Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Relatiedeskundige Rika Ponnet beantwoordt de vraag van de week: "Mijn man discussieert voortdurend over politiek, hoe ga ik hiermee om?"
  • Onderzoek naar alternatieve brandstoffen in visserij: schip krijgt in Zeebrugge sensoren op romp en motor
  • Finalisten Koningin Elisabethwedstrijd bekend, Belgische violiste Pauline van der Rest is er niet bij
  • "Een heel sexy set, en dat drie uur lang": hoogtepunten van Studio Brussel-presentatoren op dag 2 van Extrema Outdoor
  • Is opvoeden moeilijker dan vroeger? "Een huisvrouw in de jaren 80 was minder met de kinderen bezig dan werkende moeders nu"
  • Bedrijf achter ChatGPT lanceert slimme spraakassistent waar je vloeiende gesprekken mee kan voeren
  • De Aziatische hoornaar valt niet meer uit te roeien in ons land, "maar niets doen is ook geen optie"
  • Dit weten we intussen zeker over massagraven bij Al Nasser-ziekenhuis in Khan Younis
  • Scheuren in Israëlische oorlogskabinet: Benny Gantz dreigt met opstappen als premier Netanyahu niet met plan komt voor naoorlogs Gaza
  • Georgische president zet symbolisch veto in tegen omstreden wet over "buitenlandse invloed"
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    quo
    blog.seniorennet.be/quo
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    03-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zus en schoonbroer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze middag met zus en schoonbroer gaan eten in Leuven. Hein moest voor een onderzoek naar het Uz in Leuven en deze namiddag nog eens terug voor een gesprek. Natuurlijk de gelegenheid om samen wat tijd door te brengen. Altijd een gelegenheid om wat bij te praten. Tof. Echt van genoten. 

    03-04-2012 om 17:02 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.asperge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen ik straks terug kwam van mijn tuintje had ik zin in een vers gekookte soep. In de diepvries steken nog kilo's asperges. Dus was de keuze snel gemaakt. Wat ik tot nu toe klaar maakte is al zeer lekker, maar als ik de soep ga opdienen, komen daar uiteraard nog klein gesneden asperges bij en heel op het laatste nog een scheutje room. De liefhebbers mogen langs komen. 

    02-04-2012 om 18:27 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Videe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is zo weer een van die verhalen die door een fantast verteld worden en die niemand zal geloven. Nochtans de zuivere waarheid. Ik had geen zin om te koken deze middag en ik stelde voor om videe (juiste schrijfwijze?) te gaan halen. Er is een slager op 500 meter van de deur. Nog 1 lepel had die. De volgende plaats waar ik zeker zo iets kan vinden is 200 meter verder. Sorry, was het antwoord, binnen een uur hebben we er verse. Dan maar naar de "Spar" hier een beetje verder. Deze namiddag zou ik er met kilo's kunnen krijgen, maar nu niks, nada, geen grammetje. Dan naar een slager waar ik normaal nooit kom. Verdomme toch, ook geen enkele gram van dat spul te koop. Terug thuis, nog niet wetende wat we deze middag zullen eten. 

    30-03-2012 om 11:49 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste maar ook laatste keer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is de eerste maar ook de laatste keer dat we dit gedaan hebben. Als we zo eens iets in ons hoofd halen, dan vertrekken we gewoon voor een weekje. Nu boekte ik een drie dagen naar Nederland. Drie dagen is in feite maar 1 dag. Je komt de eerste dag toe en je kan pas op je kamer na de middag. Veel schiet er dus niet meer over om nog wat te doen. De dag nadien kan je dan wel wat plannen, maar de derde dag moet je al voor de middag weer weg. Al bij al viel het mee en we hebben er zo veel mogelijk uit gehaald, maar het is gewoon te kort. Nooit te oud om te leren.

    30-03-2012 om 02:21 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren enkele dingen over en van Willem Vermandere gehoord op de radio. Wat is die man toch mooi eenvoudig in al wat hij doet. Hoe lang is die al wel niet bezig? Ik herinner me dat we destijds naar optredens gingen van hem. Hij alleen was er eens een avond, met al zijn extrementen, zoals hij toen een tiental instrumenten benoemde en die hij nadien ook één voor één bespeelde. Waar ik nu van spreek (schrijf) is misschien al een kleine 40 jaar geleden. Je hebt zo van die mensen die door hun eenvoud schitteren.

    24-03-2012 om 08:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.deborsu
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Via tv ken ik "Deborsu". Zo ver ik hem in allerlei programma's bezig gezien en gehoord heb, lijkt me dit een echt toffe man. Eén van de kinderen deed mij met de Kerst een boek cadeau door onze vriend geschreven . Gisteren en vandaag pas aan lezen toe gekomen. Eerlijk gezegd, valt het me een beetje tegen. Enfin, ik ga de volgende dagen verder lezen en zien of ik mijn mening ga herbekijken. 

    23-03-2012 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hier ook eens proberen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al jaren (en dat komt steeds terug als ik er eens aan denk) ben ik op zoek naar een voorstelling van Danny Kaye, die samen met een groot orkest, aan kinderen probeert aan te brengen hoe verschillende instrumenten klinken in een symphonisch orkest. Hij doet dit aan de hand van het sprookje Peter en de wolf, tenminste als ik me dat nog goed kan herinneren. Hadden wij al kinderen of niet, toen we dat op TV gezien hebben, weet ik ook niet meer, maar in ieder geval, het moet zeer oud zijn. Als er al nakomelingen waren, was het in ieder geval de bedoeling om ze klassieke muziek op die manier te leren appreciëren. 
    Ik weet nog dat de vogel in het sprookje (en dat is logisch) vertolkt werd door de fluit. De eend was de hobo en de kat de klarinet. Over de andere instrumenten kan ik me zo niet meer uitspreken, maar Peter zelf moet de viool geweest zijn. Danny Kaye kon dit op zo een boeiende manier aan de kinderen vertellen! Zo leer je als kleine peuter luisteren naar klassieke muziek.
    Heeft iemand die opname of kan iemand me vertellen waar ik die zou kunnen vinden.

    20-03-2012 om 10:37 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meter, decameter....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn tuinbuur heeft blijkbaar een vrij slechte meter gebruikt of hem slecht afgelezen. Hij kwam me straks apetrots vertellen, dat zijn stuk grond van 80 X 7 m al volledig klaar lag om te starten met zaaien en planten. Mijn tuin is 69 meter lang en het stuk dat hij bewerkt is ongeveer de helft. Hij drinkt niet en heeft goeie ogen. Ik heb geen verklaring. Meter gekrompen?

    19-03-2012 om 16:36 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 uur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onvoorstelbaar wat een mens op 24 uur kan doen. Gisteren rond 14 uur zijn we vertrokken naar onze vrienden Chantal en Rudi in Boom. Ongeveer dezelfde tijd vandaag terug thuis gekomen. Op die korte tijd (één etmaal) hebben we veel dingen gedaan. Bijgepraat, koffie en thee gedronken, taart gegeten, gaan eten, bus en taxi genomen, nog een afzakker gedronken en deze nacht dan nog rond gelopen en mekaar in de living tegen gekomen, weer gepraat natuurlijk, nog een uitgebreid ontbijt, nog wat keuvelen over actuele maar ook over dagdagelijkse dingen en dan weer eens afscheid genomen voor een lange tijd en terug naar Heverlee. Ondanks het feit dat we mekaar regelmatig zien, toch nog nieuwe dingen verteld. Dikwijls, voor ik iets begin uit te leggen, start ik met: "het kan zijn dat ik dit al eens ......" Als ik dan naar de reactie kijk, weet ik of het iets is dat ik al bij vorige ontmoetingen vertelde of niet. Het deed weer eens deugd. Ik voel me altijd goed als ik Chantal en Rudi gezien en gehoord heb. 

    17-03-2012 om 15:15 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finkers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren in de laatste show Herman Finkers herontdekt. Prachtig gewoon. Al zeer lang uit het oog verloren, maar het her beluisteren op Utube is ongelooflijk de moeite. Een filosoof die humor op een heel aparte wijze brengt. De volgende dagen ga ik eens rondkijken of ik er geen dvd van kan bestellen of kopen ergens. Zijn meest gekende in Nederland " ik ben niet getrouwd omdat mijn schoonouders geen kinderen hadden"

    16-03-2012 om 09:52 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik had de moeite niet moeten doen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eigenlijk had ik de moeite niet moeten doen om beginnen te spitten. Morgen komt er iemand om heel de boel om te ploegen. Daar moet ik volgend jaar iets vroeger aan denken dat die mogelijkheid bestaat. Straks dus de laatste prei en het witlof nog uitdoen en alles is klaar om volgende week de aardappelen en de ajuin beginnen planten.

    15-03-2012 om 11:15 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tempo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eindelijk ben ik gestart met buiten te spitten. De serre ligt al lang klaar. Aan het tempo van vandaag zal ik er ongeveer 14 dagen over doen voor mijn ganse tuin omgegraven is. Nu is het aan jullie om te raden of het tempo te laag ligt of dat mijn tuin zo groot is dat ik die tijd nodig heb.   

    13-03-2012 om 21:03 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.autocontrole
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen moet ik naar de autocontrole. Als je je auto verkoopt, zijn er andere reglementen. Je moet je autokrik, je gevarendriehoek, het verbanddoosje en zelfs je reservewiel toonbaar in je auto leggen. De rest blijft hetzelfde. Alle banken uitklappen, ook als je zeven stoelen hebt en veiligheidsgordels allemaal vastklikken. Je kan alleen op afspraak terecht, wat op zich geen nadeel is natuurlijk. In mijn nieuwe wagen zit standaard zelfs geen reservewiel in, alleen een hulpkit. Enfin van die controle ben ik dus een aantal jaren gerust.

    12-03-2012 om 03:39 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.begroting
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Om de begroting in evenwicht te brengen zijn ze weer allerlei truken van de foor aan het gebruiken. Eénmalige maatregelen die dan hun repercussies hebben op volgende jaren. Ik herinner me de inhouding op het pensioensparen die ze ineens op de leeftijd van 60 toepasten ipv op 65. Dit kan je één maal doen, maar dan zit je jaren later met de gevolgen. Het is zo goed als een lening aangaan. Enfin, zeggen ze dan, zorgen voor later. 

    10-03-2012 om 04:56 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tv
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen ik een jaar of 15 was, verkochten de buren hun tv. Je kent dat ding misschien niet meer, maar het was een kast van meer dan een halve meter diep en een schermpje van 25 cm. Ze deden hem weg omdat het beeld bij hun altijd bleef rollen. Ik mocht hem hebben voor 500 Bef. Goed ik zette dat ding beneden in de living neer, maar bomma was zo kwaad dat ze er met haar rug naar toe ging zitten. Toen verhuisde ik hem naar mijn kamer. Ik keek in de buurt rond hoe de antennes er ongeveer uitzagen en ik maakte met gordijnrails, vastgemaakt op een bezemsteel zo iets na. Ik verbond dit alles met een twin draad met de tv en dat ding speelde warempel. Ik kon zelfs Nederland 1 ontvangen. Heel de familie kwam regelmatig eens kijken naar een programma dat ze interessant vonden. Schipper naast Mathilde, bonanza enz....Je kan het misschien niet geloven, maar toen ik al getrouwd was heb ik dat ding nog kunnen verkopen voor 250 Bef. Nu ben ik de laatste in de familie zonder een tv met plat scherm. Hoe tijden veranderen.

    08-03-2012 om 01:59 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.expert
    EXPERT   Het programma "Koppen" op tv, ging over experts. Mens toch, hoe laten wij ons, maar ook de zogezegde specialisten in de luren leggen door fraudeurs. Er bestaan zelfs cursussen om je als expert te leren gedragen. Blijkbaar wil iedereen iemand die gespecialiseerd is in iets. Dit zijn mensen waar we onvoorwaardelijk in geloven en naar wie wij ons oordeel aanpassen. Ze lieten voorbeelden zien van een schilder , vervalser, waarvan massa's doeken erkend en herkend werden als echt. Ook lieten ze krantenknipsels zien waarin de ene specialist verklaarde dat 2011 een schitterend jaar ging worden en de andere zegde net andersom. Daarstraks bij een specialist neuroloog geweest voor mijn RLS. Zou ik aan zijn uitspraken  ook moeten twijfelen?    

    06-03-2012 om 22:33 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pillen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelukkig bestaan er pillen voor allerlei kwaaltjes. Het begint als je jong bent met af en toe eens iets tegen de koorts of koppijn. Later een pilletje tegen de reflux en nadien iets tegen een hoge bloeddruk. Een bloedverdunner komt dan nadien en bij mij dan nog enkele dingen voor mijn RLS. Ik vergeet dan nog iets tegen de ouderdomssuiker. Af en toe dan nog iets tegen een zware maag of tegen de misselijkheid. Pilletjes voor het hart niet te vergeten. Een mens hangt aan mekaar van de pillen.
    Enfin, gelukkig dat ze bestaan.

    06-03-2012 om 02:34 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.natuurlijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik had er om gevraagd. Natuurlijk heb ik reacties gekregen op mijn bijdrage van gisteren. Iedereen verdedigde zijn standpunt. Ik blijf mensen bewonderen die hun roeping volgen en voor dit vak kiezen, net zoals in de verpleegkunde. 

    03-03-2012 om 14:19 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reacties uitlokken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hiermee ga ik zeker reacties uitlokken, maar ik schrijf het toch. De leerkrachten zijn misnoegd omdat ze langer zullen moeten werken. Even een bedenking hierbij. Een leraar moet 21 uur per week werken. In de privé sector is dit 75% meer. (37 uur of meer) De leerkrachten hebben ongeveer 4 maand vakantie per week. Het minste dat er een Heilige een wind heeft gelaten is dit ook weer een vrije dag. Reken daar bij dat op woensdagnamiddag er ook geen les gegeven wordt. 
    In de privé start je met 20 vakantiedagen en je kan er bij verdienen met jaren dienst en met een eventuele promotie. Stresserend, ja, maar ook in de privé. ( ik denk dan aan mijn job van de laatste tien jaar. Stress van 6, 20 uur 's morgens tot ik stopte. Ik maakte soms dagen van 12 uur) Ok, een leraar moet ook nog lessen voorbereiden en taken verbeteren. Dat eerste ga ik al relativeren, want na een aantal jaren hoeft die voorbereiding al niet meer en taken verbeteren gebeurt soms al tijdens een schriftelijke overhoring.  Natuurlijk is dit in het lager en kleuter onderwijs anders. Enfin, laat de kwade reacties al maar komen.

    02-03-2012 om 12:03 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    01-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toeval
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn huisarts maakte me een tijd geleden attent op het feit dat ik in geen 15 jaar een tetanus spuitje had gehad. Vandaag moest ik daar voor langs gaan. Wil lukken dat ik gisteren bij het snoeien en uitdunnen van de bramen enorm veel wondjes heb opgelopen. Gisterenavond waren er een paar ontstoken en ze deden serieus pijn. Misschien een stekel blijven zitten in de wonde? Enfin, vandaag mijn spuit gehad en dus weer gerust voor een aantal jaren.

    01-03-2012 om 11:15 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!