Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Pinokkio is de speciale gast in 'De mol': waar komt de liegende marionet vandaan?
  • Medewerkers UGent steunen in open brief plan van studenten om universiteitsgebouwen te bezetten
  • Mustii stelt gerust na mindere repetitie en Joost Klein charmeert in het Vlaams: Songfestivalweek in Malmö is op gang getrapt
  • Britse acteur Bernard Hill (79), bekend van 'Titanic' en 'The lord of the rings', overleden
  • Israël verbiedt uitzendingen nieuwszender Al Jazeera, materiaal in beslag genomen
  • Nadat hun moeder is gestorven door een omgevallen kerstboom in Oudenaarde, verliezen haar kinderen nu ook hun vader na een ongeluk in Thailand
  • 505-Concerten voor Menselijkheid van start in Antwerpen
  • Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un brengt muziek uit: een hit op TikTok, maar vooral propaganda
  • Zowel Vooruit als Open VLD kraken besparingsvoorstel N-VA met indexsprongen af
  • Rusland claimt volledige controle over dorpje Otsjeretyne in Oost-Oekraïne
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vijverplezier
    blog.seniorennet.be/vijverp
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    20-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leger
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Velen zeggen dat hun legerdienst de mooiste tijd van hun leven was. Wel, dan ben ik een uitzondering, want ik vond dat een echte rottijd. Ik heb dan nog geluk gehad, want tijdens mijn opleiding heb ik gewoon drie maand op de schoolbanken gezeten. Nadien negen maand in een afgesloten ruimte waar niemand binnen mocht. Er stond dan nog een bed ook. Ik was een plantrekker en ik heb er het beste van gemaakt. Ik zou er een boek kunnen over schrijven. Van de enige oefening die ik ooit heb moeten doen vind je een foto in bijlage. Toevallig ontdekt tussen een hoop andere opnames, vandaar dit berichtje.

    20-03-2014 om 03:09 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.achternaam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat een klucht over de keuze van de familienaam van een kind! Er werd voorgesteld dat er de keuze was om te kiezen voor de dubbele familienaam, met de optie om eerst vadersnaam en dan moedersnaam te gebruiken of omgekeerd. Nu komt er een amendement om bij onenigheid toch maar de naam van de vader te gebruiken. Er zijn al zoveel tegenvoorstellen ingediend dat binnen deze legislatuur zeker geen oplossing gaat komen. Het kleine België met zijn enorm (veel te) groot bestuur. Wij betalen met zijn allen aan gans die klucht. 

    19-03-2014 om 08:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.met de tren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Twee weken geleden ging ik op bezoek bij mijn zus in het Salvator ziekenhuis in Hasselt. Ik probeerde met het openbaar vervoer. De start in Leuven was al schitterend. De trein had zeven minuten vertraging en dat was net de tijd die ik had om in Hasselt de bus te halen. Dus aansluiting gemist. Een half uur wachten. In het terugkomen weer de bus gemist, omdat het vakantieplanning was. Niet aan gedacht. Eigen schuld. In Hasselt weer de aansluiting gemist, maar geen probleem, een kwartier later was er nog een trein, weliswaar via een omweg, maar allez. In een van de stations riep de teinbestuurder om dat hij niet wou vertrekken, zo lang er een bende amokmakers niet van de trein werd gehaald. Het was een groep jongeren van ongeveer 13 à 14 jaar uit Wallonië. Dat is dan wachten op de politie natuurlijk. Dus uiteindelijk deed ik over een geplande rit van 1,19 uur, twee uur en tien minuten. Dat laatste fenomeen had natuurlijk niks te maken met een "normale" vertraging. Vandaag doe ik terug een poging met trein en bus.

    18-03-2014 om 05:52 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schilderwerken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aan al de schilderwerken heb ik een peesontsteking over gehouden. Hoe kan dat nu? Vroeger nooit problemen gehad, zelfs niet bij zware werken, weken aan een stuk. Ben ik een dagje ouder aan het worden? Ik voel me nochtans zeer goed en ieder vrij momentje ben ik met mijn lenteschoonmaak bezig geweest. Deze morgen stond ik om 8 uur al op mijn ladder. Deze namiddag nog eens 4 uur bezig geweest. Ik zal dan maar even rusten zeker.

    16-03-2014 om 00:27 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tegenvaller
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik schreef al dat ik de lentekriebels heb en aan de grote schoonmaak bezig ben. Buiten de slaapkamer, heb ik alles geschilderd (geverfd). Eén tegenvaller. Het plafond in de keuken zal ik een tweede keer moeten doen. Hoe dit komt, weet ik niet, want al de rest was in één keer mooi gedekt. A disappointment. (of in steenkoolengels, against faller) Al veel plezier gehad met dat boekje "make that the cat wise" in stone coalen English. Morgen dus een tweede couche geven aan dat plafond van de keuken.  

    15-03-2014 om 00:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.krant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ooit deed ik eens mee aan een wedstrijd waarmee je drie maand gratis een krant kon winnen. Het is een prutkrant, maar alla, meegenomen. Door een administratieve fout, krijg ik die gazet nu al meer dan een jaar gratis en voor niks. Alle dagen tusssen 5,20 uur en half zes, steekt dat ding in mijn brievenbus. Uiteindelijk ontdekten ze hun fout en vragen nu heel beleefd om een abonnement te nemen. Ik werd dat ondertussen zo gewoon om op dat ontiechelijk uur al het nieuws te kunnen lezen, dat ik overweeg om toch maar op hun voorstel in te gaan. 

    13-03-2014 om 07:03 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rookmelder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor één keer dat ik eens goed sliep, werd ik vorige nacht wakker van een doordringend gepiep, om de zoveel seconden. Bleek afkomstig te zijn van onze rookmelder. Blijkbaar waren de batterijen zo goed als plat en dan begint dat ding een alarm te sturen. Jaren geleden zijn een paar mannen dat gratis komen installeren. Het was een of andere actie van de stad of van de staat. Ik probeerde dat ding af te zetten, maar ik vond nergens een knopje dat daar voor zou kunnen dienen. Tot overmaat van ramp hadden ze dat ding met een dubbelzijdige kleefband aan de muur geplakt. Pas geverfd, maar ik moest die rookmelder van de muur halen om hem open te krijgen. Vandaag een andere gaan kopen, want er staken drie batterijen in en toen ik de aankoopprijs daar van zag, kwam dat overeen met de prijs van een nieuwe. Hij hangt daar nu te pronken.

    11-03-2014 om 00:59 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lenteschoonmaak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Terwijl ik nu toch aan het schilderen was, dacht ik er aan om ineens te beginnen met de lenteschoonmaak. Vandaag begonnen met de tegels in de badkamer. Gedaan. Nu al een stukje van de keuken afgewerkt. Morgen misschien de rest, ik zal wel zien. Dat is bij veel mensen zo wat een opgelegde taak geworden om jaarlijks net in die periode een grote kuis te doen. Ik zal maar mee doen zeker. Zo ken ik iemand die begon op te ruimen en te poetsen, tegen dat de kuisvrouw kwam. Die zou het zo maar eens vuil moeten vinden. 

    09-03-2014 om 00:35 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.grapje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb nogal een vrij opvallend trainingspak met strepen op in alle richtingen. Niet dat ik dat gebruik om te trainen, maar het is eerder een werkpak geworden. Gezien ik de laatste dagen alleen maar schilderde hier in huis, heb ik dat dus permanent aangehad. Ik moest dringend naar de winkel hier in de buurt en ik hield die training dus aan. Aan de overkant is een volks café en er stonden twee mannen buiten om een sigaret te roken. Eén van beiden riep: "Hé meneer, je hebt je pyjama nog aan". Maar ja ik ben nogal rad van tong en ik heb terug geroepen dat dat niet zo erg was, maar dat hij nog altijd zijn karnavalsmasker aan had. Stilte aan de overkant.  

    06-03-2014 om 18:03 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vorige week kreeg ik het in mijn hoofd om de living te schilderen. Zoals steeds ga ik mijn verf altijd halen bij Thiry. (onbetaalde reclame!!) Ik zegde hoeveel vierkante meter ik moest doen, maar tussen 2,5 liter en vijf liter, hebben ze geen keuze. Wel met die pot verf schilderde ik de living, de gang en nu ben ik ook nog bezig met de keuken. Zelfs dan zal er nog overschot zijn. Nee, je moet me niet vragen om dat werkje ook bij jou te komen doen. Trouwens mijn uurloon ligt veel te hoog. Ik ben geen specialist, maar ik heb een vaste hand en ik moet dus absoluut niets afplakken en dan is een aantal vierkante meter snel geschilderd.   

    04-03-2014 om 11:30 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salontafel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een salontafel zou normaal moeten dienen om eens een tas koffie of andere op te plaatsen als je mensen ontvangt. Ik durf hier geen foto van onze salontafel publiceren. Het is mijn tweede werktafel geworden. Mijn computer staat er op, alle notities die ik maakte bij de interviews die ik doe, mijn gsm, een brillendoos, een hoofdtelefoon, afstandsbedieningen, balpennen, briefomslagen, twee dvds en een boek dat ik aan het lezen ben. Als er mensen op bezoek komen heb ik tijd nodig om dat alles ergens anders te dumpen.  

    03-03-2014 om 03:04 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.G by mario
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We werden uitgenodigd door vrienden om te gaan eten in een Italiaans restaurant hier in de buurt. G by Mario is de naam. Mooi interieur, vriendelijke ontvangst, maar wat het voornaamste is, lekker eten. De man heeft geen menukaart, maar komt aan tafel vertellen wat hij die avond kan klaar maken. Het was lekker en gezellig. Spijtig genoeg spreekt hij geen woord Nederlands. Hij spreekt uiteraard Italiaans en ook een klein beetje Engels. Een geslaagde avond.

    01-03-2014 om 00:12 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waar zit het verschil?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ergens vorige week lees ik in de krant dat iemand voorwaardelijk vrijgesprogen wordt, nadat hij iemand doodgereden heeht.Gisteren lees ik in dezelfde krant dat een dame van 72, wegens winkeldiefstal 6 maand effectieve gevangenisstraf krijgt. Begrijpen wie begrijpen kan.

    27-02-2014 om 07:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timmermans
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Te veel freek? Gisteren was er een kunstveiling in de buurt en er stond een schilderijtje van Felix Timmermans tussen de aangeboden goederen. Ik had volmacht gegeven om te kopen tot een bepaald bedrag. Gisterenavond goed bericht gekregen. Werkje aangekocht. Ik durf zelf naar zo een veiling niet gaan, want dan laat ik me meeslepen en dan zou ik boven de prijs gaan. Natuurlijk kan je ook vragen om telefonisch contact op te nemen en op die manier mee te bieden, maar dat is hetzelfde dan fysiek aanwezig te zijn. Deze avond een tweede schilderij van Timmermans. Ik zie wel. Moest het niet lukken, dan is het ook maar zo. 

    24-02-2014 om 20:54 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.panda
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat een heisa rond die panda's. Dat is nu al maanden groot nieuws. Ze krijgen in de media meer aandacht dan het politieke of het financiële nieuws. Hun vervoer alleen al heeft handen vol geld gekost. Ze zijn ook nog eens verzekerd voor een fenomenaal bedrag. Een begeleiding door de zwaantjes! Och, waar maak ik me druk over.

    23-02-2014 om 07:38 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.krantenberichten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag in de krant: "Onze wegen eisen 6,5% minder levens". In dezelfde krant, enkele bladzijden verder: "Aantal dodelijke verkeersslachtoffers steeg in 2013". Nog op een andere pagina: "Doodrijder vecht levenslang rijverbod aan". "Dan heb ik geen sociaal leven meer". Verderop nieuws over kleine ongevallen. In die krant staat ook een artikeltje over vandalisme, met als slot: "In de Mechelsestraat werd woensdag een geval van vandalisme vermeld, al is het niet duidelijk waar het hier over gaat". Allemaal spectaculair nieuws!! Ik kan nog doorgaan: "Dierenvriend valt voor stripster". "8 jarige moppentapper nieuwe ster van studio Brussel". "14 soorten bamboe staan klaar". "Operatie panda. Uitgewuifd met 4 uur durende ceremonie". Blijkbaar zijn die belangrijker dan........   

    21-02-2014 om 06:27 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aanvaring
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag ben ik in aanvaring gekomen met de man waar ik eergisteren over schreef. Hij is niet alleen het centrum van de wereld, maar het middelpunt van het universum. Hij is slimmer dan Einstein en hij gaat nu eens de toekomst voor zijn zoon uitstippelen, want die is zoals hij, "super begaafd". Volgend schooljaar eerste Latijn-Grieks. Het jaar nadien Latijn Wiskunde om dan achteraf over te stappen naar de wetenschappen. Ik krijg zelfs de kans niet om één woord te zeggen. Hij heeft gelijk en hij weet het beter. Ook zijn vrouw zit er maar bij voor spek en bonen. Wat een zielige man!!!!    

    20-02-2014 om 18:53 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwarte kous
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De rente op spaarboekjes gaat nog maar eens naar beneden. Een uitleg hiervoor, hebben de banken altijd klaar. De rente voor een lening zou dan ook mee moeten dalen, maar daar lees ik nergens iets over. Haal die zwarte kous maar weer boven. Je kan je geld evengoed hierin stoppen en onder je matras steken. Alhoewel "iets" is nog altijd beter dan "niets". 

    20-02-2014 om 08:56 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ondeugd

    Hoe is het mogelijk dat iemand alle mogelijke "ondeugden" in zich kan verzamelen? Hoe lomp, stom, onbeholpen, egoist en stinkend jaloers kan iemand zijn? Wel zo iemand ben ik tegen gekomen. Al een hele tijd geleden, leerden we op restaurant een koppel kennen. Zij praat graag eens met de mensen aan de tafel naast hun. Hij daarentegen leest zijn krant als ze wachten op hun bestelling en zij zit er maar bij voor "Piet Snot". Als hij wat gedronken heeft moet iedereen naar hem luisteren, want dan is hij het centrum van de wereld. Zij zoekt contact, maar hij alles behalve. Hij gaat op geen enkele uitnodiging in, want dan is hij verplicht om die personen terug te vragen en dan komen ze niet voor de gezelligheid, maar dan komen ze alleen maar voor zijn vrouw, zegt hij. Vroeger zaten ze altijd aan dezelfde tafel in dat restaurant en wij altijd aan de tafel daar naast. Om alle contact te ontlopen beslist hij nu steeds om verderop te gaan zitten. Vroeger kwamen ze daar bijna dagelijks, maar om te vermijden dat zijn vrouw eens een babbel met ons komt doen, is dat nog maar af en toe. Zijn vrouw heeft een handicap en hij zet ze altijd eerst af aan de deur en dan zoekt hij ondertussen een parkeerplaats. Zij profiteert van die gelegenheid om snel een babbel komen te doen, want eens hij binnen komt is het afgelopen. Enkele dagen geleden komt hij naar onze tafel en hij zegt letterlijk tegen mijn vrouw: "Ik heb gehoord dat het zo slecht gaat met jou". Hoe lomp kan een mens zijn. Eigenlijk zou ik aan deze man geen woorden mogen vuil maken, maar het zat me een beetje hoog.

    19-02-2014 om 08:02 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slaap tekort
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste maanden wordt het alsmaar erger. Veel slaap tekort. Het zijn telkens hazenslaapjes, maar nooit eens een periode van vijf uur aan een stuk. Natuurlijk val ik dan ook regelmatig 's avonds bij tv in slaap, maar zelfs dan is dat voor maximum een uur. Ooit heb ik eens ergens gelezen dat een mens genoeg heeft aan 5 uur slaap, maar dan wel aan één stuk. Ik moet zeer ver in mijn geheugen terug gaan om me zo een periode te herinneren.

    18-02-2014 om 04:37 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!