Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




02-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambitie van huidig kind: beroemd worden


Ambitie van huidig kind: beroemd worden


http://img195.imageshack.us/img195/8225/kind.jpg



Kinderen van vandaag dromen maar over één ding: beroemd worden. De tijd dat kinderen dolgraag dokter of juf willen worden, lijkt voorbij. Popidolen, voetbalsterren en beroemde chefkoks prijken straks nog enkel op het verlanglijstje.

Idolen
Wat wil je later worden? Die vraag werd aan drieduizend Britse pré-tieners van vijf tot elf jaar gesteld. 12 procent hoopt op een loopbaan als Rooney of David Beckham. 11 procent wil een rockster worden. Even veel ambiëren een carrière als acteur of actrice. In vergelijking met het wenslijstje van pakweg 25 jaar geleden, zijn dat er een pak meer.

Chefkok
Nieuwkomer is de chefkok. Het succes van beroemdheden als Jamie Oliver en Gordon Ramsey maakt dat 5 procent allicht hoopt op een carrière tussen de kookpotten.

Traditioneel beroep
Vroeger stond het onderwijs bovenaan als loopbaankeuze, vandaag wordt dit beroep door slechts 4 procent gekozen. Terwijl het bank- en financiewezen indertijd ook populair was, komen bankiers nu niet meer in de top 10 voor.

Van alle tradionele beroepen, stijgen enkel de advocaten in rangorde. Dokters, dierenartsen, haarkapsters of schoonheidsspecialisten worden hoe langer hoe minder aangestipt.

Vrouwelijke dokters
De enquête toont wel een duidelijke kloof aan tussen beide seksen: meer meisjes dromen ervan ooit dokter te worden dan jongens. Deze opteren nog liever voor een astronout of brandweerman.

Ouders
En wat hopen de ouders zelf voor hun nakomelingen? Ma en pa kiest voor de kleine een traditioneel beroep. Bovenaan staat advocaat, gevolgd door dokter en zelfstandige ondernemer. Al was 53 procent het erover eens dat het geluk van hun kroost belangrijker is dan geld.

Glamourbeeld
Engelse kinderpsygologen vrezen dat veel kinderen enkel nog celebs willen copiëren. Daarbij houden ze enkel een wereld vol glamour, plezier en spanning voor ogen. Veel ouders wijten de veranderende ambities aan TV en media. Volgens hen beïnvloeden deze het beeld bij heel wat kinderen.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hersenen vergeten opzettelijk de rekeningen te betalen

Hersenen vergeten opzettelijk de rekeningen te betalen





We vergeten dingen opzettelijk, zeker wat het betalen van rekeningen en belangrijke afspraken betreft. Uit recent onderzoek blijkt dat mensen expres gaten in het geheugen krijgen bij pijnlijke herinneringen.


Verdringen
Gaten in het geheugen zijn niet zo onschuldig als ze lijken, dat blijkt uit recent onderzoek. Wetenschappers ontdekten namelijk dat we opzettelijk dingen vergeten. De Britse professor Michael Anderson bestudeerde wat er in het brein gebeurt als we ons een bepaalde gebeurtenis niet herinneren. 


Hersenen zijn egoïstisch
De professor weerlegt dus de theorie dat alles wat je in je geheugen onderdrukt, je zal achtervolgen. Op kantoor verban je een slechte herinnering van die ochtend omdat je anders niet kan werken. Hetzelfde mechanisme doet zich voor bij het betalen van gepeperde rekeningen. Want dit soort zaken worden op dezelfde manier opgeslagen in het geheugen. Mensen voorkomen actief dat ze dit terug ophalen. Dit verklaart volgens professor Martin Conway waarom we sommige taken vergeten en andere niet. Ons geheugen en onze motivatie om dingen te onthouden zijn erg egoïstisch, we herinneren wat ons plezier schenkt en vergeten wat ons pijn doet.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aidsbesmette Britse pedofiel wilde Belgisch kind verkrachten


Aidsbesmette Britse pedofiel wilde Belgisch kind verkrachten


http://img24.imageshack.us/img24/9646/aidsbesmettepedofiel.jpg


De voorbije week zijn speurders in ons land erin geslaagd een gevaarlijke kinderverkrachter uit Engeland op te pakken. De man was aan de aandacht van de Engelse politie ontsnapt en naar ons land gekomen, met de bedoeling hier nieuwe slachtoffers te maken. De 44-jarige Darren Granger is HIV-positief en heeft nog maar drie maanden te leven. De man zit inmiddels in Engeland in de cel omdat hij de politie niet had verwittigd dat hij het land zou verlaten.

Opsporingsbericht
Granger vertelde een vriend dat hij met de auto een kind ging zoeken in België om te verkrachten. Die vriend verwittigde onmiddellijk de politie. Granger kon toch ongezien Engeland verlaten, waarop een opsporingsbericht naar België werd gestuurd.

In buurt van Brasschaat
De Britse politie lokaliseerde de man, aan de hand van zijn gsm-signaal, in de buurt van Brasschaat. Granger zit ondertussen in een Engelse cel omdat hij de politie niet had verwittigd dat hij het land zou verlaten.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasgehuwden besparen niet op huwelijksreis

Pasgehuwden besparen niet op huwelijksreis


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/pasgehuwden.jpg?t=1254490629



81,4 procent van de pasgehuwden trekt nog altijd op huwelijksreis. 'Hoe verder, hoe beter' lijkt de boodschap. Van recessie is geen sprake op de huwelijksreizenmarkt.

Ver en bijzonder
Vrijwel alle segmenten van de reismarkt lijden onder de crisis, maar niet de honeymoon. Volgens Nederlanse reisbureau's blijft de vraag naar verre, bijzondere bestemmingen even groot.

Combireizen
Koppeltjes sparen nog altijd voor een mooie huwelijksreis: 65 procent combineert een rondreis met strandverblijf. Ook combinatiereizen waarbij verschillende landen worden bezocht, doen het goed bij de tortelduifjes. 95 procent vertrekt binnen de twee dagen na de bruiloft. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spook vult pinten bij in Engelse pub

Spook vult pinten bij in Engelse pub

???




De uitbaatster van een pub in het Engelse Southsea wordt gekweld door een geest die de pinten van de klanten steevast bijvult. De vrouw is ten einde raad en wil een exorcist inschakelen. Dat meldt de Daily Mail.

Dure zaak
Janice McCormack (60) zegt dat de genereuze geest haar handenvol geld kost. "Wanneer de klanten naar het toilet gaan of hun pint even niet in het oog houden, giet het spook er een flinke kluts bier bij", zegt mevrouw McCormack.

De klanten kunnen er uiteraard mee lachen, maar Janice veel minder. "De mensen krijgen veel meer bier dan waar ze voor betalen", zucht ze. "Dat spook kost me een fortuin. Anderzijds krijgen we echter wel meer volk over de vloer. Iedereen ziet uiteraard een 'eeuwigdurende pint' wel zitten".

Seance
Vastbesloten de geest uit te drijven, gaat de barhoudster nu een sceance houden. Als dat niet werkt, wordt een exorcist ingeschakeld.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huisdier bezorgt baasje sexy imago

Huisdier bezorgt baasje sexy imago


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/huisdieren.jpg?t=1254491565



Een huisdier zegt veel over het karakter van de eigenaar. Mannelijke singles met hond worden door vrouwen als aantrekkelijk en betrouwbaar bekeken. Speelse honden als een Labrador scoren het best. Vrouwen kiezen eerder voor een kat als huisdier en worden door de heren als ondeugend, verzorgend en lief aanzien.

Dierenwens
Zondag is het internationale werelddierendag. Datingsite Lexa.nl wilde daarom weten welke huisdieren het hoogst genoteerd staan want volgens directeur van den Berg zoeken singles vaak op huisdieren? "Het hebben van een huisdier of de wens voor een huisdier is voor sommigen bijna even belangrijk als een eventuele kinderwens".





Kat en hond
Terwijl dames eerder een kat in huis halen, kiezen heren massaal voor de hond omdat ze stoerder, betrouwbaar en sociaal ogen. Ook is, volgens de ondervraagden, de kans groter dat je met een hond een leuke vrouw tegen het lijf loopt.

Vrouwen kiezen de kat wegens praktische redenen. Een kat is een onafhankelijk dier en is prima te combineren met een drukke baan en sociale bezigheden. Bovendien hoeft de kat niet uitgelaten te worden.

Geen pitbull
Opmerkelijk is dat mannelijke singles mét hond aantrekkelijker en betrouwbaarder worden aanzien. Wie als man op zoek gaat naar een vrouwelijke single, opteert niet voor eender welk ras. Chihuahua's en Pitbulls lopen beter niet naast een mannelijk baasje.

Ondeugend
Weinig heren maken bezwaren met de kat en haar vrouwelijke baasje. Zij wordt aanzien als ondeugend en lief, slechts een minderheid ziet in de kat een concurrent. Belangrijk nadeel: eenmaal een kat in huis, krijgt het beestje alle aandacht en is geen plaats meer voor een man.

Goudvis
Wie goedkoop wil scoren en een goudvis of schildpad in huis haalt, is eraan voor de moeite. Beide diertjes worden als minst favoriet aangewezen.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schminken achter het stuur is dodelijk

Schminken achter het stuur is dodelijk


http://img9.imageshack.us/img9/6355/schminkenachterhetstuur.jpg



Multitasking mag dan al een vrouwelijke kunst zijn, tijdens het rijden gaat die ervaring niet op. Vrouwen die knoeien met mascara of make-up borstel in de auto, zijn een gevaar op de weg. Engelse onderzoekers rekenden uit dat deze beautyrituelen verantwoordelijk zijn voor 450.000 auto-ongevallen per jaar.

Jonge vrouw
Een vijfde van alle vrouwelijke ondervraagden geeft toe dat ze achter het stuur de mascara of make-up borstel durven hanteren. Vooral dames tussen de 18 en 21 jaar schijnen meer aandacht aan hun schoonheid te besteden dan aan de verkeersveiligheid. Slechts zes procent van de vrouwen boven de 56 jaar, werken hun make-up al rijdend bij.

Focus
De peiling onder vierduizend bestuurders gebeurde door verzekeraar Diamond. Aanleiding was een strafbaar feit door onvoorzichtig rijden. Make-up, eten en kaartlezen worden door de wetgever slechts bestraft met een kleine boete. Onderzoeker Sian Lewis vindt het echter zorgwekkend dat zoveel vrouwen zichzelf en andere weggebruikers in gevaar brengen. "Make-up aanbrengen terwijl je rijdt, haalt de focus van de weg. Is je mascara dan zoveel belangrijker dan de veiligheid van andere weggebruikers?"




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Circusdirecteur veilig bij De Winne aangekomen

Circusdirecteur veilig bij De Winne aangekomen


http://img268.imageshack.us/img268/4552/guylalibert.jpg
Laliberté is voorlopig de laatste ruimtetoerist.


Een bemande Sojoez-capsule heeft zich om 10.35 uur succesvol vastgekoppeld aan het Internationaal Ruimtestation ISS. Aan boord waren de Rus Maxim Soerajev, de Amerikaan Jeffrey Williams en de Canadees Guy Laliberté. Als stichter en ceo van de Cirque du Soleil is deze laatste na betaling van ongeveer 35 miljoen dollar de voorlopig laatste ruimtoerist.
 
Op 11 oktober keert Laliberté met de Sojoez TMA-14 naar de Aarde terug, in gezelschap van huidig ISS-gezagvoerder Gennadi Padalka en de Amerikaan Mike Barratt. Zij zijn beiden op 26 maart naar de ruimte vertrokken. Onze landgenoot Frank De Winne wordt dan als eerste niet-Amerikaan of Rus gezagvoerder over het ISS.
 
De andere bemanningsleden zijn de Russen Roman Romanenko en Maxim Soerajev, de Amerikanen Nicole Stott en Jeffrey Willliams, en de Canadees Robert Thirsk Zij worden dan meteen ook de 21ste hoofdbemanning van de spacemeccano.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nena- 99luft Balons

Nena- 99luft Balons

Om haar te beluisteren druk op de foto






Gabriele Susanne Kerner (Hagen, 24 maart 1960) is een Duitse zangeres die als kind al Nena werd genoemd. Nena is een verbastering van niña (meisje), dat Kerner opvatte als 'nena' toen ze met haar ouders op vakantie was in Spanje. De gelijknamige band Nena scoorde grote hits in de jaren '80 met onder andere 99 Luftballons en Irgendwie, irgendwo, irgendwann. In 2002 maakte Nena zelf als soloartieste een comeback.

Het bekendste nummer van de band Nena is 99 Luftballons uit 1983, dat in onder meer Nederland een nummer 1-hit werd. Hoewel er een Engelstalige versie van bestaat die in het Verenigd Koninkrijk op 1 kwam, was het de Duitstalige versie die de Amerikaanse top haalde. In Duitsland was Nur geträumt in 1982 hun eerste hit.

In 1989 begon Kerner een solocarrière onder de naam Nena. In 2003 scoorde ze samen met Kim Wilde in een groot deel van Europa een hit met Anyplace anywhere anytime, een tweetalige remake van Irgendwie, irgendwo, irgendwann en Anyplace, anywhere en anytime uit 1984.

In 2002 werden liedjes als Leuchtturm en 99 Luftballons geremixt tot nieuwere versies. Het album "Nena feat. Nena" werd een groot succes en verkocht alleen al in Duitsland ruim 1 miljoen exemplaren.

Hoewel Nena een aantal grote internationale successen heeft gehad, is zij vooral een fenomeen in Duitsland. Sinds haar doorbraak in 1982 is Nena altijd in de Duitse schijnwerpers gebleven: als zangeres, actrice, presentatrice, songwriter en (kinderboeken)schrijfster. Tegenwoordig is ze weer fulltime bezig met zingen.

In Duitsland kwam in 2005 haar autobiografie Nena: willst du mit mir gehn uit, die zij samen met Claudia Thesenfitz schreef.

Nena heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen albums verkocht.





» Reageer (0)
01-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 complimenten die mannen beledigend vinden

4 complimenten die mannen beledigend vinden


http://img18.imageshack.us/img18/1387/complimenten.jpg



Vrouwen mogen misschien vaak denken dat zij mannen doorhebben, ze kunnen de bal ook behoorlijk misslaan. Ze proberen iets lief te zeggen, maar mannen vinden het beledigend en een aanslag op hun mannelijkheid. Zoals:

1) "Je bent niet zoals mijn ex"
Dat kan voor vrouwen het grootste compliment ter wereld lijken, mannen vertalen dit als "Ik was eigenlijk geïnteresseerd in iemand anders, maar nu ben jij er." Het geeft ons het gevoel 'second best' te zijn, de zilveren medaille te winnen en niet de gouden. Hoe specifieker het 'compliment', hoe erger voor de man. Vermijd vooral seksuele vergelijkingen, en penisvergelijkingen. Daar zijn ze gevoelig voor.

2) "Je bent zo gevoelig"
Mannen willen niet overkomen als gevoelig, zeker niet als ze het zijn. Ze willen stoer en stout zijn, ruw, en een beetje gevaarlijk. Zoals Patrick Swayze in 'Road House' in plaats van Patrick Swayze in 'Ghost'. Probeer dit compliment te verstoppen, zoals: 'Je bent zo gevoelig onder dat stoere uiterlijk en die sterke armen.'

3) "Je bent heel slank"
Mannen willen niet slank of dun zijn, mannen willen groot en gespierd zijn! Niet dik, maar ook niet dun. Wil je hun lichaam complimenteren, zeg dan dat ze er 'fit' uitzien. Op die manier kunnen ze in de spiegel kijken en fier zijn op zichzelf.

4) "Seks is ook leuk als ik geen orgasme heb"
Het mag dan waar zijn voor vrouwen, geen man ter wereld doe het gelooft. Geef je dit 'compliment', dan hebben ze het gevoel dat je hen paait en tegen hen liegt. Want wat willen zij boven alles? In staat zijn een vrouw te bevredigen in bed. Door dit te zeggen, weten ze dat ze het eigenlijk niet kunnen, want anders zou je het niet zeggen, toch? Heb je wel leuke seks gehad, maar geen orgasme, begin er dan niet over. Tenzij het echt een probleem is voor jou, in welk geval het compliment écht een leugen is.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mondstuk geeft je natuurlijke facelift

Mondstuk geeft je natuurlijke facelift





Een klein, simpel stukje plastiek kan je er tien jaar jonger doen uitzien. Dat is alvast wat 'Oralift', bedacht door de Londense tandarts Nick Mohindra, belooft. Het kleine stukje plastiek ziet eruit als een tandbeschermer, maar zou je gezicht 'hervormen', waardoor het er jonger, mooier én symmetrischer uitziet. Inclusief vollere wangen, dikkere lippen en een brede glimlach. Zelfs je ogen zouden er groter door uitzien én het zou zelfs wallen verstoppen.






Tot 7 jaar

Door het ding twee uur elke drie dagen te dragen, zou ook je kin strakker worden en je gezichtsspieren getraind worden. De klanten rapporteren volgens Mohindra zelfs dat hun huid er stralender gaat uitzien, en dat kraaienpootjes en zichtbare aders verdwijnen. Het beste? De resultaten komen snel, soms zelfs al na een paar dagen, met een piek na drie jaar. De resultaten kunnen tot 7 jaar aanhouden. Een boel voordelen voor zo'n klein stukje plastiek.

Het geheim
Al is de Oralift wel net iets meer dan een stukje plastiek. Het geheime wapen is de 'verdikking' ter hoogte van de kiezen. "Met het ouder worden, verliezen we 'gezichtshoogte', waardoor we er ouder, vermoeider en saaier gaan uitzien", aldus Mohindra. Denk maar aan de ingevallen mond van oudere dames en heren. Door het verouderen klemmen we onze tanden samen, en verliezen we uiteindelijk een derde van ons gezicht.

Stretch
Met de Oralift worden we achterste tanden weer van elkaar gescheiden, waardoor de gezichtspieren zachtjes gestretcht  worden en het gezicht weer 'hoogte' krijgt. Door het stretchen ervaart de gezichtsspieren ook kleine niveaus van stress, waardoor ze proteïnen vrijlaten die meer collagenen loslaat.

Ook de constante, verhoogde stroom bloed en zuurstof naar het gezicht maken het gezonder en stralender. Dat maakt van het stukje plastic een soort 'personal trainer' voor je gezicht.

Achter de Oralift zit wel degelijk een wetenschap. De belangrijkste inspiratiebron was de 'dental facelift'. Dat is het effect dat mensen met een op maat gemaakt vals gebit er jonger gingen uitzien.

Getest
Dat klinkt allemaal goed en wel, maar werkt het ook? Daily Mail-journaliste Leah Hardy probeert het. "Het beste aan de Oralift is dat het pijnloos is, het slechts is dat je er stom uitziet. En gemakkelijk is het ook niet: opdat het zou werken, moet je ervoor zorgen dat je achterste tanden niet tegen het plastiek aankomen. Dat is moeilijker dan het lijkt!" Het wordt dan ook aangeraden om de Oralift te dragen terwijl je tv kijkt of lang in de auto moet zitten. Praten en eten terwijl je het draagt is verboden.

Schema
De Oralift komt met een trainingsschema, om het dragen ervan op te bouwen. Het is belangrijk om het ding niet te dragen op 'off dagen', omdat de gezichtsspieren zeker niet overwerkt mogen raken.
When I get used to this device, depending on the results, I might be given another one, with a higher 'platform', to increase the effect.

Geen of wel effect?
"Na een paar dagen voelt het inderdaad alsof mijn gezichtspieren strakker en levendiger worden, maar in de spiegel zie ik geen verschil. Bij mijn controle heb ik het gevoel dat ik ieders tijd aan het verspillen ben. Dokter Mohindra neemt de foto's, in dezelfde houding en op dezelfde plek als vorige keer. Verrassend genoeg zie ik inderdaad verschil tussen de twee foto's. Mijn lippen zijn ietsje voller, mijn kin strakker en mijn wanger steviger en voller. Zelfs mijn huid lijkt zachter."

Conclusie
Conclusie? Het werkt. "Oralift is niet goedkoop: bijna 600 pond, al is de plaatsing en de consultatie wel in de prijs inbegrepen. Het vergt ook wel wat inspanning om het te dragen, en het kost zelfs redelijk wat tijd. Maar tegelijk is het een natuurlijke manier om je gezicht er jonger te doen uitzien, en er komt geen mes of injectie aan te pas. En het is pijnloos", besluit Hardy.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Factuur bewaking jacht koning Albert: 34.307 euro

Factuur bewaking jacht koning Albert: 34.307 euro


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/albert-en-paola.jpg?t=1254402270


Koning Albert II heeft op zijn luxejacht vier militairen ter beschikking. Zij kostten Defensie vorig jaar 34.307 euro. Dat heeft minister van Defensie Pieter De Crem gezegd. Groen!, Vlaams Belang, N-VA en LDD vinden het niet kunnen dat de belastingbetaler opdraait voor de pleziertochtjes van de vorst.
 
Deze zomer raakte bekend dat koning Albert II een nieuw luxejacht heeft gekocht, de Alpa. Net zoals op zijn ander jacht staan militairen daarbij in voor zijn veiligheid. Het gaat om vier militairen - één scheepscommandant en drie bemanningsleden - die occasioneel prestaties leveren. Er zijn nooit meer dan drie militairen aan boord, verduidelijkte De Crem.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeer abnormaal hoge maximumtemperatuur in september

Zeer abnormaal hoge maximumtemperatuur in september




De maand september heeft zich gekenmerkt door een "zeer abnormale" gemiddelde maximumtemperatuur, luchtdruk en relatieve vochtigheid. Dat blijkt uit het klimatologisch overzicht voor Ukkel.
 
De gemiddelde maximumtemperatuur bedroeg 20,4 graden, wat "zeer abnormaal" is of een verschijnsel dat zich één keer voordoet of wordt overtroffen in 10 jaar. De normale waarde is 19,1 graden. Met 15,8 graden was de gemiddelde temperatuur "abnormaal" hoog (één keer bereikt of overtroffen in 6 jaar), terwijl de gemiddelde minimumtemperatuur van 11,5 graden wél normaal was.
 
De zon scheen 156 uur 55 minuten, wat normaal is. Tijdens "abnormaal" weinig neerslagdagen (10) viel er 29,1 mm.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprichter Cirque du Soleil geeft zeepbellenshow in ruimte

Oprichter Cirque du Soleil geeft zeepbellenshow in ruimte


http://img268.imageshack.us/img268/4552/guylalibert.jpg
Guy Laliberté


De Canadese oprichter en CEO van Cirque du Soleil Guy Laliberté, die Gisteren gelanceerd werd naar het Internationaal Ruimtestation ISS, heeft zich goed aangepast aan de gewichtloosheid en heeft in de Sojoez-capsule zelfs een show met zeepbellen georganiseerd. Dat heeft het Russische persbureau Interfax vandaag gemeld.
 
Goed aangepast
Laliberté is samen met de Rus Maxim Soerajev en de Amerikaan Jeffrey Williams met de op Bajkonoer gelanceerde Sojoez TMA-16 op weg naar het ISS, om daar morgen te koppelen.
 
Volgens vicedirecteur Valeri Vogomolov van het bevoegde Russisch medisch instituut hebben de drie zich goed aangepast aan de gewichtloosheid en voelen ze zich goed.

Bijzondere charme
De aanwezigheid van de Canadese miljardair "geeft bovendien een bijzondere charme aan het microklimaat in het (ruimte)schip", zei Vogomolov. "Op initiatief van Laliberté hebben de drie zelfs een ongewone show met zeepbellen gegeven." Wat niet wegnam dat de vereiste (baan)manoeuvres met precisie zijn uitgevoerd.
 
Frank De Winne ziet de Sojoez morgen om 10.35 uur Belgische tijd aanmeren aan de Zvezda-module.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudjes krijgen afslag in bordelen tijdens Seniorenweek

Oudjes krijgen afslag in bordelen tijdens Seniorenweek


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/man.jpg?t=1254396879



Oudjes die van bil willen gaan in een bordeel, kunnen dat volgende week in Melbourne aan verminderde tarieven. Het initiatef kadert in de nationale Seniorenweek die van 4 tot 11 oktober in Australië loopt. Het is eens wat anders dan een sportdag op een pannenkoekenslag.

Seniorenkaart tonen
Wie zijn seniorenkaart toont - niet die waarmee je gratis op de bus van De Lijn mag - krijgt omgerekend 3 tot 6 euro reductie op de escort- en andere diensten van de bordelen die aangesloten zijn bij het het Australian Adult Entertainment.

Ook in rusthuis
Wie nog moeilijk op eigen krachten naar de de tempels van plezier kan, moet niet ongerust zijn. De meisjes van lichte zeden komen ook aan huis of naar het bejaardentehuis.

Veel oudere klanten
Fiona Brownlee, eigenars van de South's Club 859 zegt haar volle medewerking toe aan het initiatief. Zij voegt er in één adem aan toe dat het merendeel van haar cliënteel nu al ouder dan zestig is.




» Reageer (0)
30-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewoners Doel mogen niet meer uit hun huis gezet worden


Bewoners Doel mogen niet meer uit hun huis gezet worden


http://img16.imageshack.us/img16/6643/doel.jpg


De Rechtbank van Dendermonde verbiedt de Maatschappij Linkerscheldeoever om vanaf vandaag nog mensen uit hun woning te zetten in Doel. Dat heeft Igor Rogiers, de advocaat van actiecomité Doel 2020, laten weten aan de regionale zender TV OOST.





Het verbod geldt nog tot eind juli volgend jaar. Als de Maatschappij toch nog mensen uitzet moet het een dwangsom van 250.000 euro per persoon betalen. De Maatschappij Linkerscheldeoever is verwonderd over de uitspraak en overweegt om in beroep te gaan.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen investeren door crisis in duurdere kledij

Vrouwen investeren door crisis in duurdere kledij




Vrouwen spenderen minder geld in grote winkelketens, maar gaan voor de kwaliteit van duurdere kledij. Dat blijkt uit Britse cijfers.

Geen impulsaankopen meer
Uit cijfers blijkt dat vrouwen 8 procent meer geld spenderen aan kledij, maar dat er 1 procent minder kledingstukken werden verkocht. Daaruit leiden analytici af dat vrouwen minder impulsief goedkope stukken kopen, maar dat ze zorgvuldig duurdere dingen van betere kwaliteit uitzoeken. De grote winkelketens spelen hier op in door beperkte designercollecties te introduceren, met de Zweedse keten H&M op kop.

Langer meegaan
Analyticus Elaine Giles: "Britse ketens merken dat ze meer duurdere dingen verkopen als breiwerk, jurken en tijdloze stukken." Expert Nick Bubb: "Veel mensen kopen nu eerder een mooie, duurdere jas dan tal van goedkope topjes." Volgens onderzoekster Katrin Magnussen verkiezen mensen tegenwoordig meer kwalitatieve stukken die lang meegaan boven iets dat toch maar één seizoen trendy is."




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poe is met 2m05 het grootste paard ter wereld


Poe is met 2m05 het grootste paard ter wereld


http://img25.imageshack.us/img25/9337/poejc.jpg



In het Canadese Tupperville loopt dezer dagen het grootste paard ter wereld rond. Volgens metingen zou het dier 2m05 (van hoef tot schouder) groot zijn en meer dan 1.300 kilogram wegen. Daarmee steekt de tienjarige Poe het Texaanse paard Remington, dat 2m03 meet, de loef af. "Binnenkort hoop ik de jongens van het Guinnes Book of World Records naar hier te halen", zegt eigenares Shereen Thompson in de Daily Mail.


Iedereen wil tegenwoordig de immens populaire Poe, genoemd naar auteur Edgar Allen Poe, zien. Daarom schuimt Thompson de ene beurs na de andere af. "Toch houden de toeschouwers afstand, want zo'n kolos kan keihard uithalen. Ik heb het al mogen ondervinden. Toen hij een keertje wou spelen, sleurde hij me meters ver mee. Poe'tje kent zijn eigen krachten niet."




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Eén op tien dieren bedreigd met uitsterven

Eén op tien dieren bedreigd met uitsterven


http://img22.imageshack.us/img22/9364/pandaqy.jpg



Volgens een Australische studie die wereldkundig werd gemaakt door milieuminister Peter Garrett (de zanger van Midnight Oil), zijn één op tien dierensoorten op onze planeet bedreigd met uitsterven. Amfibieën zijn er het ergst aan toe: 29 procent van de soort dreigt snel te verdwijnen. Met zoogdieren gaat het ook niet goed, daar is 20 procent bedreigd.

Australië's Biological Resources Study stelt verder dat 12 procent van de vogelsoorten in gevaar is. Reptielen doen het nog het best: daarvan dreigt "slechts" 5 procent uit te sterven. De voornaamste redenen zijn het verlies van leefruimte en de verandering van het klimaat.





» Reageer (0)
29-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 op 3 blijft thuis voor ziek huisdier

1 op 3 blijft thuis voor ziek huisdier





Dat huisdieren volwaardige leden van een gezin zijn, blijkt nog meer eens uit recent Nederlands onderzoek. Als Minou, Felix of Samson ziek is, wordt vaak een dagje verlof genomen. De hond heeft zijn plaats in het gezin weten te veroveren.

Beste vriend
1 op 3 ziet zijn hond of kat als een goede of zelfs beste vriend, zo blijkt uit het onderzoek van Pedigree en Whiskas bij duizend huisdierbezitters. Is de hond of kat ziek, dan blijft 1 op de 3 Nederlanders thuis om het dier te vertroetelen.

Praten
De hond is meer dan een metgezel, zowel blije als verdrietige emoties worden aan de vierpoter meegedeeld. Zelfs als andere mensen erbij zijn, praat negen op de tien tegen het dier.





Crisis

Zijn de dieren de dupe van de economische crisis? Verre van, zo blijkt. 15 procent geeft aan eerder op het eigen eten te besparen dan op dat van hun trouwe metgezel. Eerder wordt geknaagd aan de uitgaven voor kleding, telefoon, auto, eten, huis, internet vooraleer het dier minder lekkers te eten krijgt.

Crematie
Sterft het beestje, houdt een kwart een korte ceremonie met het gezin, 1 op 5 laat het cremeren.





» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!