Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




21-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broodpudding

Broodpudding


http://img244.imageshack.us/img244/9188/81001694jk5.jpg


Ingrediënten
400 g brood
100 g rozijnen
100 g gedroogde abrikozen
500 ml melk
3 eieren
2 eetlepels honing
1 appel
2 bananen
rum
kaneel

Bereiding
Snijd de korsten van het brood en laat het kruim weken in de melk.
Snijd de bananen en de appel in stukjes.
Meng alle ingrediënten met uitzondering van de eieren.
Laat minstens 12 uur trekken.
Doe de eieren bij het mengsel en kneed goed door tot je een vloeibare brij bekomt.
Giet dit in een beboterde ovenschotel en bak een klein half uurtje in een oven op 200°C.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is zomer



http://img36.imageshack.us/img36/4706/zomerq.jpg


Het is zomer

de zon komt vaker de ramen gaan weer open
ik zie steeds meer mensen lekker buiten lopen
mijn poezen sluipen nieuwsgierig in het rond
en ruiken aan de bloemen die ontluiken uit de grond

vanuit de bomen klinkt een mooi geluid
terwijl een vogel zijn mooiste liedje fluit
zit ik buiten en geniet van de rust
terwijl de zon mijn voorhoofd kust

de kinderen spelen vrolijk buiten
de wind speelt spelletjes met hun haar
ze krijgen een lekker kleurtje op hun wangen
naar dit gevoel verlang ik iedere dag




» Reageer (0)
20-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tentoonstelling Brigitte Bardot

Tentoonstelling Brigitte Bardot


http://img5.imageshack.us/img5/7746/brigittebardotk.jpg


Vanaf 29 september vindt in het Franse Boulogne-Billancourt de overzichtstentoonstelling 'Brigitte Bardot, les années 'insouciance'' plaats. De expositie is naar verluidt de volledigste ooit over het leven van de legendarische actrice.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Protest tegen verbod op korte rokjes


Britse scholieren protesteren tegen verbod op korte rokjes





Ruim honderd Briste scholieren hebben een protestmars gehouden tegen de maatregel die meisjes verbiedt om al te korte rokjes te dragen. Zij bleven een halve dag weg uit hun middelbare school in Upton-by-Chester.

Rollende ogen
Directrice Jane Holland had er mee gedreigd dat iedereen een lange broek zou moeten dragen indien het reglement niet zou nageleefd worden. Volgens mevrouw Holland weten de mannelijke leerkrachten geen blijf met hun ogen als de meisjes de trappen oplopen.

Overleg
Het dreigement had een omgekeerd effect: de rokjes werden almaar korter. Op Facebook werd opgeroepen tot de protestmars. Ruim honderd leerlingen - ook enkele jongens - gingen er op in. De directie zal nu, in overleg met de scholieren, bekijken of de dress code naar ieders zin kan aangepast worden.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weight Watchers


Niet alle producten Weight Watchers zijn caloriearm



http://img44.imageshack.us/img44/2481/weightswatchers.jpg



Dieetmerken zijn niet altijd caloriearmer dan andere merken. Dat blijkt uit een vergelijking van de bijlage Consument van Het Laatste Nieuws. Zo bevatten de soepen en ham van Weight Watchers méér calorieën dan de 'gewone' soepen en ham van Knorr en Herta.

En bij bereide schotels, zoals witloof met ham en kaas of spaghetti, is het verschil in aantal calorieën klein. Dat u met deze dieetmaaltijden toch afvalt, heeft meer te maken met de kleinere portie.(br.hln)






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby uit Leopoldsburg verkocht voor 25.000 euro


Baby uit Leopoldsburg verkocht voor 25.000 euro




Een 39-jarige vrouw uit Leopoldsburg heeft haar baby verkocht aan een koppel uit Noord-Nederland. Ze kreeg zo'n 25.000 euro voor de transactie, zo bevestigen bronnen bij het gerecht.

Het gerecht kwam de vrouw op het spoor na een reportage op tv. Na verhoor bleek dat ze op 27 juli 2007 in het ziekenhuis van Overpelt was bevallen, maar dat haar zoontje niet in haar gezin woonde. Kort na de geboorte had ze het meegegeven aan een koppel uit Noord-Nederland, dat ze via het internet had leren kennen. Het kind is verwekt met sperma van de Nederlandse vader.

Zaak geseponeerd
Volgens het politie-onderzoek zijn er sterke aanwijzingen dat de baby voor ongeveer 25.000 euro verkocht werd. Het Hasseltse parket liet weten dat het de zaak seponeert. "Verder geven we geen commentaar", aldus persmagistraat Sofie Delbroek.

"Er is in ons land helaas geen wet die de verkoop van een kind verbiedt", reageert strafpleiter Jef Vermassen. Hij vindt het vreemd dat draagmoeder en koopouders in deze zaak vrijuit gaan, terwijl zijn cliënt Bart Philtjens, de biologische vader van baby D., wél vervolgd wordt omdat hij de draagmoeder vermoedelijk een som betaalde. (br.hln)





» Reageer (0)
19-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle uit tour gezet


Susan Boyle uit tour gezet "omdat ze bleef zagen over haar kat"





Susan Boyle is voor de tweede keer geschrapt van de concertlijst van de Britain's Got Talent-tour, dit keer in Liverpool. Dat schrijft de Daily Mail. De producers hebben Boyle, die emotioneel steeds labieler lijkt te worden, verwijderd omdat ze vanop het balkon van haar hotel maar bleef doordrammen over haat kat Pebbles. "Waar is Pebbles? Ik wil mijn kat. Ik heb haar nodig", hoorden verschillende hotelgasten Boyle roepen.

Een woordvoerder van de tour minimaliseerde het hele voorval. "Susan is gewoon moe en heeft wat rust nodig." Ook haar eigen woordvoerder vertelde dat ze een rustdag had genomen en zelf besloten had om niet op te treden. Afgelopen zondag verzaakte ze ook al aan concert in Manchester. Het is nog niet zeker of ze ook vanavond in Cardiff zal aantreden.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag is gelukkigste dag


Vandaag is gelukkigste dag


http://img15.imageshack.us/img15/4514/lachenl.jpg



Geniet van je dag, want vandaag lopen heel wat mensen vrolijk rond. De Britse psycholoog Cliff Arnall berekende dat 19 juni de gelukkigste dag van het jaar wordt. De vrijdag die het dichtst bij het begin van de zomer ligt, maakt ons het meest blij.

Vakantiegevoel
De wetenschapper werkte al jaren geleden aan zijn formule. Daarvoor telde hij verschillende elementen bij elkaar die inwerken op het humeur. De laatste vrijdag voor het begin van de zomer, scoort de hoogste toppen. Vrijdag maakt sowieso gelukkig omdat het weekend wordt. Omdat veel mensen daarbij uitkijken naar hun vakantie, maakt het deze dag nog iets beter dan anders.

Blue monday
Tegelijk met de meest gelukkige dag, stelde de man ook de meest deprimerende dag van het jaar vast. De derde maandag van januari krijgt de titel 'blue Monday'. Reden zijn de goede voornemens die verbroken zijn en het gat in de geldbeugel na de feesten. Het slechte weer in januari verpest onze stemming evengoed. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walt Disney-museum opent op 1 oktober


Walt Disney-museum opent op 1 oktober


Kleindochter Diane Disney.
Kleindochter Diane Disney.


Walt Disney krijgt een museum, dat geheel in teken staat van zijn leven. Dochter Diane en een aantal andere nabestaanden willen met de permanente expositie in San Francisco de tekenaar weer een gezicht geven. Nu denken mensen bij de naam Disney te vaak aan het merk en te weinig aan haar grootvader, aldus Diane.

Het museum zal op 1 oktober de deuren openen. De levensgeschiedenis van Walt Disney zal te volgen zijn vanaf zijn geboorte in Chicago tot aan zijn dood in 1966. Het merendeel van de tentoonstelling blijft toch in het teken staan van het werk van Disney: zijn eerste tekeningen zullen te zien zijn, evenals zijn camera's en de Oscar die hij won met zijn eerste film Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oudste man is niet meer


De oudste man is niet meer



http://img195.imageshack.us/img195/7170/deoudsteman.jpg



In Japan is Tomoji Tanabe gestorven. De man was 113 jaar en stierf in zijn slaap. "Hij is vredevol heengegaan, in het bijzijn van zijn familieleden", zei een woordvoerster van de stad Miyakonojo, op het zuidelijke Japanse eiland Kyushu, waar de man stierf.

Tanabe werd geboren op 18 september 1895 en telde dus 113 lentes. Hij had 5 zonen en 3 dochters. In de loop der jaren kwamen daar nog 25 kleinkinderen bij, 53 achterkleinkinderen en 6 achterachterkleinkinderen.

Tanabe werd officieel in het Guiness Book of World Records opgenomen als 's werelds oudste man toen hij 111 was.

De man was vroeger landmeter. In een mededeling staat dat hij "elke ochtend melk dronk en de krant las. Hij vermeed alcohol en rookte niet." Een van zijn favoriete gerechten was gebakken garnaal, net als een soep op basis van sojapasta met schelpdieren.

Tanabe was de voorbije jaren uitgegroeid tot een echt symbool van lang leven. De burgemeester van Miyakonojo zei dat Tanabe zijn stad de status gegeven had van "een stad waar je oud wordt." "Hij begeesterde velen", zei de burgemeester nog. "Ik ben diep bedroefd door zijn overlijden."

Tanabe woonde op het einde van zijn leven bij zijn vijfde zoon en zijn schoondochter.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat gebeurt wanneer iemand sterft in volle vlucht?


Wat gebeurt er wanneer iemand sterft in volle vlucht?


http://img132.imageshack.us/img132/1355/vliegtuig.jpg



Na de dood van de piloot van Continental Airlines, die gisteren overleed tijdens de vlucht van Brussel naar New Jersey, vragen veel passagiers zich af wat er gebeurt met het lichaam van iemand die overlijdt tijdens een vlucht.

Zetels in eerste klasse
Getuigen van overlijdens in vliegtuigen spreken van lichamen die in zetels in eerste klasse worden gezet, meldt News.com.au. In 2007 ontstond nog een rel toen passagier Paul Tinder op een vlucht van British Airways wakker werd naast een lijk dat de bemanning in zijn rij had gezet zonder hem daarover te verwittigen. De passagiers in eerste klasse moesten een uur langer aan boord blijven voor ze van de politie groen licht kregen het toestel te verlaten.

Laken
Lichamen naar eerste klasse verplaatsen is geen ongewone praktijk. Zo werd vorig jaar op een vlucht van American Airlines van New York naar Haïti het lichaam van een vrouw verplaatst naar eerste klasse. Het lijk werd bedekt met een laken nadat de vrouw was dood verklaard door een aanwezige dokter. De vlucht ging gewoon door.

Lijk valt uit stoel
De Amerikaanse Faisl Khan was ook getuige van een overlijden twee rijen achter hem aan boord van een vliegtuig tussen Los Angeles en Chicago. Terwijl het cabinepersoneel de gordels bij alle passagiers aan het controleren was, bleek een man overleden. Hij viel van zijn stoel toen het personeel hem met een duw wou aanporren zijn gordel vast te klikken. Het vliegtuig reed terug naar de gate, waar hulpdiensten de man nog tevergeefs probeerden te reanimeren. "Het lichaam werd toen weggedragen... er was alleen shock en stilte," zegt Faisal. Het grondpersoneel kwam daarna de kussens op de stoel van de overleden man vervangen door nieuwe exemplaren.

"Meneer voelt zich niet goed"
Er is weinig dat het personeel kan doen met een lijk, zeggen enkele voormalige stewardessen. Het belangrijkste is het lichaam uit het zicht te leggen. "We kunnen de lichamen overal leggen, behalve in de toiletten," luidt het. "We kunnen ook een zuurstofmasker op het gezicht van de overledene aanbrengen, en zeggen dat de persoon zich niet lekker voelt, zelfs als we zeker zijn dat de persoon in kwestie overleden is."

Lijkzakken
Jaarlijks overlijden zes à tien passagiers tijdens een vlucht, zegt een woorvoerder van de Australische luchtvaartmaatschappij Jetstar. "Afhankelijk van de situatie, wordt het lichaam dan naar de achterkant van het vliegtuig of naar de rustruimte van het cabinepersoneel gebracht," zegt Simon Westaway. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben trouwens lijkzakken aan boord, en Singapore Airlines heeft zelfs heuse 'lijkkasten' in de Airbus 340-500- toestellen. (br.hln)





» Reageer (0)
18-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunnen armen en benen weer groeien dankzij salamander?


Kunnen armen en benen weer groeien dankzij salamander?



 
 


Wetenschappers voeren genetische proeven uit op een vreemd soort salamander in de hoop dat menselijke lichaamsdelen na een amputatie weer zouden kunnen groeien. De Mexicaanse salamander, ook gekend als axolotl of wandelvis, is volgens de mythologie een getransformeerde Azteekse god. Het dier is heel zeldzaam en leeft enkel in de kanalen die ook door Mexico City stromen. Voor wetenschappers is het dier heel bijzonder, want de salamander kan ledematen, huid en organen na verlies reproduceren.

 


 
 



Soldaten
Hoewel ook andere dieren over gelijkaardige eigenschappen beschikken, kan enkel deze salamander zo vaak lichaamsdelen weer herstellen. De Verenigde Staten hebben wetenschappers meer dan zes miljoen dollar gegeven om genetisch onderzoek te voeren naar deze unieke eigenschap. Zo hopen ze meer dan 1.000 soldaten, die een lichaamsdeel verloren tijdens de oorlogen in Irak en Afghanistan, te kunnen helpen.


 

 





Twintig jaar

Volgens onderzoeker Elly Tanaka kan bij de mens weefsel herstellen, maar dat verloopt niet perfect. De axolotl kan de embryonale fase als het ware herbeleven zodat ledematen probleemloos weer kunnen aangroeien. Bij het dier sluiten bloedvaten sneller zodat het bloeden beperkt blijft. Volgens wetenschappers zal het maar een kwestie van een twintigtal jaar zijn voor ze deze eigenschap op mensen kunnen overdragen. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.menswaardig leven


Alleenstaande heeft 976 euro nodig voor menswaardig leven




Een alleenstaande vrouw heeft per maand 976,20 euro nodig om menswaardig deel uit te maken van de Vlaamse samenleving. Voor een koppel stijgt dat bedrag tot 1.295,52 euro. Kinderen doen de budgetstandaard behoorlijk klimmen: tot 1.847,87 euro voor een alleenstaande vrouw met een zoon van 8 jaar en een dochter van 15 jaar en tot 2.151,50 euro voor een gezin met dezelfde kinderen. Dat blijkt uit een studie van het Centrum voor Sociaal Beleid Herman Deleeck (Universiteit Antwerpen).

Bérénice Storms en Karel Van den Bosch stelden een budgetstandaard op voor Vlaanderen. Ze geven daarmee een antwoord op de vraag "hoeveel geld een gezin minimaal nodig heeft om op een menswaardige manier te kunnen participeren aan de Vlaamse samenleving". Daarbij worden ook verschillende gezinstypes vergeleken.

De cijfers zijn gebaseerd op een pakket goederen en diensten die onmisbaar zijn in onze maatschappij voor het vervullen van bepaalde sociale rollen. Het gaat om voeding, kleding, sociale relaties, vrije tijd, gezondheid, huisvesting, mobiliteit en veilige kindertijd. Op basis van de budgetstandaard concluderen de onderzoekers dat de minimuminkomensbescherming in België ruim onvoldoende is om menswaardig te leven (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordbedrag voor Jan Fabre


Recordbedrag voor Jan Fabre





Het koperen beeld 'Man die de wolken meet' van Jan Fabre is geveild voor 205.000 euro. Dat is een veilingrecord voor de 50-jarige Vlaamse kunstenaar, meldde het Amsterdamse veilinghuis Christie's. Een Amerikaanse bieder bood zeven keer de richtprijs (25.000 tot 35.000 euro).

René Daniëls
Ook 'Hollandse Nieuwe' was (letterlijk) in trek: het gelijknamige schilderij van René Daniëls bracht 145.000 euro op. Het doek uit 1982 toont kannibalistische jonge haringen die zich op elkaar werpen. Een tweede doek van Daniëls ging voor 193.000 euro onder de hamer.

In totaal 2,3 miljoen
Het werk Vrouw en vogel dat Karel Appel in 1968 schilderde, werd verkocht voor 229.000 euro, een abstracte compositie van Asger Jorn kwam uit op 121.000 euro. In totaal werd voor 2,3 miljoen euro verkocht op de veiling Post War & Contemporary Art.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezonder om groenten pas na het koken te snijden


Gezonder om groenten pas na het koken te snijden





Groenten bewaren meer gezonde voedingstoffen als ze in hun geheel gekookt worden. Dat blijkt uit recent onderzoek.


Gezonder en zoete smaak
Het snijden van wortelen, de meest gebruikelijk manier om ze te koken, zorgt ervoor dat er een kwart meer gezonde stoffen uit de groente verdwijnen bij het koken. Wortelen hebben heel wat medische eigenschappen, zo verbeteren ze onder het nachtzicht. En de natuurlijke suikers bevechten kanker en geven de zoete smaak aan wortelen.

Makkelijke tip
Onderzoekster Kirsten Brandt: "Gesneden wortelen hebben een grotere oppervlakte aan de buitenkant, waardoor er meer gezonde stoffen kunnen vrijkomen. Ook verliezen ze als ze gesneden zijn meer vitamine C en natuurlijke suikers omdat meer cellen dan opgewarmd worden en de mogelijkheid verliezen om het kokende water af te weren. Ook toonde een smaakproef bij 100 vrijwilligers aan dat 80 procent vindt dat wortelen die in hun geheel gekookt werden beter smaken. Als je wortelen in hun geheel kookt en ze pas achteraf snijdt, bewaren ze dus beter hun smaak en voedingswaarde. Dit is een makkelijke tip voor mensen om gezonder te eten, het enige wat je nodig hebt is een grotere kookpot."





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homoseksualiteit heel normaal in dierenrijk

Homoseksualiteit is heel normaal in het dierenrijk




Homoseksualiteit is heel normaal in het dierenrijk. Volgens een nieuwe studie komt het bijna overal voor en is het zelfs noodzakelijk om het voortbestaan van een soort te verzekeren. Recent werden twee Duitse homopinguins in een dierentuin beroemd omdat ze een ei mochten uitbroeden, nadat het door het oorspronkelijke koppel afgestoten werd.

Op het Hawaïaanse eiland Oahu wordt één albatros op drie grootgebracht door een lesbisch koppel. Aangezien er te weinig mannetjes zijn, moeten vrouwtjes de populatie in stand houden. Daarin lijken ze te slagen, want het aantal albatrossen gaat er in stijgende lijn.

Volgens de universiteit van Californië is homoseksualiteit een vorm van natuurlijke selectie. Het is noodzakelijk voor het voortbestaan van een diersoort.




» Reageer (0)
17-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lach maakt mooier dan make-up


Lach maakt mooier dan make-up


http://img44.imageshack.us/img44/1884/attp.jpg



Mannen vallen voor vrouwen met een mooie lach. Brits onderzoek bewijst dat een mooie lach aantrekkelijker wordt bevonden dan een dame met make-up.

Onderzoek
70 procent van alle heren vinden vrouwen aantrekkelijker als ze over een mooie glimlach beschikt. Zelfs als ze geen make-up draagt, blijft ze de mooiste.

Duizend Britten dienden foto's te beoordelen. Telkens werden de vrouwen op de foto twee keer gefotografeerd: met make-up maar zonder te lachen of al lachend zonder make-up. Zowel bij de dames als de heren werden degenen met een lach mooier bevonden.

Bereikbaar
Zestig procent van de heren gelooft dat een vrouw zonder lach, humeurig en ongeïnteresseerd oogt. Een lach maakt, volgens het onderzoek, niet enkel aantrekkelijker, maar geeft aan de vrouw een bereikbare en leukere indruk. Eigenschappen die bij de ondervraagde heren net zo belangrijk bleken.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse vrouwen massaal verslaafd aan winkeldiefstal


Britse vrouwen massaal verslaafd aan winkeldiefstal





Het aantal winkeldiefstallen door vrouwen stijgt in Groot-Brittannië explosief. Het is de reden waarom één op de drie vrouwen er in de gevangenis vliegt. Winkeliers verwachten dat de cijfers door de crisis enkel zullen stijgen.

Grote stijging
Het aantal winkeldiefstallen in Groot-Brittannië neemt snel toe. In 2007 steeg het aantal met acht procent ten opzichte van het jaar ervoor, door de recessie verwachten de winkels dat de cijfers enkel nog zullen stijgen. De gemiddelde winkeldievegge steelt gemiddeld twee keer per week en wordt één op de 48 keer betrapt. Bij de helft van de gevallen haalt de winkelier er de politie bij. Hoewel de pakkans relatief klein is, is de straf in Groot-Brittannië zwaar. 30 procent van de vrouwelijke gevangenen zit vast wegens winkeldiefstal en 80 procent hervalt binnen de twee jaar na vrijlating.

Vrouwen zijn gevoeliger
Studies tonen aan dat tussen de twee procent en tien procent van de volwassenen verslaafd zijn aan winkeldiefstal. Vooral vrouwen zijn er gevoeliger voor dan mannen, ze hebben negen keer meer kans op dit soort verslaving. Ongeveer de helft van de 14 tot 18-jarige meisjes vertoont tekenen van er aan verslaafd te zijn. Sommige van hen doen het omdat ze krap bij kas zitten en anderen doen het om hun drugverslaving te bekostigen. Maar de meeste vrouwen stelen omdat ze verslaafd zijn aan de kick, ze leren het op jonge leeftijd en doen het in tijden van stress.

Verslaving
Vrouwen die het stelen in winkels niet kunnen laten vertonen vaak dezelfde kenmerken als andere verslaafden. Ze doen het omdat ze zich slecht voelen en door de kick van het stelen gaat het weer even beter. Maar het kan ook veroorzaakt worden doordat shopverslaafden hun 'hobby' niet langer kunnen veroorloven, maar hun levensstijl niet willen opgeven. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willow de lezende hond

Willow de lezende hond



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/0/1/11/album_large_938486.jpg



Willow de lezende hond is een waar fenomeen in New York. Volgens zijn baasje kan haar hond bevelen begrijpen en opvolgen door ze te lezen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Morrison - Soul


Van Morrison - Soul

Om hem te beluisteren druk op de foto







Van Morrison, volledige naam George Ivan Morrison (Belfast, 31 augustus 1945) is een Noord-Ierse zanger en muzikant die deel uitmaakt van de zogenoemde Belfast Blues. Hij is zanger-tekstschrijver maar ook gitarist en soms speelt hij de harmonica of de saxofoon.





» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!