Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    27-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - FC Augsburg - HSV

    27.04.2014: FC Augsburg - HSV: 3-1

    De thuisploeg moest precies nog iets halen, en of HSV nog iets haalt, is nu maar de vraag...  30.660 toeschouwers in de uitverkochte SGL Arena zagen de gastheren al in de 6de minuut Altintop de score openen. Vogt paste naar de op rechts gestarte Verhaegh, die in het centrum Altintop vond, die nam direct aan van op 15 meter en Adler had er geen verweer tegen. Dezelfde aanvaller verdubbelde de score in de 32ste minuut (een beetje een kopie van het eerste doelpunt), Hahn verdriedubbelde tien minuten later. Westermann kopte de bal weg maar in de voeten van die Hahn. Die trapt van bijna 30 meter de bal richting doel, Adler bokste de bal zo ongeveer zijn doel ik (zal weliswaar zijn bedoeling niet geweest zijn, maar vorige week maakte hij ook al een kapitale fout). Pas na een vrije trap van (wie anders? ) Calhanoglu en een schouderschok van Westermann scoorde deze en kreeg de bezoekende ploeg toch nog de eerredder, maar in de tweede helft werd dus niet meer gescoord.

    Bizar, volgens de statistieken op de website van HSV zou eigenlijk de bezoekende ploeg moeten winnen hebben, want HSV had meer balbezit, meer gewonnen duels, meer precisie in het passen, en 1 corner meer.

    Ze hebben nog kans om VfB Stuttgart achter zich te brengen door twee keer te winnen, thuis tegen Bayern en uit bij Mainz. En dan mogen Nürnberg en Braunschweig geen beter resultaat bereiken.

    Slomka stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Westermann, Mancienne, Jansen (aha, Marcell is terug! - 69' Jiracek) - Rincón, Badelj (75' Demirbay), Arslan - Calhanoglu, Ilicevic - Maggio (61' Zoua).

    22.04.2014: Goede nieuwtjes, voor de verandering. Eerst en vooral heeft HSV de licentie beet, evenwel met voorwaarden, voor 't volgend seizoen in eerste klasse. Wat die voorwaarden zijn, staat er niet bij, wel dat de uiteindelijke uitslag op 28 mei volgt. Verder komen Jansen en Badelj vroeger dan verhoopt terug uit ziekteverlof, om het zo te zeggen (hun revalidatie verloopt dus vlugger dan voorzien). En, als klap op de vuurpijl, heeft HSV dan toch beslist om een voorverkoop te houden voor de laatste thuiswedstrijd, tegen Bayern. Je moet er wel rap bij zijn, want er zijn nog 3000 plaatsen beschikbaar en dat vanaf morgenvroeg om 8 uur.

    Gisteravond heb ik bij Sport1 gekeken naar hun analyseprogramma, omdat de situatie besproken werd tussen de moderator, Strunz en Basler (beiden ex Bayern, o.a.). Beiden zeiden dingen die me niet bevielen (zo geeft Basler niets meer om HSV's verlengd verblijf in de eerste afdeling) en dingen die me wel bevielen. Zo vindt Strunz dat, ipv enkele spelers op een voor hen ongewone positie in te zetten (Tesche en Jiracek in de verdediging) Sobiech eens een kans moest krijgen. Maar Basler zei daarop dat de jonge speler te weinig zijn best doet op training. In alle geval, er zijn nog 3 wedstrijden dus 9 punten te hebben. En de wedstrijd tegen Bayern volgt een halve week na de terugwedstrijd iin de Champions' League.

    27-04-2014 om 19:14 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    21-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentewandeling, georganiseerd door Wsv Horizon Opwijk (300)

    21.04.2014: Deze keer ben ik in de vroege namiddag vertrokken voor 16 km (plus 800 m) die me leidden langs vooral onverharde wegen door het Kartelobos naar Krokegem, dicht bij Asse. Daar staat de campanile van de Onbevlekt Hart van Mariakerk naast de kerk in plaats van op 't dak. Vanuit de rustpost in Krokegem, in de school naast de kerk, stapte ik een lus van bijna 6 km langs landbouwvelden en na nog een frisdrank ging ik terug naar Mazenzele. Het was een mooie en rustige tocht bij lekker wandelweer, ik was wel net ontsnapt aan een regenbui die viel toen ik al naar huis reed.

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/Lentewandeling14

    21-04-2014 om 21:07 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    20-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - WS Bruxelles

    20.04.2014: Eendracht Aalst - WS Bruxelles: 0-2

    Ook hier viel geen lol te beleven aan de uitslag, al is het gevolg voor Eendracht niet zo alarmerend. Volgens het verslag op de website van de thuisploeg zagen de toeschouwers vooral veel slordigheden in een typische eindeseizoenswedstrijd. Van Den Noortgaete en zijn verdediging hielden stand tot de 81ste minuut wanneer Fall het eerste en drie minuten later het tweede doelpunt scoorde.

    Overigens werd Wesley Vanbelle voor het startsein gehuldigd als Man van 't Seizoen en komt volgend seizoen Niels Martin terug.

    Trainer Desaeyere stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Kompany, De Greef, Lievens, De Cuyper, Janssens, Bael (45' Kabeya), Bogaerts, De Neve (60' Geenens), Shkodra (56' Ngasseu) en  Smet.

     

    X

    XX

    XX

    20-04-2014 om 21:17 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mattentaarttochten, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw (135)

    20.04.2014: Ik vond vlot parkeerplaats dankzij de medewerkers en trof op de parkeerplaats ook ex-clubgenoot Paul. Tegen de tijd dat ik mijn wandelschoenen dichtgeknoopt en mijn auto afgesloten had, stond hij nog bij zijn auto en we gingen ons samen inschrijven, hij voor de maximaal aangeboden afstand zijnde 42 km, ik voor 16 km. We dronken eerst wat warms en vertrokken dan, maar omdat onze wegen zich meteen zouden scheiden, besloot ik voor 2 km minder te gaan, zo konden we een goed eind samen stappen en babbelen. Intussen waren de twee halve mattentaarten (Paul is daar niet zo dol op, dus gaf hij mij ook de zijne, waarvoor dank). Waar onze wegen zich dan toch scheidden, kwam clubgenoot Bruno aangestapt, ik nam dan gauw een foto van beiden, ook Bruno koos voor de langste omloop.

    Zoals de gewoonte is bij de Padstappers, verliep het grootste deel van de omloop over onverharde wegen en bij wijlen modderige paden. Zo kwam ik aan de eerste rustpost in het natuurdomein de Rietbeemd, in Deux Acren. Daar hoorde ik dat er vandalen op pad zijn, en zelfs gisteravond al waren: zij veranderden de richting van de aangebrachte wandelpijltjes zodat wandelaars die voor 22 km gingen, daar ook aankwamen, wat niet de bedoeling was. In dat bezoekerscentrum was een van de 2 dames-WC's verstopt en dus buiten gebruik, dat resulteerde in een lange file, maar ik had geen alternatief, wegens geen (alternatief) WC-papier in bezit. Ik ging dan weer verder, wat eigenlijk betekende: richting stadscentrum en daar kwam ik nog bekenden tegen.

    De tweede rustpost was in een lokaal waar ik, voor zover ik me herinner, nog niet eerder was, ik nuttigde daar een frisdrank;, en vernam van medewerkster Viviane dat de 14 km ook daar een rustpost had, al stond het dan niet op het overzicht van de afstanden. Een krap uurtje later was ik terug in de startzaal, waar ik Nelly & Etienne trof alsook Marie-Louise (clubgenote) en de bestelde mattentaarten afhaalde. De Muur heb ik niet gehad, of toch niet helemaal, wel de flank.

    Het weer was afwisselend zonnig en bewolkt met een aangename temperatuur, en het parcours was mooi. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/Mattentaarttochten14.

    20-04-2014 om 21:03 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - VfL Wolfsburg

    19.04.2014: HSV - VfL Wolfsburg: 1-3

    Na twee minuten was 't al "bingo": Gustavo profiteerde van balverlies door HSV en stuurde van op de eigen helft de bal naar Perisic (hier gekend als ex-FC Bruggespeler), der vrij voor de uitgelopen Adler opdook en van op 20 meter scoorde. HSV hield dan lang stand, Ilicevic zag een doelkans maar in de 41ste minuut  speelden Olic en De Bruyne (hier gekend als Rode Duivel) meteen vijf thuisspelers uit, De Bruyne kon over links in de 16 m trekken en cirkelde de bal van uit scherpe hoek vlak in de verste hoek binnen, Adler strekte zich nutteloos uit.

    Na de rust was het inderdaad uit met de rust... Vier minuten na de start van de tweede helft steunde Naldo bij een corner tegen Diekmeier en kon zo de kopbal in 't centrum brengen, waar Olic (in Hamburg gekend als "helft van Petrolic") op de loer lag en de bal van op drie meter met de tip van de voet onder de lat binnen trapt. Dat doelpunt had dus eigenlijk niet mogen tellen. HSV reageerde met de moed der wanhoop, Calhanoglu bezorgde zich een kans maar de bezoekende keeper haalde zijn trap van op 20 meter uit de hoek van 't doel. Westermann benutte de hoekschop niet. Enkele minuten later schonk Ilicevic de thuissupporters toch nog wat hoop, hij speelde een dubbelpas met Tesche en kwam zo met bekwame spoed van de buitenkant naar de 16 m, vocht zich tussen twee Wolfsburgers een weg en knalde de bal al vallend van op 5 m in de verste hoek. En daar bleef het bij.

    Dit was de eerste thuisnederlaag sinds het aantreden van Slomka, hopelijk ook de laatste, we hebben de resterende 9 punten broodnodig om tenminste Stuttgart (nu met 4 punten meer...) achter zich te krijgen. Enkele thuissupporters, dat was 's avonds te zien bij ZDF, zien het niet meer zitten, maar zolang er hoop is, is er leven (en omgekeerd), in 't Amerikaans Engels gezegd: "It ain't over till it's over." Het is overigens, voor zover ik me herinner, pas de tweede keer sinds Slomka hier trainer is dat Calhanoglu niet scoorde. In hetzelfde sportprogramma probeerde Olic nog zoete broodjes te bakken omdat hij het derde doelpunt scoorde tegen zijn ex-ploeg. Waarom kon HSV wel winnen van Dortmund en Leverkusen en niet van Wolfsburg? Wellicht omdat voor de eerstgenoemden de buit (Europees voetbal volgend seizoen) al binnen is en Wolfsburg daar nog kans op maakt.

    Slomka stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Westermann, Mancienne, Jiracek - Rincón (73' Demirbay die zijn seizoensdebuut speelde...), Arslan (56' John) - Tesche, Calhanoglu, Ilicevic (86' Maggio) - Zoua.

    20-04-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    13-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeltocht der Denderstreek, geoerganiseerd door Wsv De Sportvrienden vzw (87)

    13.04.2014: Omdat de gemeente Haaltert het jeugdcentrum De Kouter niet meer wil verhuren tijdens schoolvakanties (en laat onze Wandeltocht der Denderstreek nu altijd tijdens de paasvakantie plaats vinden...), moesten we uitwijken naar Turnzaal De Berwinne, twee huisnummers verder. De inschrijving, afstempeling en aanschaf van consumptiejetons vond plaats in een lokaal naast de keuken, de turnzaal zelf werd ingericht als gelagzaal (hahaha ), ook buiten op de koer kon gezeten worden want het lenteweer was behoorlijk aanlokkelijk. Tussen de inschrijvingsruimte en de keuken waar ze broodjes smeerden, taart sneden en de afwas van de koffietafel deden, is een kantoortje, daar installeerde ik mijn mobiel secretariaat. Helaas was er geen internet, dus de drie nieuwe leden kon ik niet meteen hun kaart geven (ook al omdat de printer in de namiddag weer kuren vertoonde en ik nog 2 blanco lidkaarten had), tevens kon ik het raam niet openen omdat die erg hoog zit en de tafel ervoor staat.

    In de voormiddag permitteerde ik me een pauze met Annemie en Mark, tussendoor telde ik kaarten (Jozef sorteerde ze eerst globaal maar wel voldoende), vulde mutualiteitspapieren in (voor zover Jozef dat al niet deed zodat ik alleen nog maar moest de stempel drukken) en drukte adresklevers af (in de voormiddag ging dat nog net).

    De uitslag was meer dan op tijd klaar (en te bezien via de Marching op 't internet: http://marching.be/de-wandelkalender/details/tocht/19786) en Jozef deed de afroeping. Nogmaals veroorloofde ik me een pauze met Annemie en Mark en nadien kon stilletjes aan begonnen worden met het opruimen en ontruimen van de infrastructuur.

    Het weer was mooi maar wellicht hadden we alweer de concurrentie van de paasvakantie en de wielerwedstrijd in de namiddag (Terpstra won Parijs-Roubaix) want we kregen slechts ruim 1560 bezoekers, wat niet alleen minder was dan vorig jaar maar zelfs minder dan onze Herdenkingstocht in januari...

    Ik nam natuurlijk geen foto's, maar die zijn er wel, en te zien via de website van Etienne en Nelly: http://users.telenet.be/etienne.scheerlinck/Wandelfoto.htm.

    13-04-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    12-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - Hannover 96 - HSV

    12.04.2014: Hannover 96 - HSV: 2-1

    Op verplaatsing winnen lukt nog altijd niet...  Al na negen minuten scoorde Stindl voor de thuisploeg. Na de pauze kreeg Calhanoglu (wie anders? ) een schitterende kans met een vrije trap van op 18 meter, de muur van verdedigers (met enkele clubgenoten) ging uiteen en keeper Zieler had geen kans (47'). Aansluitend ontwikkelde zich een afwisseling van kansen voor beide ploegen. Hannover hadan dan toch meer geluk, Ya Konan scoorde het winnend doelpunt. Djourou werkte de bal nog weg, richting Adler, maar die oosterling kon er nog tussen. Hopelijk komt de paashaas met drie punten tegen Wolfsburg (onze landgenoot is daar anders goed bezig).

    Slomka koos voor de volgende spelers: Adler - Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann (viel geblesseerd uit in de 17' Ilicevic) - Calhanoglu, Rincón, Arslan (88' John), Jiracek - Van der Vaart (46' Maggio) - Zoua.

    10.04.2014: Calhanoglu zal nog zeker twee weken meer voor twee moeten werken... Zolang is Lasogga niet beschikbaar wegens nog altijd dezelfde dijspierproblemen. Topscorer in de Bundesliga zal hij dus wellicht niet worden, of hij moet er na de wedstrijd tegen Wolfsburg (op paaszaterdag) als een "draailoze gek" aan beginnen.

    12-04-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - K.SV Roeselare - Eendracht Aalst

    14.04.2014: K.SV Roeselare - Eendracht Aalst: 0-2

    Nadat beide ploegen enkele kansen waagden, was het in de 40ste minuut raak voor Eendracht: de doelman van Roeselare ging compleet de mist in op een diepe bal, Kompany (ja, ja, broertje mocht aan de aftrap komen) bleef kalm en legde af tot bij Van Belle, die simpel binnen kon tikken. Dat was dus bijna bij de rust, maar Shkodra kon nog langer wachten: een vrije trap van hem aan de tweede paal viel in doel in de 91ste minuut, al was dat zeker niet zijn eerste poging de score te verdubbelen.

    Trainer Desaeyere zal wel verheugd geweest zijn met zijn opstelling: Van Den Noortgaete, Kompany (79' Ngasseu), De Greef, Lievens, De Cuyper (70' Kabeya), Janssens, Bogaerts, Van Belle (67' Van Der Hoeven), De Neve, Shkodra, Smet.

    10.04.2014: Goed nieuws, Eendracht heeft de licentie beet voor 't komend seizoen! Dat kan zelfs FC Antwerpen en STVV niet zeggen. Dat van die licentie betekent ook dat het transferverbod opgeheven is.

    12-04-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    06-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Affligem, georganiseeerd door Euraudax België (258)

    06.04.2014: Deze 25 uurs wandeling begon gisteren om 11 uur en ik kwam de laatste lus nog meestappen. Gisteren en vannacht volgden de wandelaars (in totaal 124 waarvan 4 Sportvrienden en veel buitenlanders, niet allemaal schreven voor de volle afstand in) organisator en baankapiteit Eddy naar het Kravaalbos, de abdij van Affligem, Essene, Moorsel, Teralfene en Hekelgem.

    De laatste lus leidde langs het Somergembos (met de helft van de vroegere Zeebergbrug) over enkele verharde wegen maar ook smalle paadjes en boswegels naar de wagenrust die opgesteld was bij de Putveldweg, ergens in Hekelgem. Daar bleek meteen wat de wandelaars op de eerdere wagenrusten aangeboden kregen: chips en koekjes, de overschot werd nu te kust en te keur aangeboden door een van de twee aanwezige zonen van Eddy.  De andere bood te drinken aan met zijn oom Luc. Na een vijftal minuten van 't zonnetje genieten op een bankje gingen we naar de abdij van Affligem waar we nu de taverne d'Oude Abdij met een bezoek vereerden, de meesten gingen op 't terras zitten, daar was het er 't weer voor, al verfriste de wind wel wat. Hier kregen we een half uur om te verpozen, iets te drinken, het WC te bezoeken, en dan gingen we terug naar De Kring, de parochiezaal die me bekend is want mijn wieg stond een straat verder opgesteld.  

    De reden van de aanwezigheid van buitenlanders (Nederlanders, Duitsers, Fransen en zelfs 4 Denen) is volgens Raymond dat deze tocht de enige is met 125 km als maximum afstand in België en wie een Gouden Arend wil (zoals o.a. Lucia, Marie-Paule en Danny haalden) moet er zo 2 kunnen als succesvol deelgenomen bewijzen.

    Het was een leuke tocht en we hadden geluk met het weer, want het druppelde alleen eventjes. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/EuraudaxAffligem14.

    06-04-2014 om 21:24 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - RBD Borinage

    05.04.2014: Eendracht Aalst - RBD Borinage: 0-4

    Eendracht speelde eens op zaterdagavond thuis en ik ging kijken, ik kocht me een ticket voor tribune F en vroeg een plaats zo dicht mogelijk bij de middenlijn. De plaats die me op de kaart toegewezen werd, had nummer 300. Ik zocht er naar maar vond het niet, ook niet de steward (niet alle zitjes zijn duidelijk genummerd), dus ging ik maar ergens zitten en zou wel verhuizen mocht ik op iemand anders zijn plaats zitten. Maar dat bleek niet het geval, integendeel zelfs, tribune F was nog niet voor 1/4 gevuld. Bij vak K zag het er beter uit ('t was en bleef er ongewoon stil) maar uitverkocht was het stadion (dat niet mag delen in de 8 miljoen EUR staatssteun...) zeker niet.

    De Aalsterse afwezigen hadden deze keer wel gelijk, want Borinage was wat beter in de aanval, en ook met meer succes: 2' Belic 0-1, 65' Saadi 0-2, 67' Bochet 0-3, 89' El Araichi 0-4. Dit betekent niet dat Eendracht niet probeerde te scoren, maar de bal ging naast of over, kaatste terug van het doelkader of werd geweerd dan wel vastgehouden door Dutoit en Cremers (die speelde de tweede helft), deze laatste is zeker geen "vliegenvanger". In de 57ste minuut kreeg W. Vanbelle nog de rode kaart getoond omdat hij nogal driest in ging tegen Mourabit, supporters binnen gehoorsafstand en met scherper ogen dan ik, zagen dat Vanbelle wel degelijk de bal raakte.

    Desaeyere stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle W., De Greef (71' Kabeya), Lievens (55' Ngasseu), De Cuyper, Van Damme, Bogaerts, Van Belle N., De Neve, Shkodra (83' Bael). Van dezen koos ik er drie voor Man van het Seizoen, maar ik zeg lekker niet wie, want stemmingen zijn anoniem.  Daarvoor zat een los blaadje in De Eendrachter.

    06-04-2014 om 20:36 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    05-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - Bayer 04 Leverkusen

    04.04.2014: HSV - Bayer 04 Leverkusen: 2-1

    De behoorlijk spannende wedstrijd won HSV verdiend met 2-1 (1-0 bij de rust). Reeds in de vierde minuut stuurde Calhanoglu na een mooie dubbelpas met Van der Vaart de bal van op 20 meter het doel van Leverkusen in (hij is zo te zien specialist in scoren van op enige afstand ). Nadat hij bejubeld en geknuffeld werd door zijn collega's, spurtte hij naar de trainer en sprong in diens armen. Het valt ook op dat sinds Slomka er trainer is, dat Calhanoglu in zowat elke match scoort. In de tweede helft kwamen de bezoekers wat meer in de wedstrijd. Het was uiteindelijk Brandt die in de 58ste minuut de gasten met een afstandsschot de gelijkmaker schonk. Adler, die tot dan een wedstrijd met wereldklasse speelde en de voorsprong beschermde, zag hier wel ongelukkig uit: hij had de bal wel vast, maar niet stevig genoeg want die "sprong" hem uit handen en ging toch het doel in. Van de daarop volgende kleine zwaktepauze van de thuisploeg profiteerden de bezoekers gelukkig niet.. In tegendeel, Westermann (voor de rest van de match Bestermann genoemd ) was zes minuten voor tijd op de juiste plaats en knalde de bal met een volley in doel (82'). In de slotfase was het opnieuw Adler die zijn wereldklasse toonde en de zege vasthield.

    Door deze zege sprong HSV twee plaatsen op, maar Stuttgart won ook, en staat met een iets beter doelsaldo dus op de 15de plaats, en HSV op de 16de. Hamburg moet op bezoek bij de bevriende club Hannover 96 dat bij Braunschweig verloor.

    Slomka zal dus best wel tevreden geweest zijn over deze spelers: Adler - Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann - Calhanoglu, Badelj (34' Rincón), Arslan, Jiracek - Van der Vaart (68' Tesche, duidelijk heropgevist door de trainer, al moet hij dan op de bank beginnen) - Zoua (77' Maggio, een Italiaan van een club uit Novara, er is nog geen spelersfiche op de website) .

    05-04-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    30-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - Borussia Mönchengladbach - HSV

    30.03.2014: Borussia Mönchengladbach - HSV: 3-1

    't Altijd 't zelfde met die "Fohlen", altijd al een probleemtegenstander geweest...  't Begon nochtans goed met een doelpunt van Zoua (jawel, en Lasogga deed nochtans mee).  Calhanoglu werd na een krap half uur gefoult en bracht de vrije trap zelf voor het doel waar Zoua zijn lichaamssterkte uitspeelde en binnen kopte (28'). In de 37ste minuut kreeg onze landgenoot Daems een penalty cadeau, doordat Mancienne tijdens het verdedigen de bal met de hand raakte. Adler trapte de penalty wel weg maar in de rebound kon Daems toch scoren. Met dit gelijkspel gingen de ploegen de rust in.

    Toen ze er weer uit kwamen, liep John het veld op, Lasogga had weer dijspierproblemen, Calhanoglu moest het dus doen (van John gaat echt niet veel uit), en dat probeerde hij natuurlijk, maar hij was helaas niet zo succesvol als tegen b.v. Dortmund. Op een kwartier van het einde kwam Kruse 20 meter voor het doel aan de bal, stuurde deze in de loop van Raffael, die eerst Adler uit zijn kot lokte en dan de bal voorbij Westermann over de lijn schoof (Westermann ging erbij liggen). Drie minuten later verlengde Brouwers een hoekschop tot Dominguez, die aan de verste paal op vinkenslag lag en van op korte afstand kon binnen schuiven.

    HSV staat nu voorlaatste in de rangschikking. Ik hoop dat het bestuur dit niet de trainer aanwrijft, maar zichzelf, met hun mislukt transferbeleid. In plaats van John en zijn al even onbekende landgenoot te halen, zou men beter zijn geld opsparen en Mourinho vragen of Th. Hazard voor een seizoen mag komen. En verder hoop ik dat Beister rap terug komt (is nog revaliderend van een gescheurde kruisband), net als Jansen.

    Slomka probeerde het met deze ploeg: Adler - Diekmeier (83. Tesche), Djourou, Mancienne, Westermann - Zoua, Rincón, Arslan (83' Jiracek), Calhanoglu - Van der Vaart - Lasogga (46' John).

    30-03-2014 om 22:57 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15e Camtocht, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik (358)

    30.03.2014: Omdat ik nog een leuke afspraak had, koos ik voor de allerkortste omloop, die van 5 km, en stapte de eerste twee kilometer (ongeveer) met Sportvriend Bruno die zich inschreef voor 32 km. Zelfs voor die korte afstand van 5 km had de omloopcommissaris enkele veldwegen uitgekozen (maar met mijn wandelsandalen aan de voeten kon ik de modder toch ontwijken) en liet de wandeling voor iedereen beginnen met een lange helling.  Deze omloop maakte een lusje in de kouter van Gooik en nadat ik Bruno nog een fijne wandeling wenste, passeerde ik het kasteel van Saffelberg in neo-Franse-renaissancestijl.

    Omdat ik dus weinig tijd had te spenderen, nam ik ook geen foto's, het weer was mooi om te wandelen en de streek natuurlijk ook. Hoewel de tocht genaamd is naar De Cam, startte deze niet in in dat lokaal maar in zaal Familia, ook nabij de kerk.

    30-03-2014 om 22:57 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    29-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - K.VC Westerlo - Eendracht Aalst

    29.03.2014: K.VC Westerlo - Eendracht Aalst: 4-0

    Voor Eendracht stond er niets op het spel, Westerlo wil graag naar de eerste klasse. En daar deed het ook zijn best voor, dat is te zien aan de uitslag (6' Koffi 1-0, 13' Annys 2-0, 48' Koffi 3-0, 50' Geudens 4-0). Van de zijde der bezoekers was vooral De Cuyper op zoek naar het (eerreddend) doelpunt, maar het mocht niet baten.

    Desaeyere stelde deze ploeg op: Van Den Noortgaete; Vanbelle Wesley; De Greef (45' Van Damme); Filipovic; Lievens (51' Smet); De Cuyper; Janssens; Bogaerts; Van Belle Nick; De Neve; Shkodra (45' Bael). Zou hij Lievens en Shkodra willen sparen hebben voor komende zaterdag?

    29-03-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    27-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - SC Freiburg

    26.03.2014: HSV - SC Freiburg: 1-1

    Lasogga was net op tijd terug, want Calhanoglu zat zijn geelrode straf uit, en hij was het aanvallen zeker nog niet verleerd. Tot zes keer toe belaagde hij het doel van de bezoekers en het was die zesde keer ook raak. 5 minuten eerder, in de 50ste minuut, scoorde Daridas: na een inworp kwam Klaus tot op 5 m van het doel aan bal en knalde die tegen de paal, de bal kwam voor de voeten van voornoemde Daridas, die van op zes meter wel raak trof. Het doelpunt van Lasogga kwam als volgt tot stand: HSV drong steeds meer, Van der Vaart kwam op 10 in balbezit, werd nog wel afgeblokt, maar de bal kwam toch bij Lasogga terecht en deze knalde de bal van op 12 m in doel. Helaas gingen geen van zijn 4 latere pogingen in doel.

    Slomka leek met dit gelijkspel genoegen te nemen, ik vermoed dus dat hij tevreden was over: Adler - Diekmeier, Djourou, Macienne, Westermann - Badelj - Arslan, Jiracek (62' Tesche) - Van der Vaart - Lasogga, Zoua.

    27-03-2014 om 21:36 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    23-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - VfB Stuttgart - HSV

    22.03.2014: VfB Stuttgart - HSV: 1-0

    Stuttgart stond er in het klassement ongewoon slecht voor, op de voorlaatste plaats met 2 punten minder dan HSV, en met even weinig zin om te degraderen of zelfs barragewedstrijden te winnen. Beide ploegen waren dus nogal nerveus om de nul te houden en eventueel zelf te scoren. Lasogga was nog steeds niet klaar voor de strijd dus moest Calhanoglu weer voor twee werken.

    Het doelpunt van de wedstijd kwam op naam van de ingevallen Maxim in de 69ste minuut. Tot dan zagen de ongeveer 50.000 toeschouwers een wedstrijd waarin beide ploegen gelijkaardig en gelijkwaardi speelden, waarin de verdedigingen goed stand hielden. Toestanden in de strafschopruimte waren schaars. Een wending kwam in de wedstrijd in de 53ste minuut, toen de scheidsrechter aan Calhanoglu nogal hardvochtig de geelrode kaart toonde en HSV dus numeriek in de minderheid bracht. De eerste gele kaart, in de 16de minuut, was wel terecht, maar zoals ik bij Sport1 verstond, vond Slomka het overdreven om een dergelijke niet echt zware fout meteen te beboeten met een gele kaart, en de tweede was hem ook te streng. Na die goal van Maxim kon HSV geen vuist meer tonen. Zo staat HSV weer op een plaats in de rangschikking dat met barragewedstrijden verbonden is, woensdag ontvangt het SC Freiburg, dat twee punten meer telt en dit weekend W. Bremen een sportief pakske slaag gaf.

    Hamburger SV speelde in deze opstelling: Adler - Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann - Calhanoglu, Arslan (86' Rincón), Badelj (80' Tesche), Ilicevic - Van der Vaart (58' Jiracek) - Zoua.

    23-03-2014 om 20:16 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    16-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling Vredeseilanden, georganiseerd door vzw Vredeseilanden (297)

    16.03.2014: Ik parkeerde mijn auto aan de sporthal en toog naar de zaal Hand in Hand waar ik me inschreef voor 18 km. Die omloop leidde mij langs enkele openbare maar vooral wandelwegen naar Welle via het voetbalplein van FC Den Hert en de nabije visvijver om zo in Iddergem te belanden. Daar leste ik de dorst met een fris watertje en ging dan ... terug naar Denderhoutem, evengoed langs veel paadjes waar geen auto door kan noch mag. Wellicht heb ik ergens een splitsing gemist.

    Het was mooi wandelweer met een stralende zon. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/WandelingVredeseilanden14

    16-03-2014 om 20:33 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - 1. FC Nürnberg

    16.03.2014: HSV - 1. FC Nürnberg: 2-1

    Tiens, hetzelfde resultaat als wat Eendracht Aalst behaalde tegen de Brusselaars.  Hoewel HSV 1 keer scoorde.  Maar de zege is binnen, en dat is wat telt, want nu is HSV in het klassement een plaatsje gestegen. Van het begin af zette de thuisploeg de Club (zoals Nürnberg ginder genoemd wordt) onder druk en schiep veel kansen. De lang verwachte voorsprong viel pas in de 80ste minuut door een afgeweken bal van Calhanoglu (de goalgetter van dienst bij afwezigheid van Lasogga). Zes minuten later verdubbelde Frantz de score door zijn doelman te verschalken (86'), wat de belangrijke zege in de strijd om het behoud verzekerde, ook al scoorde Drmic (90+') in de extra tijd nog de aansluitingstreffer.

    Trainer Slomka stelde de volgende spelers op:  Adler - Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann - Calhanoglu, Badelj, Arslan (88' Rincon), Ilicevic (85' Jiracek) - Van der Vaart (82' Tesche) - Zoua.

    16-03-2014 om 19:59 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - RWDM Brussels FC

    16.03.2014: Eendracht Aalst - RWDM Brussels FC: 2-1

    Na 7' zullen de thuissupporters een diepe zucht geslaakt hebben, want Gounogbe gebruikte een corner om de score te openen voor de bezoekers. Maar Eendracht verliest niet zo gauw de moed en vecht eerder terug. Nog voor het kwartier was er even opschudding. Na een duidelijke duwfout op Van Belle mocht de bal op de stip en werd hij feilloos omgezet door Wesley Vanbelle (1-1, 13'). De wedstrijd viel dan volledig stil en buiten een open doelkans voor bezoeker Gounogbe (en een puike redding Van Den Noortgaete) viel er niet veel meer te noteren. De tweede helft was niet zo mooi om zien.  Van Den Noortgaete moest juist één keer goed plat na een gevaarlijke vrije trap. De thuisploeg slaagde er niet in om kansen te versieren. Tot overmaat van ramp verloor Eendracht de goed spelende Nick Van Belle met een hersenschudding zodat het spel meer en meer verwaterde. Toch viel er in het slot van de wedstrijd nog een doelpunt uit de lucht. De ingevallen Ngasseu knikte de bal na een hoekschop over alles en iedereen binnen en kroonde zich zo tot matchwinnaar (2-1, 85').

    Trainer Desaeyere koos voor deze spelers: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Filipovic, Lievens, De Cuyper, Janssens (74' Ngasseu), Van Damme (46' De Greef), Bogaerts, Van Belle (66' Bael), De Neve, Shkodra.

    13.03.2014: Kevin Kempeneer (27) keert na twee seizoenen SK Londerzeel terug naar Eendracht Aalst. De mondelinge overeenkomst wordt deze voormiddag bekrachtigd met de ondertekening van het contract. Daarmee maakt onze gewezen doelman de omgekeerde beweging van Gertjan Verhoeven. Kempeneer speelde eerder nog voor KV Mechelen, Red Star Waasland en was daarna gedurende drie seizoenen de doublure van Kevin Van Den Noortgaete. En dat wordt hij nu weer, natuurlijk.  Als men bij de Eendracht het zotte idee krijgt een andere naam te kiezen, FC Kevin is misschien een optie, want Janssens heeft dezelfde voornaam en alle goeie "dingen" bestaan uit 3 (zie maar naar het aantal doelpunten van de carnavalsmatch).

    16-03-2014 om 19:43 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    09-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kriek- en Mattentochten, georganiseerd door Wandelclub De Marktrotters Herne vzw

    09.03.2014: Ik parkeerde in een parallelstraat aan het station van Herne en van daar stapte ik een halve kilometer naar De Hernekouter, waar ik me inschreef voor 15 km. Via eerst een wijk en dan over glooiende veld-, voet- en aardewegen (deze met modder en plassen, alternatieven waren er niet, ze waren ook niet nodig na een week met weinig of geen regen), over de Aerebeek (op de NGO-kaart als Harebeek gemeld) en puur natuur heb ik kriskras gewandeld naar idyllische plekjes in de omgeving van Herne. In beide rustposten sloeg ik een glas plat water achterover want de lente is overduidelijk in het land na een zachte, groene winter. Na de tweede rust, in Herne zelf, maakte ik een lusje van 3 km langs een watermolen op de Markrivier en nog enkele verharde en natuurlijke paden.

    Het was mooi, zonnig en natuurlijk droog wandelweer, en dat lokte veel wandelaars, te oordelen aan het grote aantal her en der geparkeerde auto's.

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/KriekEnMattentochten14

    09-03-2014 om 21:01 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!