Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Mediaprofessor over pro-Palestijns protest in VS: "Donateurs oefenen druk uit op universiteiten niet toe te geven aan eisen van studenten"
  • Grotere slagbomen, tunnels of kortere sluitingstijden: hoe kunnen we spoorlopers stoppen?  
  • CHECK - Bevat het neergedaalde Saharastof giftige "zware metalen"?
  • Explosie en brand bij Umicore in Olen na ongeval met waterstoftank
  • KMI waarschuwt met code geel voor onweer in deel van het land, noodnummer 1722 geactiveerd
  • Vilvoorde dient een klacht in tegen voetbalclub die mogelijk honderden kansarme kinderen oplichtte: "Er is serieus gefoefeld"
  • Ex-man van Annie De Poortere verschijnt vrijdag voor de raadkamer
  • Heel wat verkiezingsbeloften op 1 mei, maar zijn ze ook de juiste oplossingen voor het probleem?
  • 'Flippende flitspalen' op de Antwerpse ring flitsen iedereen: geen boete voor wie niet te snel rijdt
  • Onderzoekers KU Leuven kunnen menselijke cellen 'genezen' van mucoviscidose
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    rikki
    blog.seniorennet.be/rikki
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    16-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.botanische tuinen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren zijn we naar de botanische tuinen in Leuven geweest. Regelmatige lezers van mijn blog zullen weten dat we daar een aantal keer per jaar eens naar toe gaan. We waren veel te laat voor de krokussen en veel te vroeg voor een aantal andere bloemen. Toch is het altijd de moeite om eens gaan te kijken. Er was redelijk wat volk op deze zachte dag en er waren zeer veel mensen met een fototoestel om van al dat jonge groen een plaatje te maken. Echt de moeite.

    16-03-2008 om 15:50 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.veel te ongedurig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat weer wil maar niet verbeteren. Ik wil er in vliegen en dringend beginnen met zaaien en planten. Ik heb zo maar eventjes 500 plantajuinen gekocht voor in mijn tuintje. Vorig jaar had ik er 350 en we zijn zo wat zonder aan het geraken. Ja, we gebruiken die veel en niet elke ajuin overleeft de winter. Al bij al viel het vorige seizoen nog mee. Ik had een schitterende oogst. Zou ik in Aalst moeten gaan wonen bij de ajuinfretters? 't Is nochtans niet dat ik stink door zo veel ajuin te eten. We gebruiken dit nu eenmaal veel in een aantal gerechten. Ik zal je nog iets anders vertellen. Mijn grootmoeder zei altijd:"een ajuin maakt een stront goed." Dat kan ik niet bevestigen, maar ik gebruik ajuin zeer veel als basis in verschillende gerechten. Wil je een paar recepten op basis van deze heerlijke groente, laat je dan maar horen.

    13-03-2008 om 20:06 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dienstverlening
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is toch triestig bij sommige firma's als je iets gedaan wil krijgen. Eerst en vooral krijg je de mededeling dat je 1 moet intoetsen voor dit en 2 voor dat, enz...Dan krijg je te horen dat alle medewerkers bezet zijn en na veel geduld krijg je dan eindelijk iemand aan de lijn die je ook niet kan helpen. Doorschakelen dus en weer een wachtmuziekje. Uiteindelijk denk je dan de juiste man op de juiste plaats te hebben, maar nee hoor, dit probleem is ook weer voor een andere dienst. Ja maar krijg je dan als antwoord, daarvoor moet ik onze diensten in Brussel bellen. U hoort straks van ons. Tot nu toe nog niks gehoord. Afwachten en morgen waarschijnlijk terug proberen met dezelfde gevolgen. Alleen kwaad maken blijkt te helpen. Dit is toch niet de juiste manier? Het is om uw bloot gat te laten zien, zeggen ze hier.

    11-03-2008 om 11:28 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Rudy en Chantal zijn het weekend op bezoek geweest. Het was weer enorm plezierig. We hebben wat afgebabbeld en gelachen. Zondagmorgen was ik echter nog niet goed wakker. Pas de slaap kunnen vinden om kwart voor zeven 's morgens en om acht uur al weer op om me een beetje te fatsoeneren en naar de bakker te gaan. Van als ze opstonden zat de sfeer er onmiddellijk weer in. Laat ontbijt en dus geen warm eten meer nadien. Ondanks de vermoeidheid zijn het toch weekends om over te doen.

    10-03-2008 om 11:22 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rudy en chantal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik ga morgen zeker geen tijd hebben om een berichtje toe te voegen.Rudy en Chantal komen op bezoek voor het weekend. Het is een kopel dat we leren kennen hebben destijds in Sardinië. Toffe mensen. Al verschillende jaren hebben we daar contact mee en zij komen naar hier of wij gaan naar Boom, waar zij wonen. Altijd een zeer gezellig weerzien en een plezierig ontmoeten. Goeie vrienden geworden Er zijn zo van die mensen waar je je goed bij voelt. Niet zo veel op de wereld, maar er zijn er wel degelijk.

    07-03-2008 om 20:48 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broer, brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn broer was gisteren hier. Hij had zoals altijd, maar weinig tijd, maar hij heeft de overbruggingsperiode tussen Brugge, Leuven Brussel en terug Brugge weten te overlappen met een paar uur (zelfs) Altijd aangenaam vertoeven. Ook altijd herinneringen boven halen, maar toch ook gesprekken over politiek en kunst. Alhoewel hij al zo veel jaar in Brugge woont, kan ik hem foto's laten zien van dingen die hij niet kent. Ach mensen, we gaan altijd naar het buitenland en we kennen ons eigenste kleine Belgenland nog niet eens. En er is zo veel moois te zien bij ons.

    07-03-2008 om 20:37 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.concert
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een regelmatige bezoekster van mijn blog stuurde me een berichtje om te verwittigen dat er gisterenavond een concert was op La deux. Prachtig. Echt genoten. Schitterende stemmen en een mooie muziekkeuze. Er was onder andere een optreden van Ronaldo Villazon. Hoe kan uit zo een frêle persoon zo een stem komen.

    04-03-2008 om 17:48 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nawee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik kan er niet meer tegen. Laat uitgaan en laat gaan slapen. Het heeft de laatste jaren altijd een zware nawee. Het zit voor een paar dagen in mijn lijf. Vroeger was ik de dag nadien al terug een goeie, maar het zal met de leeftijd te maken hebben zeker. Nu blijft dat altijd een paar dagen nawerken. Gisteren en vandaag zelfs nog voel ik dat ik de vorige dagen te weinig geslapen heb. Dus deze namiddag niet naar mijn tuintje geweest en zelfs even indutten lukte ook niet. Dan maar voor de computer gaan zitten en nog enkele zinnen geschreven aan mijn boek. Lusteloos en eigenlijk geen zin om iets te doen. Morgen beter. Ik voel me altijd goed in gezelschap, maar vandaag had ik het niet aangekund.

    03-03-2008 om 20:14 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was het vrouwtje jarig en schoonzus had ons uitgenodigd om te gaan eten in een Afrikaans restaurant. Dit was voor mij de eerste keer dat ik het aandurfde om daar binnen te stappen. Nochtans had ik in Portugal al Afrikaans gegeten en dat viel best mee. Wel gisteren viel het ook enorm goed mee. De hapjes vooraf waren schitterend. Als hoofdgerecht hadden we tilapia. Ook weer zeer lekker. Ik had dit gerecht genomen met gember. Had ik nog nooit uitgeprobeerd. Tot nu toe durfde ik gember alleen maar gebruiken bij vlees. Een geslaagde avond.

    02-03-2008 om 11:27 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.inbraak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We wonen op een appartement en iedereen heeft één of meerdere kleine keldertjes om wat dingen in te steken die je niet regelmatig nodig hebt of om wat reserve aan drank en eetwaren op te slaan. Er is weer eens ingebroken in een aantal van die kelders. Bij ons in de beiden. Veel is er niet weg, maar er waren dingen bij waar we aan hielden. Zo stonden er twee dozen met souvenirs. Ik zeg wel stonden, want ze zijn weg. Er waren er enkele bij die wel waarde hadden. Een echte plaag in en rond Leuven momenteel.

    29-02-2008 om 10:23 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stopt dit nu niet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik was vandaag in mijn tuintje aan het werken toen ik telefoon kreeg van mijn vrouwtje met de mededeling dat ze een bloeddruk had van 17 over 12 en een polsslag van 136. Onmiddellijk naar huis natuurlijk. Naar de dokter, naar de kliniek. Onderzoek. 3 cardiogrammen.Na een aantal uren was de bloeddruk vrijwel normaal, maar de pols was nog steeds veel te hoog. Geen reden en oorzaak gevonden en dus maar weer ongerust naar huis. Enige uitleg dat er om een of andere reden een adrenaline opstoot is geweest en dat daardoor de pols te hoog ligt. Nu net voor het slapengaan, nog steeds 96. Vannacht nog eens kijken.

    28-02-2008 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuven in scène
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik verneem net dat dit jaar Leuven in scène terug doorgaat. Ik wil absoluut geen reclame maken, maar dit was vorig jaar zo mooi, dat we zeker terug gaan. Kom niet allemaal af, want dan heb ik geen plaats meer. Toch een aanrader. Veel spektakel, veel randanimatie. We zullen in dat weekend misschien vrienden uitnodigen om hier te verblijven.

    27-02-2008 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bij Ken en Trui
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren zijn we even binnen gesprongen bij Ken en Trui. Het was weer een tijdje geleden. Buiten in het zonnetje gezeten en volop genoten bij een heerlijke kop koffie. Natuurlijk ook volop plezier gehad van de kleinkinderen en de gezellige babbel.

    25-02-2008 om 16:38 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.botanische tuinen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn naar de botanische tuinen in Leuven geweest. Nog iets te vroeg, maar ik denk dat we echt niet zo lang meer mogen wachten om alle jonge plantjes in volle bloei te zien. Het was een heerlijk zonnetje en we hebben al volop kunnen genieten. Ik ga zeker binnen een week terug met het fototoestel in aanslag.

    23-02-2008 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uit eten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gisteren zijn we uit eten geweest meet de ouders van mijn schoonzoon. Het was best gezellig. Je komt mekaar af en toe eens tegen op bepaalde familiefeestjes, maar je leert mekaar op die manier niet echt kennen. Gisteren hebben we dan wat meer tijd uit getrokken om eens wat langer te praten. Zo leer je hen niet alleen beter kennen, maar zo weet je ook meer over je schoonzoon en zelfs over je eigen dochter. Voor herhaling vatbaar.

    21-02-2008 om 14:27 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timmermans
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een tijd geleden kwam ik hier toevallig een blog tegen van een Felix Timmermans kenner. Moesten jullie nog weten wie dat was of waar ik hem zou kunnen vinden of moest hijzelf toevallig nog eens komen kijken, dan zou je me daar een groot plezier mee doen.

    19-02-2008 om 10:46 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.familie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn nicht Marjakke en haar man Karel zijn op bezoek geweest. Altijd tof om die eens over de vloer te krijgen. Het zijn zo'n heerlijke en warme mensen. Natuurlijk is een van de gespreksonderwerpen altijd de familiegeschiedenis, het verleden, jeugdherinneringen. En toch na zo veel jaren, hoor je dan af en toe toch een verhaaltje dat je nog niet kende. Het was echt weer gezellig. Ik heb geen recente foto van hen, dus dan nog maar eentje van met carnaval.

    19-02-2008 om 10:42 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zoals
    Klik op de afbeelding om de link te volgen zoals alle jaren naar de carnavalsstoet in Leuven geweest. Ik weet het, het is altijd hetzelfde en het heeft eigenlijk niks, maar ik probeer dan toch altijd een paar goeie foto's te maken. Dit jaar is het zo wat tegengevallen in verband met een goeie opname. Ik kijk minder naar de stoet, maar naar diegenen die ons omringen en die naar het spektakel zien. 16-02-2008 om 22:48 geschreven door staf
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    14-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wij doen niet mee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij doen niet mee aan heel dat st Valentijn gedoe, maar het wil lukken dat we nu net vandaag met zus en schoonbroer afgesproken hebben om te gaan eten. We zijn naar Luzine geweest, het restaurant van Jeroen Meeus. Net zoals de vorige keer weer schitterend. Echt genoten. Vroeger gingen we verschillende keren per week op restaurant om de gewone dagdagelijkse dingen te eten die ik thuis zelf veel beter kan klaar maken. Dat is dus afgeschaft en we gaan alleen nog naar iets speciaals zoeken en betalen dan liever ietsje meer. Het was echt zeer de moeite waard.

    14-02-2008 om 17:43 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    13-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GSM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik kom mijn buurman daarnet tegen. Razend. Zijn oude gsm was stuk en hij is naar de winkel geweest om zich een nieuwe aan te schaffen. Hij vroeg het simpelste wat er was, want hij gebruikt die toch alleen maar om te bellen of gebeld te worden. De rest interesseert hem helemaal niet. Ik kan daar inkomen, maar dat bestaat gewoon niet meer. Waarom was hij zo kwaad? Vrij simpel, de man heeft van 1 uur deze middag tot bijna 5 uur de gebruiksaanwijzing gelezen en nog wist hij niet hoe dat ding marcheerde. Ik ben verre van een specialist, maar ik kon hem toch de basisfuncties uitleggen en hem een beetje op zijn gemak stellen. Mensen worden bijna gedwongen om mee te gaan in de huidige technologie, maar het is veel moeilijker geworden als je een beetje ouder bent. Ikzelf heb ook de nodige problemen met allerlei toestellen en de jeugd speelt met die dingen. Evolutie van deze tijd.

    13-02-2008 om 17:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!