Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




17-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse vrouwen massaal verslaafd aan winkeldiefstal


Britse vrouwen massaal verslaafd aan winkeldiefstal





Het aantal winkeldiefstallen door vrouwen stijgt in Groot-Brittannië explosief. Het is de reden waarom één op de drie vrouwen er in de gevangenis vliegt. Winkeliers verwachten dat de cijfers door de crisis enkel zullen stijgen.

Grote stijging
Het aantal winkeldiefstallen in Groot-Brittannië neemt snel toe. In 2007 steeg het aantal met acht procent ten opzichte van het jaar ervoor, door de recessie verwachten de winkels dat de cijfers enkel nog zullen stijgen. De gemiddelde winkeldievegge steelt gemiddeld twee keer per week en wordt één op de 48 keer betrapt. Bij de helft van de gevallen haalt de winkelier er de politie bij. Hoewel de pakkans relatief klein is, is de straf in Groot-Brittannië zwaar. 30 procent van de vrouwelijke gevangenen zit vast wegens winkeldiefstal en 80 procent hervalt binnen de twee jaar na vrijlating.

Vrouwen zijn gevoeliger
Studies tonen aan dat tussen de twee procent en tien procent van de volwassenen verslaafd zijn aan winkeldiefstal. Vooral vrouwen zijn er gevoeliger voor dan mannen, ze hebben negen keer meer kans op dit soort verslaving. Ongeveer de helft van de 14 tot 18-jarige meisjes vertoont tekenen van er aan verslaafd te zijn. Sommige van hen doen het omdat ze krap bij kas zitten en anderen doen het om hun drugverslaving te bekostigen. Maar de meeste vrouwen stelen omdat ze verslaafd zijn aan de kick, ze leren het op jonge leeftijd en doen het in tijden van stress.

Verslaving
Vrouwen die het stelen in winkels niet kunnen laten vertonen vaak dezelfde kenmerken als andere verslaafden. Ze doen het omdat ze zich slecht voelen en door de kick van het stelen gaat het weer even beter. Maar het kan ook veroorzaakt worden doordat shopverslaafden hun 'hobby' niet langer kunnen veroorloven, maar hun levensstijl niet willen opgeven. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willow de lezende hond

Willow de lezende hond



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/0/1/11/album_large_938486.jpg



Willow de lezende hond is een waar fenomeen in New York. Volgens zijn baasje kan haar hond bevelen begrijpen en opvolgen door ze te lezen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Morrison - Soul


Van Morrison - Soul

Om hem te beluisteren druk op de foto







Van Morrison, volledige naam George Ivan Morrison (Belfast, 31 augustus 1945) is een Noord-Ierse zanger en muzikant die deel uitmaakt van de zogenoemde Belfast Blues. Hij is zanger-tekstschrijver maar ook gitarist en soms speelt hij de harmonica of de saxofoon.





» Reageer (0)
16-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 op 2 dertigers gaat vreemd


1 op 2 dertigers gaat vreemd


http://img189.imageshack.us/img189/9550/vreemdgaan.jpg
 


Hoe jonger, hoe trouwer. Hoe ouder, hoe losser. Dat is de conclusie van een (on)trouwenquête, uitgevoerd door weekblad Flair. Acht op de tien vrouwelijke dertigplussers gelooft niet in eeuwige trouw, terwijl vooral twintigers wel nog heil zoeken in oprechte en eeuwige liefde.

Klassieke idee
Jonge vrouwen, jonger dan dertig, schuiven de 'ouderwetse' ideeën over het huwelijk niet opzij. De helft van alle 16 tot 18-jarigen is er helemaal zeker van dat ze nooit zullen vreemdgaan. Die trouw verwachten ze ook hun partner. De meerderheid hoopt speciaal te zijn voor één iemand en zoekt naar geborgenheid en zekerheid. 43 procent is er nu al zeker van dat haar partner nooit zal bedrogen worden. Slechts 20 procent van de jonge dames denkt dat eeuwige trouw niet bestaat.

Aan de deur
Hou ouder de dame, hoe minder ze geloven in een eeuwige relatie. 1 op 2 dertigers heeft zijn partner al eens bedrogen, slechts 21 procent neemt het woord 'eeuwige trouw' nog in de mond. Even vaak worden dertigers zelf bedrogen, en daar hebben alle dames het knap lastig mee: 75 procent zou de ander meteen aan de deur zetten als ze erachter komen.

Geheimen
Voorts blijkt dat trouwen nog altijd 'in' is. 95 procent van de ondervraagden is getrouwd of wil dat in de toekomst doen. Wel stelt de helft dat niet alles aan elkaar moet opgebiecht worden: zo zou een one-nightstand bij 31 procent beter verzwegen worden. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn mannen sneller gelukkig?


Zijn mannen sneller gelukkig?


http://img40.imageshack.us/img40/8467/mannen2.jpg
 


Een man heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn. Een lange douche, ongestoord naar muziek luisteren of een avondje met de vrienden, zijn al genoeg om content door het leven te wandelen. Dat blijkt uit het 'Palmolive Kwalitijd voor jezelf'-onderzoek. De rondvraag werd ter gelegenheid van Vaderdag gedaan.

Bourgondisch leven
'Mannen kan je even blij maken als een kind.' Het wordt gezegd, maar lijkt ook zo. Volgens het onderzoek neigen mannen losser in het leven te staan dan dames en leven ze iets Bourgondischer. Met de simpele dingen des levens zijn de heren best tevreden.







Per dag hebben papa's 1,5 uur voor zichzelf. Dat vinden ze 60 minuten te weinig, maar daar malen ze niet om. 44 procent denkt zelfs dat vrouwen meer tijd en aandacht aan zichzelf schenken. Vrouwen beweren het tegendeel. Zo vinden de dames dat weinig tijd voor zichzelf een negatieve invloed heeft op het uiterlijk. Mannen denken daar niet zo over.

Toleranter
Eerder onderzoek aan de Harvard University toonde al aan dat mannen toleranter, minder jaloers en verdraagzamer zijn. Daardoor zouden ze ook sneller gelukkig zijn met wat ze hebben.






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.96-jarige Taiwanees studeert af op zelfde dag als kleinzoon


96-jarige Taiwanees studeert af op zelfde dag als kleinzoon

Proficiat !!!





Een 96-jarige Taiwanees is afgestudeerd op dezelfde dag als zijn 32-jarige kleinzoon. De hoogbejaarde man had zich ingeschreven aan de universiteit om zijn kleinzoon te motiveren.

"Hij werkte helemaal niet hard. Dus om het goede voorbeeld te geven heb ik me ook ingeschreven aan de universiteit", vertelt Chao Muhe, door zijn medestudenten filosofie ook wel Opa Chao genoemd. Het kranige oudje miste tijdens al die jaren geen enkele les, en stond elke dag op om 5u om met verschillende bussen op tijd op de unief te geraken.

Ondanks het grote leeftijdverschil met zijn klasgenoten - hij is meer dan 70 jaar ouder - voelde hij zich naar eigen zeggen steeds op zijn plaats. "We zijn goede vrienden geworden, maar soms moest ik wel tot 2 of 3 uur 's nachts studeren om met hen mee te kunnen", aldus de gepensioneerde hoogleraar.(br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje uit Kortrijk laat 56 sterren op gezicht tatoeëren


Meisje uit Kortrijk laat 56 sterren op gezicht tatoeëren





Kimberley Vlaeminck (18) uit Kortrijk heeft een strafklacht ingediend tegen tatoeëerder Rouslan Toumaniantz van Tattoo Box na een wel erg uit de hand gelopen tatoeagebeurt. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

"Ik vroeg hem drie sterretjes te plaatsen aan de linkerkant van mijn linkeroog, maar ik kwam buiten met welgeteld 56 sterren. De helft van mijn gezicht staat vol. Ik durf de straat niet meer op", zucht de tiener.

Het meisje beweert dat ze in slaap viel tijdens het tatoeëren, wat echter zeer twijfelachtig is. "Ze ging akkoord, maar toen haar vader het zag, begon de miserie", zegt Rouslan Toumaniantz onze collega's van de krant.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwevend verken ik de golven



http://img146.imageshack.us/img146/474/strand1.jpg



Zwevend verken ik de golven
de nacht, de dagen
vliegen voorbij
zoekend naar liefdesbanden
 
op blote voeten
langs het water
verdwijnen mijn stappen
spoorloos in het zand
 
de zee trekt zich langzaam terug
mijn gedachten zijn als meeuwen
verdwaald en krijsend
in het blauw van de lucht
 
ze zijn er wel
ik voel ze, hoor ze
maar ik bereik ze niet
ze blijven op een afstand
 
maar toch
elke keer weer
probeer ik het
en vlieg ik ze achterna




» Reageer (0)
15-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen lijden meer onder ruzie dan scheiding


Kinderen lijden meer onder ruzie dan scheiding


http://img37.imageshack.us/img37/9100/ruzie.jpg



Heel wat koppels ruziën erop los, maar blijven samen voor hun kinderen. Geen goed idee, vinden psychologen aan de Cornwell University uit New York. De impact op kinderen bij ongelukkige stellen is bijzonder groot.

Bij tweeduizend gezinnen werd het effect van geruzie op de kinderen nagegaan. Wie denkt dat kinderen geen hinder ondervinden van heftige discussies, heeft het mis. Vooral op school bleken ze het minder goed te doen. Ook zijn ze vatbaarder voor drugs, drankproblemen, mentale problemen en gedragsstoornissen dan kinderen van gescheiden ouders.

Eigen relatie
Stappen de kinderen uit een labiele relatie later zelf in een relatie, ondervinden ze al snel de negatieve gevolgen. Vooral omdat ze zelf nooit het goede voorbeeld hebben gezien. Ouders die samenblijven voor de kroost, gaan niet liefdevol met elkaar om. Hierdoor weten de kinderen niet wat een goede relatie is en kunnen ze problemen niet op een positieve manier oplossen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney pleit voor dag zonder vlees


Paul McCartney pleit voor dag zonder vlees




Paul McCartney is één van de beroemdheden die een dag zonder vlees willen invoeren. Samen met onder meer Chris Martin en Sheryl Crow hoopt hij van maandag een vleesvrije dag te maken. Op die manier moeten we de opwarming van de aarde bestrijden. Dat meldt The Guardian.

Vaste dag
Onlangs zorgde Gent voor inspiratie door te pleiten voor een dag zonder vlees of vis. Ook Paul McCartney vindt dat we met een vegetarische dag een boodschap kunnen uitsturen. "We weten vaak niet wat we kunnen doen tegen global warming. Een vaste dag zonder vlees is een inspanning die we allemaal kunnen leveren."

Koks
Veel belangrijke koks beloven de oproep van Paul McCartney te steunen door vlees één keer per week volledig van het menu te halen of door vleesvrije gerechten te promoten. Wat vindt u van dit initiatief?




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienduizend dierenliefhebbers toosten op Kai-Mook


Tienduizend dierenliefhebbers toosten op Kai-Mook





De babyborrel die de Zoo van Antwerpen gisteren georganiseerd had om de geboorte van baby-olifant Kai-Mook te vieren was een daverend succes. Volgens woordvoerster Ilse Segers genoten naar schatting tienduizend mensen er van een hapje en een drankje. Acht à negenduizend dierenliefhebbers brachten meteen ook een bezoekje aan de Zoo om de kleine ster in levende lijve te zien. Sinds haar geboorte op 17 mei lokte Kai-Mook al een kleine 200.000 mensen naar de Zoo.

De weergoden waren de baby-olifant nog relatief goed gezind. Buiten af en toe wat gedruppel bleef het droog. Bezoekers konden aan de eet- en drankkraampjes Thais eten, frieten en pannenkoeken kopen. Tussen 17 en 18 uur tapte burgemeester Patrick Janssens pintjes uit twintig gratis vaten K-bier. De eerste party van Kai-Mook werd heel de middag opgeluisterd met kinderanimatie en allerlei optredens.

Dierenliefhebbers konden hun goed hart laten zien door het K-groeiplan te steunen. Met deze actie wordt geld ingezameld voor het olifantenverblijf in Planckendael en voor een olifantenhulpproject in Azië. Er werden tal van gadgets verkocht ten voordele van het plan. 



Marketeer Anja Stas, directeur Rudy Van Eysendeyck en Kris Peeters.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: zakje bier


Nieuw: zakje bier


 



Het zou het ultieme festivalgadget kunnen zijn: bier in zakjes. Britse bierproducenten hebben de nieuwigheid op basis van poeder samengesteld. Het bierpoeder meng je met water en na zes minuten kan je genieten van een frisse, schuimende pint. Daarvoor zorgen de ijsgevroren hopconcentraten, gips en een CO²/nitrogeen ingrediënt dat schuim weet te produceren.




 



De zakjes van het merk Teltey's bevatten verschillende smaken. Zo is de British Bitter, de German Lager, Irish Stout, Old North Country Ale en Middle Earth Mead, te verkrijgen. Benieuwd of het straks ook onze bierproducenten weet te inspireren. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Revival van de eau de cologne


Revival van de eau de cologne


http://img4.imageshack.us/img4/4348/eaudecologne.jpg



Driehonderd jaar geleden startte de Italiaanse kapper Gian-Paolo Farina in Keulen een uiterst winstgevend zaakje. Hij bracht er het mirakelwater 4711 op de markt, de eerste eau de cologne, die vandaag de dag nog steeds een plekje heeft veroverd in menig beautykastje.

Eau de Cologne werd vroeger enkel gebruikt als medicijn dat wonderen deed tegen appelflauwtes. Napoleon was zo verzot op het goedje dat hij maanelijks een 60 flesjes bestelde. Toen de wetten verstrengde, en iedere medicijnenproducent verplicht werd om zijn geheime ingrediënten prijs te geven, veranderden de eau de cologne makers hun aanpak en prezen het goedje aan als heerlijk verfrissend lichaamswater: het eerste parfum was geboren.

"Geurtrends hangen nauw samen met maatschappelijke ontwikkelingen en cultuur. In Suriname maken ze andere colognes dan in Rusland. Wanneer de economie in een dip zit, is er weer meer vraag naar lichtere, frisse geuren. Amerika houdt traditiegetrouw meer van zware geuren, waarschijnlijk omdat er meer in grote ruimtes met airco wordt gewerkt, waardoor er meer parfum nodig is", vertelt parfumkenner Jacques Cavallier tegen AD.

Ook diverse modeontwerpers hebben een voorliefde voor het heerlijk geurende goedje, en creëerden een eigen versie op het product. Kenzo, Marc Jacobs, Diesel, Guerlain en Chanel je vindt ze allemaal in de eau de cologne rekken. 





» Reageer (0)
14-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse designer Pierre Paulin (81) overleden


Franse designer Pierre Paulin (81) overleden


http://img32.imageshack.us/img32/5393/pierrepaulin.jpg


De emblematische Franse architect en designer Pierre Paulin is gisteren op 81-jarige leeftijd in Montpellier overleden. Dat hebben zijn nabestaanden meegedeeld. Een halve eeuw lang was de man een onontkoombare figuur in de Franse designwereld. Vorig jaar had het Museum Grand-Hornu Images nabij Bergen de creaties van 'Pierre Paulin Supermoderne' in de verf gezet.

Met zijn felkleurige (gele, oranje, paarse...) stoelen in de vorm van een champignon of een tong oogstte Paulin succes over de gehele wereld. Onder andere het MoMa in New York, het Musée des Arts décoratifs in Parijs en het Victoria and Albert Museum in Londen hebben deze stoelen die niet in een filmdecor van James Bond zouden misstaan in hun bezit.



 
http://img32.imageshack.us/img32/6549/pierrepaulin1.jpg



Paulin kreeg van zowel president Georges Pompidou als van François Mitterrand de opdracht, de private vertrekken van het presidentiële paleis te bemeubelen en restylen.

Voor zijn creatie de Ribbon Chair werd Paulin in 1969 beloond met de American Industrial Design Award. Het Parijse Centre Pompidou heeft een permanente tentoonstelling van al zijn meubelontwerpen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen niet vies van seks op reis


Vrouwen niet vies van seks op reis





25 tot 50 procent van alle vakantiegangers, heeft op vakantie seks met een nieuwe partner. Vooral dames zijn te vinden voor een vakantieliefde. Thuis zijn de vlinders snel verdwenen, zo blijkt uit eerder onderzoek van Parship.be.

Helft singles
Meer mannen (27%) dan vrouwen (19%) beweren nog nooit een vakantielief te hebben gehad. Zijn buitenlandse mannen betere charmeurs of vrouwen gewoon eerlijker, wie zal het zeggen? Feit is, volgens het onderzoek, dat de helft van alle ondervraagde singles, geen nee zegt tegen een vakantieliefde.

Overlevingskans
Of dergelijke relatie kans op overleven heeft, blijft maar de vraag. Zeker van een vakantielief ben je nooit, wel vertellen volgende signalen al iets over de overlevingskansen van vakantierelaties.

-Is hij single of beleef je een avontuurtje met een man die een relatie heeft? Als hij al geen schroom kent om een scheve schaats te rijden, zal jij dat niet veranderen. Ben jij een zomerflirt of wil hij meer? Tracht het te achterhalen, vraag het desnoods aan zijn vrienden.

-Op vakantie lijkt alles beter, groter en leuker. Personen waar je thuis niet naar omkijkt, kunnen je op vakantie indrukwekkender lijken. Besef dat en vraag je af of je hem ook op kantoor bijvoorbeeld, zou zien zitten.

-Culturen lijken op vakantie geen barrière. Al leveren cultuurverschillen in eerste oogopslag een schat aan onontdekte kennis en ervaringen op, eenmaal thuis kunnen deze wel degelijk een hindernis vormen. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden mensen kijken naar spullen Fortuyn


Honderden mensen kijken naar spullen Fortuyn





Honderden mensen hebben bij Hessinks's Veilingen in Nijmegen gekeken naar de spullen van wijlen Pim Fortuyn. De inboedel van Fortuyn wordt 27 juni verkocht tijdens een veiling. Richard Hessink van het Nijmeegse veilinghuis zegt dat het aantal biedingen blijft stijgen. "We hebben al vijfduizend hits gehad op onze website en er zijn ook al meer dan achthonderd catalogussen verkocht."






In de veilinghuis staat bijna de hele inboedel van het Rotterdamse huis van Fortuyn opgesteld. Schilderijen, meubels, boeken en andere persoonlijke eigendommen van Fortuyn, waaronder de spullen die hij bij zich droeg toen Volkert van der G. hem neerschoot, staan allemaal te koop. Hessink verwacht dat tijdens de veiling meer dan duizend mensen het veilinghuis zullen bezoeken.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse Queen legt moestuin aan in Buckingham Palace


Britse Queen legt moestuin aan in Buckingham Palace





Nadat de Amerikaanse First Lady Michelle Obama in maart een moestuintje liet aanleggen in de tuin van het Witte Huis, is het nu aan de Britse koningin Elizabeth om de handen uit de mouwen te steken. Helemaal naar het voorbeeld van de Obama's, maakte ze in de tuinen van Buckingham Palace een plaatsje vrij voor het kweken van groenten en fruit.

Zelf zal de Queen niet snel te zien zijn in haar moestuintje. Het idee komt van haar tuinmannen en -vrouwen, Elizabeth bracht gisteren voor het eerst een bezoek aan de groentetuin.

Trend
Naast een meer, een landingsplaats voor helikopters en een tennisveld, zijn in de grootste privétuin van Londen voortaan ook zelfgekweekte aardbeien, tomaten, boontjes, ajuinen, peren en wortelen terug te vinden. Volgens de verantwoordelijke van de tuinmannen van de koningin, volgt Buckingham Palace daarmee een "groeiende trend in heel het land". "We proberen het kweken van je eigen groenten te promoten en gezinnen en kinderen daarbij te betrekken", aldus Claire Midgeley.

Net als in WO II
Het is overigens de eerste keer sinds de Tweede Wereldoorlog dat in de tuin van de koningin groenten en fruit gekweekt worden. Ook tijdens de oorlog volgde de koninklijke familie het voorbeeld van veel Britten, maar dan wel om de buitenlandse import te beperken. De schepen die groente naar Engeland brachten werden namelijk steeds vaker aangevallen door Duitse onderzeeërs.

Blue Queen-bonen
Nog een aardigheidje: de tuinmannen van de Queen willen met hun groentetuin ook een zeldzaam geworden bonensoort beschermen. De naam van die soort? Blue Queen...





» Reageer (0)
13-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het huwelijk is een dikmaker


Het huwelijk is een dikmaker


http://img13.imageshack.us/img13/1854/dik.jpg


Koppels die samenwonen hebben dubbel zoveel kans op obesitas dan degenen die apart wonen, dat blijkt uit recent onderzoek.

Ook positieve effecten
Koppels die meer dan twee jaar samenleven ontwikkelen namelijk dezelfde dikmakende gewoonten. Ook blijkt uit het onderzoek dat hoe langer je samenwoont, hoe meer risico je loopt op obesitas. Maar daarnaast heeft het huwelijk ook wel positieve effecten op je gezondheid. Gehuwde mensen roken minder en worden ouder.







Anderen gewoonten
Onderzoekster Penny Gordon-Larsen: "Waarschijnlijk is de verandering van gewoonten de reden waarom getrouwde mensen dikker worden. Gehuwden eten vaak samen, bereiden grotere maaltijden en gaan vaker uit eten dan singles. Ze kijken ook vaker samen televisie in plaats van de sporten. Om het probleem van obesitas op te lossen kan het helpen om jonge koppels te stimuleren een positief effect op elkaar te hebben en zo de extra kilo's van het huwelijk te vermijden." (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluwe vos steelt tientallen schoenen in Duitsland


Sluwe vos steelt tientallen schoenen in Duitsland





In het Duitse plaatsje Föhren heeft een sluwe vos meer dan honderd schoenen buitgemaakt. Inwoners van het dorpje vroegen zich de laatste dagen af waar de schoenen gebleven waren tot een boswachter het mysterie ontrafelde. "De schoenen, van hoge naaldhakken tot slippers, lagen verspreid over het hol van de vos. Moeder Imelda verzamelde ze zodat haar kleintjes ermee konden spelen", laat een woordvoerder van de politie weten. De inwoners van Föhren kregen het advies hun schoeisel niet meer te laten rondslingeren.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen verkiezen vrouwen met maatje 42


Mannen verkiezen vrouwen met maatje 42


 



Mannen vinden vrouwen met een maatje 42 het aantrekkelijkst, dat blijkt uit een studie bij 100 Australische mannen.

Gemiddelde vrouw
De proefkonijnen moesten 200 tekeningen van vrouwelijke lichamen van verschillende maten op aantrekkelijkheid beoordelen. Vervolgens verdeelden de onderzoekers vrouwen op in acht verschillende lichaamstypes, van Playboymodellen tot mannequins en normale vrouwen. Hiermee vergeleken ze de vaakst gekozen tekeningen uit het onderzoek. Daaruit bleek dat 'de gemiddelde vrouw', namelijk een maatje 42, het meest aantrekkelijk door mannen werd gevonden.


Marilyn Monroe
Als mannen 'dikkere' dames verkiezen, is het vreemd waarom op de meeste magazinecovers en reclameborden slanke dames met een maatje 36 pronken. De laatste halve eeuw verschoof het ideaalbeeld voor vrouwen van Marilyn Monroe naar Nicole Kidman. Toch blijkt uit het onderzoek dat Marilyn eerder tegen de droomvrouw van de gemiddelde man aan leunt dan Nicole Kidman. Wordt het tijd dat vrouwen stoppen met het eeuwige diëten en het slankheidsideaal na te streven? De mannen lijken ons te aanvaarden zoals we zijn, nu wordt het tijd dat vrouwen dit ook doen.



Marilyn Monroe had een maatje 42.
Marilyn Monroe had een maatje 42.



Dikker is leuker
De Britse journaliste Allison Pearson denkt dat mannen iets dikkere vrouwen verkiezen omdat slanke vrouwen enkel met eten bezig zijn. "Magere vrouwen zijn neurotisch, ze maken weinig plezier en tijdens een romantisch maaltijd zijn ze enkel bezig met wat ze in hun mond mogen stoppen. Als ze vrijt is hoe haar buikje er uitziet belangrijker dan hem te plezieren. En een vrouw die verre van perfect is zal ook minder kritisch zijn wat bierbuikje en ingroeiende teennagels betreft." (br.hln)




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!