Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




05-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja, ik heb Maddie gezien


Terminaal zieke pedofiel: "Ja, ik heb Maddie gezien"


Raymond Hewlett, terminaal ziek, zou Maddie twee keer hebben gezien.



Neemt de mysterieuze verdwijningszaak rond Maddie McCann een nieuwe wending aan? Het kan, want de Britse pedofiel Raymond Hewlett heeft gisteren tegenover het Duitse gerecht een opvallende verklaring gedaan. "Ja, ik heb Maddie gezien, tweemaal zelfs", zei Hewlett toen hem gevraagd werd of hij iets te maken heeft met de verdwijning van de Britse kleuter. Hewlett beschreef ook nauwkeurig de opvallende vlek rond Maddies rechteroog.

Op het moment van de verdwijning van Maddie verbleef Hewlett met zijn familie eveneens in het Portugese vakantieoord Praia da Luz, waar de feiten plaatsvonden. De 64-jarige Brit, die reeds voor kindermisbruik in de gevangenis zat, vluchtte daarna naar Marokko. Momenteel houdt Hewlett zich op in het Duitse Aken, waar hij gisteren door het gerecht werd ondervraagd. De onderzoekers onderwierpen hem ook aan een dna-test.

Opvallend is dat de zwaar zieke Hewlett, die aan kanker lijdt, nu met zijn 'bekentenis' afkomt. De man zou sinds kort weten dat hij nog maar enkele weken te leven heeft.(br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstwerken verdwenen uit Franse ministeries


34.000 kunstwerken en helft meubilair "verdwenen" uit Franse ministeries




Tienduizenden kunstvoorwerpen zijn in de loop der jaren uit ambassades, ministeries en andere publieke Franse instellingen verdwenen. Van meer dan 34.000 schilderijen, beelden, meubels en tapijten die ooit zo'n gebouw sierden, ontbreekt elk spoor.

De meeste kunst is verdwenen uit het ministerie van Onderwijs. Een onderzoekscommissie stelde na tien jaar arbeid vast dat daar de helft van de meubels en andere kunstvoorwerpen niet meer aanwezig is. Veel kunst blijkt bij ambtenaren en andere medewerkers van de instellingen thuis te hangen.

Sinds de Franse Revolutie aan het einde van de achttiende eeuw mogen Franse publieke instellingen gebouwen versieren met kunstwerken die zij in bruikleen van musea krijgen. Onder de 34.000 verdwenen objecten zijn vierduizend schilderijen die toebehoren aan befaamde kunstinstellingen als het Louvre en het Musée d'Orsay, beide in Parijs. (br.hln)




» Reageer (0)
04-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstapjes naar zee en curry helpen tegen Alzheimer


Uitstapjes naar zee en curry helpen tegen Alzheimer






Daguitstapjes naar zee, schilderen en andere sociale activiteiten zijn even efficiënt bij de behandeling van Alzheimer als pillen, beweert een vooraanstaande Amerikaanse expert. Verder blijkt uit onderzoek dat curry beschermt tegen dementie.

Medicatie is schadelijk
De Amerikaanse professor John Zeisel bestudeert al lang mensen met Alzheimer. Hij zegt dat de behandeling van dementie met medicatie vaak schadelijk is. Professor Zeisel: "Verzorgers moeten hun houding ten opzichte van Alzheimer volledig veranderen om de ziekte beter te kunnen behandelen. Uit eigen onderzoek en studies van andere experts blijkt dat omgevingsfactoren ook heel belangrijk zijn bij de behandeling van de ziekte. Mensen met Alzheimer krijgen vaak te maken met symptomen als angst, agressie, onrust en lusteloosheid. Patiënten hebben minder last van deze symptomen als ze omringd worden door beter opgeleide verzorgers en regelmatige bezoekjes brengen aan musea of de kust dan wanneer ze medicatie nemen."

Sociaal leven
"Daarom is het belangrijk dat verzorgingscentra culturele en kunstprogramma's organiseren zodat ook mensen met Alzheimer een sociaal leven krijgen. Deze patiënten moeten behandeld worden als echte mensen. Mensen met de ziekte krijgen een stigma. Het is tijd dat we voorbij hun beperkingen kijken en begrijpen dat degenen met Alzheimer nog steeds echte mensen zijn", aldus Zeisel.

Curry
Verder blijkt uit onderzoek dat volkeren die twee of drie keer per week een maaltijd op basis van curry eten een veel lager risico op dementie hebben. Daarom onderzocht professor Murali Doraiswamy de verschillende ingrediënten van deze kruidenmengeling. Zo ontdekte hij dat curcumine, een bestanddeel van het kruid kurkuma, tegen Alzheimer beschermt. Het voorkomt namelijk de verspreiding van schadelijke stoffen in de hersenen die mentale problemen en geheugenverlies veroorzaken. Daarnaast blijkt dat deze stof ook beschermt tegen kanker en artritis. Britse experts zeggen wel dat je heel grote hoeveelheden van curry moet eten om voor je het effect op je hersenen merkt. Daarom moet verder onderzoek aantonen of het mogelijk is een pil op basis van curcumine te ontwikkelen die Alzheimer kan voorkomen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij van Renoir na 25 jaar teruggevonden


Schilderij van Renoir na 25 jaar teruggevonden




De Venetiaanse politie heeft in haar regio een schilderij van de bekende Franse schilder Auguste Renoir, dat in 1984 in bij een private kunstverzamelaar in Rome werd gestolen, teruggevonden. Dat meldt een Venetiaanse politieofficier.

Lijst gestolen voorwerpen
"Iemand uit Treviso, op ongeveer 20 kilometer ten noorden van Venetië, heeft het schilderij gekocht, maar had zijn twijfels over de oorsprong", meldt hij. "De koper raadpleegde onze lijst van gestolen kunstwerken, zijn twijfels groeiden en hij heeft ons verwittigd".

"Wij hebben alle controles uitgevoerd met de hulp van Interpol en de Franse en Britse politie. Wij hebben aangetoond dat er geen twijfel over bestaat dat het schilderij, dat een mythologisch tafereel voorstelt, toebehoort aan een familie uit Rome bij wie het in 1984 werd gestolen."

In beslag genomen
De koper zegt dat hij het doek "Edipo Rey" in een antiekwinkel had gekocht, maar kan dit niet bewijzen. De agenten hebben het schilderij van de impressionistische (1841-1919) schilder in beslag genomen om het snel terug te bezorgen aan de oorspronkelijke eigenaars.

Het werk, een olieverfschilderij van 29 op 30 centimeter, dateert van ongeveer 1895, aldus de Venetiaanse politie. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebedenboekje van Brugse dichter uit 1460


Gebedenboekje van Brugse dichter uit 1460 opgedoken in Nederland


http://img10.imageshack.us/img10/6641/wittebloemen.jpg



Een niet nader genoemde antiquaar  ( Een antiquaar is een handelaar in oude boeken, handschriften, prenten en kaarten. ...)  heeft een gebedenboekje gevonden uit ongeveer 1460 met daarin twee gedichten van Anthonis de Roovere, twee werken uit het middeleeuwse Gruuthuse-handschrift en twee anonieme gebeden. Volgens hoogleraar oudere Nederlandse letterkunde Johan Oosterman is het boekje tot dusver de oudste bron met werk van de vooral in Vlaanderen bekende dichter De Roovere, zo heeft hij vandaag gezegd.


De Roovere leefde van 1430 tot 1482 in Brugge. Hij was tijdens zijn leven al een gevierde schrijver. Vooral Vlamingen kennen zijn werken Van der Mollenfeeste en Die gheen pluymen en can strijcken. De Roovere was ook de eerste Nederlandse dichter die zijn werk in druk zag verschijnen. "Dit boekje stamt uit de tijd dat hij zelf nog leefde. Hij kan het in handen hebben gehad", zegt Oosterman, die in 1995 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen promoveerde op een studie naar berijmde gebeden.

Zeer zorgvuldig uitgevoerd werk
De Roovere was de eerste stadsdichter van de Nederlanden. Hij kreeg van de stad Brugge een jaarlijkse toelage, naast het salaris dat hij ontving voor het schrijven van teksten. Hij was zeer productief, maar er zijn weinig bronnen uit de tijd dat hij zelf nog leefde, stelt Oosterman.

Het gebedenboekje, dat de hoogleraar in bruikleen heeft gekregen, is vermoedelijk gemaakt voor een bekende van de dichter. Het werk is zeer zorgvuldig uitgevoerd en van illustraties voorzien. "Dit is geen simpel naslagwerkje; hier wilde iemand van genieten", aldus Oosterman. "Misschien was het bestemd voor iemand die net als De Roovere lid was van de rederijkerskamer De Heilige Geest." (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homopinguïns adopteren kuiken


Homopinguïns adopteren kuiken


De trotse vaders 'Z-Punkt' en 'Viel-Punkt'  voor hun grot in de zoo van Bremerhaven.
De trotse vaders 'Z-Punkt' en 'Viel-Punkt' voor hun grot in de zoo van Bremerhaven.
 

Twee homoseksuele pinguïns in de dierentuin van het Noord-Duitse Bremerhaven zijn vader geworden. Beiden adopteerden enige tijd geleden een ei, dat door andere Humboldt-pinguïns werd verstoten.


Ontroerend

Beide vaders broedden om de beurt het ei uit. "Ze bekommeren zich allebei op een ontroerende manier over het kuiken", zegt de dierenarts van de zoo, Joachim Schöne.



Het pinguïnjong met de twee vaders.
Het pinguïnjong met de twee vaders.



De twee mannetjes voeden het inmiddels vier weken oude dier met vispap. Het heeft momenteel nog geen naam omdat het geslacht nog niet is bepaald.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze dacht dat hij de ware was




http://img199.imageshack.us/img199/927/jenniferconnelly1.jpg


gevlucht voor haar eigen leven
gevlucht voor een man van steen
hij kon haar geen liefde geven
alleen maar  woorden van haat
iedere dag opnieuw
haat haat haat

ze dacht  dat hij de ware was
todat ze de haat in zijn ogen las
waarom haatte hij haar zo
wat had ze hem misdaan
ik hoop dat ze ooit nog eens strand
bij iemand die haar in haar waarde laat




» Reageer (0)
03-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderloze mannen gelukkiger dan vaders


Kinderloze mannen gelukkiger dan vaders





Vaders hebben hogere inkomens dan mannen zonder kinderen, maar zijn minder gelukkig. Dat blijkt uit Nederlands onderzoek.

Meer ambitie
Onderzoekster Renske Keizer bestudeerde bijna 1500 mannen in de leeftijd van 40 tot 50 jaar. "Vaders verdienen gemiddeld 6 procent meer dan kinderloze mannen", aldus Keizer. Dat mannen zonder kinderen het economisch slechter doen, komt volgens de sociologe vooral doordat vaders vaak kostwinners zijn en daarom een grotere ambitie hebben om meer geld in het laatje te brengen. "Kinderloosheid bij mannen is tot nu toe nauwelijks onderzocht", zegt ze. Van het al dan niet krijgen van kinderen wordt vaak gedacht dat het veel meer impact heeft op het leven van een vrouw, dan op dat van een man. "Ten onrechte", volgens Keizer.

Meer tijd
De onderzochte mannen hadden een vragenlijst ingevuld waaruit bleek hoe gelukkig zij zich voelen. Degenen zonder kinderen zijn een fractie gelukkiger dan vaders. Volgens de wetenschapster hebben mannen met kinderen over het algemeen minder tijd voor zichzelf en hun partner, wat zij als negatief ervaren.

Sociale contacten
Ten slotte bleek dat vaders meer betrokken zijn bij de gemeenschap. Zo hebben zij meer contact met hun familie, buren en sportverenigingen. Volgens Keizer ligt de oorzaak voor de hand.
"Dat ligt aan de kinderen. Doordat zij naar school gaan en bijvoorbeeld op een sportclub zitten, komen vaders vaak ook op deze plaatsen." Ook de moeder, die bij het overgrote deel van de ondervraagde vaders in beeld was, speelt hierbij volgens de onderzoekster een grote rol: "Vrouwen steken over het algemeen meer tijd in het onderhouden van de sociale contacten." (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringo en Paul nemen nummers op met Bob Dylan


"Ringo en Paul nemen nummers op met Bob Dylan"






Nadat Bob Dylan zich liet ontvallen dat hij het liefst met Paul McCartney nummers zou schrijven, heeft Beatlesdrummer Ringo Starr zich de rol van tussenpersoon aangemeten. Resultaat: de drie gaan nog deze zomer samen nummers opnemen.







Ringo (68) heeft al eerder opgetreden met zijn leeftijdsgenoot Dylan. McCartney, die twee jaar jonger is, heeft zijn vriendschap met Ringo over de jaren onderhouden.

"Ringo zal vermoedelijk drums spelen op enkele nummers die Paul en Bob zullen componeren. Ringo is de perfecte tussenpersoon omdat hij beide goed kent", aldus een bron in de Daily Express.







Bob Dylan werkte eerder samen met Beatle George Harrison. Ze zaten in de jaren tachtig allebei in de supergroep Traveling Willburys, samen met Roy Orbison, Tom Petty en Jeff Lynne. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slapen vervangt passionele seks


Slapen vervangt passionele seks


http://img4.imageshack.us/img4/6347/slapenf.jpg



Een nacht gevuld met passionele seks lijkt voorgoed voorbij. Steeds meer jongeren kiezen voor slaap in plaats van seks omdat ze "te moe zijn". Dat blijkt uit een Brits onderzoek.

Slapen is voor 80% van de ondervraagden het ideale tijdverdrijf tijdens de nacht. Passionele seks moet zelfs wijken voor een weldoend dutje. Volgens de wetenschappers is de conclusie opvallend maar niet vreemd. Wanneer je je nachten namelijk keer op keer vult met seks gaat je lichaam, metabolisme en geheugen verder aftakelen.

Ook in België lijken de cijfers te kloppen. Belgen slikken massaal slaappillen, en als ze dan toch een nachtje van hun rust beroofd worden is dat voornamelijk door gepieker en niet door wilde seks. (br.she)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elfjarig meisje springt uit schoolraam tweede verdieping


Elfjarig meisje springt uit schoolraam tweede verdieping


 



 Een elfjarig meisje is gisteren in Sint-Stevens-Woluwe op school uit een raam vanop de tweede verdieping naar beneden gesprongen.

Een ziekenwagen en een MUG-team kwamen ter plaatse en brachten het meisje over naar het Sint-Lucasziekenhuis. Volgens de eerste berichten zou ze nog bij bewustzijn geweest zijn. In het ziekenhuis konden alleen enkele breuken worden vastgesteld. Het meisje zou achterwaarts uit het raam gesprongen zijn.









Zelfmoordpoging

De lokale politie heeft intussen bevestigd dat het om een zelfmoordpoging ging. Andere kinderen hebben alles zien gebeuren. Zij worden opgevangen door de dienst Slachtofferhulp van de lokale politie. Het parket en de politie zijn bezig met het ondervragen van de getuigen.

Te dik
Volgens een ouder van een medeleerlinge werd ze gepest omdat ze te dik was, melden verschillende kranten woensdag. Het meisje, C.C. uit Sterrebeek, glipte naar de eerste verdieping en sprong zonder aarzelen uit het raam van het computerlokaal. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alleen in de wereld




http://img5.imageshack.us/img5/436/jenniferconnellyujm.jpg



alleen in de wereld


niemand weet hoe ik me voel
niemand weet hoe ik denk
want ik doe me voor
als een volmaakt persoon
geen blik...
geen traan...
geen enkel teken verraad
hoe ik me werkelijk voel...


als een mooi plaatje
glimlachend... welbespraakt
ziet men mij op foto's staan
maar van binnen zie ik mijzelf
als een verscheurde foto
verkreukt en misvormd
door het leven ...
door de woorden...
door de mensen...
door de dingen die ik heb meegemaakt...


ik hoop dat ik ooit nog eens iets voel
van de menselijkheid
die ik ooit gevoeld en gekend heb
ooit zal ik leren,
weten en ondervinden
dat ik menselijk kan zijn
ervaren...meemaken
hoe ik het leven kan bespelen
met zachte muziek...
in plaats van dat het leven mij heeft bespeeld
met haar zware, doffe klanken




» Reageer (0)
02-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen ongelukkiger dan ooit


Vrouwen ongelukkiger dan ooit


http://img192.imageshack.us/img192/1237/ongelukkig.jpg



Ondanks 40 jaar feminisme voelen dames zich niet beter in hun vel. Een internationale studie toont aan dat moderne vrouwen minder voldoening uit het leven putten dan vroeger.

Voordelen
Vrouwen hebben het nog nooit zo goed gehad als nu. Op verscheidene vlakken doen ze het beter dan ooit: de loonkloof is kleiner geworden, hun scholingsgraad ligt hoger en de technologische vooruitgang maakt huishoudelijk werk minder zwaar. En toch voelen de dames zich ronduit ongelukkiger dan pakweg veertig jaar geleden.

Complexer
Het onderzoek, uitgevoerd aan de Universiteit van Pennsylvania, toont aan dat die ontevredenheid wereldwijd is. Volgens de vorsers is het leven van de dames veel complexer geworden. Veertig jaar feminisme heeft hen nu duidelijk gemaakt dat dat niet is wat ze ervan verwachtten. Een carrière uitbouwen, een gezin stichten, er ten allen tijde goed moeten uitzien: het maakt het er niet makkelijker op.

Geen keuze
Siobhan Freegard kwam tot vergelijkbare resultaten na een rondvraag op de website Netmums. Zijn onderzoek toonde aan dat het aantal gevallen van babyblues zorgwekkend stijgt in vergelijking met dertig jaar geleden. "We wilden doorheen de jaren gelijke rechten voor alle dames opdat ze ook keuzes konden maken. Na al die jaren komen we erachter dat dames geen keuze hebben. Het enige wat we horen is dat ze, vaak uit financiële noodzaak moeten werken, ook al zouden ze liever hun kinderen zelf opvoeden. Wie van zijn job houdt en een gelukkige carrière weet uit te bouwen, mag zich gelukkig prijzen. De anderen komen er stilaan achter dat dit niet is wat ze echt wilden". (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vette vis is goed voor gehoor van ouderen



Vette vis is goed voor gehoor van ouderen


http://img23.imageshack.us/img23/2747/vettevis1.jpg



Ouderen die regelmatig vette vis eten, horen beter dan hun leeftijdgenoten die dat niet doen. In vette vis zitten omega-3-vetzuren en die blijken gunstig te zijn voor het behoud van bepaalde hersenfuncties, zoals het gehoor.

Dat heeft voedingswetenschapper Carla Dullemijer van de Wageningen Universiteit vastgesteld. Dat vette vis goed zou zijn voor de hersenen, werd al langer aangenomen.

Varkens
Jonge varkens, zoals bekend nogal slimme beesten, gebruiken een omega-3-vetzuur om de ontwikkeling van hun hersenen op gang te brengen. Dullemeijer veronderstelde daarom dat deze vetzuren wellicht ook de ouder wordende hersenen van de mens langer in goede conditie zouden houden.

Zij testte een groep ouderen die weinig visolie gebruikte en vergeleek hun cognitieve prestaties met die van een groep mensen die juist veel vette vis at. Visvetzuren in het bloed leverden een duidelijk betere prestatie op.

Dullemeijer onderzocht daarna het binnenoor, dat zeer goed doorbloed is. Ouderen die veel visolie binnenkregen, hadden een betere bloedcirculatie en dat zorgt voor een beter gehoor, vooral voor de lage tonen.

Zalm, makreel en paling horen onder meer tot de vette vissoorten. Visolie is ook te koop in capsules. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De Sumatraanse tijger is bijna uitgestorven

De Sumatraanse tijger is bijna uitgestorven


http://img3.imageshack.us/img3/6212/sumatraansetijger1.jpg



De lijst met bedreigde dieren is eindeloos. Sommige soorten worden dankzij beschermingsmaatregelen gered, maar andere dieren verdwijnen voor altijd van onze aardbol.

De Sumatraanse tijger is een speciale tijgersoort die enkel op het Indonesische eiland Sumatra voorkomt. Na genetisch onderzoek is gebleken dat de tijger een aparte soort is die grondig verschilt van de tijgers op het vasteland. Dat maakt van het dier meteen een ernstig bedreigde diersoort, want er leven nog maximaal 400 tijgers op het eiland.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/17/0/9/media_l_925089.jpg



Dunnere strepen

Deze tijger kan je herkennen aan de dunnere strepen op zijn vacht. Het is ook de kleinste van alle tijgersoorten en de manen van de dieren zijn iets opvallender. Aan hun tenen hebben ze speciale eigenschappen die van de Sumatraanse tijger een snelle zwemmer maken. De tijgers eten uiteraard zowat alles wat op Sumatra leeft. Dat zou ook de orang-oetan, een andere bedreigde diersoort, tot zijn prooi maken. Tijgers slagen er echter zelden in een aap te vangen omdat de dieren niet vaak uit de hoge bomen komen.



http://img132.imageshack.us/img132/5751/sumatraansetijger.jpg



Stropers

De resterende tijgers leven in nationale parken en natuurgebieden. Het Nationale Park Gunung Leuser beschikt met 110 tijgers over de grootste populatie. In totaal zouden er nog maximaal 400 tijgers in de reservaten kunnen leven. Toch zijn deze parken niet veilig, want zelfs hier vallen heel wat tijgers ten prooi aan stropers. In Azië zijn veel tijgersoorten momenteel bedreigd. Als we alle soorten en exemplaren samentellen, kunnen we het aantal levende tijgers in het wild op ongeveer 5.000 tot 7.500 schatten. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond legt 50 km af om dierenarts te bezoeken


Hond legt 50 km af om dierenarts te bezoeken





In China heeft een intelligente hond 50 km gewandeld om een vriendelijke dierenarts te bezoeken. Huahua legde de 50 km af in 15 dagen nadat ze de dierenkliniek had verlaten. De eigenaar had het dier binnengebracht om haar te laten steriliseren.

Na vijf dagen kon Huahua heel goed opschieten met dierenarts Wang Feng. De dag nadat de hond terug thuis was, wandelde ze terug naar Wang.

Drie weken later besloten de dierenarts en de eigenaar om de hond naar een dierenvriend die 50 km verder woonde te brengen. Tot zijn grote verbazing trof Wang Huahua 15 dagen later opnieuw aan voor de dierenkliniek.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch-Braziliaanse prins onder Airbus-slachtoffers


Belgisch-Braziliaanse prins onder Airbus-slachtoffers


http://img23.imageshack.us/img23/6141/prinspedroluizdeorleans.jpg



De Belgische passagier met de dubbele nationaliteit op de vermiste Air Francevlucht is de Belgisch-Braziliaanse prins Pedro Luiz de Orleans e Bragança (26). Hij behoort tot de gewezen koninklijke familie van Brazilië.

De man is de zoon van de Belgische prinses Christine de Ligne en van de Braziliaanse prins António de Orleans e Bragança Wittelsbach. Hij woonde in het Groothertogdom Luxemburg, waar hij voor een bank werkte, maar was op bezoek bij familie in zijn geboortestad Rio.






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haar ogen liegen vrolijkheid



http://img194.imageshack.us/img194/7792/nellyhnh.jpg


als slavin van de liefde
bewandelt ze het pad
haar ogen liegen vrolijkheid
maar haar wangen zijn nog nat

haar gezicht zo kinderlijk open
met een hoopvol lieve lach
kijkt ze verlangend naar het leven
en niemand die haar waarheid ziet

uiterlijk sereen en levenslustig
maar diep van binnen intens verward
met haar stil gekoesterde verlangens
als smeulend vuurtje in haar hart




» Reageer (0)
01-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top tien van slechte manieren tijdens eerste date


Top tien van slechte manieren tijdens eerste date




Eén op de drie dates eindigt met een blunder die de passie tussen twee singles snel doet doven. Uit recent Brits onderzoek blijkt dus dat de zoektocht naar een partner lang en moeilijk kan zijn.

Mijnenveld
Ongeveer acht miljoen singles in Groot-Brittannië zijn op zoek naar liefde en zij gaan gemiddeld op 18 miljoen eerste dates. Slechts weinig daarvan zijn succesvol, slechte datemanieren verpesten namelijk vaak de romantische sfeer. Experte Victoria Lukats: "Voor sommigen is daten als manoeuvreren in een mijnenveld. Mensen staan onder een grote druk om een goed indruk te maken. Hoewel het soms meteen duidelijk is dat twee singles niet bij elkaar passen, mag dat geen reden om slechte manieren te hebben. "

Top 10 van afknappers bij de eerste date:
Te laat
30 procent van de mannen en 48 procent van de vrouwen komt te laat op een eerste date. Eén op de tien vrouwen laat haar afspraakje een halfuur of langer wachten. 12 procent van hen en 6 procent van de mannen loopt weg als hun date even naar toilet of de toog gaat zonder afscheid te nemen. 5 procent ging al eens meteen terug naar buiten als hij of zij niet tevreden was over zijn of haar 'blind date'.

Ex
De meeste mensen weten dat een gesprek over een ex verboden terrein is, maar voor één op de vijf is de drang te groot. 12 procent van de mannen en 6 procent van de vrouwen praatte zelfs over vorige seksuele ervaringen.

Alcohol
11 procent van de mannen en 14 procent van de vrouwen zegt dat ze zoveel alcohol dronken op een eerste date dat ze niet alles meer onder controle hadden.

Seks
30 procent van de mannen en 20 procent van de vrouwen gaf toe zijn date mee naar huis te nemen na het eerste afspraakje, een kwart van de mannen en één op de vijf vrouwen had dan al seks.

Rekening
Als de date geen succes was zullen de meeste mensen hun portefeuille toe laten. Eén op de vier vrouwen zegt dat ze opzettelijk niet aanbieden te betalen bij een slechte date, zodat de andere partij de rekening volledig voor zich moet nemen.

Liegen
Acht procent van de singles zegt dat al een leugen te hebben verteld op een eerste date over hun leeftijd, zes procent over andere afspraakjes, vier procent over zijn job en salaris, drie procent verzwijgt dat hij of zij nog steeds bij de ouders woont en twee procent vergeet te melden geen vrijgezel te zijn.

Naam
Tien procent van de mannen en drie procent van de vrouwen vergat al de naam van een date. Vijf procent van de vrouwen en drie procent van de mannen nam al een vriend of moeder mee als gezelschap op een eerste afspraakje. Drie procent van de singles verpestte de sfeer van de eerste date door ruzie te maken. Vier procent van de vrouwen en twee procent van de mannen zeggen dat ze een andere potentiële partner belden of een berichtje stuurden tijdens een eerste date. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pescotariër


Weetje...Pescotariër



http://img6.imageshack.us/img6/2504/vegetarier.jpg



Wist je dat een vegetariër geen vlees en ook geen vis eet ? Iemand die geen vlees maar wel vis eet noemt men een pescotariër...




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!