Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • UNRWA-chef zegt dat Israël hem weer toegang tot Gaza ontzegt: "Herhaaldelijke incidenten"
  • Parijs, Kopenhagen en vandaag ook Brussel: waarom breekt bij renovatiewerken zo vaak brand uit?
  • CHECK – Ja, er wordt minder dan 750.000 hectare landbouwgrond benut, maar dat ligt niet enkel aan natuurbescherming
  • CHECK - Jaarlijks sterven veel Belgen door luchtvervuiling, maar (momenteel) geen 7.000
  • Rookhinder in centrum van Bonheiden door zware brand in delicatessenzaak
  • Pinokkio is de speciale gast in 'De mol': waar komt de liegende marionet vandaan?
  • Medewerkers UGent steunen in open brief plan van studenten om universiteitsgebouwen te bezetten
  • Mustii stelt gerust na mindere repetitie en Joost Klein charmeert in het Vlaams: Songfestivalweek in Malmö is op gang getrapt
  • Britse acteur Bernard Hill (79), bekend van 'Titanic' en 'The lord of the rings', overleden
  • Israël verbiedt uitzendingen nieuwszender Al Jazeera, materiaal in beslag genomen
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wardvanjim
    blog.seniorennet.be/wardvan
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    17-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.energie en de wereld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We leven momenteel in een wereld waar energie enorm duur is. Schandalig wat we moeten betalen voor de stookolie, maar ook elke andere vorm van energieverbruik. (volgens mij) Dit alles is zeer zwaar gemanipuleerd door enkelen. Waarom wordt onze olie duurder als er in amerikaanse dollar gerekend is? De euro staat ondertussen zo veel sterker tegenover die dollar. Waarom is het nog altijd Amerika die in de wereld zo veel bepaald? We moeten meer overschakelen op groene energie. Ok we gaan dan bio brandstof maken, maar dat blijkt dan weeral ten nadele van de "arme" landen waar dan weer hun noodzakelijke voedsel te duur is geworden. Een tijd geleden lees ik een reportage over een Afrikaans land waar dan de regering beslist om Amerikaanse maïs aan dumpingprijzen in te voeren, zodanig dat de plaatselijke bevolking zijn eigen produkten niet meer verkocht krijgt. Zo kan ik nog een tijdje doorgaan. Ik heb maar één conclusie. Onze wereldleiders zijn volledig fout bezig. Het is nog altijd de grote industrie en de managers daarvan die de wereldpolitiek bepalen. De grote macht licht nog altijd bij enkele rijken in de wereld.

    17-04-2008 om 20:20 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.techniek en ik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sinds een dag of vier krijgen we 's nachts om 1 uur altijd telefoon. Mijn eerste gedachte was een vergissing, maar nadien begon ik aan stalken te denken. Geen nummer beschikbaar op dat scherm. Nadien gezocht op de nummers van diegenen die ons opbelden, maar er komt zeer regelmatig "anoniem" op. Na de vierde nacht is mijn frank (euro) gevallen. Waarschijnlijk door een verkeerde manipulatie een alarm ingesteld om te wekken op die tijd. Hoe het gebeurde weet ik niet, maar na het doorlezen van de gebruiksaanwijzing heb ik dat ding kunnen af zetten.

    15-04-2008 om 20:43 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.botanische tuinen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik weet dat ik ten overvloede schrijf over de botanische tuinen in Leuven, maar het is er zo mooi. Een oom van mij ging daar ook regelmatig naartoe en het is eigenlijk zo dat ik dat heb leren ontdekken. Wat in je eigen stad is en kortbij, zie je meestal niet. Voor een aantal bloemen was het vandaag nog te vroeg en voor sommigen was het dan al weer te laat. Toch hebben ze daar in elk seizoen wel iets dat de moeite waard is om te zien.

    12-04-2008 om 18:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik heb het weer gekunnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren een overgebleven saus van de dag voordien in de micro gezet. Nochtans een kommetje dat er voor geschikt is met een speciaal deksel waar je luchtgaten kan van open zetten. Plots een knal en het dekseltje lag naast de kom, maar gans de microgolf hing vol met saus. Mijn vrouwke heeft die zorgvuldig uitgekuist, maar toen ik vandaag het witloof met hesp in de oven zette, begon dat ding vervaarlijk te dampen en verbrand te rieken. Waarschijnlijk is er van de bewuste saus een gedeelte door de getraliede ruimte geraakt en is daar tegen de verwarmingselementen beginnen verbranden. Na een minuut of tien en na enkele keren de oven open en dicht gedaan te hebben is dat verbrandingsproces opgehouden. Blijkbaar weer alles normaal. Even schrikken.

    12-04-2008 om 17:54 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hete kolen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn boek is bijna klaar. Mijn oudste zoon legt er de laatste hand aan. Ik ben er enkele maanden aan bezig geweest, maar nu het zo ver is zit ik natuurlijk op hete kolen om dat zo rap mogelijk in mijn handen te hebben. 't Is zo als met kleine kinderen die iets beloofd werd.

    11-04-2008 om 10:22 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.file
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hadden gisteren bezoek. rond half zeven moest ik een nicht naar huis brengen die vijf kilometer verder woont. De andere bezoekster moest naar de rand van Brussel en ze was hier met de wagen. Wel, om onze nicht terug naar huis te brengen (5km) had ik drie kwartier nodig en de andere was al na 25 minuten thuis. Zo een file heb ik nog nooit gezien. Ramp o ramp.

    11-04-2008 om 07:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schandalig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen weer schandalig lang geleden dat ik nog iets schreef. Druk bezig in de tuin en volop de laatste hand aan mijn boek aan het leggen. Nog enkele andere problemen tussendoor, maar alles gaat verder zijn gangetje. Mijn tuintje is voor 2/3 e omgegraven en al bijna volledig bezaaid. Vandaag nog asperges bij gezet en nog allerlei plantgoed geplaatst. Peterselie en bloemkool die ik had uitgezaaid in de serre. Het was 29 graden in mijn serreke deze namiddag. Nog ander nieuws gekregen. Neef in het hospitaal en nonkel 's nachts gevallen en arm moeten laten hechten. Nichtje met longontsteking en een goeie ouwe trouwe gestorven. Enfin, zo kan ik nog een tijd doorgaan. Ik zal de volgende dagen meer mijn best doen om op regelmatige tijdstippen op antenne te komen.

    09-04-2008 om 23:41 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.planten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik had al een tijdje geleden mijn plantaardappelen gekocht. Gisteren even naar gekeken en er stonden al scheuten aan van meer dan 10 centimeter. Dringend planten dus. Vandaag gedaan en ondertussen nog een stukje omgespit. Zeer tevreden over mijn werk. Nog allerlei klussen gedaan in de tuin. Iedereen was bezig. Dus ook het sociale contact terug natuurlijk. Jan, die het wielrennen op de voet volgt en af en toe eens een mop komt vertellen. Jacques, die in een koor zingt en die eigenaar is van een serieuze lap grond daar. Chris was al een tijdje geleden begonnen in de tuin, maar heeft maart dan moeten overslaan vanwege het slechte weer. Toch ook weer aanwezig vandaag. Dan was er ook nog André, die ondanks zijn leeftijd nog even hard dan ik kan werken. Ongelooflijk die man. Enfin, ik ben weer bij wat betreft de nieuwsjes.

    03-04-2008 om 18:11 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.neveneffecten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op tv de groep neveneffecten bezig gezien. Grandioos. Dat is pas humor. Zo iets had ik destijds ook graag gedaan. Te laat echter om daar nu nog mee te beginnen. Ik zal dan mijn fantasie op een andere manier moeten laten werken. In ieder geval als je ooit de kans krijgt om deze mensen bezig te zien mag je dit zeker niet laten.

    03-04-2008 om 02:25 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tekeningen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn broer is deze namiddag langs geweest om een aantal tekeningen af te geven om mijn boek te verluchten. Zo maar even tussendoor. Hij had ongeveer een half uur tussen twee treinritten. Schitterend die schetsen! Dit had ik nooit verwacht. Ik wist wat hij kon, maar dit is buiten proprtie.

    02-04-2008 om 20:25 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    31-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindelijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eindelijk eens een fatsoenlijke dag om in de tuin te werken. Ik had een jasje meegenomen, maar ik heb dat niet nodig gehad. Meer dan 500 ajuinen in de grond gestoken. Eerst nog spitten, want tot nu toe nog niets gedaan buiten. Overdreven? Ook asperges gezet. Het is de eerste maal dat ik dit doe, maar met een beetje goede raad van de buren zal dat wel lukken. Alles za dit jaar een beetje later zijn, maar het komt wek goed.

    31-03-2008 om 18:06 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jongste
    Klik op de afbeelding om de link te volgen de jongste dochter was deze morgen hier om te helpen bij "word" problemen. Ze had twee van de kinderen mee. Altijd een blij weerzien natuurlijk. Bij Evora zal je waarschijnlijk nooit in slaap vallen. Een echte "reddelkous". Ze praat al maar door. Lester is ondertussen een ferm bazeke geworden en begint ook al op een degelijke manier bepaalde woorden te gebruiken. Tof om ze zo te zien groeien.

    28-03-2008 om 20:26 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleindochter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen wat worden ze groot! Mijn kleindochter stuurde enkele foto's door vanuit Lissabon. Ik zie ze ongeveer één keer per jaar als ze eens naar België komt. Het is sinds de vorige zomer een echte jongedame geworden.

    27-03-2008 om 20:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen mijn broer is vandaag op bezoek geweest. Foto's gezien van zijn reis naar Jordanië. Mooi land. Blijkbaar de moeite om eens naar toe te gaan. Hij heeft de eerste warmte over zijn lijf gevoeld, terwijl het hier nog aan het sneeuwen was. Oh, die eerste warme zonnestralen die je door en door kunnen verwarmen. Zalig. We zijn er hier blijkbaar nog niet aan toe. Och we zeuren zo veel over het klimaat bij ons en eigenlijk is het hier nog niet zo slecht. Zie maar al die stormen en alle andere weerfenomenen in andere continenten. Och het zal hier binnenkort ook wel beginnen zeker.

    25-03-2008 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schoonzus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gisteren zijn we bij schoonzus op bezoek geweest. Ik voelde me nochtans nog altijd belabberd. Ze had echter al allerlei dingen in huis gehaald en het was moeilijk om te weigeren. Mijn maag en darmen hebben stand gehouden. Toch ga ik morgen naar de dokter, want ik ben er na een week van ellende nog niet boven op.

    24-03-2008 om 17:13 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oef
    zo veel dagen zonder blog, foei. Het lag echter niet aan mij, maar aan het systeem. Wat er precies scheelde weet ik niet, ik kon mijn blog nog wel lezen, maar ik kon geen berichten meer toevoegen. Ik heb alle cookies van seniorennet verwijderd en nu marcheert dat ding weeral. Zaterdag naar de paasfeesten in Leuven geweest. Weer knap, ondanks het slechte weer. We hebben geluk gehad dat het eigenlijk pas zwaar beginnen regenen is als we net weg gingen.





    23-03-2008 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    19-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.buikgriep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik zit met een goeie buikgriep. Mensen, krampen in mijn darmen. Pijnlijk. De rest van de symptonen ken je ook wel natuurlijk. Geen mens vandaag. Kalm aan vandaag. Het zou niet anders gaan, want ik voel me ellendig.

    19-03-2008 om 18:10 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slechte nachten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren bezoek gehad van mijn neef Henri en zijn vriendin. Pillen niet op tijd genomen en koffie gedronken. Dit schema werkt altijd nefast op mijn slaapritme. Het was 5,22 uur als ik de laatste maal een poging deed om de slaap te vatten. Vandaag ben ik dus geen mens. Ik kan er niet meer tegen. Vroeger kon ik 48 uur aan één stuk doorgaan zonder rust, maar het zal de leeftijd zijn zeker. Het gaat niet meer zo vlotjes. Enfin, die samenkomst kunnen ze ons niet meer afpakken.

    17-03-2008 om 17:19 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    16-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.botanische tuinen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren zijn we naar de botanische tuinen in Leuven geweest. Regelmatige lezers van mijn blog zullen weten dat we daar een aantal keer per jaar eens naar toe gaan. We waren veel te laat voor de krokussen en veel te vroeg voor een aantal andere bloemen. Toch is het altijd de moeite om eens gaan te kijken. Er was redelijk wat volk op deze zachte dag en er waren zeer veel mensen met een fototoestel om van al dat jonge groen een plaatje te maken. Echt de moeite.

    16-03-2008 om 15:50 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.veel te ongedurig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat weer wil maar niet verbeteren. Ik wil er in vliegen en dringend beginnen met zaaien en planten. Ik heb zo maar eventjes 500 plantajuinen gekocht voor in mijn tuintje. Vorig jaar had ik er 350 en we zijn zo wat zonder aan het geraken. Ja, we gebruiken die veel en niet elke ajuin overleeft de winter. Al bij al viel het vorige seizoen nog mee. Ik had een schitterende oogst. Zou ik in Aalst moeten gaan wonen bij de ajuinfretters? 't Is nochtans niet dat ik stink door zo veel ajuin te eten. We gebruiken dit nu eenmaal veel in een aantal gerechten. Ik zal je nog iets anders vertellen. Mijn grootmoeder zei altijd:"een ajuin maakt een stront goed." Dat kan ik niet bevestigen, maar ik gebruik ajuin zeer veel als basis in verschillende gerechten. Wil je een paar recepten op basis van deze heerlijke groente, laat je dan maar horen.

    13-03-2008 om 20:06 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!