Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Hoe moeilijk is het om samenwerkingen tussen Vlaamse en Israëlische universiteiten te verbreken? "Zomaar uit lopend project stappen is contractbreuk"
  • Wetenschappers boeken vooruitgang bij ontwikkeling universeel griepvaccin
  • Orang-oetan verzorgt vleeswond met geneeskrachtige plant: eerste keer waargenomen bij wild dier
  • Bus van De Lijn belandt na windvlaag in gracht in Oostrozebeke, passagiers zijn niet gewond
  • Criminelen stelen voor 1.400 euro aan elektronische cheques van Giovanni: "Volgens bedrijf is het mijn eigen schuld"
  • Loopt het spoor dood als een autopsie niets oplevert bij een cold case?
  • Vrouw die neergestoken werd in Antwerps station bedankt NMBS-personeel: "Ook dankzij jullie kan ik het navertellen"
  • Flakkadoodrijder opgepakt voor vermoedelijke brandstichting in huis van broer in Jonkershove
  • Fabriek in Berlijn in lichterlaaie: brandweer waarschuwt voor giftige rookwolk
  • Politie Oostende zoekt eigenaar van ontsnapte servalkat, die illegaal is in ons land
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    overmezelf
    blog.seniorennet.be/overmez
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    02-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Normaal zit ik eigenlijk niet zo veel in met vakantie, al is het altijd meegenomen om hier en daar een beetje kultuur of een beetje warmte mee te pikken. Om een of andere reden zie ik er nu wel naar uit. Wat het is weet ik niet. Het is niet dat ik zwaar onder de stress sta en dringend moet ontspannen, maar ik ben er echt aan toe. We vertrekken zaterdag en het enige waar ik altijd tegen op kijk, zijn die lange wachttijden en dat altijd maar aanschuiven en wachten. Een kapitaaltje verzamelen heeft toch zo zijn voordelen. Je reist in business en je moet maar een kwartier voordien inchecken. Ik maakte het een aantal keren mee omwille van mijn beroep en het is toch een ietsje anders. Wij zijn dus gedoemd om de lange wachttijden mee te maken. Dat is het enige wat ik tegen reizen heb. Enfin, ik heb mijn sudoku en volledige doorlopers mee om de tijd te doden. Ik ga er niet bij lopen als een blinde. Ik ga mee pikken wat er te zien is en alles opslagen in mijn virtueel geheugen.

    02-10-2008 om 18:45 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste werkjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben zo stilaan bezig aan de laatste bezigheden iun mijn tuintje. De winterperiode komt er aan en dan ligt het zo wat stil daar. Ik heb vandaag de vensters van mijn serre gesloten en dat is zo wat het einde van het seizoen als ik dat doe. In het weekend had ik er nog 27 graden in, maar vandaag nog amper 15. Gedaan voor dit jaar. Dan maar weer beginnen schrijven zeker, zodat mijn boekjes eindelijk tegen het voorjaar klaar zijn. Eerst nog 14 dagen met vakantie en dan kan ik er weer volop tegen aan. Ik hoop weer veel te zien en te ontdekken. De foto's zullen dan later wel volgen. Van op mijn vakantiebestemming laat ik niks horen of zien. Er compleet tussen uit voor iedereen.

    29-09-2008 om 21:17 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    28-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weer eens fout
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is niet de eerste maal dat we ergens toekomen voor een bepaald evenement en dat we daar staan op de verkeerde dag. We dachten dat er iets te doen was in Leuven, maar dit was gisteren. We stonden aan het Provinciehuis en daar was een open deurdag. Het ging onder andere over het kunstpatrimonium in dit gebouw. Dit hebben we dan meegepikt en ik moet zeggen dat het de moeite waard was. Een geluk bij een ongeluk.

    28-09-2008 om 21:04 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik begrijp het niet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik met mijn klein verstand begrijp dit niet. Ik dacht dat mensen zo slim waren om bij een zo lage beurs niet te verkopen. Toch zie je de aandelen in mekaar stuiken. Drie gouden regels die ik onthouden heb uit mijn "beursverleden": Alleen maar op de beurs "spelen" met de helft van je beschikbaar kapitaal. Daarenboven moet je dat kapitaal minstens tien jaar kunnen missen en de derde, niet onbelangrijke regel, in een dalende beurs bijkopen. Dus ik begrijp die zo sterk dalende koersen niet. Manipulatie? Waarom is er zo een grote invloed op de wereldmarkt als het in Amerika slechter gaat? Zijn wij met Europa en Azië economisch niet veel sterker? Amerika domineert de wereld en wij lopen allemaal mee. De invloeden achter de schermen zullen te groot zijn zeker? Enfin, ik als klein burgertje...

    27-09-2008 om 11:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weerbericht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen we vertrekken binnen een 10tal dagen naar de streek van Malaga. Als Belg ga je dan altijd eens kijken wat voor weer ze daar momenteel hebben en wat ze aankondigen. Niet slecht voorlopig. Als ik er de brochures op na sla zal het daar om en bij de 25 graden zijn. Momenteel af en toe wat bewolking, maar we zullen wel zien als we daar zijn. Toch eigenaardig dat we als een van de weinige doelstellingen altijd maar denken aan dat weer. Veel mensen spreken ook over het eten, maar dat interesseert me minder. Er is altijd wel een goed restaurantje te vinden en als Vlaming zijn we een en ander gewoon. Ik ben bezig met de bezienswaardigheden op te zoeken in de buurt. Dat is waar we voor gaan. Al wat de moeite is, willen we ook bezoeken. Geen sip gezicht op voorhand.

    25-09-2008 om 11:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iedereen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Niet iedereen, maar een aantal mensen denken dat mijn slaapprobleem nu ineens opgelost is met dat masker dat ik 's nachts moet dragen. Neen dus. De uren die ik slaap zijn van een betere kwaliteit omwille van het feit dat ik door dat slaapmasker geen apneus meer heb. Maar de te weinig uren slaap hebben nog altijd te maken met mijn RLS probleem. Mijn fysiek is een pak beter en daar ben ik dus zeer opgetogen over. Ik kan terug alles aan en ik kan weer werken als een jonge. Het is alleen dat permanent slaapgebrek dat mij nog parten speelt. Het zal ooit misschien wel eens beteren. Ik zweef misschien, maar ik leef op hoop.

    23-09-2008 om 18:50 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.straatanimatie
    We zijn vandaag naar straatanimatie gaan kijken in Bierbeek. Altijd ludieke dingen te bekijken en altijd interessante dingen te zien. Ik neem dan mijn fototoestel mee in de hoop van enkele beter geslaagde foto's te kunnen nemen. Ik kijk evenveel in het publiek dan naar de voorstelling zelf. Daar kan je ook mooie kiekjes maken. Al bij al was het de moeite. We hebben genoten. Volgend jaar terug.





    21-09-2008 om 17:45 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.orchidee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vandaag naar orchideeën tentoonstelling geweest in Leuven. Echt de moeite. Het zijn prachtige bloemen, maar wij kunnen ze thuis niet houden. Ik herinner me de orchideeën bij mijn indertijd. Daar stonden al nieuwe knoppen in als de oudere bloemen nog aan het bloeien waren. Nog nooit gezien. Geen speciale verzorging, maar toch. BIJ ons ma stonden de bloemen allerhande altijd te pronken. Speciale lichtinval, speciale warmte??? De verzorging? Er tegen spreken? Enfin, ons moeder is altijd een bloemenfenomeen geweest. Bij haar ging dat allemaal zo veel gemakkelijker precies.

    20-09-2008 om 18:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.niet te geloven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Niet te geloven, maar in de Aldi staat het st Niklaas snoepgoed al. Misschien beginnen ze volgend jaar al in de grote vakantie, dan kan je het schoolgerief al samen met de Sinterklaasspullen kopen. Deze morgen andere dingen gehoord. Er gaat een test gebeuren om per volwassene met 50 € per week te leven. Het moet haalbaar zijn, maar dan zal je wel een en ander aan de normale levensstijl moeten veranderen. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat er een pak mensen zijn die het noodgedwongen met minder moeten doen. Wat zijn we toch rot verwend.

    18-09-2008 om 20:28 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het "ik" gevoel is toch alom tegenwoordig. Misschien ben ik ook wel zo. Wie weet. Eén van de tuinburen is spontaan een beetje in mijn tuin komen werken tijdens mijn "mindere" periode. Ook mijn schoonbroer heeft enorm veel werk verricht. Maar nu kom ik daar, weer een beetje uitgerust en weer klaar voor de strijd, maar denk je nu dat er veel interesse is? Nee, het eerste waar ze over beginnen is waar zij wel niet mee bezig zijn en wat zij wel allemaal niet aan de hand hebben. Och kom, het is menselijk en al bij al zijn het goeie tuinburen. Ik denk er al niet meer aan. Alleen het gevoel dat ik aandacht moest hebben is ook al een beetje dat "ik" gevoel. Dus vergeten maar. Ik ga er weer tegen aan.

    17-09-2008 om 18:34 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een paar dagen niks meer geschreven. We zijn een weekendje naar Brugge geweest. Er was zaterdag de voorstelling van "de Barbier van Sevilla" en daar zijn we naar toe geweest. We zijn bij schoonzus blijven logeren. We hebben zaterdag geluk gehad met het weer, ongelooflijk. Voor de middag schitterend droog weer. Tegen de middag zijn we naar Sluis getrokken. Nee niet voor de seksboetieks. We moesten sigaren meebrengen voor nonkel René en die gan we daar altijd halen als we in Brugge zijn. Na de middag zijn we naar Damme getrokken voor een koffie bij "moeder Marie". Toen we terug thuis kwamen, heeft het geregend, uren aan een stuk. We vreesden dus voor de voorstelling, want het was in open lucht. Toen we echter vertrokken naar de receptie vooraf, is het gestopt met regenen en het is de ganse avond droog gebleven. Mooie voorstelling. De twee en een half uur waren voorbij voor we er erg in hadden. De moeite.

    15-09-2008 om 10:42 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.masker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren zijn ze mijn slaapmasker komen leveren. Toch even wennen met zo een ding op je gezicht. In het begin is het net of je kan niet ademen. Het heeft alles te maken met de permanente luchttoevoer, maar het is enkel als ik inadem dat dit toestel de volle druk geeft. Bij het uitademen voelde ik nog wat tegendruk en dat geeft dat onaangename gevoel. Na een tijdje geraak je daar aan gewoon. Geen zicht zo'n ding op je kop. Het lijkt op een zuurstofmasker dat de piloten van gevechtsvliegtuigen gebruiken. Hopelijk voel ik me na een paar dagen gebruik al een beetje beter uitgerust en kan ik er weer vol tegenaan.

    11-09-2008 om 10:49 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindelijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen eindelijk, na zo veel tijd, terug de kracht en de moed gevonden om nog eens naar mijn tuintje te gaan. Ik heb toch enkele uren kunnen werken en ik zal morgen waarschijnlijk nog terug gaan. Niet veel oogst, alhoewel dat is relatief. Spinazie in overvloed. Voor de rest loopt het zo wat op het einde van het seizoen. Mijn zus is een en ander komen halen. Ze is daar altijd blij mee. Ze weet dat het puur natuur is. Alle buren waren er op een bepaald ogenblik. Gedaan met werken, maar een babbel van een kwartier. Sociaal contact. Plezant.

    09-09-2008 om 20:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.botanische tuinen
    We zijn nog eens naar "den botanieken hof" geweest, zoals de Leuvenaars die noemen. Ook hier heeft de slechte zomer zijn sporen nagelaten. De tuin die anders zo mooi is, ligt er nu maar triestig bij. Enorm veel bruin aan al het loof en in de fruittuin zijn er ziektes alom. Er hangt niets meer aan de bomen en de appels en de peren liggen rot op de grond. Ik mag al bij al nog niet klagen met mijn tuintje. De diepvriezers steken vol. Het enige verschil met vorig jaar is, dat ik niet zo veel heb kunnen uitdelen en dat doe ik zo graag. De foto's hierbij zijn dus wel van vorig jaar.





    07-09-2008 om 11:21 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.memorial
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mooie memorial Van Damme gisteren. Het was de moeite waard. Natuurlijk was het zo veel beter geweest met mooi weer. Een schitterend publiek. Ik ben er ook ooit eens live naartoe geweest, maar niet in zo een ongedwongen sfeer. Ik werd uitgenodigd in de VIP lounge en dan zit je daar in volledig driedelig pak en durf je jezelf zo niet uitleven. Na de wedstrijd word je dan netjes terug gereden naar de tenten om nog iets te eten en te drinken. Enfin, ik ben er eens geweest. Afscheid van Kim Gevaert. Is de fakkel al doorgegeven?

    06-09-2008 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toevallig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen toevalling in oude foto's grote kuis aan het maken, omdat mijn geheugen op computer een beetje vol geraakt. Wat kom ik daar nog tegen? Oude dia's die ik ooit eens heb ingescand. Als je nu ziet dat Goedele al zelf twee kinderen heeft die ouder zijn dan zij toen was. De tijd vliegt en we worden oud, zeggen ze er dan altijd bij. Toch plezant om nog eens terug te zien.

    05-09-2008 om 19:57 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schoonbroer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren is mijn schoonbroer in mijn tuin komen werken. Hij was al vroeg bezig en heeft doorgewerkt tot na de middag. Hij wou zelfs niks te eten. Het enige wat hij vroeg was dat ik hem een fles water zou brengen. Mijn tuintje is bijna volledig in orde nu. Een parel van een kerel. Een struise bonk met een gouden hart.

    04-09-2008 om 11:04 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sacrale muziek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen pas een aantal cds van mijn zus op computer gezet. Sacrale muziek. Prachtig. Mooi om op een speciaal moment naar te luisteren. Deze muziek geeft rust. Zes cds in één box. Ik zal er nu wel genoeg hebben zeker? Er zijn componisten bij waar ik nog nooit van hoorde, maar de muziekstukken zijn daarom niet minder mooi. Ik kreeg van mijn kinderen ooit een cd van Arvo Pärt en ik zie dat er ook van hem een nummer bij is. "De profundis" Onmiddellijk eens beluisteren.

    02-09-2008 om 10:37 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op restaurant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een veertiental dagen geleden zijn we bij Jeroen Meeus gaan eten. Er werd een vergissing gemaakt in de rekening, maar hij betaalde prompt het verschil terug en deed er nog een fles champagne boven op. Hier spreek je dus niet alleen van eerlijk zaken doen, maar ook heerlijk. Het was werkelijk lekker. Ik maak nu onbetaalde reclame, maar het is werkelijk de moeite waard. Wat ik altijd en overal apprecieer is de ongedwongen sfeer. Ook hier heb je dat. De bediening is correct, maar niet gemaakt. Zeker een aanrader. We zijn er nu al een aantal keren geweest en nog nooit is het tegengevallen.

    01-09-2008 om 16:30 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    29-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik dacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik dacht dat ik gisteren nog een berichtje had toegevoegd. Iets fout gelopen? Ik weet het niet. Gisteren nog maar eens naar het ziekenhuis voor een onderzoek. Mijn vrouw en schoonbroer waren naar de tuin geweest om een en ander te doen omdat ik de laatste tijd de fut niet meer heb. Blijkt dat een aantal tuinburen ook al bezig geweest waren. Ongelooflijk die mensen. Ik weet niet hoe ik ze moet bedanken. Ik zal wel iets passends vinden. Toch hartverwarmend, dat ze zo, zonder iets te zeggen, je komen helpen. Ik weet dat ik hetzelfde zou doen, maar het doet echt deugd.

    29-08-2008 om 15:06 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!