Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Geen uitzondering op herbruikbare bekers voor Tomorrowland
  • Lugubere vondst in huis van nazi-kopstuk Hermann Göring, onderzoekers ontdekken 5 lichamen
  • Open VLD wil minstens 500 euro meer pensioen voor wie altijd heeft gewerkt
  • "Enkel raad van bestuur controleert VRT-management", benadrukt voorzitter Frieda Brepoels na oproep voor hoorzitting met CEO
  • Baloji, Elvis Peeters, Rotor en Aya Sabi: dit zijn de winnaars van de Ultima-cultuurprijzen
  • Franse experts vragen strenge maatregelen om schermtijd in te perken, zoals verbod op sociale media onder 15 jaar
  • Netflix-hit 'Baby reindeer' brengt stalking-verhaal met nuance en medelijden: "Er is een flinterdunne lijn tussen slachtoffer en pleger"
  • Parijs, Kopenhagen en vandaag ook Brussel: waarom breekt bij renovatiewerken zo vaak brand uit?
  • Na aanhouding toenmalige echtgenoot in zaak-Annie De Poortere: hoe kan iemand 30 jaar lang een duister geheim bewaren?
  • Waarom zijn er zoveel Belgen arbeidsongeschikt? Steeds oudere werknemers en moeilijke re-integratie na ziekte
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    martjuh
    blog.seniorennet.be/martjuh
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    18-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik kan het niet laten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het graven in het verleden kan ik echt niet laten. Het is een ziekte aan het worden. Nochtans hoop ik op niks spectaculairs op gebied van afstamming. Mijn voorouders zijn altijd simpele, hardwerkende (?) mensen geweest. Nochtans heb ik mijn achternaam meerdere keren misbruikt. Op school vroegen ze jaarlijks bij de start van het schooljaar of ik familie was van professor De Raeymaeker en dan antwoorde ik altijd prompt met een ja. Dat was altijd al één stapje vooruit. Hierbij een foto van overgrootvader van moeders kant;

    18-11-2013 om 10:46 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1936
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tekst uit een trouwboekje van 1936. Hierin schrijft men dat de helft van de baby's sterft als ze niet met de borst gevoed worden. Lees ook de rest maar. Echt de moeite.

    17-11-2013 om 00:45 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.0-2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de kranten natuurlijk koppen als : Belgen komen nog te kort voor de wereldtop! Wij spreken zeer veel met "als". Indien die eerste en ook de tweede kopbal van de Belgen goal was geweest, dan had je natuurlijk een totaal andere match gekregen. Dan moesten de Colombianen de aanval spelen, waar ze nu net het tegenovergestelde deden. Je zal me niet horen zeggen dat ze niet verdiend hebben gewonnen, maar een match hangt af van zo veel kleine details. Dan komt nadien altijd dat eeuwige "als". Pech natuurlijk met twee ballen op de doelpaal. Zo kan je doorgaan. Ik vond ze niet zo slecht spelen.

    15-11-2013 om 09:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wild
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wildseisoen is weeral begonnen, maar eigenlijk is er niet zo veel daarvan dat ik graag eet. Hangt er vanaf hoe het klaargemaakt is. Ik eet bv graag everzwijn, maar ik heb het ooit in een van de betere restaurants in Brussel voorgeschoteld gekregen, klaargemaakt zoals karbonade. Ik twijfel er trouwens nog altijd aan of het geen stoofvlees was. Voor mij, maar dat is persoonlijk natuurlijk, moet wild nog rosé zijn, anders vind ik het te droog. Deze middag was ik aangenaam verrast. Ik bestelde wildpaté en ze serveerden die met ajuin- en bosbessen confituur. Een beetje rauw witloof en daar nog toast bij van rozijnenbrood. Het heeft me zeer goed gesmaakt. Voor herhaling vatbaar.

    14-11-2013 om 01:10 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlaams woordenboek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer iets nieuws ontdekt via Rudi. Het Vlaams woordenboek. De moeite om eens in gaan te kijken. Natuurlijk zijn hier een pak woorden in opgenomen die regio gebonden zijn, maar 't is plezant.

    13-11-2013 om 05:41 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.luid praten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Misschien ligt het aan de leeftijd of aan hun eigen slechte gehoor,ik weet het niet, maar sommige mensen praten zo luid, dat je het gesprek de tafel ernaast tot in detail kan volgen. Er zijn ook mensen die een luide stem hebben van nature. Een stem die draagt. Aan de tafel achter mij begonnen ze deze middag plots over urineverlies. Een gevoelig mens heeft dan onmiddellijk genoeg gegeten. Ik niet, geen enkele moeite mee. Een man had dat probleem aangehaald. Een vrouw die mee aan tafel zat en die je normaal over het ganse café kan horen, was nu iets stiller,. Ze zegde dat hij gewoon inlegkruisjes moest gebruiken. Hij zegde dat hij dat vandaag nog ging uitproberen. Zaak gesloten.

    12-11-2013 om 15:05 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crisis?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik schreef het nog al. Wat crisis, welke crisis? We zijn zaterdag gaan eten met onze vrienden in de Voltaire in Heverlee. Ik schat dat daar ongeveer een 100tal mensen binnen kunnen. Wel, de zaak zat vol. Op een bepaald ogenblik moesten sommige mensen hun aperitief aan de toog drinken omdat alle tafels volzet waren. Nochtans ligt de prijs voor een menu daar tussen de 43 en de 51€. Dus ik blijf me afvragen of er wel degelijk een crisis is.  

    11-11-2013 om 18:01 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze vrienden Rudi en Chantal gaan de laatste tijd blijkbaar graag op vakantie naar Italië. Ze hadden de foto's van hun laatste reis bij en ik moet zeggen dat de streek die ze bezochten, werkelijk mooi is. Waar praat iedereen ook altijd over? Het weer en het eten en drinken. Bij hen is het toch altijd iets meer. Ze huren altijd een auto en ze gaan op tocht in de buurt. Ik kan niet anders dan zeggen dat ze weer een goeie keuze hebben gemaakt. We hebben ze (x) jaar geleden trouwens leren kennen in Sardinië. Sindsdien zijn we goeie vrienden geworden. Je weet, het hart op de tong. 

    11-11-2013 om 06:05 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charcuterie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze vrienden van Boom zijn op bezoek en toen ik het straks had over het feit dat ik nog charcuterie moest gaan kopen voor morgenvroeg, sprak ik over "snijvlees", zoals wij hier in het Leuvense normaal zeggen of "iets voor bij de boterham". In Boom zeggen ze daar "bijval" tegen. Van waar dat mag komen is mij een raadsel, want dit woord heeft dan bij ons weer een  totaal andere betekenis. Iemand had grote bijval, er was applaus voor haar. Hij oogstte grote bijval met zijn opvoering….Dialecten.

    10-11-2013 om 02:12 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Requip
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor de problemen met mijn RLS, gebruik ik al jaren het medicament "requip". Het enige in zijn soort waar ik tevreden over ben. Mijn zussen nemen iets anders en dat helpt bij hen ook. Ik had daar echter problemen mee, ik kreeg er gezwollen benen van. Zo ben ik ooit van Spanje moeten terug komen op mijn sloefen. Requip is echter niet terug betaalbaar. Gezien dit product ondertussen al (x) jaar bestaat, is dit vrij gekomen. Vergeet het maar. Het zogenaamde witte product kost op enkele cent na, identiek hetzelfde. Uitleg?  

    09-11-2013 om 01:40 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.belachlijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ze hebben weer iets nieuws gevonden. Zwarte Piet mag geen oorbellen meer dragen. Vandaag gelezen: bij de intocht in Amsterdam mag er geen enkele Piet nog een oorbel dragen. Waar gaan we naartoe?

    07-11-2013 om 18:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren 40e verjaardag van Kaat gevierd met heel de familie. Zelfs Joost, Nay en Carolina waren er bij. Wil lukken dat ze net in België waren. Best gezellig. Ik denk dat Kaat genoten heeft. Lies zette heel de organisatie open alles verliep vlotjes. 

    04-11-2013 om 08:54 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleine lettertjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit stond nu eens niet in de kleine lettertjes. Ik kocht een programma om mijn fotobibliotheek op te kuisen en er alle dubbele exemplaren uit te halen. Ok, het was niet duur. Toen dat programma gedraaid had en ik de dubbelen automatisch wilde verwijderen, kreeg ik een bericht dat ik daar eerst een bijkomend programma moest aanschaffen. Dat eerste zegde wel welke foto's dubbel waren, maar dan moest je alles handmatig annuleren. Mijn broer was vandaag op bezoek en heeft net hetzelfde voorgehad. Smerig. 

    02-11-2013 om 05:59 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelfs hier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Allerheiligen. Zelfs hier laat de crisis zich voelen. Beduidend minder bloemstalletjes aan het kerkhof. Komt daar bovenop dat het gisteren einde van de maand was en ook dat speelt een rol. Er zijn een pak mensen genoodzaakt om van maand tot maand te leven en is het dus wachten op de 1e van de volgende maand om terug uitgaven te kunnen doen.

    01-11-2013 om 04:34 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.altijd maar feest.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat voor Bourgondiërs zijn wij. We worden er over geprezen of misprezen, maar het is gewoon plezant. De laatste tijd ben ik bezig met de familiefoto's te ordenen en er gezichten op te plakken. Telkens moet ik vaststellen dat men altijd wel aan het eten en/of het drinken is. Natuurlijk zijn feestgelegenheden het ideale moment om enkele opnames te maken. Dan moet ik zeggen dat het in Limburg, op gebied van volumes, nog veel exuberanter is dan hier. Ik herinner me nog zeer levendig mijn eerste feest in Limburg. Ik was met een Limburgse getrouwd of verloofd op dat ogenblik en werd dus mee uitgenodigd op een plechtige communiefeest. Dit hou je niet voor mogelijk! Tien schotels na mekaar was heel gewoon. Als ze kwamen vragen of je nog een "klein" beetje wilde, stond weigeren daar niet bij. Er werd prompt nog een flinke schep op je bord gekwakt. Enfin, als je jong bent, kan je dat allemaal aan. Over ons trouwfeest zal ik het later nog wel eens hebben. 

    30-10-2013 om 14:36 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.te veel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste tijd met te veel bezig. Ik ga een reeks van interviews doen met oude(re) mensen en dat in een boekje gieten. Voor goed te zijn zou ik er 1 per week moeten kunnen doen. Dit haal ik niet. Ook ben ik al maanden bezig met het rangschikken van al de foto's die ik op de verschillende computers nog heb. Al pech bij het begin. De foto's die op dvd had gezet ongeveer 10 geleden, wil de computer niet meer aanvaarden. Hij zegt altijd "u plaatste een lege schijf". Ten slotte ook nog de stamboom, waar ik eigenlijk veel te ver in ga, maar alla.

    29-10-2013 om 04:01 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaventem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ondertussen, na zoveel berichten kennen jullie me een beetje. Als ik ergens moet zijn, ben ik altijd veel te vroeg. Natuurlijk moet ik dan wachten en daar kan ik ook al niet tegen. Joost en zijn kroost (dat rijmt begot) kwamen vandaag naar België als tussenstop. Ik had beloofd om mee naar de luchthaven te gaan om ze op te halen. Vlucht een beetje vertraging, maar eer ze hun valiezen hadden en buiten kwamen, waren we nog eens een uur verder. Dan komen de zenuwen. Natuurlijk onmiddellijk vergeten bij het zien van dat gezinnetje. Maar ja ik zit zo in mekaar. Voorstellen om daar aan te verhelpen? 

    25-10-2013 om 21:54 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voetbal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Roeland, Kaat en ikzelf hebben destijds enorm veel naar voetbal op tv gekeken. Alle drie waren we supporter van Ajax. (en ik denk nog altijd alle drie) We hebben dus ook de beginperiode van Zlatan Ibrahimoviç mee gemaakt. Onvoorstelbaar dat die kerel op zijn alleen Anderlecht gewoon afmaakt in een thuismatch. Super talent. Hij verdient er ook naar. Je mag zeer goed zijn in je beroep, maar de weddes van een aantal sportmensen zijn echt overdreven. Enfin, er zijn dan toch mensen die dat kunnen en willen geven. Bravo Zlatan, weer een prachtige match.

    24-10-2013 om 00:46 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dit gaat me heel even te ver
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Waar is men mee bezig? Zelfs op het hoogste niveau zijn er gesprekken over een racistisch karakter van zwarte Piet. Mens toch, moeten we dan geen groot stuk herschrijven van de geschiedenis en van de bijbel? Herschrijven zou moeilijk zijn natuurlijk. Een aantal passages schrappen of overplakken. Als men nu zelfs op niveau van de VN met dergelijke dingen bezig is?????   

    23-10-2013 om 14:56 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weerbericht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Och mensen, ik kan me enorm ergeren aan de tientallen weerberichten op radio en tv. Waarom toch zo veel? Ze spreken mekaar dan ook constant tegen en de voorspelling van 's morgens is dan al helemaal anders over de middag en 's avonds is het weer iets nieuws. Waar ze altijd mee beginnen is met welk weer het vandaag geweest is. Ja, maar dat heb ik ook wel gezien en gevoeld. Als het geregend heeft of indien er sneeuw gevallen is of als het extreem warm of koud geweest is, dan zal ik dat ook  wel gevoeld hebben zeker. Voor zo een klein landje als het onze  is het te moeilijk om een voorspelling te maken.  Stop er gewoon mee, we zullen wel zien wat er op ons af komt. 

    23-10-2013 om 01:05 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!