NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea
12-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soullegende Isaac Hayes op 65-jarige leeftijd overleden


Soullegende Isaac Hayes op 65-jarige leeftijd overleden

Om Shaft te beluisteren druk op de foto

Isaac Hayes, een Amerikaanse legende van de soulmuziek, is zondag op de leeftijd van 65 jaar overleden in zijn huis in Memphis, Tennessee. Dat meldt de lokale politie.


Shaft
Isaac Hayes was zanger, componist en schrijver van muzieknummers. Hij won in 1972 een Oscar voor beste filmmuziek voor de film 'Shaft'. Hij sprak ook jarenlang de stem in van het personage Chef in de populaire cartoonreeks South Park. Volgens de politie vond zijn familie hem zondag bewusteloos en waren reanimatiepogingen tevergeefs. (belga/ep)(br.De Morgen)» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeressen herdenken Isaac Hayes


Zangeressen herdenken Isaac Hayes


De afbeelding “http://img525.imageshack.us/img525/5816/isaachayesfe2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Dionne Warwick: "Hij zal deel blijven uitmaken van mijn muzikale leven".


Gloria Gaynor: "Hij was een echte heer en een zeer warme en getalenteerde artiest".


De dood van zanger en acteur Isaac Hayes is als een schok aangekomen bij collega's Dionne Warwick en Gloria Gayner. De twee zangeressen hebben, al kort nadat bekend werd dat Hayes gisteren op 65-jarige leeftijd is overleden, hun verdriet onder woorden gebracht. "Ik heb een van mijn beste maatjes verloren en dat is niet makkelijk te bevatten", stelt Warwick in een verklaring aan het Amerikaanse tv-programma Access Hollywood.


Geen vraagteken toegestaan
De 67-jarige artieste nam in de jaren zeventig samen met Hayes de plaat 'A man and a woman' op. "Ik weet dat een vraagteken niet is toegestaan als God ergens een punt achter zet, dus ik zal niet klagen over de beslissing van God om hem bij zich te roepen." Warwick zal Hayes nooit vergeten. "Hij zal deel blijven uitmaken van mijn muzikale leven elke keer als ik het liedje 'Deja vu' zing", stelt ze.


"Een echte heer"
Gaynor, bekend van de klassieker 'I will survive', nam in 1985 met Hayes een cover op van het nummer 'You're the First, the last, my everything'. "Hij was een echte heer en een zeer warme en getalenteerde artiest voor wie ik respect had en die ik heb bewonderd", schrijft ze in een verklaring. "Ik zal hem missen en zijn bijdrage aan de entertainmentindustrie en de mensheid."


Hayes componeerde onder meer de muziek voor de film 'Shaft' en wordt gezien als een van de grondleggers van de discomuziek. Tot voor kort was hij te horen in South Park. Voor de animatieserie sprak hij de stem in van het personage Chef, een muzikale schoolkok die voortdurend achter de dames aanzit. (novum/bf)(br.hln)» Reageer (0)
11-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ideale vrouw is beter niet te slim


Ideale vrouw is beter niet te slim


De afbeelding “http://img515.imageshack.us/img515/3249/nugij7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Superslimme vrouwen hebben het moeilijker dan hun mannelijke equivalenten. Dat schrijft Elsevier. Hun buitengewone intelligentie en de bijbehorende talenten, mogelijkheden en ambities, staan haaks op het heersende ideaalbeeld van de vrouw. Vooral mannen hebben het daar moeilijk mee. Dat blijkt uit diverse Amerikaanse onderzoeken.


Sociaal
Een vrouw mag best slim zijn, maar liever niet té slim, want dat is intimiderend voor onze jongens. Wel belangrijk is dat zij sociaal en zorgzaam is.


Onwenselijk
Superslimme vrouwen hebben daarom de neiging om hun hoge IQ achter onbenullig gedrag te verbergen. Deze vrouwen lijden aan het Ally McBeal-syndroom, naar de topadvocate in de populaire gelijknamige Amerikaanse serie die zich gedraagt als een hersenloos kindvrouwtje.


Ally McBeal is een van de voorbeelden in de media van vrouwen die, gezien de positie die ze hebben bereikt, wel intelligent moeten zijn, maar dat in hun gedrag bijna dwangmatig verbergen. Bijna alsof het een onwenselijke eigenschap is. (lvl)(br.hln)» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ode aan Marcel Marceau mimespeler

Ode aan Marcel Marceau mimespelerimg222/9064/marcelnuen5.jpg


De kist stof ik af
zie in het deksel je gezicht
een souvenier
dat  ik voor even weer zag

Met bloemen  hebben  we je overdekt
jij die een mimespeler was
het leven projecteerde op
de  muren  van het ouderlijk huis

Rozen gooiden ze voor je neer
rode gele,roze
voor even zie ik je weer
in het deksel van de kist» Reageer (0)
10-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jaren 50


Terugkeren naar verleden om te ontsnappen aan stress

Deze vrouwen dragen enkel vintagejurken

Afgelopen week bleek uit onderzoek dat de supermama die carrière en gezin combineert een illusie is, volgens vele Britten. Ook kiezen steeds meer vrouwen in Groot-Brittannië ervoor om in het verleden te leven. Ze proberen te ontsnappen naar een tijd waarin de vrouw enkel verantwoordelijk was voor het huishouden. Ze willen weg van de stress en de moderne maatschappij. Ze dragen vintagekleren, hun huis lijkt uit het verleden te komen en ze geloven in de traditionele waarden van het huwelijk, hun enige taak is hun man te behagen.


Jaren '50
Het huis van de Britse 35-jarige Joanne Massey lijkt zo uit de fifties te komen. Ze ziet er uit als een brave huismoeder uit de jaren '50 en dat is ze ook. Ze luistert naar Frank Sinatra en kookt, poetst en strijkt graag. "Mijn man is de broodwinner en beschermt mij. Ik voel me goed in deze rol. Ik doe geen dingen die niet geschikt zijn voor een dame, zo zal ik nooit tanken. Ons huis is onberispelijk schoon en er staat altijd een lekkere, warme maaltijd klaar als mijn man thuiskomt van het werk. Ik zorg er dan ook voor dat ik er mooi uitzie. Ik draag ook enkel kledij uit de jaren '50, zoals potloodrokken, witte bloezen en brede riemen. Ik ga nooit het huis uit zonder lipstick. Mijn man draagt in de week moderne kledij, maar in het weekend gaat hij ook voor de fiftieslook. Ik keer me bewust van de moderne wereld af. Al dat geweld en materialisme stoot me af, in zo'n wereld wil ik niet leven. We gaan enkel op bezoek bij vrienden die hetzelfde als wij denken, dan drinken we thee met cake. Dat maakt gelukkiger, ik voel me nu beter dan vroeger.


Jaren '40
De 34-jarige Debbie Cleulow en haar man Martin gaan nog een stapje verder, zij zien de jaren '40 als ideaalbeeld. "Andere vrouwen lachen vaak dat ik mijn huis wil laten blinken voor mijn man. Maar ik amuseer me met bakken, naaien en poetsen. Ik vind dat de vrouwen van vandaag echt de weg kwijt zijn. Ze drinken te veel en jonge meisjes kleden zich te uitdagend. Mijn huis is een ode aan de jaren '40, ik draag ook enkel jurken uit dat tijdperk. Mijn man is de broodwinner en ik creëer een liefdevol plekje voor hem. Ik ontmoette mijn man hem ik 17 was, hij was mij eerste en enige vriendje. Hij heeft me lange tijd het hof gemaakt en vroeg me op heel traditioneel ten huwelijk. Dat is toch veel romantischer dan hoe het er nu aan toe gaat? Ik verlaat nooit het huis zonder handschoenen en hoed. Als we uitgaan, trekken we veel aandacht en mensen lachen vaak met ons. Maar dat is eerder hun probleem. Al onze vrienden hebben dezelfde liefde voor de jaren '40, met anderen spreken we gewoon niet af."


 
De afbeelding “http://img49.imageshack.us/img49/3923/kinderwagenhell1dr9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Jaren '30
De 38-jarige Diane Rowlands werkt deeltijds en is helemaal geobsedeerd door de jaren '30. Ze leeft samen met haar vriend. "Het begon allemaal met de muziek. Als tiener luisterde ik naar big band muziek. Het lijkt alsof de wereld veel zonniger was, hoewel het toen ook moeilijk was tussen de oorlogen. Vrouwen waren zo glamoureus met hun perfecte kapsel en mooi opgemaakt gezicht. Ze kregen toen veel respect van mannen. Ik werk halftime, maar enkel omdat we het geld nodig hebben. We hebben elk onze rol in het huishouden, ik kook en poets. Ik bak graag en sta het liefst de hele dag achter het fornuis. We zoeken urenlang naar kleren uit de jaren '30. Ik koop mijn ze online en in gespecialiseerde winkels. In het begin voelden die raar aan, maar nu ben ik het helemaal gewoon. Ik krijg veel commentaar van anderen mensen, mensen houden niet van iets dat afwijkt van 'de standaard'. Mensen hadden in de jaren '30 nog normen en waarden, ze waren vriendelijker voor elkaar. Ik lees geen kranten, want dat vind ik deprimerend. Het leven is zo hectisch tegenwoordig en er is meer druk op vrouwen dan mannen. Ik hou er van onberispelijk uit te zien en zo behandeld te worden als een dame." (ep)(br.hln)» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legende van absint blijkt zever

Legende van absint blijkt zeverhttp://www.absintheposters.com/images/M/MAbsinthe-Robette-by-Henri-Privat-Livemont.jpgWetenschappers hebben het eeuwenoude raadsel van de geestrijke drank absint ontrafeld. Niet de stof thujon blijkt verantwoordelijk is voor de legendarische werking, wel de hoge alcoholconcentratie in de drank. "De psychoactieve werking was een legende," stelt Dirk Lachenmeier uit Karlsruhe.


Thujon
De wetenschap is er lange tijd van uitgegaan dat absint veel van de stof thujon bezat. De experten van het CVUA in Karlsruhe bewezen samen met collega's uit de VS en Groot-Brittannië dat die veronderstelling niet klopt. "De resultaten van het onderzoek hebben uitgewezen dat de thujongehalte in absint overschat wordt", zegt Lachenmeier in de Journal of Agricultural and Food Chemistry.


Groene fee
Absint, dat wegens zijn kleur ook wel bekend is als 'groene fee', wordt gedestileerd uit kruiden of extracten daarvan, waaronder groene annijs, venkel en absintalsem. Van de terug populaire drank werd lange tijd gedacht dat hij een gave, hallucinaties of epileptische aanvallen kon opwekken. Hij had immers Vincent van Gogh ertoe gedreven zijn oor af te snijden. Andere kunstenaars zoals Oscar Wilde, Paul Gauguin en Henri de Toulouse-Lautrec zochten inspiratie in grote hoeveelheden absint.


Verbod
Wegens de gevolgen bij overdreven gebruik van absint werd de drank in 1915 in Frankrijk verboden. Duitsland volgde in 1923. Sinds 1998 wordt de drank weer in veel Europese staten verkocht zolang hij maximaal 35 milligram thujon per liter bevat.» Reageer (0)
08-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeven lekkernijen mét gezonde effecten

Zeven lekkernijen mét gezonde effecten
De afbeelding “http://www.vriendenvanhetplatteland.nl/Plattelandsgids/UploadImg/spinazie.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Spinazie: goed voor het hart.

Walnoten: proteïnen, vezels én omega 3.

Zalm.

Blauwe bessen.


1) Spinazie
Weinig calorieën, veel voedingsstoffen en het zou kanker, hart- en vaatziekten en katarakt tegengaan. Spinazie kan je zowel warm eten als koud verwerkt in een salade.

2) Walnoten
Walnoten barsten van de proteïnen, vezels, vitamine E en omega-3. Eet een handjevol per dag. Kan je ook verwerken in salades en pastarecepten.

3) Honing
Gebruikt als zoetstof, of als middel tegen keelpijn of darmproblemen: honing kan op veel momenten ter hulp komen. Honing werkt als antioxidant ook tegen de giftige vrije radicalen. Hoe donkerder de honing, hoe meer antioxidanten het bevat.

4) Zalm
Vooral wilde zalm valt te verkiezen, voor de extra proteïnen enb omega3-vetten.

5) Havermout
Vezels zijn van cruciaal belang voor de afname van het cholesterolniveau, wat de kans op hart- en vaatziekten doet afnemen. Extra voordelen: de antioxidanten.

6) Pure chocolade
Anti-oxidanten, en het helpt de bloeddruk verlagen: is er een betere reden om chocolade te eten? Let wel: omdat chocolade ook veel vet bevat, mag je genieten met mate. Bovendien gelden deze 'gezondheidseffecten' enkel bij (zeer) donkere chocolade. Het goede nieuws is: in een kleine portie kan je dagelijks van chocolade genieten.

7) Blauwe bessen
Blauwe bessen zijn hét zomerfruit. Je kan ze eten bij je ontbijtgranen, yoghurt, in smoothies of in fruitsla. Ze smaken vrij zoet en barsten van de anto-oxidanten en bevechten de veroudering en verbeteren de urinale gezondheid en motorieke vaardigheden. (edp)(br.hln)» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een op drie mannen verkiest knuffelen boven seks


Een op drie mannen verkiest knuffelen boven seks

Het ene moment zijn mannen stoer, volgen ze hun oerinstinct en willen ze geen compromissen maken. Het andere moment wil hij liefst knuffelen bij een kopje hete muntthee. Hij houdt van een onafhankelijke vrouw, maar wil wel graag voor haar zorgen. Dat blijkt uit een enquête die Nederlandse mannen van 18 tot 30 jaar wilde doorgronden.

Innerlijke schoonheid
72 procent van de deelnemers verkiest innerlijke schoonheid bij vrouwen boven een knap uiterlijk, meldt De Telegraaf. De ideale vrouw is voor Nederlandse mannen iemand die zichzelf mooi vindt zoals ze is en die niet teveel met haar uiterlijk bezig is. De perfecte partner weet wat ze wil, gaat er helemaal voor en is onafhankelijk. Daarmee lijkt de beschermende man te verdwijnen. Toch vinden twee op drie mannen zichzelf gevoelig. Maar hij volgt liever zijn verstand dan zijn intuïtie. Mannen knuffelen graag, ruim een op drie verkiest knuffelen boven seks. En meer dan de helft helpt liever mee in het huishouden dan te luieren.

Koken
Bijna 80 procent van de mannen kookt graag. Het feit dat mannelijke kookclubjes als paddestoelen uit de grond schieten, bewijst dit. Mannen waarderen een uitgebreid en verzorgd etentje drie keer zoveel dan een uitgebreide rijsttafel van de afhaalchinees. Vegetarisme is niet populair bij mannen, slechts 2 procent kiest hiervoor. (br.hln)» Reageer (0)
07-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sproetjes mogen terug


Sproetjes mogen terug

Supermodel Lily Cole

Lindsay Lohan

Sproetjes zijn weer sexy, dat zegt althans modebijbel Vogue. Terwijl het vroeger iets was dat celebs probeerden te verbergen, mag je tegenwoordig weer te koop lopen met je sproetjes.

Celebs met sproetjes
Vele sterren als Lindsay Lohan, Sienna Miller, Jennifer Aniston en supermodel Lily Cole zijn trots op hun sproetjes. Ze bedekken ze niet langer met make-up en schitteren met hun natuurlijke vlekjes. Hiermee bewijzen deze sterren dat uniciteit en individuele schoonheid aantrekkelijker is dan een perfect gezicht waar photoshop en plastische chirurgie aan te pas kwam.

Uitdagend
Blijkbaar zijn ook mannen tevreden met deze nieuwe ontwikkeling: "Sproetjes moeten omarmd, gekust en aangeraakt worden", zegt toonaangevend Amerikaans journalist Alex Bilmes. "Sproetjes zijn uitdagend. Als je ziet iemands sproetjes in het gezicht heeft, ga je je vragen stellen over de rest van het lichaam. Hoe zien de rug, buik en billen er dan uit?"

Twee soorten
Er zijn twee soorten sproetjes. Natuurlijke en sproetjes die ontstaan door zonnebrand. Natuurlijke sproetjes zijn gewoonlijk klein, bruin en rond. Ze ontstaan door een teveel aan melanine op een plekje in de huid. Ze komen het vaakst voor bij mensen met een lichte huid, voornamelijke roodharigen. Maar ook bij mensen met een donker huidtype kunnen ze hebben. Ze zijn vaak erfelijk, als ze vaak in je familie voorkomen, heb jij ook de neiging ze te krijgen. Maar ze hebben ze kunnen verdwijnen als je ouder wordt. Sproetjes als gevolg van zonnebrand zijn groter en onregelmatiger qua vorm.

Schade
Toch wil dermatologisch expert Jane Lewis waarschuwen voor deze trend. "Bekende mensen met sproetjes zijn ongetwijfeld mooi, maar we mogen dit niet zomaar promoten als trend. Sproetjes zijn vaak een teken van schade aan de huid door de zon. Als je geboren werd met sproetjes, heb je door je gevoelige huid extra bescherming tegen de zon nodig.

Sproetjes tekenen
Heb je niet het geluk natuurlijke sproetjes te hebben, kun je dezelfde truc toepassen die vrouwen in de jaren '60 gebruikten. Zij tekenden sproetjes op het gezicht met lichte, bruine eyeliner. Maar als je er niet als een clown wil bijlopen, stellen we voor dat je de techniek thuis verschillende keren oefent. (ep)(br.hln)» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik voel me soms zo eenzaam.img222/5465/nupamnunk5.jpgIk voel me soms zo eenzaam.
Ik voel me soms alleen.
Ik zou dan kunnen huilen.
Maar dat doe ik dan alleen.
Als ik me kan verschuilen.
Met niemand om me heen.
Ik denk dan veel aan liefde
Liefde die ik mis
Waar ze ook mag zijn
Ik weet dat de liefde er is
Maar wie het me zal geven.
Dat weet ik nu nog niet.
Maar ze zal me doen herleven.
En dan verdwijnt ook mijn verdriet.
Dat is nu een van mijn dromen.
Maar het bestaat wel allemaal.
Toch is hij nog niet uit gekomen.
Dus het blijft nog een verhaal.
Mijn hoop is nog niet verdwenen.
En ik heb nog altijd moed.
Dus ik zal soms nog eens wenen.
Want dat doet me wel eens goed.» Reageer (0)
04-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy zandloperfiguur verdwijnt stilaan

Sexy zandloperfiguur verdwijnt stilaan


Het zandloperfiguur wordt als het toppunt van vrouwelijkheid beschouwd. In de jaren vijftig werd een vamp als Marilyn Monroe door haar fans aanbeden vanwege haar smalle taille, volumineuze borsten en heupen. Volgens nieuw onderzoek zet de taille van Britse vrouwen de komende 50 jaar uit van 86,4 cm naar een verbazingwekkende 106,7 cm.

Vrouwen worden mannelijker
De Britse studie toonde aan dat de taille van hedendaagse vrouwen al 17,8 cm breder is dan die van onze grootmoeders. Veel vrouwen hebben een levensstijl waarbij ze weinig bewegen en vaak ongezond eten, waardoor de taille meer en meer uitzet. Het appelfiguur wordt stilaan de norm, waardoor het lichaam van vrouwen steeds mannelijker gaat lijken. Maar met enkele eenvoudige oefeningen kun je een taille krijgen waar zelfs Jennifer Lopez, Beyoncé en Scarlett Johansson jaloers op zullen zijn.

Geplooide knieën
Ga op je rug liggen, met geplooide knieën en je voeten plat op de grond. Je armen liggen naast je zij. Adem uit en span je buikspieren op als je met je rechtse hand naar je linkervoet gaat. Je nek en hoofd moeten in dezelfde lijn blijven liggen en je onderrug moet tegen de grond blijven. Ga dan terug naar je startpositie en wissel van kant. Herhaal deze oefening 15 keer.

Schaar
Lig op je rug met je vingers losjes achter hoofd. Hou je buikspieren strak, hef je linkerknie op en raak hem met je rechterelleboog. Ga terug naar je beginpunt en hef deze keer je rechterknie en raak hem met je linkerelleboog. Herhaal dit 15 keer voor elke kant in één vlotte beweging, waarbij je je buikspieren strak houdt. Je mag niet met je handen aan je nek trekken. Herhaal de hele oefening 2 keer.

Benen heffen
Ga weer op je rug liggen met je armen langs je zij en hef je benen gestrekt en voeten gesloten de lucht in, zo hoog je kan. Adem uit en trek je buik in. Hou je benen bij elkaar en beweeg ze naar beneden naar links tot op ongeveer 10 cm van de grond. Ga terug naar je startpositie en doe hetzelfde voor je rechterkant. Herhaal dit 15 keer. In totaal moet je dit 3 keer doen, rust tussen elke set van oefeningen even uit. (ep)(br.hln)» Reageer (0)
02-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond adopteert tijgertjes

Hond adopteert tijgertjes

Een hond heeft drie tijgerwelpjes geadopteerd die verstoten waren door hun moeder. Isabella, een golden retriever, voedt de jonge dieren. Het olijke trio werd zondag geboren in een zoo in de Amerikaanse staat Kansas.


Volgens de dierentuin van Caney was dit de enige oplossing om de tijgertjes te redden. "De welpjes liepen maar rond op zoek naar hun moeder, maar zij negeerde ze."

Directeur Tom Harvey zegt dat het ongebruikelijk is dat een hond voor welpjes zorgt, maar dat het elders in de wereld ook wel eens is gelukt. "En de moederhond ziet het verschil niet. De hond wast de kleintjes zelfs." (eb)(br.hln)» Reageer (0)
01-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brunettes zijn succesvoller dan blondines


Brunettes zijn succesvoller dan blondines

De afbeelding “http://www.depers.nl/UserFiles/Image/2007/200706/20070626/paris%20hilton%20vrij%201.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Blondines zijn minder succesvol dan brunettes, zowel in de liefde als op het werk. Dat blijkt althans uit een Britse enquête. Een studie bij 3.000 Britse vrouwen toonde aan dat brunettes gemiddeld jaarlijks 5.390 euro meer verdienen.

Succes
44 procent van de vrouwen met een geverfde of natuurlijke bruine haarkleur zei dat dit de kleur was waarmee ze het meeste succes heeft bij het andere geslacht, bij blondjes was dit slechts 34 procent. 20 procent van de brunettes hadden 5 relaties of meer in het verleden, terwijl slechts 13 procent van de blondjes hetzelfde kon zeggen.

Sexier
1 vrouw op 7 gaf toe dat ze zich sexier voelde door te veranderen van kleur. Vrouwen geboren met een donkere haarkleur voelden zich het verleidelijkst na het veranderen van hun look. Verder gaf 20 procent toe dat ze zich gelukkiger en zelfzekerder over haar uiterlijk voelde door een haarkleuring.

Ontevreden
De voornaamste reden waarom vrouwen hun haar laten kleuren is omdat ze niet tevreden zijn met hun natuurlijke kleur. Bijna de helft van de vrouwen zegt zich niet te kunnen inbeelden door het leven te gaan zonder gekleurd haar, 15 procent kan zich zelfs niet meer herinneren wat haar echte kleur was. Volgens het onderzoek beginnen de meeste vrouwen te experimenteren met hun haarkleur rond de leeftijd van 20 en proberen ze gemiddeld 4 kleuren uit in hun leven. Aan rood wagen de meeste vrouwen zich voor het eerst. Maar het is tevens de kleur waar ze het minst lang voor kiezen. Na gemiddeld 2 jaar schakelen de meeste vrouwen op iets anders. Zwart blijft gemiddeld 3, bruin 4 en blond 6 jaar.

Plezier
"Er werd altijd aangenomen dat blondjes meer plezier hebben, hierdoor zouden ze ook meer succes in de liefde en op carrièrevlak hebben. Ons onderzoek toont aan dat blondjes nog steeds meer plezier hebben, maar dat ze niet zo serieus worden genomen als vrouwen met donker haar, zowel op het werk als in het privé-leven. Brunettes maken sneller carrière en hebben meer geluk in de liefde, wat kan verklaren waarom sterren als Catherine Zeta- Jones en Eva Longoria zo succesvol zijn. Wisselen van haarkleur kan niet alleen je uiterlijk veranderen maar ook je manier van denken en de indruk die je maakt op mensen.", aldus een van de onderzoeksters. (ep)(br.hln)» Reageer (0)
31-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke onderbroek van 1,3 meter geveild


Koninklijke onderbroek van 1,3 meter geveild

Een slip van de Britse koningin Victoria is geveild voor 4.500 pond (zo'n 5.700 euro). Al kunnen we in dit geval echt wel spreken van een "onderbroek". De meer dan 100 jaar oude pofbroek heeft een heupomvang van bijna 1,3 meter. Een Canadees telde er negen keer meer voor neer dan was verwacht.

Volgens veilingmeester Charles Hanson is de slip het bewijs dat Queen Victoria een "zeer krachtige vrouw van kleine gestalte met een grote lichaamsomvang" was. De handgemaakte broek uit fijn katoen draagt het monogram "VR", wat staat voor "Victoria Regina" (koningin Victoria). De slip was in privébezit van een Engelse familie.

Pofbroeken waren een zeer populair kledingstuk in de Victoriaanse tijd. Queen Victoria leefde van 1819 tot 1901 en regeerde bijna 64 jaar lang. Ze was een van de machtigste vrouwen ter wereld. (dpa/gb)(br.hln)» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoele zomeravond
Zwoele zomeravond

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/isha_sharvani_1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

zwoele zomeravond
verschrikkelijk chliche
brandend verlangen gaat met je mee
een avondje voor twee
een fles wijn voor de dorst
m'n hoofd op je borst
je handen overal
en ik was pal
palverliefd op de zwoele zomeravond
en daar waar jij je bevond
mooier dan de mooiste zee
was jij voor mij op dit avondje voor twee

» Reageer (0)
30-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom warme zonneschijn
Welkom warme zonneschijn

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cindy-crawford.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Welkom warme zonneschijn

vlak, rimpelloos als spiegelglas

schoven witte wolken door de plas

daaromheen met een stille vreugdedans

legden kleine zonnestralen er een stralenkrans

 

de warmte schoof de gloed de toppen in

parelende dauwdruppels in hun vrijheidszin

droogden in elkaar in minnepijn

wees welkom warme zonneschijn

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret
Victoria's Secret

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/adriana-lima.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Victoria's Secret is een Amerikaans bedrijf in dameskleding, lingerie en schoonheidsproducten. Het is het grootste onderdeel van het beursgenoteerde Limited Brands met een verkoop van meer dan 5 miljard dollar en een bedrijfsresultaat van 1 miljard dollar in 2006.

Victoria's Secret staat bekend om haar modeshows en catalogi, met modellen zoals Heidi Klum, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio.

Victoria's Secret is begonnen in San Francisco, Californië in 1977 door Roy Raymond, een afgestudeerde aan de Stanford Graduate School of Business, die zich schaamde als hij lingerie voor zijn vrouw probeerde te kopen in het openbaar of een warenhuis. Hij opende de eerste winkel in het 'Stanford Shopping Center'. Deze werd snel gevolgd door een catalogus waar men per post kan bestellen en drie andere winkels.

De winkels waren bedoeld om een comfortabele omgeving voor mannen te bieden, met houten wanden met panelen, een Victoriaanse inrichting en behulpzaam personeel. In plaats van rekken met beha's en slipjes in elke maat, waren er slechts voorbeelden, paarsgewijs op een soort dubbele kleerhanger aan de muur gehangen. Mannen kunnen de voorbeelden bekijken en vervolgens helpt het verkooppersoneel met het inschatten van de juiste maat, die het dan uit het magazijn haalt.

Na 5 jaar, in 1982, verkocht Roy Raymond het bedrijf aan The Limited. The Limited hield het persoonlijke imago van Victoria's Secret intact. Victoria's Secret werd snel uitgebreid naar de Amerikaanse winkelcentra gedurende de jaren tachtig. Het bedrijf kon een uitgebreid scala aan producten bieden (zoals schoenen, avondkleding, parfums) via een catalogus die acht keer per jaar werd verstuurd.

In het begin van de jaren negentig was Victoria's Secret de grootste Amerikaanse lingerieverkoper geworden met meer dan een miljard dollar omzet.

Op 10 juli 2007 verkocht Limited Brands Inc 75 procent van de Limited kledingketen aan bedrijfsovernamefirma Sun Capital Partners Inc. om zich te concentreren op en het stimuleren van omzetgroei van Victoria's Secret-lingeriewinkels en de Bath&Body Works-eenheden, die 72% van de inkomsten en bijna alle winst in 2006 van de firma behaalden.

Er zijn ongeveer 1000 Victoria's Secret lingeriewinkels en 100 stand-alone Victoria's Secret Beauty Stores in de VS, meestal op basis van het winkelcentrum. Zij verkopen beha's, slipjes, lingerie, schoonheidsproducten, beddengoed en nog veel meer. Victoria's Secret verstuurt meer dan 400 miljoen van haar catalogi per jaar. Met de milieubeweging heeft Victoria's Secret een akkoord bereikt om de catalogus van 2006 milieuvriendelijker te maken. De catalogus zal niet meer worden gemaakt van de houtpulp uit een boskariboe-leefgebied in Canada, tenzij het is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council. De catalogi zullen ook worden gemaakt van 10 procent gerecycled papier uit consumptie-afval.

Victoria's Secret is nu bezig met de opbouw van haar imago met een vrij conservatief, middenklasse-klantenbestand in het achterhoofd en vermijdt alle connotaties van ranzigheid die lingerie kan oproepen.

Het bedrijf kreeg bekendheid in het begin van de jaren 1990, nadat het gebruik begon te maken van supermodellen in haar reclame en modeshows. Gedurende de afgelopen tien jaar, weigerde het om met de trend mee te gaan, en weigerde het minstens één beroemdheid per maand die bedelde om model van het merk te worden.

Victoria's Secret Angels (Victoria's geheime engelen) zijn de meest zichtbare leden van het team modellen en de woordvoerders van Victoria's Secret. De Angels debuteerden in 1999 op de 4e jaarlijkse Victoria's Secret Fashion Show. Maria Ines Rivero, Adriana Lima, Heidi Klum, Rebecca Romijn en Tyra Banks behoren tot de "Angels" die in de originele promotie ingezet zijn. De 'Angels' worden gekozen om hun "duidelijk spectaculaire fysieke kenmerken, maar ook veel energie en grote persoonlijkheid". Om een 'Angel' en een supermodel voor Victoria's Secret te zijn moet ze "in de smaak vallen bij vrouwen, niet bij mannen". In mei 2007 werden de Victoria's Secret Angels waaronder Adriana Lima, Selita Ebanks, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart en Karolína Kurková gekozen om deel te nemen aan People Magazine's jaarlijkse 100 'mooiste mensen' in de wereld.

Op 13 november 2007 werden Victoria's Secret Angels de eerste commerciële iconen die een ster ontvingen op de Hollywood Walk of Fame.
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lingerie als cadeau: mannen in de knoei
 Lingerie als cadeau: mannen in de knoei

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bridnet-hall.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mannen kiezen al te graag setjes waar een kolonie motten lijkt in te zitten. ‘Honey I shrunk your underwear’ zou misschien een leuk vervolg zijn op die bioscoopkraker van weleer, maar te veel bloot is bij de keuze van lingerie absoluut af te raden. Zeg nu zelf: het is en blijft leuker als er ook nog wat verbeelding aan te pas komt. Bovendien voelen heel wat vrouwen zich een stuk comfortabeler in lingerie die niet alles blootgeeft. Ook een string of doorkijkmodelletjes vallen niet bij elke vrouw even goed in de smaak.Een verwittigd man is er twee waard …
Een hint: welke plekjes van haar lichaam vindt je vrouw zelf het mooist? Kan ze prat gaan op een stel eindeloze benen, dan is een kort nachthemdje ideaal. Legt ze graag de nadruk op haar boezem, dan doe je haar beslist plezier met een gewaagde decolleté. Kortom, zet haar vrouwelijkheid extra in de verf en het zal je niet berouwen …

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts
Julia Roberts

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/julia-roberts.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Julie Fiona Roberts (Smyrna (Georgia), 28 oktober 1967) is een Amerikaans actrice die bekend werd door haar rol als Vivian Ward in Pretty Woman. Ze kreeg een Academy Award voor Beste Actrice in de film Erin Brockovich (2000).

Julia Fiona Roberts is de dochter van Walter Roberts en Betty Motes. Julia heeft een broer (Eric) en een zus (Lisa). Hun ouders zaten bij de toneelvereniging, zodat het acteren er al snel in zat. Zowel Julia als Eric en Lisa zijn in de filmwereld terecht gekomen. Haar ouders scheidden toen Julia 4 jaar was. Haar broer Eric bleef bij z'n vader en Julia en haar zus Lisa bleven bij hun moeder in Smyrna wonen. Toen Julia 9 jaar was stierf haar vader aan kanker. Van jongst af aan wilde Julia altijd al dierenarts worden. Dat veranderde op de middelbare school toen ze voor het acteervak koos. Tijdens haar schooltijd werkte ze als serveerster in een pizzeria en zat ze ook nog een tijdje achter de kassa in een supermarkt.

Julia begon met acteerlessen en ging later bij haar zus in New York wonen. Ze begon ook met spraaklessen om haar accent wat kwijt te raken.

Roberts ontmoette haar echtgenoot, cameraman Danny Moder, tijdens de opnames van de film The Mexican in 2000. Het paar trouwde op 4 juli 2002, in Taos, New Mexico. Julia en Danny hebben drie kinderen. De tweeling Hazel Patricia en Phinnaeus Walter is op 28 november 2004 in een ziekenhuis van Los Angeles geboren [1]. Het derde kind, Henry Daniel, is geboren op 18 juni 2007. Ook Henry Daniel is geboren in het ziekenhuis van Los Angeles. De kinderen hebben de achternaam van hun vader Danny Moder meegekregen.

Roberts was daarvoor getrouwd met acteur Lyle Lovett en had al relaties met acteurs Benjamin Bratt, Matthew Perry, Liam Neeson, Daniel Day-Lewis en Kiefer Sutherland.» Reageer (0)
29-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HelloDe afbeelding “http://img258.imageshack.us/img258/6339/gedichtathea7julinz4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


.

» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 01-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!