Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Arbeider overleden na val van 15 meter op bouwwerf in Kortrijk
  • Toenmalige echtgenoot (78) die verdacht wordt van de moord op Annie De Poortere blijft aangehouden met een enkelband
  • Waar staat Open VLD voor?
  • Waar staat PVDA voor?
  • Waar staat de N-VA voor?
  • Waar staat Groen voor?
  • Waar staat Vlaams Belang voor?
  • Waar staat CD&V voor?
  • Waar staat Vooruit voor?
  • Voor het eerst groot leerplan voor wiskunde goedgekeurd dat geschreven is door leerkrachten zelf
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mindervaliden
    blog.seniorennet.be/minderv
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    21-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.babbel

    Straks een plezante en onverwachte babbel gehad en ik babbel zo graag. Natuurlijk zijn alle ontmoetingen niet even aangenaam. Om een voorbeeld te geven. Hier is een rookkamer en er komt regelmatig een man naar toe die ondertussen wel gestopt is met roken, maar daar toch nog komt zitten. Als ik binnen kom probeer ik altijd een gesprek te beginnen, maar hij is altijd binnen de paar seconden weg, zonder ook maar één woord te zeggen. Hij heeft de houding van iemand die hautain is, maar ik heb eerder de indruk dat hij verlegen is. Toch zal ik blijven proberen.

    21-08-2015 om 22:45 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afwezig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sorry aan het bezoek van gisteren en vandaag, maar ik was er helemaal niet bij. Hopelijk na een goeie nachtrust (daar reken en hoop ik tenminste op) weer de "oude". Vorige nacht niet of zeer weinig geslapen. Vandaag redelijk wat bezoek gehad. Normaal spring ik een gat in de lucht als er iemand langs komt, maar vandaag ging het me niet zo goed af. Geen probleem. Morgen fris en monter. Ze komen morgen trouwens meubeltjes leveren, al weet ik nog niet waar ik alles moet zetten. We zien wel weer. Ik ben voor de zoveelste maal te impulsief geweest bij mijn bestelling. komt wel in orde. Net bij Amandine langs geweest. Ze zit aan de aerosol voor een kwartiertje. Dan begint het hier leeg te lopen en trekt iedereen naar zijn kamer. 's Avonds en 's nachts geen beweging, behalve van mij. Ijsberen en gangen aflopen. Ik ken hier al elk hoekje en elk kantje. Nog niet beginnen piekeren voor we zo ver zijn voor deze nacht. Misschien slaap ik als een roosje.

    19-08-2015 om 18:54 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    12-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sukkelaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er is hier iemand die altijd met zijn neus omhoog rond loopt. Als je hem ziet denk je onmiddellijk aan iemand die het hoog in zijn bol heeft. Als je een gesprek wil beginnen, krijg je geen antwoord. Niet hoog in zijn bol. Niks is minder waar. Het is een verlegen type en nog dom op de koop toe. Die man heeft op zijn kamer een pracht van een zetel staan en ik wou graag weten van waar die kwam om er voor mezelf ook zo een te bestellen. Ik stapte naar die vent zijn kamer om hem dat te vragen en ik kreeg als antwoord; "van de winkel" Ik kon duidelijk zien dat hij dat meende en niet beter wist. Ocharme.

    12-08-2015 om 03:23 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pas ontdekt

    Pas ontdekt hier. In het cafétaria beneden staat een drankautomaat. Een cola kost daar 70 cent. Ga je echter een cola aan de bar halen is dat 1,10 €. Er is geen meter tussen de automaat en de bar. Enige verschil is dat je in het eerste geval aan het flesje moet drinken en aan de bar krijg je een glas. Toch een groot verschil voor dat glas meer. Een tafel verder dan waar wij zitten om te eten, is er een dame met een joekel van een neus. Telkens ze met iemand praat steekt ze haar hoofd vooruit, zodanig dat die neus echt prominent aanwezig is. Ocharme ze kan er ook niet aan doen. Wie weet wat vertellen ze wel allemaal over ons uiterlijk. Tijdens de koffie 's namiddags, telkens gaan praten met medebewoonsters. Al plezante gesprekken gehad.  

    11-08-2015 om 17:21 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    10-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onrustwekkend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is echt onrustwekkend en heb ik nog nooit in mijn leven mee gemaakt. Ik weet soms niet meer waarom ik ergens sta en wat ik van plan was te doen. Is het een plotse last die van mijn schouders valt? In ieder geval dit mag niet blijven duren. Dondedag komt de dokter voor mijn vrouw en als dat dan nog zo is spreek ik hem hierover aan. Van als ik hier in die home ben, heb ik plots een stuk vrije tijd voor mezelf. Heeft het daar mee te maken? Ik  ben precies maar half meer aanwezig. Dit moet veranderen. Hier moet iets aan gebeuren.

    10-08-2015 om 19:10 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aiai
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aiai, madame "knep" heeft nachtdienst, dan moet ik zeker naar geen "faveurreke" gaan vragen. Och, ze is niet onvriendelijk, maar alles moet binnen de regels en een babbel of een lach kunnen er ook niet af. Al de anderen zijn schitterende mensen, die tijd maken en eens iets speciaals doen. Ik mag haar niets verwijten, want ze doet alles volgens de regeltjes. Een van de mensen hier is de eerste nacht bij mijn vrouw een half uur gaan praten, om haar gerust te stellen. Iemand die voelde dat dat nodig was. Misschien valt "knep" straks wel mee, wie weet. 

    09-08-2015 om 21:08 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rusten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Was ik hier niet om te rusten? Ik ben nog nooit zo moe geweest. 3 keer uit bed gebeld. Ik zat echt in een zeer diepe slaap toen mijn gsm afging deze morgen om half zeven. Ik was te moe om op te nemen, maar toen volgden nog drie signalen dat er een bericht was. Dat zal dan wel dringend zijn dacht ik, dus berichtje beluisterd. Moeder de vrouw om te zeggen dat ze haar aerosol wou. De verpleegster gaan roepen om een product in haar toestel te doen en de kalmte is terug. Ik ga me in de loop van de dag moeten neerleggen, want ik zak door mijn benen.

    09-08-2015 om 07:39 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.venijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb de mensen hier zo bestoeft voor hun vriendelijkheid en bereidwilligheid om te helpen als dat kon, wel vandaag ben ik de eerste "knep" tegen gekomen. Was dat even verschieten. Gewoon iets gaan vragen en ik kreeg als antwoord: nu ga ik eten. Daarmee was de kous af. Misschien had ze wel degelijk al lang in het gareel gestaan, maar je kan dat ook op een andere manier zeggen. Als ze hier straks nog is ga ik een tweede poging doen. 

    Ondertussen tweede poging bij het brengen van mijn pil voor de nacht en er kon waarempel een glimlach af. Spijtig genoeg niet meer dan dat en een slaapwel. Morgen misschien beter. 

    08-08-2015 om 19:51 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    07-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse tanden

    Eigenaardig om te zien wat hier tijdens de maaltijden in de home allemaal gedaan wordt. Een dame heeft altijd haar potje pickles bij en bij alles wat ze eet gaan er een aantal lepels van dat spul. Een andere dame heeft haar eigen bestek bij. Nog iemand anders brengt een plastic potje mee om de overschot in te doen. Er is iemand die altijd twee belegde boterhammen mee neemt naar de kamer. Ook is er iemand die voortdurend de tafel afveegt. Deze middag deed een dame haar valse tanden uit om er iets tussen uit te halen. Ik observeer en noteer. De volgende dagen misschien andere vaststellingen.

    07-08-2015 om 19:54 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.honger

    Je weet al lang dat ik een slechte slaper ben. Ik ben net een wandeling gaan maken hier in het gebouw. Ik ga hier zeker niet omkomen van honger of dorst. De kasten met brood en beleg zijn niet op slot en de koffiezet staat dag en nacht aan.  Natuurlijk doe je zo iets niet, maar moest ik honger hebben, kan ik altijd eten vinden.Het is hier zeer stil 's nachts en er is ook geeen straatlawaai en buiten hier en daar wat gesnurk, hoor je hier niets.

    05-08-2015 om 02:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nooit gedacht

    Dit had ik nooit kunnen denken of voorspellen. Nog zo jong en al in een home. Mijn echtgenote werd onlangs in de kliniek opgenomen en bij haar ontslag hadden ze aangeraden van naar een home te gaan. Ik ben mee gekomen en ik moet eerlijk zijn, ik voel me hier niet ongelukkig. Er wordt enorm goed voor ons gezorgd. We gaan en staan nog altijd waar en wanneer we willen. Behalve na half tien 's avonds. Heb ik aan den lijve ondervonden. Ik was gisterenavond nog even weggeweest, maar ik kon niet meer binnen met mijn badge. Ik heb de nachtwacht moeten oproepen om mij binnen te laten. Eens je dat weet is dat ook geen probleem meer en dan verwittig je op voorhand of je komt op tijd terug.Vriendelijke en behulpzame mensen. Wat men dan ook altijd vraagt is of het eten meevalt. Geen klagen over. Verzorgde grootkeuken. Met azijn vang je geen vliegen en ik ben een aantal dozen bonbons en pralines gaan kopen voor het personeel hier. Ze waren al vriendelijk, maar dit zal zeker geen kwaad kunnen. Hopelijk kan ik hier blijven tot mijn laatste snik.

    04-08-2015 om 20:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.teleurstelling

    Ik beweer absoluut niet dat ik de ideale man ben en dat ik nooit fouten maak, maar ik kreeg de laatste uren zo veel negatiefs over me heen dat de moed mij in de schoenen zakt. Nu mijn vrouw opgenomen werd in een home, kan ik die kritiek missen als de pest. Ik geef één voorbeeld en dan stop ik met mezelf "op te hemelen", zoals iemand schreef. Gewoon omdat ze me zeer moeilijk kan missen en ik de tranen bij een vertrek niet aan kan, liet ik me ook opnemen in dezelfde home. Is dat eigenbelang? Ik zou eerder zeggen wegcijferen om haar te plezieren. Toch die kritiek. Ik deed dat omdat het gemakkelijker is voor mij. Ik ben het beu. Ik zit misschien in een dip, maar met dit er boven op???

    31-07-2015 om 23:23 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slapeloos

    Ik vrees dat het een slapeloze nacht gaat worden Morgen een drastische ommekeer in mijn leven. Weg uit het appartement en naar een home. Even wennen, maar ik zal me daar als jongste wel nuttig maken. Mijn vrouw is daar al en dan kan ze terug dagelijks op mij rekenen. Ik ga onmiddellijk naar de verantwoordelijke daar om te vragen wat ik daar eventueel zou kunnen doen in de dagelijkse bezigheden. Er zullen wel dingen genoeg zijn waar ze een helpende hand bij nodig hebben. Ik wil daar niet als een plantje zitten. Ik heb nog ENORM veel jaren om iets te betekenen in deze maatschappij. Zo ver ik weet kunnen ze in die sector altijd wel iemand gebruiken. Positief bekijken. Morgen sta ik daar om 11 uur met mijn valiesje. Ook in het achterhoofd dat het geen gevangenis is. Ik ga en sta nog altijd waar en wanneer ik wil. Tegen alle goeie raad van mensen die het goed menen, toch terug naar mijn vrouw. Ik zal er mijn draai wel vinden.

    30-07-2015 om 01:24 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.piekeren en tobben

    Ik weet dat het niet helpt en dat 's nachts de problemen altijd groter zijn dan overdag, maar ik kan het niet laten Ik ben nu al aan het denken aan problemen die zich misschien nooit zullen stellen. Mijn slaap voor deze nacht gaat er weer aan. 

    26-07-2015 om 23:17 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fout bezig

    Ik ben fout bezig. Ik slaap niet meer en ik eet niet meer. Ik krijg geen hap binnen. Deze morgen met moeite een tas koffie kunnen drinken. En nu weer op bezoek bij Amandine. Moest er nog bezoek komen ga ik onmiddellijk naar huis om wat proberen te rusten. Ik zak door mijn benen. Als ik straks thuis kom ga ik onmiddellijk slapen en ik hoop morgenvroeg pas terug wakker te worden. 

    26-07-2015 om 12:44 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kruisje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bijna zoals de mop over dat kleine soepkastrolleke. Ik denk door iedereen gekend. Deze middag was er een dame aan tafel die een kruisje rond haar nek kuste, voor ze begon te eten. Ik als curieuzeneuzepot wilde weten waarom ze dat deed natuurlijk. Het antwoord was hetzelfde als in het mopje. Mijn ma deed dat. Voila, simpel antwoord. Als zij zich daar goed bij voelt. Eigenlijk dom van mij om dat te vragen. Laat die mensen toch. Nadien had ik echt spijt dat ik dat gedaan had. Laat de mensen toch gerust en in hun eigenwaarde. Ik kon mezelf wel... Te laat en te impulsief.

    24-07-2015 om 02:35 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik wou de kamer van mijn vrouw in de home wat opfleuren met wat bloemen en plantjes. Wij dus samen op stap naar de dichtsbijzijnde bloemenzaak. Foute keuze? Misschien zijn die plantjes van een betere kwaliteit dan in een warenhuis, maar de prijs.... Lang geen planten meer gekocht, dus ik ken de prijs daar niet meer van. Het was toch even verschieten. Goed het zijn mooie dingen die nu op haar vensterbank staan en als die nu degelijk verzorgd worden, gaan die zeer lang mee. Een bos bloemen is ook duur en na een week kan je die weggooien.  Ik ben misschien te snel met mijn oordeel en zijn die dingen in een warenhuis even duur. Onzin die ik aan het schrijven ben. Er staan mooie planten en daarmee basta. het was voor haar een gezellige uitstap en er staat nu wat groen op haar kamer en dat is voldoende.

    24-07-2015 om 00:32 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.water
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Water. H2O. Dat is een produkt dat ik al jaren niet meer gedronken heb. Je kent de uitdrukkingen die ze dan altijd gebruiken op café: "Water? Dat drinken de koeien". Of, "daar was ik me mee". Wel, mijn dochter had nog eten over en vroeg of ik niet langs kwam. Ze woont, om het zo maar te zeggen, op een steenworp, een boogscheut... In Leuven zeggen ze het dan iets plastischer. "Je kan bijna tot daar pissen". Wel, mijn kleindochter schonk me gekoeld water in voor bij mijn eten. Misschien een herontdekking. Was dat lekker zeg! Misschien is lekker fout gekozen en past verfrissend beter, maar ik heb er echt van genoten. Volgens waterdrinkers is er dan zelfs nog zo veel verschil in smaak. Ik kan het moeilijk geloven, want water is toch maar water. Dat is nu iets wat ik nooit in huis heb, behalve van de kraan, maar morgen trek ik naar de winkel en ga eens een paar flessen halen om te testen. Wie weet behoor ik binnenkort tot de groep waterdrinkers. Gezond is het in ieder geval. Een nieuwe morgen, een nieuw begin? Ik weet dat ik vroeger altijd een fles naast mijn bed had staan, maar dat zal zo ongeveer de periode geweest zijn dat ik laatst water dronk, behalve dan voor een pilletje in te slikken. Binnen een paar dagen laat ik mijn bevindingen kennen.

    23-07-2015 om 02:13 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    22-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.piekeren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik moet stoppen met piekeren en tobben want mijn nachtrust gaat er aan. Al zo dikwijls heb ik ondervonden dat als je 's morgens opstaat toch heel anders over bepaalde zaken denkt en dan heeft dat wakker liggen eigenlijk geen zin gehad. Ik probeer altijd, maar ik kan het niet laten. Ik zeg altijd dat ik bepaalde knoppen moet omdraaien, maar ik doe het niet. Ondertussen is dat al een ganse batterij van knoppen en knopjes geworden. Misschien nu wat slaap?

    22-07-2015 om 03:28 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.harnas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Waarschijnlijk heb ik vandaag een aantal mensen tegen mij in het harnas gejaagd. Sorry daarvoor dan. Als excuus kan ik alleen aanvoeren dat ik de laatste dagen emotioneel zo veel te verwerken kreeg, dat ik misschien dingen zegde of deed die niet van mijn gewoonte zijn. Och ja, diegenen die mij kennen en die het goed met mij voor hebben, zullen het begrijpen en me vergeven. Ik zie en ik hoor het wel. 

    21-07-2015 om 23:03 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!