Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    14-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neigembostocht, georganiseerd door Wsv De Sportvrienden vzw

    13.09.2015: Toen ik er om 6 uur aankwam met de pistolets en broden, zaten al enkele wandelaars te wachten om te kunnen inschrijven (lang werd hun geduld niet op de proef gesteld, Etien kwam niet lang na mij aan). Ik hield me zo'n 9 uur ledig (of onledig) met kaartjes tellen, drie bladen zelfklevers drukken (meer is niet echt nodig, volgend jaar mogen ze hun zelfklevers in een andere club bestellen) en 3 ziekenfondsformulieren invullen en afstempelen. Intussen gunde ik me 2 pauzes met Annemie & Mark en ene met Francine, en genoot ik van een boterham met plattekaas, radijsjes en lente-ui.

    Eens een uur of drie 's namiddags was de drukte voor mij over (en kon ik dus via de website van de thuisploeg, Eendracht Aalst, de derby der Denderstreek volgen, 2-2 was de rechtmatige uitslag) en ik hielp nadien met opruimen. Er waren 1297 wandelliefhebbers opgedoken, de hele uitslag staat op de website van de Marching.

    Het weer leek goed, soms kwam de zon erdoor, en de regen wachtte tot de inschrijvingstafel opgeruimd was. Foto's heb ik natuurlijk niet genomen, maar Nelly en Etienne wel, waarvoor dank.

    14-09-2015 om 21:01 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, E. Aalst - FCV Dender EH

    13.09.2014: E. Aalst - FCV Dender EH: 2-2

    Ik kon er helaas niet bij zijn want ik moest in Neigem kaartjes tellen, adresklevers drukken en ziekenfondspapieren invullen, maar de drukte was wel voorbij tegen 15 uur dus kon ik de wedstrijd via internet volgen.

    De bezoekers kregen al snel een goede mogelijkheid maar het schot van Casagolda verdween over doel. De spits van Dender liet zich in deze openingsfase ook nog opmerken met een kopballetje, dat eveneens over ging, en een poging die nog afgeblokt werd door F. Geenens. Eendracht prikte tegen Bael maar onze spits zag zijn poging gestopt worden door doelman Santos Pravos. De fusieclub dreigde bij een reeks hoekschoppen en zag Aalhoul voorlangs trappen. De troepen van Ferrera (die begot 's anderendaags op Canvas door 't "Slijk" mag) bleven het betere spel op de mat brengen maar Van Den Noortgaete stond goed te keepen. Eerst haalde hij een kopbal vanonder de lat en een minuutje later lag hij in de weg bij een afstandsschot. Na 32 minuten pakte Eendracht uit met een succesvolle tegenaanval. Wagner ging op rechts met de bal aan de haal en bediende Bael. Onze hardwerkende spits werkte af en deed de fans juichen.  Lang duurde de vreugde echter niet want amper twee minuten later kopte Dimbala de gelijkmaker al tegen de netten ('t is van je ex-clubmaats dat je 't moet hebben...). Van Den Noortgaete pakte nog een kopbal en De Man werd aan de overzijde afgeblokt. Net voor de rust ontsnapten de bezoekers aan een tweede achterstand toen het schot van Janssens op de paal strandde. Met 1-1 ging het dus de rust in.

    In de tweede helft was de partij meer in evenwicht. Van Den Noortgaete had geen problemen met een poging van Terki en de doorgebroken Martin dwong Santos Pravos met een harde knal tot een mooie parade. Na iets meer dan een uur spelen raakte Bael niet voorbij de bezoekende goalie en Terki knalde hard naast. In de 68e minuut klom Dender op voorsprong.  Via Aalhoul kwam de bal bij Casagolda terecht en die haalde de trekker genadeloos over. Even later ging Van Den Noortgaete goed plat op een nieuwe poging van Casagolda en de ingevallen Bokila werd door een verdediger afgeblokt. Eendracht had nog een kwartier om de scheve situatie recht te trekken en kreeg daar ook de kansen voor. Martin mocht alleen op doel afgaan maar hij besloot voorlangs. Bij de volgende mogelijkheid was het gelukkig wel raak. De Man verstuurde een voorzet vanop links en Jelle Geenens, net ingevallen voor Van Damme, kopte de 2-2 voorbij Santos Pravos. In de slotminuten kregen beide ploegen elk nog een mogelijkheid. Terki mikte op Van Den Noortgaete en Bael trapte over. 

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Man, Lievens M., Bael (89' Gillis), Martin, Janssens, Van Damme (81' Geenens J.), Gaye, Bogaerts, Geenens F. en Wagner (69' Bokila).

    14-09-2015 om 20:22 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    11-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: Bor. Mönchengladbach - HSV

    11.09.2015: Bor. Mönchengladbach - HSV: 0-3

    De thuisploeg leek me lange tijd het "zwarte beest" van HSV, maar vanavond dus niet.   Lasogga trapte in de 11de minuut zijn ploeg op voorsprong (hij ontfutselde de bal aan een tegenstander) en HSV liet geen enkele kans aan de gastheren om terug te komen. In de 44ste minuut verdubbelde Lasogga  (die overigens zijn 50ste wedstrijd voor zijn huidige werkgever speelde) de score met het hoofd. Slechts zeven minuten na de koffiepauze deed Müller er nog een schepje bovenop, 0-3, (de bal kwam recht van Drobny die ver uittrapte ) wat dan ook meteen de wedstrijd besliste. De webreporter had het de hele wedstrijd niet over onze landgenoot Hazard bij de thuisploeg.

    Labbadia zal wel tevreden zijn over Drobny (yep, hij is terug ) - Diekmeier, Djourou (88. Cléber), Kacar, Ostrzolek - Ekdal, Holtby - Müller (83' Gregoritsch), Hunt (81' Diaz), Ilicevic - Lasogga.

    07.09.2015: Er worden nog altijd wedstrijden gespeeld voor een plaatsje in het EK-gebeuren in Frankrijk. Zo spelen Stieber en zijn Hongaarse collega's tegen Noord-Ierland en Ekdal met zijn Zweedse collega's tegen Oostenrijk (zonder Gregoritsch, want die speelt bij de nationale jeugdploeg). Olic (die een gele kaart zag) en Spahic zijn verre van zeker van deelname aan dat EK. Zekerder zijn wel de Belgen, na een moeizame 0-1 zege op Cyprus. Overigens, dat Rudnevs niet meedoet met zijn nationale ploeg, komt door een privézaak (zijn vrouw was zwanger van een derde kindje, maar 't werd een miskraam en daar had zij het emotioneel zeer moeilijk mee, bovendien heeft Rudnevs een bizarre blessure, waarvan hij wel aan 't genezen is). Rundevs verklaarde dat allemaal op de website van HSV omdat de roddelmedia van de gezinssituatie totaal wat anders van maakte... En Diaz heeft een testwedstrijd gewonnen van Paraguay.

    04.09.2015: België won met 3-1 tegen Bosenië-Hercegovina, doelpunten van Fellaini, De Bruyne en Hazard (op zelf verkregen penalty), maar de score werd geopend door Dzeko en Spahic speelde 56' mee (kreeg een enkelblessure). Andere HSV-spelers heb ik niet gezien: Olic bleef op de bank (Azerbeidzjan-Kroatië 0-0) en Ilicevic was zelfs niet mee, idem voor Rudnevs (Turkije-Letland 1-1).

    03.09.2015: Gewoonlijk vertel ik niet over oefenwedstrijden, maar nu wel omdat Drobny in doel stond. Nu Adler zijn schouder moet genezen is het interessant te weten dat de andere beste doelman van de ploeg weer paraat is. Hunt heeft trouwens gescoord tegen derdeklasser Osnabrück (die hebben ooit nog in eerste gespeeld), net als Lasogga, Müller en Altintas (die normaal bij de beloften speelt). Hunt, Altintas, Djourou en Diaz: de Jan, Piet, Joris en Corneel van HSV, mannen met baarden.

    Overigens doet Jung niet mee voor zijn vaderland, hij moet bekomen van een blessure.

    31.08.2015: 't Is uitverkoop bij Wolfsburg, De Bruyne is vertrokken naar Man City, Perisic naar Italië (Inter Milaan, als ik niet mis ben) en Aaron Hunt (28 jaar en 1,83 m lang) naar HSV. Hij is van plan hier gedurende drie seizoenen de aanval te versterken.

    Spahic is toch maar 1 wedstrijd geschorst, dat valt ergens nog mee. Adler moet even lang pauzeren om zijn schouder weer fit te krijgen. Jeugdspeler Isler (U17) zal deze maand twee keer tegen de Belgische leeftijdsgenoten spelen in Tubize (ik ben daar nog gestart en aangekomen van wandeltochten).

    Terug naar Spahic, die zou nu in België moeten zijn, want B-H traint al voor de wedstrijd van donderdag a.s, nadien speelt hij nog tegen Andorra. Andere HSV-ers die hun vaderland zullen verdedigen (of op de bank blijven plakken...) zijn Ekdal (tegen Rusland en Oostenrijk), Olic (tegen Azerbeidzjan en Noorwegen), Stieber (tegen Roemenië en Noord-Ierland), Sakai (tegen Cambodja en Iran), Marcus gaat op bezoek naar Mauritius, Diaz test tegen Paraguay. En twee jongeren: Gregoritsch tegen Azerbeidzjan en Rusland, en Jung tegen Denemarken en ook Azerbeidzjan.

    11-09-2015 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    10-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, FC Gullegem - E. Aalst

    09.09.2015: FC Gullegem - E. Aalst: 2-1

    Dit is ontoelaatbaar, eerst met 0-1 voor komen en dan nog de drie punten achterlaten. Dat ze dit maar achterwege laten, komende zondag...

    Na 10 minuten kwam Aalst dus al voor met een doelpunt van Lusamba, die een vrije trap omzette. Maar 25' laten maakte Seignez al gelijk en met die tussenstand gingen de ploegen de rust in. De tweede helft was pas 10' oud wanneer Ntambue scoorde. Verder meldde de webreporter dat de arbiter een thuisfluiter.

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Lievens M., Bokila, Martin, Janssens (78' Van Impe), Van Damme, Lusamba (67' Labiad M.), Geenens J., Gaye, Geenens F. en Wagner.

    10-09-2015 om 20:16 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    07-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale Kwaktocht, georganiseerd door Wsv De Vossen Buggenhout

    06.09.2015: Ik schreef me in voor de afstand van 14 km die er ruim 15 waren en die me leidden door het bos van Buggehout naar Peizegem en dan terug langs andere paden van het bos naar brouwerij Bosteels waar ik toch een Tripel Karmeliet op 't gemakje dronk, vanwege het mooie glas.  Van daar was het dan niet ver meer.

    Het weer was zoals voorspeld: een voorsmaakje op de nakende herfst, al regende het niet de hele tijd.

    Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6191862198978087057

    07-09-2015 om 21:58 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    06-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, E. Aalst - SE Winkel Sport

    06.09.2015: E. Aalst - SE Winkel Sport: 1-1

    Net voor de rust scoorde Gaye het thuisdoelpunt (hij kreeg de bal in de voeten van de keeper die een vrije trap van Janssens probeerde te weren), en bijna aan het einde van de wedstrijd maakte Lutun het tegendoelpunt.

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Man, Lievens M., Bael (57' Lusamba), Bokila (72' Van Impe), Martin (85' J. Lievens), Janssens, Van Damme, Gaye, Geenens F. en Wagner.

    03.09.2015: Eendracht heeft het voor broederparen, nu hebben ook de broers Labiad, Malik en Ilias, getekend voor een seizoen.

    De uitwedstrijd op FCV Dender EH is verplaatst van zaterdagavond (31 januari 2016) naar zondagmiddag 14:30 uur... Kost de inzet van politie op zondagnamiddag minder dan op zaterdagavond? Op de website van de gemeente heb ik geen andere activiteiten op de kalender gezien, dus daar kan het toch niet aan liggen?

    XX

    06-09-2015 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    30-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, KM Torhout - E. Aalst

    29.08.2015: KM Torhout - E. Aalst: 1-1

    Eendracht viel vlijtig aan maar het was toch Youssfi die voor de thuisploeg de score opende in de 36ste minuut, hij kreeg de pas van Cardon. Eendracht zocht verder naar de gelijkmaker en die werd in de toegevoegde tijd gescoord door Bogaerts, na een voorzet van Martin.

    Van Acker stelde de volgende ploeg op: Van Den Noortgaete, De Man, Lievens M., Bael (54' Lusamba), Martin, Janssens (79' Geenens J.), Van Damme, Gaye, Bogaerts, Geenens F. en Wagner (54' Bokila).

    30-08-2015 om 20:27 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16e Baljuwtochten, georganiseerd door Parel van het Pajottenland

    30.08.2015: Ik parkeerde op de weide enkele 100en meters van het Baljuwhuis waar ik me inschreef voor 16,8 km, die me eerst een lus liet wandelen en me dan naar Viane stuurde, en weer terug, door de Markvallei en langs een paar watermolens (de ene werkte niet, de andere wel). Deze keer genoot ik van de vooral onverharde bospaden en veldwegen, een grote verbetering in vergelijking met de tocht eind vorige maand, in Tollembeek (dezelfde afstand).

    Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6188867507749283361

    30-08-2015 om 20:17 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    29-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: 1. FC Köln - HSV

    29.08.2015: 1. FC Köln - HSV: 2-1

    't Was zo te zien weer een boeiende wedstrijd, beide ploegen wilden scoren en geen van beide ploegen wilden de bal uit eigen nette halen. Zo was Adler behoorlijk onbesuisd en dat resulteerde in een paar botsingen, maar de tweede was nefast voor hem. Hij knalde tegen Cléber Reis, deze laatste kon verder spelen maar Adler liet zich een 10-tal minuten later toch vervangen door Hirzel (Drobny is dus nog niet helemaal klaar?). De eerste helft eindigde met de beginscore.

    De tweede helft was pas een paar minuten bezig of Schipplock bediende Holtby en die maakte de openingstreffer.  HSV zocht nog wat voort om de score te verdubbelen, maar de thuisploeg schoot wakker en in de 77ste minuut kwamen de bordjes in evenwicht (allez, ja, op 't groot scherm, hé), Hosiner trapt de pas van Hector binnen (Reis bracht Hirzel op 't verkeerde been). En vier minuten later deed de thuisfluiter er nog een schep bovenop. Spahic zat Modeste op de hielen, maar raakte hem helemaal niet aan, Modeste struikelde binnen de 16 meter over zijn eigen lompe voeten, kwam ten val en die schurk met de kaarten trok een rode voor Spahic en schonk Keulen een penalty. HSV hoorde het daar serieus donderen... En Hirzel dook een andere richting uit dan Modeste in gedachten had. HSV kreeg nog enkele kansen maar ook Lasogga kreeg de bal niet tegen de netten.

    Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler (40' Hirzel) - Diekmeier, Cléber, Spahic, Ostrzolek - Ekdal, Jung (46' Kacar), Holtby (83' Lasogga) - Gregoritsch, Schipplock, Ilicevic.

    Naderhand wees zich uit dat Adler een te harde klap tegen de schouder kreeg, het is wel pijnlijk (hij kan zijn arm niet heffen) maar niet dramatisch. Jung heeft ook lichtge medische problemen, was net opgeroepen (door Hrubesch ) voor de U21, maar het is nog niet zeker of hij wel meedoet tegen Denemarken (oefenwedstrijd) en Azerbeidzjan. Over nationale ploegen gesproken, ik vraag me af of Spahic donderdag a.s. af komt om met Bosnië-Hercegovina tegen België te spelen (ik vind hem al beter spelen na de bekerwedstrijd tegen Jena).

    25.08.2015: HSV is gaan shoppen, de 20-jarige Zuid-Koreaan Young-Jae Seo (de nieuwe Heung Min Son ? ) heeft een 3-jaar-contract tot 2018 ondertekend en zal eerst bij de U23 spelen alvorens bij de profs aan te sluiten. Anderzijds wordt Demirbay uitgeleend aan Düsseldorf en verkast Jiracek naar Sparta Praag (in zijn thuisland, dus).

    29-08-2015 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    27-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, E. Aalst - RC Gent-Zeehaven

    26.08.2015: E. Aalst - RC Gent-Zeehaven: 2-1

    De eerste helft eindigde met een brilscore, maar de tweede helft was pas 10' begonnen toen Bael scoorde nadat hij een pas kreeg van Janssens. Nauwelijks 6' later verdubbelde Bokila de score. Jansen da Silva (exotische naam, hé?) scoorde het doelpunt voor de bezoekers, en hiermee blijven de drie punten terecht in Aalst.

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete,  De Man, Lievens M., Bael (83' Van Impe), Bokila (76' Wagner), Martin (77' Geenens J.), Janssens, Van Damme, Gaye, Bogaerts en Geenens F.

    27-08-2015 om 20:02 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    25-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: HSV - VfB Stuttgart

    22.08.2015: HSV - VfB Stuttgart: 3-2

    Deze wedstrijd begon pas om 18:30 uur dus ik had tijd (ondanks file ten noorden van Hannover) om er te geraken, eerst in te checken in 't hotel en dan met stadsbus en pendelbus naar 't Volksparkstadion te rijden. Een nieuw T-shirt en pulletje kopen en vooral dat T-shirt van naam en nummer te laten voorzien duurde merkelijk langer zodat ik de tribune bereikte net toen een minuut stilte werd gehouden voor een onlangs overleden DFB-bestuurslid.

    De wedstrijd begon (en bleef) behoorlijk boeiend. In de 24ste minuut zette Didavi een snelle counter op, paste naar Ginczek en die liet Adler geen kans. In de 33ste minuut speelde Djourou een lange bal in de loop van Gregoritsch, maar Ilicevic was daar ook, sprintte ertussen en scoorde de gelijkmaker.  Drie minuten voor de pauze kopieerde VfB zijn eerste doelpunt: opnieuw counter, opnieuw Ginczek, deze keer ging hij rond Adler en schoof binnen.

    In de tweede helft deed HSV verder zijn uiterste best om de drie punten toch thuis te houden. We moesten toch tot de 84ste minuut wachten, Lasogga was intussen op het plein gekomen, opnieuw als rechtsbuiten en toch als aanvaller: hij lag op de loer en stond na een afgeweken pas van Olic op de juiste plaats en scoorde de gelijkmaker. Vijf minuten later en dus nog op tijd voor het einde van de wedstrijd zette Djourou een aanvalsactie op met Lasogga en maakte het zelf af.

    Labbadia mag wel fier zijn op de volgende spelers: AdlerDiekmeier, Djourou, Spahic, Ostrzolek - Ekdal, Jung, Holtby (57' Lasogga) - Gregoritsch (78' Müller), Schipplock (66' Olic), Ilicevic.

    Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6187006428613595137

    25-08-2015 om 20:13 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    15-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.33e Marche du Pays des Guimauves, georganiseerd door Les Vaillants Acrenois

    02.08.2015: Ik parkeerde op de parking van de kantine van de Stade des Camomilles en schreef me in voor de wandeling van 12 km die inderdaad rustig en landschappelijk was, met ongeveer de helft aan verharde en natuurlijke wegen. De eerste rustpost was me bekend, het lokaal voor de ornithologen en andere natuurliefhebbers waar de Padstappers uit Geraardsbergen ook al eens tot rust, drank en hap uitnodigen. Het weer was perfect voor een zondagochtendwandeling.

    Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/u/0/photos/108649380961745882201/albums/6183161567251681953

    15-08-2015 om 11:09 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: B. München - HSV

    14.08.2015: B. München - HSV: 5-0

    De competitie is dus in gang getrapt en voorafgegaan door wat ceremonie. En die van Beieren moesten weer overdrijven... Nochtans, ze hadden nu bijna een half uur nodig om een gat te vinden in de verdediging, terwijl er meestal op de helft van HSV gespeeld werd en Bayern dus meestal balbezit had. Holtby had zelfs eerder een kans maar 't was een prutsschot waar Neuer natuurlijk geen moeite mee had. Een vrije trap van Alonso werd door Benatia binnengekopt, Adler reageerde nauwelijks... (27') Met die minieme voorsprong voor de thuisploeg gingen de spelers naar de kleedkamers. Ostrzolek werkte met het hoofd de bal weg in een duel met Müller, maar de bal landde voor de voeten van Lewandowski, die ijskoud binnen trapte (52'). Costa gaf een pas naar Müller die binnen kopte (69'). Lewandowski speelde de bal door de HSV-verdediging, waar Müller op de loer lag en weer raak trof (73'). Costa kroonde zijn prestatie met een trap van op 11 meter en die links ondereaan in doel belandde (87'). HSV had minder kansen en die waren ook niet echt uitgesproken. Volgende week zaterdag komt VfB Stuttgart op bezoek.

    De ploeg van Labbadia: Adler - Diekmeier, Djourou, Spahic (hij viel me al beter mee), Ostrzolek - Ekdal (61' Olic), Jung, Holtby - Gregoritsch, Schipplock (70' Lasogga), Ilicevic (70' Diaz).

    15-08-2015 om 10:07 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    13-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, UR La Louvrière C - E. Aalst

    12.08.2015: UR La Louvrière C - E. Aalst: 1-1

    In de 41e minuut klom Eendracht op voorsprong. Janssens krulde de bal tegen de paal en Bokila was er als de kippen bij om de rebound tegen de netten te trappen. De bal kwam bij Fika terecht en de invaller haalde de trekker genadeloos over 60'). 

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Man, M. Lievens, Bokila (66' Bael), Martin, Janssens (89' J. Geenens), Van Damme, Gaye, Bogaerts, F. Geenens, Wagner (84' J. Lievens).

    13-08-2015 om 21:01 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    09-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: Carl Zeiss Jena - HSV (DFB-beker)

    09.08.2015: Carl Zeiss Jena - HSV: 3-2 (n.v; 2-2 na 90')

    Reeds na 15 minuten kwam de vierdeklasser door een directe vrije trap van Gerlach op voorsprong (Sakai wist niet goed waar zijn plaats in 't muurtje van drie personen was). Daarna kon Olic de gelijkmaker scoren (maar de bal was eigenlijk al over de doellijn, dat had niemand van het scheidsrechtersteam opgemerkt, Olic vierde zijn doelpunt ook niet uitbundig, 48'), maar Jena scoorde tien minuten later opnieuw (Jovanovic). Door het doelpunt van nieuweling Gregoritsch in de vierde extra minuut de gelijkmaker en het werden dus verlengingen. Pieles bezorgde Jena de zege en plaatsing voor de volgende ronde (106').

    In de Telekom-beker (die HSV won) kon het mij weinig schelen, maar nu eens te meer, enkel maar afgaande op de weinige minuten samenvatting op ARD, ben ik allesbehalve tevreden over Spahic. Djourou (de nieuwe kapitein sinds Westermann bij Betis Sevilla Van der Vaart terug vindt als collega) bezeerde zich tijdens de opwarming, dus moest Emir de verdediging organiseren, hij moest Sakai dus wegwijs gemaakt hebben. Hij heeft nog veel werk om mij te overtuigen van zijn verdedigende kunde. Aan de andere kant heb ik weer gezien dat Diaz behoorlijk kundig is in vrije trappen nemen, Trochowski mocht dus gerust van Sevilla (CF Sevilla ) naar Augsburg.  In die korte samenvatting heb ik Ekdal niet gezien, wel Schipplock die probeerde te scoren, de keeper van Jena kon er maar net gepast zijn vingers tegen zetten.

    Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Spahic, Cleber, Ostrzolek - Ekdal (61' Schipplock), Diaz, Holtby (70' Jung) - Olic, Lasogga (77' Gregoritsch), Ilicevic.

    09-08-2015 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, E. Aalst - KFC Duffel

    09.08.2015: E. Aalst - KFC Duffel: 1-1 (pen. 2-4)

    In de 53ste minuut scoorde Bogaerts met een volley, in de meer dan laatste minuut (90+2) scoorde Van Den Brande tegen en dus volgden strafschoppen waar Duffel beter in was. En dit was dus al het afscheid voor Eendracht wat betreft Belgische Beker (Croky Cup).

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Man, Lievens M., Bael (Van Impe), Bokila (82' Wagner), Martin, Janssens, Van Damme, Gaye, Bogaerts, Geenens F.

    09-08-2015 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    28-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016

    28.07.2015: Eendracht liet nu ook Preben De Man een contract tekenen, voor 1 jaar. De bijna 20-jarige linkerflankspeler komt over van Sporting Lokeren waar hij gold als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding. Dat leverde hem op zijn zestiende al een contract op. Een jaar later werd de Hammenaar in de A-kern opgenomen en debuteerde hij in de laatste play-off 1 wedstrijd op Sclessin. Nadien werd Preben afgeremd door blessures. Afgelopen seizoen was de jeugdinternational opnieuw fit en zat hij terug in de wedstrijdkern van Peter Maes. Doch zijn contract werd niet verlengd onder het bewind van Bob Peeters. Daarmee is Eendracht bijna rond met de inkomende transfers, enkel een aanvaller staat nog op het verlanglijstje.

    27.07.2015: Eendracht wordt een familiebedrijf.  Het komend seizoen spelen daar namelijk twee broederkoppels. Naast de broers Geenens hebben we nu ook de broers Lievens. Verder heeft vandaag middenvelder Yannick Wagner (20) vastgelegd. De jonge Brusselaar forceerde in de voorbije twee seizoenen zijn doorbraak bij AFC Tubize. De voorbije week kon Wagner op training en in de oefenwedstrijd op Berchem de sportieve staf overtuigen. Vandaag tekende hij een contract van één seizoen. Daarmee is hij naast Bokila, Gillis, Gaye en Jonathan Lievens de vijfde inkomende transfer.

    23.07.2015: Gisteren heeft Eendracht Aalst een oefenwedstrijd op Berchem Sport gewonnen met 0-2 en beide doelpunten werden gemaakt door de nieuwelingen Gillis (20') en Bokila (80').  Dat belooft voor de competitie! Van Acker stelde de volgende - bekende en minder bekende - spelers op: D’Hauwers (45’ Mertens), F. Geenens (45’ M. Lievens), Gaye (74’ J. Lievens), Gillis (73’ Coppens), De Man, Bogaerts (45’ Van Der Hoeven), Wagner (71’ Van Impe), Martin (45' Ardans), Janssens (45’ J. Geenens), Da Silva Neto (71’ Bokila) en Bael (45’ Ibricic).

    Wat ook belooft voor de competitie is dat het clubbestuur positief staat tegenover een sfeervak in de zittribune, de Onion Party Crew zorgt daar dan wel voor. Anders is het daar te stilletjes, zeker in vergelijking met vak K.

    Eendracht en de voetbalbond staan op 30 juli tegenover elkaar in de rechtbank, wegens het beroep dat de KBVB aangetekend heeft omdat het de licentie voor tweede klasse moest toekennen.

    22.07.2015: Eendracht heeft eergisteren de licentie voor tweede klasse ontvangen. Maar de voetbalbond heeft officieel beroep aangetekend bij de rechtbank voor eerste aanleg, dat beroep is niet opschortend, maar de uitspraak kan roet in 't eten gooien.

    20.07.2015: Dat Eendracht toch in tweede klasse zal kunnen voetballen, lokt blijkbaar spelers. Na Cor Gillis heeft Eendracht met Malick Gaye (31) nog een extra verdediger vastgelegd. De Gentenaar met Senegalese roots trainde de voorbije week mee en kon overtuigen in de oefenwedstrijd tegen AA Gent. Vorig seizoen speelde hij nog voor SK Deinze maar daar sprongen de onderhandelingen af. In het verleden was Gaye nog actief bij RC Heirnis Gent, FCN Sint-Niklaas, OH Leuven, Oudenaarde en SK Sint-Niklaas. Hij tekende voor één seizoen met optie. Met Augusto da Silva (31) van FC Cappellen is er ook een aanvaller op proef.

    17.07.2015: Zou de postbode de licentie voor tweede klasse al geleverd hebben? Feit is dat Eendracht blijkbaar weer aantrekkelijk is voor voetballers. Deze namiddag heeft Cor Gillis (26) een contract ondertekend in het Pierre Cornelisstadion. De ervaren centrale verdediger komt over van KSK Heist en speelde eerder nog voor Tubeke, FCV Dender en MVV Maastricht. In het seizoen 2011-2012 werd Gillis bij onze buren (mijn buren, ja ) verkozen tot beste speler van het seizoen. Hij komt voort uit de jeugd van Zellik Sport en Anderlecht en doorliep ook alle nationale jeugdreeksen van U15 tot U20. Eendracht gaat verder nog op zoek naar twee flankspelers (ik denk gelezen te hebben vooral rechtsvoetigen) en een kopbalsterke targetspits.

    15.07.2015: Eendracht Aalst blijft in tweede klasse.  De rechter in kortgeding te Dendermonde oordeelde vandaag dat de KBVB veroordeeld wordt om aan Eendracht Aalst de licentie voor tweede klasse te overhandigen, en dit op straffe van een dwangsom. De Rechtbank is van oordeel dat het niet kan dat de voorzitter van de KBVB (François De Keersmaecker) ook bestuurder is van het BAS, dat op 15 mei had geoordeeld dat aan Eendracht Aalst geen licentie kon worden toegekend. Deze vermenging van hoedanigheden in hoofde van François De Keersmaecker brengt volgens de Rechtbank de onafhankelijkheid en onpartijdigheid van het BAS als arbitrageinstelling in het gedrang, hetgeen onder meer in strijd is met het recht op een eerlijk proces. Hierdoor zijn de rechten van Eendracht Aalst benadeeld, waardoor de Rechtbank van oordeel is dat de club, gelet op haar sportieve prestaties, wel een licentie dient te verkrijgen. 't Zal dus niet lukken om te voet op verplaatsing te gaan, 500 m van mijn deur.  Zouden de spelers die elders onderdak vonden, nu willen terug keren? Dat het bestuur nu maar zorgt voor een positieve financiële en budgettaire balans, en daarna, of daarnaast, voor een nieuw stadion.

    Ondertussen speelde Eendracht al enkele oefenmatches en won die niet (verloor b.v. tegen KV Kortrijk), maar daar maak ik me geen zorgen over, Van Acker moet de van de jeugdploeg overgekomen spelers inschakelen bij de gebleven routiniers. Overmorgen overigens komt kampioen AA Gent op bezoek, een weerzien met Depoitre.

    23.06.2015: Matthias Lievens heeft bijgetekend.  Over enkele dagen, op maandag 29 juni om 18u00, hervat Eendracht de training. De voorbije weken werd de basis gelegd voor de samenstelling van de A-kern die momenteel vijftien spelers telt. De komende dagen en weken mogen er nog een viertal inkomende transfers verwacht worden. Deze zijn er al: Van Den Noortgaete, Falko Geenens, De Greef, Lievens dus, Bogaerts, Van Damme, Janssens, Martin, Bael, Van Der Hoeven, Mertens, Ardans, Jelle Geenens, Coppens en Van Impe.

    19.06.2015: Eendracht is zich verder flink aan 't versterken, niet alleen met de twee terugkomers, maar ook met spelers uit de eigen jeugdploegen. Eerst tekende verdediger Arno Ardans een contract en nu ook aanvaller Kyan Van Impe. Een aanvaller had de ploeg zeker nodig na het vertrek van Shkodra en Vansimpsen.

    16.06.2015: Bael en Martin komen terug van een uitleenbeurt en Kempeneer wordt als tweede doelman opgevolgd door een keeper uit de eigen jeugdrangen, Jari Mertens.

    08.06.2015: Vandaag staat in de papieren krant dat de advocaat, door Eendracht aangesteld om het nodige te doen voor de licentie voor tweede klasse, zijn stappen naar de rechtbank gezet heeft. In Denderleeuw kunnen ze maar best meeduimen, want door de politieke situatie moet over elke uit te geven euro gediscussieerd en vooral overeengekomen worden. Dus ook om extra agenten in te zetten voor de beladen wedstrijd tussen de Veldstraat en de Lindestraat.

    04.06.2015: Het voorstel gelanceerd voor de reeksindeling in derde klasse volgend seizoen is aangenomen. Dus als Eendracht voor de burgerlijke rechtbank ook geen succes heeft, mag ik eens te voet op verplaatsing. Rupel-Boom overweegt nog of het een overstap naar reeks B zal proberen te bekomen.

    03.06.2015: Maandagavond werd een eerste voorstel gelanceerd voor de reeksindeling in derde klasse volgend seizoen. Als SC Eendracht Aalst via de burgerlijke rechtbank geen licentie voor tweede klasse meer kan bemachtigen, komt het in reeks A met voorlopig negentien ploegen. De opvallendste affiche wordt ongetwijfeld het treffen met FCV Dender EH en Jens Podevijn in de derby van de Denderstreek. Ook traditieclub Racing Mechelen werd in deze reeks opgenomen. Uit onze regio zien we verder ook nog Hamme, Sint-Niklaas, Oudenaarde en Temse. Allez, ik zal te voet op verplaatsing kunnen gaan.  Dus komen we de volgende spelers nog eens te zien: Patrick Dimbala (Dender), Sam Crispijn (Sparta Petegem), Sander Van Eyk (Londerzeel), Marijn Vandewalle (Izegem) en jawel, Stavros Glouftsis (Temse). Als die komt naar Aalst komt, kan de materiaalbeheerder maar best alles alles slot en grendel steken.  Dit is slechts een voorstel, 't moet nog goedgekeurd worden door het sportcomité, 't zou kunnen dat Rupel-Boom nog van "onze" afdeling naar de B-reeks gaat omdat daar nog ploegen uit dezelfde provincie ingedeeld zijn.

    02.06.2015: Onlangs maakte Het Nieuwsblad zijn lezers wijs dat Van Acker niet zou blijven, maar volgens de website van Eendracht Aalst klopt daar niets van. Behalve hij blijven ook de twdee andere leden van de trainerstaf.Vandaag schrijft die krant dat de supporters van Eendracht Aalst vanaf nu op eigen houtje op zoek gaan naar helpende handen die hun club van het faillissement kunnen redden. Ze zijn het vertrouwen in voorzitter Frank De Roose en zijn gevolg kwijt. En die is op zijn tenen getrapt, noemt hen ondankbaren. Met 600.000 euro externe schulden bengelt het faillissement als een zwaard van Damocles boven de ploeg van ‘t Heilig Hart. Als ook de bondsschulden niet meer betaald kunnen worden, moet zwart-wit van nul - vierde provinciale - herbeginnen (een "Beerschotje" doen, dus).

    30.05.2015: Het elftal loopt niet totaal leeg.   Geenens heeft zijn aflopend contract met een jaar verlengd. Coach Van Acker gaf eerder al aan dat hij tevreden was van de progressie die de 20-jarige verdediger had gemaakt. Verder hebben ook sterkhouders Van Den Noortgaete en Van Damme aangegeven bij de club te blijven.

    29.05.2015: Het elftal loopt leeg, Wesley Vanbelle verlaat in onderling overleg onze club. De linksachter gaat aan de slag bij Cercle Brugge, hij is dus zeker van een verlengd verblijf in tweede klasse, maar wie moet volgend seizoen de penalties binnen trappen? Kevin Janssens (Dessel), Tjendo De Cuyper (Koksijde), Donjet Shkodra (Deinze) en Kevin Kempeneer hebben onze club al verlaten, maar dat de trainer zou weggaan, wordt nog steeds niet bevestigd noch ontkend op de website van de club. Het kort geding wat betreft de licentie voor tweede klasse ligt in handen van de advocaten en wordt eerstdaags ingeleid (en ik dacht dat 't al gebeurd was, maar ik ben niet thuis in deze gerechtelijke procedures).

    27.05.2015: Op de website van Eendracht staat niets vermeld, maar ik las het vanmorgen wel in Het Nieuwsblad: Regi Van Acker zou niet langer trainer zijn.

    18.05.2015: Eendracht Aalst laat weten dat het naar de burgerlijke rechtbank gaat omdat het bestuur niet aanvaardt dat ook het BAS geen licentie voor tweede klasse toekent. Na een grondige analyse door externe experts heeft het bestuur dus besloten om een stap verder te gaan en de beslissing aan te vechten voor de burgerlijke rechtbank. Wordt derhalve vervolgd.

    16.05.2015: Eendracht Aalst heeft het motivatierapport van het BAS op haar website gelinkt. Na een grondige analyse van dit rapport door externe experts zal de club overwegen om deze beslissing aan te vechten. Dit o.a. op basis van motiveringspunten die in strijd zijn met de aangeleverde bewijsstukken. Het spreekt voor zich dat het bestuur van Eendracht dit verslag de komende dagen eerst in alle rust verder zal onderzoeken om dan aansluitend de beslissing  te nemen in het belang van de toekomst van onze club (of ze, zoals Hasselt, nog in beroep gaat).

    15.05.2015: Eendracht Aalst rouwt om Geert Van Roy.  Dat nieuws zag ik gisteravond op de fansite op Facebook en vandaag staat op de website van de treurende club de bevestiging en nog wat uitleg. Nadat hij thuiskwam van het joggen, gisteren, is hij overleden. Zijn vrouw bracht de sportief verantwoordelijke en zijn vriend Luc Van Hauwermeiren op de hoogte. Van Roy gaf in september nog de aftrap van de topper tegen STVV. Van Roy is één van de grote namen uit onze clubgeschiedenis. De Aalstenaar speelde haast zijn hele carrière voor den Iendracht. Eerst in de jeugd, vervolgens van 1972 tot 1986 voor ons eerste elftal waar hij liefst vijfmaal clubtopschutter werd (toen had hij nog een snor ). In 2002 en 2005 depanneerde hij als trainer (vooral zo herinner ik me hem). De begrafenis van Eendracht-icoon Geert Van Roy gaat door op vrijdag 22 mei om 10u in de Heilig Hartkerk. De begroeting begint vanaf 9u15. De rouwbetuigingen op onze Facebookpagina zullen overhandigd worden aan de familie. Da's goed, want ik kan geen vrijaf nemen wegens afwezigheid van mijn collega.

    12.05.2015: Luc Ledegen heeft besloten om zijn mandaat als jeugdvoorzitter neer te leggen. Onder zijn jeugdvoorzitterschap zijn een aantal belangrijke uitdagingen tot een goed einde gebracht, maar het stak hem dat de jeugdwerking altijd achteruitgesteld werd als er moest geïnvesteerd worden. Natuurlijk is er geld nodig om te bewijzen dat de licentie verdiend is, maar nu de licentie niet uitgereikt werd, zal de jeugdwerking daar ook onder lijden. Onder zijn leiding heeft Eendracht eens een grote trofee gekreken wegens de prestaties en uitstraling van de jeugdploegen. Hij wordt opgevolgd door Sven Van Den Bogaert.

    07.05.2015: Het volgend seizoen speelt Eendracht met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in derde klasse.  Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport heeft geen licentie tweede klasse toegekend aan SC Eendracht Aalst voor het seizoen 2015-16. Voor 15 mei zal het BAS haar motivering mededelen. Dat is wat op de website van de club staat. De Standaard vertelt dat Eendracht Aalst de licentie in eerste aanleg niet gekregen had van de Licentiecommissie van de KBVB, en vol goede moed in beroep was gegaan bij het BAS tegen die beslissing. Volgens het bestuur van de club ging het slechts om een aantal "formaliteiten" die in orde gebracht dienden te worden. Maar het bleek dus om meer te gaan dan een aantal kleine documenten die in orde gebracht moesten worden. Aalst kreeg vorige week al uitstel van executie, en mocht zich woensdagavond een tweede keer gaan verdedigen voor het Arbitragehof. De club kon blijkbaar de nodige garanties niet leveren, en zakt dus onverbiddelijk naar derde klasse. Ik hoop dat de trainer blijft en dat er niet te veel spelers gaan lopen (K. Janssens en De Cuyper hebben elders al getekend).

    29.04.2015: 't Oud seizoen is om, dus beginnen we de berichtgeving onder 't komend seizoen. En nieuws is er want Kevin Janssens zal bij Dessel akteren en Tjendo De Cuyper is de verre verplaatsingen beu, hij verkast naar Koksijde (hij is postbode in Brugge). Het BAS spreekt zijn oordeel overigens pas op 4 mei uit over de nabije toekomst van Eendracht Aalst.

    28-07-2015 om 20:27 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    24-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016

    24.07.2015: En nog een aanwinst, Sven Schipplock komt van Hoffenheim, hij is 26 en aanvaller. 

    23.07.2015: HSV is nog aan 't shoppen en heeft bij VfL Bochum een aanvaller gevonden in de persoon van Michael Gregoritsch, een 21-jarige Oostenrijker.

    20.07.2015: Dit weekend deed Marcelo Diaz via de fansite van HSV op Facebook een oproep om zijn paspoort terug te hebben, die is hem gestolen geworden. Ik heb eens op de website van een Chileense krant naar meer informatie gespeurd, en voor zover ik het allemaal begrepen heb, werden hij en zijn vrouw in La Florida (die stad ligt ergens tegen de Andes, halverwege tussen de noordelijke grens met Peru en de zuidelijke grens met Argentinië) aangevallen aan hun auto door enkele gewapende gangsters. Zijn schoonvader schoot zelf enkele kogels af op het voertuig (wellicht gestolen, want een Nissan V12) en ze dropen af, wel met identiteitspapieren (ook van Diaz' vrouw), geld en haar juwelen. Hopelijk geraakt hij rap aan papieren dat hij op tijd terug in Hamburg is, en hopelijk is de politie succesvol in de opsporingen (in het artikel liet Diaz blijken dat hij niet zeker is of de gangsters hem herkend hebben als nationaal voetballer, zijn vrouw is overigens strafpleitster).

    19.07.2015: Nog voor de vriendschappelijke testmatch tegen en bij Bielefeld had HSV al een nieuwe middenvelder een contract laten tekenen. Albin Ekdal (25 j) uit Zweden verliet degradant Cagliari Calcio en blijft wellicht 4 jaar bij HSV. Ook nieuw is keeper Andreas Hirzel, een 22-jarige Zwitser die FC Vaduz (Liechtenstein) en blijft wellicht tot april/mei 2018.

    18.07.2015: De oefen- of vriendschappelijke wedstrijd op het terrein van Arminia Bielefeld werd door de gastheren gewonnen met 2-0. 13.487 toeschouwers in de Schüco Arena zagen Klos (42') en ex-HSV-jeugdpeler Berendt (80') scoren. Sport1 was zo vriendelijk de wedstrijd rechtstreeks uit te zenden, ik heb wel gezapt want er is ook de Ronde van Frankrijk (rit Rodez-Mende gewonnen door Cummings), daardoor heb ik niet alles gezien, ook het tweede doelpunt niet. Het beetje dat ik van de nieuwe nummer 4, Spahic, zag, beviel me niet echt, maar ik laat het aan Labbadia over om hem al dan niet in het type-elftal op te nemen (geheel foutloos was Westermann nu ook weer niet).

    Labbadia testte de volgende spelers uit: Hirzel - Sakai (46' Diekmeier), Djourou (46' Cleber), Spahic, Ostrzolek (64' Marcos) - Jung - Arslan (46' Gouaida), Holtby (64' Jiracek) - Zoua (46' Stieber), Olic Lasogga (54' Rudnevs).

    Overigens won, vorige week, Chili de Copa America, door Argentinië te verslaan, na een 0-0 gelijkspel, met penalties, 4-1, Diaz moest er geen nemen.

    15.07.2015: Drie dagen geleden won HSV de Telecom Cup 2015 door FC Augsburg met 2-1 te verslaan, voor HSV scoorden Gouaida en Jung. Voor die finale stelde Labbadia de volgende spelers op: Mickel - Sakai, Jung, Cléber, Marcos - Steinmann (21' Arslan), Holtby (30' Feka, een kadeeke van de U13)  - Stieber, Gouaida, Olic - Zoua. Je ziet enkele nieuwe namen: Gotoku Sakai is een Japanner (al ziet hij er niet zo 100% uit) en verdediger, Ahmet Arslan (lijkt niet echt op zijn naamgenoot die naar Besiktas vertrok, maar is ook Duitser) voor het middenveld. Nieuw zijn overigens Emir Spahic (verdediger, Bosnië & Hercegovina), Batuhan Altintas (aanvaller, Turkije) en Finn Porath (middenvelder, Duitsland). Teruggekomen zijn Demirbay en Zoua. Gebleven, tot mijn grote vreugde (want ik dacht dat zijn contract ten einde liep?), is Kacar.

    01.07.2015: 't Is zover, vanaf nu speelt HSV zijn thuiswedstrijden weer in 't Volksparkstadion. Wat ook zover is: de finale in de Copa America tussen thuisland Chili en Argentinië. Die finale wordt op 4 juli om 22 uur plaatselijke tijd gespeeld. Chili won van Peru met drie doelpunten (een ervan was een owngoal en geen ervan van Diaz) en Argentinië won van Paraguay.

    29.06.2015: Westermann, Beister (naar Mainz 05) en Sobiech (blijft bij St.-Pauli) zijn nu ook ex-HSV-ers. Over ex-HSV-ers geschreven: in de Copa America heeft Paolo Guerrero alle drie doelpunten gescoord voor zijn nationale ploeg tegen Bolivia, 1-3. Over enkele uren speelt hij tegen Diaz (de match begint om 20:30 plaatselijke tijd).

    Het programma voor volgend seizoen staat al min of meer vast: HSV begint tegen B. München en de laatste thuiswedstrijd in het Volksparkstadion is tegen VfL Wolfsburg (de week later gaat HSV naar Augsburg). Wat nog niet vaststaat voor veel wedstijden is op welke dag (vrijdag, zaterdag, zondag) er gestart wordt en om welk uur.

    19.06.2015: De laatste letter van de oude stadionnaam is weg, de I was blijkbaar de grootste en dus moeilijkste letter om er af te halen. De nieuwe naam komt er helaas niet op.

    In Chili wordt de Copa America gehouden en de thuisploeg, met Diaz, aast op een plaats in de kwartfinale, daarvoor is een gelijkspel tegen Bolivië voldoende. Er doen nog een paar oude bekenden mee: Rincon voor Venezuela en Guerrero voor Peru (maar niet Cléber Reis voor Brazilië).

    16.06.2015: Het hing al een tijd in de lucht en het is er nu ook uit gevallen, zelfs zonder regenbui, Van der Vaart vertrekt naar Betis Sevilla. Af en toe heeft die Kees wat zomerse warmte nodig.

    13.06.2015: Stieber heeft gescoord voor zijn land (bovendien het enige doelpunt in die wedstrijd, weet ik van Sport1 op Facebook) en Zinnbauer komt terug, hij mag de U23 trainen. Wat hij deed toen hij gevraagd werd de eerste ploeg te leiden.

    11.06.2015: Gisteravond, behoorlijk laat want na de oefenmatch van de Duitse nationale ploeg tegen USA (en verloren met 1-2) werd geloot voor de eerste ronde van de DFB-beker. HSV speelt tegen en ten huize van Carl Zeiss Jena, ergens tussen 6 en 11 augustus.

    08.06.2015: De werken aan 't stadion zijn begonnen, de naam van de sponsor verdwijnt. Vanaf 1 juli heet het stadion opnieuw Volksparkstadion (dus ook geen arena meer), maar ik zal het waarschijnlijk niet zien, zo staat op de website van HSV te lezen: zelfs de zwartwitblauwe ruit zou niet meer te zien zijn, door het statische systeem van die dakversiering. Dat vind ik wel wat spijtig, ik had me erop verheugd de nieuwe naam op het tribunedak te zien.

    Gisteren werden enkele nationale oefenwedstrijden gespeeld, en Stieber maakte het tweede van de vier Hongaarse doelpunten (4-0) tegen Litauwen. Andere HSV-ers zullen blijkbaar niet gespeeld hebben (en België won met 2-3 tegen Frankrijk in Parijs). Komend weekend vliegt de Hongaarse ploeg naar Finland (en België naar Wales).

    04.06.2015: Bij HSV zwaaien we dankbaar Jansen en Van der Vaart uit, ze speelden allebei 152 ligawedstrijden voor HSV. Van andere spelers wier contract niet verlengd wordt, rept HSV niet op de website (Westermann? Kacar?).

    24-07-2015 om 19:53 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    19-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanustochten, georganiseerd door Wandelclub De Marktrotters Herne vzw

    19.07.2015: Ik schreef me - elektronisch! - in voor 15 km en vertrok over verharde wegen via Rendries naar de rustpost in Herne en verder naar de tweede rustpost waar ik Agnes en Alfons trof en met hen een babbeltje sloeg. Na het verlaten van die tweede rustpost kreeg ik eindelijk meer onverharde wegen voor de voeten, zodat ik een lekker wandeltempo vond.

    Het weer was bewolkt met een beetje gedruppel en een zwoele warmte (nochtans slechts 19°). Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6173280838674773281.

    19-07-2015 om 20:18 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    16-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haervejsvandring 2015, georganiseerd door Fodslaw (DK)

    04.07.2015: Aankomst in Schleswig

    Ik was om zowat 6 uur 's morgens thuis vertrokken, mijn GPS leidde mij behoorlijk ver Nederland is (dat zal ook de laatste keer geweest zijn) en ik had enkele werffiles te verwerken. Vooral net na mijn "voetbalafrit" in Hamburg, in Schnelsen moest iedereen de A7 verlaten omdat de brug afgebroken werd. Zo zag ik eens een andere buurt van de parel van de Elbe. Het was dan ook zowat 17.30 uur dat ik de auto parkeerde op een parkeerplaats van de Hiort Lorenzenschool. Ik begroette de bekenden en ging me aanmelden, gaf mijn te vervolledigen ketting af en kreeg de gebruikelijke spulletjes. Ik vond nog gemakkelijk een slaapplaats in een klas en ging wat later met Frans, Marie-Paule, Jean-Paul, Luc en vier Walen eten. Tenminste, dat was mijn bedoeling, maar er was niet genoeg plaats, noch op het terras, noch boven bij de 4 Walen. Dus ging ik het restaurant zoeken waar ik nog al geweest ben, ik zag er echter geen bekenden, dus keerde ik al terug, toen ik Hilde en Jan zag naderen. We gingen dan samen eten in de Mühlen Bach.

    Een poos na onze terugkomst in de school ging iedereen slapen, want 't was vroeg opstaan voor de speech van 7 uur in de SIF-Hallen.

    05.07.2015: Schleswig - Kruså, 48,8 km

    Nadat ik mijn toilet maakte en mijn bagage afleverde, wachtte ik op Frans & Marie-Paule en Huub & Jeannette om naar de SIF-hallen te rijden, er te parkeren en te ontbijten. Om zeven uur heette parcoursverantwoordelijke Uffe ons allen welkom en vroeg om een minuut stilte ter nagedachtenis van Leif, die eind januari overleed en decennia lang hoofdverantwoordelijke was voor deze wandelweek. Die minuut duurde echt wel 60". Nadien nam nieuwe hoofdverantwoordelijke Leif Sloth het woord en dat werd vertaald door Vibeke. En dan konden we eindelijk vertrekken, ik ging alweer mee met de tamboerijntjes (da's een tactiek: zo was ik bij de kopgroep ). Aanvankelijk was er nauwelijks iets veranderd aan het parcours, met de telefooncel bij een oude school, een bos, een vijver met waterlelies, en dan de intrede in Flensburg. Na de brug over de sporen ging het een iets andere richting uit dan langs de winkelstraat. Zo zag ik mooie gebouwen, zoals van de rechtbank, maar ook fotogenieke belle-étages. Toen ik dan toch in het centrum aankwam, zag ik wel enkele terrasjes om een ijsje te eten, maar niemand die ik kende, dus ik wandelde voort en kwam spoedig aan het terras van Brouwerij Hanssens. Daar zat natuurlijk veel bekend volk en ik vond nog een vrije stoel in aangenaam gezelschap; Frans, Marie-Paule, Jean-Paul, Luc en Jette.  Met hen dronk ik een paar klein formaat donkere bieren, hield een sanitaire stop en ging dan verder het strandleven bekijken in de Baai van Flensburg, met even verder een zeiljachthaven. De aankomst in Kruså was dan weer ongewijzigd, want door een bos. Het was, zoals gisteren, zonnig en warm, ik zal over de hele dag wel 4 l water gedronken hebben (als naar gewoonte sinds de 40ste editie, kreeg elke wandelaar een flesje water van een halve liter, dat regelmatig kan opgevuld worden).

    's Avonds, als naar gewoonte, dronk ik een beker witte wijn, maar bleef nadien "plakken" bij Frans, Marie-Paule, Jean-Paul, Luc en het Waals viertal.

    06.07.2015: Kruså - Hovslund Stationsby, 44,7 km

    Vandaag was 't iets minder warm en iets minder zonnig, maar toch nog aangenaam om te wandelen langs het meer van Kruså en de steen van Bommerlund. Ertegenover vierden wij de jubilée van Hilde, Jan, Marie-Paule, Frans, Knud en Ron. Verder ging het over de bruggetjes van Gejlå en Povl, door Artoft Plantage, langs velden en kerken en door Røde Kro, waar we niet bleven om te eten. De rustplaats was iets verder dan de herberg en een ruime 8 km verder was de school waar we voor de eerste keer verbleven.

    07.07.2015: Hovslund Stationsby - Skodborg, 46,7 km

    Vandaag was het weer zoals gisteren en de wandeldag iets verder, maar weldra, net voorbij de Immervadbrug (waar ook ik nog eens onderdoor ging) was er opnieuw een jubilaris te vieren, met name Svend. Verder ging het naar Vojens, maar tot ieders verbazing was het verzamelplekje verdwenen, zowel de boom als de metalen bank eromheen. Een eind verder, in een ruime schuilhut met banken en tafels, zat een gezelschap Denen toch nog het schnappsmoment houden. Dus stapte ik maar verder door het park van Vojens en verder naar Jels om daar de bossen te bewandelen alvorens in Skodborg aan te komen.

    08.07.2015: Skodborg - Billund: 44 km

    Vandaag wais het een van de twee dagen met behoorlijk slecht weer: regenbuien, stevige wind en te lage temperaturen. Na bijna 9 km kwam ik Vejen aan bij de school waar we getrakteerd worden omdat we zowat halfweg zijn. Langs het gebruikelijk fietspad bereikte ik de rustpost met de soep en ditmaal was dit opgesteld aan het toerismekantoor van Baekke, waar we opnieuw een aandenken kregen in ruil voor onze naam, land van herkomst en de hoeveelste deelname.

    Uffe was zo vriendelijk om ons de saaie weg richting Randbøl kerk (die we toch niet moesten bereiken) te besparen en ons door en over Staldbaekkerne en de Randbølse hondenbos te leiden. Omdat ik met sandalen wandelde, schepte ik behoorlijk wat zand op en ik maakte me zorgen om mijn voeten, dat er geen blaren (ik had er al op de kleine tenen en die werden nog altijd op de gebruikelijke slechte manier behandeld) bijgekomen waren. Aan de rand van het natuurdomein zag ik enkele wandelaars bij een jong paar met auto staan. De chauffeur zat op de rand van zijn open kofferbak en ik vroeg of ik even mocht gaan zitten om mijn voeten te inspecteren. Dat mocht, en ik vond geen nieuwe blaren, ik dankte de chauffeur, die me wel ergens bekend voorkwam, hartelijk en zette mijn weg verder. Ik vermoedde dus al dat hij ook ooit de Haervejsvandring had gedaan maar toen Arne me passeerde, zei hij mij dat het Kasper was, en toen viel mijn laatste Frank. Toen ik bij de vierde rustpost aankwam, waren Kasper en zijn vriendin er ook en ik excuseerde mij dat ik hem niet herkende. Het was dan ook al enkele jaren geleden dat ik hem op die tocht gezien had (hij was, en is misschien nog, goed bevriend met Timmy en zijn ouders, Linda en Charles). Van daar was het eerst nog mooi wandelen richting Billund maar op het einde, vanaf de industriezone, met de Legofabriek, was het saai, zo tussen de wijkhuizen over het lange fietspad.

    's Avonds kregen we een schnapps als dank omdat we niet gemopperd hadden over de krappe slaapplaatsen in Hovslund en Skodborg, ik ging de mijne halen en ook voor Harry, die het langer uitzong dan vorig jaar, maar wel bespaarde op vermijdbare verplaatsingen.

    09.07.2015: Randbøl Kirke - Nr Snede: 46,5 km

    Ook vandaag was het weer eerder herfstachtig, vooral tot de noen. Ik had me voorgenomen de eerste bus naar Randbøl kerk te nemen, zo ging ik niet meteen aan het staartje en ik wandelde op mijn gemak naar Engelsholm (kunstateliers aan het meer) en Jelling, waarvoor ik een Padstappersachtig pad te volgen had. Blijkbaar was het terras, waar vorig jaar wandelaars wat bleven plakken, gesloten want zowat iedereen zat weer in de gelagruimte van het museum. Om me wat op te warmen dronk ik een koffie en die was nog niet op toen Hilde en Jan aankwamen en zij mij nog een koffie aanbood. We bezochten dan ook de sanitaire infrastructuur, waar we nogal lang moesten wachten op onze beurt (omdat elke WC ook een wasbak heeft) alvorens verder te wandelen. In de aaneenschakeling van plantages bood Uffe de keuze tussen het traditionele parcours langs het meer of een (voor mij zeker) nieuw parcours. Ik koos deze laatste en werd zeker niet teleurgesteld, al was het soms moeilijk, steil klimmen of dalen, maar onderweg wel een prachtzicht op datzelfde meer. Bijna aan het bos dat eigenlijk ook nogal saai is, ging het parcours linksaf maar door de stevige wind waren de pijltjes gevallen en Kurt ging stevig rechtdoor. Gelukkig zag ik links een blauw-wit lint wapperen en vielen me toen de pijltjes op, dus riep ik naar Kurt en wees hem op de afslag. Achteraf bekeken was dat misschien niet nodig, was hij toch op dezelfde weg terecht gekomen, maar het was toch weer iets anders. Aan de rand van het bos, op de kruising met de straat naar het centrum, hadden Finn en Jytte alweer gezorgd voor tuinzeteltjes, dekens, frisdranken, bier, schnapps en snoepjes. Eerst wuifde Finn mij weg, ik wuifde dan gedag en hij nodigde mij toch uit.  Na enkele minuten rust dankte ik hem en Jytte nogmaals en ging naar de school. Ik was pas op de koer aangekomen, toen ik mijn naam hoorde roepen en Luc op mij zag afstappen. Die onthaalde mij zowaar met applaus en toen ik zei dat ik het nieuwe stuk door het bos boven het meer had gevolgd, steeg ik blijkbaar in zijn achting.  Hij zag mij komen omdat hij in de bar zat met Jette, Kris (een nieuwe), Marie-Paule, Frans en Jean-Paul. Ik trakteerde dan met akvavit dat ik in Kollemorten had gekocht. Vervolgens ging ik me installeren, douchen en avondmalen.

    10.07.2015: Nr. Snede - Thorning: 46,6 km

    Vandaag was het weer al iets beter, maar nog niet echt zomers. 's Morgens, toen we ons klaar maakten voor vertrek, zagen wij een bus aankomen met wandelaars van Munkebo Fodslaw, 't leek wel Okra Denemarken.  Zoals gebruikelijk op de laatste lange dag was er een trekking en de gelukkige was deze keer Kurt de fluitspeler. Tillykket! En geef volgend jaar maar een gratis concert.  We genoten weer van de fraaie natuur, en de eerste rust was ook mooi met de geschilderde gevel. In Funder was alweer een jubilee te vieren, deze keer van Hanne, Jan en Ole, die elk voor de 25ste keer meewandelen. Voorbij de derde rustpost lieten wij (Hilde, Jan en ik) ons uitnodigen bij Benno en zijn vrouw, en na de laatste rust kregen we weer die ellendige, lange, saaie bijna 10 km te gaan tot het ijsje aan de grensgemeente (Hilde en ik wachtten op Jan die enkele dringende sanitaire pauzes moest inlassen). Intussen had Hilde al vernomen dat we in de sporthal plaats zouden vinden en dat klopte ook. Na het douchen gingen we eten en vervolgens was 't blarenbal, waar ik vier vrijkaarten voor had (maar van de vierde blaar moest het team van Sanitet afblijven). De medewerkers kregen deze keer een badhanddoek.

    11.07.2015: Thorning - Viborg: 24,6 km

    Vandaag was er dus 1 officiële rustplaats, maar dan zonder soep, Knud maakte mij dan een warme chocolademelk (met poeder). Toen ik aan Niels Bugge restaurant aan het meer kwam, was Hilde nog aan 't eten, Jan was klaar en ik ging bij hen zitten met een frisdrank. We stapten dan samen op, door de Plantages, over dik en dun, intussen Kim de Zweed en zijn vrouw begroetend. Nadat we alle onverharde wegen achter ons gelaten hadden, passeerden wij de winkel met dranken en ijsjes, maar die was gesloten! Dus stapten we maar verder, het lange eind over het fietspad, langs het gemeentelijk bord, de draai naar links en juist voorbij de brug stonden daan medewerkers en wandelaars: we waren aan de school aangekomen! We hadden nog voldoende tijd om de bel te luiden (iets nieuws dit jaar), wandelaars te feliciteren, onze bagage te zoeken (ik verwisselde schoenen en kousen voor gewone sandalen) en in de juiste bus te laden, onze zitplaats te reserveren, naar 't WC te gaan en iets te eten en/of drinken.

    We vertrokken dan allemaal naar het stadhuis waar Leif en Frank Mikkelsen (voorzitter van de Haervejsmarchen in Viborg, niet te verwarren met deze wandelweek) hun toespraak hielden (Vibeke vertaalde die van Leif) en dan de huldigingen pleegden. Daarop mochten de anderen hun ketting halen en ik houd de mijne want die is volledig.  Dat geldt ook voor drie anderen, onder andere Maj Britt (ik zie volgend jaar wel wie die anderen zijn). We dronken dan wat en gingen naar de bus die ons, alweer via het station, naar de parking van de SIF-hallen bracht. Ik nam afscheid van iedereen en reed naar Hotel Waldschlößchen, want Hotel Zollhaus had me omgeboekt, zo vernam ik toen ik belde om te zeggen dat ik na 16.00 uur zou aankomen...

    Vandaag was het weer trouwens weer wat beter, al regende het even tijdens de busrit. Slotsom: Uffe had weer zijn uiterste best gedaan (daar heb ik hem een paar keer voor gefeliciteerd en in Viborg bedankt), alleen jammer dat de middagpost van Thørning Molen niet meer langs 't parcours ligt. Dat we in Hovslund krap lagen, was omdat een deel van de school gerestaureerd wordt, volgend jaar zouden de klassen ook tot onze beschikking zijn.

    Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6171443742004518721

    16-07-2015 om 21:49 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!