Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




23-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe een lerares wetenschap het schopte tot echtgenote van 's werelds strafste nerd

Hoe een lerares wetenschap het schopte tot echtgenote van 's werelds strafste nerd


http://oi46.tinypic.com/rm1c15.jpg


Priscilla Chan is sinds dit weekend de echtgenote van Mark Zuckerberg. Na een relatie van negen jaar paste ze zaterdag haar Facebook-status aan tot 'getrouwd'. Maar wie is de vrouw aan de zijde van één van de rijkste en meest besproken mensen ter wereld?

Op de beurs doet Facebook het niet al te best, maar privé lijkt het een stuk beter te gaan met Mark Zuckerberg. Hij stapte in het huwelijksbootje met de vrouw die hij negen jaar geleden op Harvard leerde kennen. De nieuwe 'First Lady' van Silicon Valley rondde pas onlangs haar studies als kinderarts af, een ideale smoes om het huwelijk zo lang mogelijk geheim te houden. Het geplande huwelijksfeest werd immers omschreven als een feestje ter gelegenheid van haar nieuwe diploma.

Maar jaren eerder studeerde Priscilla Chan biologie aan Harvard. Daar kruiste ze het pad van de man die in de jaren nadien wereldberoemd zou worden met zijn sociaalnetwerksite Facebook. In The New Yorker onthulde Chan dat ze Zuckerberg de eerste keer zag toen ze in de rij stond om het toilet te gebruiken op een studentenfeestje van Alpha Epsilon Pi. Hun relatie hield stand toen Zuckerberg de school verliet om aan zijn Facebook te werken. Hij zou later naar de campus terugkeren om personeel te recruteren en bood toen ook Chan een functie binnen zijn bedrijf aan.

Chan trok echter naar Californië waar ze haar studies verderzette en tevens lerares wetenschappen werd. Haar relatie met Zuckerberg konden we volgen met foto's die ze uiteraard op Facebook postte. Volgens Chan is het niet enkel Zuckerberg die de broek draagt, aangezien hij aan enkele strikte regeltjes moet gehoorzamen. Zo moest hij zijn werk gedurende één avond per week opzij schuiven om tijd met haar door te brengen en het koppel moest minstens honderd minuten onder hun tweetjes doorbrengen, niet in zijn appartement en al zeker niet op Facebook.

Uiteindelijk trok Priscilla bij Zuckerberg in, nieuws dat hij ook weer via Facebook bekendmaakte: "Priscilla Chan komt dit weekend bij mij wonen. Nu hebben we alles dubbel, dus als iemand huishoudtoestellen, borden, glazen, etc. nodig heeft, kom maar langs en neem ze mee voor we ze weggeven." Al snel kreeg het koppel er een derde bewoner bij: de hond Beast.

Ook op Facebook zelf heeft Priscilla haar stempel gedrukt. Zo onthulde Zuckerberg tegenover ABC News dat gesprekken met haar hem tot het idee brachten om iets rond orgaandonatie op Facebook te doen. Zuckerberg ging speciaal voor Chan ook Mandarijns leren, maar dat werd geen succes. Al kan Zuckerberg wel conversaties voeren met de grootmoeder van zijn bruid.

En nu maar hopen voor het kersverse bruidspaar dat die relatiestatus op Facebook niet te snel verandert... (br.hln - foto ap)



» Reageer (0)
22-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinksenfoor wil voorlopig van geen wijken weten

Sinksenfoor wil voorlopig van geen wijken weten


http://oi45.tinypic.com/2lawi74.jpg


De Antwerpse Sinksenfoor gaat dit jaar zeker nog door op de Gedempte Zuiderdokken, nadat een klacht ertegen in kort geding eerder deze maand door de rechter ongegrond was verklaard. Antwerps schepen van Markten en Foren Luc Bungeneers heeft het programma vanmiddag samen met enkele foorkramers voorgesteld. Ook de overlastbeperkende maatregelen die van het evenement opnieuw een "feest voor iedereen" moeten maken, kwamen aan bod.

"Door de juridische procedure die elf personen hadden aangespannen, is de aanloop naar de Sinksenfoor dit jaar erg turbulent geweest", aldus Bungeneers. "Maar dat heeft ons er niet van kunnen weerhouden de foor opnieuw te organiseren, en dat vijf weken lang op de vertrouwde locatie."

Bungeneers herhaalde zijn standpunt dat de Sinksenfoor pas kan verhuizen wanneer er een geschikt alternatief gevonden is dat voldoet aan alle voorwaarden op het vlak van veiligheid, nutsvoorzieningen en nabijheid van de Antwerpse binnenstad. "Maar dat wordt een kwestie voor het volgende stadsbestuur", zei hij.

Dit jaar verandert er in ieder geval nog weinig aan de organisatie. Er zullen opnieuw meer dan 150 attracties te bezoeken vallen, met als blikvanger voor het eerst de Airmaxx, een "spectaculaire molen die je op tien meter hoogte door elkaar schudt aan een snelheid van 75 kilometer per uur". Er komen ook opnieuw themadagen voor mindervaliden, studenten en holebi's.

Bungeneers garandeerde dat de openingsuren en geluidslimieten strikt zullen worden opgevolgd. Er komt ook een mobiel politiesecretariaat dat als aanspreekpunt moet dienen voor kermisgangers en omwonenden.

De Antwerpse Sinksenfoor staat op de Gedempte Zuiderdokken van zaterdag 26 mei tot zondag 1 juli.  (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Bettens - I'm Okay

Sarah Bettens -  I'm Okay

Om haar te beluisteren druk op de foto





Sarah Bettens (Kapellen, 23 september 1972) is een Belgische zangeres, vooral bekend als zangeres van K's Choice en later ook als solo-zangeres.

In het begin van de jaren 90 speelde Sarah samen met haar broer Gert in een amateurbandje, The Basement Plugs. Broer en zus werden hierdoor ontdekt en kregen een platencontract aangeboden. Onder de naam The Choice brachten ze hun debuutalbum uit. Later werd de naam veranderd in K's Choice, waarmee ze nog drie studioalbums maakten en enkele grote hits scoorden, zoals Not an addict.

Toen K's Choice in 2003 besloot om een jaar rust te houden, ging Sarah aan het werk om een soloalbum te maken. Allereerst bracht ze het minialbum Go uit en in maart 2005 verscheen het volledige album Scream, met daarop o.a. de singles Not Insane en Stay. In 2005 schreef ze ook voor het eerst een Nederlandstalig nummer genaamd Leef, wat tevens de titelsong werd van de gelijknamige film Leef!. Op 23 januari 2006 verscheen een duet van Sarah Bettens en Stash op single, genaamd I need a woman.

In december 2006 toerde ze samen met muzikale duizendpoot Tom Kestens door Vlaanderen met de theatertour From Scream to Whisper. In 21 dagen speelde ze 17 concerten die allemaal uitverkocht waren.

Op het album 2007 van The Scene, waarop de band een aantal van zijn eigen nummers opnieuw opneemt, is ze gastzangeres in het nummer Blauw.

Op 28 september 2007 had het nieuwe album van Sarah Bettens moeten verschijnen, getiteld Shine. De Vlaamse krant 'De Morgen' besliste echter om in samenwerking met Universal Music het album op 13 oktober 2007 gratis in 120.000 exemplaren bij de krant te geven. Deze actie bleek een succes en de krant moest nog 60.000 keer bijgedrukt worden. De Belgische winkeleditie van Shine bevat zes extra live-tracks die tijdens een showcase in de KVS werden opgenomen. Van Shine verschenen twee promosingles, Daddy's gun en I can't get out.

Eind 2008 toerde Sarah door West-Europa met de theatertour Never say goodbye. Hierbij speelde zij louter akoestische liedjes, waaronder een stel covers van onder andere Stevie Wonder (Don't you worry 'bout a thing), Otis Redding (Sitting on the dock of the bay), Jacques Brel (Ne me quitte pas), The Commodores (Three times a lady) en Abba (Money money money). De tournee startte op 26 november in Verviers en leidde vervolgens naar Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zwitserland en Luxemburg.
Bij de concerten was exclusief de cd Never say goodbye verkrijgbaar. Hierop staan voornamelijk akoestische nummers die live zijn opgenomen bij de From Scream to Whisper-tournee van 2006. Twee van deze nummers zijn covers: Cry me a river van Julie London en I can't make you love me van Bonnie Raitt. Ook staan er drie nieuwe studioliedjes op van Sarah zelf, I can do better than you, Slow you down en Win me over.

Sarah zingt ook mee op het album Oktober van BLØF, dat op 1 oktober 2008 verscheen. Sarah is te horen in de nummers Van veraf was het zo mooi, Labrador en Hoe lang blijf je binnen?.

Op 25 april 2009 was ze één van de gasten op Nekka-Nacht met als hoofdact Yevgueni en Zjef Vanyutsel. Hier zong ze het nummer "Leef" in duet met Klaas Delrue van Yevgueni het nummer "De aarde" in duet met Jan de Wilde oorspronkelijk van Urbanus en het nummer "Als je zomaar weg zou gaan" in duet met Zjef Vanyutsel. Ook was Bettens te horen op het album Kingdom of Contradiction van de Nederlandse band Intwine met een cover van "Walking on the Moon" van The Police.

Sarah woont samen met haar vriendin Steph in Johnson City (Tennessee). Ze hebben samen twee kinderen: Justin en Taylor.



» Reageer (0)
21-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghaanse met afgehakte neus: haar echte strijd begint nu pas

Afghaanse met afgehakte neus: haar echte strijd begint nu pas

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Met afgehakte neus en verminkte oren, verborgen onder haar zwarte haren: zo poseerde Aesha Mohammadzai bijna twee jaar geleden op de cover van Time. De confronterende foto zorgde voor een schokgolf doorheen de hele wereld. De Afghaanse werd gruwelijk hard aangepakt door haar echtgenoot omdat ze geprobeerd had haar gedwongen huwelijk te ontvluchten. Nu, vier jaar later, staat Aesha voor een heel andere strijd: een nieuw leven starten in Amerika, met de herinnering aan die vreselijke ervaring elke dag in haar achterhoofd.

In 2010 belandde de dappere meid in Amerika, zonder de minste kennis van het Engels. Zelfs van haar moedertaal -het Pasjto- had ze bitter weinig kaas gegeten. Intussen heeft ze via plastische chirurgie een neusprothese gekregen en spant ze zich ook hard in om bij te leren, een 'voorrecht' dat haar onder het talibanregime niet gegund was.

Het ziet er echter naar uit dat de psychologische littekens in de eindafrekening veel zwaarder zullen doorwegen dan die op haar lichaam. Zo zeggen haar vrienden dat ze met hevige gemoedswisselingen af te rekenen krijgt: diepe affectie kan zomaar omslaan in een woedeaanval.

De 22-jarige dame ging met haar posttraumatische stressstoornis ook in therapie bij psycholoog Shiphra Bakhchi. "Ik hoop echt dat ze op een bepaald moment kan gaan functioneren als een jongedame die een verschrikkelijk trauma meegemaakt heeft", luidt zijn oordeel.

Op twaalfjarige leeftijd werd Aesha uitgehuwelijkt aan een talibanstrijder, kwestie van een schuld af te lossen. Zijn familie misbruikte haar en verplichtte haar om in de stal bij de dieren te slapen. Toen ze uiteindelijk trachtte te vluchten, hakte haar echtgenoot als straf haar neus en oren af. "Tijdens die nacht ben ik flauwgevallen", herinnert de jongedame zich. "Het leek wel alsof er koud water in mijn neus zat. Ik probeerde mijn ogen te openen, maar dat ging niet eens door al dat bloed."

Voor dood werd Aesha achtergelaten in de bergen. Mirakels zijn echter de wereld nog niet uit: ze slaagde er nog in om naar het huis van haar grootvader te kruipen en via haar vader kwam ze in een medische faciliteit van de Amerikanen terecht, waar ze tien weken verzorgd werd. Daarna verhuisde ze naar een geheim opvangcentrum in Kaboel.

In augustus 2010 volgde dan de grote verhuis naar New York, waar ze terecht kwam bij de humanitaire organisatie Women for Afghan Women. Ondanks de (financiële) steun ging het met haar echter van kwaad naar erger. Tijdens een van haar woede-uitbarstingen sloeg ze haar hoofd tegen de grond, trok ze aan haar haar en beet ze op haar vingers. "Niemand was in staat om die zelfverminking te voorkomen, de hulpdiensten moest er zelfs bijgehaald worden", vertelt Esther Hyneman, haar vertrouwelinge in het centrum. Daarna volgde een nieuwe ziekenhuisopname van tien dagen.

De knusse warmte van een familiale omgeving, daar ontbrak het Aesha aan. Daarom mocht ze in december vorig jaar bij Mati Arsla en Jami Rasouli-Arsala gaan inwonen, een koppel dat familie is van een ex-bestuurslid bij Women for Afghan Women. Op die plek neemt ze nu stilaan de draad van haar verwoeste leven weer op.

"Toen ze hier voor het eerst aankwam, was ze een emotioneel wrak", weet Hyneman nog. "Bij haar vertrek was ze een heel ander mens. We zijn blij dat ze nu op de juiste plek zit om zich verder te ontwikkelen, maar we missen haar."

Dokters hopen nog steeds haar een meer permanente oplossing te kunnen aanbieden. Met weefsel en kraakbeen van andere lichaamsdelen zouden haar neus en oren immers 'gereconstrueerd' kunnen worden. "Elke keer als Aesha in de spiegel kijkt, wordt ze herinnerd aan die tijd van slavernij", aldus dokter Peter H. Grossman. "Maar gelukkig kan ze af en toe ook nog lachen. Op die momenten ontsnapt haar jonge geest uit het lichaam dat al sinds de geboorte te maken kreeg met onrechtvaardigheid." (br.hln - foto you tube)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke minuut 72 uur uploads op YouTube

Elke minuut 72 uur uploads op YouTube


http://desmond.imageshack.us/Himg99/scaled.php?server=99&filename=youtubepz.jpg&res=landing


De videosite YouTube viert zijn zevende verjaardag. Daarbij is een mijlpaal bereikt: elke minuut uploaden de gebruikers in totaal 72 uur aan video's naar de site. Dat maakte YouTube bekend via Twitter.

Volgens CNet was dat een jaar geleden nog 48 uur video per minuut, dus is het gebruik van de videosite sterk gestegen. Het bedrijf is helemaal eigendom van Google.

In januari werd nog bekendgemaakt dat er dagelijks 4 miljard filmpjes werden bekeken en elke minuut 60 uur aan videomateriaal werd gedeeld. Volgens YouTube zijn er wereldwijd 800 miljoen gebruikers die filmpjes uploaden.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén op vier Japanners denkt aan zelfdoding

Eén op vier Japanners denkt aan zelfdoding


http://oi46.tinypic.com/qoeomw.jpg


In Japan zijn het vooral jongeren die zelfdoding overwegen, terwijl een kwart van de totale bevolking ooit heeft overwogen uit het leven te stappen. Dat blijkt uit een onderzoek van de regering.

Volgens Kaoru Saito van de overheidsorganisatie ter preventie van zelfdoding, heeft de recessie de levens van jongeren in Japan danig beïnvloed. Schoolverlaters vinden geen job en hun ouders kunnen heb financieel niet meer ondersteunen.

Een boeddhistische non die elke maand aan meer dan 140 suïcidale mensen advies verstrekt, meent dat de trend niet enkel aan de economische toestand van het land is toe te schrijven. Volgens haar is het vaak eenzaamheid die voor depressies zorgt, waardoor velen geen levensdoel meer hebben.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met hooikoorts achter het stuur: verantwoord of niet?

Met hooikoorts achter het stuur: verantwoord of niet?


http://oi48.tinypic.com/2jbplxe.jpg


Mensen die aan hooikoorts lijden, worden aangeraden om met hun symptomen niet achter het stuur te kruipen. Uit een recente rondvraag blijkt namelijk dat één derde van de patiënten wel eens de controle over zijn auto verliest. Maar is zo'n verbod wel realistisch?

In Groot-Brittannië vindt de verkeerspolitie alvast van wel. Zij willen zelfs boetes uitschrijven voor mensen met hooikoorts die toch achter het stuur kruipen.

Concentratie
De geïrriteerde, tranende ogen kunnen het zicht troebel en onduidelijk maken, terwijl het voortdurende niezen ervoor zorgt dat de bestuurders af en toe hun ogen moeten sluiten. Uit een enquête van autospecialist Halfords bleek dan ook dat één derde van de hooikoortslijders af en toe zijn concentratie verliest tijdens het autorijden.

"Op die manier achter het stuur kruipen, is onverantwoordelijk", vindt agent Steve Rounds van de Britse Central Motorway Police Group. "Het kan gezien worden als een verzwarende factor bij een ongeluk dat leidt tot ernstige verwondingen of erger."

"Daar komt nog eens bij dat heel wat medicijnen tegen hooikoorts zorgen voor slaperigheid", waarschuwt Rounds. De bijsluiter lezen alvorens je achter het stuurt kruipt, vindt hij dan ook een aanrader.

Toch is het natuurlijk niet realistisch voor patiënten om zich tijdens het volledige hooikoortsseizoen op te sluiten in huis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat meer dan een kwart van de bestuurders wel achter het stuur kruipt met ernstige symptomen van hooikoorts.

Volgens wetenschappers wordt deze zomer één van de ergste ooit voor hooikoortslijders. In vergelijking met 20 jaar geleden worden er dubbel zoveel mensen door getroffen. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neko Case - I Wish I Was The Moon

Neko Case - I Wish I Was The Moon

Klik op de foto om haar te beluisteren





Neko Case is een Amerikaanse zangeres , vooral bekend om haar solo carrière en haar bijdrage als lid van de Canadese indie rock groep The New Pornographers



» Reageer (0)
19-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden schapen ingezet om Kalmthoutse Heide te redden

Honderden schapen ingezet om Kalmthoutse Heide te redden


http://oi47.tinypic.com/263j75u.jpg


Op de vorig jaar door een brand ernstig beschadigde Kalmthoutse Heide worden vanaf deze week enkele honderden schapen ingezet. De dieren zullen er de komende maanden het pijpenstrootje begrazen, een agressieve grassoort die de oorspronkelijke heidebegroeiing in de weg staat. Volgens het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) worden de komende weken en maanden cruciaal voor het herstel van de heide.

"We zouden het gras natuurlijk ook kunnen maaien, maar dan nemen we alle begroeiing mee", zegt Bert Goyens van het ANB. "De kuddes schapen zijn erop gekweekt om magere vegetatie zoals het pijpenstrootje te verteren. Ze gaan daar in deze periode van het jaar zelfs specifiek naar op zoek, omdat het op dit moment op de heide de planten zijn met de meeste proteïnen."

Volgens het ANB staat vooral het gebrek aan financiële middelen efficiëntere remedies zoals het plaggen van de door de brand geteisterde stukken grond - waarbij het volledige oppervlak wordt weggeschraapt - in de weg. Toch zullen bepaalde stukken de komende maanden nog op die manier moeten worden aangepakt. "Op sommige plekken zie je de heidebegroeiing al massaal opnieuw opschieten", zegt Goyens, "maar even vaak is dat helemaal niet het geval."

Bij de brand op de Kalmthoutse Heide, op 25 mei een jaar geleden, gingen 600 hectare heide en bos in vlammen op. Het ging om de grootste ecologische ramp ooit in Vlaanderen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Cullum - What A Difference A Day Made

Jamie Cullum - What A Difference A Day Made

Klik op de foto om hem te beluisteren






Jamie Cullum (Malmesbury (Wiltshire), 20 augustus 1979) is een Britse jazzpianist en -zanger. Hij behoort tot de populairste jazzartiesten aan het begin van de 21e eeuw.

Zelf noemt hij de muziek op zijn nieuwere albums geen pure jazz, maar jazz met een vleugje rock en pop. Een populaire benaming voor deze stijl is jazzpop. Zijn eerste cd Heard it all before wordt over het algemeen wel als 'echte' jazz beschouwd.

Op zijn negentiende, terwijl hij aan de Universiteit van Reading studeerde, bracht hij zijn eerste plaat uit: Jamie Cullum Trio — Heard it all before. Door dit album kwam hij in contact met bassist Geoff Gascoyne en speelde hij op Gascoynes album Songs of the summer. In 2002 nam Cullum zijn tweede album Pointless nostalgic op, maar zijn doorbraak naar een groot publiek kwam met Twentysomething in 2003. Op dit album, dubbel-platina in het Verenigd Koninkrijk, speelt hij naast eigen nummers ook covers van Jimi Hendrix (Wind cries Mary), Jeff Buckley (Lover, you should've come over), Radiohead (High And Dry) en Pharrell Williams (Frontin).

Jamie Cullum is getrouwd met model en schrijfster Sophie Dahl.

In Nederland werd Jamie Cullum bekend tijdens North Sea Jazz 2004. De man die lange tijd vaste drummer van Jamie was, Sebastiaan de Krom, komt uit Nederland. In Nederland was hij onder andere te zien tijdens Nijmegen Rockin' Park en in Paradiso.

Ter promotie van zijn vierde album Catching Tales (dat in september 2005 uitgekomen is) heeft hij op 14, 15 en 16 december de Heineken Music Hall aangedaan.

29 april 2006 stond hij in de line up van Koninginnedag een uur lang te spelen op het Museumplein te Amsterdam. Als statement droeg hij een shirt van zangeres Anouk die zeer geliefd is bij Jamie.

Op 23 juli 2006 speelde Jamie Cullum weer in Nederland in het Zuiderpark in Den Haag. Hier was het 1-daags festival Arrow Rock Jazz In The Parc georganiseerd, met onder meer New Cool Collective en Wende Snijders. Jamie Cullum zette opnieuw een set neer van meer dan 2 uur voor het 8500 koppen tellende publiek.

Op het album van de Haarlemse hiphop-band Relax, Pirates Among Puppets, speelt hij mee met het nummer "Bittersweet".

Op 12 juli 2009 speelde Jamie Cullum opnieuw op het drie-daagse jazzfestival North Sea Jazz. Dit festival betekende in 2004 zijn doorbraak in Nederland.

Na Catching Tales duurde het vier jaar voordat de Brit een nieuw album zou uibrengen. Dit kwam ook omdat zijn vaste twee bandleden Geoff Gasgoyne en Sebastiaan de Krom na zeven jaar hetzelfde repertoire zin hadden in wat anders en Jamie verlieten. Percussionist Tom Richards bleef wel. Met nieuwe muzikanten en een nieuwe producer maakte Jamie het album The Pursuit, waarop hij voor het eerst gebruik maakt van meer elektronische muziek.

In 2006 gaf hij een concert in Vorst Nationaal met vooral nummers van zijn nieuwe cd 'Catching Tales' en datzelfde jaar was hij één van de headliners op het folkfestival van Dranouter.

Op 19 juli 2009 trad hij ook op op het Gent Jazz Festival. Hij bracht er een mix van oude en nieuwe nummers, met o.a. zijn nieuwe nummer I'm all over it now.

Op 14 augustus 2011 trad hij op in Antwerpen op Jazz Middelheim.




» Reageer (0)
18-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succes: daar moet je voor geboren zijn

Succes: daar moet je voor geboren zijn


http://oi46.tinypic.com/flanvr.jpg


Voor sommige mensen lijkt het leven vanzelf te gaan: goede punten, veel vrienden, uitdagende carrière. Anderen moeten ploeteren, blijven proberen met vallen en opstaan. Meestal wordt dat toegeschreven aan 'intelligentie', 'doorzettingsvermogen' en/of 'geluk'. Nieuw onderzoek duidt een andere (onderliggende) oorzaak aan: de genen.

800 paar eeneiige en twee-eiige tweelingen werden bevraagd over hun attitudes tegenover het leven.  Op die manier kan de invloed tussen 'nature' (de eigen aard) en 'nurture' (opvoeding) worden gescheiden. Bij een vergelijking bleek dat de genen een grotere invloed hebben op succes dan levensstijl.

Wat kunnen de genen daar aan doen? Genen hebben in sommige gevallen een invloed op persoonlijkheidskenmerken, en in het bijzonder op 'zelfcontrole'.

Dit kenmerkt bepaalt hoe vasthoudend en vastbesloten je bent. Met andere woorden: of je doorzet en er voor gaat.  "Dit was de belangrijkste factor. Er was een groot genetisch verschil in de mogelijkheid van mensen om zich te beheersten, door te zetten als het moeilijk werd en op een positieve manier op uitdagingen reageren", legt onderzoek Timothy Bateman uit in Journal of Personality.

Logisch: Iemand die weigert op te geven, kan meer bereiken dan iemand die zich laat tegenhouden door een hindernis.

Daar stopt het niet: de genen hebben ook een invloed op de doelgerichtheid van een persoon, hoe ze opschieten met andere mensen en dat ze blijven leren en evolueren. Al deze factoren samen kunnen het verschil maken tussen succes en geen succes, aldus de onderzoekers.

"Sinds de oude Grieken discussiëren mensen al over de aard van een goed of succesvol leven. Lang werd gedacht dat de familie en omgeving een dominante rol spelen. Maar dit bewijst dat ook de genen een krachtige invloed hebben", verklaart professor Bateman.

"Bij 'aangeboren kenmerken' denk je aan sociale status, rijkdom of onverklaarbaar talent. Maar het is meer dan dat: het gaat ook om wat je doét met wat je krijgt."

Wie niet is gezegend met de juiste genen hoeft niet te wanhopen: een vastomlijnd doel blijft de kern. "Wie streeft naar succes, moet zich daar op focussen en het verschil proberen te maken." Succes daarmee!





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.300.000 m³ Zwitserse Alpen weg door landverschuiving

300.000 m³ Zwitserse Alpen weg door landverschuiving

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





In de Zwitserse Alpen is een gedeelte van een berg door een landverschuiving ingestort en van het een op het andere moment verdwenen. In totaal brokkelde zo'n 300.000 m3 gesteente af, dat in de vallei viel. Niemand raakte gewond en er werd geen schade gemeld. Wel blijven de omliggende dorpen uit voorzorg tot maandag afgesloten.

Geologen onderzoeken of de klif Valegion zich stabiliseert, zo schrijft Le Matin. Bewoners van de nabijgelegen dorpjes Preonzo en Gnosca leven al tien jaar met de dreiging dat het gedeelte van de berg kan instorten. In mei 2002 viel er 150.000 kubieke meter aan gesteente in de vallei.

Deze aardverschuiving was niet zo groot als die begin dit jaar plaatsvond in de Zwitserse Alpen op de Piz Cengalo. Toen stortte er 4 miljoen kubieke meter rots in de vallei, zoveel als 4000 eengezinswoningen. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colruyt kaatst bal terug naar overheid

Colruyt kaatst bal terug naar overheid


http://oi50.tinypic.com/2r7mzuv.jpg


Als de Belgische overheid de warenhuizen verplicht om tabakswaren te verkopen aan de prijs die op het tabaksbandje is vermeld, is dat in strijd met de Europese wetgeving. De Europese Unie verbiedt immers dat overheden minimumverkoopprijzen opleggen. Zo reageert Colruyt op berichten dat de keten het verbod op tabaksreclame zou schenden.

Colruyt ontkent dat ze reclame maakt voor tabaksproducten. "Warenhuizen zijn verplicht om de verkoopprijs van het product, ook van tabaksproducten, duidelijk aan te geven in de winkelrayons", luidt het. "Wat Colruyt doet, is niet meer of minder dan zich gedragen naar een wettelijke verplichting. Gevolg geven aan een wettelijke verplichting kan onmogelijk worden beschouwd als reclame."

De keten ontkent ook dat hij tabaksproducten promoot bij jeugdbewegingen. Zij krijgen al enkele jaren een algemene korting van 3 procent op hun kasticket. Tot nu toe gold die korting ook voor tabaksproducten. Hoewel Colruyt dat niet beschouwt als een inbreuk op het verbod op tabaksreclame, heeft het "al enige tijd terug" toch beslist om bij volgende kortingacties voor jeugdkampen de korting niet toe te kennen voor tabaksproducten.

De federale overheidsdienst Volksgezondheid is ook al op de hoogte van die beslissing, luidt het nog. "Colruyt is dan ook verbaasd dat Volksgezondheid hier nu nog mee naar buiten komt."  (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blijf van de pep- en kalmeerpillen

"Studenten: blijf van de pep- en kalmeerpillen"


http://oi46.tinypic.com/35ksbpw.jpg


De examens komen eraan, en dat is een bron van stress voor veel studenten. Om de leerstof verwerkt te krijgen op korte tijd, grijpen ze steeds vaker naar pep- , (en vervolgens) kalmeer- of slaapmiddelen.

De middelen dienen enerzijds om de concentratie en het geheugen te verbeteren en het vermoeidheidsgevoel weg te nemen, anderzijds om de zenuwen te kalmeren, te slapen wanneer ze willen slapen of om het opwekkende effect te neutraliseren.

Dat is niet zonder risico, want de pillen komen met significante en vaak onderschatte neveneffecten. Pepmiddelen bijvoorbeeld leiden tot hartkloppingen, nervositeit, slaapproblemen en zijn verslavend.  Ook van kalmeer- en slaapmiddelen word je snel afhankelijk, vooral omdat hun effect vermindert mettertijd waardoor je steeds meer moet nemen voor hetzelfde effect.

De Limburgse hogescholen en universiteit maken zich zorgen over die ongezond studeergedrag, en lanceerden daarom een campagne gemaakt door een studente.

De affiches suggereren twee vormen van examenvervalsingen: spieken en verleiding. Het gebruik van drugs of pepmiddelen wordt daarmee ook bestempeld als een te vermijden examenpraktijk.



» Reageer (0)
17-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De simpele dingen die een vrouw opwinden

De simpele dingen die een vrouw opwinden


http://oi50.tinypic.com/w0glr8.jpg


Er bestaat zoiets als 'de kunst van het verleiden', wat doet veronderstellen dat het een ingewikkeld en moeilijk proces is. En toch weten de meeste mensen perfect wat hen opwindt. Het gaat om vrij gewone dingen: een glaasje wijn, een romantisch dinertje of het fluisteren van de woordjes 'ik hou van jou'.

Dat blijkt uit een enquête van Yahoo! Shine en Fitness Magazine, die bij zo'n 1.000 volwassenen peilde naar hun seksuele voorkeuren en gewoontes.

Zowel mannen als vrouwen gingen akkoord dat een romantisch diner met een goede fles wijn de perfecte opwarmer is voor een passionele nacht.

Ook het fluisteren van woordjes in elkaars oor is een ijsbreker, al moeten het dan wel echt lieve dingen zijn, geen obscene woordjes. Zo gaf 42 procent van de ondervraagde vrouwen aan dat 'ik hou van jou' hen opwindt, terwijl slechts 25 procent zin krijgt als haar partner zegt hoe 'heet' ze is.

Daarnaast bleken ook andere vormen van communicatie erg belangrijk te zijn. Jonge mannen en vrouwen bekenden te genieten van flirterige sms'jes. 22 procent van hen raakt opgewonden door een expliciet berichtje, ten opzichte van slechts 12 procent bij de oudere generaties. Wel gaf bijna de helft van alle volwassenen toe dat ze ooit al aan telefoonseks deden.

Wat de seks zelf betreft, gaven samenwonende en getrouwde koppels aan dat ze gemiddeld 2,4 keer per week de liefde bedreven. Voorafgaand aan een stomende vrijpartij fantaseerde 38 procent over zijn eigen partner, terwijl hetzelfde percentage zichzelf met een celeb voorstelde.

De ondervraagde singles bleken gemiddeld 5,3 keer per week seks te hebben. Met wie dat dan wel was, werd niet duidelijk in de studie. Dat er sterk overdreven werd, is dan ook niet uitgesloten.

Ongeacht hoe vaak ze seks hadden, zei 65 procent van de vrouwen tevreden te zijn met de lengte van de vrijpartij. 55 procent van de mannen hoopte echter op wat meer tijd tussen de lakens. Als het mogelijk zou zijn om een extra uur toe te voegen aan een dag, zou 46 procent van de mannen dat dan ook opvullen met seks. Slechts 24 procent van de vrouwen was het daarmee eens. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zucchero - Baila Morena

Zucchero - Baila Morena

Klik op de foto om hem te beluisteren







Zucchero, artiestennaam van Adelmo Fornaciari (Roncocesi (Emilia-Romagna), 25 september 1955), is een Italiaanse zanger, tekstschrijver, componist en producer. 'Zucchero' is Italiaans voor 'suiker', de bijnaam die hij van een lerares kreeg en die hij later voor zichzelf is gaan hanteren.

Levensloop

Zucchero brak in 1985 door in Italië na zijn deelname aan het Festival van Sanremo met het nummer Donne. Na enkele goedverkopende albums volgde in 1988 het uitermate succesvolle album "Blue's" dat het best verkochte album ooit in Italië werd en gemaakt werd met sessiemuzikanten als Clarence Clemmons en de legendarische Memphis Horns. In 1989 volgde het album "Oro incenso e birra" (lett. "Goud wierook en bier", en betrekking hebbend op het bijbelse "Goud, wierook en mirre"/"Oro incenso e mirra") met gastoptredens van Ennio Morricone, Rufus Thomas en Eric Clapton en dat de hits "Diavolo in me" en "Diamante" bevatte. In 1991 volgde de complete Europese doorbraak met een heropname van zijn vroegere hit Senza una donna (Engels: Without a woman) samen met Paul Young. Hiermee behaalde hij internationaal succes, wat hij spoedig herhaalde met een Engelse versie van Diamante met Randy Crawford.



    http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/zucchero2.jpg?t=1246653420



In 1992 nam Zucchero het crossoverstuk Miserere op samen met Luciano Pavarotti. De demo van dit nummer werd ingezongen door de dan nog onbekende Andrea Bocelli, die later tijdens Zucchero's Miserere tour de klassieke vocalen voor zijn rekening nam en in 1994 met het door Zucchero geschreven Il mare calmo della sera zelf doorbrak. In 1994 nam Zucchero zelf deel aan Woodstock '94.

In 1996 haalde Zucchero een internationale hit met Il volo van het studioalbum "Spirito DiVino" dat een jaar eerder uitgekomen was. In 1996 volgde een compilatie album, "The best of Zucchero Sugar Fornaciari's Greatest Hits" dat vooral gebaseerd is op nummers van "Blue's", "Oro Incenso e Birra" en "Spirito DiVino". Na een lange wereldtournee bracht Zucchero in 1998 het album "Bluesugar" uit, waarvan de eerste single "Blue" geschreven werd met Bono van U2 en tourde wederom door Europa en de VS. In 2001 volgde het album "Shake" dat onder meer het laatste nummer dat blueslegende John Lee Hooker voor zijn dood opnam ("Ali D'Oro") en de Europese zomerhit "Baila (Sexy Thing)" bevat.

In mei 2004 bracht Zucchero het album Zu & Co. uit, waarin hij duetten zingt met grote artiesten waaronder Pavarotti, Bocelli, Tom Jones, Eric Clapton, Miles Davis en Sting. In oktober volgde de DVD 'Zu & Co. Live at the Royal Albert Hall waarop Zucchero samen met, onder andere, Eric Clapton, Luciano Pavarotti, Paul Young, Brian May en Solomon Burke nummers van 'Zu & Co.' ten gehore bracht. In 2005 volgde een Nederlandse versie van "Zu & Co." met een speciaal hiervoor opgenomen duet met Ilse DeLange.

In september 2006 is 'Fly', een nieuw studioalbum van Zucchero uitgekomen, geproduceerd door Don Was. De eerste single was "Bacco Perbacco", die gevolgd werd in begin 2007 door "Occhi", beiden waren Paradeplaat op Radio 2. Op 27 en 28 mei 2007 gaf Zucchero een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

In november 2007 komt een nieuw compilatie album uit onder de titel All the Best. In 2008 tourt Zucchero naar aanleiding van dit album, en gaf drie concerten in Nederland: in Ahoy, Rotterdam, in De Oosterpoort, Groningen en in Vredenburg Leidsche Rijn, (Utrecht).


» Reageer (0)
16-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechts 1 op 10 poetst tanden juist

Slechts 1 op 10 poetst tanden juist

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Hoewel de meeste mensen hun tanden regelmatig poetsen, doet slechts één op tien het juist. Bijna niemand weet wat de juiste techniek is, hoe de tandpasta gebruikt moet worden en dat fluoride noodzakelijk is in de strijd tegen tandbederf.

Voor hun onderzoek bestudeerden Pia Gabre en haar collega's van de universiteit van Gotenburg de poetsgewoonten van 2.013 Zweden tussen 15 en 80 jaar. Aan hen werd gevraagd hoe vaak en hoe lang ze poetsten, welke en hoeveel tandpasta ze gebruikten en hoeveel water daarvoor nodig was.

De resultaten toonden dat slechts tien procent de tandpasta op de meest effectieve manier gebruikte. "De meeste mensen leerden als kind hun tanden poetsen, met de hulp van hun ouders. En zelfs als ze op latere leeftijd meer leerden over effectievere methodes, blijven ze poetsen zoals ze het leerden", zegt Gabre.

"Bovendien wordt er vooral gepoetst omwille van sociale normen en het verkrijgen van een fris gevoel, maar niet om tandbederf te voorkomen", zegt Gabre.

80 procent van de ondervraagden zei tevreden te zijn over hoe ze zorg dragen voor hun gebi, maar volgens de wetenschappers is er nog veel ruimte voor verbetering. Zij vinden dat het advies eenvoudiger, duidelijker en makkelijker in gebruik moet worden.

1. Poets je tanden minstens 2 keer per dag, na het ontbijt en voor je gaat slapen. Poets niet onmiddellijk na het eten van zure vruchten of vruchtensap, want de combinatie van poetsen en zuur is schadelijk voor je tanden.

2. Kies voor een tandpasta met fluoride, want dat beschermt tegen tandbederf. Als je vaak gaatjes krijgt, kies dan voor een tandpasta met nog meer fluoride.

3. Plaats de borstel in een hoek van 45 graden (schuin) tegen het tandvlees. Maak kleine, zachte draaibewegingen van rechts naar links en omgekeerd.

4. Doe hetzelfde langs de buiten- én binnenkant van je tanden. Om de binnenkant van je voorste tanden te poetsen, moet je de borstel verticaal houden en van boven naar onderen bewegen. Vergeet ook je tong niet!

5. Een goede poetsbeurt moet minstens drie minuten duren. Er bestaat ook een app die per deel van het gebit aangeeft hoe lang je moet poetsen. Handig en leuk, ook voor kinderen.

6. Vermijd spoelen met water na het poetsen. Op die manier heeft de fluoride meer tijd om in te werken.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS hebben actieplan om Alzheimer te overwinnen tegen 2025

VS hebben actieplan om Alzheimer te overwinnen tegen 2025

http://oi46.tinypic.com/1z39cpk.jpg


De Verenigde Staten hebben een actieplan uit de doeken gedaan om de inspanningen in het onderzoek naar de ziekte van Alzheimer te herlanceren en in het op punt stellen van nieuwe behandelingen tegen 2025 die in staat moeten zijn de ziekte te overwinnen. Meer dan vijf miljoen Amerikanen zijn getroffen door de ziekte.

"Dat betekent dat onze onderzoeksinspanningen voor preventie en behandeling uitbreiden door middel van klinische testen met de meest veelbelovende experimentele geneesmiddelen", verklaarde de minister van Volksgezondheid, Kathleen Sebelius. "De last van Alzheimer terugdringen zal ook het volledige engagement vereisen van de publieke en de private sector", stelde ze tijdens een tweedaags symposium.

In februari had het Witte Huis voor dit en volgend jaar 156 miljoen dollar extra voorgesteld voor de strijd tegen de ziekte. Dat komt neer op een stijging met 25 procent ten opzichte van het huidige budget. Van dat bedrag is 50 miljoen dollar onmiddellijk beschikbaar voor onderzoek en 26 miljoen dollar voor de zorgverstrekkers, voor hun opleiding en voor informatie aan het publiek over de ziekte. De overige 80 miljoen dollar zal president Barack Obama aan het Congres vragen in het kader van de begroting 2013.

De National Institutes of Health (NIH) zullen de eerste 50 miljoen dollar onmiddellijk gebruiken voor bijkomend onderzoek om efficiënte behandelingen te ontwikkelen, de vooruitgang van de ziekte af te remmen en ze zelfs te voorkomen, zei Sebelius.

Vorsers van de NIH hebben twee klinische proeven weerhouden. Een ervan dient om de efficiëntie te testen van een neusspray met insuline, met als doel het geheugen te herstellen van alzheimerpatiënten. Eerder onderzoek heeft een verband tussen Alzheimer en diabetes aangetoond. De tweede test gaat na hoe bepaalde antilichamen de achteruitgang van de mentale capaciteit kunnen voorkomen bij gezonde mensen die een hoger genetisch risico lopen om de ziekte te ontwikkelen.(br.hln - foto ap)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marinier ziet gehandicapt zoontje van zes bij thuiskomst voor eerst lopen

Marinier ziet gehandicapt zoontje van zes bij thuiskomst voor eerst lopen

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






De Amerikaanse marinier Jeremy Cooney, vader van zes kinderen, zal zijn thuiskomst na een lange opdracht in Afghanistan niet snel vergeten. 'Staff Sergeant' Cooney zag zijn zesjarig zoontje Michael voor het eerst lopen en dat recht naar zijn armen toe. Het jongetje lijdt aan een hersenverlamming en leerde pas lopen toen Jeremy in Afghanistan zat. Voor zijn terugkomst had Melissa, de vrouw van Jeremy, een feestje geregeld in de gymzaal van de school van Michael.

"We hadden het feit dat onze zoon stilaan kan lopen voor hem geheim houden", aldus Melissa op een 'welkom thuis'-blog voor Amerikaanse soldaten. "De dokters hadden ons gezegd dat hij nooit zou kunnen lopen of veel doen." Een speaker die over de intercom vertelde dat zijn kinderen bijzonder trots zijn op hem en de kids die speciaal cadeautjes in elkaar hadden geknutseld, maakt het plaatje compleet. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Police - Message In A Bottle

The Police - Message In A Bottle

Klik op de foto om ze te beluisteren






The Police is een popgroep die bestaat uit drie leden: Sting, Stewart Copeland en Andy Summers. Zij boekte haar grootste successen in de jaren tachtig en is officieel nooit uit elkaar gegaan.

Stewart Copeland wilde een nieuwe groep oprichten en had daarvoor al een naam: 'The Police'. Hij had Sting reeds aan het werk gezien en dacht aan hem om in zijn nieuwe groep te spelen. De derde persoon werd Henri Padovani, een 24-jarige Corsicaan. Samen brachten ze op 12 februari 1977 de eerste single van The Police uit: 'Fall Out'. Hun carrière kwam echter niet van de grond. Toen producer en tevens bassist Mike Howlett  Sting uitnodigde om in zijn nieuwe groep Strontium 90  mee te spelen, zag het ernaar uit, dat dit het einde van The Police zou betekenen. Maar toen Howletts drummer op het laatste moment afhaakte, nam Stewart zijn plaats in. Bij een repetitie werden ze voorgesteld aan Andy Summers, destijds de leadgitarist bij Mike Howlett. Zowel Stewart als Sting wilden Andy bij de groep, maar Andy wilde dat ze eerst Henri ontsloegen. Na enkele optredens met hun vieren werd de knoop doorgehakt en Henri werd ontslagen. Hun livedebuut was op 18 augustus 1977 in de Rebecca's club in Birmingham. In 1979 staat de band op Pinkpop tijdens hun zomertournee langs diverse festivals. De bandleden beschouwen dit optreden als bepalend voor de rest van hun carrière.

Daarna kwam hun groep echt van de grond met klassiekers als So lonely, Roxanne, Can't stand losing you, Message in a bottle, Walking on the moon, Don't stand so close to me, De Do Do Do De Da Da Da, Every little thing she does is magic, Spirits in the material world, Every breath you take, King of pain en vele andere. In 1985 viel de groep uiteen na ruzies. Officieel is de groep nooit uit elkaar gegaan, maar was er sprake van een ingelaste pauze voor solo-projecten van de bandleden.

Op aandringen van Sting is de band in 2007 weer actief in een reünietour ter ere van de dertigste verjaardag van The Police. In eerste instantie voelden Stewart Copeland en Andy Summers hier weinig voor, maar toen Sting voorstelde om de inkomsten gelijk te verdelen gingen ze in zijn enthousiasme mee. In het verleden verdiende Sting als frontman namelijk meer dan de overige bandleden.

Op 11 februari 2007 opende The Police de 49e jaarlijkse Grammy Awards met het legendarische nummer Roxanne. In het voorjaar startte hun reünietour in Vancouver  (Canada) en op 13 en 14 september hebben zij in Nederland twee optredens gegeven in de Amsterdam ArenA. In het voorprogramma stond Fiction Plane, de band van Joe Sumner, de zoon van Sting. Daarnaast verschijnt er een verzamelalbum waarop een bonusnummer 'Fall Out' is toegevoegd, de allereerste single uit 1977.

Op 8 oktober 2007 was het de beurt aan België voor een uitverkocht optreden. Het tweede voorzien op 9 oktober 2007 werd afgelast omdat Sting last kreeg van zijn stem. De eerste signalen hiervan waren reeds te merken op het optreden van 8 oktober. Ook in Antwerpen werd het voorprogramma verzorgd door Fiction Plane.



» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!