Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




28-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Priester steelt 2,5 miljoen euro om playboy-leven te financieren

Priester steelt 2,5 miljoen euro om playboy-leven te financieren



Een katholieke priester die in Frankrijk bijna 2,5 miljoen aan liefdadigheidsgeld verduisterde om een luxeleventje met Ferrari's en minnaressen te bekostigen, kreeg een celstraf van drie jaar voor fraude.

Priester Antoine Videau (64), bij insiders bekend als de 'Playboy Padre' wegens zijn erg mondaine levensstijl, beschikte over 28 bankrekeningen. Die haalde hij voortdurende leeg om onder meer casino's in Las Vegas en Monte Carlo te bezoeken.

Jonge vrouwen
Voor de rechtbank in Ajaccio, op Corsica, werd aangetoond dat de man meer dan 20 jaar lang misbruik had gemaakt van een systeem van schenkingen. Zo maakte hij zich het fortuin van een overleden aartsbisschop eigen en verhuurde hij eigendommen van de kerk voor sociale evenementen, waarna hij de inkomsten achterover drukte.

Videau maakte het geld op aan eigendommen, verre reizen, sportwagens, exclusieve wijnen en champagne. Ver buiten Corsica woonde hij samen met een jonge vrouw, en hij werd frequent gesignaleerd tijdens chique uitjes met andere dames in binnen- en buitenland.

Minachting
"Priester Videau is een bon-vivant die een dubbelleven leidde", betoogde openbaar aanklager Thomas Pison. "Hij liet uitschijnen een man van God te zijn, maar het grootste deel van zijn leven leidde hij als een superrijke playboy. Hij toonde alleen maar minachting voor zijn parochianen."

Videau, die heel Europa rondtoerde in een knalrode Ferrari, ontkende na zijn arrestatie de beschuldigingen van fraude en misbruik van vertrouwen. De rechtbank veroordeelde hem evenwel tot drie jaar.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barry White - You Are The First, My Last, My Everything

Barry White - You Are The First, My Last, My Everything


Klik op de foto om hem te beluisteren






Barry White (Galveston, 12 september 1944  – Los Angeles, 4 juli 2003) was een Amerikaans soul- en disco-zanger en -producer. Zowel solo als met het door hem gedirigeerde Love Unlimited Orchestra scoorde hij diverse hits.

Barry White werd als Barry Eugene Carter geboren in Galveston, Texas, en groeide op in Los Angeles. Op 10-jarige leeftijd werd hij lid van een gang, en op de leeftijd van zestien werd hij veroordeeld tot vier maanden gevangenis wegens diefstal van Cadillac-autobanden ter waarde van $30.000.

Eind jaren zestig begon Whites muziekcarrière, aanvankelijk nog slechts als producer. Zijn grootste succes was het opzetten van Love Unlimited, een damesgroep met drie leden, waaronder zijn latere vrouw Glodean James, waarvoor hij de klassieker Walkin' in the Rain (With the One I Love) schreef.

White had een aantal liedjes geschreven, en zocht een mannelijke vocalist om deze op te nemen. Uiteindelijk liet hij zich overhalen dit zelf te doen, wat leidde tot het succesvolle album "I've Got So Much to Give" met de hit I'm Gonna Love You Just a Little More Baby.

Zijn volgende succes was de oprichting van het Love Unlimited Orchestra. Tegen alle verwachtingen in, werd het volledig instrumentale Love's theme een grote hit.

White behaalde zijn grootste successen in de jaren '70, in de periode van de disco, maar ook later heeft hij nog diverse hits gehad.

Tijdens een verblijf in het ziekenhuis, waar hij herstelde van de gevolgen van een beroerte, overleed White aan een nierziekte.





» Reageer (0)
27-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hittegolf op komst deze week

Hittegolf op komst deze week


http://img526.imageshack.us/img526/9236/evaml.jpg



Zondag 27 juni was de warmste dag van het jaar tot nu toe. Dat zegt weerman Eddy De Mey. Volgens de weerman wordt de komende week de warmste van het jaar, met in de Kempen zelfs een hittegolf.
Om 16 uur was het kwik in Brussel opgelopen tot 28, in Antwerpen tot 29 en in Schaffen en Kleine Brogel tot 30 graden. Ook de kust deed het goed met 26 graden. Volgens De Mey kan daar zelfs nog een graadje bijkomen. Daarmee is zondag de warmste dag tot nu toe dit jaar.

Hittegolf in de Kempen
De weerman voorspelt dat komende week de warmste van het jaar wordt, met in de Kempen zelfs een hittegolf. Van een hittegolf mag je spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden en drie dragen boven de 30 graden uitkomt. In de Kempen zou het deze week 35 graden kunnen worden.

Vrijdag kans op onweer
Woensdag wordt de koelste dag van de week met in het centrum van het land temperaturen tot 27 graden, in de Kempen is dat 29 graden. Vrijdag is er kans op onweer, maar ook tijdens het wekend en de week erna zouden de temperaturen boven het gemiddelde uitkomen.

Ozondrempel
De waarschuwingsdrempel van 180 microgram ozon per kubieke meter lucht is zondagnamiddag op zeven plaatsen in ons land overschreden. De overschrijdingen deden zich voor in de provincies Oost-Vlaanderen en Luik en in Ukkel. Vanaf 19 uur daalden de waarden opnieuw onder de waarschuwingsdrempel, zo valt te lezen op de website van IRCEL, de intergewestelijke cel voor het leefmilieu.
 
De hoogste waarde werd omstreeks 18 uur opgetekend in Destelbergen (209). Ook de meetpunten in Sint-Kruiswinkel (202) en Gent (194) gaven te hoge ozonconcentraties in de lucht aan.
In het Brusselse kleurde enkel Ukkel (184) rood op de kaart. In Wallonië was de luchtkwaliteit in Engis (196) en in de twee Luikse meetstations (192 aan het ISSep en 184) het minst goed.

Erg druk aan de kust
In alle badplaatsen was het zaterdag en zondag over de koppen lopen. Veel mensen kozen zondag voor de kust om de warmste dag van het jaar door te brengen. In Oostende bleek het strand zelfs even te klein. De toeristische sector aan de kust kan terugblikken op het beste weekend van het voorjaar. Al is een overvloed aan volk voor de sector niet ideaal, toch mag niemand klagen. De hotels waren volzet. Ook veel appartementen waren verhuurd. Veel volk aan zee betekent volle terrassen en veel volk in de restaurants.
 
Terugtocht uitgesteld
De toeristen bleven zondag ook lang aan zee. De eerste drukte richting binnenland ontstond pas omstreeks 17.30 uur. File was er om 18 uur er volgens het Vlaamse Verkeerscentrum nog niet.
 
Strand Oostende te klein
In Oostende was er zondagnamiddag zo veel volk op het strand dat een gereserveerde zone voor strandwerkzaamheden werd ingenomen door badgasten. De politie liet gedijen. Overal liepen ook wat kinderen verloren maar ze kwamen vooralsnog allemaal terecht.
 
Op het strand was het tot 25 graden warm. Door het vleugje wind was het er aangenaam. Er werd ook al massaal in zee gezwommen. Sinds 19 juni worden in alle badplaatsen een of meer zones door redders bewaakt waardoor zwemmen veilig kon gebeuren.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne zondag

Fijne zondag







Fijne zondag wens ik jullie allen
mooie dag om weg te gaan
zorgen kunnen aan de kant
niets om nog bij stil te staan.

Zondag is om te genieten
deur op slot...niet vergeten
niet gaan kokkerellen deze dag
lekker buitenshuis gaan eten.

Fijne zondag voor iedereen
doe wat je het liefste doet
wil je 't liefst in bed gaan liggen
mag ook, alles wat je doet is goed.

Ga in elk geval niet zitten treuren
doe wat je wilt, wees niet bang
pak je spullen maar en ga nu
want de dag is best nog lang.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oleta Adams - Get Here

Oleta Adams - Get Here

Klik op de foto om haar te beluisteren





Oleta Adams (Seattle, Washington, 4 mei 1962) is een Amerikaanse soulzangeres. Oleta werd geboren als dochter van een predikant en is opgegroeid met gospelmuziek.

Oleta begon haar zangcarrière begin jaren 80 met twee zelf gefinancierde albums, die weinig succesvol waren. In 1985 werd Oleta ontdekt door Roland Orzabal en Curt Smith van Tears for Fears tijdens een optreden in een bar in Kansas, die haar uitnodigden om samen met hun te zingen als derde bandlid.

In 1989 verscheen het album The Seeds of Love en met name de single Woman in chains gezongen door Oleta Adams met Phil Collins op de drums werd een hit. In 1990 is Oleta begonnen aan een solocarrière geholpen door haar collega's van Tear for Fears die de productie verzorgden. Haar debuutalbum Circle of One werd bijzonder goed ontvangen. Met haar album Moving On (1995) is Oleta meer de richting van R&B opgegaan.




» Reageer (0)
26-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ken je strategie voor de solden

Ken je strategie voor de solden



Geen goede koopjes zonder slimme strategie. Om de solden zonder kleerscheuren door te komen, enkele shoppingtips om te onthouden.

1.    Vermijd impulsieve aankopen die alleen maar stof zullen vergaren in je kleerkast...

2.    Ga eerder op zoek naar kwalitatieve basisstukken tegen interessante prijzen. Een witte top, een eenvoudige jurk, a little black dress...

3.    Koopjes kan je vaak niet meer inwisselen. Check dus alle stukken op vlekken en verborgen gebreken alvorens naar de kassa te stappen.

4.    Ga bij voorkeur niet alleen op soldenjacht, maar schakel vriendinnen in. Samen zullen jullie de échte koopjes vlugger spotten.

5.    Plan je soldenjacht... hetgeen je echt wilt, koop je tijdens de eerste week. Basics zullen tijdens de tweede week wellicht nog beschikbaar zijn aan een betere prijs. Extraatjes shoppen kan vanaf de 3e week, als de kortingen de hoogste toppen scheren.

6.    Vooraleer je gaat shoppen, stop je best een doeltreffende dorstlesser in je tas. Kwestie van je vochtverlies tijdens deze intensieve activiteit voldoende te compenseren.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visserskapitein die olie ruimde voor BP pleegt zelfmoord

Visserskapitein die olie ruimde voor BP pleegt zelfmoord





Eerder deze week werd de 55-jarige William Allen Kruse, de kapitein van een vloot vissersboten in de Golf van Alabama, dood aangetroffen in de hut van een van zijn boten. De man had zich een kogel door het hoofd geschoten.

Zorgen voor vissersbevolking
Kruse had zijn vloot boten omgebouwd tot zogenaamde 'gelegenheidsvaartuigen' die olie ruimen, maar raakte depressief naarmate de olieramp erger werd. Twee weken lang werkte hij ononderbroken voor BP, maar hij had nog geen loon ontvangen. De vrees groeit dat veel mensen die van de Golf afhankelijk zijn voor hun levensonderhoud aan depressies zullen beginnen lijden. Leiders van gemeenschapsraden en kerken roepen op om mensen met mentale gezondheidsproblemen te helpen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor het juist gebruik van zonnecrème

Tips voor het juist gebruik van zonnecrème


http://img412.imageshack.us/img412/5882/topproducten.jpg


Een zonnecrème kan je niet naar behoren beschermen als je hem niet juist gebruikt. Veiligindezon.be geeft tips om de bescherming van de zonnecrème optimaal te maken.

-->    Wees niet gierig of zuinig
Met zonnecrème mag je rijkelijk smeren. Een gemiddeld volwassen lichaam beschermen heb je 35 gram nodig of zes goed gevulde koffielepels. Hoe minder je smeert, hoe minder de bescherming. Als je bijvoorbeeld maar de helft van het aantal benodigde zonnecrème gebruikt, dan halveert ook de bescherming.

--> Schudden voor gebruik
Het is aan te raden vloeibare producten altijd te schudden voor gebruik.

--> Op tijd aanbrengen
De gewoonte bestaat om zich in te smeren op het moment men zich in de zon zet. Dit is te laat. De zonnecrème dient 15 tot 30 minuten voor het zonnen aangebracht te worden voor een optimale bescherming.

-->   Herhaal regelmatig
Smeer je minimum om de twee uur in, en altijd na het zwemmen, sporten, spelen of werken en douchen.

--> Kwetsbare zones
Smeer je grondig en zorgvuldig in. Dus niet enkel wat op de benen, armen en neus, maar ook de oren, schouders, lippen, onderkant van de voeten, de handen, de decolleté, de nek, de schedel (bij kaalhoofdigen), de okselholten en de genitaliën (voor naturisten).  Vrouwen die topless willen zonnen, kunnen beter ook de tepels extra beschermen.

--> Muggen
Wie gelijktijdig zonnecrème en antimuggenmelk met deet gebruikt moet dubbel opletten. De muggenmelk vermindert immers de werking van de zonnecrème. Gebruik in dit geval een crème met een hogere factor om dezelfde bescherming te bekomen.

-->    Houdbaarheid: gebruik geen zonnecrème die al meer dan een jaar open staat (dit geldt ook voor after sun). Vervang je zonnecrème dus regelmatig door een nieuwe voor een optimale bescherming. Op de meeste zonnecrèmes staat hoe lang de crème houdbaar en werkbaar blijft na opening.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pintje in september tot tien eurocent duurder

Pintje in september tot tien eurocent duurder



Op 1 september voeren de brouwers een prijsverhoging door van 1,7 tot 2,5 procent. Daardoor betalen we straks tot tien eurocent meer voor een pintje. Dat schrijven de Coreliokranten.

AB Inbev, brouwer van onder meer Stella, Jupiler en Hoegaarden, lichtte vorige week al de cafébazen en winkels in over de prijsstijging. Woordvoerster Karen Couck: "We beslisten tot deze prijsverhoging om de inflatie te kunnen volgen. De vorige prijsverhoging dateert van 13 maart 2009. Die bedroeg toen 3,3 procent en was ingegeven door de stijging van de werkingskosten. Nu bedraagt de prijsstijging maar 1,7 procent."
 
Ook brouwer Alken Maes verhoogt zijn prijzen. "Maar voorlopig alleen in de winkel. We bekijken nog wat we doen in de cafés", zegt woordvoerster Ruth Janssen. Brouwerij Haacht, van onder meer Primus en Tongerlo, verhoogt de prijzen vanaf 20 september.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bo Diddley - Bo Diddley

Bo Diddley - Bo Diddley

Klik op de foto om hem te beluisteren






Bo Diddley, geboren als Otha Ellas Bates, later veranderd in Ellas McDaniel (McComb (Mississippi), 30 december 1928  - Archer (Florida), 2 juni 2008), was een invloedrijke Amerikaanse rock-'n-roll-zanger en -gitarist. Zijn stijl, kenmerkend door de metaalachtige gitaarriffs en de voortstuwende ritmes, is van invloed geweest op talloze muzikanten, hoewel zijn werk zelden de hitlijsten heeft weten te bereiken.

In zijn jeugd kreeg hij vioolles. Na het horen van John Lee Hooker besloot hij bluesgitarist te worden. In de jaren vijftig begon hij te spelen met zijn vaste partner, de maracas-speler Jerome Green. In het midden van de jaren vijftig kreeg hij een contract bij de in Chicago gevestigde platenmaatschappij Chess Records. Diddley bespeelde oorspronkelijk een zelfgebouwde, vierkante gitaar - op zijn platenhoezen altijd keurig gekleed met vlinderstrik en Schotse geruite jasjes. Zijn handelsmerk tijdens echte optredens werden een zonnebril en de even onafscheidelijke (bol)hoed.

Zijn eerste single, het op een slaapliedje gebaseerde "Bo Diddley", introduceerde de voor hem kenmerkende beat, die later vele malen zou worden gekopieerd. Invloedrijk is ook de nadruk op het door de gitaar gestuurde ritme in het nummer. Later werden nog meer singles uitgebracht, waaronder "I'm a Man", "Who Do You Love?", "Mona" en "Road Runner". Alhoewel het destijds geen grote successen waren, zeker niet in vergelijking met de hits van zijn Chess-collega Chuck Berry, zijn deze en andere nummers regelmatig gecoverd en zijn ze van grote invloed gebleken op andere belangrijke muzikanten. Onder anderen The Rolling Stones, Buddy Holly, Muddy Waters, The Animals, The Pretty Things en The Yardbirds hebben covers en bewerkingen van nummers van Bo Diddley alias E. McDaniel gespeeld.

In de jaren zestig stopte Bo Diddley met het opnemen van platen. Hij zou nog wel af en toe optreden, waaronder in het voorprogramma van The Clash, eind jaren zeventig. In 1987 werd Bo Diddley opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Op 16 mei 2007 werd Bo Diddley na een optreden getroffen door een beroerte en opgenomen op de IC van een ziekenhuis in Omaha (Nebraska).[1] Een jaar later, tijdens zijn revalidatie, overleed hij na een hartaanval in Florida, op 79-jarige leeftijd




» Reageer (0)
25-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op reis met je huisdier

Op reis met je huisdier



Meer en meer gezinnen nemen hun hond, kat of fret mee op vakantie. Volgens Britse cijfers van Eurochannel, staken al meer dan 475.000 huisdieren de tunnel over. Heel wat gespecialiseerde organisaties stippelen zelfs de vakantie voor je hond uit.

Animal Airlines, Petair UK, Jets4Pets and Jet Set Pets, het zijn maar enkele klinkende namen die de vakantie-uittocht van de Britse huisdieren leveren. Van de doortocht door de douane tot de gepaste hondenoutfit: ze arrangeren alles om het dier veilig en wel mee te laten vliegen. "Ooit werden enkel celebs gespot met hun viervoeter, maar nu nemen we al wekelijks enkele dieren mee", stelt Eurochannel woordvoerder John Keefe. "Tijdens de vakantiemaanden piekt dat aantal tot 100 diertjes per dag. Niet enkel katten en honden zijn welkom, ook paarden reizen massaal mee. Net als fretjes, die trouwens zeer opgezet lijken met het reizen, kunnen baasjes ook hun guinese biggetjes muizen,  vogels, reptielen of insecten meezeulen".

Kunnen baasjes dan niet meer zonder hun diertjes? "Niet alleen vinden mensen het uiterst aangenaam om de hond mee te nemen, volgens eigenaars is het stukken goedkoper dan je dier in een kennel te laten", aldus de woordvoerder. 

Tips
Al wordt het reizen binnen Europa steeds makkelijker met dieren, toch gelden er in elk land verschillende regels. Achterhaal deze ruim op voorhand voor je vertrekt, niemand wil meemaken dat hij Coco of Minouche in het vakantieland moet achterlaten. 

Hoe neem je een hond mee op het vliegtuig?
In de cabine: je vliegt altijd samen met je hond en je hond moet in een reistas passen. Het gewicht van je hond en de afmetingen van de reistas verschillen per maatschappij.

In het bagageruim: je vliegt altijd in hetzelfde vliegtuig als je hond. Je hond wordt vervoerd in een bench die aan bepaalde regels moet voldoen.

Als cargo:  er is hierbij geen garantie dat je in hetzelfde vliegtuig als je hond reist. Lijkt niet ideaal voor het dier, maar valt wegens de lage kostprijs te overwegen bij een lange vlucht.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekenland wil eilanden verkopen om schulden in te dijken

Griekenland wil eilanden verkopen om schulden in te dijken





Griekenland gaat een aantal van zijn 6.000 eilanden te koop stellen, om zo de enorme overheidsschuld terug te dringen. Dat meldt de Britse krant The Guardian. Volgens de krant zoekt de Griekse regering ook een investeerder die luxueuze toeristische faciliteiten wil ontwikkelen op het eiland Mykonos, een populaire toeristische bestemming. Volgens de krant zouden de meeste potentiële investeerders Russen of Chinezen zijn.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektronische bril past scherpte automatisch aan


Elektronische bril past scherpte automatisch aan





Mensen die zowel bij- als verziend zijn, zien de elektronische bril ontgetwijfeld zitten. Deze past de scherpte van de glazen automatisch aan.

Wie zowel bij- als verziend is, draagt een bifocale bril die twee verschillende lenzen in één glas verwerkt. Nadeel is dat de overgang tussen beide sterktes niet altijd vloeiend verloopt.
De glazen van de elektronische bril kunnen door bewegingssensoren, zich automatisch aanpassen waardoor alle objecten, dicht of ver, perfect opgemerkt worden.

Een Amerikaans bedrijf werkt al tien jaar aan de ontwikkeling van de bril. Dit jaar zou deze volop getest worden.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelpraktijken in Chinese bontindustrie

Gruwelpraktijken in Chinese bontindustrie

Ik heb het filmpje niet geplaatst  en zelfs niet willen bekijken...!


http://img713.imageshack.us/img713/1369/wasbeer2.jpg



Dieren die in China gekweekt worden voor hun pels, leven van hun geboorte tot hun gewelddadige dood in miserabele omstandigheden. Dierenrechtenorganisatie PETA stelde de wanpraktijken aan de kaak in een video. Let wel: de beelden zijn zeer expliciet en niet geschikt voor gevoelige surfers.
Chinchillas, vossen, wasberen, zelfs honden en katten: al deze dieren leiden een ellendig bestaan in de smerige kooien van de Chinese bontindustrie. Ze worden in te krappe hokken gepropt, waar het vuil en het plaatsgebrek al gauw tot fysieke en mentale ziektes leiden. Zoals in een video van PETA blijkt, doden de bontboeren de dieren door hen de kop in te slaan of hun nek te breken - en dit terwijl de dieren bij volle bewustzijn zijn.



 
http://img192.imageshack.us/img192/8848/wasbeertje.jpg



In de Chinese Volksrepubliek zijn wetten omtrent dierenwelzijn totaal onbestaande, met dergelijke wanpraktijken tot gevolg.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hacker eiste zelfgemaakte porno van slachtoffers

Hacker eiste zelfgemaakte porno van slachtoffers



Een Amerikaanse hacker verschafte zich toegang tot meer dan honderd computers, op zoek naar porno. Indien hij die aantrof, contacteerde hij de eigenaars en chanteerde hen om meer zelfgemaakte seksfilms te sturen.

Heel wat Amerikaanse koppels zullen zich voor het hoofd geslaan hebben omdat ze niet voorzichtiger omsprongen met zelfgemaakte filmpjes van stoeipartijen. Hacker Luis Mijangos (31) maakte er zijn specialiteit van om dergelijke video's op te sporen en ze dan te gebruiken om er hun eigenaars mee te chanteren.

Mp3's als binnenkomer
Mijangos ging steeds op dezelfde manier te werk. Hij drong pc's binnen via malware die hij als mp3's van bekende liedjes verpakte. Eens hij toegang had tot een computer, doorzocht hij die naar amateurporno. Dan contacteerde hij de eigenaars en dreigde ermee dat hij de beelden openbaar zou maken, tenzij ze een nieuwe video voor hem zouden opnemen.

Minderjarige slachtoffers
Als zijn - meestal vrouwelijke - slachtoffers nog geen sekstape staan hadden, hackte hij het mailadres van hun vriendjes en mailde hij de vrouwen van daaruit met de vraag om een video te maken. Ook bespioneerde hij veel vrouwen en meisjes via hun webcam. En alsof dat nog niet erg genoeg is, bleken 44 van zijn slachtoffers minderjarig te zijn.

Vorige dinsdag was het rijk van de pornohacker uit: de FBI kwam hem op het spoor en rekende hem in.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders beïnvloeden drankgebruik puber

Ouders beïnvloeden drankgebruik puber



Ouders kunnen hun kinderen niet weerhouden om te experimenteren met alcohol, maar kunnen wel voorkomen dat ze zware drinkers worden. Volgens Amerikaanse vorsers kan een begripvol, warm nest heel wat leed verhelpen.


Uit een studie bij 5.000 tieners blijkt dat opvoeding heel weinig invloed heeft op het experimenteergedrag van alcohol of drugs. Een familie kan evenwel de zin voor het spul aanwakkeren.

Adolescenten met zeer strenge ouders, die uiterst strikte regels hanteren en nauwelijks emoties tonen, blijken dubbel zo geneigd om zware drinker te worden dan degenen die liefdevolle, attente ouders hebben. Dit betekent niet dat alle remmen los mogen, want ouders die weinig of geen aandacht schenken aan hun kroost, komen er nog slechter van af. Hun kinderen maken het meeste kans om zware drinker te worden.






De jongeren, allen tussen 12 en 19 jaar, werden ondervraagd over hun drinkgewoonten en hun relatie met hun ouders. Volgens de onderzoekers hebben ouders wel degelijk een impact op de meer gevaarlijke vormen van alcoholgebruik. Religieuze tieners bijvoorbeeld bleken significant minder te drinken. Wie uit een warm, liefdevol nest komt, zou ook vaker optrekken met vrienden die geheelonthouder zijn.


Professor Bahr: "De puberperiode is een soort van overgangsperiode en ouders hebben het soms moeilijk om hierin gepast te navigeren. Ouders moeten beseffen dat pubers zowel verantwoording als ondersteuning moeten ervaren. Zorg ervoor dat je niet enkel het gedrag controleert. Weet hoe ze hun tijd weg van huis spenderen door thuis een warme, liefdevolle relatie te creëren".




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graf aartsbisschop opengebroken in Sint-Romboutskathedraal

Graf aartsbisschop opengebroken in Sint-Romboutskathedraal




In het onderzoek naar kindermisbruik binnen de Kerk is bij de doorzoeking van de Sint-Romboutskathedraal ook het graf van een aartsbisschop opengebroken. Dat melden meerdere media. In de kathedraal werd vergeefs gezocht naar verborgen pedofiliedossiers.
 
De politie had aanwijzingen over een verborgen ruimte in een crypte van een aartsbisschop in de kathedraal. Er werden daartoe door de speurders drilboren, slijpschijven en ander materiaal aangesleept. Verborgen ruimtes werden evenwel niet gevonden.




» Reageer (0)
24-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwart ergert zich elke dag aan partner

Kwart ergert zich elke dag aan partner



Een verrassing kan je het niet noemen, het 'gezaag' indachtig: vrouwen ergeren zich vaker aan hun partner dan mannen. Een kwart van de ondervraagden ergert zich elke dag aan zijn of haar partner. Bij tien procent loopt dit op tot meerdere keren per dag. Dat blijkt uit een bevraging van het tijdschrift Psychologie bij 720 lezers. Voor een op vier is irritant gedrag een reden om de relatie te verbreken.

Vrouwen ergeren zich het vaakst aan zijn onverschilligheid, mannen storen zich aan haar opdringerigheid.

Ondergoed slingeren
Voor 30 procent van de vrouwen is er reden tot ergernis en irritatie als hij te laat komt of alleen aan zichzelf denkt. Ook een lakse houding in het huishouden duwt een kwart vrouwen over de rooie.

Dat kan gaan over zowel ondergoed laten slingeren, de tandpasta niet afsluiten of het licht aanlaten. Ook te veel handdoeken gebruiken of haar niet laten uitpraten zijn een ware bron van ergernis voor haar.

Kletsen
Mannen storen zich minder aan huishoudelijke trekjes (17 procent). Kritiek, bemoeizucht of bezitterigheid zijn dan weer de grootste ergernissen voor hem (25 procent). Jaloerse opmerkingen of kletsen wanneer de tv aanstaat zijn een stoorfactor voor hem.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeeschildpadden levend verbrand door BP

"Zeeschildpadden levend verbrand door BP"


http://img689.imageshack.us/img689/5749/zeeschildpad.jpg



Volgens een kapitein in de Golf van Mexico worden zeeschildpadden levend verbrand door BP, dat met 'brandvelden' de olie in de regio wil indijken.
De kapitein, die deel uitmaakt van de crew van een schip dat zeeschildpadden in de Golf van Mexico wil redden, worden de dieren samen met andere vormen van zeeleven verbrand door BP. Dit zou gebeuren binnen een operatie waarmee de oliegigant de lekkende olie in de Golf wil wegwerken door een aantal 'gecontroleerde branden'.

In een interview dat ook op de videowebsite YouTube kan worden bekeken, legt kapitein Mike Ellis de werkwijze van de BP-schepen uit. "Ze bakenen een gebied tussen twee vissersboten af, sluiten dat hermetisch af, en steken de hele boel in brand", klinkt het. "Alle schildpadden die in zo'n gebied verstrikt raken, komen er nooit meer uit."

Beschermde dieren
Ellis zegt ook dat hij zijn reddingsmissie voor de schildpadden, oorspronkelijk gepland voor drie weken, vroegtijdig moest afbreken omdat BP hem toegang tot de gebieden weigerde voor de olie in vlammen opging. "Ze verhinderen ons om ons werk te doen", zegt de man. "De meeste getroffen schildpadden zijn overigens beschermd. Het is letterlijk crimineel om ze te doden."

Andere verslagen staven de beweringen van kapitein Ellis. Volgens een rapport in de LA Times worden er dagelijks zo'n zestien gecontroleerde branden opgestart, met grote brandvelden op zee tot gevolg. "Bij rustig weer en kalme zee varen schepen met vuurvaste afbakeningen uit om olie, besmeurd zeewier en alles wat daarin verzeild raakt af te branden", lezen we daar.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannelijke menopauze is heel zeldzaam

Mannelijke menopauze is heel zeldzaam



Terwijl her en der nog gediscussieerd wordt over het bestaan van de zogenaamde mannelijke menopauze of andropauze, weet UZ Leuven dat het een uitzonderlijk fenomeen is. Uit hun onderzoek blijkt dat slechts twee procent van de mannen ermee te maken krijgt.

Daartegenover staat dat zowat alle vrouwen getroffen worden door menopauze en een scherpe daling van de geslachtshormonen. In tegenstelling tot vrouwen verminderen de androgeenspiegels (zoals testeron) bij mannen slechts geleidelijk.

Het effect daarvan zal onderzocht worden in het kader van de studie 'European Male Ageing Study' (EMAS). Daarvoor zullen 3.000 Europese mannen tussen 40 en 80 jaar onderzocht worden op denkkracht, stemmingsschommelingen, vitaliteit, levenskwaliteit, gezichtsscherpte, spierkracht en seksuele functies.

De bedoeling is na te gaan in welke mate hormonale veranderingen, genetische constitutie en omgevingsfactoren het verouderingsproces in de hand werken of vertragen. Dit moet toelaten betere strategieën te ontwikkelen om de levenskwaliteit tot op hoge leeftijd te beschermen.




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!