Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • CHECK – Bevat drinkfles meer bacteriën dan wc-bril? Experts hebben vragen bij studie van waterfilterbedrijf 
  • CHECK - Hebben vrouwen meer slaap nodig dan mannen?
  • CHECK - Ja, kinderen en jongeren kunnen gratis naar de psycholoog (al zijn er kanttekeningen)
  • CHECK - Neen, het woord Pasen is niet uit de Hema-folders geschrapt  
  • Man in levensgevaar na steekpartij in Antwerpen, politie op zoek naar dader
  • Duits Europarlementslid Matthias Ecke ernstig gewond na aanval tijdens verkiezingscampagne
  • Zestien gewonden bij ongeval met minibus van Brusselse politie
  • Sadiq Khan voor een derde opeenvolgende keer verkozen als burgemeester van London
  • Klimaatactivisten blokkeren Belliardstraat in Brussel
  • Rusland schrijft arrestatiebevel uit tegen Oekraïense president Zelenski
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    klaproos
    blog.seniorennet.be/klaproo
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    05-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik krijg er niet genoeg van
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een optocht toen we de eerste dag in Spanje waren. Ongelooflijk. Die "romeria" was echt spectaculair. Feest voor iedereen. Meer dan een drie uur voorbij trekkende parade met honderden praalwagens en duizenden dansende en zingende mensen. Ze deelden onderweg drank en eten uit. Echt plaatselijke specialiteiten. Zo kunnen we in België absoluut niet feesten. Zo uit de bol gaan kunnen we hier niet. We zijn te terughoudend en veel te bescheiden, te beschroomd. We kunnen ons niet laten gaan. Ginder begint iedereen onmiddellijk alle liedjes mee te zingen en ze dansen er op los. We hebben echt genoten en de meer dan drie uur waren er niet te veel aan. 

    05-10-2009 om 11:24 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.britten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al veel verhalen gehoord over dronken Britten, die 's nachts zitten zuipen en enorm veel onrust veroorzaken. Tot nu toe niet mee gemaakt, behalve op deze reis voor de eerste keer. Schandalig zoals ze zich gedragen. Niet te geloven. Ze doen de naam van de engels sprekenden absoluut geen goed. Iedereen spreekt er slecht over.
    Dit doet er even niet toe, want we hebben een schitterende reis gehad. Zelfs die stommeriken hebben het goede gevoel niet kunnen kapot maken. ik schreef gisteren over de "romeria" en dus geef ik vandaag nog maar eens een sfeer foto van dit gebeuren;

    04-10-2009 om 17:39 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen we zijn terug thuis. Het was even schrikken toen we hier aan kwamen. Deze morgen om 7 uur, 26 graden toen we vertrokken. Hier een koude wind en amper 14 graden. Ach ja wij Belgen hebben het altijd maar over het weer en de temperaturen, maar er is meer om van te genieten.

    We hadden het geluk om op de dag van aankomst ginder een "romeria" mee te maken. Een prachtige parade van honderden praalwagens, voort getrokken door paarden, ossen, stieren, koeien en ook tractors natuurlijk. Als ik zeg honderden, overdrijf ik niet. We hebben de stoet gedurende meer dan drie uur voorbij zien trekken en dan hebben we het begin nog gemist. Daar tussen door een krioelende massa van duizenden zingende en dansende mensen . Ze gaan dan een groot feest houden nadien met een reuze paella die ze ter plekke klaar maken. De week nadien is er de Feria of de plaatselijke grote kermis. Absoluut niet te vergelijken met hier. Dat is pas feesten.

    De volgende dagen zal ik er nog wel meer over schrijven.

    03-10-2009 om 21:33 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het zal niet veel slapen zijn vannacht. We vertrekken morgen vroeg om 5, 30 uur, dat wil zeggen dat we minstens een uur op voorhand op de luchthaven moeten zijn. Van hier uit een half uurtje rijden. Dus opstaan rond 3 a 3,30 uur.  Ik heb net onze plaatsen vast gelegd en dus is het morgen alleen nog maar de valiezen in de drop zone afgeven.
    Tot gisteren was het weer daar niet zo schitterend (Malaga), maar de temperatuur voor de toekomst ziet er veelbelovend uit. (27 tot 29 graden)
    Het enige wat me altijd tegensteekt is het reizen zelf. Ik vlieg niet graag, omdat het zo lang stilzitten is en dat kan ik niet. Misschien heb je hier of daar ook al kunnen lezen dat ik nogal ongeduldig ben en dus steekt ook dat telkens aanschuiven me altijd tegen. Enfin, het is de enige manier om snel ergens te geraken.

    18-09-2009 om 10:07 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rotdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een rotdag vandaag. Deze morgen tandpijn en dus eens gaan informeren wat kan en wat moet. Er is een tand die er dringend uit moet, maar er zijn enkele problemen. Vermits we zaterdag met vakantie gaan met het vliegtuig, mag de tandarts vandaag zeker geen tand meer trekken. Zeker niet omdat ik bloedverdunners neem. Ai, ai. Antibiotica en pijnstillers mee op reis en hopen dat alles in orde komt. We vertrekken zaterdag om 5,30 uur voor 14 dagen. Je zal me terug horen na 3/10.

    17-09-2009 om 21:30 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.papieren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ongelooflijk hoeveel paperassen je hier in ons Belgenland moet invullen na een overlijden. Ik was straks bij tante en ben mee naar enkele instanties geweest. Mensen toch, waarom maken ze het  iedereen zo moeilijk. De meeste mensen die alleen achter blijven zijn dan al een beetje ouder en kunnen daar helemaal niet meer aan uit. Ik heb er zelf ook de nodige problemen mee. Zo simpel is het niet. 

    16-09-2009 om 20:33 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.raar gevoel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag was er de dienst voor nonkel rené. Nadien werd hij uitgestrooid op de begraafplaats in Leuven. Het is goed zo en hij heeft het zo gewild. Dit is nog maar de tweede uitstrooiing die ik mee maak en het blijft bij mij nog altijd een raar gevoel. Enfin, misschien laat ik het later ook wel doen, wie weet. Tijden veranderen en gedachten ook. Als laatste groet ga je altijd nog eens je hand op de urne leggen en de vorige keer was die nog warm. Speciaal gevoel toch wel. Als je dan ziet dat alles op een kleine vierkante meter terecht komt. Met regen en wind is dit allemaal verdwenen binnen de paar dagen. Ach ja, je weet nog waar het gebeurde en je kan nog altijd eens goeiedag gaan zeggen en even nadenken.
    Met deze wil ik ook de begrafenis ondernemer (Pues) in de bloemen zetten. Die mensen hebben schitterend werk geleverd.  Altijd even correct en behulpzaam. Ook aan de telefoon. Ik excuseerde me telkens, omdat het dan al de zoveelste keer was dat ik belde, maar altijd even vriendelijk. "Geen probleem, als je nog een vraag hebt, laat je dan maar horen, eender op welk moment van de dag", was altijd het antwoord.
    Er is nu genoeg familie en kennissen bij tante om te steunen en morgen gaan wij langs.

    15-09-2009 om 16:19 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik hoopte
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik hoopte vandaag in mijn tuintje te geraken, maar ik vrees er een beetje voor. Een uur geleden met mijn tante gebeld en ze laat het niet horen, maar ze is niet goed bezig. Ik zal dus deze namiddag nog eens binnen springen. Ze heeft blijkbaar gezelschap nodig nu nonkel er niet meer is. Dit was trouwens vooraf ook al het geval. Morgen de begrafenis en daar zal ze heel erg mee bezig zijn. Och ja, wat is het belangrijkste, mijn tuin of de morele steun? Dus ik ga zeker naar tante.

    14-09-2009 om 12:44 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oei, oei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen enkele dagen tussen uit geweest en dus niks meer laten horen. We waren in Brugge om naar Aida gaan te kijken. Het was echt de moeite. De soprane die de hoofdrol zong, Martine Reyners, had een mooie en krachtige, zelfverzekerde stem. Mooi. Ook de tenor die Radames vertolkte was enorm goed. Een groot koor, maar dat is ook nodig bij bv de triomfmars in deze opera. Het was echt mooi. We hebben genoten. Als we in Brugge zijn hebben we altijd een goeie uitval basis bij Vik en Lieve, waar we altijd welkom zijn. Een schitterend weekend. 

    13-09-2009 om 20:22 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toffe site
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heb een link toegestuurd gekregen met allemaal geschiedkundige feiten, per dag en mooi chronologisch geordend. Knap. Echt de moeite om eens te bekijken. Zo zie ik bv op vandaag, 10/9 in 1898 de moord op Sissi, maar zo kan je nog een tijdje doorgaan. Een mooie bron van inlichtingen. Hierna de link. Bedankt Nicole om die door te sturen.

    http://www.lessignets.com/signetsdiane/calendrier/index.htm

    10-09-2009 om 11:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn zus Leen is vandaag hier geweest, samen met haar man. Snel even naar de tuin om toch weer wat te kunnen mee geven. Ik weet dat ze zo graag die goeie verse en onbespoten groenten heeft. Het was een vrij kort bezoek, maar ja, we zien mekaar dinsdag al weer terug.

    09-09-2009 om 21:57 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wist niet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wist niet dat er zo veel bij kwam kijken. Ik schreef de vorige dagen over het overlijden van mijn oom. De laatste nonkel die ik nog heb. Tante is moedig en neemt alles redelijk goed op, maar ze staat er alleen voor en dus zijn we gisteren en vandaag bijna de ganse dag bij haar geweest. Er is zo enorm veel te regelen bij een begrafenis. Al die papieren rommel. Zou dit nu in alle landen zo zijn dat je naar 88 instanties moet schrijven en/of bellen. Enfin, ik denk dat ondertussen bijna alles nu in orde is. Op mijn verjaardag heeft ze nog eens echt kunnen ontspannen. Ze had iemand gevraagd om bij nonkel te blijven en ze was er even tussen uit. Morgen nog eens bellen of alles in orde is.

    08-09-2009 om 21:57 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ondertussen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ondertussen is nonkel overleden, alhoewel ik er vast van overtuigd was dat die nog maanden of jaren zou blijven leven. Zo een sterk hart en een bloeddruk van 12/7. En toch.....
    Deze namiddag dan, samen met tante, de nodige plichtplegingen gedaan, zoals ze dat heten.
    Ik wou er nog enige commentaar bij geven van hoe dit allemaal in andere landen gebeurt, maar ik laat het zo. Niemand heef daar baat bij en het is ook maar mijn persoonlijke mening.
    Laat ons alles maar op onze eigen manier afhandelen.
    De volgende dagen zullen we onze lieve tante zo goed als we kunnen, gaan steunen.

    07-09-2009 om 20:51 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nonkel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren nonkel gaan bezoeken in het verzorgingstehuis. Hij krijgt geen vast voedsel meer en ze geven hem nu van die kosmonauten voeding. Hij slaapt veel en is bijna niet te verstaan, als hij iets wil zeggen. Zijn bloeddruk is schitterend en hij heeft een sterk hart, zegt de dokter. Zijn moeder is 102 geworden, dus....

    06-09-2009 om 12:01 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    04-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verrassing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze namiddag belde mijn jongste zoon om te vragen of ik geen zin had om mee te gaan naar de memorial Vandamme. Een vriend van hem had twee vip tickets gewonnen, maar kon zelf niet gaan. Ik weet dat hij daar zeker graag naar toe gaat en dus ik ben hem rond 16 uur gaan halen en hop zonder dralen onderweg. Uur van aankomst in de vip tent, 18,15 uur. File!!! Natuurlijk op dat tijdstip van de dag op de ring van Brussel.
    Enfin, het was de moeite. We hebben alle wereldkampioenen bezig gezien. Ook mindere goden en mensen met minder talent (die misschien even hard trainen), maar als je zo een belevenis kan meemaken, kan je nog lang na genieten.

    04-09-2009 om 23:25 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cultuurzender
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij het programmeren van tv programma's, kom ik automatisch terecht op de live uitzending van "de madammen" op vrt 2. Jongens toch, is dit onze cultuurzender? Moet je horen over wat ze bezig zijn. Mannenmode. De broeken moeten korter, zo precies of je hebt water in je kelder. De jeans moet een beetje opgerold worden en er moeten witte sokken onder. De gewone zwembroeken zijn uit den boze, het moet nu hoe kleiner , hoe beter. De mannen moeten ook naar de manicure. En zo gaan ze maar door. Ik gebruik speciaal het woord "moet" omdat dit voor hun allemaal heilig is.
    Cultuur????

    04-09-2009 om 12:05 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoofddoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu ga ik misschien iets te ver, maar ik mag zeker ook mijn mening hierover geven. Ik lees vandaag in de krant en zie nu een reportage op tv, iets over het dragen van hoofddoeken. Mens toch, waar zijn we mee bezig. Het heeft absoluut niets meer te maken met racisme, maar dit gaat al een stuk verder. Is een hoofddoek dragen nu al zo erg dat mensen hun kinderen van een bepaalde school weg gaan houden. Ik kan de minister van onderwijs perfect volgen. Hij drukt het absoluut ongenuanceerd uit en heeft hierin een eigen standpunt en een bepaalde mening en hij brengt dat klaar en duidelijk. 
    Zijn mening en zijn visie. Kijk ( zie foto), dit verdragen we wel, maar bij een vrouw vinden we dat niet kunnen omdat het op onderdrukken lijkt. Onze mening en onze manier om daar naar te kijken. Ik zou zelf eens willen gaan praten met enkele mensen die vrijwillig een hoofddoek dragen. Kennen we ze? Is het vrijwillig?
    Wat dan met onze jongeren met hun piercings, petjes en ander arsenaal aan gekke kleding of gewoontes? Mag er iemand aan de loketten zitten op een gemeentedienst, die van kop tot teen getatoeëerd is?
    Waar ik me wel kan achter zetten is het verbod op het dragen van die imker pakken. Enfin, ieder zijn mening;
    Onlangs schreef me iemand dat Europa binnen een groot aantal jaren volledig moslim zal zijn. Is dit bedreigend? Kennen we de mensen niet genoeg?

    02-09-2009 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weer eens over de tomaten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een uitzonderlijk jaar voor de tomaten. Ik ben volop aan het uitdelen, want ik heb al meer dan 250 kg geplukt en al een pak verwerkt in puree en ingevroren. We eten vandaag dus nog eens tomaten met gehakt. Recept? Ok, hier gaan we dan: tomaten uithollen en dit alles vermengen met gehakt. Week een boterham in melk. Uitwringen en ook bij het mengsel voegen. Een ei (in zijn geheel) bij doen en op smaak brengen met oregano en spaghetti kruiden. Voor de liefhebbers kan er ook wat ui bij. Je vult de uitgeholde tomaten hiermee en er boven op leg je enkele takjes peterselie. In de hoedjes, die je er terug op zet, een beetje goeie boter en dan in de oven. Op 225° gedurende drie kwartier tot een uur, al naargelang de dikte van de tomaten. Smakelijk. Oh ja ik denk nog aan iets dat ik zeker moet vertellen. Destijds met onze vijf kinderen, moesten we er zo altijd tussen de 40 en 50 klaar maken.

    01-09-2009 om 10:37 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    31-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nonkel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nonkel lag op palliatieve zorgen en moet morgen naar een home. Zijn toestand is stabiel en dus mocht hij daar niet blijven. Tante kan absoluut alleen niet meer voor hem zorgen. Ze vroeg om raad en we zijn dus langs geweest. Moeilijke momenten. Wat moet je nu als advies geven? Echt niet simpel. Het komt wel allemaal in orde. (hoop ik)

    31-08-2009 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    30-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weeral verkeerd gemikt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wou naar mijn dochter gaan deze namiddag, maar op geen van de drie telefoons een antwoord. Toevallig hadden we gelezen dat er in het provinciaal domein in Kessel-lo festiviteiten waren. "Eurofolies". Jongens toch. Inkom 12€ per persoon om dan enkele niet interessante groepen te zien optreden. Nee, dat was ons te veel. Dan hebben we maar een wandeling gemaakt rond de vijvers. Het is er echt mooi. Echt een aanrader. Nog een babbel gehad van een half uur met iemand die het terrein mee moet onderhouden. Zo leer je mensen kennen en kom je dingen te weten. Toch een prettige namiddag.

    30-08-2009 om 17:35 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!