Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




22-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw start zoekactie naar verloren schoen


Vrouw start zoekactie naar verloren schoen








Een Britse vrouw is een gigantische zoekactie begonnen naar een verloren schoen. De schoen is afkomstig van een paar designerschoenen ter waarde van ruim 500 euro. Om haar schoentje terug te vinden, is deze Assepoester een zoektocht met folders en posters begonnen, meldt de Daily Mail.

Beloning
We weten al langer dat vrouwen gek zijn op schoenen, maar in het geval van de 37-jarige Louise Bawn kunnen we haar paniek best begrijpen. Ze had tijdens een nachtje stappen in Bristol van schoenen gewisseld en één van de peperdure schoenen is uit haar tas gevallen. Voorbijgangers krijgen in de stad nu folders met een afbeelding van de schoen en wie het schoentje vindt, krijgt een beloning van meer dan 50 euro.

Cadeau
Ze verwacht bovendien geen beeldschone prins om haar de schoen terug te brengen, want de schoenen zijn al een cadeau van haar echtgenoot. Die sentimentele waarde is een extra reden om de schoen terug te vinden. "De vinder kan niets met de schoen doen, omdat het slechts één schoen is. Maar voor mij betekent die schoen heel veel."





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste cake ter wereld in Australië


Grootste cake ter wereld in Australië





De stad Ipswich (Queensland) in het noorden van Australië heeft de grootste cake van de wereld gebakken. Het is alleen nog wachten op toestemming om opgenomen te worden in het Guinness Book of Records, melden Australische media.

De enorme lamington, een cake met chocola en kokos, weegt ruim 1300 kilo en heeft ongeveer de omvang van een halve personenauto. Het duurde drie dagen om het gevaarte te bakken. Voor de cake waren honderden eieren en circa 70 kilo kokosnoot nodig.

De cake is gebakken ter ere van de Nationale Lamington Dag in de streek. Het gerecht zou zijn ontstaan toen de hulp van ene Lord Lamington per ongeluk diens favoriete cake in gesmolten chocolade liet vallen.  (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Randy crawford - One day I fly away


Randy crawford - One day I fly away

Om haar te beluisteren druk op de foto






Randy Crawford (echte naam Veronica Crawford, 18 februari 1952) is een Amerikaanse zangeres.

Randy Crawford werd geboren in Macon, Georgia, maar groeide op in Cincinnati, Ohio. Als kind zong ze op school en in kerkkoren. Op 15-jarige leeftijd begon ze op te treden, begeleid door haar vader. Later werd ze zangeres van een groep. In 1972 trad ze voor het eerst op bij een concert in New York, waar ze samen optrad met George Benson. In 1975 trad ze op met George Benson en Quincy Jones. Enkele van de liedjes die ze daar ten gehore bracht, verschenen op haar debuutalbum Everything must change. Dit album verscheen alleen in de Verenigde Staten.

Grotere bekendheid kreeg ze in 1979 toen ze mee mocht zingen op de titelsong van het album Street Life van The Crusaders. Haar eigen commerciële doorbraak kwam een jaar later, toen haar vierde album Now we may begin uitkwam. De ballad One day I'll fly away werd een nummer 1-hit in onder meer België, Nederland en Groot-Brittannië. Pas na dit succes werden haar eerdere albums ook in Europa uitgebracht.

De volgende jaren scoorde ze nog enkele hits, maar grote hits als One day I'll fly away bleven (in tegenstelling tot wat begin jaren '80 werd voorspeld) uit.





» Reageer (0)
21-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brutale apen gaan auto's te lijf in safaripark


Brutale apen gaan auto's te lijf in safaripark


http://img200.imageshack.us/img200/3416/brutaleapen.jpg



In een Brits safaripark veroorzaakt een grote groep bavianen chaos door auto's aan te vallen en bagage in het rond te strooien.

De bavianen van het Knowsley Safari Park staan ervoor bekend wel eens een ruitenwisser of een buitenspiegel van een auto te rukken, maar de jongste tijd hebben ze een voorliefde voor menselijke spullen ontwikkeld. Zo leerden ze zich bagageboxen op het dak van een auto te openen.

De bezoekers kunnen vanuit hun wagen vervolgens alleen maar toekijken hoe de apen er met hun spullen vandoor gaan.
Foto's

Het personeel van het safaripark raadt de bezoekers nu aan niet langer door het park te rijden met bagageboxen op het dak. Om die raadgevingen kracht bij te zetten, zette het personeel een auto met bagagebox klaar voor de apen, zodat er foto's konden genomen worden van de aangerichte chaos. Die foto's worden aan de bezoekers uitgedeeld, als waarschuwing voor hetgeen er kan gebeuren.  (br.gazet van Antwerpen)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ondraaglijke oorsuizingen


29-jarige Essenaar pleegt zelfmoord door ondraaglijke oorsuizingen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/zelfmoord-door-ondraaglijke-oorsuiz.jpg?t=1248115636


In Essen heeft een man zich vorige vrijdag van het leven beroofd omdat hij niet langer kon leven met het gesuis in zijn oren, dat door luide muziek was ontstaan.

Dietrich Hectors, een 29-jarige ingenieur, was gek van muziek. In 1996 ging hij naar een optreden van Sepultura in Leuven. Daar liep hij voor het eerst een geluidstrauma op.

Oorwatten voor een concert

"Ik zie mensen met oorwatten in en lach hen inwendig uit. Toch geen oorwatten indoen voor een concert, denk ik bij mezelf en ik vind me o zo stoer", schrijft Hectors in zijn afscheidsbrief.

"Het is 20u, Strife (het voorprogramma, red.) begint te spelen. Vanaf de eerste noot hoor ik dat er iets niet goed zit. De muziek staat gewoon veel te luid, ik voel de gitaren en de drums daveren in mijn oren. Zo iets luid heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kijk wat om me heen maar niemand kijkt terug. Iedereen lijkt het het volume normaal te vinden, niemand kijkt op. De muziek staat verschrikkelijk hard maar ik ga gewoon niet weg. Ik ben te koppig om weg te gaan."

"Rond 24u is het optreden gedaan, we verlaten de zaal. Mijn oren tuten zo hard als nooit tevoren. Langzamerhand minderde het gepiep in mijn oren, maar ik had aan het concert toch een licht blijvend gepiep overgehouden."

Repetitie

Vervolgens nam Hectors altijd oordopjes mee naar de repetities van zijn groep en wanneer hij naar concerten ging.

Bij een repetitie in 2003 had Hectors zijn oordopjes echter vergeten. De dag erna klonk er een getuut in zijn oren dat nooit meer zou weggaan. Alledaagse geluiden gingen bovendien pijndoen. Zelfs praten werd ondraaglijk.

"Ik vroeg me af waarom mij dit moest overkomen? Ik had twee keer in mijn leven zonder oorbescherming in lawaai gestaan, TWEE keer!" schrijft Hectors.

Levenskwaliteit

"Mijn levenskwaliteit is te laag om nog door te kunnen met dit leven. Honderden keren heb ik teruggevochten na geluidstrauma’s, me in stilte gehuld, me asociaal gedragen, alle voorstellen voor sociale activiteiten afgeslagen, en me opgesloten, totdat er beterschap kwam. Maar er is ergens een grens. Die grens is bereikt."

Hectors verhing zich vrijdag in een bos in Essen. Hij schreef een maand aan zijn afscheidsbrief. "Respecteer aub mijn keuze, mijn leven is een hel geworden", zijn Hectors' laatste woorden daarin.  (br.Gazet van Antwerpen)


Lees de afscheidsbrief van Dietrich Hectors.


Druk op bovenstaande link om zijn afscheidsbrief te lezen...




» Reageer (0)
20-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kust voelt de crisis


De Kust voelt de crisis





Er zijn minder toeristen aan de Kust en zij die toch komen, verteren minder. Dat is de evaluatie van de eerste drie weken van de zomervakantie aan onze kust. Alleen Plopsaland in Adinkerke is tevreden: "Wij trekken meer bezoekers dan vorig jaar."

Onze Kust kampt overigens niet met een uniek fenomeen. Dat blijkt uit vandaag gepubliceerde cijfers van het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nederlanders gaven in de eerste drie maanden van het jaar 4 procent meer uit tijdens toeristische reizen in het buitenland. Maar in eigen land spendeerden ze 17 procent minder.

Strandgangers consumeren minder
"We merken duidelijk dat de strandgangers minder consumeren", zegt schepen van Toerisme Johnny Devey uit Middelkerke. "De crisis is voelbaar en dat hoor ik ook bij mijn collega's uit de andere kustgemeenten."

Minder volk
Bovendien zijn er minder toeristen dan vorig jaar, iets wat ook Dirk Schockaert van De Lijn vaststelt: "Op de kusttram zitten beduidend minder reizigers. De eerste twee weken waren niet zo goed. Het is nog te vroeg om met cijfers naar buiten te komen, maar in vergelijking met vorig jaar is het zeker minder."

"Het valt tegen"
"Het valt tegen", zegt ook Marc Coene, verhuurder van strandcabines en -stoelen in Middelkerke. "De cabineverhuur lukt nog redelijk, maar de mensen huren minder stoelen. Ze huren er één per groep en de rest ligt op het strand achter het zeil."

Op topjaar gerekend
De toeristische sector aan de kust rekende nochtans op een topjaar. Patrick Van Gheluwe, voorzitter van Westtoer zei voor de schoolvakantie: "Op basis van de goede resultaten van het voorjaar en de prognose voor de zomer kunnen we met goed weer en veel late boekingen rekenen op een topprestatie."

"We vermoeden dat de mensen door de crisis de kust herontdekken als vakantiebestemming", luidde het toen.

Eerste jaarhelft wel goed
In de periode januari tot april steeg de verhuur van vakantiewoningen met 11 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. Het aantal dagtoeristen steeg met 19 procent. Tijdens de paasvakantie waren er dubbel zoveel dagtoeristen die per wagen naar zee reden.

De toeristische sector aan de kust benadrukt dat een juiste weersvoorspelling erg belangrijk is. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpse vondeling heet Michaël De Kleine


Antwerpse vondeling heet Michaël De Kleine


 



De baby die zaterdag in de vondelingenschuif van Moeders voor Moeders in Antwerpen werd achtergelaten, krijgt de naam Michaël De Kleine. Sinds vanochtend verblijft het jongetje in het centrum voor gezinsondersteuning Good Engels. Daar zal hij naar verwachting vier tot zes weken verblijven tot er pleegouders, die ook de latere adoptieouders zullen worden, zijn gevonden.

In goede gezondheid
Het kindje werd zaterdagnamiddag gevonden in de vondelingenschuif in de Borgerhoutse Helmstraat door een van de medewerkers van Moeders voor Moeders.

Toast op geboorte
"Meteen werd er een dokter bijgehaald, die vaststelde dat de baby in goede gezondheid verkeerde. Daarnaast hebben we politie en parket verwittigd en OCMW-voorzitster en voogd Monica De Coninck op de hoogte gebracht. Dan hebben we een glaasje op de geboorte gedronken", licht Monique Verdickt, voorzitster van Moeders voor Moeders, toe.




Met OCMW-voorzitster Monica De Coninck (links) en Monique Verdickt van Moeders voor Moeders.
Met OCMW-voorzitster Monica De Coninck (links) en Monique Verdickt van Moeders voor Moeders.



Aartsengel
Moeders voor Moeders gaf de vondeling ook een voornaam. "De vondelingenschuif heeft ondanks de kritiek al twee keer dienst bewezen. We hebben er nu een engelbewaarder bij. Vandaar dat we kozen voor Michaël, naar de aartsengel", aldus Verdickt.



Vinddatum wordt verjaardag
Woensdag zal de geboorte van Michaël De Kleine worden aangegeven. De vinddatum wordt ook de geboortedatum, hoewel het kindje toen vermoedelijk al twee dagen oud was.

Navelstreng met grof touw afgebonden
Het gaat overigens duidelijk om een thuisgeboorte. De navelstreng werd met een grof touw afgebonden.

De naam zal veranderen wanneer het kindje wordt geadopteerd of als de ouders zich melden. De persoon die het heeft achtergelaten, heeft alvast een enveloppe mee met daarin informatie over hoe hij of zij het kind kan terugkrijgen.









Adoptie over zes maanden
De Coninck raadt de ouders aan om zich, indien ze hun kind terug willen, binnen de zes maanden te melden omdat dan de adoptieprocedure wordt opgestart. "We willen zo snel mogelijk een pleeggezin zoeken dat het kindje ook wil adopteren. Eens de adoptie rond is, is het niet evident voor de ouders om het kind nog terug te krijgen."

De adoptieprocedure, die naar verwachting 2,5 jaar zal duren, zal verlopen via de erkende adoptiediensten. Het heeft voor kandidaten daarom geen zin om zich aan te bieden bij het OCMW of bij Good Engels.

Met kleine Michaël, 3,3 kg zwaar, lijkt het goed te gaan. Hij reageerde bij de voorstelling van de pers nauwelijks op de vele flitsende camera's. "Het is een rustig manneke", weet Katrin Beyer van Moeders voor Moeders. De moeder van drie hield het kindje bij zich en verzorgde het tot het vanochtend naar Good Engels werd overgebracht. (br.hln)






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwemster met achterwerk bloot na scheur in badpak


Zwemster met achterwerk bloot na scheur in badpak


http://img24.imageshack.us/img24/8420/zwemstermetachterwerkbl.jpg



De Italiaanse zwemster Flavia Zoccari heeft een genant moment meegemaakt tijdens een wedstrijd op de Mediterrane Spelen in Pescara; haar strakke zwempak scheurde, net ter hoogte van haar achterwerk.

Zoccari droeg een nieuw, hoogtechnologisch badpak, ter waarde van zo'n 350 euro. Het badpak, de Jaked J101, is door de Internationale Zwemfederatie FINA intussen zelfs verboden omdat de uitrusting teveel voordeel zou opleveren.

Zoccari miste door het scheuren van het pak de finale van de 200 meter. De zwemster barstte daarop in tranen uit. (br.Gazet van Antwerpen)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver Frank McCourt overleden in New York


Schrijver Frank McCourt overleden in New York





De Amerikaans-Ierse schrijver Frank McCourt is op 78-jarige leeftijd overleden in New York, meldt de New York Times. Volgens het dagblad is de schrijver overleden aan een uitgezaaid melanoom.

Angela's Ashes
McCourt werd een literair fenomeen in de VS met zijn debuut 'Angela's Ashes' ('De as van mijn moeder') dat hij schreef toen hij 66 was. Hierin vertelt hij over zijn armoedige kindertijd in de Ierse stad Limerick met een aan alcohol verslaafde vader die zijn gezin in de steek liet en een moeder die moest bedelen om haar kinderen te kunnen voeden. Het boek won de Pulitzer Prijs in 1997. In de VS werden er vijf miljoen exemplaren van verkocht. Het werd vertaald in 24 talen. In 1999 verfilmde Alan Parker het boek.

Leraar
McCourt werd geboren in 1930 in Brooklyn, New York, in een grote, katholieke Ierse familie. In 1934 keerden zijn ouders, werkloos door de Grote Depressie, terug naar Ierland. Op zijn 19de komt McCourt terug naar New York. Hij doet allerlei jobs voordat hij in 1959 leraar wordt.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kikker zonder longen in Indonesië ontdekt


Kikker zonder longen in Indonesië ontdekt





Biologen hebben in de Indonesische provincie Kalimantan een kikker zonder longen ontdekt. Dat zegt David Bickford, een bioloog van de Nationale Universiteit van Singapore.

De kikker Barbourula kalimantanensis ademt via de huid, omdat de longen ontbreken. Volgens Bickford is de kikker de eerste bij wetenschappers bekende kikkersoort die geen longen heeft. Bickford liet weten dat op de korte lijst van amfibiesoorten zonder longen onder meer enkele salamanders staan.

Volgens de bioloog kan de kikker zonder longen wetenschappers helpen bij het onderzoek naar de invloed van de omgeving op de evolutionaire verandering van diersoorten.(br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venetiaans glas


Venetiaans glas


http://www.antiek-ambrosia.be/foto%27s%20glas/glas%20groot/Venitiaanse%20coupe.jpg



Venetiaans glas is een voor velen direct herkenbare vorm van geblazen glaswerk, dat met gebruik van oorspronkelijk Romeinse technieken als sinds de 13e eeuw wordt vervaardigd op nagenoeg dezelfde wijze als toen.

Op het eind van de 13e eeuw was het eiland Murano het centrum van deze industrie. Vanwege het brandgevaar moest dit op een eiland gebeuren en mocht dit niet binnen de stadse bebouwing plaatsvinden. Tevens hoopte men daarmee de kennis van het procedé geheim te houden.

Mogelijk hebben de Venetianen het procedé van glas ontkleuren, wat in de vergetelheid geraakt was, toen herontdekt en maakten daarmee het zuivere kristalglas. Dit werd in later eeuwen in diverse steden in Europa nagemaakt onder andere in Antwerpen, daar noemde men het façon de Venise. Ook het gebruik van diverse kleuren glas door en naast elkaar is een typisch kenmerk van Venetiaans glas.


Nog voor het begin van de 16e eeuw kreeg met de techniek van het emailleschilderen, oorspronkelijk ontdekt in de islamitische wereld, onder de knie en men gebruikte deze techniek voor decoratie. Ook ging men het glas graveren en vergulden.

In de 16e eeuw beheerste men de technieken zo goed, dat men zeer ingewikkelde vormen en versieringen wist te maken. Tot op de dag van vandaag is de glasproductie nog steeds een belangrijke bron van inkomsten voor de economie en voor toeristische souvenirs uit Venetië.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.muziek klinkt zacht








muziek klinkt zacht
in mijn oren
ik wil even niets anders horen
stilletjes stil
prachtige klanken
me stil omarmen
geen slotacoorden
stil luisterend
hart en ziel fluisteren
meegaand met muziek
zo stil zo uniek
in vervoering beroering
stilte niet verloren
muziek gedragen door de wind
rust die vind zijn weg
de stilte
oorverdovend
stilletjes
stil
st




» Reageer (0)
19-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Non raast tegen 180 km/u


Non raast tegen 180 km/u "omdat paus pols brak"





Een Italiaanse non moet een fikse boete betalen en is haar rijbewijs voor een maand kwijt nadat ze te snel over de autoweg scheurde. Reden voor die haast? Ze maakte zich zorgen om de gebroken pols van Benedictus XVI...

Toen de 56-jarige non gisteren gehoord had wat de kerkleider in zijn chalet in de Aostavallei overkomen was, stoof zij samen met een 65-jarige en een 78-jarige andere non weg uit Rome om de paus te gaan bezoeken. Ter hoogte van Turijn werd zij staande gehouden door de politie omdat zij tegen 180 kilometer per uur over de snelweg raasde, 50 kilometer te snel.

"U hebt gelijk, mijn jongen", kreeg de waakzame agent te horen. "Wij rijden echter zo snel uit bezorgheid omtrent de gezondheid van de Heilige Vader." De pakkemannen waren niet onder de druk en zwierden haar alsnog op de bon.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom jongens meer vrienden hebben dan meisjes

Waarom jongens meer vrienden hebben dan meisjes


http://img268.imageshack.us/img268/9852/meisjes.jpg



Elke ouder weet het uit ervaring: een dochter heeft meestal een vriendin met we ze alles deelt, terwijl de zoon liever op stap gaat met een groep kameraden. De reden daarvoor is te zoeken in onze hersenen, toont een Amerikaanse studie uitgevoerd door het National Institute for Mental Health.

Individuele relaties
Hersenscans tonen dat meisjes van nature een aanleg hebben voor individuele relaties, terwijl jongens kiezen voor de complexe dynamiek en de interne concurrentie binnen een groep. Dat verschil ontwikkelt zich duidelijker naarmate kinderen ouder worden.

Puberteit
Volgens Daniel Pine, de kinderpsycholoog die het onderzoek leidde, groeien die sociale verschillen tussen jongens en meisjes vooral vanaf het moment dat ze de puberteit bereiken. "Relaties van één-op-één worden in die periode belangrijker voor meisjes, terwijl relaties die tot uiting komen in competitief verband, zoals sportevenementen, dan bij jongens op het voorplan komen".

Meer of minder actief
Als een meisje geïnteresseerd raakt in één persoon, worden hersengebieden geactiveerd die verband houden met hormoonsecretie, gevoelens, motivatie en beloning. Bij jongens neemt de activiteit in die gebieden af. En hoewel ook omgevingsfactoren hier meespelen "wordt dit vooral bepaald door zaken die onderdeel uitmaken van wie we zijn". (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoesontwerper van Beatles en Stones overleden


Hoesontwerper van Beatles en Stones overleden


Het oorspronkelijke ontwerp voor 'Beggars Banquet' leidde tot ergernis.




De Amerikaanse designer en fotograaf Tom Wilkes is op 69-jarige leeftijd gestorven. Hij was de man die met platenhoezen voor de Rolling Stones, Janis Joplin, de Beatles, Joe Cocker en anderen mee popgeschiedenis heeft geschreven. Volgens zijn dochter Katherine Fotch overleed hij al op 26 juni na een lange ziekte.

De invallen van Wilkes vormden het uitzicht van veel platenverzamelingen uit de jaren zestig en zeventig. Zijn oorspronkelijk ontwerp voor het Rolling-Stones-album 'Beggars Banquet' leidde tot ergernis. Het toonde de bandnaam als graffiti in een openbaar toilet. De platenfirma bracht een andere cover op de markt en keerde pas later naar het origineel terug.

Andere ontwerpen waren die voor het rode en blauwe verzamelalbum van The Beatles, George Harrisons 'Concert for Bangladesh', Neil Youngs 'Harvest' en 'Decade' en Joe Cockers 'Mad Dogs & Englishmen'. Voor zijn ontwerp voor 'Tommy' van The Who kreeg Wilkes een grammy.





» Reageer (0)
18-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 tips om de liefdesvlam aan te wakkeren


4 tips om de liefdesvlam aan te wakkeren





De passie terug doen oplaaien vergt een beetje moeite en energie, daar gaan we niet om liegen. Je moet uit je comfortzone komen en weer echt voor de ander gaan. Met deze eenvoudige tips kan je van de liefdeswaakvlam weer een groot kampvuur maken!

1) Flirten

Om de seksuele spanning weer aan te wakkeren, en dat verwachtingsvolle, tintelende gevoel terug te krijgen, moet je terug beginnen flirten. Dat kan met dubbelzinnige sms'jes, een echte date of een avondje uit waar je doet alsof je elkaar niet kent. Wedden dat de temperatuur meteen een paar graden stijgt?

2) Kleed je op

Ook al eten jullie thuis spaghetti, maak je op en trek iets leuk aan. Altijd in die trainingsbroek en met ongekamde haren aan tafel verschijnen, is misschien wel comfortabel, maar zeker niet spannend.


3) Doe iets nieuw

Nieuwe dingen doen is spannend, en als je ze samen doet versterk je jullie band. Een nieuwe hobby, je inzetten voor een buurtvereniging, samen gaan sporten, verrassingsweekends plannen... het kan allemaal.

4) Seks

Seks, orgasmes en intimiteit: daar mag je niet op besparen. Laat vermoeidheid en 'geen zin' niet in de weg komen, maar onderhou je seksleven. Hoe vaker je het doet, hoe vaker je zin hebt, dat is bewezen!






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw leert terriër lezen


Vrouw leert terriër lezen





In New York heeft een vrouw haar hond leren lezen. Volgens Lyssa Rosenberg reageert haar terriër Willow op de juiste manier wanneer ze hem bordjes toont met bevelen als 'zit', 'lig' en 'zwaai', schrijft Ananova. De hond valt zelfs neer wanneer hij het woord 'bang!' leest.

Rosenberg heeft nu van haar hobby haar werk gemaakt. Ze traint honden voor tv-spotjes en fotoshoots. Willow zou zo'n 250 commando's kunnen lezen.

"Het is begonnen als een weddenschap met een vriend," zegt Rosenberg. "Hij beloofde me een trip naar Mexico als het me lukte.






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw rijbewijs gaat maar vijftien jaar mee


Nieuw rijbewijs gaat maar vijftien jaar mee


http://img269.imageshack.us/img269/3605/hondachterhetstuur.jpg



Vanaf juli volgend jaar wordt geleidelijk een nieuw rijbewijs ingevoerd. Het is amper zo groot als een bankkaart, en moet om de vijftien jaar hernieuwd worden.
Het nieuwe rijbewijs heeft het formaat van een bankkaart, en beantwoordt volledig aan de Europese normen. Staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe (CD&V) legde het gisteren aan de regering voor, maar een werkgroep moet nog een aantal aspecten uitzoeken, zoals de kostprijs van de hele operatie. De bedoeling van Schouppe is het rijbewijs gefaseerd in te voeren, zegt zijn woordvoerder Jan Pauwels.

Eerst komen de nieuwe automobilisten aan bod, daarna geleidelijk alle anderen. Het nieuwe rijbewijs zal niet meer levenslang geldig zijn: om de vijftien jaar moet men een nieuw aanvragen, om te vermijden dat chauffeurs helemaal niet meer op de foto erop lijken, zoals nu vaak het geval is. Toch is het helemaal niet de bedoeling daar voorwaarden of een nieuwe rijproef aan te koppelen.



  
http://img17.imageshack.us/img17/4961/nieuwrijbewijs.jpg



Europa heeft de vorm van het nieuwe rijbewijs opgelegd. Het wordt zo groot als een bankkaart of elektronische identiteitskaart. De bedoeling is de kaart te koppelen aan een nieuwe database van alle rijbewijzen. Nu bestaat die namelijk niet. Die database zou ook gegevens bevatten als eventuele medische ongeschiktheden, schorsingen en dergelijke, en moet er ook voor zorgen dat personen van wie het rijbewijs ingetrokken werd, niet frauduleus aan een nieuw raken.

Volgens Pauwels zorgt die database ook voor een belangrijke vermindering van de administratieve lasten in de gemeentes leiden. Nu moeten die van elk afgeleverd rijbewijs een dossier bijhouden, dat bij een verhuis mee naar de nieuwe gemeente moet. Door de centrale database zal dat niet langer nodig zijn.

Opvallend is dat het nieuwe rijbewijs geen chip zal bevatten, in tegenstelling met de elektronische identiteitskaart. Toch moet het voor de politie leesbaar zijn. De meeste Europese landen hebben overigens al zo'n nieuw rijbewijs. De invoering van het nieuwe rijbewijs loopt samen met die van de Europese nummerplaat.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw met twee baarmoeders


Vrouw met twee baarmoeders bevalt van gezond meisje


 


De 27-jarige Lindsay Hasaj heeft het leven geschonken aan een gezonde dochter. Op zich niets verrassends, ware het niet dat de Britse een zeer bizarre zwangerschap achter de rug heeft. Toen ze net zwanger was, ontdekten de dokters immers dat ze twee baarmoeders en twee vagina's had. De foetus groeide in één van de twee baarmoeders.







Twee baarmoeders
Lindsay en haar vriend Tony probeerden al enkele maanden zwanger te geraken. Lindsay kreeg uiteindelijk heel wat problemen en trok naar de dokter omdat ze vreesde voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Daar wezen de scans op het wonderbaarlijke feit van twee baarmoeders en twee vagina's. Haar vagina heeft één ingang, die zich inwendig opsplitst in twee baarmoeders en twee vagina's. Slechts één vrouw op één miljoen heeft zo'n anatomie van dubbele voortplantingsorganen en de kans op een zwangerschap is uiterst gering, haast onmogelijk.

Mirela Elizabeth
Maar het kerngezonde meisje, Mirela Elizabeth, heeft de met verstomming geslagen dokters en Lindsay het tegendeel bewezen. "Ik was tijdens de zwangerschap vaak erg ongerust maar het is goed afgelopen. Onze dochter mee naar huis nemen was een unieke ervaring. Ik kan het niet vatten en al zeker niet onder woorden brengen." (br.hln)







» Reageer (0)
17-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 irritante dingen die mannen doen in bed


10 irritante dingen die mannen doen in bed


http://img38.imageshack.us/img38/7130/inbed.jpg



Hij mag dan denken dat hij 'de man' is (en niet alleen letterlijk), vrouwen denken er soms het hunne van. Want eerlijk, hij duwt niet alleen soms (vaak) op de verkeerde knopjes, het zijn die kleine gewoontes die ons doen zuchten. Zoals:

1) Sokken en schoenen
Vergeet wat je geleerd hebt uit pornofilms: zelfs in je haast om het voor elkaar te krijgen, doe je je sokken en schoenen uit. Om ze niet te vergeten, doe je dit best eerst - en de broek het laatst.

2) Gsm
Je gsm opnemen tijdens seks, is een moodkiller. Logisch? 15 procent van de Amerikanen doet het nochtans. Oplossing? Zet 'm uit!

3) Small talk
Okee, vrouwen houden van praten en ze houden zeker van mannen die iets te vertellen hebben. Maar niet tijdens seks, laat dat duidelijk zijn. Lieve woordjes: ja, een verhandeling over je favoriete voetbalspeler: néén!

4) Kijken
Als iets anders je aandacht meer opeist dat je partner tijdens seks, dan ben je fout bezig. Zet de tv uit, of beter nog: verwijder het toestel uit de slaapkamer. Koppels zonder tv in de slaapkamer hebben vaker seks, dan koppels met tv in de slaapkamer.

Waar je dan wel naar moet kijken? Je partner, en liefst haar ogen. Raak je toch afgeleid, probeer je dan te concentreren op het moment en alle zintuigen die dat moment beleven.

5) Kwijlen
Je speeksel komt maar op twee plekken: haar mond en haar geslachtsorganen, bij wijze van glijmiddel. En niet op haar gezicht, mannen!

6) Orgasme
Instorten na je eigen orgasme is niet cool. Okee, het is een biologische reactie voor mannen om slaperig te worden na hun orgasme, maar hey, wij willen nog een knuffel (of een eigen orgasme). Net zoals je de biologische tendens hebt verslagen om binnen twee tot vijf minuten klaar te komen, kan je wakker blijven na seks. Wat je er ook voor moet doen: geef je vrouw de lieve knuffels die ze nodig heeft, terwijl ze afkoelt van jouw mannelijke passie. Yeah!

7) Andere vrouwen
Opsommen wat je vorige vriendinnen beter konden tijdens seks is geen goed idee. Ook buiten de slaapkamer begin je er beter niet aan. Gewoon niet. En als ze er zelf om vraagt, is zij de beste en de liefste ooit. Capice?

8) Humor
Humor is een goede manier om een vrouw op te winden, maar het moet ergens stoppen. Belachelijke opmerkingen maken of in een lachstuip verzeilen, komt voor haar over alsof je seks met haar niet belangrijk en één grote grap vindt. Dat is niet erg bevorderlijk voor het goede verloop, dat snap je zelf ook wel.

9) Bijnaampjes
Een schattig koosnaampje wil elke vrouw, maar niet voor haar lichaamsdelen. Noem ze gewoon bij naam (zet er eventueel een positief adjectief) voor, maar kom niet af met kinderachtige pseudoniemen. Seks is iets voor volwassenen, dus laat het kind in jou achterwege.

10) Verschillen
Vrouwen zijn niet als mannen. Een understatement, maar toch een belangrijk verschil dat veel mannen vergeten op belangrijke momenten. Zoals: een vagina is gemaakt om stimulatie te onvangen in de eerste paar centimeters. Naarmate de opwinding stijgt, opent de spier zich zodat er meer plaats is. Dus: zachtjes beginnen is veel leuker voor haar (en het weerhoudt jou er van te vroeg klaar te komen).

Denk eraan dat het voor een vrouw veel langer duurt om klaar te komen. Geduldig en lief zijn en je inhouden tot zij er klaar voor is, is niet alleen beleefd, het is ook wat van een man een geliefde maakt.(br.hln)





» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!