Gekookte aardappeltjes met bieslookolie, lichtgesmoorde andijvie en pladijs
Ingrediƫnten 700 g jonge aardappeltjes, geboend en gekookt 6 el zure room 4 pladijzen, gefileerd en ontveld 1/2 krop andijvie, in vieren verdeeld en schoongemaakt Olijfolie Kippenbouillon
Voor de bieslookolie 1/2 bos bieslook 5 el olijfolie 2 el citroensap Peper en zout
Bereiding Fruit
de andijvie heel kort aan in olijfolie. Voeg een bodempje bouillon toe,
smoor de andijvie kort en kruid met peper en zout. Pureer het bieslook
met de olijfolie en het citroensap, kruid met peper en zout. Meng de
zure room met peper en zout. Stoom de visfilets kort en kruid met peper
en zout. Serveer de vis samen met de room en de andijvie bij de
aardappeltjes, die je overgiet met de bieslookolie.
Reacties op bericht (0)
Gastenboek
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek