Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




28-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimste Mens ter Wereld grote winnaar Televisiesterren


'Slimste Mens ter Wereld' grote winnaar Televisiesterren



 


De 'Slimste Mens ter Wereld' won maar liefst twee prijzen op de tweede Nacht van de Vlaamse Televisiesterren. De populaire quiz ging lopen met de titels voor 'meest populaire programma' en 'beste entertainmentprogramma'. Op de koop toe werd presentator Erik Van Looy ook verkozen tot beste presentator. 'De Slimste Mens ter Wereld' haalde zo bijna de helft van de prijzen voor de VRT binnen.

 

 



VRT-VTM: 7-4

De VRT viel met zeven programma's en personen in de prijzen en triomfeerde daarmee over concurrent VTM, dat het met vier awards moest stellen: voor Ann Lemmens (rijzende ster), Gaston Berghmans (Carrière ster), Hilde De Baerdemaeker (beste actrice in LouisLouise) en Mijn Restaurant (beste realityprogramma).

Voor de VRT sleepte Mathias Schoenaerts nog beste acteur (Smaak van de Keyser) in de wacht. Phara De Aguirre werd beste presentatrice, 'Smaak van de Keyser' beste fictieprogramma en 'Het Journaal' beste informatieprogramma.
  


   http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/6/4/media_xl_885349.jpg



Emoties

De show kende enkele emotionele momenten. Zo was er een staande ovatie voor de recent overleden Nand Buyl en droeg Rani De Coninck de trofee voor "Mijn Restaurant" op aan Leentje Custers. De jonge vrouw overleed samen met Ernst-Paul Hasselbach bij een dramatisch ongeval tijdens de opnamen van "71° Noord". (br.hln)




» Reageer (0)
27-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzaam zebrapaard op nippertje van slachtbank gered


Zeldzaam zebrapaard op nippertje van slachtbank gered


Archiefbeeld van een zebrapaard.
Archiefbeeld van een zebrapaard.


Een erg zeldzaam zebrapaard is door een Zuid-Afrikaanse vrouw van de slachtbank gered. Op het laatste nippertje bood ze de slachtprijs voor het koperbruine dier met zebrastrepen, dat een zebravader en een paardenmoeder heeft.

Aanvaard
Koopster Sandy Barnes zegt in de krant The Star dat ze op het internet had ontdekt dat er slechts weinig van deze zebrapaarden bestaan. Haar eigen 22 paarden hebben de nieuweling onmiddellijk aanvaard, ondanks dat het dier rare geluiden maakt. het dier stoot klanken uit die het miden houden tussen het gehinnik van een paard en het geblaf van een zebra. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.overgewicht


Dikke vrouwen willen liefst zelf geen man met overgewicht




Vrouwen blijken mild voor zichzelf te zijn en des te harder voor mannen. 70 procent van hen wil geen dikke partner, zelfs al kampen ze zelf met wat overgewicht. Verder blijkt uit een Nederlandse enquête dat mannen helemaal niet zo veeleisend zijn wat het gewicht van potentiële partners betreft.

Roddels en gemene opmerkingen
Gewicht heeft een grote invloed op je aantrekkingskracht bij een potentiële partner, meldt ze.nl. Negen op de tien ondervraagden denkt anderen je minder aantrekkelijk vinden door enkele kilo's extra. Volgens hen zijn de media de oorzaak voor de afkeer van dikke mensen, meldt ze.nl. Meer dan tweederde van de ondervraagden maakte zelf al mee dat een gewichtstoename een negatieve invloed had op hun aantrekkelijkheid. Zo merkten ze dat ze minder aandacht kregen, maar ze waren ook al het slachtoffer van roddels en gemene opmerkingen.

Voordelen
Toch vinden vrouwen dat dik zijn voordelen heeft. Bijna een kwart van hen zegt al positieve dingen te hebben beleefd door hun overgewicht. Mannen vinden het minder erg als vrouwen wat dikker zijn. Ze zijn namelijk blij met vollere borsten en billen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdesverdriet is écht slecht voor je hart


Liefdesverdriet is écht slecht voor je hart





Hartzeer door liefdesverdriet lijkt een cliché uit romantische liedjes, maar recent Amerikaans onderzoek toonde aan dat je hart echt kan 'breken' door erg emotionele gebeurtenissen.

Stresshormonen
Bij 'het gebroken hart syndroom' krijg je symptomen die erg lijken op een hartaanval, die worden veroorzaakt door een erg emotionele of lichamelijk stresserende gebeurtenis. In Amerika werd deze diagnose de laatste 4 jaar bij 70 mensen gesteld. 1 op 5 was in kritieke toestand en had meteen medische bijstand nodig, maar ze overleefden het allemaal en herstelden volledig. Dit syndroom werd voor het eerst beschreven door Japanse onderzoekers in de jaren '90. Experts geloven dat de symptomen veroorzaakt worden door een opstoot van stresshormonen als adrenaline. Deze kunnen ervoor zorgen dat het hart tijdelijk zwakker wordt of even verlamd raakt.

 

  http://triton.imageshack.us/Himg242/scaled.php?server=242&filename=gebrokenhart.jpg&xsize=640&ysize=480


Lente en zomer

In twee derde van de gevallen kregen de patiënten net voor de symptomen slecht nieuws over een familielid, maakten ze hevige ruzie, kampten ze met een ernstige lichamelijke ziekte of waren ze betrokken bij een auto-ongeval. Alle patiënten uit het onderzoek ervoeren typische symptomen van een hartaanval als pijn in de borst en kortademigheid. De artsen ontdekten dat deze aandoening het vaakst in de lente en de zomer voorkomt. Normale hartaanvallen, daarentegen, komen het vaakst in de winter voor.

Oorzaak?
Professor en onderzoeker Richard Regnante: "Sommigen geloven dat dit syndroom een vorm van een hartaanval is dat zichzelf oplost, waardoor er geen permanente schade aangericht is. Anderen denken dat het simpelweg een probleem met de hartspier is." (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw seizoen in Bokrijk in het teken van smokkelen


Nieuw seizoen in Bokrijk in het teken van smokkelen


http://triton.imageshack.us/Himg300/scaled.php?server=300&filename=bokrijk.jpg&xsize=640&ysize=480



Op zaterdag 28 maart opent het Openluchtmuseum van het provinciaal domein Bokrijk in Genk haar deuren voor het nieuwe toeristische seizoen. Het jaarthema wordt "Op smokkeltocht...", een interactief museumspel dat bezoekers de geschiedenis van het smokkelen toont.

Bokrijk staat als meest bezochte museum van Vlaanderen nog altijd garant voor een levendige en vernieuwende uitwerking, zo zei de Limburgse gedeputeerde van Toerisme Sylvain Sleypen (sp.a) vrijdag tijdens de voorstelling van het nieuwe seizoen. Het nieuwe museumspel is daar een perfect voorbeeld van, luidde het.

Raadsels oplossen
Het spel speelt zich af in het museumgedeelte de Kempen. Daar moeten bezoekers op acht locaties legale spullen zoeken en raadsels in de bubbele bodems van koffertjes oplossen. Bij de douane kunnen ze hun antwoorden vergelijken met de juiste oplossingen. De smokkellocaties zijn aangegeven met een icoontje van een smokkelaar.



    http://triton.imageshack.us/Himg141/scaled.php?server=141&filename=bokrijk2.jpg&xsize=640&ysize=480



In het museumgedeelte Haspengouw worden bezoekers dan weer ondergedompeld in het leven van honderd jaar geleden. Dat gebeurt door opvoeringen van acteurs op tal van locaties. In Oost- en West-Vlaanderen worden oude ambachten zoals spinnen, potten bakken en mandenvlechten gedemonstreerd.

Topevenementen dit jaar zijn De Dag van de Bokrijkabonnee op zondag 5 april, de Radio 2 Tuindag op 1 mei, het dialecht straattheaterfestival op 1 juni, de Suske en Wiskedag op 19 juli, de Dag van het Eetbare Landschap op 20 september en de Winteravonden in Bokrijk tijdens de kerstperiode.(br.hln)



   http://www.hln.be/static/FOTO/pe/14/7/9/media_xl_885129.jpg





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heet kopje koffie of thee kan keelkanker veroorzaken


Heet kopje koffie of thee kan keelkanker veroorzaken




Het drinken van een te heet kopje thee of koffie kan keelkanker veroorzaken. Daarom raden de Iraanse onderzoekers mensen aan eerst hun warme drankjes eerst te laten afkoelen voor ze het opdrinken.

Tabak en alcohol
Eerdere studies toonden aan al dat tabak en alcohol het risico op keelkanker verhoogt, maar nu zouden ook hete drankjes tumoren kunnen veroorzaken. De onderzoekers bestudeerden de drinkgewoonten van 300 mensen met keelkanker en 571 gezonde mannen en vrouwen in Iran. In deze streek komt deze ziekte heel vaak voor, terwijl er net weinig gerookt en alcohol gedronken wordt.

Even wachten
Bijna alle deelnemers aan het onderzoek dronken gemiddeld een liter zwarte thee per dag. Degenen die de thee slechts twee minuten nadat hij was uitgeschonken dronken, hadden 5 keer zoveel kans om kanker te ontwikkelen dan degenen die vier of meerdere minuten wachtten. Verder bleek dat wanneer je koffie of thee warmer dan 70 graden drinkt, je 8 keer zoveel risico op keelkanker hebt dan wanneer je iets van 65 graden drinkt. Het is de onderzoekers nog niet duidelijk hoe warme drankjes kanker kunnen veroorzaken, ze denken dat het komt doordat de warmte aan de binnenkant van de keel wonden veroorzaakt. Meer dan 500.000 mensen sterven jaarlijks aan keelkanker.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische leeuwentemmer


Russische leeuwentemmer van geen kleintje vervaard





Grote sensatie, gisteravond tijdens de première van de show 'Camelot' in het circus van het Russische Sint Petersburg. Leeuwentemmer Askold Zapashny maakte een dolle rit op een van zijn indrukwekkende leeuwen.





De stunt liep goed af en als beloning kreeg de koning van het dierenrijk een
fikse tongkus van zijn baasje. 






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twijfels over zieke vrouw die 7 miljard weggeeft


Twijfels over zieke vrouw die 7 miljard weggeeft




Onder meer acteur Dirk Claes, Ahmed uit 'Chez Bompa Lawijt' en jarenlang onterecht uitbetaald door de stad Antwerpen, kwam naar de Zuiderkroon voor 'weldoenster' Gerda Hendrickx (hier met roze sjaal).
Een terminaal zieke vrouw die op radiozender MNM aankondigde dat ze 7 miljard euro weg te geven heeft aan goede doelen. Het lijkt te mooi om waar te zijn en het heeft er alle schijn van dat het verhaal van de 49-jarige Gerda Hendrickx compleet uit de lucht gegrepen is. De organisaties die ze valse hoop gaf, dreigen met een klacht bij het gerecht. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hou je baby rustig met een emmer warm water

Hou je baby rustig met een emmer warm water





In Nederland is een nieuwe techniek ontstaan om baby's en peuters rustig en tevreden te houden: een emmer met warm water. De 'Tummy tubs' werden uitgevonden door Nederlandse kinderverzorgers.

Foetushouding
"Door hun ontwerp zitten de baby's in de vertrouwde en natuurlijke foetushouding en komen ze tot rust. Bovendien blijven ze langer warm omdat ze tot hun schouders in het water zitten", verklaren de ontwerpers. Het zou ook de overgang van de moederbuik naar de koude wereld vergemakkelijken. De voordelen worden erkend door dokters en vroedvrouwen, zo schrijft de Britse krant Daily Mail.

Geboorte
Het wordt aangeraden de emmer te gebruiken vanaf de geboorte en meteen het waterniveau tot boven de schouders te houden. Wil je je kind laten drijven, dan kan je er nog extra water aan toevoegen.

De ontwerpers raden aan het waterniveau pas te verlagen als de baby 12 tot 16 weken is. De Tummy Tub kan gebruikt worden tot het kind 3 jaar is. Op die manier kan het ook rust brengen na een drukke speelse dag op de crèche of in de kleuterschool. (edp)

Het officiële filmpje om de Tummy Tub te gebruiken kan je hier bekijken. (br.hln)





» Reageer (0)
26-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doen tijdens Earth Hour?

Wat doen tijdens Earth Hour?











Wie zich zaterdagavond tussen 20u30 en 21u30 een uurtje in de duisternis hult, hoeft zich zeker niet te vervelen. Integendeel, Earth Hour kan juist de ideale gelegenheid zijn om eens iets te doen wat je op een andere avond nooit doet. Geen televisie, geen radio en bovendien in het donker. Wij geven alvast enkele tips om uw inspiratie op weg te helpen:

1. Feestje bij kaarslicht
Nodig kennissen uit en maak het gezellig. Als iedereen bijvoorbeeld iets om te eten meebrengt, kan je een diner bij kaarslicht houden. Let wel op dat het om eenvoudige dingen gaat. Je beschikt immers over geen elektriciteit. Voor je het weet, wordt Earth Hour misschien wel Earth Night...

2. Speel een spel
Neem eens een kijkje in een kast of op zolder en je zal er misschien oude gezelschapsspellen terugvinden. Hoog tijd om nog eens wat nostalgie op te snuiven. Het uur zal voorbij vliegen.

3. Een avondje muziek
Wie muzikaal is aangelegd, kan zelf muziek spelen. Het is echter niet verboden om tijdens Earth Hour naar je iPod te luisteren. Vergeet hem dan wel niet eerst voldoende op te laden.

4. Kijk naar de sterren
Zonder verlichting zal de sterrenhemel, als het weer meezit, beter zichtbaar zijn. Misschien organiseert ook de plaatselijke sterrenwacht een speciale avond.

5. Schrijf een brief
Tegenwoordig schrijven we enkel nog e-mails of berichtjes op sites als Facebook. Laat Facebook een uurtje met rust en schrijf eens een echte brief.

6. Haal herinneringen op
Vertel leuke verhalen of anekdotes. Haal er nog eens een paar oude foto's bij.

7. Maak het romantisch
Koppeltjes hebben genoeg aan elkaar en wat romantisch kaarslicht om het gezellig te maken. Misschien krijgen we binnen negen maanden wel een babyboom.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: Clijsters keert terug


Officieel: Clijsters keert terug


Kim Clijsters en haar manager Bob Verbeeck.


Kim Clijsters heeft op een persconferentie in Bree officieel haar comeback in het tennis aangekondigd. Ze wil deelnemen aan de tornooien van Cincinnati (start op 10 augustus), Toronto (17 augustus) en de US Open (31 augustus), waar ze een wildcard voor heeft aangevraagd. "Daarna zien we wel verder", sprak Clijsters de verzamelde wereldpers toe.

Wimbledon
Het is allemaal begonnen met die uitnodiging voor Wimbledon om tegen Steffi Graf te spelen", zei de Limburgse. "Ik vond dat een hele eer en ben er keihard voor gaan trainen. Hoe meer ik mij afbeulde, hoe groter de honger naar de bal werd. Ik stelde mij voortdurend de vraag of een terugkeer nog zou lukken. Daarom wil ik het erop wagen. Ik ga de uitdaging aan!"

Plezier
"Ik heb nu een heel ander leven: ik ben getrouwd, heb een dochtertje en moest afscheid nemen van mijn papa. Maar wees gerust: het is puur voor het plezier dat ik nog op de courts zal verschijnen. Ik hoef niets meer te bewijzen. Het enige probleem dat de kop kan opsteken is het gebrek aan wedstrijdritme, maar daar passen we wel een mouw aan." (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-jarig meisje overleeft 10 dagen op kruiden en regenwater


15-jarig meisje overleeft 10 dagen op kruiden en regenwater


http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=kruiden1.jpg&xsize=640&ysize=480


In China heeft een 15-jarig meisje 10 dagen overleefd op niets anders dan kruiden en regenwater. An Yuan verdwaalde toen ze een wandeling ging maken in een bos nabij haar huis.

Het meisje raakte totaal in paniek en vond de weg niet meer terug. Tien dagen lang leefde ze op wilde kruiden en regenwater. Het meisje werd uiteindelijk gevonden en verenigd met haar ouders.

Haar kleding was vuil en gescheurd, maar voor de rest verkeerde het meisje in goede gezondheid. (br.hln) 



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.homoseksualiteit


Britse therapeuten proberen homoseksualiteit te genezen




Eén op de zes therapeuten in Groot-Brittannië heeft ooit al geprobeerd om een patiënt te genezen van homoseksualiteit. Dat blijkt uit recent onderzoek.


Seksuele gevoelens
17 procent van de Britse therapeuten heeft minstens één patiënt geholpen om niet langer seksuele gevoelens te koesteren voor mensen van hetzelfde geslacht, hoewel er helemaal geen bewijs bestaat dat zoiets mogelijk is. Dat blijkt uit een enquête bij 1.400 mentale hulpverleners in Groot-Brittannië.

Religie en discriminatie
Daarnaast bleek dat 4 procent van de therapeuten en psychiaters zouden proberen de seksualiteit van een patiënt te veranderen als dat gevraagd werd. Sommigen gaven toe dat religie hun drijfveer was omdat die voorschrijft dat homoseksualiteit pervers en gevaarlijk is. Anderen beweerden te willen voorkomen dat hun patiënten gediscrimineerd zouden worden, of ongelukkig te zijn omdat ze niet heteroseksueel zijn. Therapie als manier om de seksualiteit van mensen te veranderen wordt door sommige christelijke organisaties gepromoot. In Amerika worden er voor tieners zelfs trainingskampen georganiseerd, ze leren er hun geloof te gebruiken om hun seksualiteit te veranderen.

Schade berokkenen
Onderzoeker Michael King zegt dat er geen bewijs bestaat dat mensen genezen kunnen worden van homoseksualiteit. Dit kan zelfs schade berokkenen aan de mentale gezondheid van de patiënten. Het is dus zeer verontrustend dat therapeuten deze 'dienst' aanbieden. "De beste manier om deze mensen te helpen is ze te leren aanpassen aan hun situatie en te tonen dat er niets mis is met hun seksuele geaardheid. Zowel professionals uit de gezondheidszorg als de gehele maatschappij moet helpen het vooroordeel ten opzichte van homoseksuelen te doen verdwijnen." (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Non gaat kloosterkraaien te lijf met vuilblik en vuurwerk


Non gaat kloosterkraaien te lijf met vuilblik en vuurwerk





In het klooster Spes Nostra in het Nederlandse dorp Vleuten is onenigheid ontstaan over de bestrijding van kraaien. Zuster Maria Lucia bestrijdt ze te vuur en te zwaard maar twee andere zusters willen dat ze de vogels met rust laat. Dat meldt RKNieuws.net.

"Kra, kra, kra"
Gewapend met vuurwerk, overgehouden aan afgelopen oudejaarsnacht, en stoffer en vuilblik probeert Maria Lucia de vogels te verjagen. "Kra, kra, kra", schreeuwt ze daarbij, om de kaaien van hun nest in de kloostertuin af te krijgen. Volgens de non maken ze de hele dag ruzie en produceren ze een hels kabaal.

Meer last van zuster
Haar actie heeft nogal wat stof doen opwaaien binnen de kloostermuren. Andere nonnen zijn niet te spreken over haar geknal. Zuster Maria Elisabeth: "We hebben meer last van Maria Lucia dan van de vogels zelf".

Ook door God geschapen
"Volgens mij zijn het trouwens kauwen of roeken in plaats van kraaien. Zijn dat geen beschermde diersoorten? De vogels doen ook hun best, ze zijn door God geschapen". Een andere zuster zei te genieten van het "gefluit" van de kraaien. (br.hln)




» Reageer (0)
25-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heb zoon van John F. Kennedy

Bejaarde Oostenrijkse (87): Heb zoon van John F. Kennedy




De 87-jarige Oostenrijkse Lisa Lanett heeft in de Oostenrijkse krant Kurier verklaard dat ze een zoon heeft van de voormalige Amerikaanse president John F. Kennedy. Een DNA-test kan uitsluitsel brengen, maar de familie van Kennedy, die in 1963 in Dallas werd vermoord, weigert alle medewerking.

Baby
"Ik was 21 jaar toen ik zwanger werd van Kennedy. Tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden we een twee jaar durende relatie", zegt de ravissante Lanett. "We leerden elkaar kennen in de stad Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona. Nadien trokken we naar Miami en New York om onze liefde te bezegelen met een baby. We gingen zelfs op reis naar Cuba."

DNA
De Oostenrijkse kan haar boeiende verhaal echter niet met bewijsmateriaal staven. Alleen een DNA-test, waarin genetisch materiaal van haar zoon Anthony Bohler vergeleken wordt met dat van Caroline Kennedy, een dochter van de oud-president, kan bevestigen of de vrouw al dan niet de volledige waarheid spreekt. De Kennedy-familie weigert echter resoluut een DNA-onderzoek, waardoor de waarheid allicht nooit aan het licht zal komen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partner houdt oudere gezonder

Partner houdt oudere gezonder




Ouderen zonder partner hebben vaker een slechte gezondheid dan senioren met een levensgezel. Zo gaat één op de vijf gescheiden ouderen in Nederland tussen 50 en 80 jaar gebukt onder psychische problemen en heeft één op de zeven uit deze groep een slechte lichamelijke gezondheid. In de groep met een partner komt een slechte fysieke en psychische gezondheid voor bij ruim acht procent, blijkt vandaag uit Nederlands onderzoek.

Overleden partner
Het verschil is ook te zien onder ouderen van wie de partner is overleden. Van de senioren die hun partner de afgelopen drie jaar verloren, kampt bijna één op de vijf met een slechte psychische gezondheid, aanzienlijk meer dan wanneer de partner langer dan drie jaar geleden is weggevallen. In die groep heeft 13 procent te maken met psychische problemen.

Artsen
De slechtere gezondheid van ouderen zonder partner leidt overigens niet tot meer bezoeken aan de huisarts, de specialist of de fysiotherapeut. In de groep 50- tot 80-jarigen is het bezoek aan deze artsen voor iedereen nagenoeg gelijk. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: escortbureau met eenmalige hoertjes

Nieuw: escortbureau met eenmalige hoertjes


 Escortbureaus lijken weinig last van de crisis te hebben.



Een nieuw Rotterdams escortbureau biedt vanaf morgen dames die zich voor één keer prostitueren. De vraag naar 'maagdelijke' dames-van-plezier is groot, zegt Zoë Vialet, de vrouw achter de escortservice.

Try-out-meiden
Vialet, zelf een glamour- en ex-Playboymodel: "Er zijn veel meiden die voor talloze bureaus werken. Daardoor is er een circuitje en zie je steeds dezelfde gezichten. Ik denk dat de mannen verwachten dat de tryout-meiden echter zijn, en niet van die doorgewinterde, afstandelijke escortmeiden.''

Bang dat het bureau wordt overstelpt met verzoeken om firsttimers, is Vialet niet. "Dagelijks bellen geïnteresseerde meiden me en zo'n vier keer in de week krijg ik mails. Soms zijn het ook meiden die het gewoon een keer gedaan willen hebben", zegt ze tegen het AD.

600 euro voor twee uur
De maagdelijkheid op escortvlak komt met een prijskaartje: klanten zijn 600 euro kwijt voor 2 uur. En dat is zonder de reiskosten.

De jonge 'onderneemster', studeerde in 2003 af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met een thesis over "De sociale aspecten van het participeren in de High class escort wereld". Daarna zette ze met een geldschieter een high class escortbureau op.

Geen crisis bij de hoeren
Escortbureaus lijken overigens weinig last van de crisis te hebben. Op Wall Street steeg de vraag naar escorts net zo hard als de koersen daalden - beursjongens zoeken blijkbaar massaal naar afleiding bij sekswerkers.( br.hln)








» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man is verliefd als hij 8 seconden in je ogen kijkt

Man is verliefd als hij 8 seconden in je ogen kijkt




Als een man je slechts 4 seconden je in de ogen kijkt, is hij helemaal niet onder de indruk van je. Duurt jullie oogcontact 8,2 seconden, dan is hij wel verliefd. Vrouwen daarentegen, kijken hunks en lelijkerds even lang in de ogen.

Aantrekkingskracht
De onderzoekers volgden met verborgen camera's de oogbewegingen van 115 studenten tijdens een gesprek met acteurs en actrices. Ze moesten na afloop een score geven aan de aantrekkelijkheid van hun gesprekspartner. Daaruit bleek dat een man gemiddeld 8,2 seconden oogcontact maakt als hij zich aangetrokken voelt tot een vrouw. Als dit niet het geval is, kijkt hij haar slechts 4 seconden in de ogen. De vrouwelijke studentes daarentegen, keken aantrekkelijke en minder knappe mannen even lang in de ogen.

Ongewenste zwangerschap
De onderzoekers denken dat mannen door middel van oogcontact proberen in te schatten of de potentiële partner gezonde en vruchtbaar is. Vrouwen zijn hier eerder voorzichtig mee omdat ze geen ongewenste aandacht willen uit angst voor een ongewilde zwangerschap. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van 130 jaar gevonden in het land van Borat


Vrouw van 130 jaar gevonden in het land van Borat











Sakhan Dosova wordt vrijdag 130 jaar en dat is 16 jaar ouder dan de officieel oudste mens ter wereld, de Amerikaanse Edna Parker. Dat is aan het licht gekomen tijdens een bevolkingscensus in Karaganda, in het noorden van Kazachstan, waar ook filmheld Borat afkomstig van is.

Sakhan werd geboren in 1879. Ze is teruggevonden door demografen in de census die Stalin liet uitvoeren in 1926. Ze was toen 47 jaar.

Platte kaas
Sakhan schrijft haar geheim toe aan nooit snoepen en een verslaving aan platte kaas. Ze hoort niet goed meer, maar is voor de rest gezond en woont bij een van haar kleindochters op een appartementje.

Ze was twee keer getrouwd, en verloor haar laatste man in de slag van Stalingrad. Ze had tien kinderen van wie er nog drie leven. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje krijgt nieuwe koekjesdoos


Kuifje krijgt nieuwe koekjesdoos







Kuifje viert dit jaar zijn tachtigste verjaardag. Meteen wordt een nieuwe koekjesdoos gelanceerd, dat bij verzamelaars altijd een voltreffer is. Meteen een cadeautip voor zowel vader- als moederdag.

Klassieker
De nieuwe Kuifjeskoekjesdoos van Delacre is een instantklassieker. Deze nieuwe koekjesdoos is, afwijkend van zijn metalen voorgangers, gemaakt van luxekarton met de textuur van linnen, met materialen die perfect aansluiten bij de grafische wereld en de albums van Kuifje. Ook binnenin is de trommel uitgevoerd in zwart.

Traditie
Delacre heeft een traditie opgebouwd met speciale edities van koekjesassortimenten rond de iconen van het Belgische stripverhaal. Het oeuvre van Hergé heeft daarin een ereplaats gekregen.

De beperkte editie is verkrijgbaar vanaf 13 april 2009. Aanbevolen verkoopprijs: 8,49 euro (br.hln)




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!