NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea


25-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wouter Hamel - Breezy

Wouter Hamel - Breezy

Klik op de foto om hem te beluisteren
Wouter Hamel (Den Haag, 19 mei 1977) is een Nederlands popartiest.Hamel studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht 'Lichte Muziek en Zang' en hield zijn eindexamenconcert in 2001. Na het winnen van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours[1] in 2005 was hij te zien op televisie in verschillende programma's, onder andere in Barend & Van Dorp, Mooi! Weer De Leeuw, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.

Hamel kwam in contact met platenmaatschappij Dox Records en producent Tim van Berkenstein (Benny Sings) en in 2007 lag zijn eerste album in de winkels: HAMEL. Dit album won de Essent Awards, De Eerste Prijs en de Zilveren Harp. In november van 2007 kwam het album ook in Japan uit. Het jaar erop toerde Hamel met zijn band door Japan.

In februari 2008 ontving Hamel een gouden plaat voor het album, dat ook in Korea werd uitgebracht.

Eind 2008, na de radiohit As Long as We're In Love, twee clubtours en een optreden in De Kuip als voorprogramma voor Doe Maar, werkten Hamel en band aan de cd 'Nobody's Tune'. Deze kwam in 2009 uit.

Op maandag 1 juni 2009 ontving hij in het programma Knevel en van den Brink een Gouden Plaat (15.000 verkochte CD's) voor 'Nobody's Tune'


» Reageer (1)
24-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overdosis chocolade wordt vier beren fataal

Overdosis chocolade wordt vier beren fataal

http://static2.hln.be/static/photo/2015/6/16/12/20150123164432/media_xll_7432977.jpg

In de Amerikaanse staat New Hempshire zijn vier Amerikaanse zwarte beren overleden nadat ze samen zo'n 45 kilo chocolade hadden gegeten. Beren houden erg van chocolade, maar een te grote hoeveelheid kan dodelijk zijn.

Chocolade is goedkoop en makkelijk te verkrijgen, waardoor het vaak gebruikt wordt als lokaas tijdens de berenjacht. Amerikanen met een vergunning kunnen in New Hampshire van september tot november legaal op beren jagen.

De vier dode dieren, twee welpjes en twee volwassenen, werden op vijftig meter afstand gevonden van waar een jager een grote voorraad lokaas had neergelegd. Het aas bestond naast de 45 kilo chocola ook uit een grote hoeveelheid donuts. 

Giftig
In chocolade zit theobromine, een stof die zeer giftig is voor veel zoogdieren. Ook honden en katten kunnen doodgaan als ze te veel chocola eten.

Onderzoek van de universiteit van Hew Hampshire heeft bevestigd dat de stof theobromine de vier dieren gedood heeft.

Verbod
Parkwachters willen graag een verbod op het gebruik van chocolade om beren uit de bossen te lokken. In 2011 werd er ook een dode beer gevonden die was overleden aan een overdosis chocolade. (br.hln)


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een op drie Belgische vrouwen drinkt graag bier

Een op drie Belgische vrouwen drinkt graag bier

http://static0.hln.be/static/photo/2015/8/2/5/20150123173750/media_xll_7433150.jpg

Een derde van de Belgische vrouwen drinkt graag bier, of het nu gaat om pils, fruitbier of speciaalbier. Dat blijkt uit een grote bierenquête die onderzoeksbureau iVox en het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) uitvoerden bij 1.000 Belgische vrouwen tussen 25 en 54 jaar.

Qua populariteit wordt bier nog geklopt door wijn, frisdranken en warme dranken, maar tocht spreekt het VLAM van "een perfecte match" tussen vrouwen en bier. "Opvallend is dat 62 procent van de vrouwen, of ze nu graag bier drinken of niet, vindt dat bier even goed bij een vrouw past als bij een man", aldus het VLAM.

Uit de bevraging komt ook naar voor dat bijna alle ondervraagde vrouwen (89 procent) fier zijn op het Belgische bier en dat het een misvatting is dat vrouwen enkel naar fruitbieren grijpen: "Vrouwen die regelmatig bier drinken, zullen eerder een pils of speciaalbier bestellen", luidt het. Sporadische bierdrinksters grijpen wel sneller naar fruitbieren.

Meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen (58 procent) is het niet eens met de stelling dat het niet vrouwelijk staat om bier te drinken. Blijkt ook dat brouwerijen daarop inspelen: zo wordt het gerstenat meer en meer in mooie glazen geschonken, bijvoorbeeld als aperitief op restaurant.

Ten slotte zit bijna de helft van de Belgische vrouwen (40 procent) minstens één keer per maand op café. "Daarmee ligt het cafébezoek bij vrouwen behoorlijk hoog in ons land", aldus nog het VLAM. (br.hln)


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hartverwarmende moment waarop 102-jarige dame haar asielkat ontmoet

Het hartverwarmende moment waarop 102-jarige dame haar asielkat ontmoet

http://static0.hln.be/static/photo/2015/7/1/6/20150124113359/media_xll_7434441.jpg

Toen de poes van de 102-jarige Iona L. na tien jaar stierf, was het meteen duidelijk dat de kranige dame snel nood had aan een nieuwe kameraad. Barbara Bates van het asiel in Conroe in de Amerikaanse staat Texas was aanwezig bij de eerste ontmoeting van Iona met haar asielkat Edward. Ze legde het kostbare moment vast op foto.

"Ik werd er erg door geraakt", aldus Bates aan The Huffington Post. "De kat liep onmiddellijk naar Iona en vlijde zich neer op haar schoot."

Edward won het hart van het oudje in een vingerknip. En omgekeerd. "De manier waarop hij me knuffelde, deed me meteen denken aan mijn vorige huisdier", verklaarde Iona.

Bates twijfelde er dan ook geen moment aan om Edward mee te geven aan de bejaarde dame. "De zoon van Iona verzekerde me dat ze voor de kat zullen blijven zorgen indien Iona iets moest overkomen. Maar de komst van Edward zal haar bovenal enorm deugd doen. Mijn foto gaf mooi weer hoe Edward aanvoelde dat Iona heel wat liefde te geven heeft en dat liefde van onschatbare waarde is." (br.hln)


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieterburen vangt zeldzame pikzwarte zeehondenpup op

Pieterburen vangt zeldzame pikzwarte zeehondenpup op

http://static1.hln.be/static/photo/2015/0/6/0/20150124064144/media_xll_7434225.jpg

De zeehondencrèche in het Nederlandse Pieterburen heeft vannacht een zeldzame zeehondenpup opgevangen. Het dier heeft melanisme, de tegenpool van albinisme, en is daarom volledig zwart. De zeehond werd gered door vissers, aldus de dierenopvang.

De pup zou op 120 kilometer uit de kust op de Waddenzee in de netten van een vissersboot terecht zijn gekomen. Toen de vissers zagen dat het diertje gewond was, schakelden ze de zeehondencrèche in. Een arts wachtte de boot met de pup in de Eemshaven op en was erg verbaasd toen hij de kleur van de vacht zag.

Het dier was gewond en ging mee naar Pieterburen waar de jonge zeehond onderkoeld bleek. Volgens de zeehondencrèche komt melanisme bij zeehonden bijna niet voor. Bij de aandoening zijn dieren helemaal gezond, alleen hun zwarte kleur wijkt af van het gebruikelijke grijs.

Het dier zit nog in quarantaine en zal pas over een aantal weken voor publiek te zien zijn. (br.hln)


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Non klaagt over buikpijn en krijgt baby

Non klaagt over buikpijn en krijgt baby

http://static1.hln.be/static/photo/2015/14/1/9/20150123215804/media_xll_7433574.jpg

Een Zuid-Amerikaanse non die sinds juni in Italië verblijft, werd met hevige buikpijn naar het ziekenhuis gebracht. Daar aangekomen, stonden zij en de andere nonnen perplex. De kloosterzuster was zwanger en haar water waren zojuist gebroken.

Een paar uur later zette de non een gezond jongetje op de wereld. Volgens The Local zegt de vrouw, die mogelijk uit Colombia komt, niet te hebben geweten dat ze zwanger was. Het klooster bezint zich op een verklaring, maar de nonnen hebben al gezegd dat ze het jongetje wel onder hun hoede willen nemen.

Vorig jaar gebeurde in El Salvador iets soortgelijks. Een 31-jarige non zat al in de ambulance met heftige weeën, terwijl ze bleef ontkennen zwanger te zijn. Ook zij baarde een zoontje, dat ze vernoemde naar paus Franciscus.

Naar de vader van beide jongetjes kan alleen gegist worden. Tenzij je gelooft in het katholieke dogma van de Onbevlekte Ontvangenis. (br.hln)


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toen dit baasje hoorde dat haar hond zou sterven, deed ze iets wondermooi

Toen dit baasje hoorde dat haar hond zou sterven, deed ze iets wondermooi

http://static0.hln.be/static/photo/2015/4/15/9/20150123203726/media_xll_7433469.jpg

De hond van Lauren Fern Watt kreeg terminale botkanker, het Amerikaanse baasje was er het hart van in. Omdat de dagen van haar beste vriend geteld waren, maakte ze een lijstje met belevenissen die het beestje nog voor haar dood moest beleven.

Gizelle, een Engelse Mastiff, had Lauren door heel wat moeilijke periodes geholpen: haar eerste gebroken hart, haar studententijd aan de universiteit en een verhuis van Tennessee naar New York. "Ze was niet enkel mijn beste vriendin, Gizelle was ook mijn kamergenootje en vertrouweling. Toen ik hoorde dat ze slechts nog enkele maanden te leven had, besloot ik haar niet te verstoppen voor de wereld. Ik maakte een bucketlist met de unieke dingen die we zouden kunnen beleven voor het te laat was."

Het werd Laurens missie om Gizelle te laten genieten van de mooiste dingen in het leven. Het duo bezocht watervallen, at roomijs en genoot van dutjes in het gras. De laatste maanden van de viervoeter waren schitterend.

"Het afwerken van die bucketlist heeft me niet alleen geholpen afscheid van haar te nemen, het was een wild avontuur", aldus Lauren. "Het hielp me om in het heden te leven en het leven te zien zoals het echt is: een mooi, eenvoudig en kostbaar avontuur." (br.hln)


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toni Childs - Stop Your Fussin

Toni Childs - Stop Your Fussin

Klik op de foto om ze te beluisteren


Toni Childs (geboren 29 oktober, 1957) is een Amerikaanse zangeres


Toni Childs groeide op onder een streng religieus regime  in verschillende kleine dorpjes op het Amerikaanse platteland. In de dogmatische levenvisie van de familie Childs passen geen creatieve uitingen, maar Toni voelt zich sterk aangetrokken tot de blues van Billie Holiday en verlaat al op vijftienjarige leeftijd het ouderlijk huis. Zwervend van stad naar stad belandt ze uiteindelijk in de roerige muziekscene van Los Angeles. Na het zien van een Pink Floyd-concert in '72 weet Toni zeker dat ze op professionele basis verder wil in de popmuziek...


» Reageer (2)
23-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is Gemima (9): waarom dit weekend 20.000 mensen voor haar in België op straat komen

Dit is Gemima (9): waarom dit weekend 20.000 mensen voor haar in België op straat komen

Klik op de foto om de video te bekijken

Gemima, een meisje van 9 jaar, klampt haar versleten teddybeer dicht tegen zich aan, met haar goeie hand. Met haar linkerhandje lukt het niet meer. Dat is verstijfd tot een klauw. Het meisje staat in de nieuwe Damiaanactie symbool voor alle patiënten met lepra. Dit weekend gaan om en bij 20.000 mensen op straat om Damiaan-stiften te verkopen.

Gemima Efela Amba heeft lepra. Het meisje komt uit een piepklein dorp in de Evenaarsprovincie, in de buurt van Monkoto. Als ze nog een peuter is, nemen haar mama en papa haar mee naar Kinshasa. Terwijl Gemima en haar mama aan boord wachten op de afvaart naar Kinshasa, krijgen ze bezoek van Gemima's tante. Dankzij de voorlichtingscampagnes van Damiaanactie herkent de tante de symptomen. Vlekken, een klauwhand: de tante vermoedt dat haar nichtje lepra heeft.

Ze maant haar zus aan om de duwboot tijdelijk te verlaten en de kleine Gemima te laten onderzoeken in het ziekenhuis van Damiaanactie. Een moeilijke keuze voor een vrouw die al haar hoop stelt op het amulet van de tovenaar. Maar toch: de tante is overtuigend. Gemima wordt naar het ziekenhuis gebracht en daar wordt inderdaad lepra geconstateerd. De weg naar genezing kan worden ingezet.

Bekijk het filmpje en ontdek het persoonlijke en aangrijpende verhaal van de jonge Gemima. (br.hln)


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gulle schenker geeft 25.000 euro voor operatie van man met clusterhoofdpijn

Gulle schenker geeft 25.000 euro voor operatie van man met clusterhoofdpijn

http://static1.hln.be/static/photo/2015/10/5/4/20150123121313/media_xll_7432354.jpg

Fantastisch nieuws voor Peter Ketelslegers. De man die aan clusterhoofdpijn lijdt, hoeft zich geen zorgen meer te maken over de betaling van zijn experimentele operatie. Een gulle schenker donneert hem minstens 25.000 euro, schrijft Het Nieuwsblad vandaag. "Ik deel mijn geluk graag met anderen", zegt de 80-jarige die liever anoniem wil blijven.

"Ik was nog geen 20 jaar toen ik door tuberculose getroffen werd. Ik ben toen zwaar ziek geweest, maar ik ben erdoor geraakt. Later werd bij mij nierkanker vastgesteld en daarna ook nog prostaatkanker. Als bij wonder heb ik beide kankers overleefd", aldus de schenker.

"Vandaag ben ik gelukkig én gezond. En ja, mijn vrouw en ik hebben het goed, maar ik deel mijn geluk ook graag met mensen die het wat minder hebben. Ik las dat zijn ziekte gepaard gaat met de ergste pijn die een mens kan ervaren. Een pijn die zo erg is dat hij zelfs aan euthanasie denkt. Dat vonden mijn vrouw en ik zo erg. Een man van 32 jaar mag nog niet aan de dood denken", besluit de man met het gouden hart. (br.hln)


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje-cover te koop voor 2,5 miljoen euro

Kuifje-cover te koop voor 2,5 miljoen euro

http://static3.hln.be/static/photo/2015/15/15/4/20150122143529/media_xll_7429984.jpg

Verzamelaars van de avonturen van Kuifje zouden een uniek exemplaar van de cover van de strip 'De geheimzinnige ster' op de kop kunnen tikken. De originele tekening voor de cover van de strip uit 1942 is vanaf morgen te koop op een grote kunstbeurs in Brussel. Er moet wel flink voor in de buidel worden getast. De vraagprijs is 2,5 miljoen euro. De geheimzinnige ster is het tiende album over de avontuurlijke reporter van de hand van tekenaar Hergé.

In juni vorig jaar werd een originele zwart-wit uitgave van het album 'Het gebroken oor' uit 1937 op een veiling in Brussel verkocht voor 24.800 euro.  (br.hln)


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer Belgen willen euthanasie

Steeds meer Belgen willen euthanasie

http://static2.hln.be/static/photo/2015/10/10/2/20150123093802/media_xll_7431917.jpg

De Belgische gemeenten hebben vorig jaar 24.360 wilsverklaringen geregistreerd voor euthanasie. Dat blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Volksgezondheid die vandaag in de kranten van Sudpresse staan. Dat zijn er 3.946 meer dan het jaar ervoor.

In een wilsverklaring kan een nog wilsbekwame patiënt expliciet verzoeken om bij hem euthanasie toe te passen als de tijd daarvoor gekomen is.

Ook het aantal herzieningen van de wilsverklaringen zit in de lift. Zo kan men bijvoorbeeld de vertrouwenspersoon tot wie het medische korps zich kan wenden aanpassen: 2.872 pasten dit vorig jaar aan. Het jaar ervoor waren er dat nog 1.579.

Intrekkingen van een wilsverklaring zijn zeldzaam: 45 in 2014, tegenover 29 in 2013. (br.hln)


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwemlerares kan drijven op het water zonder te trappelen

Zwemlerares kan drijven op het water zonder te trappelen

Klik op de foto om de video te bekijken

Stel je voor: je bent zweminstructeur en je kan op het water drijven zonder inspanning. Dat zou voor veel mensen handig zijn. Maar het is mogelijk. Libby Tucker, een 67-jarige zwemlerares, kan zomaar blijven drijven op het water."Het is vooral zeer handig als ik kinderen zwemles geef", vertelt Tucker.

Libby Tucker is een zwemlerares uit Groot-Brittanië en beschikt over een wel zeer merkwaardige eigenschap. Ze kan drijven op het water zonder dat ze daar enige moeite voor moet doen. Ze hoeft niet te trappelen en kan zelfs haar armen en benen kruisen terwijl ze rustig blijft dobberen in het water.

Tucker toonde haar bijzondere eigenschap ook aan andere zweminstructeurs, maar nog niemand is erin geslaagd hetzelfde te doen. De vrouw zelf begrijpt het niet. "Ik heb altijd al kunnen drijven op het water. Waarom kunnen andere mensen dat dan niet?", vraagt ze zich af.

De vrouw maakt graag gebruik van het feit dat ze geen zwaartekracht ervaart in het water. "Als ik kinderen leer zwemmen, is het zeer handig om te kunnen drijven", vertelt ze. In 1977 is Libby Tucker eens een hele dag, 9.5 uur lang, blijven dobberen in het water. (br.hln)


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spinnen kunnen tellen

Spinnen kunnen tellen

http://static2.hln.be/static/photo/2015/12/14/8/20150123095705/media_xll_7431938.jpg

Als het om spinnen gaat, zijn we ze liever kwijt dan rijk. Zeker nu recent onderzoek heeft uitgewezen dat de acht-potige wezens kunnen tellen.

Wetenschappers van de universiteit van Wisconsin-Milwaukee bestudeerden Gouden Orb-spinnen in Costa Rica, en stelden dit onrustwekkend resultaat vast.

Ze gaven de spinnen larven van meelwormen in hun web, zodat de spinnen wisten dat ze er waren. Daarna namen ze de prooi weer weg, zodat de spin begon te zoeken.

Wat bleek: hoe meer prooien in het web, hoe intensiever de spin ernaar op zoek ging. Hetzelfde geldt voor de grootte van de prooi. De griezelige beestjes hebben dus ergens een gevoel voor aantallen. *slik* (br.hln)


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze man geeft fortuinen uit... aan gipsverslaving

Deze man geeft fortuinen uit... aan gipsverslaving

Klik op de foto om de video te bekijken

De meeste mensen die in de plaaster belanden, kunnen niet wachten tot ze weer volledig mobiel zijn. Deze man vindt gips echter zo fijn dat hij al meer dan 45.000 euro uitgaf aan zijn verslaving.
In het programma 'My Strange Addiction' van zender TLC zijn al heel wat bizarre verslavingen gepasseerd. Binnenkort is het de beurt aan Kevin uit Chicago, die een vreemde obsessie heeft met orthopedische plaaster. Hoewel hij lichamelijk kerngezond is, is er toch wel altijd een lichaamsdeel in gips gewikkeld.

"Ik mankeer niets, maar ik hou gewoon erg van het gevoel dat een gipsverband me geeft. Het is strak en comfortabel, en ik krijg er een opwindend gevoel van", aldus Kevin. De man denkt dat zijn fixatie uit zijn kindertijd stamt. "Toen ik zes was, bootste ik al gipsverbanden na met toiletpapier."

Intussen gaf de man al meer dan 45.000 euro uit aan zijn verslaving. "Ik heb altijd wel gips aan. Ik heb al eens mijn beide armen tegelijk verbonden, mijn twee benen..." Op de beelden is zelfs te zien hoe zijn hele lichaam ingegipst wordt.

Kevin is ervan overtuigd dat zijn verslaving hem veel positieve aandacht oplevert. Zo gaat hij nooit de deur uit zonder gips, omdat hij  denkt dat hij dan vrouwen aantrekt. Lang blijven ze echter niet hangen als ze ontdekken dat hij kerngezond is. Tijdens het filmen had Kevin nog een vriendin, maar ook zij vertrok toen hij gips boven haar verkoos. (br.hln)

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC / DC - Thunderstruck

AC / DC - Thunderstruck

Klik op de foto om ze te beluisteren


AC/DC is een Australische hardrockband uit Sydney, gevormd in 1973 door de gebroeders Angus en Malcolm Young. Hoewel de band vaak wordt gezien als pionier van hard rock, klasseerden de leden zelf hun muziek altijd als rock-'n-roll.» Reageer (2)
22-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinezen eten 4 miljoen katten per jaar

Chinezen eten 4 miljoen katten per jaar

http://static0.hln.be/static/photo/2015/7/8/9/20150109062842/media_xll_7395909.jpg

Wanneer je aan China denkt, denk je vooral aan de Chinese muur, rijstvelden en prachtige tempels. Maar het gigantische land met ongeveer 1,35 miljard inwoners heeft ook een minder bekende kant. Lees hier tien ongelofelijke weetjes over China:

1. Een miljoen foetussen worden jaarlijks afgedreven omdat elke gezin slechts één kind mag hebben.  

2. Chinese soldaten krijgen een naald in hun kraag gespeld zodat ze hun kin recht houden.  

3. Honderd miljoen Chinezen overleven met 1 dollar per dag.

4. De politie gebruikt geen honden, maar ganzen om hun kantoren te bewaken.

5. In Beijing is het inademen van de vervuilde lucht gelijk aan het roken van 21 sigaretten per dag.  

6. Elk jaar worden er ongeveer vier miljoen katten opgegeten.

7. Eieren koken in urine van maagdelijke jongetjes is een specialiteit in Dongyang. Het zou de bloedsomloop bevorderen en helpt om je lichaam af te laten koelen bij warm weer.  

8. Er zijn vier keer zoveel executies in China dan in alle andere landen samen.  

9. Ketchup is in China uitgevonden. Het is eigenlijk een saus gebaseerd op vissaus.  

10. De langst durende verkeersopstopping ooit vond plaats in Shanghai. De bestuurders stonden twaalf dagen in de file. (br.hln)


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te geloven: tiener speelt maand lang gynaecoloog in ziekenhuis

Niet te geloven: tiener 'speelt' maand lang gynaecoloog in ziekenhuis

http://static3.hln.be/static/photo/2015/17/10/4/20150122170456/media_xll_7430404.jpg

Het lijkt onvoorstelbaar maar het is toch gebeurd: in een Amerikaans ziekenhuis heeft een 17-jarige jongen zich een maand lang kunnen voordoen als een gynaecoloog.

"Het is echt niet te geloven dat hij er een maand mee weggekomen is", aldus Stacy Morales aan Fox News.

Weken geleden stapte de jongen het St. Mary's ziekenhuis in West Palm Beach (Florida) binnen. Hij droeg een doktersjas met het logo van het hospitaal waardoor de security geen argwaan koesterde. Wekenlang dachten de veiligheidsmensen dat hij deel uitmaakte van het verplegend personeel.

De bedrieger werd uiteindelijk betrapt met een stethoscoop rond zijn nek en een masker voor zijn gezicht in een onderzoeksruimte met een patiënt. Het was arts Sebastian Kent die zag dat er iets niet klopte.

"Toen hij met een patiënt binnenkwam, stelde hij zich voor als dokter Robinson", verklaarde dokter Kent. "Eerst dacht ik nog gewoon dat ik echt wel oud aan het worden was omdat de beginnende artsen steeds jonger leken te zijn", zei de man. De echte arts riep de security erbij. De veiligheidsdienst van het ziekenhuis belde op haar beurt de politie.

De tiener werd in de boeien geslagen en weggevoerd. Het ziekenhuis haastte zich om een mededeling uit te sturen: "De persoon in kwestie heeft nooit contact gehad met patiënten en kon niet vrij rondlopen in het ziekenhuis."

De moeder van de jongen beweerde dat haar zoon aan een ziekte leed en zijn medicatie niet had genomen. De politie en het ziekenhuis beslisten om de tiener niet te vervolgen. (br.hln)


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna tijd voor panty's: 13 redenen waarom je blij moet zijn

Bijna tijd voor panty's: 13 redenen waarom je blij moet zijn

http://static1.hln.be/static/photo/2014/4/8/13/20140918155511/media_l_7122838.jpg

Hoewel we voorlopig nog volop van de zomer genieten, weten we diep vanbinnen dat de koudere dagen er onvermijdelijk zitten aan te komen. Maar de winter heeft alvast een voordeel: dan kunnen we weer panty's dragen. Dit is een kledingstuk dat de indruk wekt dat er veel moeite en tijd in is gekropen om het uit te kiezen en het aan te trekken, maar eigenlijk zijn ze het makkelijkste stuk uit je kleerkast.

We geven alvast 13 redenen waarom jij ook vrolijk moet zijn dat je binnenkort panty's kan dragen.

- Je hoeft je benen niet langer te scheren.

- Het is een makkelijke manier om kleur aan je garderobe toe te voegen.

- Wanneer je de panty van je benen rolt: een erg sexy beeld.

- Ze komen in 1001 verschillende patronen.

- Het juiste paar geeft een comfortabel gevoel aan je benen en zit zelfs beter dan een legging.

- Panty's passen bij alle schoenen.

- Zwarte, onddoorzichtige exemplaren kun je met elke winteroutfit combineren.

- Onder die zware, onflatteuze winterjas kun je toch je strakke benen tonen.

- Dit kledingstuk is relatief goedkoop.

- Je kan heel wat kortere rokjes dragen zonder je blote benen te moeten showen.

- Gedaan met geklunkel met ritsen.

- Panty's zijn de ideale partner voor wanneer een zware maaltijd op je maag ligt. Denk er maar aan dat je met een jeans heel wat minder kan eten.

- Met een kabelpatroon ben je meteen helemaal trendy.  (br.hln)


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is de favoriete grote hond van de Belgen?

Wat is de favoriete 'grote hond' van de Belgen?

http://static1.hln.be/static/photo/2015/1/1/11/20150122070559/media_xll_7429001.jpg

De Duitse herder blijft de populairste 'grote hond' van de Belgen. Dat blijkt uit cijfers van de Koninklijke Vereniging Sint-Hubertus, die honderden kwekers en verkopers verenigt. Opvallend: de rottweiler, die een agressief imago heeft, is steeds minder in trek. Hij zakt van de derde naar de achtste plaats. (br.hln)

1. Duitse herder
2. Bordercollie
3. Mechelse scheper
4. Golden Retriever
5. Labrador
6. Berner sennen
7. Franse bulldog
8. Rottweiler
9. Australische herder
10. Bouvier


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 01-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!