Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • CHECK - Aanval Iran leidt opnieuw tot overvloed aan valse beelden, ook vanuit officiële instanties
  • CHECK - Neen, in Oekraïne worden geen kinderen naar het slagveld gestuurd
  • Gouverneur van Georgia Brian Kemp ondertekent wetgeving om stemgerechtigden makkelijker van kieslijsten te schrappen
  • Motorrijder die 8 keer middelvinger naar flitscamera's opsteekt bij evenveel overtredingen, loopt tegen de lamp in Brussel
  • Geen stemming over decreet over verbod op winst op zorg, volgens oppositie "juridisch broddelwerk"
  • BEKIJK: Oud-strijder uit Tessenderlo viert 107e verjaardag en is daarmee oudste Limburger
  • Carla was slachtoffer van priester die kandidaat is voor adviesraad aartsbisschop Terlinden: "Druilerig nieuws op druilerige dag"
  • Netflix verhoogt opnieuw de prijzen in België
  • Overdracht militaire archieven naar Rijksarchief stap dichterbij: kan iedereen dossiers over collaboratie en repressie straks inkijken?
  • Amerikaans muzikant en producer Steve Albini is overleden, het brein achter legendarische rockplaten uit de jaren 90
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    theohouben
    blog.seniorennet.be/theohou
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    17-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog nooit meegemaakt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren waren we op bezoek bij mijn zus Leona. Rond 17,30 uur naar huis gekomen en iets nadien via internet een pakje besteld bij een firma in Nederland.  Laat ons zeggen dat de bestelling rond was rond 18 uur. Deze morgen om 08,45 uur stond er iemand aan de deur om dat pakje te komen leveren. Nog nooit meegemaakt. Wat een service!!

    17-07-2013 om 16:35 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geschiedenis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toevallig vind ik een boekje uit 1933 over de verkiezingen. De tweede bladzijde viel me onmiddellijk op. Je kan die tekst over de bankencrisis gewoon kopiëren naar deze periode. De geschiedenis blijft zich steeds herhalen.

    12-07-2013 om 20:02 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waar in Vlaanderen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Waar in Vlaanderen heb je nog een beetje stilte? Deze morgen was er iemand met een boomzaag bezig. Er is vandaag iemand zijn gras aan het afmaaien en de kantjes aan het afsnijden. Ondertussen is er hier iemand in de buurt aan het boren en is er ook ergens iemand bezig met een slijpschijf. In het appartementsblok hier achter is er iemand aan het verhuizen. De vuilkar komt langs en even nadien hoor ik een luidspreker van iemand die aan het roepen is dat ze oud ijzer komen ophalen. Dan spreek ik nog niet over de treinen en de vliegtuigen die je overal kan horen in de buurt. Gisteren morgen waren ze ergens iets zwaars aan het stuk slaan. Zo kan ik nog een tijdje doorgaan.

    10-07-2013 om 16:27 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    08-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brunch
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Elke eerste zondag van de maand is er hier in de bistro Pakenhof een brunch. We hadden ons daar voor de eerste maal voor ingeschreven. Prijs kwaliteit echt schitterend. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Alles wordt zelfs aan tafel opgediend en je kan bijvragen zo veel je wil. Meteen gereserveerd voor volgende maand. 

    08-07-2013 om 10:57 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.worden we oud?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze auto is ondertussen meer dan een jaar oud en toch ontdek ik nog regelmatig dingen aan dat ding die ik niet wist. Gisteren nog gezocht hoe ik de airco optimaal moest doen werken. Dan maar de handleiding er bij gehaald. Als je daar dan begint in te lezen vind je nog zo veel dingen terug die je niet kende of niet wist. Zo kende ik het gebruik van een aantal aanwezige knopjes niet, maar ondertussen veel bij geleerd. Ik kan bv mijn zetel verwarmen, het stuur en ook de buitenspiegel. Ik zal dat nooit gebruiken, maar ja ondertussen weet ik dat dit mogelijk is. Tegen de tijd dat ik dit ooit wil gebruiken, weet ik toch al niet meer hoe dat moet. Enfin we bollen ondertussen toch.

    07-07-2013 om 08:24 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bio-danza
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wil heel kort het samenzijn van gisteren even aanhalen. Het was een open vergadering voor dementerenden. De sessie begint altijd met bewegen op muziek. Gevoelens uitdrukken, want dansen mag ik het niet noemen. Dat is het ook niet. Katharina die dat gedeelte van de samenkomst voor haar rekening neemt is hier blijkbaar door gepassioneerd. Ik moet heel eerlijk toegeven dat dat "dansen" me niet zo goed af gaat, maar ik laat me door haar aanpak echt mee gaan. Schitterend wat een inzet sommige mensen hebben om hulpbehoevenden "echt" te helpen.   

    06-07-2013 om 09:06 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opa
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maandag terug opa geworden van een kleindochter. Alles goed met mama en dochter. De papa wordt altijd vergeten, maar ook hij is ok na de emotionele momenten.

    03-07-2013 om 09:49 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    29-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fruit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren zag ik in de winkel zo een mooie kersen liggen. Ik kon me niet houden en ik ben een kilo gaan kopen. Allemaal ineens opgegeten gisterenavond. Ze waren lekker, maar ik herinner me de smaak van vroeger nog en ik kan er niet aan doen, maar ik vond ze toen veel beter. Is dit nostalgie of waren ze toen lekkerder? Het is natuurlijk nog vroeg op het seizoen en de echte zwarte kersen komen er nog aan. Zeker later nog eens proberen. Vorig jaar mocht ik er bij een buur gaan plukken. Onmiddellijk aan begonnen natuurlijk, maar 's anderendaags zag ik dat uit al die kersen wormpjes waren gekropen. Ai, ai, dus de dag voordien heb ik al die beestjes gewoon mee opgegeten. Niks van gemerkt, maar de overblijvenden toch maar weg gegooid.

    29-06-2013 om 09:36 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.te snel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen het gaat me allemaal wat te snel. Gisteren was Goedele op bezoek met de kleinkinderen. Mens toch wat worden ze groot. (volwassen) Als ik ze zo zie denk ik dan altijd terug aan de periode dat ik die leeftijd had. Ik vond een foto terug van mij toen ik 15 was. Natuurlijk weer op het ezelsbankje achteraan. Waarom ik daar altijd zat weet ik niet. Nochtans was ik in het kattenkwaad uitspoken bij de eersten van de klas. Enfin, ik ga er me niet in verdiepen. 

    28-06-2013 om 11:10 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    27-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoorapparaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net kwam ik een buur tegen die een hoorapparaat draagt. Die dingen verbeterden enorm gedurende de laatste jaren. Toch kan het de scherpte van je eigen gehoor absoluut niet evenaren. De moeilijkheden bij mijn overbuur hebben nog niks te maken met te luide gespeelde muziek en met festivals allerhande, maar gewoon met zijn leeftijd. Ons moeder was op haar negentigste zo een beetje selectief doof. Ze hoorde wat ze eigenlijk niet zou moeten gehoord hebben. 

    27-06-2013 om 10:44 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag Marokkaans gegeten, gisteren Italiaans en de dag voordien echte Vlaamse keuken. Mensen toch, wat zijn we hier met ons gat in de boter gevallen met al die mogelijkheden en de keuze. Hier op wandelafstand hebben we dan ook nog een Chinees en een Siam. In de Via Via, ook kort bij, is er een keuken waar je gerechten van over de ganse wereld kan proeven. Er is ook nog "mama wong met haar kruiden". Nog nooit geweest, maar misschien een van de volgende dagen eens proberen. Wie weet?

    24-06-2013 om 14:36 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.braderie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is er hier, naar jaarlijkse gewoonte, een braderie. Ik woon hier nu al dertien jaar en ik herinner me maar één jaar met goed weer. Daardoor neemt de belangstelling van de deelnemers zo wel als van de bezoekers af. Als je de weken of dagen voordien in een winkel in de buurt komt en de uitbater iets vraagt over de braderie, krijg je altijd hetzelfde antwoord. "Och het zal wel weer niks worden met het weer zeker". Vandaag weeral niks. Ik moet eerlijk toegeven dat we er de laatste jaren ook niet meer naar toe geweest zijn. Natuurlijk rekenen de verkopers op een grote opkomst. Niet klagen of zagen, we kunnen er toch niks aan veranderen.

    23-06-2013 om 10:50 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goeie ogen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Je moet goeie ogen hebben om je bril te kuisen bijvoorbeeld. Dat koordje waarmee mijn leesbrilletje aan mijn nek hangt, komt af en toe eens los. Ook daarvoor moet je scherp kunnen zien om dat weer op zijn plaats te krijgen. Een tweede bril aanschaffen? 

    22-06-2013 om 15:48 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tv kijken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mens toch! Wat een armoe. Ik voel me niet beter dan een ander, maar ik kan absoluut niet genieten van wat ALLE  tv zenders presenteren. Herhalingen allerlei, stomme feuilletons, zeemzoeterige films en zelfs in het nieuws zoeken ze sensatie om toch maar aandacht te krijgen. Ieder zijn meug, maar ik hou me wel met iets anders bezig. 

    19-06-2013 om 08:43 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ons landje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ons Belgenlandje is te klein om een degelijk weerbericht te geven. Voor vandaag 27 graden met een stralende hemel. Vergeet het maar. Deze namiddag serieus afgekoeld en een pak regen er boven op. Och ja, we kunnen er toch niks aan veranderen;

    17-06-2013 om 14:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn bolleke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn eerste Mac heeft er een tijd geleden de brui aan gegeven bij een stroomonderbreking. Ik schreef daar vroeger al over. Het was zo een "bolleke" met een scherm boven op. Gisteren is Ken (samen met Trui en de kinderen) hier geweest om, wat er nog te recupereren valt aan data ergens op een dvd of externe harde schijf te plaatsen. Echt nieuwsgierig wat ik nog ga ontdekken. Dat "bolleke" heeft een tijd alleen maar als tussenstation gediend. Ik ben zeker dat daar nog foto's op staan. Eigenaardig dat ik de laatste tijd echt zo bezig ben met oude of oudere opnames. Ik hou jullie zeker op de hoogte als ik iets speciaals moest ontdekken.

    16-06-2013 om 08:44 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaans
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren al weer geen zin om te koken. We ontdekten op wandelafstand twee schitterende italiaanse restaurants. Toevallig zijn het mensen die vroeger samen gewerkt hebben en die uit mekaar gegaan zijn omwille van....??? Toch zijn ze mekaar ondertussen al gaan opzoeken, dus een vlammende of blijvende ruzie zal het dan wel niet geweest zijn. Ik hou van die keuken en bij allebei heb ik al schitterend gegeten. Vroeger gingen we al eens bij een italiaan in Leuven, maar ik hou niet van al die blabla. Bij deze twee zijn we steeds zeer goed ontvangen, maar zonder al die prietpraat daar rond. We gaan zeker terug.  

    15-06-2013 om 09:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.666 leugens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik kreeg voor vaderdag het boek " 666 leugens" Plezant om eens in te lezen. Ik zit al aan nummer 100. Nu begin ik me af te vragen of de uitleg over die leugens ook niet gelogen zijn.

    14-06-2013 om 08:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ogen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen al een hele tijd heb ik last met mijn rechteroog. Echt een film voor mijn oog en dus geen dieptezicht meer. Afspraak bij oogarts! Minimum enkele maanden wachttijd. Toch aangedrongen en eergisteren mocht ik dan toch gaan. Nu zou ik een "fluo" onderzoek moeten ondergaan bij oogartsen in Rotselaar. Ook daar verwezen ze me naar ten vroegste juli. Weer eens aangedrongen en ik mag volgende week op onderzoek, maar wel om 8,45 uur 's morgens. Ik mag echter niet met de auto gaan, want ik ga nadien niks meer kunnen zien. Wie moet ik vragen of bellen? Dus het zal een taxi worden. Ik trek mijn plan wel. Het zou volgens de oogarts vrij ernstig zijn en ik moet er dringend laten naar kijken en iets laten aan doen of ik zou blind kunnen worden uit dat oog. Ok, dan gaan we daar voor. Ik zal alles doen wat ze maar zeggen. Niks dramatiseren. Misschien is het allemaal nog zo erg niet.

    13-06-2013 om 15:52 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kruiden
    Lang geleden dat ik nog iets van mij liet horen en ik heb er absoluut geen excuus voor. Enfin, ik vlieg er terug in. Vorige zondag, met vaderdag kreeg ik een aantal kruiden en zelfs een peperplant om op mijn balkon te zetten. Hierbij enkele foto's van de kruiden en andere, die er al staan. Ik zou de andere kinderen onrecht aan doen als ik ook over hun cadeau niks zou zeggen. Er waren boeken en lieve woorden. Oude familiefoto's die de dag nadien al allemaal op mijn computer stonden. Een cadeaubon. Tickets voor de Mattheus passion. Een telefoontje van uit Portugal. Wat me echter altijd het meest plezier doet is de aanwezigheid van heel die bende. Ze weten niet half hoe ik daar kan van genieten. 





    12-06-2013 om 10:12 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!