Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    24-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - K.FC Dessel Sport

    24.11.2013: Eendracht Aalst - K.FC Dessel Sport: 0-0

    De bezoekers hebben hun zin gekregen, ze wilden de 0 houden, en ze hebben die, maar ze scoorden zelf ook niet. Bij Eendracht ontbrak het nochtans niet aan goede wil, alleen aan meeval bij de afwerking. Zo waren er kansen voor Shkodra, Glouftsis (die in de 73ste minuut de rode kaart kreeg getoond) en De Cuyper. Zoveel kansen hadden de bezoekers niet, maar dat zal hun worst wezen, ze hebben hun beoogd puntje.

    Trainer Janssens kan best tevreden zijn over deze spelers: Verhoeven, Vanbelle, Lievens, Filipovic, De Greef, Van Damme, De Neve, De Cuyper (82' Van Belle), Janssens (90'+1 Weydisch), Shkodra (76' Martin) en Glouftsis.

     

    19.11.2013: Bogaerts heeft wel een probleem met zijn knie, maar gelukkig niet met zijn hand.  Hij en Van Damme hebben bijgetekend voor twee extra seizoenen, zij zullen dus minstens nog tot 2016 in het Eendracht shirt te zien zijn.  

    18.11.2013: Na Van Den Noortgaete moet Eendracht Aalst het de komende tijd zonder Bogaerts doen.   De centrale verdediger blesseerde zich afgelopen donderdag in het oefenduel op Waasland-Beveren. Onderzoek afgelopen weekend bracht een scheur in de mediale band van de knie aan het licht. Bogaerts is out tot de winterstop.

    Er komt overigens geen nieuwe doelman, Verhoeven moet/mag het doel verdedigen tot half januari 2014 (dan wordt VDN terug verwacht), en Dobbelaere zit op de bank.

    24-11-2013 om 19:12 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    17-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schiptrekkerstocht, georganiseerd door Wsv De Sportvrienden vzw (87)

    17.11.2013: Een late najaarstocht, dus die begon om 8.00 uur, enfin, volgens wat wij namens Wsv De Sportvrienden vzw aan de federatie doorgeven.  Echter, om 7.00 uur waren al wandelaars aanwezig toen ik met pistolets, taarten en mijn eigen werktuig aankwam. Ik installeerde me dus, kort nadien kwam ook Jozef aan (samen met Bruno) en samen verzetten wij heel wat werk. Jozef bekommerde zich vooral (maar niet alleen) om de leden die hun abonnement op het clubblad verlengden, ik meestal om de rest (hier en daar geholpen door Jozef). Hopelijk kan deze samenwerking in januari 2014 ook plaats vinden, want ik had nu ook werk genoeg met nieuwe (bijna 10!) leden, niet meer zo nieuwe leden die geld zullen terug vragen van hun mutualiteit en/of zelfklevers vroegen. Toch permitteerde ik me een korte pauze met twee goede vrienden die helaas geen tijd hadden om te wandelen.

    Het was zodanig druk met de administratie dat ik pas tegen 17.00 uur kon beginnen met inschrijvingskaarten per club te tellen, het waren er ook zoveel dat ik er pas tegen 18.15 uur mee klaar was. Tegen dan hadden de andere medewerkers de zaal al opgeruimd en kon ik mee met hen nog een laatste paar glazen heffen (en vooral leeg drinken) in het café zelf. Het was dus een welgeslaagde tocht met meer dan 1000 deelnemers en veel drank en spijs uitverkocht. Het was, denk ik, niet zo mistig als gisteren, het bleef droog maar zon viel er niet te kloppen.

    17-11-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - WS Bruxelles - Eendracht Aalst

    17.11.2013: WS Bruxelles - Eendracht Aalst: 1-2

    Veranderen van naam is precies niet zo'n goed idee geweest voor de ploeg uit 't sjieke Woluwe (dat ziet er te Vlaams uit, zeker met die "uw"?) .     De eerste helft had weinig spektakelwaarde. dit in tegenstelling tot de tweede helft. Vanbelle schilderde de bal op het hoofd van Glouftsis die opportunistisch de score knap opende (60'). Lang genoot Eendracht niet van de voorsprong want even later scoorde White Star na geharrewar in de zestien. Diop scoorde fraai met een omhaal (66'). Een kwartier voor affuiten bracht Vanbelle (alweer) de bal hard voor doel waar (ook) alweer Glouftsis zoals vanouds de bal knap in doel devieerde (76'). 

    Trainer Janssens zal dus wel in zijn nopjes geweest zijn met deze opstelling: Verhoeven, Vanbelle, Filipovic, Lievens, De Greef, De Neve, Van Damme, De Cuyper (76' Martin), Janssens, Shkodra (87' Smet), Glouftsis (90'+1 Van Belle).

    12.11.2013: Van Den Noortgaete heeft zijn hand gebroken en is dus voor 8 tot 10 weken buiten strijd. Het bestuur heeft nu gevraagd aan de KBVB of het buiten de transferperiode een extra keeper kan aannemen. Verhoeven wordt normaal titularis maar die is ook licht geblesseerd aan de duim.

    17-11-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    10-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - KSV Roeselare

    10.11.2013: Eendracht Aalst - KSV Roeselare: 4-1

    Sint-Maarten (patroonheilige van de stad van de thuisploeg) is dus al langs geweest met een uitgesproken zege. Voor de doelpunten werd gezorgd, alles in de tweede helft, door
    Vanbelle (48', 1-0), Bogaerts (52', 2-0), Vanbelle (63', 3-0 op penalty), Di Lallo (68', 3-1, ook op penalty) en, driemaal is scheepsrecht,  Vanbelle (85', 4-1 alweer op penalty). Blijkbaar waren er nadien schermutselingen met thuis-"supporters" die deze zege vierden met bezoekers lastig te vallen en zelfs beschadigingen aan te brengen. Zodra die pipo's geïdentificeerd zijn, doet het Eendrachtbestuur er alles aan om die op een stadionverbod te trakteren.

    Ik kan me zo voorstellen dat trainer Janssens best tevreden was over de volgende spelers: Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Filipovic, Van Damme, Bogaerts, De Cuyper (77' Weydisch), De Neve, Janssens, Shkodra (81' Martin), Bael (46' Glouftsis). Nog geen Mpenza dus, maar speelgerechtigd was hij alvast.

    07.11.2013: Er heerst wat onduidelijkheid over de beschikbaarheid van Mpenza voor Eendracht Aalst. Eerst was er een twitterbericht dat goed nieuws bracht voor de wedstijd van zondag, dan herroept Eendracht dat bericht als voorbarig, en vandaag hoorde ik in het regionaal nieuws en las ik in de krant dat hij zondag toch zou mogen meedoen. 't Heeft er nochtans alle schijn van dat hij komende zondag nog niet meedoet (hij vertoont al lang een gebrek aan matchritme).

    10-11-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    09-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Wavre, georganiseerd door Euraudax België (258)

    09.11.2013: Dit is mijn eerste euraudax van 't jaar en ik verleg mijn afstandslimiet tot 25 km. Dankzij Marleen en Paul geraak ik voorspoedig bij Café Le Chalet, maar om 07.45 uur is 't nog gesloten. Gelukkig is er nog een marktje, dus wandelen wij daar eerst rond en bij ons terugkeer is het café wel open, en zijn we ook niet de enige aanwezigen. Wij installeren ons en schrijven ons in voor de eerste lus.

    Deze leidt ons, in groep achter Raymond (organisator Luc had me vorige maand al verteld dat hij op gebied van Euraudax en afstanden in 't algemeen wat uitbolt) langs enkele verharde wegen maar vooral paden tot de wagenrust, 8.8 km verder aan de kerk van Céroux (vormt een gemeente met Mousty). Daar staat Luc rozijnenboterhammen uit te delen (ik schenk de mijne meteen aan Frank, ik lust geen rozijnen ), terwijl Micheline en de andere Luc voor de frisdranken zorgen. We krijgen er de gebruikelijke 5' rust, enkele dames maakten van de gelegenheid gebruik om het WC (jawel!) in de kerk te bezoeken, ik maak gauw een foto van het interieur. We gaan dan voort om 6.8 km verder een cafépauze in te lassen in de Kantine van een sportzaal van Mousty (dat een gemeente vormt met Céroux). Dan volgt de langste maar daarom niet lastigste stuk terug naar Rixensart, door gemeenten als Limelette en langs de rand van Ottignies-Louvain-la-Neuve.

    In het café in Rixensart laten we onze boekjes afstempelen en drinken nog iets alvorens huiswaarts te rijden, maar eerst wuiven we de wandelaars uit want die starten hun tweede lus langs waar de auto geparkeerd staat.

    Ik had me gebaseerd op het voornemen van Luc en zijn Micheline om het wat rustiger aan te doen om hier mijn eerste euraudax voor 2013 te proberen, maar hij was het dus niet die voor liep, dat was Raymond. Deze ging dus niet te rap en na een moeilijker stuk (vol modder en plassen) liet hij de groep bijeenkomen om het peloton niet uit te rekken. Het weer viel lekker mee (in de tweede lus zullen ze wel een regenbui gehad hebben) met zon en redelijke temperatuur.

    Mijn foto's staan hier:
    https://picasaweb.google.com/9470hvds/EuraudaxWavre13

    09-11-2013 om 21:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - Bayer 04 Leverkusen - HSV
    09.11.2013: Bayer 04 Leverkusen - HSV: 5-3

    Son werd in de spits aangespeeld, hij legde de bal op de linker voet, liet Westermann staan, en scoorde ('10). Sam speelde een lange pas in het diepe naar Son, die Westermann (opnieuw) en Tah in de wint zette, dan Adler uitspeelde en opnieuw scoorde ('16). Calhanoglu ontfutselde Rolfes de bal, speelde de vrijstaande Beister aan, die de aansluitingstreffer scoorde ('23).  Een flankpas van Jansen werd door Spahic verlengd en landde bij Lasogga, die de bal van op 16 m met een volley in het doel schoof ('49).  De bal week af en landde voor de voeten van Son, die de bal ijskoud voorbij Adler binnen schoof ('55, van uw ex-collega moet ge 't hebben...). Een verkeerd verzonden pas van Ilicevic naar Son kwam bij Kießling die de bal voorbij een te ver uit doel gekomen Adler binnen werkte ('72). Opnieuw trof Lasogga, die een flankpas van Van der Vaart met een sterke kopbal opzette ('74).  Castro loepte de bal van op 20 m over Adler (die alweer te ver van zijn doel stond) (‘89).

    Van Marwijk toonde zich nadien op de website niet gelukkig met sommigen onder deze spelers: Adler - Westermann, Tah, Sobiech, Jansen - Badelj, Arslan (86' Zoua) - Beister, Van der Vaart, Calhanoglu (63' Ilicevic) - Lasogga (die dus aan 8 doelpunten zit).

    09-11-2013 om 20:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    03-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Royal Boussu Dour Borinage - Eendracht Aalst

    02.11.2013: Royal Boussu Dour Borinage - Eendracht Aalst: 2-1

    De wedstrijd begon al goed, na 15' scoorde Glouftsis (jawel!) de openingstreffer. Echter,  halverwege de eerste helft zette Koffi voor Boussu Dour de bordjes in evenwicht toen een afgeblokt schot in zijn voeten terecht kwam (23') en op slag van rusten kon diezelfde Koffi vanuit de kluts zijn ploeg gevleid op voorsprong schieten (44'). Tussendoor verzuimde Eendracht via Glouftsis en Shkodra om de wedstrijd naar zich toe te trekken zodat Eendracht met een kleine achterstand de rust in dook. De thuisploeg gooide na de rust achterin alles toe en loerde op de counter met snelle uitbraken. De openingsminuten van de tweede helft kreeg Eendracht een aantal prima kansen maar tot scoren kwam het helaas niet meer. Eerst vloog een vrije trap van Shkodra rakelings over doel en even later trapte Janssens in één tijd naast op aangeven van De Cuyper. Rond het uur kreeg ook de thuisploeg twee wenkende mogelijkheden maar noch Loriente noch Tainmont verzilverden de kansen. De allerbeste poging kwam uiteindelijk nog voor De Greef maar hij zag zijn verdiende gelijkmaker naast de verkeerde kant van de paal belandden. Op het einde ontsnapten de bezoekers nog aan een derde treffer maar Stevanche en Tainmont slaagden er niet in om Van Den Noortgaete nog te vloeren.

    Ik denk dat trainer Janssens toch tevreden zal geweest zijn over deze spelers: Van den Noortgaete, W. Van Belle, Filipovic (80' N. Van Belle), Bogaerts, De Greef, De Neve, Lievens (61' Cerimagic), Skhodra, Janssens, De Cuyper (68' Martin) en Glouftsis.

    03-11-2013 om 19:14 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    02-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - Bor. M'gladbach

    28.10.2013: HSV - Bor. M'gladbach: 0-2

    Voor de wedstrijd publiceerde het webteam een bemoedigende statistiek, maar ik weet al langer dat M'Gladbach 't zwarte beest is van HSV. Arango profiteerde van een fout van Arslan en stuurde de bal in het midden waar Kruse op de loer lag en net miste. Het schot van Badelj van op 16 meter ging voorbij het doel. In de 23ste minuut paste Sobiech terug op Adler, Kruse had daarop gespeculeerd en profiteerde ervan.  Enkele minuten later ging Herrmanns schot van op 20 meter net voorbij. Van der Vaart zag zijn lob door ter Stegen gestopt. Dan was het de beurt aan Calhanoglu, maar ook nu stak de keeper van de bezoekers er zijn hand tussen. Na de koffiepauze, en voor HSV nog in dezelfde opstelling, was de vrije trap van Van der Vaart voor ter Stegen niet te houden, maar de bal kletste op het doelkader. Beister was ook ijverig, maar zijn schot ging, van op 20 meter net naast doel. Zijn volgende actie, prima in scene gezet door Westermann, werd in de laatste seconde geblokt. Raffael ontfutselde Sobiech de bal (ik meende in de Sportschau gezien te hebben dat die Raffael aan de arm trok van Sobiech) en paste naar Kruse die, vrij voor Adler, rustig bleef en scoorde. Enkele minuten later verhinderde Adler een derde doelpunt. Een kwartier voor 't einde probeerde Lasogga de eerredder te scoren, maar de bal ging weer tegen het doelkader.

    Van Marwijk liet de volgende spelers meedoen: Adler - Westermann, Tah, Sobiech, Jansen - Badelj, Arslan - Beister (73' Ilicevic), Van der Vaart, Calhanoglu - Lasogga.

    Maar er is ook goed nieuws: Diekmeier tekende bij tot en met juni 2016.

    28.10.2013: Gisteren liep Djourou een spierblessure op en zal meerdere weken verstek moeten geven.

    02-11-2013 om 22:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    27-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfsttocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem (38)

    27.10.2013: Ik mocht op de koer van het Koninklijk Technisch Atheneum parkeren, schreef me in en bleef nog wat kletsen met Sportvriend Johan. Omdat het regende, besloot ik om niet 20 doch 12 km te wandelen, het ging toch dezelfde richting uit. En die richting was met een omweg naar de bedevaart van Muilem, waar dus de 12 staties fraai uitgebeeld staan. Van daar ging het naar het Hertigembos en zo naar Sint-Katerina-Lombeek waar ik mijn kaartje liet afstempelen. Ik keerde terug naast de spoorweg (waar de treinen niet beschermd zijn tegen steengooiers), en zo terug naar die bedevaartsweg om het Koninklijk Technisch Atheneum te bereiken.

    Het begon dus met regen, onderweg hield het op en toen ik terug in Liedekerke kwam, regende het weer (of nog?). De temperatuur viel beter mee. Afgaande op de afstand en de tijd die ik stapte, durf ik zeggen dat ik weer 6 km/h kan stappen, dat belooft.

    Mijn foto's staan hier:
    https://picasaweb.google.com/9470hvds/Herfsttocht13

    27-10-2013 om 21:07 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - SC Freiburg - HSV
    27.10.2013: SC Freiburg - HSV: 0-3

    HSV speelt precies beter op zondag dan op zaterdag. Twee weken geleden smeerde ze Nürnberg een forfaitscore aan, tegen en in Freiburg scheelde het ook al niet veel.

    Zoals in de thuiswedstrijd zorgden Beister, Lasogga (die hiermee een beter gemiddelde per gespeelde minuten heeft dan Beister - vast contract laten tekenen, beste bestuur!) en Van der Vaart voor de doelpunten van HSV, en dat geschiedde als volgt. De keeper van SC Freiburg verkeek zich, kort voor de pauze, op een lange pas van Badelj op de gestarte Beister die de bal in het lege doel trapte (37').  Na de pauze duurde het slechts een paar minuten eer een lange pas van Van der Vaart naar Lasogga vertrok, opnieuw kwam de keeper van SC Freiburg uit zijn doel, verkeek zich echter opnieuw. Lasogga had ermee gerekend en schoof de bal, zoals Beister in de eerste helft, binnen (47'). De thuiskeeper kon het schot van Beister niet vast houden en Van der Vaart zorgde voor de eindstand (63').

    Van Marwijk zal dus best tevreden zijn met de inzet van deze spelers: Adler - Westermann, Tah, Djourou (22' Sobiech), Jansen - Badelj, Arslan - Beister, Van der Vaart, Calhanoglu (78' Ilicevic) - Lasogga (84' Rudnevs).

    27-10-2013 om 20:20 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - K.VC Westerlo

    27.10.2013: Eendracht Aalst - K.VC Westerlo: 1-0

    't Is gebeurd, de langverwachte zege is "in de sakosj".   In een erg spannende en aangename tweede helft trok de thuisploeg aan het langste eind dankzij een doelpunt van uitblinker Janssens. In de eerste helft bleef het bij enkele kansen aan beider zijden, zonder erg. En het doelpunt kwam als volgt tot stand: Shkodra slalomde heerlijk door de bezoekende defensie en schoof de bal tot bij Janssens die doelman Van Langendonck kansloos liet (54').

    Trainer Janssens stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Smet, Filipovic, Bogaerts, De Greef, Van Damme, De Neve, De Cuyper (86' Bael), Janssens, Shkodra (78' Martin), Glouftsis (66' Vanbelle).

    27-10-2013 om 19:56 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    20-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affligem Abdijbieren Classic, georganiseerd door WSV De Kadees vzw (63)
    20.10.2013: Ik vond toch nog een parkeerplaats in de buurt van de Stedelijke Basisschool van Meldert, schreef me in voor 14 km (dat er een halve minder was) en begroette enkele medewerkers (vooral bestuursleden) van de organiserende club. Deze omloop leidde mij door het Kravaalbos (waar gisteren de bezoekers van de Hopbellekes van Opwijk al doorheen stapten), langs het Herenbos, het gehucht Merken naar Baardegem waar de rustpost was. Omdat ik er behalve enkele medewerkers niemand zag die ik kende en omdat ik nog ergens "moest" zijn na de wandeling, ging ik na de afstempeling terug naar Meldert. Die weg door gehuchten Helderberg, Parijs (waar halen ze dat uit?) en Huizekens liet mij langs plassen en modderpoelen (soms ook erdoorheen) ploeteren tot de wijkstraten van Huizekens totdat ik opnieuw de school bereikte. Daar kletste ik nog wat met medewerkers en Sportvriend Tony alvorens terug naar huis te rijden.

    Het weer was prima om te wandelen, droog en met een aangename temperatuur, alleen de wind weerhield me van in T-shirt te stappen.

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/AffligemAbdijbierenClassic13

     

    20-10-2013 om 20:51 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - RWDM Brussels FC - Eendracht Aalst

    19.10.2013: RWDM Brussels FC - Eendracht Aalst: 1-1

    Deze wedstrijd volgde ik op de website van de bezoekende ploeg (op Facebook zag ik achteraf dat andere supporters er problemen mee hadden, maar ik  niet). De bezoekers schoten het best uit de startblokken en was 't meest in balbezit, er waren kansen voor vooral Janssens en Glouftsis (die moet eens aan Lukaku van Everton of Lasogga van HSV vragen hoe je moet scoren...). De thuisploeg was de hele eerste helft onmachtig, enkel Somé kon met een schot Van Den Noortgaete aan het werk zetten. De tweede helft verliep ongeveer gelijkaardig.  Eendracht had de wedstrijd goed onder controle en kwam keer op keer dreigen voor het Brusselse doel. Glouftsis en Shkodra werkten zich de naad uit het lijf. Via een bedrijvige Van Damme en een steengoede Vanbelle kon Eendracht de wedstrijd naar zich toe te trekken. Toch liet de thuisploeg zich ook niet onbetuigd. Pogingen van Nicaise en Kere gingen over en naast. Toch kreeg Eendracht via De Neve een niet te missen kans maar de jonge middenvelder zag zijn poging van kortbij op de paal belanden. Na zoveel kansen kreeg Eendracht bijna het deksel op de neus toen Somé een zeldzame Brusselse kans op de paal besloot. De wedstrijd leek op een 0-0 gelijkspel af te stevenen tot Filipovic de doorgebroken Somé onderuit haalde de scheidsrechter naar de stip wees. Tot overmaat van ramp kreeg Filipovic ook nog is een rood karton onder de neus geduwd. Via de hand van Van Den Noortgaete kon Cabeke de strafschop omzetten (1-0). Even later kon kwam doelman Van Den Noortgaete net te laat bij zijn tussenkomst en ook hij kreeg rood. De Neve nam plaats in doel. De feestende thuisfans zagen de buit al binnen maar in de laatste seconden achtte Bellia zijn moment gekomen toen hij volkomen nodeloos Martin onderuit schoffelde. De scheidsrechter trok opnieuw rood. Bij de volgende spelhervatting speelde Eendracht alles of niets en Martin nam de bal in één tijd op de slof en liet het bezoekende vak ontploffen (1-1).

    Trainer Janssens stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Filipovic, Bogaerts, De Greef, Van Damme (88' Van Belle), De Neve, De Cuyper (75' Martin), Janssens (60' Cerimagic), Shkodra en Glouftsis. Dat ene document dat uit Bakoe (Azebeidzjan) moet komen, is er nog altijd niet. Kan Mpenza er zelf niet om gaan (hij had dus het contract eenzijdig opgezegd)?

    20-10-2013 om 20:27 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - VfB Stuttgart

    20.10.2013: HSV - VfB Stuttgart: 3-3

    Na drie minuten dribbelde Maxim zich over links een weg, speelde een dubbelpass met Ibisevic en liet Adler geen kans. In de 22ste minuut scoorde Lasogga de gelijkmaker na een dolle actie via Calhanoglu en Arslan. Vijftien minuten later sprong Gentner na een vrije trap van Maxim en kopte de bal binnen, dat was ook de tussenstand bij het ingaan van de pauze. De tweede helft was 10 minuten oud toen Arslan in de baan van Jansen paste, die stuurde de bal naar de voor Zoua ingevallen Beister, die van op korte afstand de tweede gelijkmaker scoorde. Negen minuten later kreeg Stuttgart een geschenk van Djourou op aangeven van Traore... Nog drie minuten later opnieuw via
    links ditmaal Beister in de loop van Van der Vaart, die van op 10 meter koelbloedig in de lange hoek afsloot.

    Van Marwijk liet de volgende spelers meedoen: Adler - Westermann, Tah, Djourou, Jansen - Badelj, Arslan - Zoua (46' Beister), Van der Vaart, Calhanoglu - Lasogga.

    16.10.2013: Van de HSV-spelers die deze laatste wedstrijden meegedaan of op de bank gezeten hebben, zijn Van der Vaart (bleef op de bank, Nederland won van Turkijie, met Calhanoglu ook op de bank), Jansen, AdlerWestermann (van deze drie bleef enkel Jansen tussen de lijnen) en Djourou (Zwitserland). De Belgen speelden overigens 1-1 gelijk, De Bruyne scoorde voor de Rode Duivels die geen enkel van de wedstrijden hebben verloren en twee draws realiseerden. De trekking voor de eerste ronde in Brazilië is op 6 december.

    15.10.2013: Vanavond worden de laatste kwalificatiewedstrijden gespeeld, toch voor nationale ploegen die al weten dat ze erbij zijn en voor ploegen die geen tickets moeten kopen om in Brazilië te geraken.  Adler, Westermann en Jansen zitten in Zweden, Calhanoglu ontvangt Van der Vaart met open armen (dat ze alle 2 daartoe zover moeten vliegen ), Jiracek en Drobny zitten in Bulgarije, Djourou en andere Zwitsers ontvangen Slovenië. Zoua moet niet meer aantreden, die heeft eergisteren 0-0 gespeeld met de andere Kameroenezen tegen Tunesië. En de Belgen trakteren hun supporters tegen Wales, hopelijk met een zege, al is het niet meer nodig. Die wedstrijd volg ik op TV, de andere via de website van de FIFA.

    12.10.2013: Gisteren waren enkele HSV-ers internationaal aan het werk (of bleven op de bank zitten...): Van der Vaart scoorde de 7de (uitgeroepen tot mooiste doelpunt van de wedstrijd) van de 8 Nederlandse doelpunten (een ander was een owngoal van een Hongaar), Hongarije scoorde ook nog een eerreddend doelpunt. Jansen scoorde niet maar verdedigde de hele wedstrijd die Duitsland won van Ierland met 3-0, Adler en Westermann bleven op de bank koekeloeren.  Calhanoglu (Estland - Turkije, 0-2), Drobny (Malta - Tsjechië, 1-4) bleef op de bank maar Jiracek mocht de laatste 5' nog meedoen, en Djourou (Albanië - Zwitserland, 1-2) bleef op de bank zitten. Zoua komt pas morgen aan de slag (of op de bank). Het "wisselstuk" voor Lasogga speelde ook de hele match voor Noorwegen, maar Skjelbred (die geen spelersfiche meer heeft op de website van HSV) scoorde niet, het bleef 3-0 voor Slovenië. En België is groepshoofd na een 1-2 zege in Zagreb tegen Kroatië zonder 1 HSV-er en met een ex-HSV-er constant op de bank, Olic ('t zal trainer Stimac leren ).  De doelpunten voor België waren van Lukaku, het tegendoelpunt van Kranjcar.

    07.10.2013: Badelj doet dan toch niet mee tegen België (of bekijkt de match niet van op de bank, misschien vanuit Hamburg, waar hij blijft), hij wordt zelfs niet opgeroepen... Voor Duitsland zijn Adler, Jansen en nog vandaag Westermann opgeroepen. Nog HSV-ers die gevraagd werden door hun nationale trainer zijn Van der Vaart, Drobny en Jiracek, Calhanoglu, Djourou (Zwitserland). Zoua speelt in Tunesië voor Kameroen (als hij opgesteld wordt, wel te verstaan), da's de verste reis, maar Kameroen is nog verder dan Tunesië.

    20-10-2013 om 20:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    13-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - STVV

    13.10.2013: Eendracht Aalst - STVV: 1-1

    Dat lijkt mij een goed resultaat, al kon het nog iets beter, want Eendracht kwam na 5' al op voorsprong.    Janssens ging neer in het strafschopgebied en referee Gleton legde de bal op de stip.  Wesley Vanbelle kweet zich perfect van zijn taak en trapte de openingstreffer feilloos binnen.  De Aalsterse vreugde was helaas van korte duur.  Na een voorzet van Deferm was men Dufer uit het oog verloren en de Truiense rechterflankspeler knalde de gelijkmaker aan de tweede paal hard tegen de netten.   Het bleef bij dit gelijkspel hoewel beide ploegen probeerden er toch de driepunter uit te halen, voor Aalst trachtten Shkodra (zijn doelpunt werd afgekeurd wegens - vermeend - buitenspel), Bogaerts, Glouftsis, De Neve de score te behalen. Van STVV werd overigens ook een doelpunt afgevlagd door de lijnrechter.

    Trainer Janssens zal dus best tevreden geweest zijn met zijn opstelling: Van Den Noortgaete, De Greef, Bogaerts, Filipovic, W. Vanbelle, De Cuyper (77' Martin, die zijn schorsing dus uitgezeten heeft), De Neve, Van Damme, Janssens, Shkodra (80' Cerimagic), Glouftsis (85' N. Van Belle).

    11.10.2013: Mpenza mag ook overmorgen niet meedoen, omdat er nog een papier van zijn vorige club moet komen. Door het feit dat het spelerscontract tussen hem en PFC Netfchi Baku in de loop van 2012 eenzijdig (door de speler of door de club?) beëindigd werd en niet in gemeenschappelijk overleg, waarover Eendracht vooraf niet op de hoogte werd gesteld, dient de FIFA nog te oordelen over de speelgerechtigdheid van Emile. De raadsman van Mpenza en zijn makelaar ondernemen hiervoor thans de nodige stappen bij de FIFA en reizen hiervoor woensdag af naar de FIFA in Zwitserland. Eendracht Aalst draagt hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid en hoopt uiteraard dat Emile zo snel mogelijk speelgerechtigd raakt. Overmorgen geeft overigens de door Boskamp "de Ket" genoemde De Bilde de aftrap.

    13-10-2013 om 20:22 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    06-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - FC Nürnberg - HSV

    06.10.2013: FC Nürnberg - HSV: 0-5

    Het is gebeurd. En hoe?  Hoelang is 't niet geleden dat HSV zo'n score liet optekenen? In de 17de minuut stuurde Van der Vaart de bal naar Westermann, die naar Van der Vaart terug past want die was al tot op 16 m van het doel genaderd, en hij trapte raak, 0-1. Dan volgden kansen voor de beide ploegen, maar het was wachten tot de 60ste minuut, toen Van der Vaart de bal naar Lasogga stuurde, die uit half rechte houding van op 14 meter raak trof, 0-2. Negen minuten later was het weer Van der Vaart die een hoekschop scherp trapte, waar Lasogga perfect stond en raak trapte, 0-3. In de 86ste minuut vervolledigde Lasogga zijn hattrick van op 22 meter, met hulp evenwel van de rechterpaal, 0-4. En in de laatste officiële minuut zorgde Arslan voor de forfaitscore,
    een verongelukte poging van Schäfer om de bal weg te slagen trapte hij van op 30 meter in 't net, 0-5.

    Van Marwijk zal dus best in zijn nopjes zijn met deze spelers: Adler - Westermann, Tah, Djourou, Jansen - Badelj (zou die nu mogen meedoen tegen de Rode Duivels, of toch op de bank blijven?), Arslan (81' Jiracek) - Zoua (61' Beister), Van der Vaart, Calhanoglu - Lasogga (84' Rudnevs).

    01.10.2013: Binnenkort spelen de Belgen tegen Kroatië voor het laatste nodige punt ('t mogen er ook drie zijn), en De Standaard weet al wie er uitkijkt naar de komst van Courtois, Lukaku en Ko. En daar is ook Badelj bij, al zou hij op de bank zitten (juist omdat hij wellicht toch op de bank blijft en omdat ik toch nog altijd een Belgische ben, mogen de Rode Duivels dus winnen). Er zijn nog mij bekende Kroaten bij, maar geen Ilicevic (nog aan 't bekomen van een blessure), en ook geen Petric (met zijn nieuwe ploeg West Ham net iets hoger in 't klassement als met zijn vorige ploeg, Fulham, maar ook aan 't staartje), doch wel Olic (nog een ex-HSV) en Perisic (ex-FC Brugge).

    06-10-2013 om 20:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.35ste Kruikenburgse Wandeltochten, georganiseerd door Wandelclub Kruikenburg (147)

    06.10.2013: Ik wist al van vorige week dat ik kon parkeren op de parking van een intussen verdwenen meubelzaak, daar staat nog wel een doe-het-zelf-zaak, en ik moest niet lang wachten, met nog enkele wandelaars, op de pendelbus. De rit naar Sportcentrum Ternat duurde niet lang, en ik kon me algauw inschrijven voor 12 km.

    Deze omloop leidde mij over verharde en natuurlijk paden langs de gehuchten Zemst en Terlinden, en een groene strook naar de rustpost in Sint-Martens-Bodegem, waar de organiserende club al meer een rustpost inlegt, met name Castelhof. Daar dronk ik een frisdrank en keerde dan terug via Oosthoek en Opalfene, waar ik een bos en daaropvolgend een geboortebos doorkruiste. Terug in Ternat werd ik het kasteeldomein in geleid, dat is een waterkasteel en ik ging het helemaal rond. Nog een straat oversteken en ik kon mijn stempels halen, en in de tweede zaal de ruime helft van het bestuur van "mijn" club begroeten.

    Mijn foto's staan hier:
    https://picasaweb.google.com/9470hvds/35steKruikenburgseWandeltochten

    06-10-2013 om 19:47 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Exelsior Virton - Eendracht Aalst

    06.10.2013: Exelsior Virton - Eendracht Aalst: 1-2

    Het is gebeurd. En dan mocht Mpenza nog niet meedoen (zijn vorige club moet nog altijd zijn transferadministratie afronden...). Bij de rust stond Eendracht verdiend op een 0-2 voorsprong na doelpunten van Grosperrin (owngoal) en Shkodra (van op vrije trap). In de tweede helft trok de scheidsrechter nog rood voor beide ploegen en scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer via Kehli. Beide ploegen kregen nog goede kansen maar de score wijzigde niet meer. 

    Trainer Janssens zal dus best tevreden geweest zijn met de volgende spelers: Van Den Noortgaete, De Greef, Bogaerts (die kreeg nog de rode kaart te zien in de 60ste minuut, toen speelde Virton al met 10 man), Filipovic, W. Vanbelle, De Cuyper (85' Bael), De Neve, Van Damme, Janssens (42' Cerimagic), Shkodra (85' Smet) en Glouftsis.

    06-10-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    03-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - K.A.S. Eupen - Eendracht Aalst

    02.10.2013K.A.S. Eupen - Eendracht Aalst: 2-0

    Dat Eupen aan de kop staat van 't klassement, dat heeft Eendracht nu ondervonden. Mpenza was nog niet speelgerechtigd, Filipovic en Weydisch bekwamen nog van een blessure. Eendracht startte opnieuw in een 4-4-2 opstelling maar met Van Belle in plaats van de jonge Bael. Vanbelle stond opnieuw op de linksachter. Na
    17' was het al prijs met Taulemesse die een schitterend doelpunt scoorde. In de 40' verdubbelde Mngadi de score, maar het had zelfs al 3-0 kunnen geweest zijn, maar De Greef kwam Van Den Noortgaete bijstaan. Tussendoor zonderde Glouftsis zijn spitsbroeder Van Belle alleen voor doel af maar deze besloot voorlangs. Ook de tweede helft hield Eupen de touwtjes in handen, al waren er wel enkele Aalsterse kansen, maar helaas allemaal zonder resultaat. Integendeel, De Greef bevestigde nogmaals zijn heldenrol voor de keeper. Met deze zege behaalde de thuisploeg de eerste periodetitel.

    Trainer Janssens liet de volgende spelers optreden: Van Den Noortgaete, Vanbelle W., De Greef, Bogaerts, Smet, Van Damme, De Neve, De Cuyper (71' Shkodra), Janssens (71' Bael), Van Belle N. (46' Cerimagic), Glouftsis.

    01.10.2013: Er wordt naarstig verder gewerkt aan de tijdelijke tribune voor de ambiancemakers, zie maar naar de foto's op de website van de ploeg. Het webteam laat meteen ook weten dat
    de veiligheidscel van Binnenlandse Zaken vanmiddag de noodtribune heeft gekeurd. Er zijn nog enkele kleine aanpassingen nodig maar de bezoekerstribune die nu bijna is afgewerkt zal waarschijnlijk groen licht krijgen. Voor alle zekerheid moet de stad nog een stabiliteitsstudie uitvoeren. Ook zijn nog werken nodig aan de bufferzone tussen veld en tribune, die zal kleiner moeten worden. De stad moet ook nog extra toiletten voorzien. Liefst genoeg en vergeet uw vrouwelijke supporters niet.

    Vandaag zou Mpenza zijn contract tekenen, want gisteren was zijn manager nog met vakantie. Die had zeker niet gerekend op een ploegwissel van zijn klant? Hopelijk mag de aanwinst morgen meteen starten in Eupen.

    30.09.2013: Er is een link tussen "mijn" twee ploegen.  Het staat nog niet op de website van Eendracht, maar wel in (de papieren en de interactieve versie van) Het Nieuwsblad: vandaag rondt Eendracht de inkomende transfer af van Emile Mpenza (35). De gewezen Rode Duivel zal een prestatiegericht contract tekenen in het Pierre Cornelisstadion (dat wil zeker zeggen dat hij meer moet scoren dan Glouftsis? ). Tijdens de winterstop wordt een evaluatie gemaakt waarna het contract mogelijk wordt herbekeken. Mpenza moet in Aalst dus het spitsenprobleem oplossen. Mpenza kwam in 2004 bij HSV aan (gelijk met Van Buyten), in de loop van het seizoen 2005/06 verliet hij de ploeg. Hij deed ook mee in de door de arbiter verkochte wedstrijd, kreeg er onterecht de rode kaart te zien. Gewoonlijk krijgt een speler dan van de club ook een boete, ik weet nu niet of Mpenza die ook terug gekregen heeft. Er is natuurlijk al een indirecte link, via de broers Kompany.

    13.09.2013
    : Er is al een nieuwe datum voor de wedstrijd op Eupen, en wel woensdag 2 oktober. 

    11.09.2013: Die wedstrijd moest vanavond om 20.30 uur beginnen, maar werd ten langen leste afgelast, het terrein is onbespeelbaar door de vele neerslag van de afgelopen uren hier in Eupen. Dat belooft ook voor de wandeling komende zondag in Rodt bij Sankt-Vith...

    03-10-2013 om 20:22 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    29-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - CS Visé

    29.09.2013: Eendracht Aalst - CS Visé: 1-1

    De thuisploeg toog meteen ten aanval en beheerste de eerste helft, helaas bleven de doelkansen voor Bael, De Cuyper, Glouftsis (die niet de hele supportersschare bekoort, zo zie ik soms op Facebook) en De Neve, onbenut. Ook na rust trachtte Eendracht de score te openen. Toen de tweede helft tien minuten oud was, viel Visé (Wezet voor de Vlamingen) op 10 spelers terug, Vaccaro bediende de bal met de hand en kreeg de rode kaart te zien. Toch duurde het nog een poos eer de thuisploeg zich aan deze situatie aangepast had (da's algemeen dikwijls zo: de "man extra" situatie blijkt de ploeg met een speler meer in verwarring te brengen).
    Halverwege de tweede periode lukte het dan toch voor Eendracht. Glouftsis nam een voorzet knap in één tijd op de slof zodat het Pierre Cornelisstadion ontplofte zoals vanouds (1-0), nogal wel dat de noodtribune nog niet toegankelijk was.  De goal gaf Eendracht vleugels. Onder impuls van een onvermoeibare Van Damme en een goed spelende Janssens kon Eendracht een aantal goede kansen bij elkaar voetballen maar scoren deed het niet. Ook niet toen Filipovic (eindelijk weer aan de match begonnen!) de rechterflank van de bezoekers oprolde en de ingevallen Van Belle een doelpunt aanbod. De huurling van Westerlo trapte echter laconiek over. Een oude voetbalwet zegt dan dat je het deksel wel eens op de neus kan krijgen. En dat gebeurde ook. Bij een schaarse tegenaanval kon Rherras thuisportier Van De Noortgaete vloeren, tot groot ongenoegen van alle thuissuporters. Er was te weinig tijd om nog te reageren zodat Eendracht twee dure punten verliest tegen een zwak CS Visé.

    Trainer Janssens stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Filipovic (86' Cerimagic), De Greef, Bogaerts, Smet, Van Damme, Janssens, De Cuyper, Bael (65' Van Belle), De NeveGlouftsis.

    27.09.2013: Supporters zijn niet te spreken over die tijdelijke tribune (kijk naar de foto's op de website), en nu blijkt dat het bestuur van Eendracht Aalst geen inspraak had in de bouw van die tribune, die 200.000 EUR kost en gezet wordt door een Nederlands bouwbedrijf. Dus nu vraag ik me af of de supporters die liever staan, maar nu toch blijven zitten wachten op een tribune de naam waardig, dat verder kunnen doen aan vriendenprijs, dus of de regeling die gold zolang er nog geen I-J-K tribune was, blijft behouden.


    26.09.2013Martin mag dan toch meedoen tegen STVV ondanks zijn schorsing. De uitgestelde wedstrijd op Eupen (die zal hij dan wel missen), die volgende week wordt gespeeld, telt mee bij de schorsing.

    Eendracht doet nog altijd voort wat ze vorig jaar begon: ex-Eendrachters uitnodigen om de aftrap te geven. Zondag is 't de beurt aan Vladan Kujovic die nu bij FC Brugge op de bank zit, maar bij E. Aalst wel geapprecieerd werd (en nog wordt) als een van de beste keepers die we hier ooit hadden (en de meeste keepers die ik me in Aalsters doel herinner, waren en zijn goeie).

    25.09.2013: Op de website van de Eendracht staan foto's van de tijdelijke tribune voor wie 't liefst blijft staan. Die is veel kleiner dan de vroegere tribune in beton. De tribune staat ook voldoende ver naar achter zodat na het seizoen kan werk worden gemaakt van de verbreding van het speelveld. De ruimte voor de tribune is ook beschikbaar voor de supporters. 

    24.09.2013: Niels Martin moet nogal wat uitgespookt hebben, zaterdag, want hij krijgt een schorsing van drie speeldagen aan de broek: een schorsing van 2 speeldagen vanaf zondag en, daar bovenop ook nog één extra wedstrijd vanwege een vorige schorsing met uitstel. Hij mist Wezet, Virton en Sint-Truiden. De geschillencommissie schorst Wesley Vanbelle voor 1 speeldag, aanstaande zondag. 

    29-09-2013 om 20:24 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!