Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Kledingketen Cassis sluit 9 winkels, 67 jobs verdwijnen
  • Belastingdruk nergens zo hoog als in België, arbeidseconoom Stijn Baert: "Ondanks verkiezingsbeloften gestegen tegenover 2019"
  • Kwart van vooraf ingevulde belastingaangiften bevat fouten, zegt ACV: waarop kan je letten?
  • Verdachte legt bekentenissen af in onderzoek naar dubbele doodslag in Sint-Jans-Molenbeek
  • Striktere regels rond auteursrechten en huurinkomsten: dit zijn de nieuwigheden in de belastingaangifte
  • 13 milieuorganisaties en bewonersgroepen vechten vergunning Brussels Airport aan
  • Ex-topman De Voorzorg Limburg Tony Coonen en 8 anderen moeten voor de rechter komen voor corruptie 
  • Zo zorg je ervoor dat je als (ouder van een) jobstudent geen extra belastingen moet betalen
  • Politie betrapt snelheidsduivel op step in Sint-Genesius-Rode: "Step kon tot 99 km per uur rijden"
  • Directeur SMAK in Gent onder vuur na klachten over toxisch leiderschap
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vicky43
    blog.seniorennet.be/vicky43
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    25-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.natuurlijk bestaat het
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al meer dan één keer gehoord, gelezen of mee gemaakt. 
    Een vroegere buurvrouw kocht regelmatig een roomsoes om daarna een vermageringsthee te drinken. Nu stuurde mijn nichtje het volgende door: waarom bestel je een dubbele cheesburger en een friet, samen met een cola light?
    Gaan we de Amerikaanse weg op? Ja, maar dan wel met beter eten.  

    25-06-2012 om 09:58 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aflopen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb een enorme hekel aan aflopen die niet doen wat ze eigenlijk zouden moeten doen en dat is aflopen. Te veel problemen mee gemaakt in het verleden. Verdomme toch. Nu terug enorme problemen hier in de keuken. Ik zoek wel ergens een hulpmiddel.    



    24-06-2012 om 20:38 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jarig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is Roeland jarig en hij gaat dit vieren met zijn vrienden in "dardennen". Eigenaardig dat hij daar zo graag naar toe gaat, terwijl Kaat en Joost veel meer van de zee houden. Ook Agnes is zee gebonden. Ieder zijn meug. Jaaaaaren geleden gingen we altijd de ganse maand mei naar Wenduine met de kinderen zo lang ze niet schoolplichtig waren. Prachtige vakanties gehad. Roeland houdt van groen, vogeltjes, vlindertjes, sneeuw en zo kan ik nog urenlang door gaan. 
    Toevallig is tante vandaag ook jarig. Ze zal dit niet lezen, maar op die manier wil ik ook oud worden al zal ik dan iets aan mijn levenswijze moeten veranderen.   

    23-06-2012 om 10:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.negatief
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals ik gisteren schreef klink ik de laatste tijd nogal negatief. Er zijn teveel mensen die van mijn goedgelovigheid profiteerden en ik voel me gewoon in het zak gezet door een aantal profiteurs. Ok, dat ligt aan mij. Waarschijnlijk kunnen ze het op mijn gezicht aflezen. Ik zit zo in mekaar, maar blijkbaar kom je met eerlijkheid niet door de wereld. Gelukkig kan ik nog genieten en me niet blijven ergeren aan mensen zonder scrupules. Net na mekaar fado en negro spirituals beluisterd. Dat is echt genieten. Och laat al de rest dan maar voorbij gaan als zwarte herinneringen. 

    22-06-2012 om 15:08 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    20-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nogal negatief
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste tijd klink ik misschien nog al negatief, maar ik ben waarschijnlijk te eerlijk of te naïef voor deze wereld. Zoals je weet woon ik in een appartementsgebouw. Bij de overburen was de afvoer in de keuken verstopt en ze kwamen vragen of we zo geen middel hadden om in de afvoer te gieten. Geen probleem, dat stond nog wel ergens. Dat hielp niet. 's Anderendaags lieten ze de loodgieter komen die hier bijna alle onderhoudswerken doet in het ganse gebouw. Sorry, maar ik kan van die man zijn gezicht aflezen dat die niet eerlijk is. Sinds hij hiernaast "zogezegd" alles vervangen heeft en een nieuwe aansluiting maakte, kolkt het water bij ons in de pompbak omhoog, telkens zij water aflaten en zitten we regelmatig met verstoppingen. Die paljas heeft waarschijnlijk hun afloop op de onze aangesloten. Hoe kan je met een brede glimlach op je gelaat, toch zo corrupt en zo oneerlijk zijn. Geld, dat is het enige waar alles om draait.   

    20-06-2012 om 15:52 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    19-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.allerlei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Niks gaat nog goed en alles draait vierkant. Als je naar het nieuws luistert zou je depressief worden. Sorry zoon, maar in België begint elk gesprek over "het weer". Dat is het dagelijkse onthaal als je in een winkel komt. "Nu hebben we nog niet veel goeds gehad, he" "Amaai nu is het echt te warm!"  "En zo nat voor den hof" "enfin, ze voorspellen beter". "och wat ze allemaal komen vertellen, daar kan je toch niet op voortgaan." En dat gaat zo maar door, overal waar je komt zijn er dezelfde tussenkomsten. 
    Dat is echter niet wat nu de hoofdmoot van het nieuws uit maakt. Ik denk aan Egypte, aan Griekenland, aan de rentetarieven in Spanje, Portugal en Italië. Wie weet volgt ook België niet. Wie legt die tarieven vast en op welke basis? Alleen enkele stinkend rijke mensen in de wereld en dan die stomme rating kantoren. Echt ergerlijk! Het is niet eerlijk gewoon. Uren zou ik over dit verongelijk nog kunnen door gaan, maar als enkeling tegen zo een macht kan ik niks aanvangen. 
    Onrecht, politiek, macht, maar vooral geld, maken alles kapot.

    19-06-2012 om 10:52 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Amaai deze morgen een donderslag die ik hier nog nooit gehoord heb. Enfin, het was er maar één. De rest was maar wat gerommel. Blijkbaar hebben wij hier minder last van onweer en alle ellende daar rond in Heverlee door de bossen in de buurt. Men vertelt mij dat dat grote woud hier vlakbij een deel van het grote onheil van ons weg kan houden. Het zal wel. Het kan, maar het is effectief zo dat wij hier nooit die grote wateroverlast en dat zeer zware onweer hebben.   

    18-06-2012 om 12:32 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.overschrijving
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Natuurlijk heeft dit allemaal met administratie te maken, maar het kost allemaal veel meer dan het factuurbedrag. We ontvingen een rekening van 1,62€. Tante kreeg er eentje van 3,72€. Dan begin ik spontaan te rekenen. De tijd die nodig is om die factuur te maken is te verwaarlozen, want dat zal automatisch gebeuren zeker. Toch moet dat afgedrukt worden! Kost van inkt en papier? Misschien moet iemand dat ook nog onder omslag steken? Postzegel! De brief moet bij de post terecht komen. Van daar naar Brussel en terug naar Leuven, van waar die vertrok. Hier door de postdiensten geleverd. Nog niet gedaan. Wij betalen via pc, maar er zijn een aantal mensen die dat formulier invullen en er mee naar de bank gaan. Die steken dat daar in een speciale bus. Van daar vertrekken die overschrijvingen naar een centraal punt waar ze verwerkt worden. Hoeveel dan de uiteindelijke kostprijs is wil ik niet weten.

    17-06-2012 om 10:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.belastingen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik begon net de belastingen in te vullen op tax on web. Vorig jaar geen enkel probleem gehad. Alles mooi voor ingevuld. Dit jaar dus niet. Waarom nu niet,  blijft me een raadsel. Ze kennen van een arme gepensioneerde toch al zijn inkomsten en uitgaven. Het enige wat ik vorig jaar moest aanpassen, waren de bedragen die we aan goede doelen gegeven hadden. Ik ben er dus nu mee gestopt en zal herbeginnen met de aangifte nadat ik de nodige opzoekingen in alle papieren zal gedaan hebben. Moet dit allemaal toch zo moeilijk?  

    15-06-2012 om 10:31 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.altijd een luisterend oor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daar net ben ik een cadeau gaan kopen in de Karma op de Naamse steenweg. De winkeldame vroeg of ze enig advies kon geven bij de keuze. Gekozen wat ze me voorstelde. Onmiddellijk komt er een mevrouw op me af met de mededeling dat ze hetgeen ik gekocht had ook wel eens als een presentje zou willen. Ik praat verder met de winkeldame en ik hoor dat ze Limburgse is. Nog verder doorgebabbeld over Nederlands Limburg, want ze is afkomstig van Achel, dus bijna aan de grens. Ik begin vanalles uit te leggen over ons laatste verblijf kort bij Valkenburg en ons bezoek aan "Mondo Verde". Komt er een andere dame af om te bevestigen dat dit wel degelijk mooi is en dat je daar gemakkelijk een daguitstap kan van maken.  Luisterende oren. Opgelet wat je in een winkel allemaal zegt. Luisterende oren!

    13-06-2012 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoofdwonde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn vrouw had bij haar val van vorige zondag een serieuze hoofdwonde en een zware hersenschudding. Ik stuur een mail met dank aan de hulpdiensten. Ongelooflijk hoe die mensen reageren. Natuurlijk hebben we geluk om kort bij het UZ te wonen. Ze stonden hier binnen de 3 minuten en terwijl ze onderweg waren belden ze ook nog met instructies. Hoedje af. Ook had ik het geluk dat nichtje Margrietje toevallig van dienst was. Ze zette haar onmiddellijk in en gaf de nodige orders en instructies om alles verder op te volgen.  





    12-06-2012 om 17:50 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeer tevreden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Echt zeer tevreden over de hulp van de spoed van UZ Leuven. Gisteren viel mijn vrouw hier bij ons in de garage met een enorme smak tegen de grond. Een hoofd begint onmiddellijk enorm te bloeden natuurlijk. Ik was echt in paniek en belde de hulpdiensten. Die stonden hier op 3 minuten en terwijl ze onderweg waren hebben ze me ook nog getelefoneerd om een en ander te vragen en om instructies te geven. Er werkt een dochter van mijn zus op spoed in Leuven en ik had het geluk haar daar te treffen. Spijtig genoeg moest ze weg met de MUG. Toch de nodige hulp gehad van Margrietje. Enfin alles is goed afgelopen. Vrouwtje terug thuis. Ze moet rusten en zo veel mogelijk slapen. 

    11-06-2012 om 20:07 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vaderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik had me het einde van vaderdag wel enigszins anders voorgesteld. We zijn deze middag met kinderen en kleinkinderen gezellig gaan eten. Toen ik boekte vertelde men mij dat binnen alles volzet was en dat we buiten nog wel plaats hadden. Risico genomen en geluk gehad met het weer. Het was gewoon schitterend. Bij thuiskomst echter is mijn vrouw gevallen. Serieuze hoofdwonde. 100 getelefoneerd. Die mannen stonden hier binnen de 5 minuten. Vervolg. Spoed tot in de late avond. Het vrouwke zal daar de nacht moeten doorbrengen. Straks ga ik ze terug naar huis halen.

    11-06-2012 om 03:34 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    10-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waarom maken ze het zo moeilijk?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het zal absoluut niet moeilijk zijn, maar ik ben een kluns. Ik wil graag het voetbal bekijken op computer, terwijl mijn vrouw rustig een programma kan volgen op tv. Waarschijnlijk doe ik iets fout en/of ik heb de kennis niet. Och ja het is toegeven aan beide kanten momenteel.  

    10-06-2012 om 10:31 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gekleurde mensen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen net een reportage gezien over Polen en Oekraïne waar de voetbalsupporters echte nazi's zijn. Ze zijn gewoon arrogant en zelfs de kinderen brengen samen met volwassenen de Hitler groet uit. Ze zijn extreem rechts en deinzen niet terug voor geweld. Ze krijgen ook een opleiding voor geweldpleging en vechten. Walgelijk de beelden die ze lieten zien op tv. Schandalig gewoon. Ik ben er echt niet goed van.

    09-06-2012 om 20:31 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vond ik enkele goeie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vroeger was ik een twijfelaar, maar daar ben ik nu niet meer zo zeker van.
    Ik weet waarom ik nooit getrouwd ben. Mijn schoonouders konden geen kinderen krijgen.
    Je weegt te veel zegde de dokter. Neen ik ben gewoon te klein voor mijn gewicht.
    Als je rookt ga je dood en dan ben je een belangrijk stuk van je leven kwijt.
    Mijn voet slaapt. Nu hopelijk de rest ook nog.
    Zeer eigenaardig, de mensheid bestaat al duizenden jaren en toen bestonden er nog geen brillen en toch staan je oren daarvoor op de juiste plaats. 
    Hier klopt iets niet zij de cardioloog.
    De glazenzetter sloeg een voorraad ruiten in.

    08-06-2012 om 09:43 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.er loopt iets fout
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al twee dagen na mekaar een berichtje proberen te plaatsen, maar het lukt me niet. Ik ga kijken of dit nu gaat en anders moet deze kluns eens iets anders proberen. 

    07-06-2012 om 17:11 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tof echt tof
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net kwam ik een toffe kerel tegen. Echt interessant. Een jongen van 25 die hier op een paar stappen van mij woont. Hij werkt hier een paar kilometer vandaan en zorgt voor kinderen van gezinnen met problemen. Een vader die drinkt, een moeder die de kinderen niet meer ziet zitten, een paar dat uit mekaar gaat en ga zo maar verder. Een gedreven jonge man, al zegt hij nu al dat hij dit geen 20 jaar zal volhouden. Ik veronderstel en ben er me absoluut van bewust dat dit een zeer zwaar beroep is. Alle sociale beroepen trouwens. Allemaal onderschat en onder betaald. 

    05-06-2012 om 19:30 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de laatste tijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste tijd misschien (te) veel naar zeer oude opnames aan het luisteren. Nostalgie? Och het was allemaal zo mooi. Als ik nu naar onze Vlaamse zangers luister en dan vergelijk met hetgeen we vroeger voorgeschoteld kregen??? Ik beweer niet dat er nu niks vallabels meer gemaakt is. Net naar een stukje aan het luisteren van Jef Burm over de Kempen. Prachtig gewoon. Och momenteel een beetje te sentimenteel bezig.    

    05-06-2012 om 11:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weeral jeugdsentiment
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net naar the golden gate quartet aan het luisteren geweest. Jeugdsentiment weeral, maar o zo mooi. Veel van de muziek van toen ik een heel stuk jonger was dan nu  (40 a 50 jaar geleden), heb ik van thuis en vooral van mijn broer en mijn peter meegekregen. Door er veel naar te luisteren, verplicht of niet,  heb ik al die verschillende genres leren appreciëren en op zijn waarde schatten. Het was vooral klassieke muziek, maar ook gospel en negro spirituals, zelfs de kleinkunst van toen, maar ook opera en jazz. Wat een tegenstellingen zou je denken, maar niks is minder waar. Momenteel is Mahalia Jackson aan het zingen. Wel dat is al die genres samen. Nu ga ik verder genieten.

    04-06-2012 om 17:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!