagadougou, Guerrero test tegen Oezbekistan op 26.03.11 in Madrid en ook tegen Ecuador op 29.03.11 in Barcelona, Rincón tenslotte test tegen Jamaica 25.03.11 in Montego Bay en tegen Mexico op 29.03.11 in San Diego.

    03-04-2011 om 22:41 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    27-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27.03.2011 - Euraudax Kuurne-Ieper, georganiseerd door Euraudax België (258)

    Hoewel ik wist dat deze tocht om 10 uur begon (de zomertijd ging de komende nacht in), was ik nog onder invloed van de macht der gewoonte. Daardoor (en door wegenwerken onderweg) kwam ik pas om 10 uur aan bij de Sint-Laurentiuskerk van Kooigem (Kortrijk). Inschrijven ging ik nadien doen, ik liet nog weten dat ik voor 100 km kwam, kreeg meteen een bonnetje voor een broodje kaas voor na ongeveer 25 km. Intussen stonden Eric in de zaal en Frédéric op de stoep te wachten, zo kon laatstgenoemde zien waar de groep links- of rechtsaf ging. Het duurde toch een klein half uur stevig doorstappen eer ik de staart van de groep bereikte, o.a. omdat de ene wandelaar een sanitaire pauze hield en de andere een foto nam. Héhé! Onderweg kwam Didier voorbij gestapt (hij ging de groep voor meestal naast Marc) en gaf me mijn overige consumptiebons. Behalve voor de voorgeschreven maaltijden kregen we enkel wagenrusten en de eerste vond plaats na zowat anderhalf uur wandelen in Spiere, na nog eens een krappe 9 km stopten we nog eens in Bellegem. De temperatuur werd gaandeweg behoorlijk behaaglijk en menig wandelaar ging in blote armen, ook ik. We bereikten dan café ’t Schuttershof in Marke, waar we ons besteld broodje mochten afhalen samen met een kop tomatensoep. Mijn tas was voor de helft gevuld maar na een tijdje werd nog een grote soepkom binnengebracht en Monique, die met Marc vooraan ging, kwam zeggen dat we nog een tas soep konden komen halen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen, ’t moest maar zo lekker niet zijn! Terwijl ik de tweede portie een beetje liet afkoelen, ging ik er plaats voor maken. Nadien had ik nog tijd voor een frisse Ice tea.

    We gingen dan terug naar Kooigem (een deelgemeente van Kortrijk dat aan de taalgrens plakt) via Aalbeke en Rollegem. Intussen kletste ik een goeie gang aan (o.a. over mijn laattijdige aankomst) met menig wandelaar. Vooral, moet gezegd zijn, met de Engelsen, zij waren met 9 en ik kende ongeveer de helft van hen: Jill (ze bracht haar nieuwe vriend Jim mee), Jack (eigenlijk Jacqueline) met Mick, Dave, en dan nog de andere Engelsen wier naam ik nog niet kende, zoals Karen en Brian.

    In Kooigem kregen we eerst een kom soep met balletjes, nadien mochten we aanschuiven voor het saladebuffet waar stoverij en frietjes bij hoorden. Het bord was zo groot als een onderzetbord en goed vol geschept, ik kreeg het niet allemaal op, dus toen Marc floot voor vertrek binnen tien minuten, stopte ik met eten, dronk nog rustig mijn donkere Leffe op en maakte me klaar voor vertrek. Intussen had Eddy zijn Audax-Schelp beet (vorige week een Gouden Arend, nu een Schelp, wat wordt het volgende week, op zijn eigen tocht? ), hartelijk gefeliciteerd! Hij mocht ermee naar huis, anderen kwam zich inschrijven.

    Tijdens de tweede lus van 50 km bezochten we het Waals gewest met pauzes in Helkijn en Hérinnes, in deze gemeente hadden we ook onze derde maaltijd, een broodje kaas of ham, dit na een niet zo boeiend stuk (vooral heen en weer langs de Schelde). Ook nu lag er een blaadje sla en een sneetje tomaat tussen. De medewerker liet de keuze tussen een groot en een klein broodje, ik koos voor het tweede: naarmate de afgelegde afstand groter wordt, wordt mijn eetlust kleiner. Hier wisselde ik niet alleen van kousen maar ook van T-shirt. Op het parcoursoverzicht staat als eerste wagenrust bij het keren Saint-Léger maar ik denk dat het eerder Estaimpuis was. De tweede wagenrust werd wel degelijk in Saint-Léger opgesteld. Dan restten ons nog 7,4 km tot Kooigem waar ik mijn wandelboekjes liet afstempelen en waar o.a. Frans en Marie-Paule klaar zaten om mee te stappen. In de zaal kwam Katrien uit Frankrijk zich inschrijven. Ik nam afscheid van iedereen en bij het buitengaan merkte ik Godfried, de vader van Katrien, die bij Frans en Marie-Paule aan tafel zat, ik kon het niet laten hem ook te begroeten.

    Het weer tijdens de eerste 50 km was droog (op een paar druppetjes na), soms zonnig en “fris” genoeg voor 2 lagen kledij, sommigen hadden zelfs met 1 laag genoeg toen de zon haar werk begon te doen, ook ik wandelde even in T-shirt tot het eind van de eerste 25 km. Tijdens de tweede lus was het minder droog maar tot Hérinnes viel het nog mee. Toen Kobe zijn regenscherm aan een medewerker gaf, zei Frank dat het aan het regenen was, ik nam mijn regenscherm wel mee en ik heb hem nog een paar keer kunnen openen. De meeste wegen en paadjes op het parcours van de eerste lus waren naturel en enkele verhard, nadien was het omgekeerd en met mijn wandelsandalen was dat prima.

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxKooigem11

    27-03-2011 om 20:20 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    20-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20.03.2011 - Euraudax Iddergem, georganiseerd door Euraudax België (258)

    Ik kwam voorspoedig aan en schreef me in voor de laatste lus van 25 km, en dat bleek een verrassingstochtje te worden want op het parcoursblad stond voor bestemming en plaats van wagen- en caférust geen plaats vermeld. De eerste lussen gingen naar Strijtem, Heldergem Outer en Aalst. De vijfde lus ging naar Okegem (station en parochiezaal) en terug naar de parochiezaal van Iddergem waar op de oprit de dranktafels stonden opgesteld. Menigeen maakte van de nood een deugd en bezocht de sanitaire installatie of ging zelfs even binnen zitten (ik vermoed dat ongeveer de helft van de aanwezige wandelaars de volledige afstand van 125 km aflegde). Dan gingen we verder via Liedekerke (de kerk en nabij een supermarkt) waar we het nogal recent (ik schat sinds een paar jaar aangelegd) fiets- en wandelpad naast de spoorlijn bewandelden. Zo kwamen we in Denderleeuw terecht op het Dorp waar de caférust was. De meesten doken het café De Vlaamsche Leeuw binnen, maar ik bracht liever een bezoek aan De Vrede, sponsor en stamcafé van “mijn” club, WSV De Sportvrienden. Daar bestelde ik me een warme chocomelk en ging er intussen plaats voor maken. Toen ik terug aan de toog kwam, zaten er nog wandelaars binnen: Lucien aan de toog, Linda (uit Hoboken), Linda, Kari en Wim aan een tafel. Na een 20-tal minuten vertrokken we alweer via Welle (met een extra bevoorrading in de vorm van een voorverpakt ijsje) en Iddergem – de Vlamoven zijnde de kouter – naar de parochiezaal.

    Daar bedankte André iedereen, te beginnen met de wandelaars, de seingevers, de medewerkers langs de weg en in de zaal, en vooral zijn vrouw Erna, met wie hij intussen 42 jaar getrouwd is. Dit was het 20ste jaar dat André Audax-tochten organiseerde, sommige ook op werkdagen (max. 25 km als ik het wel heb) en dit was de laatste organisatie, vanaf nu zal hij alleen maar aan wandelen moeten denken, niet meer aan omlopen verkennen, medewerkers optrommelen, enz. Van harte bedankt, André, en van harte gefeliciteerd voor die 20 jaar organisaties ! André had verder ook enkele trofeeën uit te delen zoals aan Marnik en Wim. Vervolgens was er de gebruikelijke tombola en dan werd het stilaan tijd dat ik naar huis reed want weldra werd "half Denderleeuw" afgezet wegens de carnavalsstoet.

    Het weer was droog, zonnig en fris genoeg voor 2 lagen kledij, sommigen hadden zelfs met 1 laag genoeg toen de zon haar werk begon te doen. De meeste wegen en paadjes op het parcours waren verhard, sommige naturel en met mijn wandelsandalen was dat prima.

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxIddergem11

    20-03-2011 om 21:28 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    19-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-1. FC Köln

    19.03.2011HSV-1. FC Köln: 6-2

    Önning viert zijn debuut als eerste trainer (met Cardoso aan zijn zij) met de volgende opstelling: Rost, Diekmeier, Westermann, Mathijsen, Aogo, Zé Roberto, Petric, Elia, Van Nistelrooy, Ben-Hatira en Kacar; op de bank zitten: Mickel, Guerrero, Jarolim, Trochowski, Demel, Torun en Son. Tegen Köln speelt Zé Roberto zijn 330ste Bundesligawedstrijd en is daarmee - gelijk met Sergej Barbarez (ex- HSV) - de buitenlander met de meeste Bundesligawedstrijden. Volgende week kan de Braziliaan dus rekordhouder worden want Barbarez speelt niet meer, zit ergens in een bestuur (misschien bij Leverkusen, zijn laatste club).

    Keulen begint behoorlijk offensief en zet HSV onder druk. Het risico is dan wel dat HSV op de counter kan spelen, zoals wanneer Van Nistelrooy de bal krijgt van Elia, doch hem, twee keer na elkaar, over trapt. Via Westermann gaat de bal naar Aogo, die stuurt een mooie pas naar Zé Roberto. Deze laat de bal iets te ver rollen en glijdt met het speelgoed buiten het veld. En dan is 't zover in de 12de minuut.  Kacar neemt Novakovic de bal af en zet met een klassepas naar Ben-Hatira de tegenaanval op. De linksvoetige trekt naar binnen en schiet, Rensing kan enkel afweren en Petric zet HSV op voorsprong. De LiveTicker-reporter ziet een loopsterk team met veel inzet en de wedstrijd lijkt hem prima te bevallen. Komen er nog doelpunten van HSV? Nog niet meteen voor Keulen, hoewel... Podolski speelt op Novakovic en met de eerste FC-kans treft deze het doel. Maar het doelpunt telt niet want de lijnrechter heeft voor buitenspel gevlagd. Dat heeft de gasten blijkbaar toch moed gegeven. Eindelijk weer een HSV-kans: Diekmeier gaat langs zijn rechterzijde tot aan de lijn en stuurt een flankpas uit volle loop - de bal landt bij de tweede paal bij Petric. Zijn kopbal gaat echter nipt voorbij. Ben-Haitra trapt ook net naast maar scoort dan even later werelddoelpunt (in de 32ste minuut).  Petric dwingt de Keulenaars in het middenveld tot een slechte pas. Deze landt bij Ben-Hatira en van de rechterrand van de 16 m heft de aanvaller vol gevoel de bal over Rensing heen voor de 2-0. Opnieuw verovert HSV de bal in het middenveld en opnieuw gaat het snel. En opnieuw via Ben-Hatira.  Hij bedient Van Nistelrooy, maar de Nederlander mist nipt (de kans om zoete broodjes met de supporters te bakken). Nog een mooie aanval van HSV: Rost vangt een onschuldige flankpas af en speelt Van Nistelrooy aan. De Nederlander stuurt een mooie pas naar Petric en deze scoort ijskoud de 3-0 (38ste minuut).  Amai, ze trappen ze er niet (veel) naast, 't staat al 4-0 kort voor de pauze (43ste minuut) ! En weer door Petric ! Da's dan bijna een hattrick want het doelpunt van Ben-Hatira zit ertussen. Petric kopt een flankpas van Elia binnen. Wat een verschil met vorige week in München... Een paar minuten later wordt voor de rust gefloten.

    De tweede helft wordt in gang gefloten en Keulen mag aftrappen. Allez, de bezoekers scoren ook: Jajalo danst over de linkerkant in de 16  m van HSV en maakte het doelpunt. Maar lang moeten die niet feesten, het wordt meteen 5-1 (in de 51ste minuut) ! Elia speelt de Keulse verdediging tureluurs via de rechter veldrand en bedient Kacar met een flank, de Serviër kopt tegen de looprichting van Rensing. Een beetje later vervangt Önning Diekmeier door Demel. Brasil, tralalala! Zé Roberto neemt de penalty en scoort de 6-1! Petric werd nl foutief gestopt en de bijna-rekordhouder (buitenlander met meeste Bundesligawedstrijden, nog samen met Barbarez) trapt de bal boven rechts in de hoek (58ste minuut). Ben-Hatira krijgt een applausvervanging, na een uur spelen mag de onvermoeibare arbeider op de bank uitrusten, voor hem komt Son. Podolski mag de schade iets beperken, loopt rond Rost en schuift de bal binnen, dat was een klein schoonheidsfoutje in het HSV-spel. Demel doet verder waar Diekmeier gestopt is en komt met veel damp via de rechter buitenbaan. Zijn flankpas landt bij Petric, die een volley afgeeft maar de ex HSV-er Brecko werpt zich voor de bal en verhindert het vierde doelpunt van de Kroaat. Leuke counter van HSV via Westermann, Petric en Elia. Op het einde landt de bal bij Van Nistelrooy, die de linkerbovenhoek van het doel nipt mist, jammer. De fans belonen de aktie toch met de gebruikelijke Ruuuuuuuud-kreten. Allez, 't is hem precies vergeven, die uitschuiver over Real Madrid.   De lucht is er dan wat uit, Keulen ziet dat het nutteloos is, en HSV heeft een tandje lager geschakeld. De LiveTicker-reporter hoopt toch op nog een paar HSV-doelpunten, er resten immers nog 15 minuten. De Arena is overigens uitverkocht met 57.000 toeschouwers. De meesten zullen wel blij zijn. Torun komt dan in de plaats van Van Nistelrooy. Aogo gaat nogmaals over de linker zijde. Zijn bal landt bij Son die er een hoekschop uit haalt. Hij trapt hem zelf en is zeer gevaarlijk, maar de FC-keeper heeft de bal. Dankzij deze zege klimmen de roodbroeken opnieuw naar plaats zeven want Freiburg staat op achterstand met 1-2 tegen Bayern en ook Nürnberg is opnieuw binnen handbereik want die verliest tegen Bremen. Er moet geen enkel oponthoud tijdens de wedstrijd opgetreden hebben want de scheidsrechter fluit stipt op tijd af. 8 Doelpunten waarvan 6 voor de thuisploeg, mijn geestverwanten en ik kunnen blij zijn.

    16.03.2011: Niet alleen Veh heeft zijn schup mogen kuisen, Hoffmann en Kraus hebben ook hun C4 ontvangen, of anders gezegd: ze zijn bedankt (echt letterlijk bedankt tijdens de raad van bestuur) voor bewezen diensten. Ze worden opgevolgd door Carl-Edgar Jarchow en Joachim Hilke. Al maanden lees ik op Facebook en ('t is al enige tijd geleden dat ik daar nog eens was) het HSV-fanforum dat veel supporters Hoffmann al langer weg wilden. Nu maar hopen dat al die personeelswijzigingen ook een goeie draai geeft aan de resultaten van de ploeg.

    13.03.2011: Na zo'n nederlaag als die van gisteren maakte ik me de bedenking of de spelers niet het voortijdig ontslag van Veh wilden bewerkstelligen, zoals ze vorig seizoen deden met Labbadia. En jawel hoor, op de website van HSV staat te lezen dat Veh nu al zijn C4 gekregen heeft, de assistent-trainer Oenning neemt zolang over.

    19-03-2011 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    13-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12.03.2011 - Euraudax Outryve, georganiseerd door Euraudax België (258)

    Ik kwam voorspoedig aan en schreef me in voor 25 km, want ik mocht ’s avonds nog gaan eten en bowlen als medewerker (en bestuurslid) van WSV De Sportvrienden vzw. We togen naar het kanaal Bossuit-Kortrijk, doorheen het natuurgebied De Oude Spoorbedding, waar de Orveytroute loopt (7 km), en over de Vaarttalud. Aan het kanaal, aan de Knokkebrug, kregen we een eerste wagenrust met de gebruikelijke dranken, waar we een boterham met spiegelei met daarin stukjes spek te verorberen kregen. Na vijf minuten gingen we verder of liever, we keerden terug via Moen waar de tweede wagenrust gehouden werd. Eens terug in Outrijve, bleek daar een lokale wielerwedstrijd aan de gang, maar veel hebben we er niet van gezien, want we gingen linksaf net toen de auto met rode vlag aankwam. Terug in de zaal, lieten enkelen, zoals ik, hun boekje afstempelen terwijl anderen zich inschreven voor 75 of 100 km.

    Het weer was droog, zonnig en fris genoeg voor 2 lagen kledij.

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxAvelgem11

    13-03-2011 om 20:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    12-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, FC Bayern München-HSV

    12.03.2011 : FC Bayern München-HSV: 6-0

    Toen ik terug kwam van 25 km wandelen in Avelgem, zette ik meteen de PC op om te zien dat Bayern al met 3-0 voor staat, drie doelpunten van Robben, op 15 minuten tijd (de pauze zit er wel tussen) en terwijl ik dit tik, doet Ribéry er nog een schepje bovenop. Op ruim 10 minuten van het einde van deze lijdensweg maakt Müller er nog 5-0 van. Zes minuten later loopt Klose Rost omver en krijgt er de gele kaart voor te zien. De "populairste" HSV-speler op Facebook (naast Demel en Trochowski, maar die staat ook niet op het scheidsrechtersblad), namelijk Westermann, vindt 5-0 nog niet genoeg, en verslaat Rost, de bal kaatst via zijn hiel in doel... Die bal komt eigenlijk van Kacar, of van Ribéry, die Kacar een rondje laat draaien. En daarmee is de lijdensweg voor vandaag ten einde. HSV zal serieus uit haar schulp mogen komen, wil ze 't volgend seizoen nog eens Europees spelen.

    Dit is overigens de opstelling van heden : Rost, Westermann, Aogo, Zé Roberto, Guerrero, Petric, Elia, Jarolim, Rincón, Ben-Hatira en Kacar, op de bank zitten Mickel, Jansen (voor 66 minuten, dan komt hij Ben-Hatira vervangen), Tesche (voor 68 minuten, dan komt hij Guerrero vervangen), Pitroipa, Van Nistelrooy, Benjamin en Son. En er zijn 69000 toeschouwers opgedaagd, de meesten zullen wel content zijn...

    11.03.2011: Ook Demel moet passen voor morgen. Anderzijds zijn Mathijsen, Elia en Van Nistelrooy opgeroepen voor het voorlopig kader van de Nederlands nationale ploeg, die op 25 maart tegen Hongarije speelt in Boedapest.

    10.03.2011: Overmorgen moet HSV zijn plan trekken zonder Mathijsen, en dus met Westermann, omdat onze noorderbuur na zijn spieroperatie nog problemen heeft.

    08.03.2011: Ander en beter, en is 't geen betere, 't is dan toch een andere die volgend seizoen komt trainer wezen, Veh staat dan niet meer ter beschikking. Op 't forum en bij Facebook zal er al gegokt en gewenst worden. Voor mij mag Gerets komen (die is nu nationaal trainer van Marokko), Van Nistelrooy, die er niet mee door 1 deur kan, wou toch weg naar Real Madrid, daar die rijke ploeg uit de nood helpen (maar hij mocht niet) toen er iemand langdurig met ziekteverlof ging (Adebayor speelt daar nu). Overigens, dat Veh niet langer blijft, is zelfs nieuws voor De Standaard. Daar staat ook te lezen dat het contract van de 50-jarige coach komende zomer afloopt, maar er was een optie die gelicht kon worden. Daar wenst hij dus geen gebruik van te maken. Veh is nog maar aan zijn eerste seizoen HSV toe, maar botste al vaak met spelers en supporters (vooral die ). Daarvoor coachte hij onder andere Wolfsburg en Stuttgart. HSV staat momenteel op een zevende plaats in de stand en is nog in volle strijd voor de Europese tickets (als ze dat maar niet uit handen geven... ). Vorig jaar bereikte het team nog de halve finales van de Europa League, nadat het onder andere Anderlecht (hier live gezien ) en Standard (thuis - op zo'n 600 km van hier - gezien ) had uitgeschakeld.

    Wie Veh op het eind van het seizoen opvolgt, is nog niet duidelijk. De voormalige Deense international Frank Arnesen, die aan het eind van het seizoen Chelsea verlaat en sportdirecteur wordt bij HSV, zal in samenspraak met het clubbestuur een opvolger zoeken. Dat 'm maar een goeie vindt !

    12-03-2011 om 17:27 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    08-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06.03.2011 - Pap-eterswandeling, georganiseerd door Wsv De Kadees Aalst (063)

    Ik kwam wat eerder aan dan Mieke en Mark en nam dus enkele foto’s, zoals van andere wandelaars, van medewerkers en van het parcours van 11 km dat wij zouden volgen. Weldra kwamen mijn vrienden ook aan en na een warme drank en een hartversterkend product togen wij op pad. We verlieten de industriezone van Erpe-Mere en wandelden een eind langs de E40 alvorens door Steenberg te Bambrugge te stappen. Liefhebbers van het veldrijden kennen deze buurt want in september wordt hier gecrost door Sven Nijs, Niels Albert e tutti quanti. Een heel eind verder staken we de autosnelweg over en bereikten Vlekkem waar we de rustpost vonden waar Kadees Lucia, Geert, Werner, Johan in de zaal werkten (Conny en wellicht ook Ellen stonden in de keuken broodjes te smeren en potjes met rijstpap vullen). Het was daar erg druk, vooral aan tafel met consumptiebons en de afstempeling moest niet getalmd worden, de file bleef lang. Net voor de Koningsdries staken we de spoorweg over en via een kouter kwamen we terug aan waar we een paar uurtjes eerder vertrokken. Daar was het iets minder druk omdat er meer plaats was en daar lepelden we een potje lekkere rijstpap met bruine suiker leeg.

     

    Het weer was droog en koud was het niet echt.

     

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/PapEterswandeling11

    08-03-2011 om 20:19 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    06-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-1.FSV Mainz 05

    06.03.2011: HSV-1. FSV Mainz 05: 2-4

    Terwijl ik in Aalst van de zeer geslaagde (afgezien van een oponthoud van ongeveer 5')carvanalsstoet genoot, hebben die tamme eierkoeken (clementie voor Jansen en Petric die wel in het goeie doel mikten) dus verzuimd om de kloof met de groep potentiële Europa of zelfs Champions League-clubs te dichten. Volgens wat ik op de website van de gastheren lees, bracht Jansen zijn ploeg nog voor de pauze met een volleyschot aan de leiding (18e minuut). Schürrle zorgde in de 56ste minuut voor de gelijkmaker. De vernieuwde voorsprong door Petric (59.) werd teniet gedaan voor de gasten door een owngoal van Kacar (61'). Daarop vervolmaakten Schürrle met zijn tweede doelpunt (82') en de ingevallen Heller (88') de eindstand.

    06-03-2011 om 21:59 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    05-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05.03.2011 - Euraudax Lommel, georganiseerd door Euraudax Belgie (258)

    Samen met Mieke en Mark kwam ik voorspoedig aan bij café Melchior waar we ons inschreven voor de eerste lus van 25 km. We begonnen met een wijk door te wandelen waarna we onverwacht veel natuurpaden te begaan hadden, toch in vergelijking met de vorige jaren van Euraudax Lommel. Deze keer geen fietspadennet (met ruiterpad ernaast) maar soms smalle Kempenpaden. Na de wagenrust kwamen we zo langs een grote tuin met kangoeroes, ook witte, maar eentje met bruine vacht gaf nogal een show weg. Na nog wat mooie paden vol naalden op het zand kwamen we voorbij het Parelstrand (bij mooi zomerweer moet het hier druk zijn) waarna we een taverne bereikten, waar we een langere pauze hielden. Er was binnen niet genoeg zitplaats, enkelen gingen op de trap nabij de toog zitten, anderen buiten op het terras, maar terwijl ik een bezoek bracht aan de sanitaire infrastructuur hadden Mieke en Mark drie stoelen bij elkaar gezet, dus konden wij samen zitten en onze warme drank nuttigen. Van daar was het niet ver meer en in het centrum bezochten we vooral een winkelgalerij alvorens terug te keren naar café Melchior waar wij drie nog iets warm dronken en onze boekjes lieten afstempelen.

    Het weer was droog en koud was het niet echt.

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxLommel11

    05-03-2011 om 21:27 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    27-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27.02.2010 - Nationale V.W.F. Wandeldag, georganiseerd door De Demerstappers Bilzen (L 080)

    Bilzen was dus het eerste doel van de busreis van WSV De Sportvrienden en deze kwamen er aan om zowat 09.45 uur, Tony had met ons afgesproken dat de bus weer om 12.00 uur vertrekt en derhalve was 12 km de langst mogelijke afstand voor ons, en daar koos ik dan ook voor. Ik ging eerst de inschrijvingskaarten halen, en Tony deelde ze uit, samen met een kortingblaadje voor kousen van een merk dat ik niet ken, terwijl ik de klevers voor wandelboekje en 30-stempelblad en kortingsbonnen voor een winkel van sport- en andere kledij uitdeelde. Ik wisselde eerst van schoenen en vertrok dan.

    Ik ging eerst door een woonwijk en dan in wat wij hier de kouter noemen, alvorens het centrum van Bilzen te bereiken. Via een andere wijk keerde ik terug naar de startplaats waar ik om 11.45 uur aankwam, net genoeg op tijd om een babbeltje te slaan met Pierre en Henri aan de tafel waar de inschrijvingskaarten per club geteld werden (Pierre sorteerde ze en Henri bracht de aantallen in op de laptop) en mijn properder schoenen aan te trekken.

    Het was eerst droog maar nadien regende het toch wat.

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/NWDBilzen11

    27-02-2011 om 21:14 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27.02.2010 - Nationale V.W.F. Wandeldag, georganiseerd door WC De Grashoppers vzw (B 044)

    Scherpenheuvel was dus het tweede doel van de busreis van WSV De Sportvrienden en deze kwamen er aan om zowat 12.45 uur, Tony had met ons afgesproken dat de bus weer om 16.30 uur vertrekt, dus hier was de keuze ruimer. Zodra we de bus verlieten, kwam een medewerker op ons af met een omslag en een doos voor ons. In de omslag zaten de envelopjes met daarin de inschrijvingskaart, de klevers voor wandelboekje en 30-stempelblad alsook een kortingblaadje voor kousen van een merk dat ik niet ken, een wedstrijdstrookje (reis te winnen voor een persoon als een betalend persoon meegaat) en kortingsbonnen voor een winkel van sport- en andere kledij, intussen zette Tony de doos in de bus (daarin zaten speculaaskoeken en peperkoeken). Ik dacht eerst 15 km te wandelen tot ik zag, bij het verorberen van een broodje met warme chocomelk, dat de controle in Testelt was, en op het parcours van 13 km lag Zichem. Van de Witte van Testelt heb ik nog nooit gehoord, die van Zichem is veel beroemder, dus koos ik voor 13 km. Ook nu ging ik eerst van schoenen verwisselen.

    En toen vertrok ik over een fiets- en wandelpad waar vroeger treinsporen lagen, op die sporen bolden vroeger 7 treinen per dag in beide richtingen. Na een uurtje kwam ik in Zichem waar ik mijn kaart liet afstempelen en wat kletste met Sonja, wier Gary buiten stond een luchtje te scheppen. De overige 7 km leidden natuurlijk terug naar Scherpenheuvel, en dat daar heuvels liggen, heb ik gemerkt. Ik naderde de basiliek via de Rozenkransweg, waar beelden staan die het leven van Jezus Christus uitbeelden (een beetje zoals op de bedevaartweg in Liedekerke, maar dan groter). Net toen ik de basiliek bereikte, luidden de klokken voor de mis, en gezien op zijn zondag geklede kerkgangers naderden, was ik er niet binnen gegaan, en nadien is het er niet meer van gekomen. Want toen ik in De Egger terug kwam, en een laatste maal van schoenen wisselde, ging ik zoeken naar bekenden en vond drie Textieltrekkers (Marie-Paule, Frans en Jaak), bij wie ik wat ging zitten kletsen. Na een rondje gingen ze naar huis en ik verkaste naar het gezelschap van Nicole en Tony.

    Het bleef nu droog op een paar loze druppels na.

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/NWDScherpenheuvel11

    27-02-2011 om 21:06 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!