Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • De Lijn gaat futuristische elektrische bussen met extra comfort voor de reiziger bestellen
  • 140,53 meter: Frankrijk snoept wereldrecord "langste baguette" af van Italië
  • Man uit Kortrijk verstopt elke dag 10 euro ergens in Vlaanderen: "Ik wil anderen en mezelf gelukkig maken"
  • Rusland kondigt tests aan met tactische nucleaire wapens in de buurt van Oekraïne
  • 63 violisten, 1 Belg én Klaasje van K3: dit heeft de Koningin Elisabethwedstrijd in petto
  • Man dood aangetroffen naast elektrische step in Hasselt
  • Groen wil risico op armoede herleiden tot nul met 'welvaartsgarantie'
  • Federale ambtenaren (en partner) krijgen 2 dagen verlof bij zwangerschapsverlies onder 180 dagen
  • Premier De Croo probeert Europese landen te overtuigen om handel met door Israël bezette gebieden stop te zetten
  • Vermogens belasten, besparen in politiek en meer mensen aan het werk: zo wil Vooruit het begrotingstekort aanpakken
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    toekan
    blog.seniorennet.be/toekan
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    24-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen tijd, maar toch
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik had vandaag geen tijd, maar ik ben toch naar mijn tuintje geweest. Alle planten hebben dringend water nodig en zeker in de serre. 40 graden met de deuren open. Ook de plantjes die ik buiten had gezet smachten naar een beetje vocht. We klagen altijd en zullen dit altijd blijven doen, maar aan het weer kunnen we toch niks veranderen. Gelukkig heb ik nog een beek met enorm klaar en gezond water achter mijn tuin en ik kan dus daar van scheppen zo veel ik wil. De  buren gebruiken dan een pomp, Ikzelf doe het met emmertjes van 15 liter . Zware arbeid,maar het gaat. Morgen moet ik zeker terug gaan. 1 uurtje vrij maken moet kunnen;

    24-06-2010 om 15:42 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liese
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren naar Goedele geweest. Volgend weekend is er een feestje voor Sare haar verjaardag (uitgesteld) en ook voor Liese haar laatste dagen lagere school. Ik stelde haar voor om een toneeltje op te voeren en ze ging onmiddellijk akkoord. Gisteren ben ik dus iets gaan aanleren. Ze wou absoluut iets waar ze in moest babbelen en geen mime. (ondertussen heb ik daar bij Goedele een lekkere spaghetti mee gepikt.)
    Zondag zal een mooie dag worden en dus zal het zwemdok wel opengesteld worden. Weer een aangename familienamiddag.
    Liese is een geboren actrice en ik ben echt curieus om te zien hoe ze het zal doen. Ik zou willen stimuleren, maar ik weet niet of de mamma er mee zal instemmen. Ach ja, iedereen heeft grootse dromen voor zijn kleinkinderen. Het zijn natuurlijk allemaal de mooiste en de beste in wat ze doen.

    23-06-2010 om 19:35 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verloren strijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Volgens een artikel dat ik gelezen heb, is de strijd tussen de fruitvliegen en de mens, een verloren strijd. Van waar komen ze, vraag ik me telkens af. Je schilt een appel of een peer en geen tien minuten nadien zijn die kleine insecten aanwezig. Hoe komen ze binnen? Moeilijk te vangen. Enkel met een natte doek, want met de hand is dit absoluut onmogelijk. Wij pakken onze fruitafval altijd onmiddellijk in in keuken-of krantenpapier, maar zelfs dat helpt niet. De geur is waarschijnlijk te uitnodigend voor die beestjes. Ze moeten ook leven, denk ik dan, maar het is een vervelende plaag.

    22-06-2010 om 12:14 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.planning
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik zal voor mijn tuintje deze week een strikte planning moeten maken, want er zijn een aantal verplichtingen. Deze namiddag ga ik zeker. Niks in de weg. Morgen voormiddag naar Leuven voor een aantal dingen. Na 16 uur naar Goedele, dus tussendoor zal er niet veel tijd zijn. Woensdagnamiddag naar tante voor haar verjaardag. Ook Roeland zijn verjaardag op dezelfde dag. Donderdag hebben we geboekt voor een ontbijt met bubbels met zo een bongo bon. Ik hoop dan ook nog even tijd te hebben om iets in de tuin te gaan doen. Vrijdag in de voormiddag moet ook lukken voor een korte tijd. Zaterdag zou mijn echtgenote graag naar Hasselt gaan. Zondag is er een feestje voor de twee kleinkinderen bij Goedele. Enfin, normaal ga ik zondag zelden of nooit naar mijn tuin. Een soort rustdag die ik inbouw. Indien nodig, ga ik toch, maar het is zeer zelden.
    Je zal het misschien niet graag horen, maar het is poeierdroog in de tuin en het zou eens een tijd moeten regenen. Wat hier gisteren aan vocht gevallen is, is amper genoeg om de bovenlaag een beetje te verfrissen. Klagen doen we toch altijd.

    21-06-2010 om 10:21 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de langste dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was het "de langste dag" in Leuven. We gaan daar altijd naartoe, maar enkel voor de rand animatie. Er zijn altijd knappe acts bij. Gisteren met dat pokkenweer, was de mogelijkheid om mooie foto's te maken niet zo optimaal. Straks zal ik het resultaat wel zien. (natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om iets aan te passen) Toch was er behoorlijk wat volk op loop.  Een aantal mensen die zich blijkbaar niks aangetrokken hadden van het wisselvallige weer.
    Ik herinner me nog de eerste keer dat we ergens gelezen hadden over die festiviteiten en we wilden dat ook wel eens mee maken. Wij dachten, "de langste dag", dat is een evenement tot 's nachts, maar we kwamen bedrogen uit. We vertrokken rond een uur of zeven 's avonds, maar er was niks meer te beleven. Blijkbaar stopt die LANGSTE dag al rond een uur of zes.

    20-06-2010 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijexamen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik hoor nu net dat er een aantal bekende Vlamingen een rijexamen gaan afleggen, gewoon om te zien of ze nog altijd mee zijn. Ik heb destijds nog het geluk gehad dat ik geen test hoefde af te leggen. Toen kon je het rijbewijs zo gaan afhalen.
    Ik gaf aan mijn drie dochters de lessen, maar ik denk, als ik nu zelf een test zou moeten doen, dat dit niet zo goed zou aflopen. Je denkt de theorie wel te kennen door de ervaring, maar het zal zeker tegen vallen. Ik ben er ook zeker van dat mijn dochters beter kunnen parkeren dan ik. Achteruit rijen kan ik helemaal niet en ik heb er echt een hekel aan.
    Ik herinner me nog een voorval. Een vriend van een van de dochters ging eens tussen de paaltjes de test van achteruit rijden doen en hij stak als een macho zijn arm uit het raam, maar hij stootte daarmee tegen enkele van die dingen en het was dus een flop.
    Ik rij zelden of nooit gerust mee met iemand. Ik blijf mee volgen en wil alles zien. Ik blijf ook met mijn voet mee remmen maar bij geen enkele van mijn dochters heb ik een probleem. Ik zou zelfs durven slapen in hun auto.

    18-06-2010 om 10:05 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag naar zus lief geweest in Hasselt. Altijd welkom. Zeer eigenaardig dat we toch altijd het verleden en zeker onze jeugd boven halen in onze gesprekken. Blijkbaar heeft onze opvoeding of de mensen die daar voor gezorgd hebben, een grote indruk op ons nagelaten. Telkens gaat de conversatie over dezelfde personen. Als we zo eens een reünie hebben met broers en zussen, zijn het ook dezelfde personages die altijd in de gesprekken voorkomen. Ik kan natuurlijk niet spreken in naam van de anderen, maar ik heb een schitterende jeugd gehad.

    17-06-2010 om 20:30 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Word ik nu oud?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik kan er echt niet meer tegen. Een paar dagen wat later gaan slapen en goed gegeten en gedronken en ik ben er een week niet goed van. Gisteren was ik zo moe, dat ik zelfs naar mijn tuin niet ben geweest. Vandaag moet ik zeker gaan, moe of niet. In mijn serre moet alles gegoten worden. Och, eens ik daar ben, gat alles wel weer en weet ik van geen ophouden. Zou zo een power wave helpen?

    15-06-2010 om 09:17 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dit kreeg ik op mail
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Niet slecht gevonden. Nieuwe serie op tv.
    Ondertussen heb ik mijn burgerplicht gedaan en ben ik mijn "stem" gaan uitbrengen. Eigenlijk zou ik liever die "stem" gebruiken om mijn mening te geven, maar hier in ons Belgenland heb je geen speakers corner zoals in Engeland. Daarenboven heeft het weinig zin, want zelfs als eventueel bekwaam toekomstig politicus, krijg je hier geen kans. De zonen of dochters "van", krijgen onmiddellijk een zeer attractief postje aangeboden en de rest zal wel ergens op een lijst fungeren als een soort blad vulsel.
    De mensen zeggen altijd zeer traditioneel "op de goei stemmen he", maar staan die wel ergens op een lijst? Enfin, ik heb gestemd op iemand die me geloofwaardig overkomt en denk daar mee mijn plicht in eer en geweten te hebben voldaan.

    13-06-2010 om 09:59 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.overmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen overmorgen is het zo ver en mogen (moeten) we weer eens gaan kiezen. De uitleg van een aantal politiekers om de verkiezingen verplicht te houden is al te naïef. Waarom is België een van de weinige landen waar de plicht bestaat om te gaan stemmen? Waarom houdt men hier zo halsstarrig aan vast in ons kleine landje? Protectie? Eigen belang en schrik om een pak stemmers te verliezen?
    Ik vind dat er dit jaar enorm veel belang aan wordt gehecht. Je hoort of ziet op radio en tv bijna binnen het uur iets over de verkiezingen. Waarschijnlijk wordt het voor een aantal politici warm onder hun voeten.
    Ik deed net de enquête van De Standaard ivm mijn kiesgedrag en het komt bijna volledig overeen met de partij van mijn keuze. Niet dat dit er iets zo aan veranderen.

    11-06-2010 om 11:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen mijn dochter maakte me gisteren attent op de affiche van VB. Er staat 1st en iedereen zal dat wel lezen als eerst, maar eigenlijk staat er eeNst. Foutje?

    11-06-2010 om 09:24 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tante
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net met tante voor een onderzoek naar de kliniek geweest. Ze heeft geen fut meer en ze eet nog amper. Ze heeft nergens goesting in. Blijkt uit het onderzoek dat ze steentjes in de gal heeft. Kan dit nu dit alles veroorzaken? Natuurlijk is dit ook een vicieuze cirkel. Als je je niet goed voelt, begin je te piekeren en te tobben en dan voel je je nog minder goed. Ze heeft nood aan een goeie babbel af en toe. Ze is niet meer zo jong, maar volgens mij nog compleet ok. Natuurlijk als het in dat bolleke niet goed gaat....

    09-06-2010 om 11:08 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    08-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vandaag ging het niet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ging het absoluut niet. Moe, tot en met. Toch op karakter naar mijn tuin geweest en toch enkele uren gewerkt. Bonen en sla gezet, alles in de serre gegoten en een deel van mijn witloof proper gemaakt. Natuurlijk ook een babbeltje met een van de buren. Het ging over de prijs van de groenten en het fruit. We waren vorige zondag op de maekt en als ik dan zie wat je moet betalen voor bv een kistje aardbeien, dan kan ik dat amper geloven. Het is het volle seizoen. Ik blijf er bij dat ik met mijn tuintje een goeie investering heb gedaan. Daarenboven is alles wat ik oogst, puur natuur. Ik spuit niks en als het kapot gaat, is dat ook maar zo.   

    08-06-2010 om 20:58 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vergeet het maar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik zet altijd enorm veel aardbeien in mijn tuin. Och, niet dat wij daar zo enorm veel van gebruiken, want er is dagelijks te plukken en na een week ben je dat al moe gegeten, maar ik deel graag uit. Dit jaar zit het een beetje tegen. Alle tuinburen hebben een ziekte aan hun planten, behalve Jacques en ik. (tot nu toe) Ik vrees dus dat dit ook bij ons zal komen een van de volgende dagen. Gedaan dan met de pluk. De planten drogen uit en kruipen zo waar de grond in. Ik zal wel zien de volgende dagen.

    08-06-2010 om 01:01 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tante
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vandaag, ondertussen gisteren, op bezoek geweest bij tante. De enige die nog over blijft van die generatie. Deze week heb ik het er met mijn broer nog over gehad. Het klinkt misschien luguber, maar het is een realiteit, we worden ouder en de volgenden die aan de beurt zijn om naar de eeuwige jachtvelden te gaan is mijn generatie. Ik mag er niet aan denken. En de tijd gaat toch zo snel. Genieten dus van elke dag. Mee nemen wat we kunnen.

    07-06-2010 om 03:51 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.frans en nadia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jaren geleden kom ik toevallig een jeugdvriend tegen. Natuurlijk volgen de woorden: "we moeten eens afspreken". Hij werkte bij de politie en zegde me dat hij zijn mailadres in de brievenbus ging komen steken. Toen ik hem vroeg of hij wist waar ik woonde antwoordde hij: "ik ben bij de polies zenne". Ondertussen is dit meer dan zes jaar geleden. De jaren vliegen voorbij. Enkele dagen geleden belde ik hem en we spraken meteen af. Gisteren is hij met zijn vrouwke op bezoek geweest. Zeer toffe avond. Natuurlijk zeer veel herinneringen van onze jeugd boven gehaald. Toen we zo een jaar of 15,16 waren speelden we clown. We gingen eerst Vlaanderen en daarna de wereld wel veroveren. Grootse plannen. Het is echter bij een paar optredens gebleven. Toch hebben we alleen al tijdens de repetities enorm veel plezier gehad. Dat was nog een onschuldige tijdsbesteding voor iemand van die leeftijd. Hierbij een foto van toen. Ik wist zelfs niet dat die bestond.

    05-06-2010 om 11:36 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was mijn broer op bezoek. Hij had natuurlijk weer "Timmermans" mee. Alles wat hij koopt, leest hij eerst en dan komt hij dat naar de bibliotheek van Staf brengen. Hij vond hier gisteren nog een paar boeken die hij nog niet gelezen had. Natuurlijk gaan die dan mee naar Brugge en op de trein zal er al wel een stuk van verwerkt zijn. Karel blijft ook altijd zoeken naar een Timmermans. Zonder hun hulp had ik absoluut nog de verzameling niet, die ik nu al heb.  Trouwens de start is gegeven door Karel, die op een bepaald ogenblik alle boeken die hij van Vik had gekregen, naar mij bracht. Ik fier en content. Alles terug door gelezen op dat ogenblik en terug de honger gekregen om meer van die man te hebben en te weten. Toen heb ik bij antiquariaat Van Herck een aantal boeken gekocht aan een schandalige prijs, als ik het vergelijk met de normale handelswaarde van nu. Maar och, daar is het mij niet om te doen. Ik verzamel, maar niet tot elke prijs.

    03-06-2010 om 09:32 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik kan er niet over op houden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog altijd blijf ik met de leefomstandigheden bezig van de bevolking van Hongarije. Natuurlijk zijn wij alleen maar in de toeristische centra geweest en misschien (hopelijk) is het voor de inwoners goedkoper (en laat ons wensen, veel goedkoper) Voor de toerist is het veel duurder dan gedacht. Och, denk ik dan, laat ze ook iets verdienen. Ze hebben er nood aan.
    De obers krijgen in principe 10% op de recette. Ik schrijf wel degelijk "in principe" , want is dit ook wel zo? Nadat ik de baas in ons hotel hierover aansprak, was dit wel degelijk zo bij hen, maar het is te verdelen onder zo veel mensen. Toch kon hij niet garanderen dat dit overal op dezelfde manier gebeurde.
    Je ziet dan mensen die echt onnodig werk verrichten, maar dan denk je, och ze hebben een job en ze zijn bij de gelukkigen. Trouwens gebeurt dit in België ook niet. Ik zie hier ook regelmatig profiteurs die goed betaald worden en die toch uren van hun werknemer pikken.

    02-06-2010 om 10:05 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    01-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.armoe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog eens over de armoe in Bulgarije.
    Het verwonderde ons dat we bijna dagelijks dezelfde obers zagen, zo wel 's morgens als 's avonds. Ik sprak hen daar over aan en het bleek dat die mensen 12 tot 14 uur per dag werken. De man die de shuttle deed van het hotel naar de stad had er op een bepaald moment een werkdag opzitten van 16 uur.
    Toen ik aan deze mensen vroeg of ze dit vrijwillig deden om wat bij te verdienen, was het antwoord bij iedereen hetzelfde: "als je dit niet doet vind je geen werk." De dames aan de balie maken ook zulke lange dagen. Het onthaal is 24 uur te bereiken en dus zijn er hier ook arbeidstijden van 12 uur.
    En ondanks deze enorm zware dagen, zijn deze personeelsleden absoluut niet rijk. Geen van allen is ooit al met vakantie geweest. Een van de shuttle chauffeurs heeft voor volgend jaar een reisje gepland van 3 dagen naar Italië. De allereerste keer dat hij naar het buitenland zal gaan.
    En dan zijn deze mensen nog bij de gelukkigen, beweren ze. Ik vraag me dan af hoe deze mensen aankijken tegen de enorm grote pompeuze gebouwen, die fortuinen hebben gekost.
    En wij maar klagen hier.

    01-06-2010 om 09:29 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als goeie Belg moet ik het zeker over het weer hebben. Tijdens ons verblijf in Hongarije was er één constante in het weer. Elke morgen was het vrij wisselvallig. Elke namiddag altijd een  prachtige zon en een temperatuur van om en bij de 25 graden. Op één dag na elke dag 's avonds een kletterend onweer. Zelfs hagelbollen hebben we gehad. Och kom, we klagen niet. Mooie regenbogen natuurlijk. 

    31-05-2010 om 20:41 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!