Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Topfavoriet, comebackland en nummers in de eigen taal: dit zijn de 10 finalisten na de eerste halve finale van het Songfestival
  • Na 37 jaar en meer dan 8.500 restaurantbezoeken: hoofdinspecteur Michelingids treedt voor het eerst uit de anonimiteit
  • CHECK - Bevat het neergedaalde Saharastof giftige "zware metalen"?
  • Tientallen meldingen van zwervende wolf in centrum Sint-Job-in-'t-Goor: "Op zoek naar leefgebied"
  • NAVO-topmilitair Rob Bauer waarschuwt: "Het zal nog 15 jaar heel onrustig zijn in de wereld"
  • Liveblog eerste halve finale Songfestival: "Niet meteen protestacties verwacht, wel eerbetoon aan Nicole en Hugo"
  • Artsen-specialisten luiden alarmbel: "België moet meer doen tegen antibioticaresistentie"
  • Stormy Daniels getuigt op proces tegen Trump en onthult pittige details over vrijpartij: "Hij stond tussen mij en de deur"
  • Gouverneur Nationale Bank waarschuwt voor begrotingstekort en toekomst van democratie
  • Eekhoorns lagen mogelijk aan basis van lepra in de middeleeuwen
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    nukerke
    blog.seniorennet.be/nukerke
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    26-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slecht ingezet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben de periode na de kerst slecht ingezet. Bij het wegrijden bij Peter en Agnes, is er "iets" onder de auto in geschoten. Een steen, een tak? Bevestigingsplaat van voorwiel ietwat gebogen. Ze zijn vandaag de auto komen halen, maar we hebben nog steeds geen vervangwagen. Mijn garage is dicht tot na nieuwjaar en bij de Opel garage hier in de buurt neemt men ook geen telefoon op. Zoeken dus om dit hersteld te krijgen. Dit jaar zijn er al zo veel mogelijkheden meer om nog een ongelukje te krijgen.

    26-12-2008 om 11:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kerstavond en kerstdag zijn gepasseerd. Het was weer een schitterende bijeenkomst, traditie getrouw met kinderen en kleinkinderen. Joost is er via skype ook bij geweest. Even een overzicht gehad van wie er allemaal was en ook even met de ganse bende kunnen spreken. Toch handig die dingen. Het is altijd tof in zo een warm nest te kunnen vertoeven voor een aantal uren. Het was weer zo een avond om nooit te vergeten en om ergens in dat geheugen op te bergen als iets zeer speciaals.

    26-12-2008 om 04:30 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kinderkoor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gisteren avond naar een voorstelling geweest van het koor, waar mijn kleindochter in mee zingt. Het was een Kerstconcert met al de gekende liedjes. Iedereen fier natuurlijk. De bestuursleden waren danig in de weer om alles in goeie banen te leiden en de organisatie was goed en origineel. Voor de kleinste kinderen was het echter een beetje te lang. Ze hadden die eerst moeten laten optreden en nadien de groteren. Natuurlijk gaan er dan misschien al sommige ouders of grootouders naar huis en dat is dus minder zaad in het bakske. Vroeger beginnen is misschien een alternatief.

    21-12-2008 om 10:32 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stom land
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat er hier in België allemaal gebeurde in het laatste jaar! Niet alleen in die 12 maanden die we gehad hebben, maar het is al jaren aan de gang in ons landje. Ongelooflijk, hoe alle politici en grote magnaten heel de bevolking terroriseren en zo zwaar beïnvloeden. We hebben altijd gezegd en gedacht dat bv Italië corrupt was, maar ons Belgenlandje is nog veel erger. Wie gelooft er nu nog in politiek? Schandalig. Ooit heb ik zelf op een lijst gestaan en ooit heb ik er echt in geloofd, maar wat een desillusie nu. Zelfs mensen waar ik destijds voor gestemd heb en echt kon mee gaan in hun gedachtengang, ontgoochelen me volledig.

    19-12-2008 om 20:10 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstboom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vandaag de kerstboom geplaatst. Vroeg? Och ja er zijn een aantal mensen die dat al een aantal dagen vroeger gedaan hebben. Gisteren mijn zus nog een bezoekje gebracht in de kliniek. Ze is vandaag al naar huis. Nog niet helemaal zoals het allemaal zou moeten, maar ze is zo graag terug thuis in haar gewone doen. Och ja voor ik het vergeet, gisteren hoorde ik nog een opmerking van een van de achternichtjes. Het was nog in de sint tijd ; Sinterklaas en slappe piet. Ik lag dubbel als ik dit hoorde.

    16-12-2008 om 21:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rls
    Klik op de afbeelding om de link te volgen misschien niet iets dat iedereen interesseert, maar er komt zeer binnenkort een patch op de markt tegen de RLS problemen. Uitleg op patch rls op google. Mijn familie zal zeker interesse hebben. Ik weet dat de rls zeer snel opgang maakt en een aantal mensen er last van hebben. Het werkt piramidaal. Bij ons had moeder dat en alle vijf de kinderen hebben er last van en ondertussen ook al een pak van de kleinkinderen. Volgens de statistieken is dit een aandoening die meer en meer mensen treft, zelfs zonder dat ze weten wat het is. Rusteloze benen. Ik herinner me dat mijn eerste huisdokter absoluut niet wist waar ik over sprak. Toen was er natuurlijk ook niet al die informatie op internet. Nu kan ik eigenlijk bij elke dokter en in elke kliniek hier over spreken en ze kennen het bijna allemaal. Dit is niet alleen door de informatie die ze binnen krijgen, maar door het toenemend probleem met RLS.

    15-12-2008 om 20:20 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstmarkt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We gaan jaarlijks naar de kerstmarkt in Leuven en telkens we daar weer "even" doorgelopen zijn, zeggen we altijd hetzelfde. Niks nieuws, niks spectaculairs en telkens dezelfde standen met dezelfde dingen. Toch gaan we in december altijd eens terug. We doen die markt op ongeveer een half uur en traditioneel gaan we dan een Hasselt Koffie drinken. Daar stopt het dan mee. Toch willen we daar elk jaar eens gaan kijken. Dom toch, maar ja...

    13-12-2008 om 12:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ons manneke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ach, als je als driejarig manneke opgenomen moet worden in een kliniek, weet je eigenlijk niet goed wat er aan de hand is en dan wil je natuurlijk naar huis. Hoe kan je zo een jong iemand aan het verstand brengen dat die nog drie dagen moet blijven. Nu komen straks nog broer en zus op bezoek en die gaan dan weer weg "NAAR HUIS". Moeilijk om zo iets te overbruggen. Geduld! Ik maakte het mee toen jaren geleden mijn jongste zoon moest geopereerd worden. Hij was net in de periode dat hij alles vastpakte en op de grond gooide. Geduld en nog meer geduld. Alles gaat door natuurlijk, maar die ogenblikken, uren en dagen, wegen enorm zwaar. Je mag je kind nog zo graag zien, het blijft een enorm moeilijke opdracht. Van bij Lester dan nog naar mijn zus geweest die daar ook in de kliniek ligt. Je kan die dingen absoluut niet vergelijken. longontsteking en kanker! Ach voor de meest betrokken partijen zijn ze zeker allebei even belangrijk.

    11-12-2008 om 18:35 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoe groter je familie, hoe groter de kans op zorgen natuurlijk. We hebben een enorme grote achterban. We waren thuis met zijn vijven en er zijn 20 kleinkinderen. Ondertussen al een pak achterkleinkinderen natuurlijk. Mijn zus heeft haar 21ste operatie in even veel jaren achter de rug. Je zit daar mee en je bent daar mee bezig. Gisteren krijg ik dan het bericht dat mijn kleinzoon opgenomen is in het UZ. Longontsteking. Het manneke zou vandaag zijn 3e verjaardag moeten vieren. Waarom ik hier nu op dit uur nog aan mijn pc zit heeft daar dus allemaal mee te maken. Je piekert en je denkt. Zulke dingen houden me soms uren wakker. Ik weet dat het allemaal niet helpt, maar ja, zo zit ik in mekaar.

    11-12-2008 om 01:49 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.café zonder bier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We vernemen net dat er binnenkort geen geld meer beschikbaar zal zijn aan de kassa's van de banken. Iedereen dus naar de automaat. Een bank zonder geld is als een café zonder bier natuurlijk. Wat met oudere mensen die heel die reutemeteut met die machines niet begrijpen en ook nooit gebruiken. Ik ken personen die kilometers omrijden om een benzinestation te vinden waar ze nog bediend worden, om toch maar die kaart niet te moeten gebruiken. Momenteel wordt er verondersteld dat iedereen de moderne technieken kompleet onder de knie heeft en er zo maar kan mee spelen. Besparingen?

    10-12-2008 om 11:58 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.modem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen eindelijk terug op antenne . modem stuk. Van vrijdag voormiddag werkte er niets meer en na wat gepruts eindelijk vastgesteld dat het de modem was die forfait had gegeven. Vervelend als je zo dagen aan een stuk zonder internet zit. Wat zijn we toch verwende mensen. Nu moet het extra vervelend zijn voor een firma natuurlijk. Ze wilden een nieuwe modem opsturen, maar die zou er pas woensdag zijn. Dus ik deze morgen naar Vilvoorde om een nieuwe box op te halen. File tot en met. Enerverend, zeker als je zo een ongedurige chauffeur bent dan ik. Op het adres aangekomen, wisten ze me te zeggen dat heel die handel nu in Zaventem gehuisvest was. Allé dan maar naar ginder. Moest ik het op voorhand geweten hebben! Enfin, niks aan te doen, maar ik ben terug op antenne nu.

    08-12-2008 om 11:53 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sniklaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals Toon hermans zei; Sniklaas. Het is allemaal niet meer zo simpel. De kleinkinderen hebben momenteel al alles wat ze willen en wat kan de lieve sint nu nog brengen? Wat kan er nu nog meer? Binnen enkele weken is er dan nog de Kerst waar er ook voor elke kleine peuter een cadeautje verwacht wordt. Dan is er Nieuwjaar en door het jaar nog de verjaardagen. Och, wat moeten we nog allemaal? Commercie voor een zeer groot stuk. Toch doe ik het weer allemaal graag. Maar ja, een mens heeft er zo van die gedachten bij.

    04-12-2008 om 20:27 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik zou moeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik zou zo veel moeten doen. Het is een wintertijd voor de tuin en dus zou ik allerhande andere dingen realiseren. Nochtans komt het er amper van. Via het radionieuws hoor ik net dat de olieprijs weer eens is gedaald. Zie je dat aan de pomp of als je stookolie besteld? Waar blijft al dat verschil hangen? Schandalig. Die dalingen zijn niet in evenredigheid tot de verkoopprijs.Ok, voor wat we betalen in België krijgen we veel terug, maar we vullen een staatskas met een holle bodem. Toch blijf ik er bij dat het eigenlijk hier nog niet zo slecht is op dat gebied.

    02-12-2008 om 12:23 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    01-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.auto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen moet vandaag dringend naar de garage voor een onderhoud. Vroeger deed ik zo een slordige 30.000 km per jaar en nu nog amper 5.000. Dus ga ik maar één maal per jaar meer. Ik ken ondertussen een aantal mensen die hun auto buiten gegooid hebben en alles nu doen met openbaar vervoer of zelfs met een taxi. Als je zo weinig kilometers per jaar maakt is dit zelfs een zeer goede oplossing. Als je rekent wat zo een ding per km kost en dan moet je zelfs bij sommige mensen nog een garage huur bij rekenen. Voor al dat geld kan je veel bus, trein en taxi nemen. Voor enkele procenten meer kan je door Colruyt zelfs je boodschappen laten thuisbrengen. Alleen... je bent je vrijheid kwijt, maar die kost je een aardig centje.

    01-12-2008 om 11:52 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.balen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen balen met zo een weer. Triestig buiten. Ik weet, wij in België zijn daar te veel mee bezig. We kunnen er nochtans niks aan veranderen. Je krijgt hier om de haverklap, zowel op radio als op TV een weerbericht. Handig op gewoontes en behoeftes ingespeeld van de media. Wil daarom niet zeggen dat je niet mag balen bij zo een weer. We hebben dan ook van die traditionele zinnen die we gebruiken. "liever een beetje koud, dan al dat geregen" of in de zomer "nu zou het eens moeten regenen voor de tuin" Als het dan weer te veel is " nu mag het eens ophouden, alles wordt rot in de tuin" Enfin, we zijn nooit content. Toch moeten we het nemen zoals het komt. Eigenlijk hebben we al die weersvoorspellingen dus niet nodig. Zien wat er komt als je 's morgens opstaat. Maar zelfs in Spanje hadden we twee dagen een serieuze storm, zoals je ze hier zelden zal zien.

    30-11-2008 om 11:28 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slapen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben vorige nacht naar de slaapkliniek geweest. Het is de bedoeling dat je daar slaapt natuurlijk, zodanig dat ze een aantal waarden kunnen meten. Je wordt met een twintigtal kabels verbonden met een toestel. Die draden worden overal op je hoofd gekleefd, op je lichaam en ook op je beide voeten worden er klemmen aangebracht. Met al dat gedoe moet je proberen een goeie slaaphouding te vinden. Als je dan rond 1 uur 's nachts bijna ingedommeld bent, komt er plots een verpleegster binnen, steekt het licht aan en vraagt of je al aan het slapen bent. Zelfs al zou je dan al ingedommeld zijn, ben je met die grote spots in je gezicht en ook met het onaangekondigde bezoek, terug klaar wakker. Enfin, de mensen doen hun job. Bureaucratie is hier natuurlijk ook van toepassing bij dat onderzoek. Je moet om de paar jaar terug op onderzoek, eer je van de ziekenkas kan" terug trekken". Waarom?

    27-11-2008 om 19:02 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.binnen een uurtje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen binnen een uur moet ik weeral vertrekken naar de slaapkliniek. Maskertje meenemen en resultaten afwachten. Het klinkt misschien ironisch, maar in een slaapkliniek slaap je dus amper. Je hangt aan allerlei draden en darmen vast en een normale slaaphouding is dus uit den boze. Enfin, misschien gaat het nu beter dan vorige keer? Morgen om een uur of 8 weer ontslagen en een nieuwe dag tegemoet.

    26-11-2008 om 15:05 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    25-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vandaag de laatste serie foto's allemaal bijgewerkt. Ikzelf vind dat er enkele mooie tussen zitten, maar ik ben maar een amateur en beoordeel die dingen natuurlijk op een andere manier. Ik heb op internet een aantal sites gevonden van beroeps en zeer zeker is dat andere koek. Ze hebben natuurlijk betere apparatuur en betere lenzen, maar ook de kennis en de jarenlange ervaring. Toch blijft met de huidige technieken en de mogelijkheden van computer zeer veel mogelijk.

    25-11-2008 om 17:29 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.computer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen te moeilijk voor mij al die technische dingen. Vandaag proberen op een tweedehandse laptop al mijn gegevens van mijn oude bolleke over te schrijven met de hulp van mijn zoon in Portugal. Nog niet gelukt tot nu toe. Een lieve en eerlijke man waar ik deze Mac van kocht. Nog wat gekletst over kunst en kultuur en over Vlaanderen. Warme ontvangst. Hij is muzikant en natuurlijk werd er ook over dat thema gesproken. Een man om te onthouden. Morgen zal dat ding wel doen wat het moet zeker.

    23-11-2008 om 22:40 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.niemand meer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben deze week al drie keer naar de tuin geweest om nog wat oogst op te halen. Niemand meer te zien. Waar het anders toch altijd een sociaal contact is, heeft iedereen van de buurt toch al dat winters gevoel en komt er niemand meer buiten. Ze hebben zich blijkbaar al ingegraven in hun winterstellingen. Het zal dus maart worden voor ik nog iets van al die mannen hoor of zie. Spijtig. Laat najaar en dan kan je daar natuurlijk niet veel meer doen. Waren we al maar terug aan de vroege patatjes.

    21-11-2008 om 15:04 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!