Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




02-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansende kaketoe


Dansende kaketoe bewijst dat niet alleen mens ritme heeft


Om het filmpje te bekijken druk op de foto...de moeite







Wetenschappers zien in een dansende kaketoe het bewijs dat bepaalde diersoorten ook ritme kunnen houden, een eigenschap die tot nu toe alleen aanwezig leek te zijn bij mensen.

Dansende dieren
Onderzoekers van Harvard bekeken meer dan 1.000 internetfilmpjes van dansende dieren, en zagen bewijzen dat 14 vogelsoorten en één olifantensoort ritmisch kunnen bewegen op de maat van muziek. Honden en katten kunnen het blijkbaar niet, en zelfs onze collega-mensapen als de chimpansees bakten er niks van, zegt Adena Schachner.

Kaketoe
De wetenschappers deden verder onderzoek bij kaketoe Snowball, die in een opvangcentrum in de Amerikaanse staat Indiana woont en door zijn danspasjes op YouTube al te gast was in tal van talkshows. Aniruddh Patel van het Neurosciences Institute in San Diego analyseerde zijn bewegingen frame voor frame, en merkte dat de vogel zijn poten bijna perfect op het ritme van de muziek beweegt. Het dier past bovendien zijn ritme aan wanneer de onderzoekers het tempo van de muziek veranderen.

Liedjes imiteren
De onderzoekers geloven dat het ritmegevoel van de papegaaien verwant is aan hun eigenschap om liedjes te imiteren: "Wanneer je een geluid imiteert, volg je dat geluid de hele tijd in je geheugen, samen met het geluid dat je produceert. Als je dan een verschil hoort, kan je je stemgeluid aanpassen. Het lijkt dus plausibel dat vocale imitatie en het aanhouden van een ritme steunen op hetzelfde mechanisme," zegt Schachner. Het zou kunnen betekenen dat ook andere dieren die geluiden imiteren, ritme kunnen houden. De onderzoekers denken daarbij aan zeehonden, dolfijnen, olifanten en andere zangvogels. De onderzoeken staan in het tijdschrift Current Biology. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweejarig Brits meisje treedt toe tot club hoogbegaafden


Tweejarig Brits meisje treedt toe tot club hoogbegaafden


Elise Tan-Roberts heeft een IQ van 156.
 


Een tweejarig Brits meisje heeft een indrukwekkend IQ van 156. Ze kan 35 hoofdsteden opsommen, het alfabet opzeggen en haar naam spellen. Elise Tan-Roberts, afkomstig uit het noorden van Londen, kan zelfs de woorden 'mama' en 'papa' lezen. Daarnaast kan ze ook drie types van driehoeken benoemen. Door haar uitzonderlijke intelligentie is het ukje het jongste lid van Mensa, de internationale organisatie voor hoogbegaafden.

Uitzonderlijk
"Het is een uitzonderlijk kind", aldus algemene directeur John Stevenage. Kinderpsycholoog Joan Freeman gebruikte een speciale test om de intelligentie van Elise te meten en ontdekte dat ze zich in haar leeftijdscategorie onder de 0,2 procent bevond van briljante kinderen in Groot-Brittannië.



Elise wordt op handen gedragen door moeder Louise en vader Edward.
Elise wordt op handen gedragen door moeder Louise en vader Edward.



Altijd leren
De moeder van Elise vertelde aan de krant The Daily Mirror dat ze al sinds de geboorte van haar dochter merkte dat Elise uitzonderlijk slim was. Het meisje zei haar eerste woord toen ze amper 5 maanden was. "Ze houdt van leren, ze stopt er gewoon niet mee", aldus de moeder.(br.hln)




» Reageer (0)
01-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lelietjes-van-dalen

Geen 1 mei zonder lelietjes-van-dalen!



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/lelietjes_van_dalen.jpg?t=1241180890



Geen 1 mei zonder lelietjes-van-dalen!

De 1 mei-traditie bestaat al sinds mensenheugenis. In de Oudheid kozen zeevaarders op die dag weer het ruime sop. Bij de Kelten viel ze samen met het begin van de eerste jaarhelft. In de Middeleeuwen luidde ze het begin in van de verlovingsmaand, terwijl in de Renaissance de plant werd geschonken als geluksbrenger. Het feest van de arbeid werd ingevoerd eind 19de eeuw, maar pas sinds de jaren 70 wordt het lelietje-van-dalen er (commercieel) mee geassocieerd.


Wist u dat er ook  een te duchten giftige plant schuilgaat achter het lelietje-van-dalen ... Enkele eenvoudige voorzorgsmaatregelen zijn geboden...


Vergif voor het hart

Alle delen van de plant (bloemen, bladeren, stengels, bessen) zijn giftig, zelfs het water waarin het boeket heeft gestaan. Bij inname van grote hoeveelheden bestaat er gevaar voor vergiftiging; kinderen lopen sowieso gevaar. De belangrijkste symptomen zijn spijsverteringsstoornissen (mondirritatie, buikpijn, misselijkheid, braken, diarree). Vervolgens treden er hartstoornissen op (vertraging van de hartslag en ritmestoornissen). Een zware intoxicatie kan de dood veroorzaken door een hartstilstand. Soms is er sprake van slaperigheid, duizeligheid, stuipen, beven en een verhoogd urinevolume. Een vergiftiging door lelietjes-van-dalen kan ernstig zijn en vereist dan ook vaak een maagspoeling en hartbewaking.
Een kwestie van gezond verstand

De meeste ongevallen doen zich voor bij kinderen van 1 tot 4 jaar. Bijna alle geïntoxiceerde personen voelen geen enkel symptoom. Per ongeluk een lelietje-van-dalen inslikken, blijft meestal zonder gevolgen, omdat de dosis te klein is en/of er snel opgetreden wordt. Toch mogen we niet vergeten dat er wel degelijk gevaar is voor intoxicatie.
Om elk risico te vermijden, zijn enkele preventiemaatregelen nodig, een kwestie van gezond verstand:

    * maak kinderen duidelijk dat ze de plant niet mogen plukken, ook al ogen de kokjes zo mooi en ruiken ze zo lekker, en ze vooral niet mogen inslikken;

    * giet het water waarin een boeketje lelietjes-van-dalen heeft gestaan, meteen weg, en gebruik nooit een glas als vaas;

    * noteer het telefoonnummer van het Antigifcentrum: 070/245.245.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carol Ann Duffy nieuwe Britse hofdichter

Carol Ann Duffy nieuwe Britse hofdichter





De Britse dichteres Carol Ann Duffy is uitgeroepen tot de nieuwe poet laureate, oftwel hofdichter. Dat heeft de Britse regering bekendgemaakt. Duffy komt daarmee in een eerbiedwaardige traditie te staan, waarvan grote namen als die van Geoffrey Chaucer, William Wordsworth en Alfred Lord Tennyson ook deel uitmaken. Duffy is de eerste vrouwelijke en de eerste openlijk homoseksuele poeet die de titel krijgt.

De poet laureate wordt geacht gedichten te schrijven over gebeurtenissen van nationaal belang, waaronder koninklijke huwelijken en begrafenissen. Het jaarsalaris van iets meer dan 5.700 euro zal Duffy overmaken naar de Poetry Society. De hofdichter ontvangt naast het jaarsalaris traditiegetrouw ook een hoeveelheid drank. Tegenwoordig zijn dat zo'n zeshonderd flessen sherry.(br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse homokoppels kunnen voortaan ook trouwen


Zweedse homokoppels kunnen voortaan ook trouwen





In Zweden kunnen homoseksuele paren sinds vandaag trouwen. Zweedse homokoppels konden sinds 1987 al een partnercontract afsluiten en in 2003 werden homo's ook voor wat betreft het adoptierecht gelijkgesteld met hetero's.

Met de nieuwe wet is Zweden een van de eerste landen ter wereld, samen met Noorwegen, waar homoseksuele koppels voor de kerk kunnen trouwen. Zes van de zeven politieke partijen waren voorstander van de nieuwe wet. Enkel de christen-democraten waren tegen.




» Reageer (0)
30-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat vertelt je kapsel over je seksleven?


Wat vertelt je kapsel over je seksleven?


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/28/454275/wat-vertelt-je-kapsel-over-je-seksleven_1_515x0.jpg



De Britse sekstherapeute Pamela Stephenson is er van overtuigd dat je kapsel enorm veel over jezelf vertelt. Zelfs je seksleven zou in je lokken te lezen zijn. Wij verzamelden enkele beweringen over korte koppies versus geverfde lokken.

Vrouwen met een kort kapsel zijn over het algemeen eigenwijs, krachtig en zelfbewust. Ze hebben hun eigen mening over seks en zijn over het algemeen minder geïnteresseerd in een robbertje vrijen.

Langharigen vallen niet graag op en blijven liever op de achtegrond. Ze zullen sneller de neiging hebben hun partner te volgen in zijn seksuele escapades om hem of haar te plezieren. Vrouwen die hun haren verven in natuurlijke kleuren zijn pietje precies. Ga je daarentegen voor opvallende kleuren dan wil je voornamelijk in de belangstelling staan. Seks is voor jou dan ook niets meer dan een machtsspel van de sterkste en machtigste.

Mensen met een zijscheiding houden van een directe aanpak en hebben een sprankelende persoonlijkheid. Bij hen is het niet zozeer een zaak van baas spelen als wel zoveel mogelijk pit in je relatie te brengen. (br.she)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe-het-zelfkits met botox te koop op eBay voor 70 euro


Doe-het-zelfkits met botox te koop op eBay voor 70 euro





Op de veilingsite eBay kun je voor ongeveer 70 euro een doe-het-zelfkit kopen met botox, naalden en een tekening waar je moet injecteren. Experts zijn bezorgd dat talloze vrouwen hun gezondheid met dit product zullen schaden, ook vinden ze dat er snel een wetgeving moet komen op de verkoop van mogelijk schadelijke schoonheidsbehandelingen.

Zelfs het kleinste kind
Botox is een krachtige stof die de spieren verlamt, deze wordt vaak gebruikt bij cosmetische ingrepen om rimpels te verzachten. Via eBay verkoopt een Amerikaanse botoxkits in Europa zonder dat je er een voorschrift voor nodig hebt. Volgens experts is het gevaarlijk om zelf zo'n procedure uit te voeren wanneer je hier niet voor opgeleid bent. De verkoopster, een vrouw uit Texas, vindt het zelf helemaal niet gevaarlijk. "Als je schrik hebt om deze stof te injecteren, gebruik dan het product 'Inject-Ease', daarmee kan het kleinste kind zelfs een injectie doen."

Botox is vergif
eBay verwijderde ondertussen al de advertentie van de vrouw. Maar de kans is natuurlijk groot dat er snel nieuwe, gelijkaardige kits zullen opduiken. In Groot-Brittannië is het verboden dit soort producten te verkopen, maar Amerikaanse bedrijven vallen buiten deze wetgeving. Het is dus aan de regering van de Verenigde Staten om in te grijpen. Experte Sarah Kidner: "Mensen vergeten dat botox eigenlijk een vergif is. Als je dit op de verkeerde plaatsen injecteert kan dit verschrikkelijke gevolgen hebben. Het is heel makkelijk om deze botoxkit te bestellen, we zijn bezorgd dat het internet een handelsplaats wordt voor goedkope cosmetische behandelingen."  (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieettrend: boete betalen als je snoept


Dieettrend: boete betalen als je snoept





Steeds meer Britse websites willen mensen helpen te diëten door ze te stimuleren met boetes als ze niet afvallen. Deze initiatieven wekken heel wat verschillende reacties op: sommige experts juichen het toe, anderen zeggen dat ze het gebruik ongezonde hulpmiddelen stimuleren.

Goed doel
Voor sommige mensen zijn deze financiële stimulansen het laatste redmiddel om gewicht te verliezen. Een mooi voorbeeld van zo'n website is stickK.com. Je moet er zelf een bedrag, een streefgewicht en een 'scheidsrechter' bepalen die je zal controleren. Als je je opgelegde doelen bereikt, mag je je geld houden. Maar als je faalt, moet je het aan een goed doel geven. De Britse Sheila Gilmour kampt al heel haar leven met gewichtsproblemen. Ze probeerde al verschillende diëten, ze verloor telkens wel gewicht, maar kwam nadien weer snel bij. "Ik heb mezelf nu opgelegd wekelijks een halve kilo te verliezen de komende 22 weken. Als ik mijn doel niet behaal, moet ik 220 euro aan een goede doel geven. Een pak geld dus. Dat bedrag zal een krachtige stimulans zijn om meer te sporten en gezonder te eten."

Zonden
Oprichter van de site Dean Karlan: "De boetes zijn volledig vrijwillig. Het maakt dat je meer gaat nadenken wanneer je wil zondigen. Omdat er plots zo'n grote prijs aan vast hangt, ben je meer gemotiveerd." Dean kwam op het idee om deze website op te richten toen hij afviel door een weddenschap. Hij beweert dat meer dan 70 procent van de leden zijn doelen bereikt. Gilmour is alvast heel blij met haar resultaten. "Ik ben nog maar vier weken bezig, maar ik heb elke keer mijn doel bereikt." Haar zoon is haar scheidsrechter en houdt haar weegschaal god in de gaten.

Uitdagen
Je hebt ook nog andere websites als fatbet.net en makemoneylosingweight.com. Die bestaan uit een community van diëters die elkaar uitdagen. Je kunt je als een groep vrienden of collega's inschrijven en iedereen stopt een bepaald gedrag in een pot. Op voorhand moet je zeggen hoeveel je wil afvallen. Wie na een bepaalde tijd het dichtst bij zijn streefgewicht zit, mag het geld uit te pot houden. Maar het hoeft niet altijd over geld te gaan, een opdracht kan ook de inzet zijn. Op Fatbet loopt nu de weddenschap tussen twee mannen, de verliezer moet in zijn ondergoed in het openbaar met een pizza in de hand roepen "Ik ben graag dik".

Beter met beloningen
De Britse overheid steunt dit soort initiatieven om obesitas in te dijken, maar ze hebben wel liever dat er met beloningen in plaats van met straffen gewerkt wordt. Zo loopt er in Kent een project dat mensen beloont met geld als ze gewicht verliezen, de sommen variëren tussen 80 en 450 euro. Psychologe Theresa Marteau: "Deze manier van afvallen werkt wel voor sommigen. Onderzoek toonde gemengde resultaten aan. Mensen die zich op eigen initiatief inschrijven op dit soort websites zijn gemotiveerd om hun gedrag te veranderen." De theorie achter deze initiatieven is dat als je goed gedrag beloont, worden deze nieuwe gedragingen gewoonten. Een negatief gevolg is dat mensen koste wat het kost hun doelen willen bereiken, waardoor ze het vaak op een ongezonde manier zullen doen, zij gebruiken dan dieetpillen of laxeermiddelen. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip probeert zelfmoord te plegen na affaire met haan


Kip probeert zelfmoord te plegen na affaire met haan





In China heeft een kip geprobeerd om zelfmoord te plegen uit liefdesverdriet. De eigenaar van het dier had een haan bij in het hok gezet om de kip gezelschap te houden. De twee konden het zo goed met elkaar vinden dat ze een 'relatie' begonnen.

Na verschillende klachten over het lawaai van de haan, besloot de eigenaar het dier af te maken. Sindsdien weigert de kip te eten en heeft ze al verschillende zelfmoordpogingen ondernomen door met haar kop tegen de muur te lopen.

"Vroeger legde ze elke dag een ei, maar sinds de haan er niet meer is, doet ze dat ook niet meer", aldus de eigenaar. (br.hln)




» Reageer (0)
29-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti trouwt op 9 mei en geeft tournée générale


Helmut Lotti trouwt op 9 mei en geeft tournée générale


 


Zanger Helmut Lotti en literair journaliste Jelle Van Riet trouwen op 9 mei om 14 uur in het stadhuis van Antwerpen. Het huwelijk zal in gesloten kring voltrokken worden 'op 't Schoon Verdiep'.







Na de plechtigheid, rond 15 uur, biedt het paar de vrienden en fans een bescheiden feest aan op de Grote Markt. "Al wie op de liefde en de verdraagzaamheid wil komen toosten, is van harte welkom en krijgt dan een glaasje aangeboden", zo luidt het in het persbericht dat Lotti en zijn verloofde de wereld instuurden.

Het is het derde huwelijk voor Helmut Lotti. Hij heeft een dochter uit zijn eerste huwelijk. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuur in de war

Natuur in de war door koude winter en warme lente



 
 

De natuur is "helemaal in de war geraakt" door de lange, koude winter en de daaropvolgende extreem warme aprilmaand stellen natuurwaarnemers en wetenschappers vast. Bomen en struiken bloeien uitbundiger maar korter, vlinders die al jarenlang niet meer zijn gezien, duiken ineens op en in de Scheldemonding is sprake van een explosie van roze sterslakken.







Uitbundige bloei, maar korter
Bomen en kruiden bloeien uitbundiger maar korter en ruim twee weken vroeger dan normaal. Door de droogte zijn minder dan 50 procent gewone padden overgezet dan in 2008. Mezen missen mogelijk een deel van de rupsenpiek. Er worden opvallend veel exemplaren van de vlinder oranjetipje gezien, ook op plaatsen waar ze al meer dan tien jaar niet zijn waargenomen. En in de Zeeuwse delta wordt een ongekend groot aantal jonge zeepokken en een explosie van rose sterslakken gezien.

De gemiddelde temperatuur in april 2009 zou bijna drie graden hoger liggen dan normaal. Alleen april 2007 was nog warmer. Ook is er weinig neerslag gevallen. Na de koude winter en de vrij zachte maart worden planten en dieren plotseling geconfronteerd met extreem hoge temperaturen.






Trend
De natuur is na de trage start in het begin van 2009 inmiddels ruim twee weken vroeger dan twintig jaar geleden. De trend van de voorgaande jaren wordt hiermee weer opgepakt. Daslook, scherpe boterbloem, brede orchis en tal van andere soorten die doorgaans pas begin mei bloeien waren in de tweede helft van april al volop te zien.

Padden desastreus

De paddentrek kwam door de aanhoudende vrieskou pas laat op gang maar de trek lijkt alweer voorbij. Sommige paddenwerkgroepen spreken van een desastreus jaar en halen nog geen 35 procent van het aantal padden dat zij in 2008 van de ene naar de andere kant van de weg hielpen.







Mezen missen rupsen
Volgens ornithologen zijn veel in ons land overwinterende vogels door de relatief koude winter in een niet al te beste conditie het broedseizoen begonnen. Door de extreme versnelling van de natuur hebben ze niet die kans gehad. Omdat veel mezen nu pas gaan nestelen, missen ze waarschijnlijk de rupsenpiek die weer afhankelijk is van de groei van het blad.



http://www.toerismevlaanderen.nl/tvl/download/nl/2260769/hoofdimage/vlinder1.jpg




Vlinders

Vlindersoorten hebben wel baat bij de hoge temperaturen in april. Het oranjetipje bijvoorbeeld verschijnt van oudsher voor het eerst rond 1 mei. De vlinder wordt echter al volop gezien en het zijn er ook veel meer dan normaal. Zelfs op plekken waar de soort al tien jaar niet of nauwelijks wordt gezien, wordt de vlinder dit voorjaar gemeld. Meer rare vaststellingen zijn verzameld op de site natuurpunt.nl.(br.she)



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/1/12/2/media_xl_904667.jpg





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beer is getuige op bruiloft


Beer is getuige op bruiloft


Brutus en Casey op de filmset.


Casey Anderson heeft een bijzondere getuige bij zijn huwelijk: een bruine grizzlybeer. Dat meldt The Mirror.

Anderson (33) is getrouwd met Hollywoodactrice Missi Pyle (36). De twee leerden elkaar kennen op de filmset van 'Pretty Ugly People'. In die film speelden Missi en beer Brutus een rol.

In gevangenschap geboren
Brutus werd in 2002 geboren in gevangenschap en met de hand gevoed door Anderson. De twee werden zo close dat Anderson besloot hem als getuige te nemen.

Vis vangen
"Brutus heeft nooit in het wild kunnen leven, dat had hij niet gered. Ik heb een verblijf voor hem en andere grizzlyberen gebouwd zodat ze in ieder geval door konden leven", zegt Anderson. Hij maakt vaak lange wandelingen met zijn "beste vriend". Ook zwemmen ze samen. Anderson leerde Brutus hoe hij vis moet vangen. "Ik ben een soort van vader voor hem." Met de andere beren stoeit Brutus vrij ruig maar bij Anderson is hij heel rustig.

De beren leven in het Montana Grizzly Encounter vlakbij Yellowstone National Park. Normaal zijn grizzlyberen erg gevaarlijk. (br.hln)





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Letizia overklast Carla Bruni


Prinses Letizia overklast Carla Bruni

Voor mij mag Carla gezien worden !


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/16/12/album_large_903702.jpg



Het gebeurt zelden, maar Carla Bruni werd in Madrid qua glamour overklast door de Spaanse prinses Letizia. Dat gebeurde tijdens het bezoek van de Franse president Nicolas Sarkozy en zijn 'first lady' aan Spanje.

 

 http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/0/13/album_large_903703.jpg



De stijlvolle maar enigszins sobere zwarte jurk van Bruni werd compleet weggeblazen door de blinkende outfit van de Spaanse prinses.


  
 http://www.hln.be/static/FOTO/pe/3/14/10/album_large_903700.jpg





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen voor Rembrandt


Bloemen voor Rembrandt





Rembrandt, Vermeer en Hals worden nog tot 5 mei in de bloemetjes gezet. Geniet in het Frans Halsmuseum in Haarlem niet alleen van de Hollandse meesters, maar ook van de tulpen en andere bloemen die de gangen en zalen tijdelijk sieren.

De bloemencreaties worden gepresenteerd in vazen van glaskunstenaar Bernard Heesen, die zich qua vorm en stijl liet inspireren door de architectuur van het zeventiende-eeuwse gebouw.

Haarlem, gelegen in de bollenstreek, wil zo zijn reputatie als bloemenstad een extra boost geven.(br.De Morgen)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa van ijsbeer Knut valt in slaap tijdens vrijpartijtje


Papa van ijsbeer Knut valt in slaap tijdens vrijpartijtje


http://img151.imageshack.us/img151/7383/ijsbeer.jpg


NA een stevige vrijpartij pardoes in slaap vallen, het overkomt de besten. Maar TIJDENS... Daar moet je toch al een koele ijsbeer voor zijn. Zoals Lars (15), de papa van Knut, de beroemdste ijsbeer ter wereld. Hij slaagde er tijdens het vrijen met Katjuscha (23) niet in wakker te blijven.

Volgens het Duitse Bild lag het aan de warmte. Het was 25 graden tijdens het standje en dat is heet voor een hete ijsbeer. Lars kan het wel nog goedmaken met Katjuscha, want het paringsseizoen loopt tot juni. Go, Lars, go!




» Reageer (0)
28-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier op de tien vrouwen beleefden al een triootje


Vier op de tien vrouwen beleefden al een triootje




60 procent van de vrouwen wil vaker vrijen en meer variatie in haar seksleven. Ook blijken Vlamingen best avontuurlijk te zijn, vier op de tien vrouwen nam al deel aan een triootje, blijkt uit een enquête van weekblad Flair. Maar verschillende experts hebben wat vragen bij deze resultaten.

Frequentie
Uit de enquête blijkt dat driekwart van de Vlaamse vrouwen twee keer per week seks heeft. Maar verschillende Vlaamse seksuologen hebben opmerkingen bij de enquête en geloven niet alle resultaten. Seksuoloog Alexander Witpas: "Vrouwen willen wel zo vaak vrijen, maar ze doen dit niet altijd. Ik vind dat meer mensen seks moeten plannen om meer tevreden over hun seksleven te worden." Seksuologe Evi Ferrari vertelt aan Het Nieuwsblad: "Ik veronderstel dat vooral meisjes tussen de 15 en de 25 jaar deelnamen het onderzoek. Het is normaal dat zij zo vaak in bed duiken met hun partner. Ze hebben meer tijd en zijn vaak actiever."

Onrealistische verwachtingen
Ook het feit dat deze leeftijdsgroep meer variatie wil is volgens relatie-experte Rika Ponnet normaal. "Experimenteren is een normaal onderdeel van die levensfase." Dat veel vrouwen ook meer variatie in hun seksleven willen en nieuwe dingen proberen, heeft volgens Ponnet met de leeftijd te maken. Maar Witpas denkt dat ook oudere vrouwen meer variatie wensen. "Zij hebben vaak al lang een vaste relatie, dan wordt hun seksleven seks minder speciaal en wild. Ook de vele romantische films scheppen onrealistische verwachtingen bij hen."

Triootje
Het feit dat 40 procent van de vrouwen beweert al te hebben deelgenomen aan een triootje geloven de experts niet. "Het is voor velen een fantasie, maar niet iedereen voert dit in de praktijk uit", besluiten ze.(br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het huwelijk van Yasmine en Marianne uit 'De Mol' is voorbij



Het huwelijk van Yasmine en Marianne uit 'De Mol' is voorbij


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/yasmine-en-marianne.jpg?t=1240923740



Het huwelijk tussen tv-presentatrice Yasmine en Marianne Dupon, winnares van 'De Mol' is voorbij. De twee waren acht jaar een koppel en zes jaar getrouwd.

De jachtigheid van het leven , te weinig tijd voor elkaar,  hebben het paar uiteen gedreven en er lijkt geen weg meer terug

Yasmine en Marianne hebben samen een kind van twee jaar, Ella Louise. Het was Marianne die het kind in 2007 het leven schonk.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Windstoot van 112 per uur sleurt chihuahua mee


Windstoot van 112 per uur sleurt chihuahua mee


(archieffoto)


Tinker Bell is opnieuw terecht. De chihuahua kwam helemaal van de grond en werd meegezogen in een ferme windstoot van 112 kilometer per uur. Het baasje zag haar geliefde viervoeter letterlijk wegvliegen. Het beestje overleefde het avontuur en verkeert opnieuw in het gezelschap van Dorothy Utley.

Windstoot overleefd
De Amerikaanse was er het hart van in en vroeg raad aan een veearts. Hij deed haar gewoon de suggestie om eens te zoeken in het bos dichtbij de plek waar Tinker Bell opgeschept werd. Samen met haar man Lavern trok Dorothy naar het bos en daar zagen ze Tinker Bell terug. Het hondje zag er een beetje vies uit en was uitgehonderd maar groot was de vreugde van het paar toen ze zagen dat hun chihuahua nog leefde!

Hondje dolblij
De Utleys uit Rochester in de staat Michigan stonden samen met hun hondje op een vlooienmarkt in Waterford Township toen het beestje meegesleurd werd. Volgens Dorothy was Tinker Bell uiteraard dolblij toen ze haar baasje terug zag, schrijft de krant The Detroit News.(br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yvonne Verbeeck "verward en heel zwak


Yvonne Verbeeck "verward en heel zwak


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/yvonne-verbeeck.jpg?t=1240923167

Actrice Yvonne Verbeeck (95) heeft een operatie aan de galblaas achter de rug. "Ze is nog altijd verward en slaapt heel veel", zegt vriendin Jacky Lafon in Dag Allemaal.

Bij Verbeeck werden zeven steenjtes uit de galblaas verwijderd. "Ze herstelt maar moeizaam van de zware narcose", zegt Lafon in het weekblad. "Ze is intussen alweer thuis, maar ze is nog altijd een beetje verward. Het gaat de goede kant uit, maar Yvonne is zwak en slaapt heel veel.

"Ik ben zó bang geweest, ik had echt schrik dat ik haar kwijt was." (br.gazet van Antwerpen)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yogalessen met honden succes in Amerika


Yogalessen met honden succes in Amerika


(archieffoto)


Een Amerikaanse heeft een gat in de markt ontdekt: yogalessen met honden. De baasjes varen er ook wel bij. Het verschaft hen dubbel zoveel genot.

"In het nu leven"
Renee Branter zegt dat de yogalessen voor honden een waanzinnig succes zijn en ze heeft de cursus een passende naam gegeven: 'doga'-lessen. Er is al een heuse wachtlijst. Blijkbaar willen heel wat baasjes in het gezelschap van hun viervoeter stoom afblazen, schrijft de Milwaukee Journal Sentinel. "Ik wilde het gewoon eens proberen. Eens testen of de formule succes zou hebben in Madison maar het loopt echt als een trein", aldus Shanesy. Per les kunnen acht baasjes met hun hond deelnemen. "Ook voor de honden is het heilzaam want ze voelen het perfect aan als hun baasjes gestresseerd zijn. Bovendien leven honden in het nu, iets wat mensen die aan yoga doen, ook nastreven." Jody Ekern is een van de cursisten en geniet met volle teugen. "Ook mijn hond wordt er beter van. Ze is nu veel rustiger. Het is echt ongelooflijk", besluit ze.




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!