Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Franse presentator-schrijver Bernard Pivot overleden, de man die boeken populair maakte op tv
  • Keukenbedrijven mogen voorschot van 100 procent vragen voor nieuwe keuken: "Maar denk twee keer na, want dat is ongebruikelijk"
  • Cogels-Osylei in Berchem ondergaat grondige renovatie mét kasseien
  • De vijand van je vijand is effectief je vriend: wiskundig model bevestigt theorie uit jaren 1940 over harmonie in sociale relaties
  • 2 ton zwaar, 3,5 meter hoog en 30 jaar verborgen in Nieuwstraat: monumentaal reliëf van Ossip Zadkine verhuist naar Joods Museum in Brussel
  • Elk jaar lopen meer dan 150.000 Belgen infectie op tijdens verblijf in ziekenhuis (en vaak is dat te voorkomen)
  • "We zullen heel zichtbaar zijn tijdens Songfestival in Malmö": politie klaar voor een van grootste operaties ooit in Zweden
  • Student uit België overleden na val van klif in Ierland
  • 100-tal studenten voert actie in UFO van UGent tegen samenwerking met Israël
  • Journalisten van openbare omroep RAI in Italië staken tegen "verstikkende controle van regering-Meloni"
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vlaanderen_vrij
    blog.seniorennet.be/vlaande
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    31-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verjaardag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen mijn verjaardag gaan vieren in Ter Wichmaele. Echt een aanrader op gebied van kwaliteit, kwantiteit, maar wat me meer interesseert is de bediening. Geen enkele opmerking, het was gewoon af. Volgende keer terug naar daar. Echt de moeite. OAOB zijn komen optreden voor ons. Echt goed. Toch zeker voor de iets ouderen onder ons. We hebben allemaal genoten.

    31-07-2009 om 01:58 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.snijboontjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Overdrijven! Het is altijd hetzelfde bij mij. Gisteren voor de eerste maal snijbonen gaan plukken en het was meteen 20 kilo. Dus al meer dan genoeg om het jaar door te komen. Ik herinner me nog het eerste jaar. Toen hadden we 37 kilo ingevroren. Kun je je voorstellen. Er hangt nu nog een massa aan en er staat zelfs nog een pak bloemen in. Dus, wie zich geroepen voelt, komt maar plukken. Ik hou er zo van om weg te geven. De tuin moet vol staan en daar mee uit. Ondertussen ook al meer dan 100 kilo tomaten geplukt en de planten die buiten staan, beginnen nog maar pas. De eerste cavaillon geplukt. Even na gekeken gisteren. Ik heb 9 planten staan, dus binnenkort, kan hier ook iedereen van komen plukken. Zo blijf ik maar bezig.

    28-07-2009 om 13:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.evora
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kleindochtertje Evora werd al vijf jaar. Het gaat veel te snel allemaal. Traditioneel feestje voor de familie. Schitterend weer gisteren. Op die vijf jaar is het nog maar één keer tegengevallen en bleef de zon weg. Weer eens bij gepraat met iedereen. Juli is druk met verjaardagen. Donderdag is het mijn beurt. Met ouder worden heb ik nooit zo in gezeten, maar ik begin het toch aan mijn knoken te voelen. Och niet klagen op zo een mooie dag als vandaag.

    26-07-2009 om 11:33 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nostalgie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een aantal oude foto's over Leuven binnen gekregen. Puur nostalgie. Het oude gebouw op de vismarkt werd destijds verkocht aan een Duitse stad om parkeerplaats vrij te maken in de stad. Zonde gewoon. Het was zo mooi en het is als met zo veel uit het verleden, spijt komt na de zonde.  Zeer veel mensen hebben destijds dingen weggegooid waar ze van dachten dat ze oud en lelijk waren en nu hebben ze een grote waarde. Ik bedoel niet alleen financieel, maar een grote kunstwaarde. Gelukkig zijn er toch nog een aantal dingen bewaard gebleven, zowel tastbaar als op foto.

    24-07-2009 om 17:27 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    23-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de laatste tijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen de laatste tijd schrijf ik altijd over de dag voordien. Blijkbaar maak ik 's avonds geen tijd meer om een berichtje in te tikken. Telefoontje gekregen van tante om te vragen of ik haar diepvries niet ijsvrij kon maken. Dit is een jaarlijks klusje voor mij. Ik doe dit met een stoommachine en dan is dat werkje gedaan op een dik half uur. Och ze hebben zo graag dat er iemand komt. Nonkel wordt oud en heeft permanente hulp nodig. Tante doet dit voorlopig, maar het begint zwaar te wegen, zo wel fysiek als mentaal. Ik heb al de zoveelste keer gezegd dat ze thuishulp moet vragen, zodanig dat ze eens het huis uit kan en er eens even tussenuit is. Hopelijk doet ze het, want anders gaat ze er onder door.

    23-07-2009 om 10:28 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verjaardag Liese
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren de verjaardag van Liese gaan vieren bij Goedele. Weer tof om (bijna) al de kleinkinderen te zien. Zwemtijd in de namiddag, al was het water nog behoorlijk koud. 21°.  Heleentje nog eens gezien en al de kinderen nog eens een dikke knuffel kunnen geven. In de late namiddag hebben Liese en Sare een stukje op de piano gespeeld. Het is gewoon ontroerend om die kleine vingertjes over die toetsen te zien gaan en ondertussen die muziek te horen. Ik laat me daar emotioneel in gaan. Ach ja, dat kan geen kwaad zeker?

    22-07-2009 om 18:35 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe plaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen ik gisteren in mijn tuintje kwam waren al mijn de kolen weg die ik pas geplant had. Volgens de buurman hebben we een nieuwe plaag. Konijnen. Ik zie zo'n beestjes graag, maar niet tussen mijn groenten. Nadien zag ik dat er ook aan het loof van mijn boontjes gegeten was. Ik zal me moeten wapenen. Niet met een geweer natuurlijk, maar ik zal iets anders moeten verzinnen.

    21-07-2009 om 05:56 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vissers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zoals de vissers die altijd overdrijven met de grootte en het gewicht van de exemplaren die ze gevangen hebben. In de groentetuin gebeurt hetzelfde met wat ze toch allemaal niet gekweekt hebben. Toch mag ik zeggen dat, sinds ik mijn tuintje heb, de oogst er behoorlijk op vooruit gegaan is. Ik heb straks bij wijze van test eens een ajuin mee gebracht en gewogen. Het is niet eens de grootste, maar hij weegt 352 gram. Niks speciaals, maar ik ben fier op wat ik realiseerde na een eerste jaar met een magere troost van plantgoed dat uit de grond kwam, zo groot als ik het er in gestoken had. Nochtans gebruik ik alleen maar natuurlijke middelen en is alles volledig biologisch. Ik ben echt tevreden.
     

    18-07-2009 om 23:04 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben echt bezeten om altijd het nieuws te horen of te zien, maar de laatste tijd komen er zulke stotende berichten, dat het me een beetje afschrikt. Ze schieten kogeltjes af op renners in de ronde van Frankrijk. Ze slaan een persoon in mekaar omdat die iemand uit een zwembad heeft gezet. Ik zou zo nog regel na regel kunnen doorgaan. In wat een wereld leven we? Ik heb echt schrik voor mijn kinderen en kleinkinderen en stilletjes hoop ik dan dat mij zo iets niet overkomt. Gisteren nog in het warenhuis was iemand zijn portefeuille kwijt. Verloren of gestolen? Ze steken je neer of terroriseren je voor een niemendal. Ach mensen, we leven in een andere maatschappij dan diegene waar ik in opgegroeid ben. Nooit zal ik hieraan wennen. Ik word er gewoon ziek van.

    18-07-2009 om 12:22 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.typisch ik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben gisteren het menu en het aantal genodigden gaan bespreken voor mijn feestje binnenkort. Typisch voor mij natuurlijk, iedereen die ik geschreven had mooi opgeteld en dat getal doorgegeven, maar mezelf vergeten bij te tellen. Gisteren avond viel mijn frank (euro) .Zo zou ik op mijn eigen feestje er zelf niet bij geweest zijn.

    17-07-2009 om 09:11 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    16-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heleen(tje)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gisteren is mijn dochter met haar gezinnetje terug gekomen van een vakantie in Portugal. Ze hebben mijn kleindochter, die daar woont, meegebracht voor een maand in België. Altijd eigenaardig, als je ze terug ziet, hoe ze groeit, hoe goed ze nog Nederlands spreekt en hoe ze op die tijd veranderde. Liese en Sare zullen er weer deugd aan hebben een maand bij haar te zijn. Zijzelf ook trouwens. Bij haar tante Goedele voelt ze zich opperbest. Ze moesten onmiddellijk een broodje met americain préparé hebben. Eigenaardig, maar bij mijn oudste zoon, als die naar België komt is dit ook een van de eerste dingen die hij wil eten. Een lekkere martino. Natuurlijk ook de frietjes. Er zijn zo van die dingen die je van hier uit meekrijgt als speciale smaak en die altijd overblijven.

    16-07-2009 om 11:10 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een paar dagen geleden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al weer een paar dagen geleden dat ik iets van mij liet horen. Ach ja, als er geen speciale dingen te vermelden zijn...
    Vandaag naar mijn oudste zus op bezoek geweest. Altijd een gezellige babbel en altijd goed ontvangen. Ze is, door er zo lang te wonen, een echte Limburgse geworden in haar manier van mensen te verwelkomen. Je weet, daar moet je vooral eten. Veel eten. Anders is het niet goed geweest. Agnes die uit Limburg komt en die nu al zo veel jaar in Brabant woont is dit ook nog altijd niet verleerd. Vooral genoeg eten voorzien. Ze moesten zo nog eens met een hongertje vertrekken.
    Ik herinner me een tante in Nieuwerkerken die 's morgens al beefsteack op tafel zette en nog eten wou mee geven voor onderweg.
    Enfin, ons Leen is op die manier een op en top Limburgse geworden. 

    13-07-2009 om 19:21 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beLeuvenissen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn naar beleuvenissen geweest. Dit is iedere vrijdag van de maand juli. Vandaag Vlaamse zangers. Gaan kijken naar Axl Peleman en Lenny en de wespen. Ze zijn steengoed. Wim Soetaer op de achtergrond gehoord terwijl we aan het eten waren. Vrt draait hem zot, maar ik heb er absoluut geen boodschap aan. Hij zingt niet, hij schreeuwt. Misschien hebben jullie een andere mening, maar ik mag toch zeggen wat ik er van vind.
    Grote paniek toen we thuis kwamen. Er stond op de salontafel nog een kaars te branden. We kijken dit altijd na voor we ergens naar toe gaan en deze keer vergeten. Veel geluk gehad.

    10-07-2009 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.peugeot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik lees net een publiciteit over de zout-en pepermolens van Peugeot. We kochten die dingen destijds omdat er zo over gestoeft wordt. Wel ik kan er absoluut geen goed woord over zeggen. We betaalden 49€ per stuk en ik ben nog nooit zo ontevreden geweest over een toestel. Enfin, een akkefietje.
    Tomaten zullen we eten in de volgende dagen. Gisteren tomaten gevuld met gehakt en vandaag met ajuin en vis in de oven. Een overheerlijk gerecht. Moest je interesse hebben stuur ik het receptje wel door. Als er voor mij ui en tomaat in zit, dan is alles lekker.

    09-07-2009 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    08-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een gewone dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gisteren een gewone dag, zoals ik meestal mijn dagen indeel. 's morgens eerst een tas koffie en doorlopers invullen gedurende (soms) wel uren. Dan eens naar de berichten gaan kijken op mijn pc. Tussendoor een douchke nemen. De post gaan ophalen. Iets lezen. Ik ben nog bezig in die knoert over Timmermans die mijn broer me onlangs cadeau gaf. Voorbereidingen maken voor het middagmaal. Gisteren waren het mosselen. (ze waren zeeeer lekker) Na de middag naar mijn tuintje. Ondanks de regen kan ik er nog altijd terecht in mijn serre. Weer meer dan 8 kilo tomaten geplukt. Terug naar huis en nog een douche genomen. Lezen, tv kijken en er bij in slaap vallen.
    Dit is een doordeweekse dag.

    08-07-2009 om 06:39 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moet je dit nu horen van buitenlanders?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze morgen op de radio was er een gesprek met iemand uit het Oostblok en met een Nederlander. Ze hebben allebei gelijk. Wat zijn wij als Vlaming toch zo bescheiden. De Nederlander vertelde over Heineken en maakte de vergelijking met Stella Artois. Waarom zegde hij is Heineken meer bekend in het buitenland, terwijl het een slecht bier is in vergelijking me de Belgische brouwsels. De mevrouw uit het Oostblok begon dan over kunst en kultuur En ook zij had weeral gelijk. De schilderijen die over de ganse wereld hangen en al de boeken die van onze Vlaamse schrijvers vertaald werden. Er kwamen nog een aantal andere punten aan bod, want niet alleen daar zijn we goed in. Ze besloot met te zeggen dat we eigenlijk met een opgeheven hoofd door het leven moesten gaan. Fier zijn dat we Vlaming zijn.

    05-07-2009 om 17:53 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een baaldag. Gisteren naar beLeuvenissen geweest en blijven plakken. Te weinig geslapen en te veel gedronken. Niks gedaan dus. Wat rond gehangen en in de zetel in slaap gevallen. Nog naar Trui gebeld, want die vertrekt morgen met de kinderen naar Portugal. Ook nog een telefoontje met Agnes. Wat we vandaag dachten te doen is morgen ook nog aan de orde. Abdijfeesten en schapenrock zijn allebei twee dagen, dus...En zelfs als we dat zouden missen is er absoluut niks aan de hand. Niks bijzonders. Sommige mensen gewoon een plezier doen, dat is alles. Je weet de kas steunen, met iets te eten of te drinken.

    04-07-2009 om 22:36 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoe komt dit toch
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoe komt dit toch. Nooit een speciale fan geweest van Yasmine. Gewoon naar haar tv programma's gekeken en op de radio af en toe naar haar liedjes geluisterd. En toch doet haar overlijden me enorm veel. Er is iets wat me op een speciale manier raakt in haar. Ik weet niet wat het is, maar het doet me pijn. Gisteren in dat programma op één, veel lovende woorden over haar gehoord, maar ik kan er nog een pak meer geven. Ik weet niet wat het is, maar ik ben zeer zwaar onder de indruk. Vaarwel Yasmine. 

    03-07-2009 om 14:46 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toch
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ondanks de warmte toch naar de tuin geweest. In de serre, met de deuren vierkant open, toch nog meer dan 45 graden. Al het kleingoed en het zaaisel moest gegoten worden. Doornat thuis gekomen, maar het deed me weeral deugd. Ik zweet eens graag in dergelijke omstandigheden. Niet als ik zo maar ergens ben of naar toe ga, maar als ik daar in mijn hofke ben vind ik dit geen enkel probleem. Zalig gewoon.

    02-07-2009 om 16:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wiske
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren op bezoek geweest bij nicht Wiske. Ze woont in een studio op het hoogste niveau en krijgt dus momenteel alle warmte van het dak binnen. Ik klaag niet of nooit over de temperatuur, maar ik heb medelijden met haar. Ze kan 's nachts nauwelijks slapen in die broeioven. Het menske durft amper te koken omdat het dan nog warmer wordt. Ik zit niet in met die temperatuur. Tenslotte gaan de Belgen massaal met vakantie naar het Zuiden voor de warmte en hier klagen ze er over. Enfin, ieder zijn meug, maar ik zweet eens graag in mijn tuintje. Je moet me zien als ik thuiskom. Ik kan dan mijn T-shirt uitwringen. Ik geniet daar van. Eigenaardig toch dat ik niet graag in de zon zit, maar er in werken, daar heb ik geen problemen mee.

    02-07-2009 om 09:51 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!