Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




11-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Armstrong - What a Wonderful World

Louis Armstrong - What a Wonderful World

Om hem te beluisteren druk op de foto









» Reageer (0)
08-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cosmetica stort zich in 2009 op fruit- en kruidenmarkt


Cosmetica stort zich in 2009 op fruit- en kruidenmarkt


bes



Blauwe bessen en Indische kruiden zijn maar enkele van de ingrediënten die we in 2009 massaal zullen terugvinden in allerlei cosmeticapotjes. Althans als we het pr-bureau Pierce Mattie mogen geloven. Zij maakten een top tien van de nieuwste schoonheidsmiddeltjes in 2009.

De natuurtrend op zich is niet voldoende om de consument te blijven verleiden. Kopers willen vernieuwende producten, die niet enkel natuurlijk zijn maar bovendien ook al hun probleempjes en kwaaltjes verhelpen. Zo bezitten blauwe bessen allerlei vitaminen, anti-oxidanten, amino- en vetzuren die ook de huid ten goede komen.

Naast de bekende blauwe bessen staan er ook heel wat onbekende fruitsoorten op het favorietenlijstje. De acaibes, de West-Indische acerolabes, de Chinese goijibes, en allerlei Indische kruiden zijn geliefde ingrediënten voor cosmeticaproducenten in 2009.(br.She)



» Reageer (0)
06-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkoolsoep



Bloemkoolsoep


http://www.lekkervanbijons.be/recepten/photos/detail/12bloemkoolsoep.jpg


Ingrediënten
1 bloemkool van 500 g
1 ui
2 preiwitten
2 stengels groene selder
boter
1 l groentebouillon
¼ l melk
4 eetlepels zure room
verse kervel

nootmuskaat
peper en zout


Bereiding
Snijd de roosjes van de bloemkool en houd een vierde ervan aan de kant. Schil de stengel en snijd in stukjes. Snijd de rest van de groenten in stukken.
Stoof de ui, de prei en de selder glazig in boter. Voeg de bloemkool toe en blus met de warme groentebouillon en de melk. Breng aan de kook en laat 30 minuten rustig sudderen.
Mix de soep en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de resterende bloemkoolroosjes over de borden en schenk er de hete soep over. Lepel er wat zure room over en werk af met kervelpluksels en vers geraspte nootmuskaat. (br.www.lekkervanbijons.be) 




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Travolta


Travolta wil stoffelijk overschot zoon zelf naar huis vliegen






http://www.hln.be/static/FOTO/pe/16/12/10/album_large_723175.jpg
Jett met papa John.

Met zus Ella en mama Kelly.
Met zus Ella en mama Kelly.


John Travolta was gisteravond vastbesloten het stoffelijk overschot van zijn zoon Jett persoonlijk naar huis te vliegen. De acteur, tevens een gebrevetteerd piloot en eigenaar van verscheidene vliegtuigen, haalde met zijn gezin het stofffelijk overschot van Jett (16) op in een mortuarium. Travolta liet vrienden weten dat hij piloot wilde zijn op Jetts "laatste reis". Dat meldt The Sun.

Geen hoofdwonde
Travolta en zijn vrouw Kelly Preston (46) bereidden zich gisteravond voor om na de autopsie en de balseming van Jett de Bahamas te verlaten. De autopsie wees gisteren uit dat Jett vorige vrijdag aan een hartaanval overleed. Het hoofd van de jongeman vertoonde volgens een woordvoerder van het mortuarium geen verwonding. Op zijn tweede werd bij de jongen de ziekte van Kawasaki vastgesteld, een aandoending die hartfalen kan veroorzaken.

Op rand bad gevallen?
Politie en ambulanciers hadden eerder gesuggereerd dat Jett in het vakantiehuis op de rand van het bad was gevallen. Marcus Garvey, de ambulancier, zei dat Jett een bult op zijn hoofd had en bloedde uit zijn mond. Op zijn tweede werd bij de jongen de ziekte van Kawasaki vastgesteld, een aandoending die hartfalen kan veroorzaken.

"Hij was bewusteloos, ademde niet en had geen polsslag. John en Kelly bleven de hele tijd bij hem. 'Haalt hij het, wordt hij geholpen, ademt hij?', vroegen ze. 'Komt hij terug, krijgen we hem terug?', vroeg Kelly. 'We blijven proberen', zei ik. In de ziekenwagen hielden John en Kelly Jetts hand vast en smeekten ze hem vol te houden. In het ziekenhuis keken ze toe hoe de dokters Jett probeerden te redden. Maar alle hulp kwam te laat".

Scientology
Travolta en zijn vrouw, beiden overtuigde volgelingen van Scientology, zullen Jett naar hun huis in Ocala, Florida vliegen. Verwacht wordt dat de begrafenis door de zogenaamde kerk zal geïnspireerd zijn. (br.hln)




» Reageer (0)
05-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Herman van Veen ...opzij, opzij, opzij...

Herman van Veen ...opzij, opzij, opzij...

om hem te beluisteren druk op de foto





Herman van Veen (Utrecht, 14 maart 1945) is een Nederlands artiest.Hij groeide op als enige jongen in een arbeidersgezin.Hij speelt viool en gitaar en doet cabaret, hij zingt, schrijft, componeert, regisseert, acteert, presenteert, schildert en is activist voor de Rechten van het Kind.



» Reageer (0)
04-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zou zoveel willen zeggen



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/19okt.jpg


Ik zou zoveel willen zeggen
maar ik vind er geen woorden voor
hoe ik mijn hersens ook pijnig
er komt niets zinnigs uit

er zijn zo van die dagen
dat het gewoon niet wil lukken
je hoofd lijkt leeg
en je gedachten liggen stil

dus zal ik maar stoppen
en hopelijk tover ik  morgen
nog iets leuks uit mijn
toverstaf



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramses Shaffy- Sammy


Ramses Shaffy- Sammy

Om Sammy te beluisteren druk op de foto









» Reageer (0)
02-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijftien procent Belgen verslaafd aan internet


Vijftien procent Belgen verslaafd aan internet


http://img227.imageshack.us/img227/5232/pcmooiqa9.jpg


Meer en meer Belgen raken verslaafd aan het internet. Volgens onderzoek van Internet Society Belgium (Isoc), een belangenorganisatie voor veilig internetgebruik, surft, chat en mailt vijftien procent van de Belgische bevolking dwangmatig. Rudi Vansnick van Isoc roept de overheid op om in 2009 een actieplan te ontwikkelen tegen problematisch internetgebruik.

Sociale internetsites
Niet alleen kinderen en jongeren maar ook opvallend veel volwassenen verliezen zichzelf urenlang in msn-gesprekken of online zoektochten. Met het succes van netwerksites als Facebook wordt een verdere stijging van het aantal cyberjunkies verwacht, en dat terwijl de verslavingszorg nog nergens staat. Volgens Internet Society Belgium valt een verslaving niet af te meten aan het aantal uren dat je achter de pc zit. "Net zoals je een rookverslaving niet op het aantal sigaretten mag afrekenen. Het is een onweerstaanbare drang. Het constant willen weten of er iets in je mailbox zit kan al op een verslaving wijzen." (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieet niet tijdens winter


Dieet niet tijdens winter




Ban het dieet van het goede voornemenlijstje. Vermageren kan tijdens het koude seizoen het immuunsysteem verzwakken. Onderzoekers adviseren om te wachten tot de lente alvorens kilootjes te verliezen.

Virale infectie
Oma heeft alweer gelijk: wie een gezonde appetijt in de winter heeft, krijgt minder snel griep. Een caloriearm dieet maakt dat het langer duurt voordat virale infecties genezen. Een grootschalig onderzoek aan de Michigan University maakt dat duidelijk.

Reserves
De resultaten onderschijven het klassieke idee dat rijkelijke stoof- en winterpotjes de gezondheid bevorderen tijdens de koude. "Je lichaam heeft nood aan reserves opdat het elke vorm van stress aankan", vertelt onderzoeksleider Dr. Elizabeth Gardner. "De strijd tegen virussen is daar één van. Diëten kan acht maanden per jaar, vier maanden niet". (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is haaruitval door chemo straks voorbij?


Is haaruitval door chemo straks voorbij?




Een Japans team van medisch specialisten zou een nieuw middel hebben ontdekt dat haaruitval bij chemo kan voorkomen. Dit zou gebeuren door toediening van een bepaalde antibiotica.

Dieren
Het medicijn werkt alvast bij ratten. Daar zouden de resultaten zeer positief zijn. De haaruitval bij de diertjes is door toediening van het anti-kankermedicijn met 70 procent teruggedrongen. Of de remedie hetzelfde effect heeft bij de mens, wordt momenteel volop onderzocht. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig nieuwjaar





Ik wens al mijn vrienden een Gelukkig Nieuwjaar




» Reageer (0)
01-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vrienden geven humeur door

Vrienden geven humeur door




Ben je in een slechte bui? Wijs niet met de vinger naar het weer, je job of je bankrekening. Je vrienden zijn de oorzaak. Geluk werkt immers aanstekelijk. Een blije vriend verhoogt de kans met 60 procent dat je zelf goedgemutst door het leven stapt.

Omgeving
Wat er rondom ons gebeurt, heeft een grote invloed op ons humeur. Lachen onze vrienden, lachen we mee. Dat staat deze week in de New Scientist en blijkt uit een wetenschappelijk onderzoek onder 5.000 personen.

Slechte gewoonten
Andersom werkt het ook. Negatieve emoties werken even aanstekkelijk, net als obesitas en rookgewoonten van onze vrienden. Wie zijn vrienden kiest, kiest bijgevolg ook zijn gewoonten.

Dat effect is, volgens het wetenschappelijk tijdschrift, meer uitgesproken dan gedacht. Zelfs verre vrienden en kennissen beïnvloeden ons dagelijks leven. Dat geldt niet voor collega's, uit eerder onderzoek bleek dat hun geluk niet aanstekkelijk werkt. (br.hln)




» Reageer (0)
30-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neanderthaler had rood haar en sproeten


Neanderthaler had rood haar en sproeten




De neanderthalers hadden rood haar en sproeten. Dat schrijven Spaanse wetenschappers in het Britse wetenschappelijke tijdschrift BMC Biology.

De onderzoekers kwamen tot deze conclusie na bestudering van DNA dat was aangetroffen in neanderthalerbotten uit het noordwesten van Spanje. Behalve het uiterlijk bleek uit het erfelijke materiaal ook dat de prehistorische mensensoort behoorlijk goed kon praten.

Neanderthalers leefden enkele tienduizenden jaren geleden in Europa. Door nog onbekende oorzaak stierven ze uit. Dat gebeurde ongeveer in dezelfde periode dat de moderne mens, de homo sapiens, opkwam in Europa. Volgens wetenschappers stammen wij niet af van de neanderthaler, maar mogelijk hebben we wel dezelfde voorouder. (br.hln)



» Reageer (0)
29-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmerkelijke jongerentrends in 2009

Opmerkelijke jongerentrends in 2009




Twitteren, de terugkeer van punk en plaknagels zijn maar enkele opvallende jongerentrends voor 2009. Dat stelt het Nederlandse communicatiebureau YoungWorks.

1. De invloeden van de punk-cultuur worden ook weer eens zichtbaar in 2009. Dat betekent veel gescheurde panty's, Dr. Martens schoenen en kleding beplakt met studs. Tijdens het uitgaan worden de muziek en locaties ruiger. De punk-beweging neemt niet alleen de mode, maar ook de ideologie en anarchistische houding van de jaren '70 over. Punk wordt echter wel aangevoerd door een model slash stijlicoon: Daisy Lowe.

2. Dofus is het in Frankrijk extreem populaire Massive Multiplayer Online Role Playing Game en heeft wereldwijd meer dan 10 miljoen leden. Bij ons is dat spel nauwelijks bekend, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen het volgende jaar.

3. Niet alleen felle kleurtjes, maar ook opplaksteentjes, strass, thema's, stickers en reliëf zijn terug te vinden op de nagels van jongeren in 2009. In tijden van recessie steken ook jongeren meer geld in kleine luxe zoals make-up en verzorgingsproducten.

4. Is een album niet gewoon een verzameling losse mp3's? Met software en gedownloade liedjes maken jongeren zelf remixes en mixtapes die ze via blogs delen. Muziek = sociaal.

5. Ook de chattingsite Twitter wordt volgens Youngworks onder jongeren populair. 'Twitteren' wordt het nieuwe werkwoord.

6. Zombies zijn springlevend in 2009. Niet alleen meer zombiefilms zoals Dead Snow, maar ook zombiegames zoals Left 4 Dead. Zelfs je Barbie kun je do-it-yourself in een zombie veranderen.

7. Een variant op het comazuipen: steek een met wodka doordrenkte tampon in je vagina en zonder dat iemand het merkt of ruikt, ben je supersnel dronken. Het doet de wenkbrauwen fronsen, maar zou al enorm populair zijn bij Amerikaanse tieners. (br.hln)




» Reageer (0)
28-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Red Sandra

Red Sandra...


http://img442.imageshack.us/img442/8080/sandraza1.jpg
Graag even jullie aandacht voor iets dat me enorm aangrijpt


Begin 2008 slaat het noodlot toe en werd vastgesteld dat Sandra door een uiterst zeldzame, maar dodelijke stofwisselingsziekte getroffen werd. Hierbij stapelt gif zich in haar lichaam op waardoor haar zenuwcellen  afsterven. Professoren deelden mee : "... Er is geen enkele remedie voorhanden...Sandra zal aftakelen...Tot de dood. Ze is terminaal."
Sandra’s ouders begrepen het niet... Een kind waar uiterlijk niets mis mee leek te zijn, werd door het UZ opgegeven!....Ze werden naar huis gestuurd om het laatste jaar met haar door te brengen...Hun wereld stortte in. Maar de echte nachtmerrie moest dan nog beginnen...    
Via het Internet vind Sandra's papa vrij snel een specifiek voor de ziekte ontwikkeld medicijn dat net in Europa vrijgegeven werd. Het hoogtechnologische medicijn blijkt onwezenlijk duur te zijn en dient  twee jaar onafgebroken toegediend te worden. Totale kostprijs: 1.080.000€ ! In Denemarken bleek het al goedgekeurd en krijgen patiënten het zelfs volledig terugbetaald door de overheid! Door een tekortkoming in de Europese wetgeving kan de Belgische ziekteverzekering RIZIV het medicijn niet vergoeden... Sandra's ouders verzetten hemel en aarde en richten een noodkreet aan de Belgische overheid. Deze willen absoluut helpen, maar zijn wettelijk gebonden. Ze kunnen enkel hun medeleven betuigen...Sandra moet sterven....Tenzij haar ouders het geld zelf kunnen verzamelen....    
Zij "vechten" nu bijna 1 jaar. Koortsachtig zoeken ze dag en nacht naar een weg om het geld verzameld te krijgen. Maar overal waar ze gaan aankloppen krijgen ze de deur op de neus...In tussentijd moeten ze machteloos toezien hoe hun lieve meid snel en onherstelbaar aftakelt; wetende dat er een medicijn beschikbaar is...Hun frustratie, radeloosheid, pijn om het verlies en het gevoel van totale onmacht zijn bijna niet te beschrijven.
Uiteindelijk zien ze in dat niemand hen zal helpen...Niemand...
Tenzij... De "gewone" Vlamingen; de man uit de straat.. Zij alleen kunnen haar nu nog op de valreep redden.
Boze tongen zeggen ons dat de Vlamingen kil en verstard geworden zijn en hen dit niet meer raakt. Wij kunnen dit niet geloven. Wij zijn ervan overtuigd dat vele mensen ons willen en zullen helpen!
   
Sandra kan ondertussen niet meer praten en is al gedeeltelijk verlamd. Maar verstandelijk is ze volledig bij en beseft wat er haar overkomt.
Sinds vorige zomer krijst ze iedere dag, soms uren aan een stuk, tot ze uitgeput in elkaar zakt. Het is haar enige manier om hulp te vragen.
Haar ouders worden bijna gek van het aanhoudende oorverdovende gekrijs! Zonder de medische behandeling zal haar toestand verder achteruit gaan en staat haar nog een verschrikkelijke doodsstrijd te wachten.
Haar levensverwachting wordt geschat tot rond eind mei 2009. Er resten haar dus slechts 154 dagen meer te leven. Enkel de behandeling kan haar toestand een halt toeroepen.
   
Sandra's droom was om later een prinses te worden. Maar dat was ze al en blijft ze ook. Wij met zijn allen moeten de prinses nu zien te redden. ...Lees het vervolg op onderstaande link...


 http://www.redsandra.be/Pictures/Princes_4_150px.jpg

http://www.red-sandra.be/



» Reageer (0)
26-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang slapen is goed voor je hart


Lang slapen is goed voor je hart




Een uurtje langer slapen is goed voor je hart. Uit een recente studie blijkt dat 8 uur slapen per nacht het risico op aderverkalking de komende 5 jaar met 33 procent doet afnemen. Dit beperkt op lange termijn het risico op hartaanvallen of andere hartaandoeningen.

Smallere aders
De studie bestudeerde 500 mensen van middelbare leeftijd gedurende 5 jaar, de groep sliep gemiddeld 6 uur per nacht. Slechts enkelen kwamen aan meer dan 8 uur. Na 5 jaar kampte ongeveer 12 procent van de deelnemers met aderverkalking. Daaruit bleek dat een uurtje extra slapen per nacht het risico op aderverkalking met een derde vermindert. De onderzoekers hielden ook rekening met factoren als leeftijd, geslacht, ras, opleiding, rookgedrag en slaapstoornissen. Aderverkalking is een aandoening waarbij plaque de aders versmalt, waardoor het bloed minder vlot door het lichaam stroomt.

De reden waarom slaap een positief effect op aderverkalking heeft, moet nog onderzocht worden. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Populariteit is erfelijk


Populariteit is erfelijk


Je genen zorgen ervoor je populair bent of niet doordat ze je gedrag bepalen. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek.


Gedrag en genen
Je genen beïnvloeden je populariteit onrechtstreeks. Ze zorgen er namelijk voor dat je op een bepaalde manier gaat handelen. Mensen beoordelen je populariteit op basis van dit gedrag. De onderzoekers bestudeerden 200 universiteitsstudenten. De jongens hadden een gemiddelde leeftijd van 19 en werden in twee groepen verdeeld. De ene groep moest een feestje organiseren met een bepaald budget, de anderen kregen geen beperkingen.

Regels breken
Meteen na het feest werden deze personen qua populariteit geëvalueerd door hun medestudenten. Ook het DNA van de deelnemers aan het onderzoek werd onderzocht. De onderzoekers ontdekten dat wie de regels brak, populairder was. Deze personen bleken ook over hetzelfde populariteitsgen te beschikken, dat er voor zorgde dat deze jongens zich op een zelfde manier gedroegen.

Sociale leven
"Je genen zorgen ervoor dat je je op een bepaalde manier gedraagt. Dit zorgt ervoor dat anderen op een bepaalde manier gaan reageren. Je genen bepalen dus zo je sociale leven." Verder onderzoek zal moeten aantonen of dit gen ook bij vrouwen voor populariteit zorgt. (br.hln)




» Reageer (0)
24-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston


Whitney Houston


Om I Will Always Love You  te beluisteren druk op de foto





If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you ev'ry step of the way.

And I will always love you.
I will always love you.
You, my darling you. Hmm.

Bittersweet memories
that is all I'm taking with me.
So, goodbye. Please, don't cry.
We both know I'm not what you, you need.

And I will always love you.
I will always love you.


I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.

And I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I, I will always love you.

You, darling, I love you.
Ooh, I'll always, I'll always love you.



» Reageer (0)
22-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens ( Sara)


Veerle Baetens ( Sara) verkoopt haar baby voor het goede doel


http://img254.imageshack.us/img254/95/veerlebek8.jpg

Story betaalt minstens 12.000 euro voor exclusieve fotoreportage


Het weekblad Story betaalt minstens 12.000 euro voor een exclusieve fotoreportage van Billie-Louise, de bijna twee maanden oude dochter van Veerle 'Sara' Baetens. De actrice stort het geld rechtstreeks door naar Music for Life van Studio Brussel. 'Ik voel me geen goede fee', zegt Baetens. 'Ik doe gewoon mijn plicht.'



Veerle Baetens zag donderdagavond de Canvasreportage over Ugandese moeders die met hun kinderen op de vlucht zijn voor het oorlogsgeweld. 'Dat programma heeft me ontzettend aangegrepen', zegt ze. 'Ik hoorde een vrouw zeggen dat ze maar één uitweg zag om te overleven: de prostitutie.'

Toen knapte er iets bij Veerle Baetens. 'Ik ben sinds kort zélf moeder. En sinds ik in het land ben geweest, heb ik iets met Uganda. Ik vond dat ik iets moest doen.'

De ster uit onder andere Sara en Loft greep onmiddellijk naar de telefoon. 'Ik wist dat Story-hoofdredacteur Thomas Siffer geïnteresseerd was in de foto's van ons dochtertje Billie. Net zoals een ander weekblad dat ons vlak na de geboorte een voorstel deed. Maar we hebben toen niet toegehapt. Mijn vriend Geert en ik vonden dat privé. De mensen hebben daar geen zaken mee.'

Tot ze de reportage zag. 'Fuck mijn privéleven, dacht ik toen. Met die foto's kon ik veel geld verdienen voor de goede zaak. Zo kon ik een mooie actie steunen op mijn manier. Zonder met de pet te moeten rondgaan of liedjes te moeten zingen in de vrieskou. En ik zou er een mooi souvenir aan overhouden voor ons, want zo'n fotoshoot kost veel geld.'


  http://img355.imageshack.us/img355/3919/baetensvm1.jpg


Donderdagnacht werd er druk over en weer gebeld tussen de actrice en het weekblad. 'Eerst stelde Siffer 10.000 euro voor', zegt Baetens. 'Maar toen heb ik mijn vriend nog in de schaal gegooid. Als hij ook op de foto's zou staan, werd de prijs opgetrokken tot 12.000euro. Ik heb dus niet alleen mijn baby, maar ook mijn vriend verkocht. (lacht) De actie kan trouwens nog meer geld opbrengen. Vanaf een bepaald aantal verkochte Story-exemplaren gaat er nog eens 25 cent per stuk naar Music for Life.

'Ik weet dat ik een groot bedrag schenk aan de actie', zegt Veerle Baetens nog. 'Maar ik voel me daarom de goede fee niet. Ik heb gewoon mijn plicht gedaan.'

De foto's werden gistermiddag genomen, en ze staan volgende dinsdag in Story. 'Billie heeft het fantastisch gedaan. Na afloop was ze ontzettend moe, maar tijdens de fotosessie hebben we haar nauwelijks gehoord.' (br.Het Nieuwsblad)




» Reageer (0)
21-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen

Queen


Om We Will Rock You te beluisteren
druk op de foto








» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!