Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Netflix-hit 'Baby reindeer' brengt stalking-verhaal met nuance en medelijden: "Er is een flinterdunne lijn tussen slachtoffer en pleger"
  • Parijs, Kopenhagen en vandaag ook Brussel: waarom breekt bij renovatiewerken zo vaak brand uit?
  • Na aanhouding toenmalige echtgenoot in zaak-Annie De Poortere: hoe kan iemand 30 jaar lang een duister geheim bewaren?
  • Waarom zijn er zoveel Belgen arbeidsongeschikt? Steeds oudere werknemers en moeilijke re-integratie na ziekte
  • Vooruit lanceert nieuw programmapunt aan vooravond 1 mei: minimumloon van 2.500 euro bruto
  • Amerikaanse oud-president Trump krijgt boete van 9.000 dollar wegens schenden spreekverbod in strafproces
  • Kamer stelt zich burgerlijke partij na Chinese cyberaanvallen tegen verschillende Kamerleden
  • Een lichaam, een verdachte, maar ook nog veel vragen: dit weten we (nog niet) over de 30 jaar oude zaak-Annie De Poortere
  • Kamer vraagt nationale herdenkingsdag voor klimaatslachtoffers: "enorm opgelucht dat het eindelijk zo ver is"
  • Duitsland mag voorlopig wapens blijven leveren aan Israël, oordeelt Internationaal Gerechtshof
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tuinfreak
    blog.seniorennet.be/tuinfre
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    04-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toneel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Straks was ik even mijn familiearchief aan het bekijken en ik kwam de bijgevoegde foto tegen. Het "patronaat" toneel. Wat een amateuristisch gedoe als ik er nu aan terug denk. Ik wou altijd in de belangstelling staan, al van jongsavaan. Toen ik klein was speelde ik thuis de grapjas. Toen ik een jaar of zestien was werden het een paar optredens als clown samen met twee vrienden. Nadien werd het dat amateur toneel zoals er in elke parochie wel een groepje bestond. Op een bepaald ogenblik, ik zal dan achttien geweest zijn, vroeg er mij iemand of ik geen zin had om in een toneelkring in Leuven te komen spelen. Graag natuurlijk. Men vroeg mij zelfs als gast in twee andere toneelkringen in Leuven. Toen ik trouwde en een gezin stichte, was het echter gedaan. Destijds speelde ik de jeune premier rollen en nu is misschien de tijd aangebroken om bompa te gaan vertolken. Het zou terug een aangename bezigheid zijn. Ik heb er altijd van genoten. Ik heb een jaar aan het centrum voor economische studiën gewerkt aan de KUL en ik gaf overuren op, terwijl ik mijn rol aan het instuderen was. Van het werk naar de repetitie. Toffe onbezorgde tijd toen. Het zal wel bij een droom blijven zeker.  

    04-07-2014 om 03:40 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rode duivels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het gesprek van de dag gisteren. De rode duivels die doorstoten naar de kwart finale. Iedereen die ik tegen kwam begon er over. Zonder rekening te houden met de grote schermen, keken meer dan 4 miljoen Belgen naar de match. Een record gebroken. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik één van hen was. Volgens mij hebben ze nog nooit zo goed gespeeld. Ze hebben het wel spannend gehouden tot de laatste minuut. Ik moet zeggen dat ik genoten heb. Zelfs de buitenlandse pers was zeer positief. Nu is iedereen zo euforisch dat ze denken dat ze Argentinië dan ook maar ineens opzij gaan zetten. We zullen zien.

    03-07-2014 om 02:35 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    de eerste zeer mooie match die ik gezien heb van onze Belgische ploeg. Een enorme inzet en grote talenten. Het was echt genieten. De Bruyne speelt de match van zijn leven. Wat een talent. Wat een inzet. Komen we in de laatste minuut van de reguliere speeltijd toch nog goed weg. Verlengingen!!!! Die Howard was echt goed, want anders was het 10-0 geweest. Toch nagelbijten tot op het eind. 

    02-07-2014 om 08:19 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog maar eens Timmermans
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik ben zo blij als een klein kind met een lekstok. Tony heeft me weer een aantal dingen doorgestuurd van Felix Timmermans. Hij alleen heeft die brieven en kaartjes die de Fé ooit naar zijn familie stuurde. Even verduidelijken misschien. Tony is het petekind van Felix Timmermans en ik leerde hem jaren geleden kennen als een zakenrelatie. Ik heb jaren geen contact meer gehad, maar onlangs ging ik terug op zoek, want bij het klasseren van allerlei documenten in mijn Timmermans archief kwam ik zijn brief en copies die hij destijds maakte voor mij, terug tegen. Onmiddellijk op zoek gegaan en ja hoor, we hebben weer contact. Schitterend wat hij allemaal doorstuurde. Ik ben de koning te rijk.

    01-07-2014 om 03:19 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tante Liette
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren zijn we gaan eten voor tante Lisette haar 85e verjaardag. Toevallig had zij dezelfde lokatie (Kloosterhoeve in Rotselaar. Ik zal maar wat reclame maken) gekozen dan waar gisteren het trouwfeest van Kaat en Lies is doorgegaan. Het is absoluut niet omdat de mensen me nog kenden, maar het was weer schitterend. De bediening is gewoon optimaal. Beter kan echt niet. Het eten was ook weeral voortreffelijk en de prijs is redelijk. Op veel gelegenheden ben ik de fotograaf van dienst, maar ook hier had ik mijn camera niet bij. Als ik ergens foto's neem, zijn die dezelfde avond al bewerkt en stuur ik die al door. Blijkbaar nemen andere mensen daar hun tijd voor. Volgende gelegenheid neem ik zelf terug foto's. 

    30-06-2014 om 01:21 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren was de trouw van Kaat en Lies. Mooi, ontroerend, gezellig, prachtig georganiseerd. Ze zijn er al maanden mee bezig. Ze zijn alles tot in detail aan het voorbereiden geweest. Alles is gelopen zoals zij het zo voorzien hadden. Natuurlijk aan het weer kan je niks veranderen, maar ook dat is enorm mee gevallen. Nog nooit zo een trouwfeest mee gemaakt. Schitterend gewoon. Je kent de gewone procedure op het gemeentehuis, op vijf minuten lig je terug buiten en is alles op papier gezet en officiëel. Wel hier nam de schepen zijn tijd en ik vond dat hij dat op een prachtige manier gedaan heeft. Het feest zelf met een receptie en nadien een walking dinner was gewoon "af". Ik denk dat ik naar geen trouwfeesten meer ga als ik de ganse avond aan tafel moet zitten. Echt genoten. Spijtig genoeg heb ik nog geen foto van het koppel op hun grote dag.

    29-06-2014 om 20:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jeugd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik denk dat ik amper 14 was toen "Porgy and Bess" hier in de filmzalen vertoond werd. Mijn broer nam me daar mee naar toe. Ik herinner me dat ik echt onder de indruk was. Nadien ben ik nog een paar keer gaan kijken. Vik had toen ook onmiddellijk de LP met de muziek gekocht. Trouwens hetzelfde gebeurde met "West side story". Die heb ik misschien wel 10 keer gezien. Nu was ik op zoek naar de originele filmmuziek van beide films en mijn broer bracht een cd mee van beide. Het kan zijn dat ik het compleet bij het verkeerde eind heb, maar voor mij klonk dat toen anders. Misschien omdat ik toen nog zo jong was, ik weet het niet, maar in mijn geheugen zit die muziek anders. Deze avond twee keer Porgy and Bess beluisterd. Prachtig gewoon. (Voor mij althans) Ik kijk weinig tv en dan zet ik mijn hoofdtelefoon op en geniet van muziek. Om eerlijk te zijn, moet ik zeggen, dat ik er soms nog een boek bij pak, maar op alle twee concentreren is dan wel moeilijk. Toch doe ik dat regelmatig, want tv zegt me eigenlijk niet zo veel.  

    28-06-2014 om 00:19 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hoe gek kunnen mensen zijn? De natie heeft een nieuwe held. Origi is de naam. Na vanavond zal het er niet op verminderen, integendeel. De helft van de Belgen zat ergens voor een tv. Wat een voetbalgekte ineens. Het is bijna zo erg als in Nederland, waar dan plots alles Oranje kleurt. Je ziet een grote hoeveelheid auto's rondrijden met ergens wel iets met de Belgische vlag. Vandaag stonden in de krant afbeeldingen van huisgevels. Het is ongelooflijk.Je ziet de gekste dingen. Een massa mensen hebben plots een Origi kapsel. Om eerlijk te zijn, moet ik zeggen dat ik ook gekeken heb naar het voetbal, alhoewel, voetbal? De Belgen hebben tot nu toe nog niet veel laten zien en dan is het zo een jonge vent van amper 19 die gans het land op stelten zet. Alle sympathie, maar ik zal daarin een beetje te nuchter zijn zeker. Natuurlijk ben ik ook blij voor het doorgaan naar de volgende ronde, maar die gekte.....Och ja, zo zal ik dan misschien overreageren op andere dingen, waar anderen mij dan overdreven gaan in vinden. Ieder zijn meug.    

    27-06-2014 om 01:27 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fotokader
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een tijd geleden bracht mijn boer enkele schilderijen van hem mee, om hier op te hangen. Ik had geen aangepaste kader en ging op internet op zoek. Ik vond wat ik zocht en bestelde prompt, omdat de prijs zeer goed meeviel en bovendien, zo stond in hun publiciteit, kreeg je er gratis een fotokader bij ter waarde van 7,80 €. Nadat ik mijn bestelling had gekregen en alles mooi uitgepakt en opgehangen, dacht ik er plots aan dat er normaal nog die gratis kader moest bijzitten en die had ik niet gezien, dus ik stuurde hiervoor een mail. Ik kreeg als antwoord dat die daar zeker moest bijzitten en dat ik nog eens goed moest kijken in de doos. Helemaal beneden in een hoekje, vond ik een ovaal, zilverkleurig dingetje van 7 cm hoog en 5 cm breed. Dat zou dus bij normale bestelling 7,80 € gekost hebben. Enfin, ik ben wel tevreden over de rest en dat onding was toch gratis.

        

    26-06-2014 om 11:25 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bestellingen via internet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Misschien ben ik te dom, maar bij sommige verkopers op internet loopt alles zo stroef om uiteindeijk een bestelling te plaatsen. Eer je een bepaald artikel in je winkelkarretje hebt, moet je zo veel omwegen maken, zodat je het opgeeft na een paar pogingen. Vandaag nog ondervonden. Hetgeen ik wilde bestellen was volgens hun in voorraad, maar toen ik op de link klikte van mijn winkelwagentje, bleef dat gewoon leeg. Ik zal wel een fout gemaakt hebben, maar laat ze het iets simpeler maken. Bij iemand anders vind ik nergens een "inlog" knop en dus wordt er telkens een nieuwe rekening aangemaakt. Het zal wel aan mij liggen, maar maak het iets meer overzichtelijk aub.

    24-06-2014 om 00:33 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuvn in scène
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Binnenkort is er weer Leuven in scène. Ik hoop dat vrouwlief tegen dan weer de oude is, want dit gebeuren is altijd de moeite. Als amateur fotograaf zijn daar ook altijd prachtige plaatjes te schieten. Eigenlijk zou je drie dagen moeten gaan, want er is zo veel te doen, dat je alles op één dag niet kan zien. Ik hoop er te geraken.  

    23-06-2014 om 01:19 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.braderie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier in de gemeente is er in juni altijd een braderie, maar de laatste jaren zijn we daar niet meer naar toe geweest. Lang geleden maakten we daar een urenlange uitstap van, maar de interesse brokkelde af en de vorige jaren zijn we zelfs niet meer geweest. Och, terwijl ik dit aan het schrijven ben zie ik op het nieuws een ongeval met een spookrijder en dan moet ik even het volgende kwijt. Ooit kwam mijn schoonvader op bezoek en had als mededeling dat hij op weg naar ons minstens 10 spookrijders was tegen gekomen. We hebben toen niet gereageerd, maar we hadden wel onze bedenkingen. Het ene heeft met het andere niets te maken, maar het kwam zo plots op. Nadien hebben we dat nog een aantal keren verteld en hartelijk mee gelachen. Tijdens dezelfde rit gebeurde er nog iets. Mijn schoonouders waren alle twee rokers en toen ze naar ons kwamen die dag, was het redelijk warm en dus stond het raam in de auto open. Schoonmoeder wou een sigaret opsteken met een stekje, maar dat brak af en vloog in haar haar. Gevolg, haar in brand. Toch heelhuids bij ons geraakt. 

    22-06-2014 om 01:31 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quotes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Roeland en Mieke waren deze namiddag op bezoek. Roeland had een "laat" vaderdag cadeau bij. Vermits hijzelf een verwoed lezer is, is een geschenk van hem (trouwens ook dikwijls van de andere kinderen) meestal een boek. Dit keer was het "beroemde quotes". Moest ik nu deze avond die stomme vergadering met de mede-eigenaars niet gehad hebben, dan was het boek al gelezen. Nu ben ik snel door een aantal bladzijden gegaan, zonder eigenlijk veel te onthouden. Het is echt de moeite en het is zo een werkje om af en toe eens terug onder handen te nemen. Morgen dus nog genieten.  

    21-06-2014 om 00:45 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timmermans
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een pak jaren geleden ging ik met een zakenrelatie ergens iets eten. Bleek dat toch wel niet het petekind van Felix Timmermans te zijn zeker. Natuurlijk daar uren over gebabbeld en hij stuurde me toen een aantal kopies door van brieven die de Fé naar zijn ouders en naar hem had geschreven. Jaren niet meer aan gedacht, tot een tijd geleden ik al wat ik bezit van en over onze grootste schrijver (voor mij althans) begon te klasseren. Ik heb terug contact opgenomen en nu blijkt die man ook nog een goeie schilder te zijn. Hij stuurde mij een portret door dat hij gemaakt heeft. Ik weet nu niet of hij het graag gaat hebben, maar ik publiceer dit toch. 

    20-06-2014 om 00:17 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goeie morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze morgen nog ondervonden. Waarom zijn er een aantal Vlamingen die bij het begroeten, goeie morgenT zeggen? Ik probeer een uitleg te vinden. Heeft het te maken met goeie avond? Toen ik dat vertelde aan iemand die nogal taalgevoelig is, beweerde die van dat nog nooit gehoord te hebben. Nochtans gebruikt een aantal mensen die eind T regelmatig. Let maar eens op en spits de oren. Ook bij sommige interviews die 's morgens op radio of tv gehouden worden, kan je dat horen. Goeie morgent dus allemaal.    

    18-06-2014 om 06:22 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Gogh
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ooit kreeg ik een fantastisch boek (of kocht ik het zelf?) over Van Gogh. Misschien ook weeral onder invloed van mijn broer tijdens mijn jonge jaren (net zoals mijn Felix Timmermans bewondering), vind ik dit een grootmeester. Geen enkele andere schilder heeft zo een indruk op mij gemaakt. Nauurlijk al naar het Van Gogh museum geweest ( dat leverde me trouwens een wielklem op ) en in alle andere musea waar iets van hem hangt, ook gaan bewonderen. Adiaan Brouwer is ook een van mijn favorieten. (Ook weeral Vik die daar zo enthousiast kon over vertellen) Natuurlijk praat je daar ook over met de kinderen. Ik herinner me nog dat mijn jongste zoon, hij zal toen ongeveer 10 geweest zijn, me telefoneerde op mijn werk om te vragen of ik geen dag vrij kon nemen om met hem naar een museum te gaan. Hij kon daar, gezeten op een bank tegenover dat immense doek, Rubens zitten bewonderen, maar evengoed een tijd voor een piepklein werkje van Brouwer staan te genieten. Ik bestelde enkele werkjes van Van Gogh, op doek, maar ik moet er mee stoppen, anders herschaap ik onze living in een museum.  

    17-06-2014 om 06:02 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.belastingen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze morgen dacht ik er ineens aan dat ik mijn belastingen nog moest indienen. Ik doe dat  al jaren met de computer, maar ik kon de "token" codes niet meer terug vinden. Na een zoekwerk van ongeveer een uur viel mijn frank (euro), onze belastingsdienst was zo vriendelijk geweest van een nieuw lijstje op te sturen en ik had die gewoon tussen de vorige aangifte gestoken. De formulieren zijn netjes vooringevuld. De aftrekposten die bij ons van jaar tot jaar variëren moet je natuurlijk nog aanpassen, maar verder is dit een klusje van niks. Vroeger was ik daar een aantal uren mee bezig en nu is dat op enkele minuten gedaan. Ze verbeteren toch eens iets.Ook weet je onmiddellijk het verdict. Bijbetalen of terug trekken. 

    16-06-2014 om 01:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J. Brel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bij het klasseren van mijn cds kwam ik er eentje van Jacques Brel tegen. Onmiddellijk beluisterd, want dat was lang geleden. Automatisch denk ik terug aan zijn allerlaatste optreden. Dat was grandioos. Ik was mij aan het afvragen of daar opnames van bestaan. Moest iemand daar een dvd van hebben, laat me dat dan weten aub. Ik was daar echt van onder de indruk. Het was een grootmeester.

    15-06-2014 om 07:49 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik schreef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Over dat WK schreef ik dat het me allemaal niet zo interesseerde en toch heb ik vandaag weer naar een match gekeken. Spanje-Nederland. Veel beter dan bij de opening. Mooi om naar te kijken. Wat mij opviel bij die twee matchen is dat er veel gescoord werd, maar dat de scheidsrechters van een minder niveau zijn of heb ik het weeral mis? Ik vrees dat ik nu voor een aantal dagen genoeg voetbal gehad heb. Toch denk ik dat ik naar de openingsmatch van de Belgen ga kijken, al vrees ik het ergste. Veel bla bla  

    14-06-2014 om 01:29 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kroatië
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kroatië werd blijkbaar onderschat. Die mannen hebben de match van hun leven gespeeld en hebben ten onrechte verloren door beslissingen van de scheidsrechter. Ik ben geen kenner, maar dat is mijn mening. Anderen zullen dat misschien tegenspreken. Ik wou absoluut die openingsmatch zien, maar ze is me een beetje tegen gevallen. De verwachtingen wareb hoog gesteld. Te hoog? 

    13-06-2014 om 04:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!