Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Liveblog eerste halve finale Songfestival: "Niet meteen protestacties verwacht, wel eerbetoon aan Nicole en Hugo"
  • Artsen-specialisten luiden alarmbel: "België moet meer doen tegen antibioticaresistentie"
  • Stormy Daniels getuigt op proces tegen Trump en onthult pittige details over vrijpartij: "Hij stond tussen mij en de deur"
  • Gouverneur Nationale Bank waarschuwt voor begrotingstekort en toekomst van democratie
  • Eekhoorns lagen mogelijk aan basis van lepra in de middeleeuwen
  • Welke verkiezingsbeloftes leveren op en welke kosten geld? Bekijk hier de doorgerekende maatregelen per partij
  • Kandidaat Voor U uit Keerbergen voert campagne met lijkwagen
  • Politie van Napels vindt 1 miljoen valse biljetten van 50 euro
  • Brandweerkazerne in Lillo eerste in Vlaanderen waar hennep wordt gezaaid om PFAS uit de bodem te zuigen
  • Nee, charcuterie blijft niet langer vers in hersluitbare verpakking nadat die is geopend
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    hechtingsstoornis
    blog.seniorennet.be/hechtin
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    12-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speciaal gekozen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Normaal gaan we met vaderdag altijd met gans de bende (kinderen en kleinkinderen) ergens eten. Al jaren een gewoonte. Dit jaar zou niet iedereen er kunnen bij geweest zijn of maar gedurende een beperkte tijd. Dus niks georganiseerd. Iedereen belde, mailde of kwam langs. Ach ja, als ze in de loop van het jaar laten weten dat ze je graag zien en dat ze je appreciëren, is dat eigenlijk meer dan voldoende. Dat extra moet absoluut niet, maar het is wel eens plezant.    

    12-06-2011 om 16:07 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ranken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik kende het woord ranken van uit de kruiswoordraadsels. Blijkbaar heeft het een dubbele betekenis. Het is niet alleen een druivenrank, maar het is ook een werkwoord. Mijn tuinbuur was straks zijn druiven aan het ranken toen hij me met minder aangenaam nieuws kwam. Hij was de dag voordien naar de kliniek gemoeten voor een chemo. Tot nu toe heeft hij aan iedereen verzwegen dat hij ziek was, maar we vonden allemaal daar in de tuintjes dat we hem de laatste tijd zo weinig zagen. Het is een sterke man met wilskracht en doorzettingsvermogen. Hij zal er zeker door komen. 

    12-06-2011 om 02:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bosduif
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Verdorie toch. Ik schreef nog maar pas dat ik mijn ganse tuin zou moeten overspannen met vogelnetten en ik heb een van die smeerlappekes op bezoek gehad zeker. Gisteren had ik rode kool gezet en er wel degelijk een net over gespannen, maar op een of andere manier moet er een bosduif toch onder geraakt zijn. Alles af gevreten. Het beestje moet zwaar gevochten hebben om er terug onder uit te geraken, want alles ligt vol pluimen. Het is aan al de pluimen die er nog liggen dat ik weet dat het een bosduif is. Ik heb ze liever op mijn bord.

    11-06-2011 om 01:55 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.je kan het zo gek niet bedenken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net heel even naar een reportage op tv gekeken over huisdieren. Je kan het zo gek niet bedenken. Onvoorstelbaar wat baasjes van honden en katten allemaal doen met hun dieren of wat ze er aan uit geven. Ik denk dat ze dat voor hun eigen kinderen niet zouden doen. Ik noem enkele dingen. Speciale hotels voor honden met hun eigen tv programma. Taxi's die alleen maar je hond wil vervoeren. Plastische chirurgie voor je beestje dat je laten castreren hebt. Namaak teelballen! Kleren die zo ongeveer 2000€ kosten. Anti depressiva. Een draagmand in krokodillenleer.  Een leiband met diamant enz... Ik noem nu nog maar enkele dingen, maar je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Trouwpartijen met aangepaste kledij en zo zou ik nog wel een tijdje kunnen doorgaan. Misschien zijn een aantal mensen absoluut niet akkoord met hetgeen ik nu schrijf, maar, je mag dan wel gek zijn van je huisdier, maar overdrijven is overdrijven. Het is volgens deze uitzending een miljarden industrie.  

    09-06-2011 om 21:21 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarstraks ben ik naar de feestzaal Camargue geweest om alles te bespreken voor een verjaardagsfeest dat ik daar wil geven. Vijf jaar geleden ben ik daar ook geweest en dat is toen enorm goed mee gevallen. Vooral de tuin en de omgeving waren ideaal. Het was toen zeer mooi weer en dat zal ook meegespeeld hebben natuurlijk. De bediening was gewoonweg schitterend en al deze positieve ervaringen spelen mee in de keuze natuurlijk. Afwachten en hopen.

    08-06-2011 om 02:52 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vandalisme
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Je zet het nieuws aan op radio of TV en het eerste wat je dan te horen krijgt is vandalisme, gevechten tussen jongeren of verschillende etnische groepen, brandstichting en zo gaat dat al maar door. Zijn er dan geen andere manieren om je ongenoegen kenbaar te maken? Ze gaan al maar driester te werk. Ik zou op dat ogenblik niet graag aan de kant van politie, brandweer of veiligheid staan. Ok, bij die diensten zijn het ook allemaal geen engeltjes, maar je zal maar eens met een minderheid tegenover zo een woedende meute staan. Wellicht zitten er altijd mensen tussen die alleen maar komen om amok te maken en die waarschijnlijk zelfs van het ganse opzet niks snappen en zelfs niet weten waarvoor er betoogd wordt. Een mens zou schrik hebben om 's avonds nog op straat te komen.  

    05-06-2011 om 09:39 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vogelnet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik moet bijna mijn hele tuin gaan overspannen met vogelnetten. Ze vreten gewoon aan alles wat jong en groen is. Aan mijn buurman zijn erwten staat geen blad meer en zijn kolen, van allerlei soort, zijn compleet afgegeten. 
    Ik heb niks tegen die diertjes en dus is een net spannen een kleine moeite. Ik schrijf "tjes", maar als ik de gaaien, de eksters en de kraaien bekijk die daar rondvliegen, mag ik dat verklein woordje vergeten. Schrik hebben ze ook niet. Ze durven blijven zitten op een paar meter.   
    Enfin, ik mag niet klagen, want ik zit daar in een prachtige omgeving met vijvers, bos, ganzen, zwanen, reigers en zo veel meer. Het beekje achter mijn tuin, altijd heel helder en klaar,  zorgt dan weer voor voldoende aanvoer van water. Het staat nooit droog. 
    Ik ben echt zeer graag op dat plekje.

    04-06-2011 om 09:20 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reünie
    Ik hou van regelmatige bijeenkomsten met mensen die ik van vroeger ken of waar ik een speciale band mee heb, maar ook kan ik intens genieten van een familie reünie. Och ja, toch valt het allemaal dikwijls in het water. Mensen die niet willen of kunnen komen. Dergelijke dingen verwateren. Vorig weekend nog hoor ik mijn dochter zeggen dat ze zelfs de kinderen van neven en nichten helemaal niet kent en misschien zelfs nog nooit gezien heeft. Van daar dat ik destijds gestart ben met de familie reünie. Het was echt de moeite, althans dat vond ik dan. Het verwaterde ondertussen en ik kan absoluut begrijpen dat niet iedereen even enthousiast is over dergelijke bijeenkomsten.   
    Vandaag zijn we met enkele collega's samen geweest en van de oorspronkelijke 14 schieten er nog 3 over. Ik geniet daar van, maar de dure eden die destijds gezworen werden om zeer regelmatig samen te komen, daar komt dus niks meer van.  

    03-06-2011 om 20:39 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reünie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik hou van regelmatige bijeenkomsten met mensen die ik van vroeger ken of waar ik een speciale band mee heb, maar ook kan ik intens genieten van een familie reünie. Och ja, toch valt het allemaal dikwijls in het water. Mensen die niet willen of kunnen komen. Dergelijke dingen verwateren. Vorig weekend nog hoor ik mijn dochter zeggen dat ze zelfs de kinderen van neven en nichten helemaal niet kent en misschien zelfs nog nooit gezien heeft. Van daar dat ik destijds gestart ben met de familie reünie. Het was echt de moeite, althans dat vond ik dan. Het verwaterde ondertussen en ik kan absoluut begrijpen dat niet iedereen even enthousiast is over dergelijke bijeenkomsten.   
    Vandaag zijn we met enkele collega's samen geweest en van de oorspronkelijke 14 schieten er nog 3 over. Ik geniet daar van, maar de dure eden die destijds gezworen werden om zeer regelmatig samen te komen, daar komt dus niks meer van.  

    03-06-2011 om 20:38 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.unicum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sinds enkele dagen heb ik hier een waar unicum in huis. 
    Mijn peter maakte vroeger zelf wijn voor eigen gebruik. Het werd een jaarlijkse productie van honderden liter appelwijn en ook van moerbessen (cassis bessen) . Hij kon niet rap genoeg beginnen aan de consumptie en dus bluste hij de gisting door er alcohol op te gieten. Het werd dus altijd een goeie straffe wijn. Het was bijna porto. 's Zondags als we op bezoek gingen bij ons moeder, sprongen we altijd eens binnen bij nonkel, die daar juist naast woonde. Altijd werd er wijn geschonken en in de late namiddag kwamen we, met een rooie neus, terug bij ons ma voor de boterhammen. 
    Toen mijn peter overleden was, ben ik, samen met mijn broer, de laatste wijn gaan aftappen. Ik heb destijds alles wat ik had, op gedronken. Vik heeft één fles bij gehouden en hij heeft ze deze week bij mij afgezet. Of deze wijn nog goed is weet ik niet, maar, gezien het alcohol gehalte, denk ik van wel. Een echt unicum.
    Nu wil ik die niet op mijn eentje uitdrinken, maar ik wil ze ook geen jaren meer laten staan. Er zal wel een perfecte gelegenheid komen een van de volgende. Misschien mijn verjaardag? 

    02-06-2011 om 22:37 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kattestaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een plaag. In mijn tuin groeit er volop kattestaart en daar is werkelijk niets tegenop gewassen. Een onkruidverdelger laat de plantjes even vergelen, maar iets later staan ze daar weer. Uit ondervinding heb ik geleerd dat steeds weer uit trekken tot zo diep je kan, om zo de plant te vermoeien, de enige remedie is. Die wortel zit zo diep dat je hem nooit volledig kan mee nemen. Als je dan ook maar 1 cm laat zitten is de plant terug in groei. In mijn tuintje is het grote probleem dat mijn buur er niks aan doet en de wortels verspreiden zich onder de grond zeer ver. Blijven verder doen zoals ik bezig ben zeker.

    31-05-2011 om 11:04 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.claricatesse
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn tuingebuur Jan had ons uitgenodigd voor een muzikale brunch opgeluisterd door "claricatesse". Een groep klarinetspelers die ontstaan en gegroeid is uit de harmonie waar Jan bij speelt. 
    Ik had al zo veel gedaan voor hem zegde hij en hij wou absoluut iets  terug doen. Och mensen, we wisselen gewoon wat plantjes uit en als de ene niet kan komt de andere helpen. 
    We zijn dus naar dat concert geweest. 
    Niet dat dit mijn lievelingsmuziek is, maar er waren een paar mooie stukken bij. Csardas, Roemeense dansen van Bartok en "puszta" van Jan Vander Roost. Mooi op deze klarinetten, maar toch waren en dingen bij die ik liever op andere instrumenten hoor spelen. Bv Gymnopedie nr 1.
    Al bij al een geslaagde middag. Terug iemand ontmoet die ik dertig jaar niet meer gezien had. Tof om terug bij te praten. 

    29-05-2011 om 16:15 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    28-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ballet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zij deze namiddag gaan kijken naar de open lessen in de balletschool "Aike Raes", waar mijn dochter klassiek ballet geeft. Mijn kind, schoon kind natuurlijk, zal je denken, maar het niveau ligt echt zeer hoog. We hebben een les van ongeveer 1,30 uur mee gemaakt en het was echt de moeite. Schitterend gewoon. Als ik Goedele dan de danspassen zie voordoen, dan sta ik in volle bewondering. Ze heeft "het" gewoon. Het zijn de kleine details die het hem veelal doen. Waar ik dikwijls op let is de stand van het hoofd en ook de uitstraling die de danseressen mee geven. De leerlingen zijn soms te veel geconcentreerd op de bewegingen die ze moeten maken en ze houden met hun attitude minder rekening. Toch was het echt schitterend. Het was echt de moeite om mee te maken. 

    28-05-2011 om 20:23 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén emmertje water halen, één emmertje...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor ik naar mijn tuin vertrok heb ik nog eens even de regenkansen voor onze regio bekeken. Niks, maar dan ook niks zal er vallen bij ons in de buurt. Dan zal het emmertjes water dragen worden tijdens de volgende dagen. Een groot geluk dat ik die beek heb achter de tuin, die nooit droog staat. Och ik klaag niet, want de meeste mensen hebben het graag droog. Nu hoor ik straks van een buur dat er iemand is die voorspelde dat het tot half juli zonder regen zou blijven hier in Vlaanderen. Dan is dat ook maat zo. We kunnen er toch niks aan veranderen. Veel voordelen ook natuurlijk. Minder gras af doen en minder onkruid. Ook bijna geen slakken en zo veel meer. Voor vandaag hou ik het voor bekeken. Morgen zie ik alweer.

    26-05-2011 om 16:03 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wat een geluk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Met dit droge weer heb ik enorm veel geluk dat er achter mijn tuin een beekje stroomt dat nooit droog staat. Altijd water genoeg om te gaan gieten. Een massa water!  De bron er van is kort bij. Het beekje is zo zuiver en helder dat er zelfs visjes in zitten. Ik zou er bijna durven van drinken. 
    Deze namiddag weer honderden liter aan mijn plantjes gegeven. In de serre alleen al heb ik zeker 250 liter gegoten. 
    De buren hebben zo een machine om het water op te zuigen uit de beek en op die manier de tuin te besproeien. Ik doe het nog altijd met emmertjes. Nochtans had ik ooit ook zo een machine, maar na de datum dat ik die gekocht had, heb ik ze nooit nodig gehad. Drie jaar niet gebruikt en dus maar terug verkocht. Nu zou ik dat kunnen gebruiken natuurlijk, maar ja, emmers water dragen gaat ook natuurlijk.  

    25-05-2011 om 20:25 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.je moet niet vragen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb zeer veel last van lopende ogen. Zeker als de zon schijnt of als er wind is. Toen ik zestig werd kreeg ik van de kinderen een cadeaubon voor een zonnebril. Ik kocht toen een Ray ban aan (ik ken de prijs niet meer exact) meer dan 100€. Op Kreta kocht ik een zonnebril van hetzelfde merk aan 8€. Je moet niet vragen hoe echt die is. Nochtans op het montuur staat zeer duidelijk Ray ban en hij werd dan ook nog in een mooi zakje, met datzelfde merk op, gestoken. Ook kocht ik een "echte" lederen riem aan 3€. Och ja, dan kopen we er maar eentje meer af en toe.

    24-05-2011 om 11:49 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prijzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mens toch, dit is toch een beetje overdreven! Hoe ze in een hotel profiteren van de prijzen en alles zo enorm duur maken! Ik maak even een vergelijking. Voor een halve liter bier vroeg men in de stad, enkele kilometer verder, 1,5€ en bij ons in het hotel moest je voor datzelfde pintje 4,5€ betalen. Zelfde merk en zelfde volume. Een normaal gerecht was beneden in het dorpje aan 5 tot 8€ te verkrijgen en in het hotel was dat minstens het dubbele. Het buffet was 17,5€, maar in de stad beneden kon je een echt enorm gevulde schotel krijgen aan 10€ of zelfs minder. We zijn dan al geen grote eters. Die winkeltjes in een hotel vragen voor hun producten ook altijd bedragen die absoluut niet meer normaal zijn. Volop profiteren van de toerist. Mensen komen de eerste dag toe en willen toch iets te drinken en te knabbelen op hun kamer en betalen eender wat. Wij hadden voor bij onze aankomst een fles water en een koude schotel met brood laten leveren op ons appartement. We kijken op geen euro als we met vakantie zijn, maar overdreven is overdreven.  

    22-05-2011 om 10:40 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Terug van weggeweest. We hebben een rustige vakantie gehad. Niet al te veel gedaan en toch geen auto gehuurd. Met de bus en met de taxi enkele keren in de buurt een toertje gedaan. Het domein waar we verbleven, was een echt park. Mooi onderhouden en een pracht van bloemen en planten. 
    Als Belg moet ik het zeker ook over het weer hebben. De eerste dagen een schitterende open hemel met een aangename temperatuur van rond de 25 graden. Als de zon weg was 's avonds koelde het flink af en was het in het appartement zelfs frisjes. De twee laatste dagen was het wisselvallig. Het heeft zelfs geregend. Volgens een van de taxi chauffeurs is het daar in deze periode van het jaar nog nooit zo nat geweest. De man was half de zestig en had dit nog nooit mee gemaakt. Wat is er met de natuur aan het gebeuren? Hier bij ons hebben we dan weer een record droogte.
    Enfin, we hebben weer van onze vakantie genoten. Uitkijken nu naar de volgende.   

    21-05-2011 om 20:09 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.af te raden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Volgens sommigen is het af te raden om dat te doen, maar ik doe het toch. Een beetje eigenwijs en vertrouwen in iedereen waarschijnlijk. Zo iets meedelen zou bepaalde mensen op gedachten kunnen brengen namelijk. 
    We vertrekken straks voor een weekje naar Heraklion en dus zal je gedurende die tijd niks meer van me horen. Ik neem geen pc mee. We hebben eigenlijk niks voorzien om te doen ginder. Maar ik ken mezelf en daar een week zitten te niksen zal niet lukken. We huren wel een auto voor een paar dagen of we vragen een taxi chauffeur om ons enkele typische dingen te laten zien. We hebben dat vroeger nog gedaan en we hebben toen een schitterende dag gehad aan een schappelijke prijs.
    Tot dan.  

    14-05-2011 om 10:19 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.XL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Veel mensen zeggen dat ik vermagerd ben, maar als ik op de weegschaal ga staan, zie ik geen gram verschil. Mijn figuur zal veranderen zeker. Om eerlijk te zijn, trek ik het me allemaal niet zo veel aan. Toch moet ik toegeven dat ik me beter voel als ik wat in mijn tuintje kan gaan werken. De winter duurde me dit jaar iets te lang. Ik kan echt genieten van die fysieke inspanningen. Laat het zweet maar lopen. De vorige dagen was mijn T-shirt nat tot aan mijn navel. In de zon gaan zitten doe ik absoluut niet graag, maar van het voorjaarszonnetje profiteer ik volop. Die eerste warmte op mijn vel doet me echt deugd. 

    13-05-2011 om 09:40 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!