Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




24-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen meest onzeker over buikje


Vrouwen meest onzeker over buikje





De Vlaamse vrouw heeft wel wat complexen over haar uiterlijk. Ze schamen zich voornamelijk over hun buikje, billen en bovenbenen. Op schouders en enkels zijn ze echter wel trots. Dat blijkt uit een enquête uitgevoerd door Flair.

Complexen
Meer dan de helft van de 3.000 ondervraagde vrouwen is ontevreden over haar buik en bovenbenen. Bij bijna de helft is het complex zelfs zo groot dat ze haar buikje intrekt als haar partner haar naakt ziet. Maar 43 procent van de vrouwen zijn ook onzeker over hun billen. Wat het gezicht betreft, is voor velen de neus een storende factor. Om van hun complexen verlost te raken, overweegt de helft van hen een cosmetische ingreep, vooral bij de borsten en de buik.

Trots
Toch hebben vrouwen ook lichaamsdelen waar ze trots op zijn. Bijna elke vrouw is tevreden over haar schouders, enkels, armen en handen. Daarnaast vinden de meeste vrouwen van zichzelf dat ze mooie ogen hebben.  (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nand Buyl (86) overleden


Nand Buyl (86) overleden





De Vlaamse acteur Nand Buyl is vanmorgen om 8.30 uur overleden in het UZ Brussel. Hij werd 86 jaar oud. Dat meldt zijn echtgenote Chris Lomme. Nand Buyl was vorige week in het ziekenhuis opgenomen nadat hij een beroerte gekregen had.
Buyl is een van onze grootste acteurs én een pionier van de Vlaamse televisie. Hij was zestig jaar verbonden aan het Brusselse theaterhuis KVS, maar werd bij het grote publiek bekend met Schipper naast Mathilde ('55), waar hij Chris Lomme leerde kennen, en Axel Nort ('65). Hij stond ook in Thuis, Ons geluk en Stille waters. Ondanks zijn hoge leeftijd blijft hij actief. In 2005 was hij te zien in De Kavijaks, een jaar later speelde hij de hoofdrol in de film Vidange Perdue.



  http://triton.imageshack.us/Himg24/scaled.php?server=24&filename=schippernaastmathilde.jpg&xsize=640&ysize=480


Jonge theatergezelschappen draagt hij een warm hart toe. Zo stond hij vorig jaar nog samen met zijn echtgenote Chris Lomme op de planken in Spoon river van Braakland/Zhebilding en maakte hij met Leporello in 2007 Fool for love. In die productie naar een tekst van Sam Shepard was hij deze dagen dus nog te zien.



   http://www.hln.be/static/FOTO/pe/8/14/1/media_xl_879271.jpg
In 'De Kavijaks', een van zijn laatste grote rollen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Humanist Erasmus wordt stripheld


Humanist Erasmus wordt stripheld



Desiderius Erasmus (1466 (?) - 1536)
Desiderius Erasmus (1466 (?) - 1536)


'Globetrotter' Desiderius Erasmus speelt de hoofdrol in een stripverhaal. De humanist stierf 473 jaar geleden, maar zijn gedachtegoed is nog steeds springlevend. Daarom heeft de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) een plaatjesboek voor basisschoolleerlingen laten maken.

De strip beschrijft het leven van de beroemde Rotterdammer. Het boekje volgt Erasmus tijdens zijn studie en op zijn reizen. Het vertelt welke boeken hij schreef, hoe die werden ontvangen en wie hij ontmoette. De EUR hoopt dat jongeren hierdoor enthousiast te maken voor de beroemde Renaissancefiguur.

'Erasmus in Europa' is gemaakt door tekenaar Rob Derks, scenarist René Leisink en de deskundigen Jan van Herwaarden en Adrie van der Laan. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 walvissen 20 km vervoerd om weer in zee te geraken


11 walvissen 20 km vervoerd om weer in zee te geraken









Er wordt nog altijd met man en macht geprobeerd om de overlevende walvissen voor de kust van West-Australië te redden. Gisteren zijn in Hamelin Bay bij Margaret River meer dan 80 walvissen gestrand. Er zijn er nu nog slechts elf in leven. De 3,5 ton zware en tot zes meter lange dieren zullen met speciale trucks 20 km verder over de weg naar Flinders Bay nabij Augusta - waar de Grote Oceaan en de Indische Oceaan samenkomen - getransporteerd worden. Daar kunnen ze in diepere en veiligere wateren weer in zee gezet worden.

Dag en nacht
Dag en nacht blijven de reddingsploegen proberen de onfortuinlijke walvissen te redden. Vannacht stierven weer drie gestrande dieren. De overlevende walvissen zijn er slecht aan toe door hun verwondingen en door de stress. In het verderop gelegen Flinders Bay hopen experts dat ze de gestrande walvissen definitief weer in zee zullen krijgen.

150 redders
Eens ze daar in het water zijn, zullen jetski's proberen de walvissen te begeleiden op hun tocht terug naar de open zee. Meer dan 150 mensen helpen bij de grootschalige reddingsoperatie. Plaatselijke dierenartsen en studenten dierengeneeskunde dragen ook hun steentje bij, zelfs 's nachts. (br.hln)



Met man en macht wordt dag en nacht geprobeerd de overlevende walvissen te redden.













» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse kroonprinses Victoria trouwt op 19 juni


Zweedse kroonprinses Victoria trouwt op 19 juni




Het Zweedse koningshuis heeft de trouwdatum van kroonprinses Victoria bekendgemaakt. De toekomstige koningin van het Scandinavische land geeft op 19 juni 2010 haar jawoord aan haar verloofde Daniel Westling. De ceremonie zal plaatsvinden in de kathedraal van Stockholm.
De 31-jarige prinses trouwt daarmee op dezelfde datum als haar ouders koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Zij stapten op 19 juni 1976 in het huwelijksbootje.

Prinses Victoria en de 35-jarige sportschooleigenaar Westling hebben sinds 2002 een relatie.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansers stunten in Antwerpen Centraal


Dansers stunten in Antwerpen Centraal

Druk op de foto om het filmpje te bekijken...

Schitterend filmpje... echt zien...







De treinreizigers die vanochtend in Antwerpen Centraal arriveerden, keken even raar op. Ruim tweehonderd dansers infiltreerden tussen de reizigers. Wanneer plots de tonen van 'The sound of music' door de luidsprekers klonken, Schoten ze in actie:


De dansers wilden met hun stunt het nieuwe vtm-programma 'Op zoek naar Maria' promoten, dat woensdag van start gaat. Daarin zoekt Koen Wauters naar een zangeres die de hoofdrol kan spelen in de Vlaamse versie van de musical 'The sound of music'. Music Hall plant in het najaar zo'n 80 voorstellingen daarvan.
Julie Andrews

'Op zoek naar Maria' is overigens gebaseerd op een Brits format. Vorig jaar ging de BBC al samen met musicalgoeroe Andrew Lloyd Webber op zoek naar de nieuwe Julie Andrews in 'How to solve a problem like Maria'. Over het Kanaal was het programma een daverend succes. (br.Gazet van Antwerpen)




» Reageer (0)
23-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen doen het liefst de was


Vrouwen doen het liefst de was


http://img4.imageshack.us/img4/2351/wasgoed.jpg



Bijna de helft van de vrouwen vindt de was het leukste huishoudelijke taakje, stofzuigen komt op de tweede plaats met 25 procent en strijken op de derde plaats met 14 procent. Dat blijkt uit een Nederlandse enquête.

Mannen vs vrouwen
Verder toonde het onderzoek aan dat vrouwen een hekel hebben aan afwassen en afstoffen. Ook bljkt dat hoe meer apparaten vrouwen bij hun taakjes kunnen gebruiken, hoe leuker ze het vinden. Mannen denken echter helemaal anders over het huishouden, 20 procent van hen doet het liefst de afwas, bij vrouwen is dat slechts 9 procent. Wat ook opviel in de resultaten, geen enkele man neemt graag het stof af, meldt De Telegraaf.

Ergernissen
Hoewel vrouwen graag de was doen, stoort 9 op de 10 er zich aan wanneer vlekken niet uit kleren willen verdwijnen. De helft is ook boos wanneer het wasgoed met een andere kleur uit de machine komt en bij 32 procent is het hek van de dam wanneer kledingstukken krimpen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paard is allergisch aan gras


Paard is allergisch aan gras


Haast hermetisch verpakt 'dartelt' Pandora door de wei.


Het leven van de merrie Pandora is een... nachtmerrie. Het paard is allergisch aan gras. Als het dier maar met zelfs het kleinste sprietje in aanraking komt, is de pijn ondraaglijk. Vandaar dat Pandora haast hermetisch verpakt door de wei loopt.

Masker
Het kleed en de pootbeschermers die Pandora draagt zijn vervaardigd uit polyester. Op haar kop draagt ze een masker met minuscule doorkijkgaatjes. De 'kledij' is gemaakt in Zweden en heeft de eigenares - de Britse Emily Pearce - 250 euro gekost.

Speciale voeding
Daarenboven mag Pandora enkel een speciaal mengsel van suikerbietpulp en soja-olie eten. Elke dag krijgt het paar vijftien anti-histaminetabletten toegediend.

Ongeneeslijk
De ellende begon vorige zomer. Pandora kreeg een enorm gezwel op haar buik. Na tal van onderzoeken bleek de oorzaak bij een allergie te liggen. Een allergie aan gras, nog wel. Volgens de veearts is de aandoening ongeneeslijk. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ijsbeertje Swimmer overleden


Het drie maanden oude ijsbeertje Swimmer is dit weekend overleden


Huggies rouwt bij haar overleden jong.


Het Ouwehands Dierenpark in het Nederlandse Rhenen rouwt: het drie maanden oude ijsbeertje Swimmer is dit weekend overleden onder de ogen van de bezoekers.

Mama Huggies showde afgelopen dinsdag voor het eerst haar tweeling Walker en Swimmer. De ijsbeertjes mochten voor het eerst hun kraamverblijf verlaten, een gebeurtenis die heel wat aandacht trok. Aan het einde van zaterdagochtend lieten de bezoekers van de dierentuin weten dat Swimmer dood aan de kant van het water lag. De directie vermoedt dat het ijsbeertje verdronken is, maar dat is nog niet zeker.

Onder water geduwd
"Het is nog niet honderd procent zeker, maar verdrinking is het meest waarschijnlijk", aldus Gerard Meijer, het hoofd van de dierenverzorging in het park, "Dat ligt het meest voor de hand, maar het kan ook iets anders geweest zijn." Ooggetuigen verklaarden in ieder geval hoe ze gezien hadden hoe ijsbeermama Huggies met haar kroost aan het zwemmen was en om Swimmer zijn angst voor het water af te leren, zou ze hem onder water geduwd hebben. Alleen zou dat net iets te lang geduurd hebben.

Meijer wil niet ingaan op dat verhaal en zegt dat er momenteel allerlei indianenverhalen de ronde doen. Daarom moet nader onderzoek en een sectie uitwijzen wat de echte doodsoorzaak is van de kleine ijsbeer.

Jong beschermen
Duizenden bezoekers zagen alvast hoe moeder Huggies weigerde haar jong in de steek te laten. "Waarschijnlijk wilde ze haar jong beschermen", aldus Meijer, "Ik denk wel dat ze wist wat er aan de hand was, maar ik kan niet in het hoofd van een ijsbeer kijken, dus voor hetzelfde geld heeft ze het niet beseft dat Swimmer dood was."

Het duurde even alvorens de verzorgers Huggies konden weglokken en Swimmer weghalen. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geld uit raam op snelweg bij San Diego


Overvaller gooit geld uit raam op snelweg bij San Diego









Heel ongewone taferelen op een snelweg in de Amerikaanse stad San Diego. Een voortvluchtige verdachte gooide bij een dolle politie-achtervolging handenvol gestolen geld uit zijn raampje. Dat veroorzaakte gevaarlijke toestanden, toen chauffeurs stopten om hun graantje mee te pikken. Uiteindelijk werd de verdachte overvaller door de politie bij de lurven gevat.

Andere richting
Typisch Amerikaanse toestanden daar in Californië. Twee voortvluchtige overvallers werden op de hielen gezeten door een reeks politiewagens, toen één van hen besloot domweg pakken gestolen geld op de drukke snelweg te smijten. Zelfs chauffeurs uit de andere richting stopten meteen om een deel van het geld op te rapen.

Interviews
Er ontstond een stevige verkeerschaos en sommige bestuurders waagden hun leven om toch maar een paar biljetten op te rapen. Ook typisch voor de States was dat er meteen een tv-ploeg in de buurt was. Een vrouwelijke reporter in een veiligheidsvestje begon een reeks geld oprapende chauffeurs ter plaatse te interviewen en zelfs toen ze meldde dat het om gestolen geld ging, stoven de Amerikanen ermee weg. Wat een kredietcrisis allemaal met een mens kan doen... (br.hln)




» Reageer (0)
22-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt Christiane


Bedankt Christiane voor de prachtige crea die je voor mij hebt gemaakt
Ik was heel verrast en  ben er heel blij mee....






Na het verjaren van de tijd

kijk ik met een andere blik
Gebeurtenissen in het leven
krijgen een andere kleur
Het vurige ongeduldige rood
veranderde in warm oranje.
Het diepe zwart in lichtgrijs
Het onschuldige wit
in een bruinwitte gouden kleur
Stormen worden een lichte bries
je vriend de wind
duwt je verder het levenspad op
Velen mensen komen en gaan
Laten een rimpeling achter
op het levenspad
de ene diep de andere licht
Deuren zijn geopend
waar anderen sloten
Ouder worden kan mooi zijn
Elke ervaring is een groeimoment
Leven  als een diamant
ongepolijst ruw beginnend
Door ervaringen geslepen
tot een prachtige diamant.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom nerds betere partners zijn

Waarom nerds betere partners zijn




Omdat gevaar meestal in een verdoken hoekje zit, bestaat de kans dat een nerd met je vriendin gaat lopen. Je ziet ze niet als een bedreiging, maar ze beschikken wel over alle vaardigheden om het hart van een vrouw te veroveren, dat beweert althans de website voor nerds 'Geeks Are Sexy'. Nerds leggen uit waarom ze je relatie in gevaar kunnen brengen.

1. Nerds verdienen meer
Het is niet zo dat alle vrouwen op geld vallen. Maar als ze kunnen kiezen, zullen ze toch gaan voor de rijke man. En nerds verdienen vaker meer: denk maar aan de uitvinder van de i-Phone en Bill Gates.

2. Nerds zijn slimmer
Nerds zijn slimmer en kunnen dus ook meer gespreksonderwerpen aansnijden dan mannen die enkel met hun uiterlijk bezig zijn. Een boeiende conversatie is ideaal gereedschap om het hart van een vrouw te veroveren.

3. Multitasken
Mannen zijn vaak slecht in multitasken. Hoewel nerds ook oog hebben voor vrouwelijk schoon, kunnen ze ondertussen ook nog een conversatie voeren en niet alleen naar een décolleté staren. Vaak zijn ze ook galanter en hebben ze betere manieren.

4. Belangrijke dingen
Nerds zijn minder bezig met wie op de cover van de nieuwste playboy stond of de voetbaluitslagen van afgelopen weekend. Daardoor zijn ze beter in het herinneren van verjaardagen en andere speciale gelegenheden waar vrouwen zo dol op zijn.

5. Cadeautjes
Nerds zullen zich niet enkel de datum van haar verjaardag herinneren, ze weten vaak nog wat hun vriendin graag heeft, daardoor is het makkelijker voor hen om het ideale cadeau te kopen. En aangezien nerds het internet als hun broekzak kennen, vinden ze meteen wat ze zoeken.

6. Betere minnaars
De meeste mannen denken enkel aan zichzelf in bed. Een nerd zal zich beter voorbereiden op een vrijpartij, weet precies wat een vrouw wil en zal ook aan haar noden denken.

7. De nieuwe klusjesmannen
Hoewel ze geen autoband kunnen vervangen, krijgen nerds wel je computer weer aan de praat, kunnen ze je de digitale tv weer doen werken en lossen ze dat probleem met je fototoestel meteen op.

8. Betrouwbaar
Vertrouwen is belangrijk. Vrouwen houden er niet van als hun vriend te aanhankelijk wordt, maar ze wil zeker ook iemand die ze kan vertrouwen en niet meteen de eerste de beste vrouw naloopt. Bij een nerd weet ze dat ze met een gerust hart met haar vriendinnen op stap kan gaan, dat geeft haar zekerheid. Ze weet ook dat een nerd bij haar is voor meer redenen dan enkel seks. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dure babyspulletjes zijn statussymbool voor ouders


Dure babyspulletjes zijn statussymbool voor ouders





Meer dan twee derde van de Britse ouders voelt zich gedwongen om dure autozitjes of speeltjes voor hun baby te kopen. Verder blijkt uit een studie dat 12 procent van hen een kinderwagen als een statussymbool ziet.

Celebs
Een vijfde van de deelnemers van de enquête gaf toe hun kinderen kledij aan te trekken die bij hun eigen outfit passen. "We zien heel veel mensen die dure babyspullen kopen die ze eigenlijk niet nodig hebben", aldus de onderzoekers. "Op het speelplein en op school is de strijd tussen de dure merken ontzettend groot. Deze trend werd gestart door celebs als Katie Holmes en Victoria Beckham die fortuinen spenderen aan accessoires voor hun kinderen. Steeds meer ouders vinden het belangrijk om net dezelfde belachelijk dure kinderwagen als in de film van 'Sex and the City' te hebben. Zeker in deze moeilijke tijden is het heel belangrijk dat ouders kunnen weerstaan aan veel te dure accessoires".

Babyfoon met video
Als ouders meer dan één kind hebben, tellen deze uitgaven al snel op. Sommigen spenderen meer dan 1.000 euro aan een kinderwagen. Vooral aan dit item kun je volgens de deelnemers te veel geld spenderen, het meest overbodige babygadget vinden ze een babyfoon met videobeelden. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie dingen die we vaak vergeten



http://i.cnn.net/si/pr/subs/swimsuit/images/50th_dpestova_01.jpg



Mooie dingen die we vaak vergeten
Vanmorgen vroeg ik hoorde een koekoek
Eerst dichtbij later verder weg
Ik luisterde naar een merel
Die zong het hoogste lied
Toen keek ik naar buiten
Zag de bloemen bloeien in de tuin
Zie kinderen spelen op het plein
Onbezorgd zonder pijn
Nog onder en boven de wet
Maakten een en al pret
Lieve mensen kijk eens om je heen
Er is nog zoveel moois om ons heen
Kleine dingen om van te genieten
Het geeft je weer hoop
Hoop in dit soms zo nare leven
Want echt al is het leven nog zo donker
Een lichtpuntje zal er altijd wezen 




» Reageer (0)
21-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen vinden vrouwen met condooms op zak sexy


Mannen vinden vrouwen met condooms op zak sexy





De meerderheid van de Britse mannen vindt het sexy wanneer een vrouw condooms op zak heeft, het getuigt volgens hen van zelfvertrouwen en initiatief. Meer dan een kwart van hen verkiest dat zijn bedpartner oppert om condooms te gebruiken. De resultaten van dit onderzoek vormen de invalshoek voor de voorlichtingscampagne van de Britse overheid.

Campagne
De Britse overheid pompte 5,5 miljoen euro in een campagne om veilig vrijen te promoten. De hoofdgedachte hiervan is: 'Condooms op zak hebben is sexy'. Zo willen ze vrouwelijke tieners en twintigers duidelijk maken dat mannen vrouwen prefereren die voorbehoedsmiddelen op zak. Ze houden blijkbaar van een vrouw die weet wat ze wil.

Veel tegenkanting
Maar niet iedereen in Groot-Brittannië staat achter de campagne, de conservatieve politiekers vinden het triest. "Het probleem van onveilig vrijen begint bij jongeren die steeds vaker seks hebben met verschillende partners. Deze campagne zorgt er enkel voor dat het probleem enkel nog groeit." Ook experte in tienerzwangerschappen Patricia Morgan: "Deze campagne moedigt losbandige seks aan. Je kan evengoed meisjes vragen rond te lopen met een bordje op hun voorhoofd waarop staat dat ze beschikbaar zijn."

De woordvoerster van de campagne Sarah Hedley: "Het op zak hebben van een condoom zou even evident moeten zijn als het dragen van een gsm, sleutels en handtas." (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen maken ouders niet gelukkiger

"Kinderen maken ouders niet gelukkiger"




Ouders overschatten de voordelen van kinderen, dat blijkt uit verschillende onderzoeken. De mijlpalen uit het leven van een kind zoals het eerste woordje, de eerste stapjes en de eerste schooldag zijn een schat voor elke moeder of vader. Maar sociologen zeggen dat deze momenten niet opwegen tegen de nadelen van het ouderschap.

Geen verband met geluk
Professor Nattavudh Powdthavee, die zelf geen kinderen heeft, zegt dat het ouderschap je niet gelukkiger kan maken. "Wetenschappers ontdekten dat er geen verband bestaat tussen het ouderschap en geluk. Een recente Britse studie toonde aan dat ouders en kinderloze mensen even tevreden zijn over hun leven."

Dagelijkse lasten
Hij verklaart waarom het ouderschap vaak overschat wordt. "De meeste ouders herinneren zich de eerste mijlpalen uit het leven van hun kinderen. Ze denken dat deze beloningen de vermoeiende taak van het ouderschap compenseren. Maar deze kleine opflakkeringen van geluk compenseren de last van de dagelijkse taakjes niet. Bij het ouderschap hebben mensen de neiging meer op de goede dan de slechte dingen te focussen. We verwachten dat die enkele bijzondere momenten een lange termijn effect op ons geluk zullen hebben. Maar dat is dus niet zo. Ouders zijn veel meer langer met de dagelijkse taken van het opvoeden als schoolproblemen, koken, poetsen. Het zijn ook deze kleine, maar negatieve ervaringen die meer invloed hebben op ons dagelijks geluks- en tevredenheidgevoel.

Toekomst stopt
Ondanks dit onderzoek zegt de 30-jarige wetenschapper dat hij toch binnenkort aan een gezinnetje zal beginnen. "Diep van binnen weet iedereen dat het opvoeden van kinderen waarschijnlijk de saaiste en moeilijkste job ter wereld is. Maar wat als we nu allemaal beslissen geen kinderen meer te hebben? Dan stopt onze toekomst met onze generatie en dat is nog erger." (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klachten van toeristen


"Olifant had erectie"... en andere klachten van toeristen



Een man op huwelijksreis voelde zich gecounterd door een olifant met een erectie.



Vakantiegangers melden zich bij hun Britse reisbureau met de vreemdste klachten. De Daily Telegraph maakte een top twintig. Wat dacht u bijvoorbeeld van: "Het strand was te zanderig". De volgende opmerkelijke klachten werden genoteerd.



De siësta zou verboden moeten worden.
De siësta zou verboden moeten worden.



1. Een man zag een overduidelijk opgewonden olifant bij een drinkplaats. Zijn huwelijksreis was volgens hem verpest omdat hij zich "zwaar onderbedeeld" voelde.

2. Een vrouw dreigde de politie te bellen omdat ze naar eigen zeggen door het hotelpersoneel in haar kamer was opgesloten. In werkelijkheid bleek ze het 'Do Not Disturb' label aan de binnenkant van de deur als een verbod te zien om haar kamer te verlaten.


   Een dame had het 'niet storen'-kaartje aan de binnenkant van haar deur gehangen en voelde zich opgesloten.
Een dame had het 'niet storen'-kaartje aan de binnenkant van haar deur gehangen en voelde zich opgesloten.


3. "Het strand was te zanderig".

4. Een gast in een Australisch hotel klaagde dat de soep te dik en te sterk was. Hij bleek per ongeluk de vleessaus te hebben opgedronken...

5. "Topless zonnen op het strand zou verboden moeten worden. Mijn vakantie is verpest omdat mijn man de hele dag naar andere vrouwen zat te loeren."

 

     Topless zonnen: niet iedereen vindt het kunnen.
Topless zonnen: niet iedereen vindt het kunnen.


6. "We kochten een Ray-Ban zonnebril bij een straatverkoper voor 5 euro. Deze bleek later nep te zijn...'

7. "Niemand had ons verteld dat er vissen in de zee zouden zwemmen. Onze kinderen zijn erg geschrokken.'

8. "Onze vlucht van Jamaica naar Engeland duurde ruim negen uur, terwijl de Amerikanen er maar drie uur over deden."

9. "Mijn verloofde en ik hadden een kamer geboekt met twee bedden. We kregen echter een tweepersoonsbed. Ik hou u nu verantwoordelijk voor het feit dat ik zwanger ben."

10. "In vergelijking met het driekamerappartement van onze vrienden was ons appartement met één kamer aanzienlijk kleiner".

11. "In de brochure stond: geen kappers op de locatie. Wij zijn kappers in opleiding, mogen we er nu dan wel komen?"

12. Over een vakantie in Spanje: "Er zijn te veel Spanjaarden, de receptioniste spreekt Spaans, het eten is Spaans en er zijn te veel buitenlanders."


  "In Spanje zaten te veel Spanjaarden".
"In Spanje zaten te veel Spanjaarden".


13. "Het strand zag er niet uit zoals in de brochure. In de brochure is het geel, maar in het echt is het wit."


 Geel zand moet geel zijn als dat zo in de brochure staat.
Geel zand moet geel zijn als dat zo in de brochure staat.


14. "We moesten buiten in de rij staan, zonder airconditioning."

15. "U bent als touroperator verplicht ons van tevoren te verwittigen van lawaaierige hotelgasten."

16. "Ik ben geprikt door een mug. Niemand had me gewaarschuwd dat ze prikken."

17. "Het zou in de folder vermeld moeten worden dat de lokale winkel geen lekkere koekjes verkoopt."

18. "Het is ronduit lui van de lokale winkeleigenaren om hun zaak 's middags te sluiten. Tijdens de siësta heb ik vaak dingen nodig, het zou verboden moeten worden."



  De siësta zou verboden moeten worden.
De siësta zou verboden moeten worden.


19. "Bijna elk restaurant dat ik tijdens mijn reis naar Goa (India) tegenkwam had, tot mijn walging, curry op het menu. Ik hou helemaal niet van scherp eten."

20. "We hadden een excursie geboekt naar een waterpark. Maar niemand had ons verteld dat we een zwembroek en handdoek mee moesten nemen." (br.hln)




» Reageer (0)
20-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Veiling erfenis Versace brengt 7,5 miljoen pond op


Veiling erfenis Versace brengt 7,5 miljoen pond op




Zo'n 550 schilderijen, meubels en andere bezittingen uit de Italiaanse villa van de in 1997 vermoorde ontwerper Gianni Versace zijn in Londen onder de hamer gegaan. Enkele voorwerpen leverden een stuk meer op dan de geschatte waarde. De totale opbrengst is bijna 7,5 miljoen pond (7,9 miljoen euro). Dat meldt veilinghuis Sotheby's.

Canavo
Twee kersenhouten boekenkasten uit de slaapkamer van de la Villa Fontanelle leverden respectievelijk 510.000 en 637.000 euro op. Dat is vier maal hun geschatte waarde. Twee imposante Griekse strijders - gipsen kopieën van werken van beeldhouwwerken van Antonio Canova - uit dezelfde slaapkamer gingen onder de hamer voor 460.000 euro oftewel tienmaal zoveel als verwacht.

Portret
Een achttiende-eeuws portret van Major George Maule door Johann Zoffany werd uit de verkoop gehaald omdat twijfel was gerezen over de herkomst ervan. Het Art Loss Register is een onderzoek gestart naar de mogelijke diefstal van dit werk uit de woning van een eerdere eigenaar. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel vrouwen doen 'grote boodschap' enkel thuis


Veel vrouwen doen 'grote boodschap' enkel thuis


http://img12.imageshack.us/img12/1449/badkamer.jpg



Terwijl 29 procent van de vrouwen hun 'grote boodschap' enkel thuis willen doen, hebben mannen er geen problemen mee hun behoefte op het werk, bij vrienden of familie, in openbare toiletten en zelfs in de bosjes te doen. Dat blijkt uit recent Nederlands onderzoek.

Bezigheden
8 procent van de mannen zei al zijn 'grote' behoefte te hebben gedaan in de natuur, meldt nu.nl. Verder bleek uit onderzoek bij 6700 Nederlanders dat jongeren graag iets om handen hebben tijdens een toiletbezoek. Meer dan de helft van hen maakt van de gelegenheid gebruik om te sms'en. Een kwart denkt dan na over het leven, slechts 3 procent zegt te vrijen op het toilet. Bijna de helft van de deelnemers stelt zijn behoefte uit als ze merken dat er geen toiletpapier is. 14 procent van de jongeren stuurt een sms voor hulp. Veel dames en 50-plussers hebben in geval van nood altijd een zakdoekje bij zich.

Hygiëne
De hygiëne van het toilet is duidelijk nog altijd de verantwoordelijkheid van de vrouw, 86 procent van hen neemt het poetsen van het kleinste kamertje voor haar rekening. 33 procent van de mannen geeft eerlijk toe dat ze dit een vrouwenwerkje vinden. Een vuile wc-bril is met 69 procent de grootste ergernis op toilet. Op de tweede plaats komen remsporen met 49 procent en de afwezigheid van toiletpapier volgt met 46 procent. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste mop van Nederland gaat over schele heilige


Oudste mop van Nederland gaat over schele heilige




De oudste Nederlandse mop is 800 jaar oud en gaat over een schele heilige. Dat heeft het Meertens Instituut bekendgemaakt ter gelegenheid van Wereldverteldag. De mop gaat over de pogingen een borstbeeld van Sint Servaas te maken. Dat beeld keek, ondanks verwoede pogingen, telkens scheel.

Oudste ter wereld gaat over scheet
De oudste mop ter wereld was al langer bekend en is bijna vierduizend jaar geleden opgetekend bij de Sumeriërs, in het zuidelijk deel van Mesopotamië. In augustus vorig jaar werd bekend dat de grap over een scheet ging. Hij gaat als volgt: "Wat is er sinds mensenheugenis nog nooit gebeurd: dat een jonge vrouw een scheet liet op de schoot van haar man".

Lapdance
Het Meertens Instituut spreekt toch tegen dat de stokoude mop over een scheet ging. "Dat is een beetje oppervlakkig", zegt onderzoeker Theo Meder. De mop heeft volgens hem een seksuele boodschap. "De vrouw denkt op de schoot van haar man wel aan andere dingen en vice versa. De mop gaat in essentie eerder over een lapdance dan over een wind." (br.hln)





» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!